Rossmann - cz. X - Strona 160 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > ROSSMANNiaczki

Notka

ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-08-18, 15:57   #4771
LeejdiNaati
Zakorzenienie

Dot.: Rossmann - cz. X

Cytat:
Napisane przez ParoleParole Pokaż wiadomość
właśnie miałam ogórkowy i też mi średnio pasował

ja szukam jakiegos oczyszczającego
ten clean& cler był dobry, ale strasznie mocny jak dla mnie
synergene mnie uczula
wiec już mi pomysłów brak. a nie chce znowu kase tracić na coś co może okazac sie badziewiem
Może spróbuj ten z Bourjois?
Stary 2011-08-18, 16:03   #4772
2016070150903
Konto usunięte

Cytat:
polecicie mi jakiś dobry tonik do twarzy? bo miałam teraz clean& cler i tak srednio zadowolona jestem
z mocno oczyszczających lubiłam Eveline, z serii dla młodje skóry. ale zmieniali opakowania, to i może składy też.

z takich mniej inwazyjnych polecam Bourjois, fajnie odświeża.
2016070150903 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-18, 16:06   #4773
22nika27
Rozeznanie

Obiecane zdjęcia srebrnego (brokatowego) pękacza, malowane na szybko i bez utwardzacza .
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Obraz 082.jpg (77,3 KB, 150 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Obraz 081.jpg (93,9 KB, 120 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Obraz 080.jpg (83,0 KB, 99 załadowań)
22nika27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-18, 16:31   #4774
mała_czarna
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Forget_me Pokaż wiadomość
Dzięki, a gdzie je mogę kupić? Bo wesele w przyszłym tygodniu więc raczej w grę nie wchodzi zamawianie przez neta

sprobuj poszukac u siebie w miescie czy nie masz sklepu z artykulami dla salonow fryzjerskich badz jakiejsc hurtowni tam powinni miec ten lakier, a jesli chodzi o zel z hegrona to na 100% jest w naturze. jak nie znajdziesz taego lakieru to sayos jest godny uwagi ja z nim przeszlam nie jedno wesele tylko musialam go dac dosc sporo niestety.
mała_czarna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-18, 17:12   #4775
anka1892
Zadomowienie

Cytat:
właśnie miałam ogórkowy i też mi średnio pasował

ja szukam jakiegos oczyszczającego
ten clean& cler był dobry, ale strasznie mocny jak dla mnie
synergene mnie uczula
wiec już mi pomysłów brak. a nie chce znowu kase tracić na coś co może okazac sie badziewiem
nie do końca wiem o co Ci chodzi, bo zadaniem toniku jest tonizowanie, a nie oczyszczanie. Ja nie polecam Ci toników z alkoholem miałam kiedyś Clean&Clear jakiś na wągry, ale to było dawno temu, kiedy nie byłam świadoma, że takimi produktami sobie tylko szkodzę. Teraz używam łagodnych toników, właściwie to ja używam hydrolatów, a ostatnim tonikiem jakim używałam był właśnie Ziaja, Bioaloesowa, fajna też była Ziaja Calma ale ciężko dostępna:P jeżeli już bardzo chcesz na trądzik to używałam kiedyś Ziaja Nuno i też był fajny.
anka1892 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-18, 17:13   #4776
cypressangel
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 22nika27 Pokaż wiadomość
Obiecane zdjęcia srebrnego (brokatowego) pękacza, malowane na szybko i bez utwardzacza .
Fajny Mi się podoba

cypressangel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-18, 17:14   #4777
Chatul
ma zielone pojęcie

Cytat:
polecicie mi jakiś dobry tonik do twarzy? bo miałam teraz clean& cler i tak srednio zadowolona jestem
Ja używam aloesowego tonika Ziai. Świetny jest
Stary 2011-08-18, 17:31   #4778
Bayje
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Francuska Fantazja Pokaż wiadomość
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...ty.html&next=1 - widziałyście? Jeżeli tylko się pojawi to kupię, bo widziałam gdzieś recenzję tego peelingu, ale w normalnej butelce jako produkt gratisowy i babeczka go bardzo chwaliła. Na KWC są też nowe balsamy Ziaji
Chyba innego peelingu .. bo ten dopiero wejdzie do sprzedaży za 2 tygodnie i wątpie by byl w każdym Rossmanie.

Nie ukrywajny ale Rossman 'sra' na Ziaje bo ma inne marki które bardziej się sprzedawają. U mnie w Rossmanie Ziaji jest ich na krzyż 5 produktów w tym 3/4 kremów do rąk.

Pomijam fakt, że u mnie w Rossmanie krem 'maslo kakaowe' jest za 4,99 zł a u mnie w sklepie partnerskim za 3,50 .. więc wybaczcie :P

nie widziałam gazetki może to jest w gazetce ..
(*) czy u Was też Revlon jest .. jak to określę w 'Allegrowej' cenie ?

Have you noticed the saddest person always has the most beautiful smile
Kid Cudi

Edytowane przez Bayje
Czas edycji: 2011-08-18 o 17:33
Bayje jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-18, 18:43   #4779
Francuska Fantazja
Zadomowienie

GG do Francuska Fantazja

Cytat:
Napisane przez Bayje Pokaż wiadomość
Chyba innego peelingu .. bo ten dopiero wejdzie do sprzedaży za 2 tygodnie i wątpie by byl w każdym Rossmanie.
Napisałam,że był dodawany jako gratis do jakiś zakupów i był w butelce takiej jak balsamy Ziaji, nazwa była ta sama.

Francuska Fantazja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-18, 18:53   #4780
Forget_me
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anka1892 Pokaż wiadomość
Ziaja, ogórkowa/bioaloesowa, zależnie od potrzeb skóry.
Zdecydowanie się zgadzam Ogórkowy z Ziai jest super

Cytat:
Napisane przez mała_czarna Pokaż wiadomość
sprobuj poszukac u siebie w miescie czy nie masz sklepu z artykulami dla salonow fryzjerskich badz jakiejsc hurtowni tam powinni miec ten lakier, a jesli chodzi o zel z hegrona to na 100% jest w naturze. jak nie znajdziesz taego lakieru to sayos jest godny uwagi ja z nim przeszlam nie jedno wesele tylko musialam go dac dosc sporo niestety.
Dzięki, poszukam, może mi się uda znaleźć
A jak nie to chyba na Taft postawię. Kurcze, sama nie wiem

Cytat:
Nie ukrywajny ale Rossman 'sra' na Ziaje bo ma inne marki które bardziej się sprzedawają. U mnie w Rossmanie Ziaji jest ich na krzyż 5 produktów w tym 3/4 kremów do rąk.
U mnie jest całkiem sporo produktów z Ziai Są fakt faktem na zupełnie najniższej półce w dwóch czy trzech szafach, ale jest tego naprawdę sporo
Forget_me jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-18, 18:55   #4781
LeejdiNaati
Zakorzenienie

Dziewczyny a czy znajdę go w Rossie https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...ty.html&next=1 peeling rebuild Ziaja ?
Albo ten z Lirene https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...ja.html&next=1 ?

Edytowane przez LeejdiNaati
Czas edycji: 2011-08-18 o 18:57
LeejdiNaati jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-18, 18:56   #4782
marryme21
Zakorzenienie

Dziewczyny, mam pytanie dotyczące kodów zniżkowych.Na ostatniej stronie gazetki są promocyjne produkty i jest napisany dzień odbioru kodu.Jak dobrze rozumiem,to w konkretny dzień podawany jest kod on-line,a czas do jego realizacji to jest np. 25.08(jak w aktualnej gazetce)?

marryme21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-18, 18:57   #4783
LeejdiNaati
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marryme21 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, mam pytanie dotyczące kodów zniżkowych.Na ostatniej stronie gazetki są promocyjne produkty i jest napisany dzień odbioru kodu.Jak dobrze rozumiem,to w konkretny dzień podawany jest kod on-line,a czas do jego realizacji to jest np. 25.08(jak w aktualnej gazetce)?
Stary 2011-08-18, 19:01   #4784
ama09
Zakorzenienie

Umbra ile zapłaciłaś za maskę Alterry z kuponem?
ama09 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-18, 19:01   #4785
marryme21
Zakorzenienie

Dzięki.
Gdzie te kody są?Na stornie Rossa?
Chciałabym kod na lusterko,który ma być jutro.

marryme21 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-08-18, 19:02   #4786
ParoleParole
Zakorzenienie

Dzięki za rady
wyprobuję ten aloesowy
Stary 2011-08-18, 19:03   #4787
Cammila123
Raczkowanie

Czy korzystała któraś z Was ze szczotki z naturalnego włosia z Rossman'a firmy Eco - taka okrągła, drewniana bo zastanawiam się nad jej zakupem
Cammila123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-18, 19:20   #4788
5f42baaf55c99c9383de422acc0cb88e1da365bd_65628aba0b01a
Konto usunięte

jak dokładnie wysłać hasło krzyżówki? w sensie, gdzie spacja, kropka czy cośtam jeszcze... potem powiadamiają poprzez sms o wygranej? skoro będą mieli tylko numer telefonu to jak mogą podać imiona i nazwiska laureatów ?
5f42baaf55c99c9383de422acc0cb88e1da365bd_65628aba0b01a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-18, 19:21   #4789
mała_czarna
Raczkowanie

Cytat:
Zdecydowanie się zgadzam Ogórkowy z Ziai jest super

Dzięki, poszukam, może mi się uda znaleźć
A jak nie to chyba na Taft postawię. Kurcze, sama nie wiem

U mnie jest całkiem sporo produktów z Ziai Są fakt faktem na zupełnie najniższej półce w dwóch czy trzech szafach, ale jest tego naprawdę sporo

tafta używałam przed sayosem najpierw tego zielonego taki sobie a później tego najmocniejszego czarnego hmmm powiedzmy ze może być chyba jako jedyny trzymał fryzurę w kupie jeśli chodzi o tafty ale tez trzeba było go dość sporo nałożyć. prawdę mówiąc to sama musisz wypróbować który najlepiej trzyma twoje włosy, jednym wystarczy poziom 2 a dla innych 5 to nawet za mało, wszystko zależy od włosów. ja od niedawna używam tez tego hegrona tylko ze to jest żel on jest w spray'u rozpyla się jak lakier i muszę przyznać ze jest mocniejszy niż wszystkie lakiery jakiekolwiek do tej pory stosowałam a trochę tego było tylko ze trochę śmierdzi jak się go rozpyla ale" zapach" na szczęście się ulatnia

Edytowane przez mała_czarna
Czas edycji: 2011-08-18 o 19:24
mała_czarna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-18, 19:26   #4790
Młoda86
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez krolewna1986 Pokaż wiadomość
używałaś już tego sztyftu przeciw pęcherzom wcześniej? dobry jest? ile kosztuje?
Ja go używam od dawna i mam już o nim wyrobioną opinię. Dzięki niemu mogę chodzić w butach na obcasach bez obaw, faktycznie działa. Zawsze jak tylko trzeba założyć odkryte buty albo nowe to smaruje sztyftem i mam spokój z otarciami i pęcherzami także polecam
Stary 2011-08-18, 20:13   #4791
krolewna1986
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Młoda86 Pokaż wiadomość
Ja go używam od dawna i mam już o nim wyrobioną opinię. Dzięki niemu mogę chodzić w butach na obcasach bez obaw, faktycznie działa. Zawsze jak tylko trzeba założyć odkryte buty albo nowe to smaruje sztyftem i mam spokój z otarciami i pęcherzami także polecam
oo to w takim razie muszę koniecznie wypróbować

---------- Dopisano o 21:13 ---------- Poprzedni post napisano o 21:13 ----------

[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;28838551]jak dokładnie wysłać hasło krzyżówki? w sensie, gdzie spacja, kropka czy cośtam jeszcze... potem powiadamiają poprzez sms o wygranej? skoro będą mieli tylko numer telefonu to jak mogą podać imiona i nazwiska laureatów ?[/QUOTE] już ktoś wcześniej pisał, że kontaktują się z Tobą jak wygrasz i wtedy podajesz dane. Więc Ci co są na liście wygranych o tym, że wygrały już wiedzą wcześniej

Juliś 

Aniołek[*]30tc
krolewna1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-18, 20:17   #4792
silent_enigma
Przyczajenie

Byłam wczoraj na tym otwarciu Mega-Rossmanna w Łodzi:P niestety próbek nie zakosiłam,nie miałam za wiele czasu, szybkim krokiem obejrzałam wszystkie półki żeby sie zorientować jak się asortyment zmienił i poleciałam do kasy. Nie wiedziałam że są jakieś osobne kolejki do gratisów:/ a w kasie nie raczyli powiedzieć:/ no trudno... w każdym razie sklep faktycznie jest duży, ale rozbudowali te działy, które mnie kompletnie nie interesują - jakieś ręczniki, świeczki, wina, żywność Bio... a jeżeli chodzi o kosmetyki to doszedł stand Eveline i jakiś jeszcze z lakierami do paznokci.. I kosmetyki Aquoliny, co mnie akurat ucieszyło no i to by było na tyle jeśli chodzi o kosmetyki. Troszkę lipa....W niemieckich Rossmannach jest jednak większy wybór.
silent_enigma jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-18, 20:44   #4793
Bayje
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Francuska Fantazja Pokaż wiadomość
Napisałam,że był dodawany jako gratis do jakiś zakupów i był w butelce takiej jak balsamy Ziaji, nazwa była ta sama.
Umiem czytać tylko mam Ziaje w ulubieńcach na fejsie i nic nie ogłaszali a raczej jest to firma która lubi informować, że coś jest gdzieś dodane , że można wypróbować zanim pojawi się na rynku stąd mój wniosek, że to móglbyć inny.

Cytat:
Czyli to zależy od Rossmana co chcą mieć na półkach. No ale ceny też są wyższe Ziaji w Rossmanie - tak zauważyłam.

Have you noticed the saddest person always has the most beautiful smile
Kid Cudi
Bayje jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-18, 21:32   #4794
2016070150903
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez ama09 Pokaż wiadomość
umbra ile zapłaciłaś za maskę alterry z kuponem?
7,19.
2016070150903 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-18, 23:03   #4795
Pana cotta
Przyczajenie

Cytat:
szkoda chciałam wypróbować

polecam antybakteryjny tonik Ziaji Tin Tin, fajny jest
Pana cotta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-18, 23:30   #4796
5f42baaf55c99c9383de422acc0cb88e1da365bd_65628aba0b01a
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez krolewna1986 Pokaż wiadomość
oo to w takim razie muszę koniecznie wypróbować

---------- Dopisano o 21:13 ---------- Poprzedni post napisano o 21:13 ----------

już ktoś wcześniej pisał, że kontaktują się z Tobą jak wygrasz i wtedy podajesz dane. Więc Ci co są na liście wygranych o tym, że wygrały już wiedzą wcześniej
dziękuję pierwszy raz będę wysyłać, dlatego jestem ciekawa. teraz jeszcze kolejne pytanie, czy powinno się wysyłać hasło ze spacjami, czy bez bo tu była już na ten temat dyskusja, ale nierozwiązana

strasznie przypadł mi do gustu żel do mycia Wellness & Beauty Vanilla i Macadamia, pachnie wręcz obłędnie, szkoda tylko że po umyciu nie zostaje na skórze któregoś razu kupię chyba taki sam balsam, bo takie zapachy (wanilia, karmel etc. doprowadzają mnie do obłędu )
5f42baaf55c99c9383de422acc0cb88e1da365bd_65628aba0b01a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-19, 07:10   #4797
Forget_me
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mała_czarna Pokaż wiadomość
tafta używałam przed sayosem najpierw tego zielonego taki sobie a później tego najmocniejszego czarnego hmmm powiedzmy ze może być chyba jako jedyny trzymał fryzurę w kupie jeśli chodzi o tafty ale tez trzeba było go dość sporo nałożyć. prawdę mówiąc to sama musisz wypróbować który najlepiej trzyma twoje włosy, jednym wystarczy poziom 2 a dla innych 5 to nawet za mało, wszystko zależy od włosów. ja od niedawna używam tez tego hegrona tylko ze to jest żel on jest w spray'u rozpyla się jak lakier i muszę przyznać ze jest mocniejszy niż wszystkie lakiery jakiekolwiek do tej pory stosowałam a trochę tego było tylko ze trochę śmierdzi jak się go rozpyla ale" zapach" na szczęście się ulatnia
Problem właśnie w tym, że ja mam strasznie cieniutkie włosy, które muszę mocno utrwalić, żeby fryzurka się trzymała Nie mam zamiaru robić nic wymyślnego, po prostu zwykłe podwinięcie, ale zależy mi, że się trzymało przez całe wesele Chyba rozejrzę się za tym Hegrosem, skoro jest tak polecany Mam nadzieję, że uda mi się go znaleźć.
Dzięki za radę

Cytat:
Czyli to zależy od Rossmana co chcą mieć na półkach. No ale ceny też są wyższe Ziaji w Rossmanie - tak zauważyłam.
W cenach się nie orientuję, ponieważ przeważnie robię zakupy w Rossmannie i SP. Mniejsze drogeryjki jakoś rzadziej odwiedzam
Jednak Ziaja jest bardzo tanią firmą i wydaje mi się, że 7 zł za krem to strasznie mało
Stary 2011-08-19, 07:14   #4798
22nika27
Rozeznanie

Czy któraś z Was używa tej Rexony Crystal np. w sztyfcie http://www.rossnet.pl/Produkt/Rexona...a-kobiet,98179 ??? Czy jest dobra, miękka czy może polecacie jakiś inny antyperspirant w sztyfcie lub kulce? Liczę, że może będzie znowu w promocji w następnej ofercie bo ma sporo pozytywnych opinii na KWC.
Bo kupiłam tydzień temu w Auchan zachęcona promocją sztyft z Garniera (z tej nowej serii hipoalergiczny) i jest beznadziejny, twardy, nie chce się "rozsmarować"(co mnie potwornie wkurza), białe ślady są okropne, wg mnie kiepsko chroni i tylko zapach ma ładny który i tak krótko się utrzymuje.

Dodam jeszcze kod na lusterko
Zenner, Ewa Schmitt, Lustro chromowane wysokie

53,49PLN -> 39,99PLN

Kupon promocyjny:

Nie masz drukarki?
Nic nie szkodzi. Zapisz numer wyświetlony poniżej i
podaj go sprzedawcy w drogerii Rossmann
2982174758834
Kupon możesz zrealizować do 25 sierpnia 2011r .

Edytowane przez 22nika27
Czas edycji: 2011-08-19 o 07:18
22nika27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-19, 07:27   #4799
malina333
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Młoda86 Pokaż wiadomość
muszę wypróbować

Cytat:
Problem właśnie w tym, że ja mam strasznie cieniutkie włosy, które muszę mocno utrwalić, żeby fryzurka się trzymała Nie mam zamiaru robić nic wymyślnego, po prostu zwykłe podwinięcie, ale zależy mi, że się trzymało przez całe wesele Chyba rozejrzę się za tym Hegrosem, skoro jest tak polecany Mam nadzieję, że uda mi się go znaleźć.
Dzięki za radę
ten żel Hegron dostaniesz w Naturze, jest teraz w gazetce za 7,49

Rośnijcie
malina333 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-19, 07:31   #4800
Forget_me
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malina333 Pokaż wiadomość
ten żel Hegron dostaniesz w Naturze, jest teraz w gazetce za 7,49

Dziękuję!!!!
W weekend zaraz po niego pojadę
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości