|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#391 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: etorebki szybko nie kupię, bo etorebka ma klientki w... nosie! cz..30
Cytat:
gdzie czarlińska i hanusia? |
|
|
|
|
|
#392 |
|
Zakorzenienie
|
hahahahha
tytul pw rzadzi!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!! miazdzysz system ---------- Dopisano o 02:16 ---------- Poprzedni post napisano o 02:15 ---------- hanusia moze loki sobie robi?? ale tak serio to mowila,ze zaraz bedzie zmykac (a po tej wiadomosci pisala jeszcze 3 godziny czarli, pewnie znowu jakis serial oglada |
|
|
|
|
#393 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No to wystrzegaj sie tego zlowieszczego bismuta i caprylica ![]() Cytat:
Moje koty go uwielbialy zawsze ![]() U mnie bylo dzis cieplo, nawet sie opalam troche Tylko mocny wiatr wial.Ja nie lubie spania pod namiotem, rano sie wtedy budze i mam uczucie, ze wszystkie mrowki z calej laki laza po mnie brrrr i jeszcze ta wilgoc poranna a fuuuj Monia nie lej wody do wanny tylko sie poshoweruj szybciutko ![]() Ja chyba pojde spac bo wypilam troche wina i spac sie chce ![]() Cytat:
![]() Co do bialego to niezly masz dylemat Oby wypalilo tak jak chcesz ![]() ---------- Dopisano o 02:19 ---------- Poprzedni post napisano o 02:18 ---------- jezdem ![]() Cytat:
![]() No bo mialam isc dokonczyc sprzatanie ale otworzylam wino i juz nie wstalam |
||||
|
|
|
|
#394 |
|
Zakorzenienie
|
hanka
![]() nie pij wiecej winka jezeli robisz sie po nim senna (monia a ty z daleka od pifka!!) tez nie lubie jezdzic pod namiot. jezeli bylaby w nim lazienka to co innego...
|
|
|
|
|
#395 |
|
Zakorzenienie
|
słyszałam nawoływania
![]() daga, dobrze zgadłaś w nagrodę niech Ci się przyśni ktoś fajny
|
|
#396 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dla mnie pod namiotem nie tylko lazienka by byla potrzebna ale jeszcze sciany, drzwi porzadne i normalne lozko, no i podlogi i dach jeszcze Ide spac bo juz chyba bredze, dobranc dziewczyny
Napełnij pustą miskę!klik Kosmetyki i inne produkty nietestowane na zwierzętach! Edytowane przez hanusia505 Czas edycji: 2011-08-11 o 02:32 |
|
|
|
|
|
#397 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale jeszcze nie lecisz?? Cytat:
dobranoc hanus Edytowane przez dagna1 Czas edycji: 2011-08-11 o 02:42 |
||
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#398 | ||
|
Zakorzenienie
|
a Wy myślicie,ze ja pod namiot z wyboru i dla przyjemności????????????: mur:
jedziemy na imprezkę działkową i jak mam spać z rożnymi, fajnymi nawet- ale co z tego?- osobami w jednym pokoju to już wolę namiot ja nawet nie mogę powiedzieć, że nie lubię pod namiotem przebywać- bo tego poza tą jedną nocą w roku od jakichś 3 lat nie biorę pod uwagę takiego czegoś jak namiot do spania dla mnie ![]() bardzo przepraszam wszelkich zwolenników, ale ja nie daję rady w ogóle nie sądziłam, że kiedykolwiek skończę pod namiotem ale jeżdżę pod warunkiem- że będę tam miała swoją kołderkę w poszwie poduszkę w poszewce i prześcieradełko wory takie całe trzeba pakować i marudzę non stop na rozkładanie i zwijanie nawet nie patrzę Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 02:44 ---------- Poprzedni post napisano o 02:42 ---------- Cytat:
i ekspresik do kawy tzn prąd![]() dobranoc hanusiu podążam w stronę wody- zajrzę jak wrócę
Edytowane przez monica80c Czas edycji: 2011-08-11 o 02:51 |
||
|
|
|
|
#399 |
|
Zakorzenienie
|
jak doszlam do "ale jeżdżę pod warunkiem..." to bylam pewna, ze bedziesz pisala o torebce, ze tz obiecal Ci kupic jakas wymarzona
![]() monia, bedzie dobrze. moze zadna zwierzyna nie podejdzie pod namiot, zaden psychopata, zaden lowca torebek ![]() bedzie wsio ok. na pewno noc bedzie ciepla ja to bym pod namiot za zadne pieniadze nie pojechala ---------- Dopisano o 03:19 ---------- Poprzedni post napisano o 02:52 ---------- monia pluskaj sie w wannie, ja bede mykac ![]() napisz kiedy dokladnie jedziesz. piatek/ sobota?? zgadlam? ![]() okej, uczesalam psa i ide do lozka :P Edytowane przez dagna1 Czas edycji: 2011-08-11 o 03:49 |
|
|
|
|
#400 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tam się upijam, zasypiam a jak się budzę to z myślą, ze wieczorem będę w domu i jakoś daję radę też lecę -wanna gorsza od wizażu jak tak zimno- wciąga dobranocki |
|
|
|
|
|
#401 |
|
Zakorzenienie
|
Matko do której Wy tu gadacie
ten wątek ma dwa życia nocne i leniwe dzienne Dziewczyny kupiłam drugi zegarek co ja z sobą mam mam widoki na prace, ale o tym na razie cicho!
|
|
#402 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Monica ja o tej godzinie wstaję co Ty ostatniego posta pisałaś jak Wy funkcjonujecie jak ja się nie położę najpóźniej o 22 to nieprzytomna jestem potemDziewczyny widziałam że coś tam z dorothy perkins chcecie sprowadzać, ja mam przecież sklep dorothy perkins w wawie to może Wam zerknę, może te torby są u nas, czy może już sprawdzałyście że nie ma? kiedyś gadałam z dziewczyną w dp i niektóre rzeczy są w stanie sprowadzić, ale nie wiem jak z torbami |
|
|
|
|
#403 |
|
Zakorzenienie
|
Bry
Byłam dzisiaj w lumpku i pierwszy raz w dwuletniej historii wyszłam z pustymi rękami:| Dzisiaj mnie raczej nie będzie, bp mamy malować pokój tż-ta - ale u nich taka organizacja, że tż wstał co prawda ale brat sobie jeszcześpi, farba chyba nawet nie kupiona(nawet nie wybrana!), pokój wygląda jak co dzień - nic nie wyniesione obklejone nic. Jak mnie strasznie wkurza takie podejście Nie wiem, może ja dziwna jestem , ale jak u mnie było malowane to się wstawało wcześnie, dzień wcześniej było popakowane chociaż częściowo albo większość, zabezpieczało się wszystko,, a farba była wybrana( i kupiona) wcześniej... Kunia - poka zegarek też bym sobie jeszcze kupiła - jakiś złoty![]() Charal
Krysia Edytowane przez fashionaddicted Czas edycji: 2011-08-11 o 09:27 |
|
|
|
|
#404 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#405 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzien doberek
Cytat:
![]() Monia Daga Hanusia nocne marki Monia pod namiotem będzie fajnie tez ostatnio byłam pod namiotem i nie było tak źle perspektywa wrócenia później do domku jakoś mnie podtrzymywała na duchu a nie byłam pod namiotem może z 5 latek
|
|
|
#406 |
|
BAN stały
|
piszę smsa do Roxi
.Monia - no prosze, namiocik... wiesz co, jak ja byłam w zeszłym tygodniu, to w dzień było upalnie, a za to w nocy..............masakra !!!!!!!!!! było strasznie zimno! ja miałam dobry śpiwór, ale osoby, które miały taki gorszy (trzeba patrzeć na te temperatury co są napisane na śpiworze), to naprawdę mocno zmarzły mimo dodatkowych koców. daga - no proszę, akcja się rozkręca
|
|
|
|
|
#407 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dacie jakos radę chociaz tak jak piszesz u mnie tez dzin wcześniej albo nawet kilka dni wcześniej wszystko się wynosi a później zakleja się taśmą i farbe też mamy jak chcemy i wiemy że mamy malowac ściany A może macie juz pomysł jaki chcecie kolorek zawsze będzie łatwiej? Faceci zawsze maja takie podejście Daguś teraz doczytałam co ty kombinujesz z brunetem
Edytowane przez dor1kaaaa Czas edycji: 2011-08-11 o 10:01 |
|
|
|
|
|
#408 |
|
Zakorzenienie
|
Kali przelew zrobiony
|
|
|
|
|
#409 | |||
|
Zakorzenienie
|
ooo jednak dzisiaj będa tylko gruntować
paczka znowu w dostarczeniu... jak dzisiaj będą jakieś numery to pozabijam może dzisiaj przyjdą też te szare czółenka z kokardkami i dostałam wiadomość, że dostałam do nich w gratisie szminkę Cover Girl - nie wiem jaką, jaki kolor, ale jestem bardzo zdziwiona ![]() ---------- Dopisano o 10:00 ---------- Poprzedni post napisano o 10:00 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 10:02 ---------- Poprzedni post napisano o 10:00 ---------- Cytat:
![]() POzdrów ją od nas ![]() przespałabym się w namiocie ![]() ---------- Dopisano o 10:05 ---------- Poprzedni post napisano o 10:02 ---------- Cytat:
no ja niestety bym chciała inny niż jego mama chce... ja bym chciała taki baaardzo delikatny fiolet jak mam u siebie - bardzo rozjania i jest bardzo przyjemny, a jego mama chce beż/ kawowy no nic nie mam narazie nic do powiedzenia... teraz w jego pokoju jest tak tragicnzie , że jak tam siedze to dostaję furi
|
|
|
#410 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczynki chciałam Wam pokazać moje wczorajsze wypieki, TŻ siedzi po nocach w pracy więc ja kombinuję w kuchni
Różyczki z ciasta francuskiego z jabłkami, jeśli ktoś chętny to mam dwa duże talerze
Edytowane przez charal Czas edycji: 2012-01-02 o 10:02 |
|
|
|
|
#411 | |
|
Zakorzenienie
|
co wybrałaś??
---------- Dopisano o 10:08 ---------- Poprzedni post napisano o 10:07 ---------- Cytat:
|
|
|
#412 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
on mi się kojarzy z takim delikatnym kolorkiem bardziej do dziewczęcego pokoju pasuje
|
|
|
#413 |
|
Zakorzenienie
|
ale taki fiolet jak ja mam to nie jest taki rzowo-fiolet czy typowy fiolet, a trudno opisać. Ale tak naprawde to on w moim pokoju spedza wiecej czasu niz w swoim - tam tylko spi -w trakcie roku jest tylko na weekendach i jemu to obojetne jaki bedzie miał, a jak mówiłam to znowu na lata malowanie znając życie a za pewne za niecały rok będziemy tam mieszkać. Ale juz ten kolor to mi wisi jaki bedzie - wszystko lepsze niż ten paskudny ciemny pomarancz- brudny i obdarty przez psa:p tylko to podejście do tego całego malowania mnie wkurza:/
Krysia Edytowane przez fashionaddicted Czas edycji: 2011-08-11 o 10:24 |
|
|
|
|
#414 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#415 |
|
BAN stały
|
Roxi odpisała, że w weekend była nad jeziorem, a potem nie miała czasu, bo coś załatwiała
|
|
|
|
|
#416 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.wholesale-dress.net/arriv...-g1312992.html http://www.wholesale-dress.net/lovel...-g1363858.html http://www.wholesale-dress.net/envel...-g1287616.html http://www.wholesale-dress.net/color...-g1345828.html http://www.wholesale-dress.net/korea...-g1286179.html Kamizelka jest całkiem zwykła, babcina, ale ja uwielbiam takie kamizelki
Edytowane przez charal Czas edycji: 2012-01-02 o 10:02 |
|
|
|
|
|
#417 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:37 ---------- Poprzedni post napisano o 10:36 ---------- Cytat:
![]() marudna jestem chyba przez te wszystkie paczki, które nie chcą do mnie dojść ![]() wiecie co - kocham seriale ale stwierdzam, że wo,ę teraz kiedy Brook jest gwiazdą i Haley bo nie lubię Peyton:P
|
|
|
#418 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja jakoś żadnego serialu nie ogladam namiętnie, wiecie co, 6 lat żyłam bez telewizora, oczywiście to był mój wybór, i miałam wiele więcej czasu dla siebie, tak naprawdę to kupiłam telewizor ze względu na syna, gdy poszedł do szkoły i zaczął narzekać że dzieci opowiadają sobie o różnych bajkach czy filmach a on nigdy nie wie o co chodzi, wtedy uznałam że ja nie mam takiej potrzeby, ale nie mogę narzucac wszystkich swoich poglądów dziecku, no i pojawił się telewizor( kupiłam taką wypasioną plazmę( wtedy była wypasiona, bo w porównaniu z potworem którego kupił mój TŻ to jakiś badziew) Edytowane przez charal Czas edycji: 2011-08-11 o 10:50 |
|
|
|
|
|
#419 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ok pewnie będzie po 12 Dzień dobry ![]() ---------- Dopisano o 10:56 ---------- Poprzedni post napisano o 10:53 ---------- Przeczytałam wasze obawy o Roxii napisałam jej sms. Jest cała i zdrowa ale nie ma czasu na wizaż. Dziś wieczorem do nas wpadnie i wszystko opowie
|
|
|
|
#420 | |||
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
Cytat:
![]() Ty to smaka nam robisz..... jak Tyś to wyrzeźbiła?? ![]() Cytat:
Cytat:
wow![]() czekam aż się te linki pootwierają ![]() a kamizelka bardzo fajna-też takie lubię
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:45.

) zeby nie padalo....

monia, moze idz po pifko, albo nie- bo znowu zrobisz sie senna. pamietaj - nalej wode o 5, nie wczesniej!! 

Oby wypalilo tak jak chcesz 

pluskaj sie w wannie, ja bede mykac 
mam widoki na prace, ale o tym na razie cicho!

jak ja się nie położę najpóźniej o 22 to nieprzytomna jestem potem