|
|
#751 | |||
|
BAN stały
|
Dot.: Scent Bar XXXII
Cytat:
![]() Cytat:
A księgowość już zakończona? Cytat:
Żart! ![]() --- Edit: Ułałałałamhmmmwrrrwrrrłoh ohohoufffff Melk, teraz lepiej? Edytowane przez gryx82 Czas edycji: 2011-08-17 o 02:14 |
|||
|
|
|
#752 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() witaj Cytat:
tak mnie wspierasz spec. II stopnia do spraw rachunkowości - certyfikowany samodzielny księgowy Ci pałą pomacha ![]() ![]() a teraz w komputery chcę iść, ale to pomaturalna i do skończonych studiów nie mogę się przyznać żadnych ![]() i troche się boję, że odkryją ad2. --- to ja spadam kolorowych
|
|
|
#753 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#754 |
|
Wiedźma
|
Znalazłam w poprzednim Barze obraz Ju. O TEN. I w pierwszej chwili pomyślałam, że wyglądam na nim jeszcze bardziej odpałowo, niż jako Makowa Panienka na poprzednim.
![]() Łoż... Co tu się musiało dziać! Pin Up, Ves, chodźta na Polcon, chodźta! Pierwszy raz odważyłam się zgłosić wykład o kadzidłach. Na wyraźną prośbę kilku osób. Zabieram w penis różnorakich grudek, pakę węgla i kadzielnicę. I jeszcze czyste olejki. I perfumy pewnie też. Jestem podjarana (sic!), ale też powaznie zestresowana. Normalnie mówiłam na zupełnie inne tematy. inna sprawa, że poza kadzidłami mam jeszcze sześć innych punktów programu...
Edytowane przez Sabbath Czas edycji: 2011-08-17 o 03:37 |
|
|
|
#755 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do "gatunkizmu" to wystarczy wejść na jakiekolwiek truemetalowe forum żeby poczytać o stosunku płci męskiej tam przesiadującej do "typów" płci żeńskiej. I wiek tu nie ma większego znaczenia. Przykład z życia wzięty i to naoczny. Któregoś pięknego dnia przed bardzo exclusive and private koncertem pojawiła się załoga jeszcze bardziej exclusive and private forum i jeden z członków forum przyjechał ze swoją dziewczyna ubraną w długą, czarną suknię z ażurowymi rozszerzanymi rękawami, obwieszoną gotycką biżuterią. Reszta ubrana była normalnie - największymi ekstrawagancjami były czarne, skórzane portki i ramoneski. No i chłopina życia nie miał później na forum, bo się wszyscy z dziewczęcia obśmiewali. Koniec końców facet dziewczynę rzucił, bo kumplom się nie spodobała.
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
|
|
|
|
#756 | ||||||
|
BAN stały
|
Betty
Pogubiłem się, prawdę mówiąc, w Twoich sprawach sercowych, więc nic doradzić nie umiem, choćbym i chciał ![]() Cytat:
A uroczyste rozdanie dyplomów? ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Na pewno wszystko pójdzie świetnie (przy takiej Prelegentce inaczej być nie może) ![]() Cytat:
--- Dobrej nocy |
||||||
|
|
|
#757 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Idu spać. Kolorowych.
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
|
|
|
|
#758 | ||
|
Zakorzenienie
|
Bry
---------- Dopisano o 08:07 ---------- Poprzedni post napisano o 07:56 ---------- Redzia? Niom ![]() Cytat:
[1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;28789703] Viva to zuo, przez tę stację katuję 30 Second to Mars ![]() [/QUOTE] A co Ty masz przeciwko, hmm? ![]() Cytat:
[1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;28789865]Jeśli chłopina jest tak poczciwy jak ja , to nawet przez myśl by mu to nie przeszło[/QUOTE]Chyba do Was dołączę
|
||
|
|
|
#759 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Edytowane przez naiat Czas edycji: 2011-08-17 o 08:48 |
|||||
|
|
|
#760 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() I am what I am i jak się komuś nie podobie, to trudno - płakać po nim nie będę ![]() (białych ciuchów nie lubię, bo jestem taka zdolna, że zaraz gdzieś upaprzę o nie - moje mroki i słodkości są moje ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() noszę tylko ciuchy i dodatki, w których dopsz się czuję, czy mam ochotę akurat na t-shirt i glany, czy 11-cm szpilki nigdy nie zakładam czegoś, w czym bym się czuła na przebraną czy wystylizowaną, a nie naturalnie. A że lubię różnorodność... ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:25 ---------- Poprzedni post napisano o 09:01 ---------- Cytat:
ale ja nie chcę nikogo szukać ![]() tak se tylko zrobiłąm małe podsumowanie tego, co było i wyszło, ze było źle ![]() Cytat:
![]() Cytat:
byś niektórrych gotów zobaczyła - makijaż, lakier na paznokciach...
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-08-17 o 09:18 |
|||||||||
|
|
|
#761 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Lisku
Cytat:
Cytat:
Zdążyłam jeszcze? ![]() Przecież tu pisałam, a jak Ty zamiast siedzieć przy stoliku i kulturalnie spożywać piwo, leżysz zalany pod stołem, to sam sobie jesteś winien ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Miałam sen, wizażowy Śniło mi się, że dostałam ostrzeżenie za literówki w słowach "dobrze i się". Na górze strony wyświetlała mi się treść ostrzeżenia, czyli, że system zanotował pisanie przeze mnie tych wyrazów tak: "dobzre", "sie" Jak zobaczyłam to ostrzeżenie zaczęłam się śmiać i chciałam Wam tutaj o tym napisać ( a i pamiętam jeszcze cyfry pod moim avkiem z ostrzeżeniem - 2/1/5 - 5 to chyba 5 ostrzeżeń/ żyć ). No i przyszłam do baru (myśląc, że władze już całkiem zwarioffały dając ostrz, za takie coś ), a tu w barze dużo nowych twarzy się wypowiada i na dodatek zrobił się wąt biedronkowy, zachwalanie biedronkowych produktów Zaczęłam nadrabiać biedronkowy bar i ostatni post, napisany przez madziczkę, brzmiał mniej więcej tak, że już czas założyć XIII część wątku biedronkowego I się obudziłam... Także Moi Drodzy uważajcie na literówki, szczególnie w wyrazach sie i dobzre Bo admin nie śpi
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||||
|
|
|
#762 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#763 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||||
|
|
|
#764 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
, ja sie nigdy nie spotkałam z takim traktowaniem, a z kilkoma metalistami sie spotykałam, co więcej jeden taki jest moim małzonem .ale faktycznie były laski które były tak traktowane-ale one sie same o to prosiły-miały pusto we łbie i ubierały metalowe koszulki tylko p oto zeby wyrwac długopiora .tak ze mysle ze to zalezy od konkretnej dziewczyny a nie od tego czy jest gotka czy nie...poza tym dla mnie to jakies dziwne zeby dla faceta metala obciachem było posiadanie metalowej dziewczyny , za moich czasow było wrecz odwrotnei- nikt by sie nie pokazał z połówką spoza branzy ...ale to było dawno i moze czasy sie zmieniły
|
|
|
#765 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
|
|
#766 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale,że niby Ty tak o mnie Nieee... ![]() Cytat:
ni huhu Cytat:
"Jak faktycznie znasz i lubisz taką muzę, nie jesteś przygłupia i jesteś sympatyczna, to Cię akceptują. Tylko,że ci moi kumple to w większości byli bardzo inteligentni kolesie. A,że traktowali mnie jak kumpla, to i o ich przygodach z laskami duuużo się nasłuchałam I bardzo często byłam zszokowana głupotą i łatwością niektórych panienek.I fakt,że jeśli wiązali się z kimś na stałe, to w 90% były to bardzo przeciętne dziewczyny, często metalówy, ale niekoniecznie i poza jednym wyjątkiem nie były to gotki (ten jeden wyjątek, to skutek wpadki) Tęsknię trochę za tymi czasami ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Edytowane przez vesenka Czas edycji: 2011-08-17 o 10:13 |
|||||
|
|
|
#767 | ||
|
Nindżopesz
|
Mój się mieści na Pradze
![]() Cytat:
Cytat:
Wydaje mi się, że to środowisko wzajemnej adoracji bardzo związane z muzyką i znające się z imprez/pubów w klimacie i nawet trudno się wkręcić. Ale przecież jest jeszcze od groma facetów "zmetalonych" ale nie siedzących w tym tak głęboko - ot, włosy mają, skoczą na koncert. Przynajmniej ja kilku takich poznałam i nie mieli problemów z zaakceptowaniem mojej czarnej sukmany z rozszerzanymi rękawami czy krzyża na szyi. Obcykania w muzyce też nie wymagali. |
||
|
|
|
#768 |
|
Zakorzenienie
|
Czeeeeeść nowemu baru!
Będzie jakieś mini streszczenie dni minionych...? ![]() Sabb, postaram się żeby być Edytowane przez Pin up girl Czas edycji: 2011-08-17 o 10:34 |
|
|
|
#769 | ||||||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
myślałam że po prostu trzeba mieć maturę..Cytat:
![]() Cytat:
![]() Redzia pracuje w Bardzo Złym i Ogólnie Nielubianym Urzędzie ![]() Cytat:
w sensie że jeśli została znaleziona w komórce i jest bezpańska i chciałaby mieć nowy dom to chętnie ją przygarnę ![]() Cytat:
Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||||||||
|
|
|
#770 |
|
Nindżopesz
|
Cicho, cicho
![]() Sabb, trzymam kciuki za kadzenie o kadzidłach
|
|
|
|
#772 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#774 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
|
|
|
#776 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
|
|
|
#777 |
|
Zakorzenienie
|
a czemu kokufa nie
![]()
|
#778 | ||
|
Zakorzenienie
|
aaa no bo widzisz, ja żem skrzywiona oponowo , to mnie się zaraz Jan z Dębicą kojarzy
![]() edit: 170820111021.jpg Janie , przyspiesz do 30 , spójrzmy śmierci w oczy i takie tam...
Edytowane przez skarbiatko Czas edycji: 2011-08-17 o 12:14 |
||
|
|
|
#779 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale mam dziś lenia ![]() myśleu, co by tu za prezent na wesele kupić. Mama już się czepiała "Że co??? sama nie pójdziesz!!! Nieładnie tak!!!" ![]() Ale uległa pod presją moich argumentów, że nie mam kasy, żeby kogoś zaprosić i za dwie osoby w kopertę dać ![]() Choć czas na potwierdzenie przybycia mam do soboty i wciąż wątpliwości...
|
|
#780 | |||
|
Zakorzenienie
|
Flo
ja w czytelni ciągle siedzę, bo z pisaniem się nie wyrabiam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Zapomniałam dziś zasłonić okien...
|
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:59.

ogólnie szachrajstwo
ale może od września 

spec. II stopnia do spraw rachunkowości - certyfikowany samodzielny księgowy Ci pałą pomacha

Co tu się musiało dziać!
i "gatunek" im w głowie czy o tych młodszych godomy 

Na pewno wszystko pójdzie świetnie (przy takiej Prelegentce inaczej być nie może) 

, to nawet przez myśl by mu to nie przeszło[/QUOTE]
, bo z mojego loda nic nie wyjdzie
, Łinterra chce mnie zabrać do najlepszej lodziarni w mieście