|
|
#2311 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: wymarzony pierścionek część XXI
rehabilitacyjne, na kręgosłup. Dzisiaj znowu pan się nie pojawił, raczył zadzwonić że go nie będzie dopiero o 8.00, także znowu poszłam tam na darmo
Cytat:
Makijaż przed weselem miałam zrobiony raz w życiu i nigdy więcej tego błędu nie popełnię. W ogóle siebie nie przypominałam, wyglądałam jak jakiś alien. Postanowiłam wtedy, że się nauczę malować, no i chyba się nawet udało. Na swój ślub sama się pomalowałam. i ja ![]() ---------- Dopisano o 10:15 ---------- Poprzedni post napisano o 10:08 ---------- Cytat:
Moja ulubiona, to jak pani gotowała posiłek na patelni, a jej mąż cały czas coś nadawał i nadawał i nadawał... Ona w pewnym momencie do niego podeszła (cały czas milczała) i go zaczęła okładać tą patelnią, aż go zabiła, po czym usiadła przy stole i w spokoju zjadła obiad. Shutter Island, również polecam |
||
|
|
|
#2312 |
|
Zakorzenienie
|
Hmmm...może się przekonam na nowo do 6 stóp pod ziemią
![]() Wszytskie nasze seriale mają przerwę do drugiej połowy września, więc nie mamy co oglądać
|
|
|
|
#2313 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Cytat:
Lubię też "Terminal", ale to chyba każdy widział. "Narzeczony mimo woli" też jest w porządku http://www.filmweb.pl/film/Narzeczon...li-2009-437710 Cytat:
I też najbardziej lubię thrillery, sądowe i kryminalne, głównie seriale (CSI, Criminal Minds, Lie to me itp.) |
||
|
|
|
#2314 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tylko tak na chwile- urodzilam 1 sierpnia o 10 30 siłami natury 3300 i 57 cm chłopa
|
|
|
|
#2315 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
GRATULACJE. Nieźle się postarałaś mamusiu- przed oczami mam Ciebie jako taką szczuplutką drobinkę- nijak mi to nie pasuje do chłopa 57cm- urodzonego siłami natury
|
|
#2316 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gratuluję! |
|
|
|
|
#2317 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale moje podwozie -
|
|
|
|
|
#2318 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A a propos Żony na niby, nie widziałam, ale nie lubię Adama Sandlera ![]() Cytat:
Kawał chłopaka! Jakie macie imię wybrane?Jak się czujecie? |
||
|
|
|
#2319 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2320 |
|
Zakorzenienie
|
Gratulacje! Jak ma synek na imię?
|
|
|
|
#2321 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Całkiem duży chłopiec. Jak się czujecie?
|
|
#2322 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2323 |
|
Zakorzenienie
|
ja też nie wiem Lemoorko jak mogłaś urodzić siłami natury. ale gratulacje!!
|
#2324 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A moja ulubiona bohaterka to Carol Beer, wyznająca zasadę klient nasz pan. Pracowała w banku, w biurze podróży, a tutaj scenka ze szpitalnej recepcji : http://www.youtube.com/watch?v=xSK4VekArKApełne podziwu gratulacje!!!!!!!!!! |
|
|
|
|
#2325 |
|
Zakorzenienie
|
Lemoorko, długi ten Twój synek - moja miała 52 cm. Ale była tylko troszkę "chudsza" - 3230 g. Zobaczysz, że to się też zmienia, teraz moje dziewczę jest zdecydowanie za długie jak na swój wiek
![]() Karmisz piersią? Jak sie czujesz jako mama?
|
|
|
|
#2326 |
|
Zakorzenienie
|
hej hej, niniejszym piszę do Was wprawdzie nie ruda i nie blond - ale krótkowłosa
![]() Pozbyłam się włosów prawie do pasa, mam teraz najdłuższe do nasady szyi (ostatnio miałam takie w wieku 8 lat), wycieniowane, z lekką grzywką na bok. I chyba znalazłam wreszcie "swoją" fryzjerkę, na 25.08 jestem umówiona na farbowanie Niefortunnie kilka miesięcy temu farbowałam włosy szamponem (efekt przykrycia kilku siwych włosów, kolorystyczny - żaden) i teraz potrzebna dekoloryzacja, jeśli chcę mieć jaśniejsze... A tego nie chcę... Wprawdzie zostało farby trochę na końcówkach, więc może za dwa tygodnie uda się je ściąć i ewentualnie tylko czyszczenie bez utleniania...
|
|
|
|
#2327 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wow, odważny krok. Ale jeśli jesteś zadowolona, to super |
|
|
|
|
#2328 |
|
Zakorzenienie
|
Myślałam o tym już od tak dawna, że dziś nawet nie towarzyszyły mi szczególne emocje podczas cięcia
![]() Jestem zadowolona - jest mi bardzo lekko na głowie ![]() Ciekawe, jak mi się będą układać przy samodzielnej pielęgnacji - choć widziałam przed wysuszeniem, że fajnie mi się zaczęły kręcić, wyżej niż zwykle - więc mam sporo możliwości: kręcone, falowane, gniecione (połamane), na szczotkę, wyprostowane, przy mniejszym wysiłku układania. |
|
|
|
#2329 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Brawo![]() W końcu to zrobiłaś. Ja zawsze kibicuje i popieram zmiany ![]() Lekkość przy krótkich włosach jest cudowna Ja czuję się ciężko i jak sierściuch jak mi tylko lekko zaczynają zarastać szyję
|
|
#2330 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
ale tu ruch! i jakie zmiany ![]() Gosiu gratuluję Lemoorko Tobie również gratuluję. Choć nie uważam że jakiś duży chłop z Twojego synka, ot długi a chudy (mój miał 55cm i 3410 więc mam porównanie )Jednak poród sam w sobie ...wiem co i jak. Trzymaj się dzielnie i wracaj jak najszybciej do formy
|
|
#2331 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kupiłam sobie coś o nazwie "krem włóknisty" - efekt potarganych włosów. Ciekawe, czy to w ogóle mi podpasuje? ![]() Mam ochotę na takie krótkie "gnieciuchy" - po najbliższym myciu wypróbuję. |
|
|
|
|
#2332 |
|
Zakorzenienie
|
emi_lka, fajnie, że się zdecydowałaś na zmianę fryzury, no i super, że jesteś zadowolona! a włosy bardzo chcesz rozjaśnić?
mi sie dla odmiany snilo ze mialam dlugie wlosy i jakos sie sobie wcale w nich nie podobalam
|
|
|
|
#2333 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja nie znoszę nakładać na włosy żeli, pianek, lakierów. W naturalnych czuję się najlepiej, a jako że mi się nie skręcają, nie wywijają i dobrze układają to no szczęście nie muszę niczym doprowadzać ich do ładu
|
|
#2334 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.google.pl/imgres?q=fryzur...m5uXDBw&zoom=1 a chciałabym taki: http://img.interia.pl/rozrywka/nimg/...es_1442811.jpg albo jaśniejszy nawet: http://3.bp.blogspot.com/_9jELGhDpju...e.Bradshaw.jpg Cytat:
![]() Kiedyś dawno temu miałam krem do włosów taft, był fajny do efektu pokręconych włosów, a teraz używam raz na jakiś czas jedwabiu do okiełznania ich. |
||
|
|
|
#2335 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gratuluję odważnego kroku ![]() Wrzuciłabyś jakieś fotki do klubu, a nie tak całkiem anonimowo
|
|
|
|
|
#2336 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja to wiem, że nie mam co kombinować z kolorem włosów, bo w każdym będę wyglądać gorzej od naturalnego. No, ale za to często zmieniam fryzury pod kątem długości włosów, grzywek też już miałam wszystkie rodzaje. Jakoś dziwnie się dzisiaj czuję, musiałam się chwilę zdrzemnąć, a na rozbudzenie kupiłam tabliczkę czekolady. Właśnie zjadam ostatnią kostkę
|
|
|
|
|
#2337 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć
,Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Tak jest zalecane w książce.Chyba, że coś ćwiczysz, a ja to przeoczyłam ![]() Ja z czystym sumieniem mogę napisać, że jak trzymałam się diety to chudłam nawet bez ćwiczeń. Oczywiście jest moment zatrzymania wagi, ale to mija Cytat:
![]() Cytat:
już od jakiegoś czasu wspominałaś o zmianach.Gratuluję odwagi. Ja muszę też ściąć włosy, bo mam zniszczone, ale boję się jak będę wyglądać nie mam takich długich (zresztą widziałyście na zdjęciach), ale mimo wszystko dawno nie miałam krotkich.Dziewczyny, które wysłały zaproszenie przyjęłam was i powysyłałam tym, które chciały.Jeżeli którąś pominęłam to tylko przez nieuwagę niech pominięta da znać ![]() Wkleję więcej jak będę miała od fotografa. Dzisiaj drug dzień w pracy i zaspałam jak dobrze, że pojutrze długi weekend
|
|
#2338 |
|
Zakorzenienie
|
goosia207, dziękuję za zaproszenie i możliwość obejrzenia zdjęć. Muszę przyznać, że czuję ogromny niedosyt po ich obejrzeniu, mało Cię widać, chciałam zobaczyć buty, ale ukryte. Podoba mi się zdjęcie na piasku.
|
|
|
|
#2339 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Biia zgadzam się w 100 % jeśli chodzi o te dyplomy. Asiuk ja "Angielskiego pacjenta" ostatnio czytałam , ale filmu nie oglądałam. Kuchenkę mam mastercook i jestem bardzo zadowolona. Mój mąz pracuje do końca tygodnia i potem dostał 2 tyg wolnego (miał dużo wolnego za nadgodziny do wykorzystania).
|
|
|
|
#2340 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Z butami to nie wiem czy ci jakiekolwiek znajdę nawet jak fotograf da nam płytkę.Sama jestem ich ciekawa
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:13.

Makijaż przed weselem miałam zrobiony raz w życiu i nigdy więcej tego błędu nie popełnię. W ogóle siebie nie przypominałam, wyglądałam jak jakiś alien. Postanowiłam wtedy, że się nauczę malować, no i chyba się nawet udało. Na swój ślub sama się pomalowałam.
ale jakoś potem się urwało 

Brawo
Tak jest zalecane w książce.Chyba, że coś ćwiczysz, a ja to przeoczyłam