|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#901 |
Zakorzenienie
|
Dot.: "Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kc
Hej Dziewczyny
![]() Dzisiaj wczesniej prace skonczylam ![]() ![]() Na wczorajszej imprezie nie nagrzeszylam tak bardzo wypiłam ze dwa drinki, i odmowilam karkówki, ale nie mogłam sie oprzec Calzone ![]() ![]() ![]() A dzisiaj juz dietetycznie...az za bardzo, bo jakis rozstrój zaladka mam ![]() Ide troche poodpoczywac ![]() ![]()
#902 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: "Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kc
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:00 ---------- Poprzedni post napisano o 15:59 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#903 |
Zakorzenienie
|
zielonykotek http://www.youtube.com/watch?v=sWjTnBmCHTY tutaj masz te filmiki
![]() ![]() Bardzo fajne kazdy 8 min trwa wiec nie musisz duzo czasu poswiecac a sa efekty ![]()
#904 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#905 |
Zakorzenienie
|
Kotku dziękuję
![]() ![]() A u mnie się wypogodziło, świeci słonko i jest około 20 stopni. A ja się nudzę jak mops ![]() ![]()
#906 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Facet mówi na które mięśnie działa każde ćwiczenie ![]() A o naleśnikach napiszę później, ok? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#907 |
Zakorzenienie
|
dzaga1989 dzisiaj tez zrobie taki budyń
![]() ![]() meeedzik jak Ci sie urodziny udały?? ![]() monika01011986 tez za Twoja rada kupilam te Bio-Cla ![]()
![]() M ![]() Edytowane przez aguniaaaaa041986 Czas edycji: 2011-08-11 o 15:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#908 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
A u mnie leje cały czas ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:33 ---------- Poprzedni post napisano o 16:32 ---------- Cytat:
![]() |
#909 |
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny w to pochmurne popołudnie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Z parapetówki wyszliśmy odrazu po tym jak zdzieliłam laluni w pysk. Nie nabawiliśmy się. Dzisiaj zjadłam na śniadanie płatki bo TŻ zapomniał kupić chleba razowego, 187kalorii płatki, jogurt truskawkowy 102kalorie, na sniadanie 289kalorii czyli się zmieściłam ![]() Więcej nie piszę bo spać mi się chcę i kładę się. papa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#910 |
Raczkowanie
|
Tak sobie własnie pomyślałam, że ciekawe ile będziemy razem na tym wątku ale mam nadzieję że jak najdłużej!
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#911 |
Raczkowanie
|
Witam chudzinki
![]() U mnie pogoda lepsza niz wczoraj, bynajmniej nie leje ale sporo chmur ![]() Ja juz spakowana ale mam stresa przed jutrzejsza podroza, masakra ![]() Eldorado normalnie sie usmialam o tym koncu swiata A tak poza tym to juz go zapowiadaja od kilku lat, w sumie jakby pomyslec to ostatnio sporo tragedii lotniczych, trzesien, powodzi i innych klesk na swiecie wiec moze to prawda, ale ja nie mysle o tym bo gdybym wiedziala kiedy jest koniec swiata to nic ym nie robila, obzerala sie slodyczami i juz ![]() Dzaga mowilam ze budyn jest nie do porownania z kupnym, poza tym na Dukanie jedno co bylo fajne to to ze wlasnie nauczylam sie robic dietetyczne ciasta, babeczki, miesa, rolady, galaretki, budynie i mase innych rzeczy wlasnej roboty, a wczesniej uciekalam od gotowania bo myslalam ze to trudne a dzieki Dukanowi pokochalam eksperymenty w kuchni ![]() Tinekk moim zdaniem za malo jesz stanowczo, ciasteczka, wasa i platki na caly dzien?? tortilla to zaden obiad, kurcze martwia mnie twoje jadlospisy ![]() Ola i bardzo dobrze zrobilas, ja bym to samo zrobila tej glupiej laluni ![]() Moze przeoczylam te info ale zapytam, Ola masz tez dzieciaczka? Kotek ja tez mam nadzieje ze ten watek bardzo dluugo sie utrzyma ![]()
https://static.wizaz.pl/akcje/soraya...ral_mini_1.jpg"]https://static.wizaz.pl/akcje/soraya...ral_mini_1.jpg[/URL] Edytowane przez Dorisek16 Czas edycji: 2011-08-11 o 15:47 |
![]() ![]() |
![]() |
#912 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bardzo dobrze,że jej walnęłaś w pysk!!!!! Zasłużyła idiotka! Jak można naśmiewać się z biedniejszej osoby!!! Co za kretynka jakaś. Piękny prezent zrobiliście Majeczce ![]() ![]() A pewnie ta lalunia się zdziwiła jak jej przywaliłaś co? nie chciała się bić?
![]() |
#913 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:45 ---------- Poprzedni post napisano o 16:44 ---------- wybacz mi zapominalstwo dorisek ale gdzie się wybierasz i na ile ;> |
|
![]() ![]() |
![]() |
#914 |
Zadomowienie
|
U mnie dzisiaj na wadze 51,2..także nie jest źle...dostałam @!
![]() Menu: -płatki (z jogobellą truskawkową zamiast mleka, bo nie miałam) - ryba w panierce z małego jajka i 2 łyżek otrębów- na teflonie, bez tłuszczu. polecam. zapycha, smaczne i "prawie" jak w panierce ![]() - serek homogenizowany light( czyste białko) z 2łyżeczkami dżemu jagodowego...babcia przyniosła Mi cały kubełek ![]() - pomidor w jogurcie z 1kanapką chleba wieloziarnistego Jutro dodam Wam zdjęcie mojego ogromnego brzucha. Same zobaczycie... Spadam, miłego dnia Dziewczynki ps. Meedzik, chodziło Mi o podkreślanie w każdej swojej wypowiedzi moich słów. Np. "nie dodaję zdjęć, żeby się dowartościować" czy "przecież nie mogę wyglądać grubo, bo ważę 47kg". Dziwnie, że nie zauważyłaś tego w swoich wypowiedziach...:rolleyes : Monia, jak samopoczucie? Doskonale Cię rozumiem. Ja też jak mieszkałam z Ojcem, to nie wiedziałam czy zejść na kolację, czy mogę iść oglądać telewizję..to było okropne, nie móc czuć się swobodnie w swoim domu...eh...pamiętam nawet wojnę, że "specjalnie wrzuciłam mydło do wody, żeby zrobić na złość"...na szczęście odizolowałam się od tego wszystkiego... Aniu, jak przygotowania do ślubu? Wszystko już zapięte na ostatni guzik? Ola, widzę, że dość impulsywną osobą jesteś..Gdybym ja dostała w pysk to raczej mogłybyśmy się w sądzie spotkać. Rozumiem Twoje rozgoryczenie, też śmieszą mnie takie osoby, uważające sie za Bóg wie co, ale trzeba byłoby co drugą osobę lać...
dietka 60, 59....58....57...56...55... 54 ![]() Edytowane przez _Baletnica_ Czas edycji: 2011-08-11 o 16:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#915 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#916 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
zielonykotek nie chodziło o sam wózek ale o to jak ona naśmiewała się z niej, jak pokazywała swoją wyższośc bo ma kasę, bo stać ją. I co z tego??!! Jak z dzieckiem jest opiekunka bo ona sama musi zapieprzać cały dzień żeby kupować dziecku drogie zabawki i markowe ciuchy, które może z dwa razy ubierze i po których i tak nie ma widać skąd są! A, że nie wiedzieliśmy co kupić małemu na urodzinki no wybraliśmy wózek, akurat taka okazja się zdarzyła. Dziewczyny dalej jestem zdenerowana bo do cholery co się dzieje z tym światem, jak się komuś powodzi to jest zazdrość i też źle, jak ktoś ma mniej pieniędzy to jest wysmiewanie się. To jest jakiś wyścig szczurów. Świat schodzi na psy bo ludzie zamiast sobie pomagać nawzajem to ranią tylko słowami... eh :/. Kładę się. Może się uspokoję... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#917 |
Zakorzenienie
|
monika01011986 Dokładnie te
![]() ![]() olaoo87 bardzo dobrze zrobilas!! ta dziewczyna to jakies dno totalne skoro wysmiewa i obraza biedniejsza osobe ![]() a co do konca swiata tak sobie przypomnialam ze w tym roku juz jeden był ![]() ![]() ![]()
#918 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#919 |
Zakorzenienie
|
Kotku, otóż szpinak zawsze dostaję już przyrządzony od mamy. Ale myślę, że warto przejrzeć przepisy i popatrzeć po komentarzach - wtedy na pewno znajdziesz jakiś sprawdzony przepis. U mnie było tak z kotletami mielonymi. Miałam parę przepisów, na temat których były różne komentarze, jednak po paru próbach trochę składników dodawałam wg przepisu, trochę dodałam wg własnego uznania i w końcu wychodzą mi takie kotleciki, że zawsze gdy jadę do mamy (która kocha kotlety mielone ponad wszystko) to obowiązkowo robię je ja, bo mówi, że są najlepsze.
Ale wracając do naleśników...Nie mogę znaleźć tego przepisu ![]() Agunia, kocham calzone ![]() ![]() ![]() Cieszę się że mój blog przypadł Ci do gustu. Założyłam go by "kontrolować" swój styl i wrzucać outfity, jednak szybko przekształcił się w bloga o życiu. Jak widzisz piszę już o wszystkim ![]() ![]() Ja już jestem po obiadku. Właśnie dziś zrobiłam kotleciki i TŻ nie może wyjść z podziwu ![]() ![]()
![]() Edytowane przez dzaga1989 Czas edycji: 2011-08-11 o 16:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#920 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#921 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie samopoczucie lepiej. Dziękuję ![]() ![]() A mam takie pytanko bo napisałaś że jakby Cie ktoś w twarz uderzył to byś poszła do sądu. Ty studiujesz prawo więc znasz się to mi powiedz czy jeśli niema śladu pobicia, żadnego uszczerbku na zdrowi to można kogoś pozwać?
![]() |
#922 |
Raczkowanie
|
Baletnico dziękuję za pamięć
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mam nadzieję, że u Ciebie też w porządku, no właśnie jak z tą pracą? znalazłaś coś? pocieszę się ja od roku szukam i kicha tym bardziej, że mieszkam w takim rejonie Polski, że szok do tego na wsi a najbliższe małe miasteczko 12 km stąd gdzie o pracy możesz pomarzyć :/ ogólnie mizernota, ale tobie na pewno się uda, 3mam kciuki ![]() Moniu jak tam sytuacja z mężem? mam nadzieję, że się dogadacie ![]() Ola gratuluję odwagi !!! bardzo dobrze zrobiłaś, aż chciałabym zobaczyć minę tej laluni jak dostała w twarz ![]()
Wzrost : 170 cm ; 2011: marzec: 74kg;kwiecień:72kg,maj:66,50kg, czerwiec:65kg; lipiec:64kg,wrzesień 66kg ![]() Edytowane przez aniaczyrek Czas edycji: 2011-08-11 o 16:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#923 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:31 ---------- Poprzedni post napisano o 17:26 ---------- Cytat:
![]() No ten koniec to jakiś tam jeden człowieczek przepowiedział a ten w 2012 to dwie potężne cywilizacje przepowiadają. Myślicie że mogliby się tak pomylić? ![]() ---------- Dopisano o 17:36 ---------- Poprzedni post napisano o 17:31 ---------- Cytat:
Aniu to Ola ją walnęła a nie Zielonykotek ![]() U mnie z mężem niby lepiej bo się nie bijemy.... i rozmawiamy nawet czasami ze sobą. Sytuacja jest napięta i taka dziwna.... w ten weekend są urodziny naszego synka, nie wiem jak to będzie. A teściowa przyjdzie jednak na wesele? Lepiej jakby jej nie było.... ---------- Dopisano o 17:41 ---------- Poprzedni post napisano o 17:36 ---------- ide zrobię naleśniki ![]() ![]() ![]()
![]() |
#924 |
Raczkowanie
|
Moniu jeszcze raz gratuluje takiej figury!Ja też będąc po ciąży ciagle słyszałam ,że po ciązy figura powinna być okraglejsza,że jako matka powinnam wyglądać ,,dostojniej'' ha ha ale mnie to teraz śmieszy.I najlepsze jest to,że takie słowa słyszę głównie od kobiet.a prawda jest taka ,że kobieta powinna dbać o siebie zawsze.!Czy urodzenia dziecka ma sprawić,że kobieta ma nie dbać o siebie,roztyć się.?Wkurza mnie to ,że sporo osób z mojego otoczenia smieje sie z mojego odchudzania,uważają ,że jest ze mna cos nie tak.Oczywiście jakbym wazyła z 80 kilo to pewnie było by ok i nikt by sie nie dziwił ,że sie odchudzam.ciężko jest walczyc samemu z kilogramami
|
![]() ![]() |
![]() |
#925 |
Raczkowanie
|
Dorisek- pisałaś o tych dukanowskich przepisach na ciasta, bebeczki itd można gdzieś w internecie znaleźć przepisy na te pyszności?;>
#926 |
Raczkowanie
|
Moniu teściowa nie przyjdzie na wesele i powiem Ci, że coraz lepiej się z tym czuję, wiem, może powinnam płakać z tego powodu, ale jakoś przez tą jej zawiść i mściwość, nie czułabym się komfortowo w jej towarzystwie, zaproszenie dostała od nas oficjalnie na piśmie i równie oficjalnie odp sms że jej nie będzie dodając obraźliwe epitety w moim kierunku
![]() A co do urodzin synka będzie dobrze ![]()
#927 |
Zakorzenienie
|
Agunia to raczej nie była jakaś impreza urodzinowa, tylko takie spotkanko przy piwku ze znajomymi
![]() ![]() ![]() Baletnica No a nie jest taka prawda? Przecież tak uważasz, że jeżeli ktoś mało waży to nie może mieć NIGDZIE tłuszczyku tylko musi być chudy jak patyk ![]() ![]() Ola ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#928 |
Raczkowanie
|
Piszę co dzisiaj zjadłam
![]() I śniadanie - jogurt ( 90 kcal) z 2 łyżkami płatków owsianych, 3 kukurydzianych i 5 otrąb II śniadanie - brzoskwinia obiad - pierś z kurczaka + 3 ziemniaki + mizeria ( z 2 łyżkami jogurtu naturalnego) podwieczorek - baton fitness ( musiałam ![]() a na kolacje będzie grahamka + 3 plasterki polędwicy drobiowej, pół pomidora, pół ogórka Mam nadzieję, że już nie zgrzeszę, choć będzie ciężko...wpadają do mnie znajomi...no ale zobaczymy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#929 |
Zakorzenienie
|
zrobiłam naleśniki
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() deszcz cały czas pada ![]()
#930 |
Raczkowanie
|
Ja wlasnie po obiadku, kurczaczek z warzywkami, tak smakowicie wygladal ze zrobilam fotke
![]() ![]() Kotek ja sie przeprowadzam z irlandii do danii do nowej pracy i mam stresa ![]() Asia menu oki ale zamien podwieczorek na II sniadanie, tego batona lepiej zjedz z rana niz na wieczor ![]() Sunshine pewnie ze jest takie super forum dukanowskie gdzie jest masa domowych przepisow, nawet ja mam tam swoje przepisy ![]() Tu masz link do przepisów:http://forum.dieta-dukan.pl/viewforu...c1e0220e690e1f Masz tutaj fajne i sprawdzone przepisy ładnie poukładane ![]() A tutaj masz moje przepisy jak bys chciala: biszkopt http://forum.dieta-dukan.pl/viewtopic.php?f=82&t=6282 deserki http://forum.dieta-dukan.pl/viewtopi...523992#p523992 jajecznica http://forum.dieta-dukan.pl/viewtopic.php?f=79&t=6275 ala calzone z kurczaka http://forum.dieta-dukan.pl/viewtopic.php?f=77&t=6229 rybne leczo http://forum.dieta-dukan.pl/viewtopic.php?f=80&t=6274 babeczki owsiane/ptysie http://forum.dieta-dukan.pl/viewtopi...525467#p525467 rolada biszkoptowa z kakaowa masa serowa http://forum.dieta-dukan.pl/viewtopic.php?f=75&t=6382 mini pierniczek z mikro http://forum.dieta-dukan.pl/viewtopic.php?f=75&t=6381 kotleciki serowe http://forum.dieta-dukan.pl/viewtopic.php?f=85&t=6485 sernika na zimno z galaretka na czekoladowym biszkopcie http://forum.dieta-dukan.pl/viewtopic.php?f=82&t=6486 pianka z truskawkami http://forum.dieta-dukan.pl/viewtopic.php?f=82&t=6588 Polecam Wam jak macie mikrofalke przepisy na ciastka doslownie w kilka minut, taka jedna porcja serniczka czy pierniczka dla jednej osoby, ja sprawdzilam i to jest boskie ![]()
https://static.wizaz.pl/akcje/soraya...ral_mini_1.jpg"]https://static.wizaz.pl/akcje/soraya...ral_mini_1.jpg[/URL] Edytowane przez Dorisek16 Czas edycji: 2011-08-11 o 17:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:27.