zazdrośnice cz. 39 :D - Strona 103 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-08-10, 22:43   #3061
majasn
Zakorzenienie

Dot.: zazdrośnice cz. 39 :D

hej

capri, jak tam sytuacja?
nie mam za bardzo czasu na internet czy telewizję więc nie wiem czy coś się zmieniło w sprawie zamieszek?

jestem wykończona..i mam nadzieję, że jakoś przetrwam do piątku, bo w następny tydzień mam urlop

na poczcie znajdziecie zdjęcia naszego lokum
majasn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-10, 22:45   #3062
carmelova
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez antonina_bielska Pokaż wiadomość
Ja chętnie bardzo, jakbym miała jakiś kawałek podłogi do kimania
Ostatnio kimało u mnie ok. 10 osób, więc spokojnie.

Capri tak, jestem świnia :P A tak serio to jestem ciekawa czy ktoś byłby zainteresowany takim zlotem, bo muszę zacząć rozmawiać z Tżtem, żeby się ulotnił z mieszkania, więc on z kolei musi powiedzieć w pracy kiedy chce wolny weekend. Wiem, to przerasta Twoje mozliwości percepcyjne
carmelova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-10, 22:48   #3063
majasn
Zakorzenienie

ja robię zlot na przełomie października/listopada więc szykować się na taki we Wrocławiu
Stary 2011-08-10, 22:53   #3064
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gwizdak Pokaż wiadomość
rany..... nie wyobrażam sobie być wyprzedzaną przez TIRa serio. Ale to ile Ty jedziesz? 50km/h? bo one się same wloką niemiłosiernie - utknąć za TIRem to masakra, a jak jeszcze ma ochotę wyprzedzać? Sorry że dopytuję, po prostu nigdy nie byłam w takiej sytuacji, żeby mnie TIR wyprzedzał.....
akurat jechałam 80 gdzie było dozwolone 90
Cytat:
Napisane przez capriola_87 Pokaż wiadomość
Ale świnia z Ciebie wiesz?! :P W październiku to jest zlot w Poznaniu, więc wsadzasz swoją seksowną dupeczkę w pociąg i przyjeżdżasz do nas! Patrzcie ją no! Konkurencyjną imprezę chciała zrobić FOCH!
ot co ! Jakoś dziewczyny spoza Poznania potrafią przyjechać

Ilsa Lund jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-10, 22:57   #3065
Gwizdak
Zakorzenienie

Maja, fajne mieszkanie Strasznie wielgachny przedpokój macie I ładny widok z balkonu, bardzo ładne coś ze smerfami na suszarce fajna kuchnia i baaardzo fajne łóżko

---------- Dopisano o 22:57 ---------- Poprzedni post napisano o 22:55 ----------

Cytat:
Napisane przez Ilsa Lund Pokaż wiadomość
akurat jechałam 80 gdzie było dozwolone 90
rany.... to ja w takim ukłądzie bym dała gazu, jak tylko bym zobaczyła co on kombinuje Strasznie nie lubię Tirów koło siebie
22.08.11 - Mrówka
13.05.13 - Bulgotka
Gwizdak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-10, 23:00   #3066
majasn
Zakorzenienie

Cytat:
Maja, fajne mieszkanie Strasznie wielgachny przedpokój macie I ładny widok z balkonu, bardzo ładne coś ze smerfami na suszarce fajna kuchnia i baaardzo fajne łóżko

---------- Dopisano o 22:57 ---------- Poprzedni post napisano o 22:55 ----------

rany.... to ja w takim ukłądzie bym dała gazu, jak tylko bym zobaczyła co on kombinuje Strasznie nie lubię Tirów koło siebie
dziękujemy
przedpokój jest wielki- fakt ale za to jak cała rodzinka mi się zjechała to było wygodnie

to coś ze smerfami to pościel tez mi się podoba

a łóżko wieeem
Stary 2011-08-10, 23:01   #3067
antonina_bielska
Polka Ogarniaczka

Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość
No to extra - Dziewczyny, nie obrażać się, ale mam znacznie bliżej do Krakowa niż do Poznania

Idę spać, z rana prosto do Cz.

„Leć tam gdzie miłość głaszcze Cię dłonią, nie płacz za tymi, co miłość Twą trwonią”
antonina_bielska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-10, 23:06   #3068
capriola_87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez majasn Pokaż wiadomość
hej

capri, jak tam sytuacja?
nie mam za bardzo czasu na internet czy telewizję więc nie wiem czy coś się zmieniło w sprawie zamieszek?
Tyle że teraz atakują inne miasta a w Londynie się uspokoiło na razie.

Cytat:

Capri tak, jestem świnia :P A tak serio to jestem ciekawa czy ktoś byłby zainteresowany takim zlotem, bo muszę zacząć rozmawiać z Tżtem, żeby się ulotnił z mieszkania, więc on z kolei musi powiedzieć w pracy kiedy chce wolny weekend. Wiem, to przerasta Twoje mozliwości percepcyjne
fakju!

Cytat:
ja robię zlot na przełomie października/listopada więc szykować się na taki we Wrocławiu
Swietnie! Najlepiej się dogadajmy i w ten sam weekend zróbmy 3 konkuencyjne zloty, ciekawe kto gdzie wyląduje
Stary 2011-08-10, 23:09   #3069
upadly_aniol00
Zakorzenienie

Cytat:
będzie Ci się podobało
Mogę Ci nawet doradzić, gdzie fajnie zjeść
wszystko zależy gdzie trafimy
Ja będę tam spożywać tylko jedzenie w płynie
a tak w ogóle możesz podać mi jakieś miejsca jeśli akurat spotkam taki lokal na pewno wejdziemy tam coś zjeść
A tak naprawdę to są babskie wakacje bo w sumie tylko ja z koleżanką będę ( chyba nie powinnam się dziwić TŻ , że nie skaczę z radości jeśli chodzi o wyjazd )

Cytat:
czemu bez ? Ja nie wiem jak laska z burzą blond loków może źle wyglądać w stroju kąpielowym
ja chyba będę licytować na allegro taki czarny, dziewczyna pisze że raz go założyła i źle leżał a idzie od 1 zł
od cycków w górę wyglądam tak :
a w dół
Cytat:

na poczcie znajdziecie zdjęcia naszego lokum
super macie to mieszkanie .
A jaka kuchnia przytulna (masz większą kuchnię niż ja w domu ) zazdroszczę
Stary 2011-08-10, 23:09   #3070
frezyjka85
Zakorzenienie

ja Kraków chętnie!!!

do Wrocławia też nie jest tak daleko...

Poznań... kawał drogi ALE jeśli by się zebrały dziewczyny i byłoby z kim jechać... to też w miarę możliwości (czasowych/planów itp) przyjadę

a poza tym mam dzisiaj zły humor....
frezyjka85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-10, 23:13   #3071
majasn
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez frezyjka85 Pokaż wiadomość

ja Kraków chętnie!!!

do Wrocławia też nie jest tak daleko...

Poznań... kawał drogi ALE jeśli by się zebrały dziewczyny i byłoby z kim jechać... to też w miarę możliwości (czasowych/planów itp) przyjadę

a poza tym mam dzisiaj zły humor....
Stary 2011-08-10, 23:16   #3072
Gwizdak
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez upadly_aniol00 Pokaż wiadomość
wszystko zależy gdzie trafimy
Ja będę tam spożywać tylko jedzenie w płynie
a tak w ogóle możesz podać mi jakieś miejsca jeśli akurat spotkam taki lokal na pewno wejdziemy tam coś zjeść
A tak naprawdę to są babskie wakacje bo w sumie tylko ja z koleżanką będę ( chyba nie powinnam się dziwić TŻ , że nie skaczę z radości jeśli chodzi o wyjazd )
tam jest wszędzie blisko

Dobry obiad zjecie u Romaniuka, jego lokal się nazywa chyba Plażowa 1. To jest w Darłówku Zachodnim, jak będziecie szły ulicą plażową w stronę morza - ostatni budynek z zielonym dachem po lewej stronie. Polecam schabowego po królewsku, kurczaka po hawajsku i pierogi Tam są też taneczne imprezy z dj na górze najlepiej I b. tanie piwo.

Fajna pizzeria jest przy samy moście w darłówku zachodnim. Po drugiej stronie ulicy smażalnia Bałtyk -średnia. I w zasadzie tyle Bo w Darłóku ciężko dobrze zjeść A imprezownie fajne, to właśnie u Romaniuka i ewentualnie w hotelu Apollo po stronie wschodniej. Tylko tam jeszcze nie dawni głównie salsa. Klubu przy samym moście, któy teraz nazywa się chyba progres w darłówku wschodnim raczej unikajcie - płatne wejście i marne imprezy.

Ech, ale Wam zazdroszczę
22.08.11 - Mrówka
13.05.13 - Bulgotka
Stary 2011-08-10, 23:29   #3073
upadly_aniol00
Zakorzenienie

Cytat:
tam jest wszędzie blisko

Dobry obiad zjecie u Romaniuka, jego lokal się nazywa chyba Plażowa 1. To jest w Darłówku Zachodnim, jak będziecie szły ulicą plażową w stronę morza - ostatni budynek z zielonym dachem po lewej stronie. Polecam schabowego po królewsku, kurczaka po hawajsku i pierogi Tam są też taneczne imprezy z dj na górze najlepiej I b. tanie piwo.

Fajna pizzeria jest przy samy moście w darłówku zachodnim. Po drugiej stronie ulicy smażalnia Bałtyk -średnia. I w zasadzie tyle Bo w Darłóku ciężko dobrze zjeść A imprezownie fajne, to właśnie u Romaniuka i ewentualnie w hotelu Apollo po stronie wschodniej. Tylko tam jeszcze nie dawni głównie salsa. Klubu przy samym moście, któy teraz nazywa się chyba progres w darłówku wschodnim raczej unikajcie - płatne wejście i marne imprezy.

Ech, ale Wam zazdroszczę
To najważniejsze
już sobie wszystko zapisuję dzięki wielkie

---------- Dopisano o 23:29 ---------- Poprzedni post napisano o 23:21 ----------

dobra ja uciekam do łóżka
życzę miłej nocy
dobranoc
Stary 2011-08-10, 23:37   #3074
justyna_dt
Zakorzenienie

Spędziliśmy z J. 4 h po moim wyjściu z pracy na poszukiwaniu butów do tej cholernej sukienki. Znalazłam boskie, oczywiście nie pasują kolorystycznie, NIC mi się nie podoba odkopałam więc brązowe sandały takie całkiem fajne, mają z 10 lat i wyglądają najlepiej więc zaoszczędziłam na butach mają tylko jeden mankament, ale taki mega: są na kaczuszce. NIE CIERPIĘ kaczuszek! są obrzydliwe... No ale sukienka jest długaśna, więc przeżyję teraz tylko muszę jakoś pokombinować, żeby mi z cycków nie leciała.

A, bajdełej, kilka dni temu przyszedł mi uświadomiony nacycnik. I, niestety, ale robi rzecz, której nie znoszę: "wyszpicza" mi cycki tak, że wyglądam jak Madonna o tu: http://1.bp.blogspot.com/_G0uS6QQi7j...adonna-bra.jpg . Dziękuję za uwagę.

Dobranoc

Yamaha WR125X » Suzuki SV650S » Yamaha R6
justyna_dt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-10, 23:50   #3075
capriola_87
Zakorzenienie

Co to znaczy buty na kaczuszce?
Stary 2011-08-10, 23:54   #3076
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez capriola_87 Pokaż wiadomość
Co to znaczy buty na kaczuszce?
to byly buty modne w 60-70 latach na takim )( obcasie o wysokości 3-4cm

http://www.mojeciuchy.pl/entityfiles...med_130487.jpg

Ilsa Lund jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-11, 00:36   #3077
Hawwa87
Zakorzenienie

Cytat:
Do Krakowa to ja raczej odpadam...

Wrocław chętnie, ale z przełomem października i listopada kojarzy mi się Wszystkich Świętych, więc w ostatni weekend października też odpadam, a 7 listopada mam rocznicę śmierci Mamy, więc w weekend przed tym dniem też nie dam rady Ale ja, tradycyjnie, poczekam na termin i wtedy będę się ustosunkowywać

A co do wyprzedzania przez tiry - ja wprawdzie mojego prawa jazdy nadal nie używam, ale pamiętam, że często tiry wyprzedzały mojego Tatę Ale on nie jeździł jakoś specjalnie szybko i jak za nami był tir, to nawet wolał, żeby nas wyprzedził Jak już zacznę jeździć, to mnie też pewnie będą wyprzedzały Ale jakoś mi to nie robi różnicy

I też wciskam wirtualny hamulec

Byłam na Skyway'u W tym roku udał się dużo bardziej, niż w ubiegłym http://www.pomorska.pl/apps/pbcs.dll...1926540&Ref=PH

Dobranoc

Powód do śmiechu dał mi Bóg

Rdz 21,6

Postanowienia 2014:
Czytam 13/25
Oglądam 13/25
Gram 23/50

Razem
Zaręczeni
Szczęśliwa żona
Hawwa87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-11, 07:35   #3078
justyna_dt
Zakorzenienie

Cytat:
to byly buty modne w 60-70 latach na takim )( obcasie o wysokości 3-4cm

http://www.mojeciuchy.pl/entityfiles...med_130487.jpg
Igzekli fatalny ten obcas, jeszcze właśnie parę lat temu była na nie moda, nigdy jakoś szczególnie mi się nie podobały, no ale... Co ja mogę zrobić z tym obcasem?? myślicie, że szewc mógłby mi go zmienić na inny?

Właśnie przeczytałam na fejsie, że VV Brown napisała, że w nocy spalili w UK dom jej przyjaciela... masakra...

Stary 2011-08-11, 07:39   #3079
Smerfetka_88
Zakorzenienie

Cytat:
[/COLOR]Czy ktoś pisałby się na zlot w Krakowie w któryś weekend października?
ja

A teraz dzień dobry i do widzenia, jadę do domu odezwę się później lub jutro
Smerfetka_88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-11, 07:53   #3080
justyna_dt
Zakorzenienie

A, na zlot też ja! Ale na 100% to się będę deklarować bliżej października i jak będzie znany termin

---------- Dopisano o 07:53 ---------- Poprzedni post napisano o 07:44 ----------

Huuuu let de dogs ałt? Hu? Hu? Hu znowu leci w radiu

Stary 2011-08-11, 07:59   #3081
antonina_bielska
Polka Ogarniaczka

Dobry dzisiaj moi rodzice mniej czynni ode mnie nawet, uhh, to będzie dłuuugi dzień.
A Cz. mnie wkurzył, Karola zresztą też - nie wziął kluczy na chatę, a dopiero przed 2 był łaskaw powiadomić go, że nie wraca na noc (jak to wszystko na fb widać ), także ciekawe, kto 1. przyjedzie ja czy on do nich, liczę że to się z początkiem września skończy, czułam, że idzie imprezować wczoraj, bo miał zadzwonić, a tego nie zrobił, dziś obiecał spacer, ciekawe czy coś z tego wyjdzie

To ja wychodzę

„Leć tam gdzie miłość głaszcze Cię dłonią, nie płacz za tymi, co miłość Twą trwonią”
antonina_bielska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-11, 08:10   #3082
justyna_dt
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez antonina_bielska Pokaż wiadomość
Dobry dzisiaj moi rodzice mniej czynni ode mnie nawet, uhh, to będzie dłuuugi dzień.
A Cz. mnie wkurzył, Karola zresztą też - nie wziął kluczy na chatę, a dopiero przed 2 był łaskaw powiadomić go, że nie wraca na noc (jak to wszystko na fb widać ), także ciekawe, kto 1. przyjedzie ja czy on do nich, liczę że to się z początkiem września skończy, czułam, że idzie imprezować wczoraj, bo miał zadzwonić, a tego nie zrobił, dziś obiecał spacer, ciekawe czy coś z tego wyjdzie

To ja wychodzę
A to on z natury taki imprezowicz?

Potrzebuję Waszej niezawodnej pomocy sukienka mi z cycków leci, jakie dorobić szelki? Nie znajdę na pewno takiego samego materiału.

Stary 2011-08-11, 08:12   #3083
SimplyDivine
Zakorzenienie

Cytat:
tam jest wszędzie blisko

Ech, ale Wam zazdroszczę
Z tym to sie nie zgodze! Jak ktos lubi trance czy house i trafi na dobry termin to wybawic sie mozna przednio! Szczegolnie, ze raz na 4 tygodnie zapraszaja znanych DJow i mozna ich posluchac za bardzo male pieniadze. Tyle wspomnien zwiazanych z tym miejscem mam, normalnie az mi sie zatesknilo Takze zalezy co kto lubi
Stary 2011-08-11, 08:27   #3084
justyna_dt
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SimplyDivine Pokaż wiadomość
Z tym to sie nie zgodze! Jak ktos lubi trance czy house i trafi na dobry termin to wybawic sie mozna przednio! Szczegolnie, ze raz na 4 tygodnie zapraszaja znanych DJow i mozna ich posluchac za bardzo male pieniadze. Tyle wspomnien zwiazanych z tym miejscem mam, normalnie az mi sie zatesknilo Takze zalezy co kto lubi
Nie znam klubu, ale niechętnie przyznam Ci rację pamiętam, jak się eks oburzał, jak na filmwebie dawałam marne oceny filmom z Brucem Lee osobiście go nie trawię i jak gra w filmie, który oglądam, to automatycznie odbieram film jako beznadziejny długo pracowałam nad tym, żeby inaczej podchodzić do takich rzeczy, ale dalej się do końca tego nie wyzbyłam

Stary 2011-08-11, 08:33   #3085
SimplyDivine
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justyna_dt Pokaż wiadomość
Nie znam klubu, ale niechętnie przyznam Ci rację pamiętam, jak się eks oburzał, jak na filmwebie dawałam marne oceny filmom z Brucem Lee osobiście go nie trawię i jak gra w filmie, który oglądam, to automatycznie odbieram film jako beznadziejny długo pracowałam nad tym, żeby inaczej podchodzić do takich rzeczy, ale dalej się do końca tego nie wyzbyłam
A. ma to samo - Bruce Lee all the way i Jackie Chan - a dla mnie wszystkie jego filmy sa identyczne. No, ale on krytykuje moje programy, ktore ja uwielbiam Wszystko zalezy od tego czego sie od danego filmu/lokalu oczekuje i w czym sie czlowiek lubuje. Bo jak Gwizdak napisala, ze w jednym z tych lokali sa najlepsze imprezy, glownie salsa to we mnie sie wykrecilo wszystko
Stary 2011-08-11, 09:09   #3086
magda2109
Zakorzenienie

Cześć

Narzekałam zawsze na mój tryb życia, że taka zmeczona jestem, ale powiem Wam, że po ponad miesiącu życia tak jak teraz tęsknię za tą intensywnością... Dostaję juz do głowy wracając do mamy TŻ-a i siedząc tam cały tydzień od pn do pt. Mam zero ruchu, wiecznie zmęczona i nie wiem czym. Po południu śpię, o 22 tez już padam i budzę się niewyspana... Dobrze, że jeszcze 1,5 tygodnia i wrócę do aerobiku i normalnego życia...

Aha, dzwoniłam do mojego promotora, bo poprzednio był na wakacjach i co? Powiedział, żebym przyjechała w tym tygodniu, bo potem znowu jedzie na wakacje i wraca dopiero 11 września... A że nie mam za bardzo jak się wyrwać z pracy to muszę jechać zatwierdzić ten cholerny plan pracy dopiero we wrześniu i nie wiem jak napiszę tę pracę... Chciałam dużą część pracy napisać w wakacje, a teraz siedzę, nudzę się a pracy nie mam jak pisać :/

Edytowane przez magda2109
Czas edycji: 2011-08-11 o 09:10
magda2109 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-11, 09:11   #3087
carmelova
Zakorzenienie

Cześć
Stary 2011-08-11, 09:25   #3088
justyna_dt
Zakorzenienie

Carmi
Magda, bo takie właśnie siedzenie najbardziej męczy, współczuję... a nie możesz sobie jakiegoś kreatywnego zajęcia na ten czas znaleźć? albo na spacery łaź

Stary 2011-08-11, 09:31   #3089
carmelova
Zakorzenienie

Dodałam ciacho na bloga. Dzisiaj na obiad zrobię quesadillas, wiec pewnie jutro wrzucę
Stary 2011-08-11, 09:40   #3090
Gwizdak
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SimplyDivine Pokaż wiadomość
łokiej dla mnie faktycznie ani trance, ani house to nie muzyka więc to tylko moja opinia. Ale nie lubię tego klubu też ze względu na speluniaste wnętrze.

Jadę do lekarza, ale mi się nie chce. Trzymajcie kciuki, żeby mi przedłużyła zwolnienie, a nie wysłała na macierzyński....
22.08.11 - Mrówka
13.05.13 - Bulgotka
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości