zazdrośnice cz. 39 :D - Strona 129 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-08-16, 12:53   #3841
peach_passion
Zakorzenienie

Dot.: zazdrośnice cz. 39 :D

Cytat:
Napisane przez karola991 Pokaż wiadomość

faceci tak gadają, ale nie wiesz co się wydarzy w ciagu nastepnego roku, czy dwóch lat ons am pewnie nie wiem mzoe teraz tak gada bo jestescie w dolku finansowym albo cos, albo po prostu chce aby to byla niespodzianka i zebys az tak nie drązyla tematu a tak w ogole my ejstesmy żałosne ^^ i co kazda z nas czegos bardzo pragnie ale w koncu wszytskie to osiagniemy
no tak zapomniałam, że jesteśmy żałośnicami
ale jak zacznę pracę to skonczy się czekanie jak pracowałam w ostatniej pracy to nawet przez 5 minut nie myślałam o TYM, więc jeszcze 2 tygodsnie i spokój
Cytat:
Napisane przez najfajniejsza Pokaż wiadomość

peach, e tam, gadanie. zobaczysz, ogarnie Ci się szybciej, niż sądzisz
ja się zastanawiam, czy mój "dojrzeje" do tej decyzji do swojej trzydziestki bo jak nie, to prawdopodobnie będę musiała pogodzić się ze swoim niezamążpójściem. tak czy siak - ma niespełna 3,5 roku

Wczoraj, jak babcia P. opowiadala o tej jego kuzynce, to tak mi się dziwnie zrobiło głównie dlatego, że oni są specyficzną parą. ciągle ze sobą zrywają (i to nie są błahe powody), potem się schodzą, bardzo ostro imprezują kilka razy w tygodniu, zarabiają dużo, a prawie miesiąc w miesiąc pożyczają kasę (i ona, i on mieszkają z rodzicami), czasami od nas, ale zazwyczaj od najbliższej rodziny, no są po prostu tacy momentami niedojrzali, że aż w oczy kole. oczywiście lubię ich i życzę im jak najlepiej (zresztą z żadną moją opinią się nie kryję, jak mnie ona czy on pytają o zdanie), ale wiecie - oni są tacy (nazwijmy to tak) szaleni, a zdecydowali się na ślub i myślą o dzieciach, a my - podobno wzór idealnego związku, jak to od paru osób usłyszeliśmy, i nic...

dzień dobry
Twój przecież już dojrzał więc Ty mi tu o żadnych 3,5 roku nie mów!
co do dziwnych związków, w tej sytuacji patologicznych, przypomniało mi sie cos. byliśmy na tym chrzcie i tam jest małżeństwo - ona 21 lat on starszy. mają już dwójkę dzieci i w ogóle bida. wyszliśmy z nim na fajkę a on: "no my z kolegą przychodzimy tu do klubu co sobotę a żona z dziecmi siedzi w domu. wiesz jakie tu cipki przychodzą?" do mojego tż taki tekst przy mnie przez pol drogi powrotnej bylismy w szoku
Cytat:
Napisane przez Biska Pokaż wiadomość
Później ześliznęłam się ze schodów i potłukłam sobie lewą rękę, zdarłam skórę i spoko będzie to pasować do sukni ślubnej

Piczko, przytulam Cię i napiszę tylko tyle, że mój Tż swego czasu w marcu powiedział mi, że nie wyobraża sobie przyszłości ze mną, po czym w czerwcu tego samego roku mi się oświadczył. Nie bierz tego tak do siebie, faceci często sami nie wiedzą co mówią chlapią jęzorem na prawo i lewo, bez zastanowienia
ałć.. może to zadrapanie posmaruj aloesem albo maścią z wit. A?
czyli jest jeszcze nadzieja

Cytat:
Napisane przez justyna_dt Pokaż wiadomość

Jestem złaaaaa już chyba wiem, co mnie zapycha i powoduje, że mam gębę jak niewypał... https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...ny.html&next=1 kasa wywalona w błoto, wczoraj JEDEN dzień od x czasu nie miałam makijażu, to buzia wróciła do normalnego stanu prawie, wystarczyła jedna noc a dzisiaj zgubiłam inny podkład, więc wzięłam znowu ten, wymalowałam się koło 8 w pracy, no i JUŻ mam tak zapchane pory, że mogłabym wągry paznokciem zdrapać, fuuuuuuuuj
swego czasu miałam na niego chrapkę, ale miał słabe opinie więc sobie darowałam

---------- Dopisano o 12:53 ---------- Poprzedni post napisano o 12:49 ----------

maja, pisz jak Wam się mieszka?

Edytowane przez peach_passion
Czas edycji: 2011-08-16 o 12:52
peach_passion jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-16, 12:57   #3842
karola991
Zakorzenienie

peach jakby to moj tż powiedział patolożi kurcze niektore dziewczyny nie potrafią ulokowac dobrze swoich uczuć i w ogole się nie sznują bedąc z takim CZYMS, jak normalny facet ojciec i mąz czy tam konkubent może powiedzieć cos takiego wiedząc ze jego kobieta jest w domu i zajmuje sie dzieckiem.
Stary 2011-08-16, 12:58   #3843
peach_passion
Zakorzenienie

a co do yorków to są rozpieszczone, ale jak właściciel na to pozwala. u moich teściów np. jak pies szczeka 10 minut to nic mu sie nie powie psy spia na ich lozkach a teraz jak jest mała (szczeniak) to dali taką specjalną pufe koło łóżka żeby pies mógł wejść jak ich nie ma ostatnio przyjechała babcia tż i zaczęła na klęczkach koło ich miski je karmic. masakra totalna. a najbardziej mnie obrzydzilo jak psy przychodza ze spaceru gdzie pada deszcz i wskakuja do ich lozka cale z tego blota i sie tam tarzaja
Stary 2011-08-16, 12:59   #3844
majasn
Zakorzenienie

Peach, bardzo fajnie

dzięki, że pytasz
ogólnie przez ten ostatni tydzień przewalił sie przez nasze mieszkanie tabun gości, zaprosiliśmy tych Panstwa, od których wynajmujemy i spędziliśmy naprawdę super wieczór..przynajmniej się trochę poznaliśmy, a śmiechu było co nie miara
włączyła mi się mania sprzątania i musze mieć idealny porządek więc dużo czasu spędzam z mopem w ręce lub ze ścierką
a poza tym jest naprawdę super..między nami też się trochę zmieniło, na lepsze
i myślę, że spokojnie mogę powiedzieć, że jestem szczęśliwa
majasn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-16, 13:01   #3845
peach_passion
Zakorzenienie

Cytat:
peach jakby to moj tż powiedział patolożi kurcze niektore dziewczyny nie potrafią ulokowac dobrze swoich uczuć i w ogole się nie sznują bedąc z takim CZYMS, jak normalny facet ojciec i mąz czy tam konkubent może powiedzieć cos takiego wiedząc ze jego kobieta jest w domu i zajmuje sie dzieckiem.
nie no masakra. a jak ja wtedy mojego tż doceniłam przy takim czymś to ideał. a jednak takich typków jest masa i nawet się o tym nie wie, bo to temat tabu
Stary 2011-08-16, 13:02   #3846
Gwizdak
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez majasn Pokaż wiadomość

ach, ach, ach I znowu będą zaręczyny i jakiś piękny ślub

22.08.11 - Mrówka
13.05.13 - Bulgotka
Gwizdak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-16, 13:02   #3847
Smerfetka_88
Zakorzenienie

Cześć
A ja to mam chyb adepresję, nic mi sie nie chce (oprócz ciągłego jedzenia), jest mi źle i smutno...Tz przyjeżdża do mnie w piątek, mam nadzieje, że to mnie postawi na nogi.
Wczoraj byłam u przyjaciółki (=współlokatorki), która przyjechała do domu z krk (mieszkamy na jednym osiedlu), pogadałyśmy, wypiłyśmy po piwku i jakoś lepiej było.
Jutro ide na czyszczenie zębów pod narkozą z moim psem, mam nadzieję, że nim mu nie będzie, bo ciągle krąży opinia, że dużo psów się nie wybudza po narkozie.
Smerfetka_88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-16, 13:05   #3848
magda2109
Zakorzenienie

Maja, to extra, że Wam się fajnie mieszka i w ogóle wszystko OK! Jeszcze tylko wyzdrowiej

---------- Dopisano o 13:05 ---------- Poprzedni post napisano o 13:05 ----------

Cytat:
Napisane przez Gwizdak Pokaż wiadomość

Stary 2011-08-16, 13:05   #3849
peach_passion
Zakorzenienie

Cytat:
Peach, bardzo fajnie

dzięki, że pytasz
ogólnie przez ten ostatni tydzień przewalił sie przez nasze mieszkanie tabun gości, zaprosiliśmy tych Panstwa, od których wynajmujemy i spędziliśmy naprawdę super wieczór..przynajmniej się trochę poznaliśmy, a śmiechu było co nie miara
włączyła mi się mania sprzątania i musze mieć idealny porządek więc dużo czasu spędzam z mopem w ręce lub ze ścierką
ale się cieszę czekałam aż napiszesz jak tam u Was, ale właśnie tak myślałam, że macie teraz gości i cieszycie się nowym mieszkaniem
Stary 2011-08-16, 13:09   #3850
carmelova
Zakorzenienie

Cytat:
Opowiem Wam co mi się śniło....

otóż śniło mi się, że mój tż był butelką. W kształcie okrągłą jak taka butelka oleju samochodowego, tyle że plastikową.W dodatku był chorą butelką i ja się nim zajmowałam. W jakimś momencie tego snu miałam przebłysk, że przecież on nie może być butelką i wtedy butelka otworzyła oczy i miała jego oczy.... A teraz jak na niego patrzę, to mi się ta chora butelka przypomina i się strasznie wzruszam. Masakra mówię Wam
carmelova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-16, 13:11   #3851
majasn
Zakorzenienie

Cytat:

do tego jeszcze daleko
Cytat:
Napisane przez magda2109 Pokaż wiadomość
Maja, to extra, że Wam się fajnie mieszka i w ogóle wszystko OK! Jeszcze tylko wyzdrowiej

dzięki

Cytat:
Napisane przez peach_passion Pokaż wiadomość
ale się cieszę czekałam aż napiszesz jak tam u Was, ale właśnie tak myślałam, że macie teraz gości i cieszycie się nowym mieszkaniem
no właśnie miałam tak intensywny tydzień, że ciężko mi było w ogóle laptopa włączyć..już dawno nie miałam takiej niemocy

jeszcze tylko musimy parę rzeczy zakupić i będzie git
jak będziesz miała chwilę to serdecznie zapraszam
Stary 2011-08-16, 13:21   #3852
carmelova
Zakorzenienie

Cytat:
carmi ile kosztuje taka kawomaszyna?
na all ok. 200 zł
Cytat:
Carmi, przez Twojego bloga zgłodniałam a tu mojej pizzy od godziny ani widu, ani słychu...
Szejm on mi

Właśnie byli u mnie rodzice Wypiliśmy kawę w bistro i dostałam 2 reklamówki prezentów (a mówiłam mamie, żeby nic nie kupowała ), ale ich dokładnie nie zobaczyłam, bo B. zabrał je do domu.
carmelova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-16, 13:22   #3853
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cytat:
Peach, bardzo fajnie

dzięki, że pytasz
ale fajnie
najfajniejsza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-16, 13:28   #3854
gothka152
Zakorzenienie

GG do gothka152

Cytat:
ale nie martw się ja tez bede emerytka chyba^^ spoko bedziemy sobie graly razem w bingo^^
1.ja tam nie wypytuje go czy chodzi po jubilerach(bo tylko bym sie niepotrzebnie podniecała ), a nawet jakby to i tak by mi nie powiedział gdzież tam^^

my jak bylismy w krk to tż chcial kupic nam takie srebrne obraczki zebysmy teraz nosili bo mu sie to podoba ^^ i mowi zawsze ze po slubie bedzie nosil obraczki bo to jest fajne ;-)
ale w koncu nie kupilsmy tych obraczek bo ja mam palec 10-11 a on cos kolo chyba 18-20 a wszytskie byly nam za duze,
Z tym graniem ok. Mogę grać. Będę miała dużo czasu kiedyś.
Z żalem stwierdzam, że mój tż po jubilerach nie chodzi po prawie 24 godziny na dobę jest przy komputerze- a w telefonie internetu nie ma. Przynajmniej raz mógłby iść pooglądać... Ale gdzie tam...
O obrączkach nic nie mów- całe życie marzę o takich i co z tego Tż stwierdził, że są głupie, dziecinne i nie będzie tego nosił ,,bo wstyd". No to ja przyszłej (wątpliwej...) obrączki ślubnej też nosić nie zamierzam.

Cytat:
Wczoraj, jak babcia P. opowiadala o tej jego kuzynce, to tak mi się dziwnie zrobiło głównie dlatego, że oni są specyficzną parą. ciągle ze sobą zrywają (i to nie są błahe powody), potem się schodzą, bardzo ostro imprezują kilka razy w tygodniu, zarabiają dużo, a prawie miesiąc w miesiąc pożyczają kasę (i ona, i on mieszkają z rodzicami), czasami od nas, ale zazwyczaj od najbliższej rodziny, no są po prostu tacy momentami niedojrzali, że aż w oczy kole.
Moja kuzynka to samo... Ona 27 lat, on 33. Pomiata nim, ile wlezie i całe życie słyszałam, że ona za mąż na pewno nie wyjdzie a już na pewno nie za niego. Chłopak był tak zdesperowany, że nawet jej matki pytał, co ma zrobić...
Nagle przyniósł brylanciora, na statku padł na kolana i kuzynce się odmieniło. Już chce za niego wyjść

Cytat:
Za to stała się inna nieprzyjemna rzecz. U mnie w nocy była mega okropna burza. Ja burze lubię, ale po tej zaczynam się autentycznie bać. Poszłam spać po 1 z nadzieją, że zasnę od razu, bo rano pobudka. No to zaczęła szaleć burza. Tak koszmarnie błyskało się i grzmiało... U nas to nie nowość, w tym roku była masa takich burz, a jeszcze mieszkam w takim miejscu, gdzie często obok walą błyskawice. Ale ta burza... dziewczyny, autentycznie drzwi mi się same (bez przeciągu!!!) w domu zamykały, coś się tłukło, dramat... Przemogłam się, żeby puścić z objęć psa, wstać zamknąć okno i powyłączać co się da z kontaktu. Jak wróciłam do łóżka i już się trochę uspokoiłam i zaczęłam zasypiać, to nagle... nad łóżkiem, nade mną pękła żarówka huk, błysk, trzask... gwoli ścisłości, była zgaszona. Byłam tak roztrzęsiona później... No i się nie wyspałam
Chryste... Umarłabym z tą żarówką...

Cytat:
W ogóle to jestem przekonana, że po zaręczynach i ślubie od razu dostanę fazy na dziecko. szczerze mówiąc, już mam przebłyski
Ja jestem największą anty-dzieckową laską w swoim wieku, jaką znam, nie mam pracy, nie mam nic a ostatnio stwierdziłam, że może jednak bym chciała... Oczywiście pod warunkiem, że będę mieć cesarkę

Cytat:
Napisane przez capriola_87 Pokaż wiadomość
TŻ wczoraj dzwonił do babci i pytała się "co tam u M.? Czy już ją zaobrączkowałeś?:P" jak powiedział że jeszcze nie, to powiedziała żeby się spieszył bo taka fajna dziewczyna nie będzie czekać w nieskończoność
Babcia tżta ciągle mu powtarza, że tak do 26 lat to trzeba się ożenić, potem za późno jest (tż ma prawie 24). Oczywiście on nic sobie z tego nie robi. Autorytet babci nie działa.

Za mną cała przepłakana noc Prosiak nie połyka jedzenia ze strzykawki, nie załatwia się, nie chodzi... Przykryłam biedaka a obok niego siedzi jego synek. To już chyba nasze ostatnie chwile i po prostu nie mogę sobie z tym poradzić...
08. 08. 2020 r.
Tekla

15/2023
gothka152 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-16, 13:30   #3855
justyna_dt
Zakorzenienie

Maja, aaaaa, to jak Ci tak dobrze, to wcale mi Cię nie żal z powodu choroby

Najadłam się pizzą, teraz już totalnie nic mi się nie chce

Yamaha WR125X » Suzuki SV650S » Yamaha R6
justyna_dt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-16, 13:36   #3856
Gwizdak
Zakorzenienie

a ja się jadę opalać i nic nie robić
22.08.11 - Mrówka
13.05.13 - Bulgotka
Gwizdak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-16, 13:39   #3857
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gothka152 Pokaż wiadomość
Moja kuzynka to samo... Ona 27 lat, on 33. Pomiata nim, ile wlezie i całe życie słyszałam, że ona za mąż na pewno nie wyjdzie a już na pewno nie za niego. Chłopak był tak zdesperowany, że nawet jej matki pytał, co ma zrobić...
Nagle przyniósł brylanciora, na statku padł na kolana i kuzynce się odmieniło. Już chce za niego wyjść
no to ta kuzynka P. akurat taka nie jest oni oboje są podobni, jeśli chodzi o charaktery, choć fakt, że to ona wyraźnie dominuje w związku. Ale myślę, że jemu to odpowiada. I autentycznie nie widzę ich w innej relacji - po prostu tak mają, widocznie pasują do siebie

zgłodniałam, a nic do jedzenia nie mam...
Stary 2011-08-16, 13:42   #3858
crozee
Zakorzenienie

hello
Gwizdak, rodzisz juz?:P
maja, ciesze sie, ze dobrze sie Wam razem mieszka i jestes szczesliwa
Bisiu, nie stresuj sie! Dopiero wtorek, zdazysz wszystko pozalatwiac i do soboty sie tez wygoi.
Naj, mysle, ze to dobry pomysl z tym wyjazdem zazwyczaj to Ty na niego czekasz, na jego powroty.
powiem wam, ze remont to masakra.... dzisiaj rano zrobilam podliczenie kosztow ile stracilismy, ile jeszcze stracimy na takie oczywiste rzeczy typu agd, sedes itd. i kasa normalnie rozplywa sie w rękach. zostaną nam 3 tys, z czego jeszcze kupimy lampy, kleje do glazur, farby itd... a jak starczy, moze pojedziemy na jakis wypad w gory
Stary 2011-08-16, 13:58   #3859
majasn
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez crozee Pokaż wiadomość
hello
Gwizdak, rodzisz juz?:P
maja, ciesze sie, ze dobrze sie Wam razem mieszka i jestes szczesliwa
Bisiu, nie stresuj sie! Dopiero wtorek, zdazysz wszystko pozalatwiac i do soboty sie tez wygoi.
Naj, mysle, ze to dobry pomysl z tym wyjazdem zazwyczaj to Ty na niego czekasz, na jego powroty.
powiem wam, ze remont to masakra.... dzisiaj rano zrobilam podliczenie kosztow ile stracilismy, ile jeszcze stracimy na takie oczywiste rzeczy typu agd, sedes itd. i kasa normalnie rozplywa sie w rękach. zostaną nam 3 tys, z czego jeszcze kupimy lampy, kleje do glazur, farby itd... a jak starczy, moze pojedziemy na jakis wypad w gory
coś o tym wiem.. to jest jakaś masakra ile wszystko kosztuje

dzięki dziewczyny, że mnie tak wspieracie i cieszycie się razem ze mną to naprawdę miłe wiedzieć, że można z kimś się podzielić własnym życiem

Justyna, korzystając z urlopu odwiedziłam rodziców więc na razie mamy kilkudniową przerwę w cieszeniu się mieszkaniem
Stary 2011-08-16, 14:11   #3860
elizka773
Wtajemniczenie

CHOJI GRATULACJE! może doczytam relacji tyle mam nadrabiania

hej
elizka773 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-16, 14:26   #3861
P-o-n-y
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez peach_passion Pokaż wiadomość
a co do yorków to są rozpieszczone, ale jak właściciel na to pozwala. u moich teściów np. jak pies szczeka 10 minut to nic mu sie nie powie psy spia na ich lozkach a teraz jak jest mała (szczeniak) to dali taką specjalną pufe koło łóżka żeby pies mógł wejść jak ich nie ma ostatnio przyjechała babcia tż i zaczęła na klęczkach koło ich miski je karmic. masakra totalna. a najbardziej mnie obrzydzilo jak psy przychodza ze spaceru gdzie pada deszcz i wskakuja do ich lozka cale z tego blota i sie tam tarzaja
My każdą z naszych psiur nauczyliśmy wchodzenia pod prysznic po każdym spacerze. Po spacerze biorę psinkę pod szałer i myję jej stópki wodą z mydłem i nie ma problemu, że pies po spacerze włazi na łóżko i brudzi wszystko dookoła Bo na łóżko wchodzi i śpi razem z nami :P

---------- Dopisano o 14:23 ---------- Poprzedni post napisano o 14:18 ----------

Aaaa, Gwizdak, fajny sen Ja ostatnio miałam "koszmar ślubny": TŻ spóźnił się do kościoła półtorej godziny, jak już przyjechał to był ubrany w marynarkę i krótkie spodenki kąpielowe i był wielce zdziwiony moim humorem.
A co najgorsze - dostałam taką ochydną obrączkę: jakby z drewna i wyrytym NA ZEWNĄTRZ jakimś tandetnym napisem w stylu "kocham CIę na zawsze", mało tego, była na mnie za duża i strasznie w tym śnie płakałam, że nie tak to miało być.

Mówiłam, że idę do szkoły kosmetycznej od września, więc przez allegro zamówiłam sobie pilniki, cążki i patyczki do manicure - wszystko ok, wysyłka szybka, dostaję kopertę bąbelkową a tam, za przeproszeniem, wszystko je**ięte razem i latało sobie luzem. Byłam zaskoczona - zero opakowań do patyczków, pilników... No ale poza tym było ok.

---------- Dopisano o 14:26 ---------- Poprzedni post napisano o 14:23 ----------

Jeszcze coś :P Złożyłam aplikację do pracy w McDonald's... To już chyba desperacja mnie bierze...
P-o-n-y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-16, 14:28   #3862
justyna_dt
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez P-o-n-y Pokaż wiadomość
My każdą z naszych psiur nauczyliśmy wchodzenia pod prysznic po każdym spacerze. Po spacerze biorę psinkę pod szałer i myję jej stópki wodą z mydłem i nie ma problemu, że pies po spacerze włazi na łóżko i brudzi wszystko dookoła Bo na łóżko wchodzi i śpi razem z nami :P

---------- Dopisano o 14:23 ---------- Poprzedni post napisano o 14:18 ----------

Aaaa, Gwizdak, fajny sen Ja ostatnio miałam "koszmar ślubny": TŻ spóźnił się do kościoła półtorej godziny, jak już przyjechał to był ubrany w marynarkę i krótkie spodenki kąpielowe i był wielce zdziwiony moim humorem.
A co najgorsze - dostałam taką ochydną obrączkę: jakby z drewna i wyrytym NA ZEWNĄTRZ jakimś tandetnym napisem w stylu "kocham CIę na zawsze", mało tego, była na mnie za duża i strasznie w tym śnie płakałam, że nie tak to miało być.

Mówiłam, że idę do szkoły kosmetycznej od września, więc przez allegro zamówiłam sobie pilniki, cążki i patyczki do manicure - wszystko ok, wysyłka szybka, dostaję kopertę bąbelkową a tam, za przeproszeniem, wszystko je**ięte razem i latało sobie luzem. Byłam zaskoczona - zero opakowań do patyczków, pilników... No ale poza tym było ok.

---------- Dopisano o 14:26 ---------- Poprzedni post napisano o 14:23 ----------

Jeszcze coś :P Złożyłam aplikację do pracy w McDonald's... To już chyba desperacja mnie bierze...
Czy ja wiem, czy desperacja? Znam ludzi, którzy sobie chwalą pracę w McD

Stary 2011-08-16, 14:34   #3863
P-o-n-y
Zakorzenienie

Cytat:
Czy ja wiem, czy desperacja? Znam ludzi, którzy sobie chwalą pracę w McD
Ale ja nie twierdzę, że praca w MD jest gorsza, czy coś - ja po prostu jestem straszną flegmatyczką i taka praca wymagała by ode mnie duuuuuużego szlifu własnej osoby.
Stary 2011-08-16, 15:07   #3864
crozee
Zakorzenienie

co tam dzisiaj robicie na obiad ciekawego? u mnie zupa krem z cukinii.
Stary 2011-08-16, 15:16   #3865
peach_passion
Zakorzenienie

Cytat:

pies czyscioszek
a co z poprzednia praca?
Cytat:
Napisane przez crozee Pokaż wiadomość
co tam dzisiaj robicie na obiad ciekawego? u mnie zupa krem z cukinii.
u nas pizza z tesco
Stary 2011-08-16, 15:19   #3866
P-o-n-y
Zakorzenienie

Poprzednia praca skończyła się po miesiącu - straszyli nas zamknięciem punktu, więc olałam.
Teraz dorywczo siedzę na poczcie ale pieniądze bardzo marne.
Stary 2011-08-16, 15:34   #3867
justyna_dt
Zakorzenienie

Cytat:
Ale ja nie twierdzę, że praca w MD jest gorsza, czy coś - ja po prostu jestem straszną flegmatyczką i taka praca wymagała by ode mnie duuuuuużego szlifu własnej osoby.
Tzn. czy gorsza to nie wiem, ale wiem, że właśnie ludzie często obcują z opinią, że w McD jakieś koszmarne warunki pracy są... Ja, co prawda, tam nie pracowałam, ale od znajomych właśnie słyszałam, że jest ok a taka dyscyplina, o której mówisz, może Ci pomóc - na pewno nie stracisz przez to, a w wielu aspektach może się przydać

---------- Dopisano o 15:34 ---------- Poprzedni post napisano o 15:23 ----------

dziewczyny, mniej więcej wszystkie wiecie, w jakiej branży pracuję... i z jakimi ludźmi obcuję... no to czajcie: dzwoni facet jakiś zamówić sprzęt na jutro, jest ujmująco miły, a na koniec rozmowy: "Dziękuję serdecznie, polecam się łaskawej pani, uszanowanie"

Stary 2011-08-16, 15:36   #3868
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

normalnie jusia ich tam ukulturalniasz
Stary 2011-08-16, 15:41   #3869
najfajniejsza
Zakorzenienie

Justa, normalnie wersal

Co do McDonalda - kumpela tam pracowała i baaaaaardzo sobie chwali.
Stary 2011-08-16, 15:52   #3870
Stefannia
Wtajemniczenie

Chciałam powiedzieć, że się ogarnęłam w pracy. I zaraz uciekam na delegacje. Więc do zobaczenia w weekend, chyba że TŻ gdzieś mnie wyciągnie, to dopiero w przyszły wtorek. Tęsknijcie za mną
Stefannia jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości