|
|||||||
| Notka |
|
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3691 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Prrrawie narzeczone nie chcą słonka - chcą pierścionków i daty ślubów ! - cz 12
Kasikkaa, śliczna kiecka
Mam, mam zapewniam Cię Po prostu zawsze ubieram się tak, żeby ukryć moje fałdki Ale na plaży się już nic nie ukryje i trzeba coś zrobić w tym kierunku, żeby nie było co ukrywać ![]() Cytat:
Może Cika odkryje w sobie drapieżce A Wy zaoszczędzicie na karmie dla niej? ![]() A ja wczoraj przeszłam całego Wiedźmina... Niedosyt cholerny, chyba będę musiała przejść go jeszcze co najmniej 2 razy (bo zależnie od decyzji jakie się podejmie w trakcie gry, zupełnie inaczej fabuła wygląda) ![]() Dzisiaj natomiast jedziemy do Modlina zwiedzać Fajnie, bo dawno nigdzie nie byliśmy tak pochodzić i pozwiedzać
|
|
|
#3692 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Prrrawie narzeczone nie chcą słonka - chcą pierścionków i daty ślubów ! - cz 12
Przyszły już te kolczyki co zamawiałam
Piękne są i bardzo pasują.Czekam jeszcze na bransoletkę, też miała być najdalej w czwartek, ale nie ma jeszcze. Napisałam maila do sprzedawcy i okazało się, że koleś zatrudnił stażystkę i ona coś nakręciła i w ramach rekompensaty dostanę gratis kolczyki
|
|
|
|
#3693 |
|
Zakorzenienie
|
Kasikka, welon jak najbardziej pasuje
Trudno mi pomyśleć o jakimś innym, który by lepiej pasował ![]() Hehe, widzę, że niezły deal zrobiłaś z tą biżuterią A wiesz jakie te kolczyki będą, co je gratis dostaniesz?
|
|
#3694 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jakieś o wartości 36 zł ![]() Jak to się mówi, darowanemu koniowi nie zagląda się w zęby
|
|
|
|
|
#3695 |
|
Raczkowanie
|
ilys mam 159 cm wzrostu
kasikkkkapasuje welon i to bardzo Ale dziś miałam pokręcone sny, znów mi się kiełbasi w głowie |
|
|
|
#3696 | |
|
Zadomowienie
|
Sylvi, P. zazdrosny
lubię jak mój TŻ jest zazdrosny ![]() Cytat:
![]() Pięknie Kochana ![]() A gdzie fotki próbnej fryzury?? ![]() Wczoraj TŻ przyjechał i się okazało że on nie wiedział że ma przyjechać w sobotę, bo źle zrozumiał i myślał ze ja się go pytam czy do mamy pojedzie , a nie do mnie ![]() Za to miałam dzień na poważną rozmowę i postawiłam mu ultimatum... Że jeżeli do końca listopada nie wynajmie mieszkania żebyśmy mogli razem zamieszkać to będę uważać nasz związek za zakończony I to on ma szukać tego mieszkania i załatwiać wynajem. Bo niestety ale teraz to mnie to wszystko blokuje, z szukaniem pracy, z myśleniem o przyszłości itp. I jeszcze mu powiedziałam że to ultimatum to dlatego że nie chcę być do końca życia z facetem który nie chce albo nie umie podejmować ważnych decyzji i działań Powiedział że rozumie...Zanim to ustaliliśmy to mnie wkurzył, bo mi wypomniał że ja szybko wydaję pieniądze, że pracowałam przez rok i nic nie odłożyłam itp. To mu powiedziałam że dopóki nie mam żadnej perspektywy na ślub itd. to nie będę odkładać, a poza tym to nie wydałam na pierdoły, więc niech on mnie nie rozlicza - ale mnie tym zdenerwował. On mi będzie wypominał. Jak się do domu nic nie dokłada i nie ma się tego typu wydatków to łatwo odłożyć jak się zarabia tyle co on... a że ja miałam minimalną stawkę to z czego odłożyć, jak do domu trzeba artykuły kupować, leki i lekarze non stop... ![]() No i jak mu to powiedziałam to widać że mu się głupio zrobiło dobrze mu tak
|
|
#3697 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#3698 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3699 |
|
Wtajemniczenie
|
Marlena, bardzo dobrze postąpiłaś,leżało ci to dawno na wątrobie. Mój wyjechał i widać zrozumiał,że jestem kobietą jego życia
czekam na jego powrót i pierścionek. Ja na niego czekałam ponad 20lat---------- Dopisano o 12:07 ---------- Poprzedni post napisano o 11:54 ---------- malenka, wyrzuciłaś to w końcu co ci leżało na wątrobie. Ja się doczkałam i pierścionek włoży mi we wrześniu... Tyle lat kumplostwa zamieni się w ślubwanie |
|
|
|
#3700 |
|
Zadomowienie
|
Upssss
faktycznie, ale tak zauroczona Twoją suknią byłam że czytałam piąte przez dziesiąte ![]() ![]() Adela, no ja bym 20 lat na pewno na niego nie czekała kocham go, ale mam prawo układać sobie życie z nim lub bez niego - to już jego decyzja. Jeżeli się do końca listopada nie zdecyduje na mieszkanie to bardzo mi przykro, ale moja cierpliwość dobiegnie końca najważniejsze że teraz już TŻ sobie zdaje sprawę z tego że wszystko w jego rękach a czy coś z tym zrobi czy nie to tylko pokaże czy mu na mnie zależy...
|
#3701 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a mierzyłaś długi?---------- Dopisano o 12:25 ---------- Poprzedni post napisano o 12:14 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3702 |
|
Zadomowienie
|
Aa faktycznie o welon pytałaś
![]() Wydaje mi się że ten który jest na zdjęciach jest idealny
|
#3703 |
|
Wtajemniczenie
|
malena ja trzymam kciuki i podziwiam twoją odwagę. Wiem,że są osoby które wolały by dusić w sobie pewne kwestie. Ale też uważam,że czasem trzeba poprostu zdecydować w tą albo we wtą. Swojego znam ponad 20lat poprostu, poznalam jak się przeprowadziłam jako mały dzieciak...
|
|
|
|
#3704 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
no i niewygodnie by mi było i zasłonił by cały piękny tył i tren ![]() tyle komplementów na raz... zaczerwieniłam się normalnie
|
|
|
|
|
#3705 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Heh ktoś musi podjąć męską decyzję. Tym bardziej że jak zaczynaliśmy związek to mówił że ślub za 2 lata, a tu 4 minęły i jeszcze daleko, więc ja mam dość czekania aż się zdecyduje. Ślubu nie chce na razie? ok, ale ja chcę z nim zamieszkać i dowiedzieć się czy warto w ogóle ślub planować no i będę wiedziała gdzie mam szukać pracy żeby później nie dojeżdżać 50km w jedną stronę
|
|
#3706 |
|
Wtajemniczenie
|
słusznie
|
|
|
|
#3707 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3708 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Marlenka nie dziwię ci się bo jesteś w momencie gdzie przydałby się konkret w sensie że coś się zmienia - np szukasz pracy i nie wiesz gdzie o robić... Ale może poczuć się bardzo naciskany twój tż.. poza tym wiesz co? ja myślę że źle ludzie robią jak obiecują gotowość za x czasu bo tak na prawdę to jest "rzecz" nie do przewidzenia. nie da się powiedzieć że teraz nie jestem gotowy ale za rok będę bo tego się na 100% nie wie..albo się jest gotowym i się to czuje albo nie jest.. teraz ty pamiętasz to co powiedział że po 2 latach ślub a on po prostu może nie być gotowy o tego i tyle wyszło z jego obietnic... po prostu się przeliczył sam z sobą.. a wiesz czemu twój się nie garnie do wspólnego życia? powiedział ci coś więcej? czy tylko to że rozumie? Edytowane przez anannke Czas edycji: 2011-08-15 o 12:58 |
|
|
|
|
#3709 |
|
Zadomowienie
|
Nie no w sumie to on bardzo wylewny nie jest
, ale mówił że teraz nie jest gotowy do ślubu bo boi się że się będziemy żreć jak weźmiemy ślub - powiedziałam mu że akurat tego ja też się boję, ale że przecież dopóki nie zamieszkamy razem i nie zobaczymy czy damy radę ze sobą wytrzymać 24h to się nie wyzbędzie tego lęku. Dlatego zgodził się ze mną odnośnie zamieszkania razem, on tez by chciał, tylko żeby było nas stać itd. On ma trochę oszczędności na koncie, no i pracuje, jeśli zdecyduje gdzie to mieszkanie wynająć <jest kilka miast> to ja będę tam szukać pracy i też będę wszystko odkładać na rachunki, czynsz i życie. Także decyzja o wspólnym zamieszkaniu zależy tylko od jego dojrzałości i chęci
|
#3710 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#3711 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja chyba dziwna jestem bo mimo że nie mieszkam z tż teraz to nie boję się że będziemy się żarli jak zamieszkamy razem i nie bałabym się wziąć ślubu przed wspólnym zamieszkaniem.. ale ja to ja po prostu jestem pewna że to ten jedyny
|
|
|
|
|
#3712 |
|
Zakorzenienie
|
uu to widze ze mamy tak samo, z B. wiedzialam ze jak zamieszkamy to beda klotnie a z P. wiem ze napewno ich nie bedzie.. no chyba ze o to kto bierze auto hihi
|
|
|
|
#3713 |
|
Zakorzenienie
|
Kasik a wklejałaś gdzieś zdjęcia kolczyków-wybacz ale nie pamiętam
|
#3714 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Głównie to tata ją wozi do szpitala(tylko czasem TŻ jedzie z nimi) i na badania i tak jak powiedziałaś to nie jest powód do tego żeby się nie usamodzielniać. Nie będzie przez 10 lat mi mydlić oczu i kropka. Ja jestem w stanie wiele zrozumieć bo też mam mamę i wiem co bym czuła gdyby to ona była chora, ale niestety kiedyś trzeba iść na swoje . A TŻa pomaganie w domu kończy się na gotowaniu jak mama jest w szpitalu ![]() Co do kłótni to my się teraz kłócimy i to nie jest kwestia tego że nie jestem go pewna, tylko ja mam taką naturę że jestem nerwus i często ponoszą mnie emocje I w zasadzie na tym się to kończy, że się wygadam, popłaczę i jest ok . A jak będziemy mieszkać razem to mam wrażenie że będziemy się kłócić o to kto dziś zmywa albo robi pranie - i tego się boję właśnie
|
|
#3715 |
|
Zadomowienie
|
gdzieś wklejałam, ale wkleję jeszcze raz jak chcesz
|
|
|
|
#3717 |
|
Zakorzenienie
|
nie pamiętam, a teraz ja mam obraz sukni to chętnie sobie obejrzę biżuterię![]() ---------- Dopisano o 14:32 ---------- Poprzedni post napisano o 14:30 ---------- ślicznie będą się mieniły
|
#3718 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
, tzn. włosy będą podpięte na lewą stronę, żeby odsłonić prawe ramię
Edytowane przez kasikkkkka Czas edycji: 2011-08-15 o 14:39 |
|
|
|
|
#3719 |
|
Zakorzenienie
|
to koniecznie chcemy zdjęcia
!!!Ciekawe czy Kamea nad morzem pierścionka czasem nie dostała?
|
#3720 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:36.

przy czym Ty nie masz z czego chudnąć 
Po prostu zawsze ubieram się tak, żeby ukryć moje fałdki 

najważniejsze że teraz już TŻ sobie zdaje sprawę z tego że wszystko w jego rękach a czy coś z tym zrobi czy nie to tylko pokaże czy mu na mnie zależy...

nie pamiętam, a teraz ja mam obraz sukni to chętnie sobie obejrzę biżuterię