Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią cz.2 - Strona 43 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-08-13, 20:50   #1261
AgataBm180
Placuszek racuszek

Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią cz.2

Cytat:
Napisane przez M917 Pokaż wiadomość
czy moja 'znajoma', studiująca kulturoznawstwo, a pracująca w firmie swojego ojca jako logistyk się liczy?

i oczywiście, o posadę musiała starać się tak samo jak wszyscy inni kandydaci...

haha pewnie.. jak ma pojęcie o swojej pracy...
AgataBm180 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-13, 20:54   #1262
201605091007
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez AgataBm180 Pokaż wiadomość
haha pewnie.. jak ma pojęcie o swojej pracy...
zastanawiałam się niejednokrotnie, jak studia nad wszelkimi aspektami kultury światowej mają jej pomóc przy pracy w firmie spedycyjnej
201605091007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-13, 20:57   #1263
AgataBm180
Placuszek racuszek

Cytat:
zastanawiałam się niejednokrotnie, jak studia nad wszelkimi aspektami kultury światowej mają jej pomóc przy pracy w firmie spedycyjnej
Dokładnie o tym pomyślałam ..
Stary 2011-08-13, 23:16   #1264
Candy_lips
Zakorzenienie

Cytat:
tEgo też nie wiem

ps. też studiuję kulturoznawstwo czy się uda w zawodzie nie wiem i sama nie jestem pewna czy tak chcę pracować ( trochę brak mi wiary w siebie ) , ale na pewno nie jakaś sepdycja.
Candy_lips jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-13, 23:21   #1265
201605091007
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Candy_lips Pokaż wiadomość
tEgo też nie wiem

ps. też studiuję kulturoznawstwo czy się uda w zawodzie nie wiem i sama nie jestem pewna czy tak chcę pracować ( trochę brak mi wiary w siebie ) , ale na pewno nie jakaś sepdycja.
zawsze mnie ten kierunek intrygowal a mozna wiedziec gdzie i jaka specjalizacja? i ogolnie jak wrazenia?
Stary 2011-08-13, 23:32   #1266
Shikinata
Rozeznanie

Oj temat "Pracuję, a nic o tej pracy nie wiem" i pracuje bo tatuś/wujek etc. załatwił to temat rzeka . Znam wiele osób które mają dobra prace bo mają znajomości , tak samo jest u mnie na gminie , nie dostanie sie osoba wykształcona ,po studiach , tylko synowa, wnusia, córeczka ,chociaż zero wiedzy o tym czym ma sie zajmowac . Ostatnio rozwalił mnie niezbyt miły pan z autobusu, grzecznie z uśmiechem sie pytam czy mógłby mi sie zatrzymac na krzyżówce , jeśli to nie problem i daje pieniądze za bilet ,a on sie tylko na mnie spojrzał jak jakis bazyliszek i powiedział , za bilet 7 zł a dałam mu 9 , to zamiast mi oddac 2 zł to siedzi z dłonią otwartą i tymi drobniakami i czeka , sama musiałam mu je z ręki wziąc , no kurcze ciężko podac to przecież takie męczące , dziwne że bilet mu sie chciało drukowac .
Shikinata jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-13, 23:39   #1267
Candy_lips
Zakorzenienie

Cytat:
zawsze mnie ten kierunek intrygowal a mozna wiedziec gdzie i jaka specjalizacja? i ogolnie jak wrazenia?
Nie mam jeszcze specjalizacji, dopiero idę na 2 rok. UKSW. Wawa.
Stary 2011-08-14, 01:46   #1268
muszynianka
Zakorzenienie

Mnie spedycja bardzo interesuje dlatego najpierw inwestuję w języki
albo spedycja na ekonomii albo logistyka na zarządzaniu.

Cytat:
No ^^ Ej, ja poszłam z pasji, mój TŻ teraz wreszcie też z pasji.
No ja wierzę że to prawda bo taka specyfika studiów twoich :-P
Co do moich, to możemy o tym porozmawiać prywatnie bo nie chcę się tutaj ujawniać.

Cytat:
w swoim zawodzie niewiele bez niego zdziałam, a każdego pracownika i tak weryfikują umiejętności, a nie papierki.
tadadada o to właśnie chodzi.

mogę świetnie znać angielski, ale muszę mieć za*rany papier żeby tego języka uczyć w szkole dziesięciolatków choć każda z was językowo by sobie poradziła.
i dokładnie powtórzę słowa mojej nauczycielki która uczyła dwóch przedmiotów "profa zrobiłam w liceum, na studia poszłam bo trzeba było mieć uprawnienia. drugie zrobiłam bo taki wymóg postawiła dyrekcja"
muszynianka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-14, 01:48   #1269
Candy_lips
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez muszynianka Pokaż wiadomość
Mnie spedycja bardzo interesuje dlatego najpierw inwestuję w języki
albo spedycja na ekonomii albo logistyka na zarządzaniu.

No ja wierzę że to prawda bo taka specyfika studiów twoich :-P
Co do moich, to możemy o tym porozmawiać prywatnie bo nie chcę się tutaj ujawniać.

tadadada o to właśnie chodzi.

mogę świetnie znać angielski, ale muszę mieć za*rany papier żeby tego języka uczyć w szkole dziesięciolatków choć każda z was językowo by sobie poradziła.
i dokładnie powtórzę słowa mojej nauczycielki która uczyła dwóch przedmiotów "profa zrobiłam w liceum, na studia poszłam bo trzeba było mieć uprawnienia. drugie zrobiłam bo taki wymóg postawiła dyrekcja"
Ale z drugiej strony zrozum, gdy uczysz w szkole, to nie chodzi tylko o umiejętność wykładania czegoś, tylko też czy będziesz dobrym nauczycielem / pedagogiem , dlatego nawet lepiej, że jeszcze musi być ten papierek i sprawdzają delikwenta.
Stary 2011-08-14, 01:51   #1270
muszynianka
Zakorzenienie

Cytat:
czy moja 'znajoma', studiująca kulturoznawstwo, a pracująca w firmie swojego ojca jako logistyk się liczy?
A... dodam, logistyk w małej firmie to taki fach że każdą osobę która nie ma pojęcia o tej pracy można posadzić i w miesiąc, dwa przyuczyć tak by radziła sobie sama. Albo nawet krócej. Koleżanka studiuje, dorabia sobie. Identyczną sytuację ma mój facet, tylko ze on ma studia powiązane z pracą. To nie jest jakiś wyczyn jeśli to nie jest firma międzynarodowa, ba, jak mówię - to nic skomplikowanego jeśli to jest jakaś bardziej lokalna firma, no już ludzie nie przesadzajmy, jakby co najmniej pracowała na oddziale chirurgii a miała kurs na paznokcie

Cytat:
Ale z drugiej strony zrozum, gdy uczysz w szkole, to nie chodzi tylko o umiejętność wykładania czegoś, tylko też czy będziesz dobrym nauczycielem / pedagogiem , dlatego nawet lepiej, że jeszcze musi być ten papierek i sprawdzają delikwenta.
na filologii angielskiej niby jak mają sprawdzić to czy będę dobrym pedagogiem? jak już to na pedagogice...
aaa i to czy będę dobrym nauczycielem - tego się nie da sprawdzić.
to wychodzi w praniu w każdym przypadku.

edit: żeby nie było, przyszłość w zawodzie nauczyciela po prostu przechodzi przez moje myśli jako tryb awaryjny

Edytowane przez muszynianka
Czas edycji: 2011-08-14 o 01:55
Stary 2011-08-14, 09:44   #1271
Heledore
Zakorzenienie

Cytat:

na filologii angielskiej niby jak mają sprawdzić to czy będę dobrym pedagogiem? jak już to na pedagogice...

edit: żeby nie było, przyszłość w zawodzie nauczyciela po prostu przechodzi przez moje myśli jako tryb awaryjny
metodyka, dydaktyka przedmiotowa, pedagogika ogóllna, ped. opiekuńcza, ped. specjalna psychologia społeczna..... to tylko część przedmiotów nauczycielskich na filologii angielskiej

Heledore jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-14, 09:54   #1272
201605091007
Konto usunięte

Cytat:
A... dodam, logistyk w małej firmie to taki fach że każdą osobę która nie ma pojęcia o tej pracy można posadzić i w miesiąc, dwa przyuczyć tak by radziła sobie sama. Albo nawet krócej. Koleżanka studiuje, dorabia sobie. Identyczną sytuację ma mój facet, tylko ze on ma studia powiązane z pracą. To nie jest jakiś wyczyn jeśli to nie jest firma międzynarodowa, ba, jak mówię - to nic skomplikowanego jeśli to jest jakaś bardziej lokalna firma, no już ludzie nie przesadzajmy, jakby co najmniej pracowała na oddziale chirurgii a miała kurs na paznokcie
transport zarówno krajowy jak i międzynarodowy (głównie kraje byłego bloku wschodniego).
Stary 2011-08-14, 10:12   #1273
mm444
Władca Wizażu

Treść usunięta
mm444 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-14, 10:16   #1274
AgataBm180
Placuszek racuszek

Jeszcze zależy, jak kto łapie wiedzę, i czy mu na tym zalezy. Bo jak taka osoba dostanie prace po znajomości, albo "tatuś ma firmę" to może sobie odpuścić bo pomyśli "ee tam, nie wylecę, bo przecież on by mi tego nie zrobił" . Nie porównujmy, bo to w jakim czasie się ktoś nauczy, i czy w ogóle... to jest różne. Poszła dziewczyna na studia,. które (zakładam ją interesowały) a skończyła w firmie ojca. To skłania do zastanowienia się.
Można się nauczyć innego zawodu, zgadzam się.. Ale to zależy od podejścia i sytuacji

---------- Dopisano o 10:16 ---------- Poprzedni post napisano o 10:15 ----------

Cytat:
Napisane przez mm444 Pokaż wiadomość
Treść usunięta

padłam

Edytowane przez AgataBm180
Czas edycji: 2011-08-14 o 10:17
Stary 2011-08-14, 10:19   #1275
201605091007
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez mm444 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
no tak i wszystko zaczyna się logicznie układać
Stary 2011-08-14, 10:35   #1276
I am Rock
lokalna gwiazda

Do każdego zawodu trzeba mieć predyspozycje, a nauczanie to moim zdaniem powołanie, a nie przystanek-bo może potem trafi się coś lepszego.
Miałam koleżankę, świetną matematyczkę. Na prośbę, by wytłumaczyła jak odrobić pracę domową miala jedną odpowiedź: dam ci zeszyt do odpisania. Nigdy nikomu nic nie objaśniła. Jak się dowiedziałam, że uczy matematyki, to pomyślałam: biedne dzieciaki. Jeśli nie potrafiła przekazać wiedzy koleżankom, to jak ona dzieci uczy?
Dowiedzialam się, że "dzieci mają z nią ciężko". Jej współpracownicy uważają, że jest świetną nauczycielką.
Pocieszcie mnie, że na studiach posiadła umiejętność wytłumaczenia o co chodzi w matematyce.
I am Rock jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-14, 10:46   #1277
AgataBm180
Placuszek racuszek

Cytat:
Napisane przez I am Rock Pokaż wiadomość
Do każdego zawodu trzeba mieć predyspozycje, a nauczanie to moim zdaniem powołanie, a nie przystanek-bo może potem trafi się coś lepszego.
Miałam koleżankę, świetną matematyczkę. Na prośbę, by wytłumaczyła jak odrobić pracę domową miala jedną odpowiedź: dam ci zeszyt do odpisania. Nigdy nikomu nic nie objaśniła. Jak się dowiedziałam, że uczy matematyki, to pomyślałam: biedne dzieciaki. Jeśli nie potrafiła przekazać wiedzy koleżankom, to jak ona dzieci uczy?
Dowiedzialam się, że "dzieci mają z nią ciężko". Jej współpracownicy uważają, że jest świetną nauczycielką.
Pocieszcie mnie, że na studiach posiadła umiejętność wytłumaczenia o co chodzi w matematyce.

Tu masz rację. Do nauczania trzeba mieć predyspozycje. Trzeba wiedzieć, że potrafi się przekazać swoja nabytą wiedzę. Co z tego, że potrafię świetnie Angielski, jak nie potrafię tej wiedzy przekazać innym? Nie mogłabym zostać nauczycielem. Trzeba dodać, że do nauczania również trzeba posiadać ogromną cierpliwość i dystans do pracy..
Stary 2011-08-14, 12:42   #1278
muszynianka
Zakorzenienie

No dokładnie i tego się nie da nauczyć, nawet na studiach
Stary 2011-08-14, 14:50   #1279
BioIvO
Zakorzenienie

No właśnie cała edukacja niezmiernie mnie dziwi. Żeby uczyć dzieciaczków przyrody musiałabym jeszcze sporo, sporo sie pouczyc, zdobyć papiery padagodiczne, pozwolenia, zezwolenia- to wymaga czasu i pieniędzy. Z drugiej strony nie ma przeciwskazan do tego aby nauczała pani padagog z minimalnym pojęciem o świecie przyrody (kwiatki o tym, ze nietoperz to taki nocny ptaszek jak sowa ). Wszystko jest w porządku bo przecież to wykszatłcony pedagog.
Sama jestem pasjonatka opowiadania o ciekawostkach przyrodniczych, zwłaszcza,ze dzieci chłoną takie wiadomości z otwartymi buziami. Wiedzę mam odpowiednia, żeby odpowiadać kompetentnie na wszystkie pytania. Tylko brakuje mi 1,5 roku podyplomówki pedagogicznej i inne takie....

Nikt nie śledzi tak bacznie postępowania innych jak ten, komu nic do tego. (V.Hugo)

Kobieta nigdy nie wie czego chce, ale nie spocznie, dopóki nie osiągnie celu.
BioIvO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-14, 16:43   #1280
matyldaaaa
Zakorzenienie

Ale jestem poirytowana. Moi sąsiedzi znad przeciwka słuchają hip-hopu na cały regulator Nawet jak zamknę okno to to i tak słychać i tak jest prawie codziennie. Nie wiem jak oni mogą tam w takim hałasie siedzieć, zwłaszcza, że mają małe dziecko. To jest dom ale wynajmują go też jeszcze 2 inne rodziny z małymi dziećmi, a obok mieszka właściciel, więc nie rozumiem czy nikt z nich nie zwróci im uwagi. Jedyne pocieszenie jest w tym, że wynajmują ten lokal i może się kiedyś wyprowadzą ale ja chyba wcześniej zwariuję
matyldaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-14, 17:17   #1281
irene adler
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez matyldaaaa Pokaż wiadomość
Ale jestem poirytowana. Moi sąsiedzi znad przeciwka słuchają hip-hopu na cały regulator Nawet jak zamknę okno to to i tak słychać i tak jest prawie codziennie. Nie wiem jak oni mogą tam w takim hałasie siedzieć, zwłaszcza, że mają małe dziecko. To jest dom ale wynajmują go też jeszcze 2 inne rodziny z małymi dziećmi, a obok mieszka właściciel, więc nie rozumiem czy nikt z nich nie zwróci im uwagi. Jedyne pocieszenie jest w tym, że wynajmują ten lokal i może się kiedyś wyprowadzą ale ja chyba wcześniej zwariuję
A prosiłaś ich o ściszenie muzyki? to chyba najprostsze rozwiązanie a jak nie będą chcieli tomoże zadzwoń po policję?
Stary 2011-08-14, 18:31   #1282
matyldaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez irene adler Pokaż wiadomość
A prosiłaś ich o ściszenie muzyki? to chyba najprostsze rozwiązanie a jak nie będą chcieli tomoże zadzwoń po policję?
Uciszyli się od razu po tym jak napisałam tego posta. Być może sąsiadka czyta wizaż
matyldaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-14, 19:52   #1283
girls1394
Raczkowanie

Co do tego narzekania na wszystko to podejrzewam, że nawet gdybyśmy w raju mieszkali to i tak znalazłaby się osoba, która narzekałaby na coś. Moim zdaniem u nas w kraju nie jest tak źle.
Nie każdemu się dogodzi jak bardzo by się nie chciało.
A co do wybierania kierunków studiów to ja źle czułabym się na kierunku który mnie nie interesuje, który studiowałabym dla lepszego zawodu.
Stary 2011-08-14, 21:13   #1284
Cathas
Wtajemniczenie

GG do Cathas

Cytat:
Dokładnie. I zachodzi kolejne nowe zjawisko.. "Pracuję, a nic o tej pracy nie wiem"
Ja miałam tak w każdej pracy, którą wykonywałam, w piątek zaczynam kolejną i jest ta sama sytuacja. Dziwne tylko, że nie było to nigdy większym problemem, no i za każdym razem firma doskonale wiedząc o takim stanie rzeczy, jednak to mnie wybierała spośród kandydatów.
Jeśli się jest inteligentnym, to człowiek poradzi sobie w wielu sytuacjach, naprawdę.
I żaby nie było chodzi tu o dość płytką, prostą wiedzę, typu organizacja "eventów" czy marketing, nie programowanie, fizykę kwantową czy traumatologię.

Cytat:

Ale bycie nauczycielem nie jest takie proste. Dlatego są kursy, które trzeba skończyć, wymagania, które należy spełniać i pewne utrudnienia. W końcu żadna z nas nie posłałaby dziecka do szkoły, w której uczą ludzie bez jakichkolwiek kwalifikacji, prawda?
A tak w ogóle, wg przepisów, posiadając certyfikat językowy na określonym poziomie nie trzeba iść na żadną filologię, a jedynie zdobyć uprawnienia do wykonywania zawodu, co można zrobić prywatnie.

BioIvo - jeśli amsz wykształcenie kierunkowe, to nie musisz iść na podyplomówkę. Możesz zatrudnić się w szkole i zacząć kurs kwalifikacyjny pedagogiczny dla czynnych zawodowo nauczycieli. Trwa to ok. 9 miesięcy i kosztuje, w zależności od miasta, od 1400 do 3000 zł.
Pracę w szkole masz zaliczaną jako praktyki.

Moja wymiana - Parfumerie Generale, L'Artisan, ETRO i inne!

Edytowane przez Cathas
Czas edycji: 2011-08-14 o 21:15
Cathas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-14, 21:27   #1285
AgataBm180
Placuszek racuszek

Cytat:
Napisane przez Cathas Pokaż wiadomość
Ja miałam tak w każdej pracy, którą wykonywałam, w piątek zaczynam kolejną i jest ta sama sytuacja. Dziwne tylko, że nie było to nigdy większym problemem, no i za każdym razem firma doskonale wiedząc o takim stanie rzeczy, jednak to mnie wybierała spośród kandydatów.
Jeśli się jest inteligentnym, to człowiek poradzi sobie w wielu sytuacjach, naprawdę.
I żaby nie było chodzi tu o dość płytką, prostą wiedzę, typu organizacja "eventów" czy marketing, nie programowanie, fizykę kwantową czy traumatologię..

Mówiłam, że to zależy od podejścia, i jak sobie ktoś poradzi z nową sytuacją. Takie zjawisko jest, nie powiedziałam, że złe ani że dobre .
Tylko są ludzie,którzy siedzą w robocie nic o niej nie wiedzą, i ktoś za nich musi odwalać cały'' bajzel '', bo tamta osoba wie, że nic jej nie grozi..
Stary 2011-08-14, 21:45   #1286
Cathas
Wtajemniczenie

GG do Cathas

Cytat:
Mówiłam, że to zależy od podejścia, i jak sobie ktoś poradzi z nową sytuacją. Takie zjawisko jest, nie powiedziałam, że złe ani że dobre .
Tylko są ludzie,którzy siedzą w robocie nic o niej nie wiedzą, i ktoś za nich musi odwalać cały'' bajzel '', bo tamta osoba wie, że nic jej nie grozi..
Źle zrozumiałam w takim razie.

A takich osób nienawidzę, to jakaś masakra po prostu.
Ja tak robię, bo lubię wyzwania i szukam swojego miejsca...Ale staram się też jak najszybciej jak najwięcej wiedzy wchłonąć...

Moja wymiana - Parfumerie Generale, L'Artisan, ETRO i inne!
Cathas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-14, 22:07   #1287
AgataBm180
Placuszek racuszek

Cytat:
Napisane przez Cathas Pokaż wiadomość
Źle zrozumiałam w takim razie.

A takich osób nienawidzę, to jakaś masakra po prostu.
Ja tak robię, bo lubię wyzwania i szukam swojego miejsca...Ale staram się też jak najszybciej jak najwięcej wiedzy wchłonąć...

Może ja źle wyraziłam swą myśl, przepraszam

Ano, praktyka czyni mistrza.. jak nie potrafi się znaleźć miejsca, to trzeba szukać.. aż się znajdzie. Dobrze jest być ambitnym i chłonąć wiedzę i nabywać praktykę
Stary 2011-08-15, 00:01   #1288
Sondrina
BAN stały

Cytat:
Napisane przez BioIvO Pokaż wiadomość
No właśnie cała edukacja niezmiernie mnie dziwi. Żeby uczyć dzieciaczków przyrody musiałabym jeszcze sporo, sporo sie pouczyc, zdobyć papiery padagodiczne, pozwolenia, zezwolenia- to wymaga czasu i pieniędzy. Z drugiej strony nie ma przeciwskazan do tego aby nauczała pani padagog z minimalnym pojęciem o świecie przyrody (kwiatki o tym, ze nietoperz to taki nocny ptaszek jak sowa ). Wszystko jest w porządku bo przecież to wykszatłcony pedagog.
Sama jestem pasjonatka opowiadania o ciekawostkach przyrodniczych, zwłaszcza,ze dzieci chłoną takie wiadomości z otwartymi buziami. Wiedzę mam odpowiednia, żeby odpowiadać kompetentnie na wszystkie pytania. Tylko brakuje mi 1,5 roku podyplomówki pedagogicznej i inne takie....
Też mnie to irytuje. Dzisiaj w gazecie przeczytałam artykuł o babce po pedagogice, która uczyła przyrody... A żebym ja po biotechnologii a wcześniej klasie biologiczno-chemicznej mogła uczyć przyrody nie ma szans, choć wiedzę z biologii mam prawdopodobnie większą od niejednej absolwentki pedagogiki uczącej przyrody. Mam znajomą na pedagogice, owszem oni mają jakieś przedmioty typu matematyka, fizyka itp., ale trwa to jeden semestr i jest bardzo powierzchowne. Np. matematyka, co to jest suma, iloraz, iloczyn, jakieś proste rzeczy. Mniemam, że po tym chyba można uczyć tylko w podstawówce, bo matma wyżej jest bardziej rozwinięta, bo dochodzą równania z dwoma niewiadomymi, ciągi itp.
Sondrina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-15, 00:32   #1289
WhiteCherry
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sondrina Pokaż wiadomość
Mniemam, że po tym chyba można uczyć tylko w podstawówce, bo matma wyżej jest bardziej rozwinięta, bo dochodzą równania z dwoma niewiadomymi, ciągi itp.
na studiach np. takich rzeczy uczą doktoranci danego kierunku z danej uczelni, a nie absolwenci pedagogiki
Stary 2011-08-15, 11:01   #1290
Noa_
Zadomowienie

Mnie jak zawsze dziwi wmawianie, że dziecko dla każdego powinno być priorytetem w życiu. Właśnie podczytywałam dyskusję na pewnym forum :
Cytat:
a ty masz jakieś uczucia??
dziecko nie BACHOR to najpiekniejsze co może spotkać w życiu kobiete- lepsze od wykształcenia, imprez i kariery zawodowej- z pracy mogą Cię zwolnić, ze szkoły wywalić a dziecka nikt Ci nie odbierze bo jest całe twoje.....wiesz...dobrze że ślub i dzieci nie są twoim marzeniem bo żal mi męża i ojca tych jak to powiedziałaś bachorów- z resztą kto by taką chciał!!!!!
Cytat:
masz dzieci?? albo dziecko?? nie?? to się nie wypowiadaj!!! a jeśli masz i uważasz że jest coś piękniejszego od własnego dziecka to żal mi cie
podziwiam tych, którzy mają ochotę dyskutować z takimi

Cytat:
no to jak w końcu masz dziecko?? odpowiedz bo chce wiedzieć jaką jesteś kobietą- czy jesteś matką wyzutą z uczuć czy może typem karierowiczki które budzą się po 35 roku życia i płaczą bo nie mogą zajść, albo nie chcą dać dziecka mężczyźnie no bo przecież praca ważniejsza, a potem się dziwią że faceci idą do innych - znam kilka takich !!!
Noa_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości