Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią cz.2 - Strona 36 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-08-11, 17:02   #1051
201607231707
Konto usunięte

Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią cz.2

Cytat:
Napisane przez ciri15 Pokaż wiadomość
Dla mnie to jakiś chory trochę system. Nigdy nie słyszałam, by szło się np. do supermarketu i mówiło przed tym do dziecka: "A dziś kupujemy tylko rzeczy dla mamusi". I co, chleb który kupicie też będzie tylko dla mamusi? Nie pojmuję tego.
Ja często słyszałam "Ale dzisiaj kupujemy tylko te rzeczy, które chce ja, dzisiaj nic nie dostaniesz" i wchodzilismy i kupowaliśmy chleb, mleko itd. I nie ryczałam, nie awanturowałam się, bo wiedziałam, że kiedy mama tak powie, to i tak nie kupi i żadne dyskusje sensu nie mają. A jak powie "Jak chcesz to możesz wziąć sobie batona/chipsy/lizaka" to mogę wziąć i już. Dla mnie to normalne

Cytat:
Napisane przez BajaderkowaBaba Pokaż wiadomość
Jeśli już jest mowa o spożywaniu pokarmów w środkach publicznego transportu - w tramwajach i autobusach jest ZAKAZ. I nie dziwi mnie to w ogóle, bo mało kto lubi zapach cebularzy oraz innych mocno wonnych posiłków.
Naprawdę? Nareszcie uwolnie się od smrodu kiełbas, szynek i cebul!

Cytat:
Napisane przez candycotton Pokaż wiadomość
Ale zakaz w tramwajach i autobusach wprowadza jak juz to lokalny zarzad, u mnie takiego zakazu nie ma. A szkoda. Pamietam jak raz wpadl pijak z kielbasa czosnkowa, myslalam ze zejde. Krzyczal cos o Grunwaldzie do mnie (bo oczywiscie musial sie do mnie przyczepic).
Kurde. Jednak prawa Murphy'ego to nie przelewki

Cytat:
Napisane przez BioIvO Pokaż wiadomość
To po jakiego grzyba zaczynało sie palić?! Mi rodzice dawni mówili, ze palenie jest szkodliwe i to głupota zczynać z papierosami. I tak mi zostało do dziś.
U mnie mówili, że to drogie jest Od małego mnie wychowywali na materialistkę

Cytat:
Napisane przez emelie Pokaż wiadomość
O, albo popis wiedzą medyczną Jednej koleżance aż strach symptomy złego samopoczucia opisywać, bo od razu stawia diagnozę
Jak moja babcia Mówię "coś mnie brzuch boli", a ona na to "może wrzody masz? idziemy do lekarza!"

Cytat:
Napisane przez guglak Pokaż wiadomość
Moja znajoma (ta która powiedziała synkowi,że nie można mieć wszystkiego) sadza małego za karę na krześle w kącie. Karę ma za złe zachowanie i przeklinanie jeśli nie reaguje na słowa żeby przestał bo tak nie można. Dzieciak najbardziej się cieszył kiedy na tej każe usiadł jego tata (przeklną przy dziecku). Miał niesamowitą radochę,że rodzice też nie mogą przeklinać. Od tej pory brzydkich słów nie mówi i wcale bić go nie trzeba było. Swoją drogą prawie 30letni facet siedzący w kącie na dziecięcym krzesełku to piękny widok
We wczesnych latach dzieciństwa miałam w domu karna pufę w pralni. Mój dziadzio ladował tam srednio co dwa dni

Cytat:
Napisane przez Chatul Pokaż wiadomość
Inna sprawa, że za czasów miejsc do palenia w pociągu, było coś takiego jak wagon dla palących i niepalących... Czyli w połowie dla palaczy a w połowie dla niepalących... I oczywiście dym był wszędzie. To już nie było fajne
Jaki absurd

Cytat:
Napisane przez findsomething Pokaż wiadomość
ludzie sie boja ingerowac w cokolwiek, boja sie okazywac swoje emocje, swoje poglady wyglaszac, boja sie pokazac siebie od wewnatrz wola sie ubrac od stop do glow w H&M i byc szarakiem ktory nie ma nic do powiedzenia to smutne;/
No pewnie, że boją, wystarczy na wizaż spojrzeć. Każda oznaka "inności" jest wyśmiewana, czy to imię, ubiór, czy poglądy (w tym miejsu chciałam pozdrowic Wyraka ) Każda próba pokazania swojej oryginalności konczy się stwierdzeniem "pfff, nonkoformista" Smutne to...

Cytat:
Napisane przez Reme Pokaż wiadomość
Jestem całkowicie za zakazem palenia w miejscach publicznych. I śmieszy mnie rozprawianie palaczy o tolerancji dla nich. I jeszcze tworzenie specjalnych miejsc do palenia tam, gdzie ich nie ma... hehehe, jasne. Artykuł pierwszej potrzeby normalnie, nic tylko tolerować.
Na tej samej zasadzie można zakazać jedzenia mięsa He he he, to nie jest artykul pierwszej potrzeby, a mnie na przykład wk*rwia smród "karkóweczki", szyneczki, kiełbaski

Jak ktos chce palić to niech pali. To jest jego życie, jego wybór i tylko jego sprawa. Oczywiście, nie jestem za paleniem przy ludziach, którzy sobie tego nie zyczą.
201607231707 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-11, 17:05   #1052
201604250941
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez 1000days Pokaż wiadomość
No właśnie nie rozumiesz. Niech alkoholik rzuca picie piwem niskoalkoholowym...
Są tacy, którzy rzucają dzięki trzymaniu palca w dupie. Są tacy, co sobie nakleją plaster i są szczęśliwi. I są też tacy, którzy mogą się cali obkleić, rzuć gumy, inhalować się, wbijać igły i biorezonansować i nie rzucą! Leki psychotropowe to dla nich jedyny ratunek. Ale lekarze mają to w dupie.
A wiem, dziadek w wieku 70 lat stwierdzil, ze przestanie pic (po calym zyciu bicia zony) i nie dostal lekow. Lekarka powiedziala ze moze mu da, ale najpierw jakies badania jeszcze zrobi. Zanim przyszly wyniki zaczal znowu chlac

A tak w ogole to uwielbiam widok gruubego dziecka jak mu mamusia wpycha gofra z bita smietana i polewami do pyska, a potem jeszcze hot doga, fryteczki a w domu ziemniaczki z maselkiem i schaboszczakiem. To gorsze niz palenie przy dziecku.
201604250941 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-11, 17:16   #1053
ciri15
Ekspert od Dupy Strony

Cytat:
Nie odpowiedziałaś na moje pytanie.
Głupio zrobiłaś że się uzależniłaś. Nie powiem że jesteś głupia, bo Cię nie znam, musiałabym wiedzieć coś więcej o Tobie. Nawet inteligentni ludzie robią czasem głupie rzeczy, szkoda że czasem są takie konsekwencje.

---------- Dopisano o 17:16 ---------- Poprzedni post napisano o 17:12 ----------

Cytat:
A tak w ogole to uwielbiam widok gruubego dziecka jak mu mamusia wpycha gofra z bita smietana i polewami do pyska, a potem jeszcze hot doga, fryteczki a w domu ziemniaczki z maselkiem i schaboszczakiem. To gorsze niz palenie przy dziecku.
Gorsze nie, ale równie głupie

ciri15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-11, 17:18   #1054
201604190949
Konto usunięte

Łatwiej powiedzieć 'ludzie co tak robią są głupi' niż komuś wprost 'głupia jesteś, że tak robisz', prawda?
201604190949 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-11, 17:19   #1055
Linaewen
Zakorzenienie

Cytat:
A wiem, dziadek w wieku 70 lat stwierdzil, ze przestanie pic (po calym zyciu bicia zony) i nie dostal lekow. Lekarka powiedziala ze moze mu da, ale najpierw jakies badania jeszcze zrobi. Zanim przyszly wyniki zaczal znowu chlac

Ja widziałam taką rodzinkę...
Mamuńcia jak wieloryb, a córcia to biust miała większy od mojego [w wieku 8-10 lat to wyczyn, bo jakoś płaska nie jestem]. Patrzę, a mała wielorybka ma TRZY kubełki z KFC-z rozmowy wynika, że to dla niej, mamuńci i mała ciągle marudziła, że to mało, ale może dziadek nie będzie chciał [bo babcia już się zrzekła-szczupła starsza pani] to będzie więcej dla niej.
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie."
za: whitepointeshoes
Linaewen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-11, 17:20   #1056
emelie
Wtajemniczenie

Cytat:
Łatwiej powiedzieć 'ludzie co tak robią są głupi' niż komuś wprost 'głupia jesteś, że tak robisz', prawda?
A co Ci to da, że ktoś powie, że jesteś głupia? Ciri dobrze gada, nie zna Cię, a nie można czyjejś inteligencji oceniać na podstawie jednej rzeczy.
Stary 2011-08-11, 17:22   #1057
ciri15
Ekspert od Dupy Strony

Cytat:
W moim pierwszym poście o palaczach miałam akurat na myśli osoby starsze, które mają na utrzymaniu rodzinę,
Jeśli ktoś jest sam i woli zapalić niż zjeść porządny obiad - jego sprawa, to jest tylko śmieszne
Nie stać Cię na fajki? Jeśli tak, to jest odpowiedz. Z tego co kojarzę nie masz rodziny na utrzymaniu.
Aha, dla mnie: jeśli ktoś w życiu jedną głupotę popełnił nie oznacza że od razu wrzucam go do worka z napisem "głupek".

Edytowane przez ciri15
Czas edycji: 2011-08-11 o 17:26
Stary 2011-08-11, 17:23   #1058
201604190949
Konto usunięte

Cytat:
A co Ci to da, że ktoś powie, że jesteś głupia? Ciri dobrze gada, nie zna Cię, a nie można czyjejś inteligencji oceniać na podstawie jednej rzeczy.
Ale przecież ona wcześniej już to zrobiła

X- Zielonookie są głupie!
Y- Ej, ja mam zielone oczy, powiesz mi, że jestem głupia?
X- Nie no, skąd nie mogę tak powiedzieć bo cię nie znam.

No jak to, warunek spełniła, ma zielone oczy.
Stary 2011-08-11, 17:25   #1059
reverse
Zadomowienie

Cytat:

Rok temu byłam w mc i obok usiadła rodzinka. Rodzice puszyści, córka (0k. 6 lat) też nie była szczupła. Wyobraźcie sobie moją minę, gdy usłyszałam, że dziewczynka mówi, że już nie chce więcej frytek (miała podwójną porcję), a mama zaczyna w nią wmuszać! "Musisz to zjeść!" i tego typu teksty.

To ja się wcale nie dziwię, że coraz więcej ludzi ma nieprawidłową wagę, skoro od małego się takie zachowanie (jedzenie śmieci) popiera...
reverse jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-11, 17:29   #1060
201604190949
Konto usunięte

Cytat:
Nie stać Cię na fajki? Jeśli tak, to jest odpowiedz. Z tego co kojarzę nie masz rodziny na utrzymaniu.
Aha, dla mnie: jeśli ktoś w życiu jedną głupotę popełnił nie oznacza że od razu wrzucam go do worka z napisem "głupek".
Nie zarabiam. Utrzymują mnie rodzice i od nich dostaję tak zwane 'kieszonkowe'. I z tego muszę kupić sobie fajki i częściowo utrzymać psa, kota i dwa szczury. I nie zdechnąć z głodu na uczelni.
Odpowiedź brzmi- nie, nie stać mnie i tak, mam kogoś, za kogo jestem odpowiedzialna również finansowo.
Stary 2011-08-11, 17:30   #1061
201607231707
Konto usunięte

Cytat:
Ale mówi, ze ci, co tak robią są głupi. Ale boi się powiedzieć wprost 1000days, że jest głupia, bo tak robi i odwraca kota ogonem pisząc o inteligencji A z tego co pisała jasno wynika, że 1000days jest głupia.
Stary 2011-08-11, 17:31   #1062
201604250941
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Linaewen Pokaż wiadomość
Ja widziałam taką rodzinkę...
Mamuńcia jak wieloryb, a córcia to biust miała większy od mojego [w wieku 8-10 lat to wyczyn, bo jakoś płaska nie jestem]. Patrzę, a mała wielorybka ma TRZY kubełki z KFC-z rozmowy wynika, że to dla niej, mamuńci i mała ciągle marudziła, że to mało, ale może dziadek nie będzie chciał [bo babcia już się zrzekła-szczupła starsza pani] to będzie więcej dla niej.
Cytat:
Napisane przez reverse Pokaż wiadomość

Rok temu byłam w mc i obok usiadła rodzinka. Rodzice puszyści, córka (0k. 6 lat) też nie była szczupła. Wyobraźcie sobie moją minę, gdy usłyszałam, że dziewczynka mówi, że już nie chce więcej frytek (miała podwójną porcję), a mama zaczyna w nią wmuszać! "Musisz to zjeść!" i tego typu teksty.

To ja się wcale nie dziwię, że coraz więcej ludzi ma nieprawidłową wagę, skoro od małego się takie zachowanie (jedzenie śmieci) popiera...
A potem chrzania, ze to tarczyca. A prawda jest taka, ze wiekszosc chudych ludzi, ktorzy twierdza ze jedza co chca tak naprawde nie je prawie nic, a grubi sie obzeraja. I tyle, zadnej tajemnicy trojkata bermudzkiego tu nie ma. Ale oni wymysla tysiac powodow zeby tylko udowodnic, ze to nie ich wina jak wygladaja.
Stary 2011-08-11, 17:31   #1063
201604190949
Konto usunięte

Cytat:
Zrozumiałam.
Ktoś kto pali, choć go nie stać, ma rachunki do zapłacenia, a nie myśli o tym że gdyby nie palił to by nie musiał się aż tak srać o pieniądze jest dla mnie po prostu głupi. To że to uzależnienie nie jest dla mnie wytłumaczeniem. Można się wyleczyć, albo choć baaardzo ograniczyć.
Stary 2011-08-11, 17:32   #1064
Chatul
ma zielone pojęcie

Cytat:
No właśnie nie rozumiesz. Niech alkoholik rzuca picie piwem niskoalkoholowym...
Są tacy, którzy rzucają dzięki trzymaniu palca w dupie. Są tacy, co sobie nakleją plaster i są szczęśliwi. I są też tacy, którzy mogą się cali obkleić, rzuć gumy, inhalować się, wbijać igły i biorezonansować i nie rzucą! Leki psychotropowe to dla nich jedyny ratunek. Ale lekarze mają to w dupie.
No cóż, nie jestem specjalistką od rzucania palenia. Wszyscy ludzie, których znałam rzucali palenie albo "ot tak, bo chcą" albo z pomocą tabletek, plasterków i gum. Nikt nie potrzebował psychotropów. Nawet nie wiedziałam, że palaczowi można pomóc psychotropami... Poczytam na ten temat zaraz
Stary 2011-08-11, 17:34   #1065
201607231707
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez reverse Pokaż wiadomość
No błaaaaaaagam Zjedzenie raz na jakiś czas hamburgera czy frytek nie sprawi, ze będziemy wyglądac jak wieloryby Nie demonizujmy, wszystko trzeba robic z głową.
Stary 2011-08-11, 17:37   #1066
ciri15
Ekspert od Dupy Strony

Cytat:
Nie zarabiam. Utrzymują mnie rodzice i od nich dostaję tak zwane 'kieszonkowe'. I z tego muszę kupić sobie fajki i częściowo utrzymać psa, kota i dwa szczury. I nie zdechnąć z głodu na uczelni.
Odpowiedź brzmi- nie, nie stać mnie i tak, mam kogoś, za kogo jestem odpowiedzialna również finansowo.
I nie starcza ci na jedzenie dla zwierząt? A kieszonkowe jest określone i ani grosza więcej Ci nie dadzą jak Ci brak?
Choć nie, widzę że piszesz: częściowo. Wybacz, ale to jest całkiem inna sytuacja niż jedzenie dla rodziny, rachunki itp.

---------- Dopisano o 17:37 ---------- Poprzedni post napisano o 17:35 ----------

Cytat:
Napisane przez Demi93 Pokaż wiadomość
Ale mówi, ze ci, co tak robią są głupi. Ale boi się powiedzieć wprost 1000days, że jest głupia, bo tak robi i odwraca kota ogonem pisząc o inteligencji A z tego co pisała jasno wynika, że 1000days jest głupia.
Nie, nie wynika Nie znam dziewczyny, wiem tyle że pali. Co dla mnie jest głupotą, ale nie znaczy że jako człowiek 1000days jest głupia. Choć nadal nie rozumie, że pisałam o zupełnie innych ludziach niż ona.

Stary 2011-08-11, 17:38   #1067
emelie
Wtajemniczenie

Cytat:
W tym poście, który cytujesz, zaznaczyła, że głupi wg niej jest ten, który ma rachunki do zapłacenia, a i tak wydaje kasę na fajki. A Ty 1000days piszesz, że masz na utrzymaniu zwierzęta, ale jednak, skoro żyją i mają się dobrze, to chyba stać Cię i na palenie i na ich utrzymanie, nie? Każdy robi ze swoją kasą, co zechce. Dla innego głupotą może być kupowanie słodyczy - w końcu też mogą prowadzić do chorób (nadwaga, cukrzyca, próchnica), a nawet uzależnienia (i nie wydaje mi się, że w aż tak bardzo małym stopniu jak fajki, patrząc na otyłe osoby, które mimo problemów zdrowotnych, nie potrafią sobie ich odmówić).
Poza tym, ja bym nie nazywała kogoś, kto pali głupim. Powiedziałabym raczej, że był głupi, kiedy zaczynał, bo teraz jest już uzależniony. W Twoim przypadku zadziałał wiek. A rodzice... ich czasem łatwo oszukać i mogli po prostu nie zauważyć.

Edytowane przez emelie
Czas edycji: 2011-08-11 o 17:39
emelie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-11, 17:41   #1068
201607231707
Konto usunięte

Cytat:
Nie, nie wynika Nie znam dziewczyny, wiem tyle że pali. Co dla mnie jest głupotą, ale nie znaczy że jako człowiek 1000days jest głupia. Choć nadal nie rozumie, że pisałam o zupełnie innych ludziach niż ona.
Aaa, dobra, doczytałam, ze:

Cytat:
Ktoś kto pali, choć go nie stać, ma rachunki do zapłacenia, a nie myśli o tym że gdyby nie palił to by nie musiał się aż tak srać o pieniądze jest dla mnie po prostu głupi.
I tu rozumiem, że chodzi o osoby z rodzina na utrzymaniu, zwracam honor
Stary 2011-08-11, 17:44   #1069
Linaewen
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Demi93 Pokaż wiadomość
No błaaaaaaagam Zjedzenie raz na jakiś czas hamburgera czy frytek nie sprawi, ze będziemy wyglądac jak wieloryby Nie demonizujmy, wszystko trzeba robic z głową.
Ja uwielbiam śmieciowe KFC, ale jem to "z głową" i jakoś nie tyję
Nie chodzi o deminizowanie, ale o nieograniczone jedzenie tych śmieci... I jeszze wmuszanie tego w dziecko jak w przykładzie reverse.
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie."
za: whitepointeshoes
Linaewen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-11, 17:51   #1070
reverse
Zadomowienie

Cytat:
Nie chodzi o deminizowanie, ale o nieograniczone jedzenie tych śmieci... I jeszze wmuszanie tego w dziecko jak w przykładzie reverse.
Dokładnie. Co więcej, uważam, że nawet jak ktoś się odchudza to może sobie od czasu do czasu pozwolić na fast foody*. Ale uczenie od małego jedzenia takich śmieci nie jest zbyt wychowawcze. Co innego, jeśli raz, dwa razy w miesiącu się weźmie dziecko na takie coś - wtedy nic mu się nie stanie.

*o ile ma w sobie dużo silnej woli. Ja potrafię sobie odmówić słodyczy, najdłużej nie jadłam przez pół roku. Ale wystarczy, że kilka razy sobie pofolguję i później ciężko mi znów odstawić słodycze. I cała zabawa zaczyna się od nowa...

Edytowane przez reverse
Czas edycji: 2011-08-11 o 17:54
Stary 2011-08-11, 17:53   #1071
ciri15
Ekspert od Dupy Strony

Cytat:
Ogólnie zgadzam się, ale podkreślone - ciekawa literówka- do Demi93

Stary 2011-08-11, 17:54   #1072
201604250941
Konto usunięte

Cytat:
Ja tak mam, ze jak zjem cukierka to waga to pokaze. Jak zjem fryteczki raz na miesiac tez waga to pokaze. Musze sie bardzo pilnowac ale moja rodzinka wlasciwie niebardzo to rozumie, wszystko smaza.
Ja nie moge nawet 'z glowa' jesc fast foodow XD

Babcia jedna z druga w sumie byly wychowane w przekonaniu ze dziecko zdrowe to dziecko grube, dziecko grzeczne to takie ktore ma cos w ustach.
Stary 2011-08-11, 17:57   #1073
emelie
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja tak mam, ze jak zjem cukierka to waga to pokaze. Jak zjem fryteczki raz na miesiac tez waga to pokaze.
Wydaje mi się, że po prostu te produkty powodują zatrzymanie wody w organizmie. Posolone frytki to już w ogóle
Jeżeli te produkty wkomponuje się w zdrową dietę nie ma szans, żeby od cukierka raz na miesiąc ktoś naprawdę przytył.
Stary 2011-08-11, 17:59   #1074
201604190949
Konto usunięte

Porzucając temat fajek (bo najpewniej będę palić nawet kiedy będę miała rachunki do zapłacenia ) powiem, że dziwi mnie zachowanie policji, która nie reaguje na rowerzystów jadących chodnikiem biegnącym przy suchej jezdni, na której ograniczenie jest do 50km/h.
Stary 2011-08-11, 17:59   #1075
reverse
Zadomowienie

candycotton - zależy co masz na myśli mówiąc, że "waga to pokaże". Bo jeśli masz na myśli kilogram czy dwa, to u niektórych osób takie minimalne wahania wagi są normalne. No chyba że po jednym cukierku waga ci pokazuje 5kg więcej

1000days - z jednej strony szkoda, że nie reagują, bo to wbrew przepisom. A z drugiej, jak ostatnio jechałam samochodem po dosyć wąskiej drodze i musiałam wyminąć rowerzystę i jego dziecko (maluch też na rowerku, mógł mieć z 6 lat) to bałam się, że ten mały mi pod auto wpadnie. Już wolę, jeśli z małym dzieckiem się jedzie po chodniku niż jak jedzie po jezdni.

Edytowane przez reverse
Czas edycji: 2011-08-11 o 18:02
Stary 2011-08-11, 18:00   #1076
Suvia
Zakorzenienie

Cytat:
Aha.

Teraz jadą mi z takim recitalem cały czas. Ladies and gentlemen - w tym roku pielgrzymka stacjonuje u mnie na osiedlu.

Cytat:
X- Zielonookie są głupie!
Y- Ej, ja mam zielone oczy, powiesz mi, że jestem głupia?
X- Nie no, skąd nie mogę tak powiedzieć bo cię nie znam.

No jak to, warunek spełniła, ma zielone oczy.

Eee nooo. Ja spełniam warunek....

~ Hank Moody
Suvia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-11, 18:01   #1077
emelie
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Suvia Pokaż wiadomość
Eee nooo. Ja spełniam warunek....
O matko, ja też!
Stary 2011-08-11, 18:02   #1078
201604190949
Konto usunięte

Ja też
Stary 2011-08-11, 18:02   #1079
WhiteCherry
Zakorzenienie

Cytat:
Znajomi znajomymi, jak nie jestem ich dziewczyna to ich to zwalnia od wszelkich obowiazkow, ale tez obcy ludzie sie nie rusza. Siedzi paru mlodych chlopakow i mi nie pomoze w walce z pijakiem.
.
moim kumplom z kolei włącza się w takich sytuacjach agresor i wychodzi na to, że ja tych zaczepiających muszę bronić, tzn. odciągać moich, żeby nie doszło do rozlewu krwi

a nieznajomi to nie wiem, nie miałam jeszcze takiej sytuacji, żeby ktoś bezpośrednio mi zagrażał, a reszta stała i liczyła płyty chodnikowe

Cytat:
Na wizazu to w ogole z kazda glupota, ktora da sie normalnie zalatwic odsylaja na terapie. Mam slabe paznokcie- idz na terapie, tam ci wytlumacza, ze nie masz; koncowki mi sie rozdwajaja- idz na terapie, pomoga; rano nigdy nie wiem w co sie ubrac- znam swietna grupe wsparcia.
.
Stary 2011-08-11, 18:05   #1080
201604190949
Konto usunięte

Z małym dzieckiem mogą jechać po chodniku. Chyba Myślę, że gdyby stosowali się do przepisów to i kierowcy mieliby oczy dookoła głowi, i oni też, i wszystkim jeździłoby się lepiej.
No ale czego tu wymagać kiedy na rower może wsiąść osoba zupełnie nie znająca przepisów drogowych.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości