|
|
#4771 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rossmann - cz. X
Może spróbuj ten z Bourjois?
|
#4772 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
z takich mniej inwazyjnych polecam Bourjois, fajnie odświeża.
|
|
|
|
|
#4773 |
|
Rozeznanie
|
Obiecane zdjęcia srebrnego (brokatowego) pękacza, malowane na szybko i bez utwardzacza
.
|
|
|
|
#4774 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
sprobuj poszukac u siebie w miescie czy nie masz sklepu z artykulami dla salonow fryzjerskich badz jakiejsc hurtowni tam powinni miec ten lakier, a jesli chodzi o zel z hegrona to na 100% jest w naturze. jak nie znajdziesz taego lakieru to sayos jest godny uwagi ja z nim przeszlam nie jedno wesele tylko musialam go dac dosc sporo niestety. |
|
|
|
|
#4775 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#4776 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4777 | |
|
ma zielone pojęcie
|
Cytat:
|
|
#4778 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie ukrywajny ale Rossman 'sra' na Ziaje bo ma inne marki które bardziej się sprzedawają. U mnie w Rossmanie Ziaji jest ich na krzyż 5 produktów w tym 3/4 kremów do rąk. Pomijam fakt, że u mnie w Rossmanie krem 'maslo kakaowe' jest za 4,99 zł a u mnie w sklepie partnerskim za 3,50 .. więc wybaczcie :P nie widziałam gazetki może to jest w gazetce .. (*) czy u Was też Revlon jest .. jak to określę w 'Allegrowej' cenie ?
Have you noticed the saddest person always has the most beautiful smile Kid Cudi Edytowane przez Bayje Czas edycji: 2011-08-18 o 18:33 |
|
|
|
|
#4779 |
|
Zadomowienie
|
Napisałam,że był dodawany jako gratis do jakiś zakupów i był w butelce takiej jak balsamy Ziaji, nazwa była ta sama.
|
#4780 | ||
|
Zakorzenienie
|
Zdecydowanie się zgadzam
Cytat:
A jak nie to chyba na Taft postawię. Kurcze, sama nie wiem ![]() Cytat:
|
|
#4781 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny a czy znajdę go w Rossie https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...ty.html&next=1 peeling rebuild Ziaja
?Albo ten z Lirene https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...ja.html&next=1 ?
Edytowane przez LeejdiNaati Czas edycji: 2011-08-18 o 19:57 |
|
|
|
#4782 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, mam pytanie dotyczące kodów zniżkowych.Na ostatniej stronie gazetki są promocyjne produkty i jest napisany dzień odbioru kodu.Jak dobrze rozumiem,to w konkretny dzień podawany jest kod on-line,a czas do jego realizacji to jest np. 25.08(jak w aktualnej gazetce)?
|
|
|
|
#4783 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4784 |
|
Zakorzenienie
|
Umbra
ile zapłaciłaś za maskę Alterry z kuponem?
|
|
|
|
#4785 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki.
Gdzie te kody są?Na stornie Rossa? Chciałabym kod na lusterko,który ma być jutro.
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4786 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki za rady
wyprobuję ten aloesowy ![]()
|
#4787 |
|
Raczkowanie
|
Czy korzystała któraś z Was ze szczotki z naturalnego włosia z Rossman'a firmy Eco - taka okrągła, drewniana bo zastanawiam się nad jej zakupem
|
|
|
|
#4788 |
|
Konto usunięte
|
jak dokładnie wysłać hasło krzyżówki? w sensie, gdzie spacja, kropka czy cośtam jeszcze... potem powiadamiają poprzez sms o wygranej? skoro będą mieli tylko numer telefonu to jak mogą podać imiona i nazwiska laureatów ?
|
|
|
|
#4789 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
tafta używałam przed sayosem najpierw tego zielonego taki sobie a później tego najmocniejszego czarnego hmmm powiedzmy ze może być chyba jako jedyny trzymał fryzurę w kupie jeśli chodzi o tafty ale tez trzeba było go dość sporo nałożyć. prawdę mówiąc to sama musisz wypróbować który najlepiej trzyma twoje włosy, jednym wystarczy poziom 2 a dla innych 5 to nawet za mało, wszystko zależy od włosów. ja od niedawna używam tez tego hegrona tylko ze to jest żel on jest w spray'u rozpyla się jak lakier i muszę przyznać ze jest mocniejszy niż wszystkie lakiery jakiekolwiek do tej pory stosowałam a trochę tego było tylko ze trochę śmierdzi jak się go rozpyla ale" zapach" na szczęście się ulatnia
Edytowane przez mała_czarna Czas edycji: 2011-08-18 o 20:24 |
|
|
|
|
#4790 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
także polecam
|
|
#4791 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:13 ---------- Poprzedni post napisano o 21:13 ---------- [1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;28838551]jak dokładnie wysłać hasło krzyżówki? w sensie, gdzie spacja, kropka czy cośtam jeszcze... potem powiadamiają poprzez sms o wygranej? skoro będą mieli tylko numer telefonu to jak mogą podać imiona i nazwiska laureatów ?[/QUOTE] już ktoś wcześniej pisał, że kontaktują się z Tobą jak wygrasz i wtedy podajesz dane. Więc Ci co są na liście wygranych o tym, że wygrały już wiedzą wcześniej
|
|
|
#4792 |
|
Przyczajenie
|
Byłam wczoraj na tym otwarciu Mega-Rossmanna w Łodzi:P niestety próbek nie zakosiłam,nie miałam za wiele czasu, szybkim krokiem obejrzałam wszystkie półki żeby sie zorientować jak się asortyment zmienił i poleciałam do kasy. Nie wiedziałam że są jakieś osobne kolejki do gratisów:/ a w kasie nie raczyli powiedzieć:/ no trudno... w każdym razie sklep faktycznie jest duży, ale rozbudowali te działy, które mnie kompletnie nie interesują - jakieś ręczniki, świeczki, wina, żywność Bio... a jeżeli chodzi o kosmetyki to doszedł stand Eveline i jakiś jeszcze z lakierami do paznokci.. I kosmetyki Aquoliny, co mnie akurat ucieszyło
no i to by było na tyle jeśli chodzi o kosmetyki. Troszkę lipa....W niemieckich Rossmannach jest jednak większy wybór.
|
|
|
|
#4793 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko mam Ziaje w ulubieńcach na fejsie i nic nie ogłaszali a raczej jest to firma która lubi informować, że coś jest gdzieś dodane , że można wypróbować zanim pojawi się na rynku stąd mój wniosek, że to móglbyć inny. Cytat:
|
|
#4794 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4795 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#4796 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
pierwszy raz będę wysyłać, dlatego jestem ciekawa. teraz jeszcze kolejne pytanie, czy powinno się wysyłać hasło ze spacjami, czy bez bo tu była już na ten temat dyskusja, ale nierozwiązana ![]() strasznie przypadł mi do gustu żel do mycia Wellness & Beauty Vanilla i Macadamia, pachnie wręcz obłędnie, szkoda tylko że po umyciu nie zostaje na skórze któregoś razu kupię chyba taki sam balsam, bo takie zapachy (wanilia, karmel etc. doprowadzają mnie do obłędu |
|
|
|
|
#4797 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie mam zamiaru robić nic wymyślnego, po prostu zwykłe podwinięcie, ale zależy mi, że się trzymało przez całe wesele Chyba rozejrzę się za tym Hegrosem, skoro jest tak polecany Dzięki za radę Cytat:
Jednak Ziaja jest bardzo tanią firmą i wydaje mi się, że 7 zł za krem to strasznie mało
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4798 |
|
Rozeznanie
|
Czy któraś z Was używa tej Rexony Crystal np. w sztyfcie http://www.rossnet.pl/Produkt/Rexona...a-kobiet,98179 ??? Czy jest dobra, miękka czy może polecacie jakiś inny antyperspirant w sztyfcie lub kulce? Liczę, że może będzie znowu w promocji w następnej ofercie bo ma sporo pozytywnych opinii na KWC.
Bo kupiłam tydzień temu w Auchan zachęcona promocją sztyft z Garniera (z tej nowej serii hipoalergiczny) i jest beznadziejny, twardy, nie chce się "rozsmarować"(co mnie potwornie wkurza), białe ślady są okropne, wg mnie kiepsko chroni i tylko zapach ma ładny który i tak krótko się utrzymuje. Dodam jeszcze kod na lusterko ![]() Zenner, Ewa Schmitt, Lustro chromowane wysokie ![]() 53,49PLN -> 39,99PLN Kupon promocyjny: ![]() Nie masz drukarki? Nic nie szkodzi. Zapisz numer wyświetlony poniżej i podaj go sprzedawcy w drogerii Rossmann 2982174758834 Kupon możesz zrealizować do 25 sierpnia 2011r . Edytowane przez 22nika27 Czas edycji: 2011-08-19 o 08:18 |
|
|
|
#4799 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#4800 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję!!!! W weekend zaraz po niego pojadę
Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:40.