zazdrośnice cz. 39 :D - Strona 124 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-08-15, 11:17   #3691
karola991
Zakorzenienie

Dot.: zazdrośnice cz. 39 :D

hehe ciasto dobre tylko wyszło zielone w srodku przez jogurt jagodowy ale tż sie zajadał taka zwykla babka tylko na okraglej blaszce bo nie moglam tutaj w tz domu innej znalesc^^

Naj ja cie żałuje bardzo

a co do pierscionków ja kiedys zaczelam ogladac przy tż pierscionki to na mnie najechal ze to facet musi wybrac a nie ze ja mu powiem ze tego chce i to on zdecyduje jaki mi kupi bo zareczyny w 100% naleza do faceta i tez on wybierze pierscionek inie mam mu nic podpowiadac ;]
Stary 2011-08-15, 11:20   #3692
raingirl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karola991 Pokaż wiadomość
a co do pierscionków ja kiedys zaczelam ogladac przy tż pierscionki to na mnie najechal ze to facet musi wybrac a nie ze ja mu powiem ze tego chce i to on zdecyduje jaki mi kupi bo zareczyny w 100% naleza do faceta i tez on wybierze pierscionek inie mam mu nic podpowiadac ;]
Mój sam wybrał pierścionek, nigdy mnie o to nie pytał jakie mi się podobają. Wybrał zupełnie inny niż ja sobie wymyśliłam, ale zakochałam się w nim w chwili, kiedy go zobaczyłam, jak otworzył pudełeczko

Ja nie chcę jutro iść do pracy, teraz jest jeszcze ciemno jak wychodzę na autobus
raingirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-15, 11:42   #3693
frezyjka85
Zakorzenienie

aaaa!!

wpadam szybko, bo widziałam fotkę jusi

http://www.youtube.com/watch?v=yJnmDQAawdg

w tej reklamie jest Twoja sukmana jusia!! jest sławna

no to lecę
frezyjka85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-15, 12:00   #3694
carmelova
Zakorzenienie

Nowy wpis na blogu, zapraszam
carmelova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-15, 12:22   #3695
capriola_87
Zakorzenienie

Coś Was nie ma za dużo....w takim razie idę do pracy
Stary 2011-08-15, 12:39   #3696
Ilsa Lund
Zakorzenienie

cześć bejbiki bawiłam się dobrze, byliśmy wczoraj u dziewczyny kolegi Mateusza i w czwórkę oglądaliśmy na ścianie filmy (ona ma rzutnik) oraz upijaliśmy się winem z colą po wszystkim niby mieliśmy wrócić do mnie ale już byliśmy tak senni że wszyscy spaliśmy na ziemi na materacach
śniło mi się że Mateusz w odwecie za coś co mu zrobiłam zaplanował idealny ślub i tydzień przed datą wysłał mi linka jak się całuje z moją koleżanką. Masakra aż się fochałam na niego jak się obudziłam jak mi mógł zrobić coś takiego

Ilsa Lund jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-15, 12:42   #3697
peach_passion
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez frezyjka85 Pokaż wiadomość
aaaa!!

wpadam szybko, bo widziałam fotkę jusi

http://www.youtube.com/watch?v=yJnmDQAawdg

w tej reklamie jest Twoja sukmana jusia!! jest sławna

no to lecę
właśnie też mi się ostatnio rzuciła w oczy
Cytat:
Napisane przez capriola_87 Pokaż wiadomość
Coś Was nie ma za dużo....w takim razie idę do pracy
a jak byłoby nas dużo to byś została?:P
Cytat:
Napisane przez Ilsa Lund Pokaż wiadomość
cześć bejbiki bawiłam się dobrze, byliśmy wczoraj u dziewczyny kolegi Mateusza i w czwórkę oglądaliśmy na ścianie filmy (ona ma rzutnik) oraz upijaliśmy się winem z colą po wszystkim niby mieliśmy wrócić do mnie ale już byliśmy tak senni że wszyscy spaliśmy na ziemi na materacach
śniło mi się że Mateusz w odwecie za coś co mu zrobiłam zaplanował idealny ślub i tydzień przed datą wysłał mi linka jak się całuje z moją koleżanką. Masakra aż się fochałam na niego jak się obudziłam jak mi mógł zrobić coś takiego
o kurde zemsta okrutna:P

załapałam doła zaręczynowego i idę oglądać tv
peach_passion jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-15, 13:00   #3698
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justyna_dt Pokaż wiadomość
Dobry.
Jestem tak obolała po weselu, że masakra kaca nie mam, bo mam dobry patent ale pewnie bym miała, bo było morze alkoholu, wina domowej roboty, bajka Ogólnie wesele super, panna młoda cudownaaaaaaaa wytańczyłam się za wsze czasy, wychwalono bardzo moją sukienkę (choć na początku był zgrzyt, bo PMka na moje "Ślicznie wyglądasz" odpowiedziała: "No wiesz, ciebie ciężko przebić, ale się starałam" i mówiła, że mam piękną suknię, ja odebrałam to jako z przekąsem i zrobiło mi się przykro, ale po kościele zachowywała się już normalnie, no i bardzo skomplementowała moją sukienkę wypytując o cenę, gdzie kupiłam, no ogólnie tak pozytywnie, więc chyba ja jakoś źle odebrałam to wcześniej). Wszyscy byli uśmiechnięci, zadowoleni, no i nie mogę się nacieszyć tym, że ta dwójka jest małżeństwem dzisiaj spontaniczne poprawiny, więc na chwilkę do nich zajrzę A zaraz wrzucę fotki na pocztę.
gdybym ja była tą PM-ką to bym powiedziała tak po prostu żeby być miłą, może zbyt się przejęłaś to naturalne że Panny Młodej się nie da przebić w jej dniu bo oczy zwrócone są na nią pewnie chciała być grzeczna
widzę że dziewczynom się nie podobają a dla mnie są boskie a po ile ?

---------- Dopisano o 12:55 ---------- Poprzedni post napisano o 12:46 ----------

Cytat:
Napisane przez osz rety Pokaż wiadomość
tak pamiętajcie dziewczyny pierścionek lepiej zmniejszyć
mąż powiedział, że jak zgubię kolejny to kupi mi plastikowy
dobrze że masz zdjęcia oryginalnego
Cytat:
Napisane przez osz rety Pokaż wiadomość
to niesamowite z małego szczeniaczka wyrósł nam prawie nastolatek, który czasem chce rządzić w domu oczywiście nadal jest słodkim misiakiem i ludzie na ulicy rozpływają się jak go widzą ale na mnie już tak nie działa
ale właśnie teraz jest najfajniejszy bo ma pewnie mnóstwo energii do zabawy
Cytat:
Napisane przez peach_passion Pokaż wiadomość
apropo szczeniaczków mam pytanie do stygmatka. wiem, że nie lubisz yorków ale może mi odpowiesz a więc nasz maluszek ma prawie 5 miesięcy i jak był mniejszy to ja mu wsadzałam ręke do buzi bo lubiłam jak mnie gryzł. nie, że mu pchałam łapę tylko wiesz, tak w zabawie. no i teraz jak go miziam po brzuszku albo się z nim bawię to on mnie gryzie, niby lekko i w zabawie ale czasem mam porysowane łapy jego zębami. no i pytanie, czy jak gryzie to krzyczeć, czy łapać go za pysk, czy coś jeszcze innego? wiem, że Ty masz leczyć zwierzęta a nie je wychowywać, ale może masz jakies sposoby?
ja bym psiknęła wodą ale żeby nie wiedział skąd to przyszło
Cytat:
Napisane przez stygmatek Pokaż wiadomość

zadzwonił M.... spytać, czy przepuklinę pępkową u 2-miesięcznego szczeniaka można operować, bo jakiś weterynarz powiedział, że nie i psa trzeba uśpić
yyyyy no RACZEJ że można operować ? Moja kotka miała operowaną właśnie jak miała miesiąc czy dwa bo miała bardzo dużą przepuklinę i przeżyła. Akurat jej braci i siostry pies wszystkie pożarł a ją wyszarpnęli z pyska i została po tym przepuklina

a z tym hasłem nie podejrzewasz że ktoś Ci zabrał konto ?
Cytat:
Dziewczyny... znalazłam coś dla nas... http://moda.allegro.pl/masz-bobra-po...764623623.html
zamówię od razu 3

---------- Dopisano o 13:00 ---------- Poprzedni post napisano o 12:55 ----------

Cytat:
O matko... to chyba nigdy nie powiększę swojego mieszkania na razie tylko Ty mi pomogłaś hehe.
Tych z boku widzę, ale nie mam na razie energii na zrobienie czegokolwiek :/ i nie wiem jak ją zdobyć, tzn wiem, ale moj Sim jest upośledzony i nie chce współpracować.
Pfff....
ej a ja też Ci klikałam może wyslij mi jeszcze raz zaproszenie do rozszerzenia pokoju jeśli Ci nie doszło ode mnie. A u mnie raz ominęłam wysłanie do Mateusza zaproszenia o best friends i teraz w ogóle nie ma go i nie możemy być parą

Stary 2011-08-15, 13:03   #3699
Biska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez najfajniejsza Pokaż wiadomość
jak dla mnie to jest przegięcie pały. ja bym od razu mu powiedziała, że bardzo mi przykro, ale to mnie denerwuje i nie będę z Tobą łazić 5 razy ws miesiącu sprawdzać rozmiaru. Wiesz, co mi się podoba, wiesz, co nie, znasz mój rozmiar. Reszta należy do Ciebie. A jeśli faktycznie mnie kochasz, to nie torturuj mnie ciągłymi gadkami w tym temacie.
I tyle.
Cholera, przecież też masz uczucia. a komu, jak nie jemu, powinnaś powiedzieć, że to dla Ciebie za dużo? tym bardziej że najpewniej on nie zdaje sobie sprawy z tego, że Ciebie to wkurza i boli (wszak włazisz z nim do tego jubilera, mierzysz itp.), a swoje monologi uważa za zabawne i mające pewnie wprowadzić Cię w stan wesołego i niecierpliwego oczekiwania. A że tak nie jest, powinien o tym wiedzieć.
zgadzam się ze wszystkim!

Cytat:
Napisane przez arrakis Pokaż wiadomość
no ale...z racji tego, ze masz slub za pare dni to niech ci bedzie
Pożałowałaś mi słonka i poszło sobie

Biska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-15, 13:23   #3700
Ilsa Lund
Zakorzenienie

właśnie zobaczyłam zdjęcia Justyny - świetnie wyszedł ten naszyjnik do sukni ! Jestem oczarowana

Stary 2011-08-15, 13:42   #3701
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

carmi az mam ochote cos upichcic jak czytam twojego bloga a to mi sie bardzo rzadko zdarza
Stary 2011-08-15, 13:55   #3702
carmelova
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez arrakis Pokaż wiadomość
carmi az mam ochote cos upichcic jak czytam twojego bloga a to mi sie bardzo rzadko zdarza
Cieszę się

---------- Dopisano o 13:55 ---------- Poprzedni post napisano o 13:53 ----------

Ilsa nie wiem czemu, ale nie mam Cię już wśród sąsiadów w simach...
Stary 2011-08-15, 14:02   #3703
najfajniejsza
Zakorzenienie

Carmi, zadałam Ci pytanie przy cytrynowych kwadracikach piszę, bo nie wiem, czy sprawdzasz starsze wpisy
najfajniejsza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-15, 14:06   #3704
justyna_dt
Zakorzenienie

Dobry
Frezi nie widziałam tej reklamy! O jaaa... ale lipa
Ilsa, wiesz, co innego, jakby powiedziała po prostu, że fajna kiecka albo nawet gdyby to powiedziała z grzeczności i bym to odczuła, ale ona to powiedziała z autentycznym żalem, takim sarkazmem, jakbym próbowała "steal her thunder" (nie wiem, jak to po polsku powiedzieć). Mi się wydaje, że po prostu w tych pierwszych chwilach była taka zaaferowana, że nie kontrolowała się, później już zupełnie inaczej się do mnie zwracała. Aczkolwiek wczoraj na poprawinach siedzieliśmy przy stoliku i świadkowa powiedziała, że bardzo ładnie wyglądam na buzi, promiennie (Lucy Minerals ), a wtedy PMka: "Ej, no właśnie, ona zawsze tak ładnie wygląda! Ciężko jest z nią konkurować!"... No i w sumie wtedy pożartowaliśmy, ja wyszłam do kuchni pod pretekstem poszukiwania czystej szklanki, no ale wyszło jak wyszło... A co do naszyjnika to dziękuję nie wyobrażasz sobie, co się działo, myślałam, że J. zejdzie, szukałam biżuterii jakieś 2 godziny (nie licząc poprzednich dni) i i tak nie byłam zadowolona, ale całość się zgrała

Bajdełej, ten gość od majtek z boberkiem powinien mi jakąś prowizję wypłacić

I się pochwalę, że zrobiłam dzisiaj na śniadanie taaaaakie omlety

---------- Dopisano o 14:06 ---------- Poprzedni post napisano o 14:05 ----------

A, no i kusicie tymi Simsami...

Yamaha WR125X » Suzuki SV650S » Yamaha R6
justyna_dt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-15, 14:11   #3705
carmelova
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez najfajniejsza Pokaż wiadomość
Carmi, zadałam Ci pytanie przy cytrynowych kwadracikach piszę, bo nie wiem, czy sprawdzasz starsze wpisy
Odpisuję. Tylko prosze nie pisz mojego imienia Dasz radę edytować ?

---------- Dopisano o 14:11 ---------- Poprzedni post napisano o 14:10 ----------

A do piany zawsze dodaję szczyptę soli, wtedy się łatwiej ubija. No i nie może wpaść ani kropla żółtka. I robię to mikserem
Stary 2011-08-15, 14:21   #3706
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość

Ilsa nie wiem czemu, ale nie mam Cię już wśród sąsiadów w simach...
a jak strzałkę naciśniesz na dole ? Kurczę mi w ogóle teraz simsy nie działają
Cytat:
Ilsa, wiesz, co innego, jakby powiedziała po prostu, że fajna kiecka albo nawet gdyby to powiedziała z grzeczności i bym to odczuła, ale ona to powiedziała z autentycznym żalem, takim sarkazmem, jakbym próbowała "steal her thunder" (nie wiem, jak to po polsku powiedzieć). Mi się wydaje, że po prostu w tych pierwszych chwilach była taka zaaferowana, że nie kontrolowała się, później już zupełnie inaczej się do mnie zwracała. Aczkolwiek wczoraj na poprawinach siedzieliśmy przy stoliku i świadkowa powiedziała, że bardzo ładnie wyglądam na buzi, promiennie (Lucy Minerals ), a wtedy PMka: "Ej, no właśnie, ona zawsze tak ładnie wygląda! Ciężko jest z nią konkurować!"... No i w sumie wtedy pożartowaliśmy, ja wyszłam do kuchni pod pretekstem poszukiwania czystej szklanki, no ale wyszło jak wyszło... A co do naszyjnika to dziękuję nie wyobrażasz sobie, co się działo, myślałam, że J. zejdzie, szukałam biżuterii jakieś 2 godziny (nie licząc poprzednich dni) i i tak nie byłam zadowolona, ale całość się zgrała
właśnie genialnie, tak organicznie wyszło dzięki temu naszyjnikowi a PM-ka też wyglądała fajnie, zwłaszcza oczy miała zrobione na młodzieżowo i łatwo jej będzie zrobić sobie taki sam efekt

Stary 2011-08-15, 14:55   #3707
stygmatek
Zakorzenienie

Ilsa co Ty robisz w tych Simsach, że nawet nie mozna Cię odwiedzić?
Co do konta... mam wrażenie, że ktoś mi zmienił hasło ale po co? nie wiem.

Jestem wieśniara. Mam w Simsach w "placaku" Plans (co to kurde jest?) i nie mogę tego wysłać Carmi...jak to wysłać?

stygmatek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-15, 15:04   #3708
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
Ilsa co Ty robisz w tych Simsach, że nawet nie mozna Cię odwiedzić?
no ja tam nic nie robię bo u mnie ciągle są jakieś błędy

Stary 2011-08-15, 15:10   #3709
stygmatek
Zakorzenienie

Cytat:
no ja tam nic nie robię bo u mnie ciągle są jakieś błędy

A mi kazali flirtować i co, flirtowałam z Carmi bo tylko ona się dała, było ok i nagle co? kwiatów ode mnie nie przyjęła
W ogóle to mogliby jakiegoś mężczyznę podesłać a nie same baby.

Edytowane przez stygmatek
Czas edycji: 2011-08-15 o 15:11
Stary 2011-08-15, 15:11   #3710
karola991
Zakorzenienie

ahh a ja leza sobie na trawce w slonku pd parasolem z tż i jest fajnie ;] zaqzdroscicie mi ?? a dzisiaj sluchamy sobie w aucie radia a tż ni stad ni z owąd "do tej piosenki zatanczymy pierwszy taniec" ale sie podjarałam bo on tak rzadko sam z siebie zaczyna takie tematy ;] a o czasu jak ja sobie darowalam, co nawet wam pisalam on sam czesto napomina o roznych takich sprawach
Stary 2011-08-15, 15:22   #3711
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:

A mi kazali flirtować i co, flirtowałam z Carmi bo tylko ona się dała, było ok i nagle co? kwiatów ode mnie nie przyjęła
W ogóle to mogliby jakiegoś mężczyznę podesłać a nie same baby.
no ja właśnie zapomniałam przyjąć zaproszenia do dobrych przyjaciół jak bawiłam się kontem Mateusza i teraz nie mogę z nim być a to już tragizm Romea i Julii

Stary 2011-08-15, 15:25   #3712
stygmatek
Zakorzenienie

Cytat:
no ja właśnie zapomniałam przyjąć zaproszenia do dobrych przyjaciół jak bawiłam się kontem Mateusza i teraz nie mogę z nim być a to już tragizm Romea i Julii
Haha no to rzeczywiście

Stary 2011-08-15, 15:34   #3713
Lady Marmalade
Wtajemniczenie

jaki chyc w sloncu na termometrze mam 46 stopni na szczescie w domu wiatrak mnie dmucha
Stary 2011-08-15, 15:42   #3714
Ilsa Lund
Zakorzenienie

ej moje konto jest w ogóle na szaro a od mojego konta do gier i od Mateusza się mogę logować na grę
Clipboard01.jpg

Stary 2011-08-15, 16:17   #3715
kasia0912
Zakorzenienie

Jestem w trakcie nadrabiania Więc powiem tylko CZEŚĆ zaręczyła się któraś?

Razem: 10.08.2016

Zaręczeni 1.09.2017

Ślubujemy 24.08.2018

kasia0912 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-15, 16:18   #3716
justyna_dt
Zakorzenienie

Jaaaaaak mnie wkurza baba z reklamy Asekurelli ma tak ryj skrzywiony, że aż mnie ciarki przechodzą...
A Hades właśnie zeżarł jakąś padlinę, tak podejrzewam, bo śmierdzi mu koszmarnie z pyska, ślini się... Zjadł teraz obiad, dentastixa, ale pewnie będzie wymiotował znowu w nocy...

Stary 2011-08-15, 16:54   #3717
P-o-n-y
Zakorzenienie

Dzień doooobry... Ale miałam dzień.
Miałam odwieźć TŻ do domu moim autem, bo spał u mnie przez weekend i nie miał dostępu do swojego samochodu. Mieszkamy na dwóch różnych końcach miasta - ja na lewobrzeżu, TŻ na prawobrzeżu. Autem jedzie się jakieś 15-20 minut bez korków.
No i jedziemy sobie, byliśmy już blisko domu TŻ - wielkie skrzyżowanie na głownej ulicy, ruszam, jadę pod wiaduktem i nagle w aucie mi jakaś baba po szwabsku zagadała i wyłączył się silnik, wspomaganie - no padło auto. Ledwo dotoczyłam się z tych 70km/h na pas odbijający w prawo...
Później TŻ poszedł z buta do domu, po 15 minutach wyjechał swoim samochodem po mojego ojca do mojego domu. Czekałam jakieś 40 minut w samochodzie i widziałam pogardliwe spojżenia facetów-kierowców :P
Przyjechali, pogmerali w aucie - nic. Jeszcze akumulator się od awaryjnych rozładował... Zaholowaliśmy auto do mnie na podwórko no i nie wiadomo, co się stało nadal bo żadne kontrolki się nie palą... Tylko jedna czerwona lampka zamiast migać to po włożeniu karty(klucza) pali się ciągłym światłem a nie powinna no i nikt nie wie, o co chodzi ;/
Wyjechałam z TŻ z domu o 12.10 a do domu wróciłam teraz...
Co za dzień, masakra.

---------- Dopisano o 16:54 ---------- Poprzedni post napisano o 16:53 ----------

Cytat:
Jaaaaaak mnie wkurza baba z reklamy Asekurelli ma tak ryj skrzywiony, że aż mnie ciarki przechodzą...
A Hades właśnie zeżarł jakąś padlinę, tak podejrzewam, bo śmierdzi mu koszmarnie z pyska, ślini się... Zjadł teraz obiad, dentastixa, ale pewnie będzie wymiotował znowu w nocy...
Mója psina jeszcze z tą chorobą przełyku to rzyga po wszystkim, co nie jest zmielone na papkę...
P-o-n-y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-15, 16:58   #3718
justyna_dt
Zakorzenienie

Pony, o jaaaaaaaaa... widziałam właśnie na fejsie, że Ci się samochód rozkraczył, masakra...

Stary 2011-08-15, 17:02   #3719
P-o-n-y
Zakorzenienie

Cytat:
Pony, o jaaaaaaaaa... widziałam właśnie na fejsie, że Ci się samochód rozkraczył, masakra...
Najgorszą masakrą będą kolejne koszta naprawy... ;/
P-o-n-y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-15, 17:06   #3720
justyna_dt
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez P-o-n-y Pokaż wiadomość
Najgorszą masakrą będą kolejne koszta naprawy... ;/
No domyślam się właśnie, przekichane

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości