|
|
#3841 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: zazdrośnice cz. 39 :D
Cytat:
ale jak zacznę pracę to skonczy się czekanie jak pracowałam w ostatniej pracy to nawet przez 5 minut nie myślałam o TYM, więc jeszcze 2 tygodsnie i spokój![]() Cytat:
![]() co do dziwnych związków, w tej sytuacji patologicznych, przypomniało mi sie cos. byliśmy na tym chrzcie i tam jest małżeństwo - ona 21 lat on starszy. mają już dwójkę dzieci i w ogóle bida. wyszliśmy z nim na fajkę a on: "no my z kolegą przychodzimy tu do klubu co sobotę a żona z dziecmi siedzi w domu. wiesz jakie tu cipki przychodzą?" do mojego tż taki tekst przy mnie przez pol drogi powrotnej bylismy w szokuCytat:
czyli jest jeszcze nadzieja ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 12:53 ---------- Poprzedni post napisano o 12:49 ---------- maja, pisz jak Wam się mieszka?
Edytowane przez peach_passion Czas edycji: 2011-08-16 o 12:52 |
||||
|
|
|
#3842 |
|
Zakorzenienie
|
peach jakby to moj tż powiedział patolożi
kurcze niektore dziewczyny nie potrafią ulokowac dobrze swoich uczuć i w ogole się nie sznują bedąc z takim CZYMS, jak normalny facet ojciec i mąz czy tam konkubent może powiedzieć cos takiego wiedząc ze jego kobieta jest w domu i zajmuje sie dzieckiem.
|
#3843 |
|
Zakorzenienie
|
a co do yorków to są rozpieszczone, ale jak właściciel na to pozwala. u moich teściów np. jak pies szczeka 10 minut to nic mu sie nie powie
psy spia na ich lozkach a teraz jak jest mała (szczeniak) to dali taką specjalną pufe koło łóżka żeby pies mógł wejść jak ich nie ma ostatnio przyjechała babcia tż i zaczęła na klęczkach koło ich miski je karmic. masakra totalna. a najbardziej mnie obrzydzilo jak psy przychodza ze spaceru gdzie pada deszcz i wskakuja do ich lozka cale z tego blota i sie tam tarzaja
|
|
|
|
#3844 |
|
Zakorzenienie
|
Peach, bardzo fajnie
![]() dzięki, że pytasz ![]() ogólnie przez ten ostatni tydzień przewalił sie przez nasze mieszkanie tabun gości, zaprosiliśmy tych Panstwa, od których wynajmujemy i spędziliśmy naprawdę super wieczór..przynajmniej się trochę poznaliśmy, a śmiechu było co nie miara ![]() włączyła mi się mania sprzątania i musze mieć idealny porządek więc dużo czasu spędzam z mopem w ręce lub ze ścierką ![]() a poza tym jest naprawdę super..między nami też się trochę zmieniło, na lepsze ![]() i myślę, że spokojnie mogę powiedzieć, że jestem szczęśliwa
|
|
|
|
#3845 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przy takim czymś to ideał. a jednak takich typków jest masa i nawet się o tym nie wie, bo to temat tabu
|
|
|
|
|
#3846 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ach, ach, ach I znowu będą zaręczyny i jakiś piękny ślub ![]() ![]()
|
|
#3847 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() A ja to mam chyb adepresję, nic mi sie nie chce (oprócz ciągłego jedzenia), jest mi źle i smutno...Tz przyjeżdża do mnie w piątek, mam nadzieje, że to mnie postawi na nogi. Wczoraj byłam u przyjaciółki (=współlokatorki), która przyjechała do domu z krk (mieszkamy na jednym osiedlu), pogadałyśmy, wypiłyśmy po piwku i jakoś lepiej było. Jutro ide na czyszczenie zębów pod narkozą z moim psem, mam nadzieję, że nim mu nie będzie, bo ciągle krąży opinia, że dużo psów się nie wybudza po narkozie. |
|
|
|
#3848 |
|
Zakorzenienie
|
Maja, to extra, że Wam się fajnie mieszka i w ogóle wszystko OK!
![]() ---------- Dopisano o 13:05 ---------- Poprzedni post napisano o 13:05 ----------
|
#3849 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale się cieszę czekałam aż napiszesz jak tam u Was, ale właśnie tak myślałam, że macie teraz gości i cieszycie się nowym mieszkaniem
|
|
|
|
|
#3850 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3851 | ||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() jeszcze tylko musimy parę rzeczy zakupić i będzie git ![]() jak będziesz miała chwilę to serdecznie zapraszam
|
||
|
|
|
#3852 | |
|
Zakorzenienie
|
na all ok. 200 zł
Cytat:
![]() Właśnie byli u mnie rodzice Wypiliśmy kawę w bistro i dostałam 2 reklamówki prezentów (a mówiłam mamie, żeby nic nie kupowała ), ale ich dokładnie nie zobaczyłam, bo B. zabrał je do domu.
|
|
|
|
|
#3853 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3854 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z żalem stwierdzam, że mój tż po jubilerach nie chodzi po prawie 24 godziny na dobę jest przy komputerze- a w telefonie internetu nie ma. Przynajmniej raz mógłby iść pooglądać... Ale gdzie tam... ![]() O obrączkach nic nie mów- całe życie marzę o takich i co z tego Cytat:
![]() Nagle przyniósł brylanciora, na statku padł na kolana i kuzynce się odmieniło. Już chce za niego wyjść ![]() Cytat:
Umarłabym z tą żarówką... Cytat:
Oczywiście pod warunkiem, że będę mieć cesarkę ![]() Cytat:
Za mną cała przepłakana noc
|
|||||
|
|
|
#3855 |
|
Zakorzenienie
|
Maja, aaaaa, to jak Ci tak dobrze, to wcale mi Cię nie żal z powodu choroby
![]() Najadłam się pizzą, teraz już totalnie nic mi się nie chce
|
|
#3856 |
|
Zakorzenienie
|
a ja się jadę opalać i nic nie robić
|
#3857 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oni oboje są podobni, jeśli chodzi o charaktery, choć fakt, że to ona wyraźnie dominuje w związku. Ale myślę, że jemu to odpowiada. I autentycznie nie widzę ich w innej relacji - po prostu tak mają, widocznie pasują do siebie zgłodniałam, a nic do jedzenia nie mam... |
|
|
|
|
#3858 |
|
Zakorzenienie
|
hello
![]() Gwizdak, rodzisz juz?:P ![]() maja, ciesze sie, ze dobrze sie Wam razem mieszka i jestes szczesliwa ![]() Bisiu, nie stresuj sie! Dopiero wtorek, zdazysz wszystko pozalatwiac i do soboty sie tez wygoi. Naj, mysle, ze to dobry pomysl z tym wyjazdem zazwyczaj to Ty na niego czekasz, na jego powroty.powiem wam, ze remont to masakra.... dzisiaj rano zrobilam podliczenie kosztow ile stracilismy, ile jeszcze stracimy na takie oczywiste rzeczy typu agd, sedes itd. i kasa normalnie rozplywa sie w rękach. zostaną nam 3 tys, z czego jeszcze kupimy lampy, kleje do glazur, farby itd... a jak starczy, moze pojedziemy na jakis wypad w gory
|
#3859 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dzięki dziewczyny, że mnie tak wspieracie i cieszycie się razem ze mną to naprawdę miłe wiedzieć, że można z kimś się podzielić własnym życiem ![]() Justyna, korzystając z urlopu odwiedziłam rodziców więc na razie mamy kilkudniową przerwę w cieszeniu się mieszkaniem |
|
|
|
|
#3860 |
|
Wtajemniczenie
|
CHOJI
![]() tyle mam nadrabianiahej
|
|
|
|
#3861 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo na łóżko wchodzi i śpi razem z nami :P---------- Dopisano o 14:23 ---------- Poprzedni post napisano o 14:18 ---------- Aaaa, Gwizdak, fajny sen Ja ostatnio miałam "koszmar ślubny": TŻ spóźnił się do kościoła półtorej godziny, jak już przyjechał to był ubrany w marynarkę i krótkie spodenki kąpielowe i był wielce zdziwiony moim humorem.A co najgorsze - dostałam taką ochydną obrączkę: jakby z drewna i wyrytym NA ZEWNĄTRZ jakimś tandetnym napisem w stylu "kocham CIę na zawsze", mało tego, była na mnie za duża i strasznie w tym śnie płakałam, że nie tak to miało być. Mówiłam, że idę do szkoły kosmetycznej od września, więc przez allegro zamówiłam sobie pilniki, cążki i patyczki do manicure - wszystko ok, wysyłka szybka, dostaję kopertę bąbelkową a tam, za przeproszeniem, wszystko je**ięte razem i latało sobie luzem. Byłam zaskoczona - zero opakowań do patyczków, pilników... No ale poza tym było ok. ---------- Dopisano o 14:26 ---------- Poprzedni post napisano o 14:23 ---------- Jeszcze coś :P Złożyłam aplikację do pracy w McDonald's... To już chyba desperacja mnie bierze... |
|
|
|
|
#3862 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3863 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3864 |
|
Zakorzenienie
|
co tam dzisiaj robicie na obiad ciekawego?
u mnie zupa krem z cukinii.
|
#3865 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a co z poprzednia praca? u nas pizza z tesco
|
|
|
|
|
#3866 |
|
Zakorzenienie
|
Poprzednia praca skończyła się po miesiącu - straszyli nas zamknięciem punktu, więc olałam.
Teraz dorywczo siedzę na poczcie ale pieniądze bardzo marne. |
|
|
|
#3867 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a taka dyscyplina, o której mówisz, może Ci pomóc - na pewno nie stracisz przez to, a w wielu aspektach może się przydać ---------- Dopisano o 15:34 ---------- Poprzedni post napisano o 15:23 ---------- dziewczyny, mniej więcej wszystkie wiecie, w jakiej branży pracuję... i z jakimi ludźmi obcuję... no to czajcie: dzwoni facet jakiś zamówić sprzęt na jutro, jest ujmująco miły, a na koniec rozmowy: "Dziękuję serdecznie, polecam się łaskawej pani, uszanowanie"
|
|
|
#3868 |
|
Zakorzenienie
|
normalnie jusia ich tam ukulturalniasz
|
|
#3869 |
|
Zakorzenienie
|
Justa, normalnie wersal
Co do McDonalda - kumpela tam pracowała i baaaaaardzo sobie chwali. |
|
|
|
#3870 |
|
Wtajemniczenie
|
Chciałam powiedzieć, że się ogarnęłam w pracy. I zaraz uciekam na delegacje. Więc do zobaczenia w weekend, chyba że TŻ gdzieś mnie wyciągnie, to dopiero w przyszły wtorek. Tęsknijcie za mną
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:33.

a tak w ogole my ejstesmy żałosne ^^ i co
jak pracowałam w ostatniej pracy to nawet przez 5 minut nie myślałam o TYM, więc jeszcze 2 tygodsnie i spokój
bo jak nie, to prawdopodobnie będę musiała pogodzić się ze swoim niezamążpójściem. tak czy siak - ma niespełna 3,5 roku
przez pol drogi powrotnej bylismy w szoku
i napiszę tylko tyle, że mój Tż swego czasu w marcu powiedział mi, że nie wyobraża sobie przyszłości ze mną, po czym w czerwcu tego samego roku mi się oświadczył. Nie bierz tego tak do siebie, faceci często sami nie wiedzą co mówią 

01.08.2013
15.08.2014

), ale ich dokładnie nie zobaczyłam, bo B. zabrał je do domu.

), a nawet jakby to i tak by mi nie powiedział
Umarłabym z tą żarówką...