|
|
#3691 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: zazdrośnice cz. 39 :D
hehe ciasto dobre tylko wyszło zielone w srodku
przez jogurt jagodowy ale tż sie zajadał taka zwykla babka tylko na okraglej blaszce bo nie moglam tutaj w tz domu innej znalesc^^Naj ja cie żałuje bardzo ![]() a co do pierscionków ja kiedys zaczelam ogladac przy tż pierscionki to na mnie najechal ze to facet musi wybrac a nie ze ja mu powiem ze tego chce i to on zdecyduje jaki mi kupi bo zareczyny w 100% naleza do faceta i tez on wybierze pierscionek inie mam mu nic podpowiadac ;]
|
#3692 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja nie chcę jutro iść do pracy, teraz jest jeszcze ciemno jak wychodzę na autobus |
|
|
|
|
#3693 |
|
Zakorzenienie
|
aaaa!!
wpadam szybko, bo widziałam fotkę jusi http://www.youtube.com/watch?v=yJnmDQAawdg w tej reklamie jest Twoja sukmana jusia!! jest sławna ![]() no to lecę
|
|
|
|
#3694 |
|
Zakorzenienie
|
Nowy wpis na blogu, zapraszam
|
|
|
|
#3695 |
|
Zakorzenienie
|
Coś Was nie ma za dużo....w takim razie idę do pracy
|
#3696 |
|
Zakorzenienie
|
cześć bejbiki
bawiłam się dobrze, byliśmy wczoraj u dziewczyny kolegi Mateusza i w czwórkę oglądaliśmy na ścianie filmy (ona ma rzutnik) oraz upijaliśmy się winem z colą po wszystkim niby mieliśmy wrócić do mnie ale już byliśmy tak senni że wszyscy spaliśmy na ziemi na materacach śniło mi się że Mateusz w odwecie za coś co mu zrobiłam zaplanował idealny ślub i tydzień przed datą wysłał mi linka jak się całuje z moją koleżanką. Masakra aż się fochałam na niego jak się obudziłam jak mi mógł zrobić coś takiego
|
|
|
|
#3697 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a jak byłoby nas dużo to byś została?:P Cytat:
załapałam doła zaręczynowego i idę oglądać tv |
||
|
|
|
#3698 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to naturalne że Panny Młodej się nie da przebić w jej dniu bo oczy zwrócone są na nią pewnie chciała być grzeczna ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 12:55 ---------- Poprzedni post napisano o 12:46 ---------- Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() a z tym hasłem nie podejrzewasz że ktoś Ci zabrał konto ? Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:00 ---------- Poprzedni post napisano o 12:55 ---------- Cytat:
może wyslij mi jeszcze raz zaproszenie do rozszerzenia pokoju jeśli Ci nie doszło ode mnie. A u mnie raz ominęłam wysłanie do Mateusza zaproszenia o best friends i teraz w ogóle nie ma go i nie możemy być parą
|
||||||||
|
|
|
#3699 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zgadzam się ze wszystkim! Pożałowałaś mi słonka i poszło sobie
|
|
|
|
|
#3700 |
|
Zakorzenienie
|
właśnie zobaczyłam zdjęcia Justyny - świetnie wyszedł ten naszyjnik do sukni ! Jestem oczarowana
|
|
|
|
#3701 |
|
Zakorzenienie
|
carmi
az mam ochote cos upichcic jak czytam twojego bloga a to mi sie bardzo rzadko zdarza
|
|
#3702 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:55 ---------- Poprzedni post napisano o 13:53 ---------- Ilsa nie wiem czemu, ale nie mam Cię już wśród sąsiadów w simach... |
|
|
|
|
#3703 |
|
Zakorzenienie
|
Carmi, zadałam Ci pytanie przy cytrynowych kwadracikach
piszę, bo nie wiem, czy sprawdzasz starsze wpisy
|
|
|
|
#3704 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() Frezi nie widziałam tej reklamy! O jaaa... ale lipa ![]() Ilsa, wiesz, co innego, jakby powiedziała po prostu, że fajna kiecka albo nawet gdyby to powiedziała z grzeczności i bym to odczuła, ale ona to powiedziała z autentycznym żalem, takim sarkazmem, jakbym próbowała "steal her thunder" (nie wiem, jak to po polsku powiedzieć). Mi się wydaje, że po prostu w tych pierwszych chwilach była taka zaaferowana, że nie kontrolowała się, później już zupełnie inaczej się do mnie zwracała. Aczkolwiek wczoraj na poprawinach siedzieliśmy przy stoliku i świadkowa powiedziała, że bardzo ładnie wyglądam na buzi, promiennie (Lucy Minerals ), a wtedy PMka: "Ej, no właśnie, ona zawsze tak ładnie wygląda! Ciężko jest z nią konkurować!"... No i w sumie wtedy pożartowaliśmy, ja wyszłam do kuchni pod pretekstem poszukiwania czystej szklanki, no ale wyszło jak wyszło... A co do naszyjnika to dziękuję i i tak nie byłam zadowolona, ale całość się zgrała ![]() Bajdełej, ten gość od majtek z boberkiem powinien mi jakąś prowizję wypłacić ![]() I się pochwalę, że zrobiłam dzisiaj na śniadanie taaaaakie omlety ---------- Dopisano o 14:06 ---------- Poprzedni post napisano o 14:05 ---------- A, no i kusicie tymi Simsami...
|
|
#3705 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dasz radę edytować ?---------- Dopisano o 14:11 ---------- Poprzedni post napisano o 14:10 ---------- A do piany zawsze dodaję szczyptę soli, wtedy się łatwiej ubija. No i nie może wpaść ani kropla żółtka. I robię to mikserem
|
|
|
|
|
#3706 | |
|
Zakorzenienie
|
a jak strzałkę naciśniesz na dole ? Kurczę mi w ogóle teraz simsy nie działają
![]() Cytat:
a PM-ka też wyglądała fajnie, zwłaszcza oczy miała zrobione na młodzieżowo i łatwo jej będzie zrobić sobie taki sam efekt
|
|
|
|
|
#3707 |
|
Zakorzenienie
|
Ilsa co Ty robisz w tych Simsach, że nawet nie mozna Cię odwiedzić?
Co do konta... mam wrażenie, że ktoś mi zmienił hasło ale po co? nie wiem. Jestem wieśniara. Mam w Simsach w "placaku" Plans (co to kurde jest?) i nie mogę tego wysłać Carmi...jak to wysłać?
|
#3708 |
|
Zakorzenienie
|
no ja tam nic nie robię bo u mnie ciągle są jakieś błędy
|
|
|
|
#3709 |
|
Zakorzenienie
|
![]() A mi kazali flirtować i co, flirtowałam z Carmi bo tylko ona się dała, było ok i nagle co? kwiatów ode mnie nie przyjęła ![]() W ogóle to mogliby jakiegoś mężczyznę podesłać a nie same baby.
Edytowane przez stygmatek Czas edycji: 2011-08-15 o 15:11 |
|
|
|
#3710 |
|
Zakorzenienie
|
ahh a ja leza sobie na trawce w slonku pd parasolem z tż i jest fajnie ;] zaqzdroscicie mi ??
a dzisiaj sluchamy sobie w aucie radia a tż ni stad ni z owąd "do tej piosenki zatanczymy pierwszy taniec" bo on tak rzadko sam z siebie zaczyna takie tematy ;] a o czasu jak ja sobie darowalam, co nawet wam pisalam on sam czesto napomina o roznych takich sprawach
|
#3711 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a to już tragizm Romea i Julii
|
|
|
|
|
#3712 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3713 |
|
Wtajemniczenie
|
jaki chyc
w sloncu na termometrze mam 46 stopni na szczescie w domu wiatrak mnie dmucha
|
|
|
|
#3714 |
|
Zakorzenienie
|
ej moje konto jest w ogóle na szaro a od mojego konta do gier i od Mateusza się mogę logować na grę
![]() Clipboard01.jpg |
|
|
|
#3715 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem w trakcie nadrabiania
Więc powiem tylko CZEŚĆ zaręczyła się któraś?
|
#3716 |
|
Zakorzenienie
|
Jaaaaaak mnie wkurza baba z reklamy Asekurelli
A Hades właśnie zeżarł jakąś padlinę, tak podejrzewam, bo śmierdzi mu koszmarnie z pyska, ślini się... Zjadł teraz obiad, dentastixa, ale pewnie będzie wymiotował znowu w nocy...
|
|
#3717 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzień doooobry... Ale miałam dzień.
Miałam odwieźć TŻ do domu moim autem, bo spał u mnie przez weekend i nie miał dostępu do swojego samochodu. Mieszkamy na dwóch różnych końcach miasta - ja na lewobrzeżu, TŻ na prawobrzeżu. Autem jedzie się jakieś 15-20 minut bez korków. No i jedziemy sobie, byliśmy już blisko domu TŻ - wielkie skrzyżowanie na głownej ulicy, ruszam, jadę pod wiaduktem i nagle w aucie mi jakaś baba po szwabsku zagadała i wyłączył się silnik, wspomaganie - no padło auto. Ledwo dotoczyłam się z tych 70km/h na pas odbijający w prawo... Później TŻ poszedł z buta do domu, po 15 minutach wyjechał swoim samochodem po mojego ojca do mojego domu. Czekałam jakieś 40 minut w samochodzie i widziałam pogardliwe spojżenia facetów-kierowców :P Przyjechali, pogmerali w aucie - nic. Jeszcze akumulator się od awaryjnych rozładował... Zaholowaliśmy auto do mnie na podwórko no i nie wiadomo, co się stało nadal bo żadne kontrolki się nie palą... Tylko jedna czerwona lampka zamiast migać to po włożeniu karty(klucza) pali się ciągłym światłem a nie powinna no i nikt nie wie, o co chodzi ;/ Wyjechałam z TŻ z domu o 12.10 a do domu wróciłam teraz... Co za dzień, masakra. ---------- Dopisano o 16:54 ---------- Poprzedni post napisano o 16:53 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#3718 |
|
Zakorzenienie
|
Pony, o jaaaaaaaaa...
widziałam właśnie na fejsie, że Ci się samochód rozkraczył, masakra...
|
|
#3719 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3720 |
|
Zakorzenienie
|
No domyślam się właśnie, przekichane
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:37.

przez jogurt jagodowy ale tż sie zajadał taka zwykla babka tylko na okraglej blaszce bo nie moglam tutaj w tz domu innej znalesc^^

po wszystkim niby mieliśmy wrócić do mnie ale już byliśmy tak senni że wszyscy spaliśmy na ziemi na materacach
aż się fochałam na niego jak się obudziłam jak mi mógł zrobić coś takiego
13.03.2008

kaca nie mam, bo mam dobry patent
i mówiła, że mam piękną suknię, ja odebrałam to jako z przekąsem i zrobiło mi się przykro, ale po kościele zachowywała się już normalnie, no i bardzo skomplementowała moją sukienkę wypytując o cenę, gdzie kupiłam, no ogólnie tak pozytywnie, więc chyba ja jakoś źle odebrałam to wcześniej). Wszyscy byli uśmiechnięci, zadowoleni, no i nie mogę się nacieszyć tym, że ta dwójka jest małżeństwem
pamiętajcie dziewczyny pierścionek lepiej zmniejszyć 

zgadzam się ze wszystkim! 
az mam ochote cos upichcic jak czytam twojego bloga a to mi sie bardzo rzadko zdarza 
piszę, bo nie wiem, czy sprawdzasz starsze wpisy