|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1051 | |||||||||
|
Konto usunięte
|
Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią cz.2
Cytat:
![]() Cytat:
Nareszcie uwolnie się od smrodu kiełbas, szynek i cebul! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Od małego mnie wychowywali na materialistkę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
) Każda próba pokazania swojej oryginalności konczy się stwierdzeniem "pfff, nonkoformista" Smutne to...Cytat:
He he he, to nie jest artykul pierwszej potrzeby, a mnie na przykład wk*rwia smród "karkóweczki", szyneczki, kiełbaski ![]() Jak ktos chce palić to niech pali. To jest jego życie, jego wybór i tylko jego sprawa. Oczywiście, nie jestem za paleniem przy ludziach, którzy sobie tego nie zyczą. |
|||||||||
|
|
|
#1052 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() A tak w ogole to uwielbiam widok gruubego dziecka jak mu mamusia wpycha gofra z bita smietana i polewami do pyska, a potem jeszcze hot doga, fryteczki a w domu ziemniaczki z maselkiem i schaboszczakiem. To gorsze niz palenie przy dziecku. |
|
|
|
|
#1053 | |
|
Ekspert od Dupy Strony
|
Głupio zrobiłaś że się uzależniłaś. Nie powiem że jesteś głupia, bo Cię nie znam, musiałabym wiedzieć coś więcej o Tobie. Nawet inteligentni ludzie robią czasem głupie rzeczy, szkoda że czasem są takie konsekwencje.
---------- Dopisano o 17:16 ---------- Poprzedni post napisano o 17:12 ---------- Cytat:
|
|
#1054 |
|
Konto usunięte
|
Łatwiej powiedzieć 'ludzie co tak robią są głupi' niż komuś wprost 'głupia jesteś, że tak robisz', prawda?
|
|
|
|
#1055 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mamuńcia jak wieloryb, a córcia to biust miała większy od mojego [w wieku 8-10 lat to wyczyn, bo jakoś płaska nie jestem]. Patrzę, a mała wielorybka ma TRZY kubełki z KFC-z rozmowy wynika, że to dla niej, mamuńci i mała ciągle marudziła, że to mało, ale może dziadek nie będzie chciał [bo babcia już się zrzekła-szczupła starsza pani] to będzie więcej dla niej.
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie." za: whitepointeshoes |
|
|
|
|
#1056 |
|
Wtajemniczenie
|
A co Ci to da, że ktoś powie, że jesteś głupia? Ciri dobrze gada, nie zna Cię, a nie można czyjejś inteligencji oceniać na podstawie jednej rzeczy.
|
#1057 | |
|
Ekspert od Dupy Strony
|
Cytat:
Aha, dla mnie: jeśli ktoś w życiu jedną głupotę popełnił nie oznacza że od razu wrzucam go do worka z napisem "głupek".
Jak na św. Hieronima jest deszcz albo go ni ma, to na św. Szczepana pada albo nie pada. Edytowane przez ciri15 Czas edycji: 2011-08-11 o 17:26 |
|
|
|
|
#1058 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
X- Zielonookie są głupie! Y- Ej, ja mam zielone oczy, powiesz mi, że jestem głupia? X- Nie no, skąd nie mogę tak powiedzieć bo cię nie znam. No jak to, warunek spełniła, ma zielone oczy. |
|
|
|
|
#1059 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Rok temu byłam w mc i obok usiadła rodzinka. Rodzice puszyści, córka (0k. 6 lat) też nie była szczupła. Wyobraźcie sobie moją minę, gdy usłyszałam, że dziewczynka mówi, że już nie chce więcej frytek (miała podwójną porcję), a mama zaczyna w nią wmuszać! "Musisz to zjeść!" i tego typu teksty. To ja się wcale nie dziwię, że coraz więcej ludzi ma nieprawidłową wagę, skoro od małego się takie zachowanie (jedzenie śmieci) popiera... |
|
|
|
|
#1060 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Odpowiedź brzmi- nie, nie stać mnie i tak, mam kogoś, za kogo jestem odpowiedzialna również finansowo. |
|
|
|
|
#1061 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
A z tego co pisała jasno wynika, że 1000days jest głupia.
|
|
|
|
|
#1062 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#1063 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1064 | |
|
ma zielone pojęcie
|
Cytat:
|
|
#1065 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Zjedzenie raz na jakiś czas hamburgera czy frytek nie sprawi, ze będziemy wyglądac jak wieloryby Nie demonizujmy, wszystko trzeba robic z głową.
|
|
|
|
|
#1066 | ||
|
Ekspert od Dupy Strony
|
Cytat:
Choć nie, widzę że piszesz: częściowo. Wybacz, ale to jest całkiem inna sytuacja niż jedzenie dla rodziny, rachunki itp. ---------- Dopisano o 17:37 ---------- Poprzedni post napisano o 17:35 ---------- Cytat:
|
|
#1067 |
|
Wtajemniczenie
|
W tym poście, który cytujesz, zaznaczyła, że głupi wg niej jest ten, który ma rachunki do zapłacenia, a i tak wydaje kasę na fajki. A Ty 1000days piszesz, że masz na utrzymaniu zwierzęta, ale jednak, skoro żyją i mają się dobrze, to chyba stać Cię i na palenie i na ich utrzymanie, nie? Każdy robi ze swoją kasą, co zechce. Dla innego głupotą może być kupowanie słodyczy - w końcu też mogą prowadzić do chorób (nadwaga, cukrzyca, próchnica), a nawet uzależnienia (i nie wydaje mi się, że w aż tak bardzo małym stopniu jak fajki, patrząc na otyłe osoby, które mimo problemów zdrowotnych, nie potrafią sobie ich odmówić).
Poza tym, ja bym nie nazywała kogoś, kto pali głupim. Powiedziałabym raczej, że był głupi, kiedy zaczynał, bo teraz jest już uzależniony. W Twoim przypadku zadziałał wiek. A rodzice... ich czasem łatwo oszukać i mogli po prostu nie zauważyć.
Edytowane przez emelie Czas edycji: 2011-08-11 o 17:39 |
|
|
|
#1068 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#1069 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie chodzi o deminizowanie, ale o nieograniczone jedzenie tych śmieci... I jeszze wmuszanie tego w dziecko jak w przykładzie reverse.
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie." za: whitepointeshoes |
|
|
|
|
#1070 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
*o ile ma w sobie dużo silnej woli. Ja potrafię sobie odmówić słodyczy, najdłużej nie jadłam przez pół roku. Ale wystarczy, że kilka razy sobie pofolguję i później ciężko mi znów odstawić słodycze. I cała zabawa zaczyna się od nowa... Edytowane przez reverse Czas edycji: 2011-08-11 o 17:54 |
|
|
|
|
#1071 | |
|
Ekspert od Dupy Strony
|
Cytat:
|
|
#1072 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ja nie moge nawet 'z glowa' jesc fast foodow XD Babcia jedna z druga w sumie byly wychowane w przekonaniu ze dziecko zdrowe to dziecko grube, dziecko grzeczne to takie ktore ma cos w ustach. |
|
|
|
|
#1073 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Jeżeli te produkty wkomponuje się w zdrową dietę nie ma szans, żeby od cukierka raz na miesiąc ktoś naprawdę przytył.
|
|
#1074 |
|
Konto usunięte
|
Porzucając temat fajek (bo najpewniej będę palić nawet kiedy będę miała rachunki do zapłacenia
) powiem, że dziwi mnie zachowanie policji, która nie reaguje na rowerzystów jadących chodnikiem biegnącym przy suchej jezdni, na której ograniczenie jest do 50km/h.
|
|
|
|
#1075 |
|
Zadomowienie
|
candycotton - zależy co masz na myśli mówiąc, że "waga to pokaże". Bo jeśli masz na myśli kilogram czy dwa, to u niektórych osób takie minimalne wahania wagi są normalne. No chyba że po jednym cukierku waga ci pokazuje 5kg więcej
1000days - z jednej strony szkoda, że nie reagują, bo to wbrew przepisom. A z drugiej, jak ostatnio jechałam samochodem po dosyć wąskiej drodze i musiałam wyminąć rowerzystę i jego dziecko (maluch też na rowerku, mógł mieć z 6 lat) to bałam się, że ten mały mi pod auto wpadnie. Już wolę, jeśli z małym dzieckiem się jedzie po chodniku niż jak jedzie po jezdni. Edytowane przez reverse Czas edycji: 2011-08-11 o 18:02 |
|
|
|
#1076 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teraz jadą mi z takim recitalem cały czas. Ladies and gentlemen - w tym roku pielgrzymka stacjonuje u mnie na osiedlu. Cytat:
Eee nooo. Ja spełniam warunek....
|
|
#1077 |
|
Wtajemniczenie
|
|
#1078 |
|
Konto usunięte
|
Ja też
|
|
|
|
#1079 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a nieznajomi to nie wiem, nie miałam jeszcze takiej sytuacji, żeby ktoś bezpośrednio mi zagrażał, a reszta stała i liczyła płyty chodnikowe Cytat:
|
|
#1080 |
|
Konto usunięte
|
Z małym dzieckiem mogą jechać po chodniku. Chyba
Myślę, że gdyby stosowali się do przepisów to i kierowcy mieliby oczy dookoła głowi, i oni też, i wszystkim jeździłoby się lepiej. No ale czego tu wymagać kiedy na rower może wsiąść osoba zupełnie nie znająca przepisów drogowych. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:40.

Nareszcie uwolnie się od smrodu kiełbas, szynek i cebul! 

Smutne to...![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

Zjedzenie raz na jakiś czas hamburgera czy frytek nie sprawi, ze będziemy wyglądac jak wieloryby