|
|
#901 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXXII
[1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;28811485]A że ja taki diabol jestem?
[/QUOTE] PATRZ NIŻEJ ![]() [1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;28791163] Ja jestem ogólnie rzecz biorą bjabeu fcielony, ale we kontaktach damko-męskich tom jest anioł edit: łomatkoicórko szczytoowaankoooo no w sumie diaboły tak działają
Edytowane przez vesenka Czas edycji: 2011-08-17 o 18:33 |
|
|
|
#902 |
|
grozi wypollizowaniem
|
a fiecie co wkokufiłam sie-dzwonie do 2 szkoły jazdy ze se chce kupic kilka ich piorunsko drogoch godzin jazd
, a gosciu bleble ze jest na urlopie i za 2 dni wraca to zadzwoni -no ok-ale nie zadzwonił-to sie wkokufiłam i dzwonie wczoraj do innej szkoły- gosciu ze spoko loko,ale w biurze bedzie za godzinke to jak dojedzoe to zadzwoni-do dzis nie zadzwonił .co to k...a jest? mam ich buagac czy co?, a podobno tak cienko przeda te szkoły bo konkurencja, bo szkołów jak mrófków a fogle to wakacje i mały ruch w biznesie...taaaaaa. nie no wkokufilam sie i nie zadzwonie do nich-a powinnui to docenic ze ich wyselekcjonowałam w tygodniowym kastingu
|
|
#903 |
|
Nindżopesz
|
Bo to jest klątfa. |
|
|
|
#904 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Taaa,jasne
Piszę kuźwa o wrześniu,a Ty wyskakujesz z przełomem października i listopada? I co,pójdziemy na groby zapalić znicz,jak oczywiście deszcz padać nie będzie? ![]() Nieważne,najwyżej we dwie z Flo będziemy-czyli elita
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#905 | |||||
|
BAN stały
|
Ale to o teledysk chodziło
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
[1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;28811675]Ale, że niby o czym kończyłem gadkę w połowie zdania? [/QUOTE]O zabawach z użyciem sznurka/liny/łańcuchów, czyli jednym słowem BDSM ![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#906 |
|
grozi wypollizowaniem
|
no tak-zapomnialam o klontfie
-to bedom miec za swoje bo zgodnie z klontfą to ich niedługo zlikwidujo huehue ![]()
|
|
#907 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#908 |
|
Zakorzenienie
|
Polly, gratuluję
właśnie wróciłam od lekarza, poszłam po standardową receptę, ale zapytałam się, czy mam się stresować tym, że lewa ręka mi ostatnio często drętwieje, cały czas czuję mrowienie i jakaś obca zimna jest, a przy tym tak słaba, że skorupki od fistaszka nie zgniecie, myślałam że mnie oleje, jak lekarz do którego z porażeniem prawej byłam, ale bez problemu skierowała mnie do neurologa... ciekawe jak terminy... ![]() no i motyla w domu mam, lalki hodowały gasienice, przywiozły do domu kokon, a dziś wylęgł dojrzały osobnik
|
#909 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
E tam,niech se czytają
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#910 | ||
|
Zakorzenienie
|
25 osób na dole na ... krzesłach
normalnie jak na wspólnych zakupach butów Lucho a ja miałam wstąpić do Cie w niedzielę ,ale żem se nie wzieła adresu...
|
|
#911 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam jeszcze jakieś kasety, łoryginalne, numerowane ręcznie z niskimi cyferkami. I ziny produkowane metodą xero. Jak je kiedyś sprzedam, to będę bogato że hej. A pamiętasz aferę z Impaled Nazarene i rodzimym drobnym cwaniaczkiem? Wstyd jak beret do tej pory. ![]()
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
|
|
|
|
#912 |
|
Nindżopesz
|
Np. ktoś ich rozjedzie ucząc się manewrów, błehehehe.
|
|
|
|
#913 | |
|
Konto usunięte
|
Bo to nie zabawy dla dziecióf
![]() Co, miałbym sieu jeszcze w w szegóły wgłębiać ![]() Ja wiem Gryksu, że Ty bujną wyobraźnie masz, ale czasem zamiast widzieć oczami wyobraźni lepej na własnej skórze się przekonać ---------- Dopisano o 18:40 ---------- Poprzedni post napisano o 18:38 ---------- Cytat:
, przyznaj, że bałaś się ![]() Do mnie nie tsza znać adresa, mówisz na dzielni, że chcesz do największego zioma i Cieu profadzou ![]() |
|
|
|
|
#914 | ||
|
Zakorzenienie
|
w samo południe
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ar ju szur? [1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;28811868]Zapraszam na wspólne szczytowanko w takim razie [/QUOTE] Może pójdę z M. na piwo
|
|
#915 | ||
|
Zakorzenienie
|
tak se myślę że dziwne są te statusy na wizażu: przyczajenie, rozeznanie , zadomowienie a po tem zakorzenienie , kokufa po fsze czasy, mogliby chocież dać jakieś: korzenie krótkie , korzenie dłuugie , czy coś.... a nie ... tak.... jakoś
|
|
#916 | ||||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() A najchętniej to bym chciał, żeby nikt mnie nie oglądał, bo się czuje jak chodząca kupa gówna. Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#917 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
[1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;28811942]
, przyznaj, że bałaś się ![]() Do mnie nie tsza znać adresa, mówisz na dzielni, że chcesz do największego zioma i Cieu profadzou ![]() No i byście się nie poznali po takim tekście
|
|
|
#918 | ||
|
Mother of Cats
|
Gratulacje
![]() I ![]() Cytat:
I którego wybrałaś? ![]() Wystraszyłaś ją (albo jego) ![]() Cytat:
2. lalki? |
||
|
|
|
#919 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#920 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#921 | ||
|
Zakorzenienie
|
[1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;28811942]
, przyznaj, że bałaś się ![]() Do mnie nie tsza znać adresa, mówisz na dzielni, że chcesz do największego zioma i Cieu profadzou ![]() jaaaaaa? skont...... ![]() jedyny ziomal jakiego wieczorem widziałam, koło kina, stał.... jeszcze... patrzył se na czubki butów i do kogoś/czegoś mówił.... pytam się czy wie gdzie mieszka Lucho ( tak z okna samochodu) a On: " ano , ale wie Pani dopiero od niedawna" i jakoś tak boleśnie zachlipał nie wiem o co mu mogło chodzić i co On se tam zobaczył
|
|
#922 | ||||||
|
Wiedźma
|
Muszę się jeszcze wiele o szczytowaniu nauczyć...
![]() Cytat:
Cytat:
Jesli natomiast wchodzisz w związek z zamiarem modyfikowania swojego wybrańca (lub wybranki) i zmieniania go w kogoś innego, to ja nie wiem, czy warto. Bo po co ładować się w związek z kimś, z kim w sumie nie chcesz być, bo własciwie to chcesz być z kimś, w kogo dopiero tego swojego partnera zmienisz? Illogical! ![]() Pisałam już tu kiedyś (chyba), że zauważam dziwną prawidłowość. Kobiety wychodząc za mąż mają nadzieję, ze facet po ślubie się zmieni. A on się nie zmienia i jest rozczarowanie. Mężczyzźni natomiast żeniąc się mają nadzieję, że ona się NIE zmieni, a kobiety przygnębiająco często po tym, jak ofiara podpisze cyrograf rezygnują z pasji, zamieniają się w kury domowe i grubną. Świat jest dziwny. ![]() Cytat:
![]() Ale też pamiętam, że takie wyfiokowane panienki traktowane były dziwnie. Operuję na niewielkiej ilości danych, bo w okolicy naszej ekipy kręciły się tylko dwie. Takie wiecie - sexy miniówa, mocny makijaż, farbowane włosy. Nie było popytu. Choć obie były bardzo ładne w moim odczuciu. Żaden z naszych nie umawiałby się z taką jawnie, bo siara. Inna kwestia, że ponoć nie było problemem zaliczyć taką. A ja nie wiem, jak to działało, bo przy kumplach nikt nie zaliczał. edit: I jeszcze jeden aspekt sytuacji. Ona miłe były. Naprawdę! Traktowałam je normalnie, jak była okazja pogadałam, nie dowalałam i nie patrzyłam z góry. Na moją pozycję w grupie to nie wpływało, a one naprawdę traktowały to jak coś... No nie wiem... cennego. Cytat:
Targi poznańskie, piątek, chyba 21. Miałam mieć rano, ale poprosiłam o przeniesienie na koniec programu - nie wyobrażam sobie, żeby po moich pokazach ludzie cały dzień siedzieli w tym smrodzie. ![]() Numerek? ![]() Telefonu oczywiście. Cobyśmy się nie minęły. Cytat:
Boję się, że ludzie uznają to za dowcip. Kadzidła? Perfumy? Ja zwykle o militariach albo wynalazkach mówię. ![]() Cytat:
![]()
|
|
#924 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
To zależy o jakiej porze dnia będziemy to uskuteczniać, bo M ma drugie zmiany, więc wieczorem nie wypijecie pifa A matko i córko, ale Papa Roach się zgnoili ostatnimi płytami ![]() |
|
|
|
|
#925 | ||
|
Zakorzenienie
|
tym razem z WUP, ale co urząd to urząd jest nawet jeden pan ale niemrawy Cytat:
jak mogli tego nie docenić ![]() a tak serio to gupki som że nie dbają o klienta ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#926 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() Co do dalszej części posta-zabawny jesteś
|
|
|
|
#928 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#929 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#930 |
|
Zakorzenienie
|
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-08-17 o 19:00 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:30.

, a gosciu bleble ze jest na urlopie i za 2 dni wraca to zadzwoni
mam ich buagac czy co?, a podobno tak cienko przeda te szkoły bo konkurencja, bo szkołów jak mrófków a fogle to wakacje i mały ruch w biznesie...taaaaaa. nie no wkokufilam sie i nie zadzwonie do nich-a powinnui to docenic ze ich wyselekcjonowałam w tygodniowym kastingu 

I co,pójdziemy na groby zapalić znicz,jak oczywiście deszcz padać nie będzie? 

normalnie jak na wspólnych zakupach butów