|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
| Pokaż wyniki sondy: Najfajniejszy tytuł nowego wątku to... | |||
| Gwałtu rety, widać główkę! Pędem czas na porodówkę. |
|
30 | 49,18% |
| Wrześniowe dzieciaczki się wypakowują, październikowe nadal w brzuchach buszują. |
|
6 | 9,84% |
| Ciąży minęły długie miesiące, na świat się szykują jesienne brzdące. |
|
30 | 49,18% |
| Wraz z pierwszym szkolnym dzwonkiem opuszczają brzuchy wrześniowe brzdące. |
|
2 | 3,28% |
| Czas tak szybko leci, zaraz urodzimy cudne dzieci. |
|
3 | 4,92% |
| Czas tak szybko leci, zaraz urodzimy jesienne dzieci. |
|
3 | 4,92% |
| Sonda wielokrotnego wyboru Głosujący: 61. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4141 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Coraz bliżej do jesieni, która wiele w życiu zmieni. Mamy IX/X 2011.
Padam na pyszczek.
Dobranoc |
|
|
|
#4142 |
|
Zakorzenienie
|
Dobranoc kochana, spijcie z Piotrusiem dobrze
|
|
#4143 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
a gdzie Was wywiewa już ![]() narobiły ochoty na seks...i samotną kobitę zostawiają ;( Natka..jak córcia w dalszym ciągu tak taty będzie słuchać...to będzie wtorek..albo sroda..
|
|
#4144 | |||||
|
Zakorzenienie
|
hej
Cytat:
![]() Cytat:
![]() metoda pierwsza klasa Cytat:
![]() Cytat:
to jeszcze nic pewnego, ale dobrze że lekarz coś zauważył i Was uprzedził, bo mysle że lepiej takie rzeczy wiedzieć prędzej ![]() u mnie też ... mogłyby się te nasze skurcze w końcu raz wziąć do roboty porządnie a nie ![]() Cytat:
dla koleżanki
|
|||||
|
|
|
#4145 |
|
Zakorzenienie
|
Ja przeciez jestem
|
|
#4146 |
|
Zakorzenienie
|
Ale jaja z tym wędkowaniem. Nie wiedziałam, że tylu facetów to jara. Mój to nie lubi i może dobrze bo jak zobaczyłam cenę parasolki to zdębiałam
|
|
|
|
#4147 |
|
Zadomowienie
|
acelinka...gdzie byłaś jak Cię nie było ![]() cotka..mój też nie lubi... moje dorosłe dziecko lubi x boxa... ostatnio jak grał w wolne..to patrzył na mnie jak kot ze shreka..i mówi,że musi pograć sobie,bo jak mała będzie na świecie ..to pewnie będzie mógł zapomnieć
|
#4148 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale skonna jestem do tego z bokami, bo taki ostatnio pożyczał od kumpla Cytat:
![]() idę ciachnać herbatkę z sokiem z malin i miodem na ten mój kaszel i spadam poczyttać książkę w ciszy jeszcze ![]() dobranoc mamusie
![]() Edytowane przez MalgosiaM8 Czas edycji: 2011-08-20 o 22:16 |
||
|
|
|
#4149 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ł twierdzi ze Twoj tż bedzie zadowolony![]() Branoc ---------- Dopisano o 22:20 ---------- Poprzedni post napisano o 22:18 ---------- Cytat:
jedna jego wedka to naprawde droga i dobra para markowych szpilek ale to slodkie wiesz, oni maja swoje biuro rybne, jakies swoe zawody, swoje swiaty, to jest naprawde momentami slodziarskie zwlaszcza jak widzisz ze facet sie przy tym lajtuje i ma satysfakcje w momentach kiedy robi sobie fote z duza ryba w ramionachCytat:
|
|
|
#4150 | ||||
|
Rozeznanie
|
Ufff byliśmy na późnych zakupach- takich ogólnych, domowych. Zmachałam się
![]() Cytat:
Chyba tak zrobię, że zaciągnę po weekendzie małża do sklepu i jak nam się nie odwidzi, to zamówimy tego Jedo Cytat:
Cytat:
Cytat:
WIdzisz, jakbyś mnie namówiła w ub. tyg. to może jakąś zniżkę byśmy dostały ![]() A jaki kolor? Gdzie zamawiałaś? |
||||
|
|
|
#4151 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moja siatkówka w każdym razie gites Acelinka w dwupaku, można iść spokojnie do swoich spraw ![]() Dobranoc!
|
|
#4152 |
|
Rozeznanie
|
No ładnie, ja wróciłam a tu prawie wszystkie spać uciekają
|
|
|
|
#4153 |
|
Zakorzenienie
|
a ja wlasnie przegladam bransoletki z muliny, kiedys robilam mnostwo wzorkow, teraz juz dzieciaki tego nie robia, fajne czasy byly
|
|
#4154 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
hejka
uff już po przeprowadzce teściów, niby dużo nie robiłam, ale i tak jestem zmęczona a ten mój teściu to masakra, umie tylko dyrygować, to postaw tu, to postaw tam, a to włóź tak, a to zrób tak![]() a my jutro śmigamy na te targi do wrocławia i trochę poświętować rocznicę ślubu ![]() a od poniedziałku będziemy mieć męża bratanków na wakacjach przez tydzień bratanic a ma 13 lat a bratanek 8, więc w miarę się zajmą sobą i karolina obiadki mi pomoże gotować![]() to spróbuje Was trochę nadrobić ![]() Cytat:
za szybką i sprawną przeprowadzkęCytat:
to co Wam jeszcze zostało do zrobienia?Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#4155 | |||||
|
Zakorzenienie
|
a przeszło już? jak tato z gorączką, zbiliście ją jakoś? ![]() Cytat:
odpoczywaj i korzystaj z okazji kochana mam nadzieję, że teściówka nie będzie zbt upierdliwa, a raczej pomocna ![]() Cytat:
![]() Cytat:
wiadomo jak w pl jest z karetkami i wyślą taką do rodzącej a zabraknie im do wypadku Cytat:
kochana te nasze dzieciaczki mają dużo wspólnego, przynajmniej narazie takie same cuda wywijałą w brzuszkach może ich kiedyś zeswatamy? Cytat:
![]() najpierw się wyspaliśmy z tż potem troszke poogarnialiśmy, a popołudniem pojechaliśmy do jego brata bo miał wczorja urodziny ![]() w dwupaku kochana, jak coś się będzie zmieniać to na pewno dam znać dobranoc ![]() Miał być dzisiaj wózek do odebrania, czekałam na telefon cały tydzień i nic, i dzisiaj łaskawie pan zadzwonił, ze jest wózek ale na brązowej ramie a nie srebrnej a teraz to dopiero w poniedziałek zamówo tą srebrną. No ręce i cycki opadają
|
|||||
|
|
|
#4156 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() lulla...dobrze,że chociaż ma świadomość tego ciekawe na jak długoCytat:
![]() ja się jeszcze nie zwijam Cytat:
|
|
#4157 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kurcze co nie? zupelnie inne czasy, wtedy nie bylo neta, trzeba bylo sobie wymyslac jakies zajecia i wszystko bylo takie jakies magiczne, a te bransoletki to ucielesnienie wczesnych nastoletnich lat
|
|
|
#4158 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Lulla...odpowiadałam w temacie tego x boxa... że dobrze,że wie,że przyjemności się ukrócą jak Sara się urodzi ![]() tak... kurcze człowiek spędzał pół dnia na podwórku,biegał, bawił się w różne zabawy... nie było ogromnej ilości zabawek i człowiek znajdował tak czy owak zajęcie.. wystarczył pomysł,czasem kawałek kredy,piłeczka do "palanta"i kawałek kija... "głupie"krzaki były świetną bazą.. i starczały na długie godziny zabaw.. ochhh ten okres podstawówki..kateczki,not esiki... segregatory... czego się nie zbierało.. tak teraz myślę,że to było takie mega kreatywne wszystko... później te bransoletki ...koraliki... pisanie listów... ahhh....
Tyś taka bezbronna, maleńka, w kołysce splecionej z mych ramion, a kiedys sie do mnie uśmiechniesz i powiesz mi czule: "mamo" Edytowane przez stokrotka_ Czas edycji: 2011-08-20 o 22:59 |
|
|
|
|
#4159 |
|
Zakorzenienie
|
Lulla mój ma pasję -piłka. Też mnie czasmi rozczula jak siedzi i ogląda zdjęcia ze swojego meczu i gdzieś siebie wypatrzy. Tak się cieszy jak mały głupol.
Co prawda on ma już przekichane z tym bo ogląda wszystko o piłce, czyta wszystko, każdy trening ważny, żaden mecz nie jest do ominięcia ![]() A swoją drogą to serio ciekawe z tym biurem rybnym mimo wszystko jednak cieszę się że wybrał piłkę chociaż to też tanie nie jest, bo co chwile korki zjechane i trzeba nowe a za takie to można faktycznie ładne buty kupić ![]() a te wędki to ja myślałam ze one się niczym w sumie nie różnią i można mieć jedną wieki ale to też pewnie lans lans
Edytowane przez cotynato Czas edycji: 2011-08-20 o 22:51 |
|
|
|
#4160 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
robiło się te bransoletki, zbierąło się "karteczki" - takie do segregatora ... a teraz to dzieci się chwalą kto ma jaki komputer i lepsze gry
|
||
|
|
|
#4161 | |
|
Zakorzenienie
|
No fakt w pl bierze się taxówkę bo szkoda komuś bardziej potrzebującemu karetkę zabierać. Gorzej jak wody odchodzą, ciekawe co na to taxówkarze
![]() ---------- Dopisano o 22:55 ---------- Poprzedni post napisano o 22:54 ---------- Cytat:
ale byłam zadłużona na nie
|
|
|
|
|
#4162 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja też mam czasem wrażenie że zyłam w innej epoce. Jak sobie myślę że wychowywałam sie bez neta, bez kompa i komórki to strasznie staro się czuję ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4163 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
nie wspomnę o tych wszystkich żetonach,karteczkach itp. ze snaków i chipsów
|
|
#4164 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A argumenty o Małej ma podobne, jeszcze mu kolega- tata rocznego synka- nagadał, że jak się dziecko urodzi to nici z grania... Ja nie wiem, na zaś się chcą nagrać, czy co
|
|
|
|
|
#4165 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
:rolley es:
|
|
#4166 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no dokladnie, do tego jesczze pachnace papeterie uzywane tylko w wyjatkowych sytuacjach, cudowne czasy..Cytat:
ale ja go rozumiem bo uwielbiam pilke tak samo; tylko bawi mnie gdy chce mu wyprac bluze Lecha albo bluzke a on traktuje to jak swietosc bo nie wiem czy wiesz, ale jak jakis czas przed meczem wypierzesz szalik Lecha to oni przegrajaCytat:
|
|
|
#4167 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. ja byłam antypokemonowa może dlatego ze mama nie kupowała mi chipsów to i żetonów nie miałam skąd brac ![]() Cytat:
Cytat:
no nic, podobno ma być na wtorek to nie aż tak źle, może jeszcze większą zniżke dadzą ![]() u mnie na osiedlu o dziwo dzieciaki jeszcze dosyć dużo po podwórku biegają, ale to i tak już nie to samo co kiedyś
|
|||
|
|
|
#4168 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
też mu kumpel nagadał ![]()
|
|
#4170 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
karti na różne okazje ... rzeczywiście...magiczne odległe czasy... rzeczywiście.. a za pachnące notesiki to się można było targować o więcej innych hahaha
Tyś taka bezbronna, maleńka, w kołysce splecionej z mych ramion, a kiedys sie do mnie uśmiechniesz i powiesz mi czule: "mamo" Edytowane przez stokrotka_ Czas edycji: 2011-08-20 o 23:07 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:29.

dla koleżanki 

Moja siatkówka w każdym razie gites
za szybką i sprawną przeprowadzkę
.

czy cóś, to jej powiedziałam że spokojnie koło siebie mogę zrobić wszystko, tylko mam się nie stresować i leżakować kilka godzin dziennie żeby się nadmiernie nie obciążać, więc ewentualnie kilka dni jak pomoże przy obiedzie czy ogarnie dom po budowlance to będzie duża pomoc, bo inaczej zarośniemy brudem i kurzem