|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
Pokaż wyniki sondy: Tytuł do nowego wątku ![]() |
|||
Rusza nam się cały brzuszek - to tak fika nasz maluszek - mamy styczeń-luty 2012r |
![]() ![]() ![]() ![]() |
31 | 53,45% |
Zawsze do pomocy gotowe, mamusie styczniowo-lutowe |
0 | 0% |
Nasze fasolki rosną silne i zdrowe- Mamusie styczniowo-lutowe 2012 |
3 | 5,17% |
Połowa ciąży już za nami, niedługo będziemy mamusiami. Mamusie styczeń-luty 2012 |
24 | 41,38% |
Głosujący: 58. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2851 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Coraz większe nasze brzuszki, w nich chłopczyki i dziewuszki -mamusie 01-02.201
Cytat:
![]()
![]() |
#2852 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Coraz większe nasze brzuszki, w nich chłopczyki i dziewuszki -mamusie 01-02.201
Cytat:
![]() ![]() juz codziennie czuje mojego maluszka jak sobie fika takie piękne uczucie ![]() ![]() ![]() sama sie zdziwiłam ze tak szybko poczułam ruchy bo do szczupłych osób nie nalezę ![]()
![]() |
#2853 | |||||
Zadomowienie
|
Ale naskrobałyście
![]() ja już po badanaich, za tydzień w środę mam wizytę i usg połówkowe ![]() ![]() ![]() ![]() Zuzia ja autko muszę przygotować do sprzedaży i musiałam je na drugim końcu warszawy zostawić a teraz to jak bez ręki :P Cytat:
![]() a z tz to się kłocimy a potem godzimy ![]() ![]() Cytat:
wg niego powinnam przytyć 10 kg jeszcze ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() będę po tych 10 kg słoniem przecież ![]() ![]() ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 11:23 ---------- Poprzedni post napisano o 11:18 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2854 |
Zakorzenienie
|
http://www.noworodek.pl/index.php?sm=4 tu znalazłam jeszcze jeden kalkulator wagi..w sumie bardzo podobnie mi wyliczył do poprzedniego
|
![]() ![]() |
![]() |
#2855 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, do lekarza idę dopiero na 17.15 więc po południu będę wiedzieć coś więcej
![]() wrzucę te kalkulatory do postu na pierwszej stronie w razie co ![]() anankee nieźli jesteście, druga rocznica i już zapominać ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2856 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja z pracy mam wykupiony abonament w LuxMedzie. Chodzę do dr Jabiry-Zieniewicz. Pracuje tez na Starynkiewicza. Myślę, że jest ok. Chodzę też do Invicta na ul. Złotą (można prywatnie i z NFZ). Jest tam świetna dr Bednarowska. USG robiła mi z 25 minut. Wszystko dokładnie opisywała i się nie śpieszyła. Teraz jutro do Niej idę. Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Czy robiłaś swojemu psu jakieś badania w związku z ciążą? Oprócz odrobaczania oczywiście. Cytat:
![]() |
#2857 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
anankee wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy ![]() Ja przy wzroście 171 waże 54,4 teraz ale wystarczy ,ze mam dzień wymiotów i spadam na 53,1 kilo .Według kalkulatorów waże za mało o ponad 7 kg .Muszę pogadać w czwartek z lekarzem czy to nie jest groźne ,ze od początku ciaży nie doszłam nawet jeszcze do swojej wagi sprzed ciazy a miałam 57,8
![]() |
#2858 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
detektor sama nie wiem jestem w 22 tyg i nic nie slysze;/ czasem mi sie wydaje ale nie wiem bo ja slucham tzta to slysze dobrze a Igorka takl delikatnie i nie wiem czy to serduszko czy co;/ czy zle szukam;/ w ogole cos mnie maly nie kopie;/ w 18 tyg cos tam poczulam a teraz nic;/ a lekarz mowi ze za malym ok wiec nie wiem;/ na targach bylam ogolnie fajnie duzo probek dostalam itp ale wkurzala mnie dyskryminacja i niesprawiedliwosc;/ o fotelik mogly walczyc tylko babki w 8-9 mcu ciazy;/ a ja siedzialam tam pol dnia czekajac na to;/ ale wylosowali mnie z biletow i tez sie wkurzylam bo laski dostawaly rzeczy dla dzieci albo kosmetyki na ciaze.. a ja dostalam mydlo i zel pod prysznic oriflama na ktorego mam uczulenie;/;/ za to tz gral o wozek i oczywiscie zajal 2 miejsce ![]() za to wygral sliczny rozek firmy taco ![]() co do nadrabianm to Monia jak przeczytalam twoja historie to sie poryczalam i tzt zabrtonil mi czytac forum.. masakra silna jestes!! Pieski cudne ![]() wiecej nie zapamietalam;p witam nowe Mamusie ![]() Mi kalkulator pokazal idealnie tyle ile waze:P
Igorek jest już z nami i tuli się całymi dniami ![]() http://www.suwaczek.pl/cache/b034e10552.png Edytowane przez uska000 Czas edycji: 2011-08-22 o 10:57 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2859 |
Rozeznanie
|
U mnie dzisiaj potwornyyy upał
![]() ---------- Dopisano o 12:10 ---------- Poprzedni post napisano o 12:08 ---------- według kalkulatora od nesski22 moja waga jest dokładnie taka jak wskazuje kalkulator |
![]() ![]() |
![]() |
#2860 |
Zakorzenienie
|
ale naskrobałyscie
![]() bylismy z tz na zakupach, przygotowałam leniwy obiad- śledz w smietanie ![]() ![]() co do seksu to u nas nie bylo przeciwskazan od lekarza, ale ja jakos straciłam ochote ![]() Dziewczyny czy mozliwe ze macica uciska mi jajniki ze az je 'czuje'? ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2861 |
Wtajemniczenie
|
Z tż-tem jest troszke lepiej, a ze stażem? Moim odwołaniem rozpętałam małą burzę, zobaczymy co z tego wyjdzie.
Przeglądałam przed chwila ubrania , które dostalismy, jakies 60 par bodziaków i śpioszków, przerózne kombinezonki, sweterki, kurteczki, buciki , tyle , ze większość jest różowa ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2862 |
Raczkowanie
|
hej
![]() a ja znów nie mam sił nadrabiać ![]() ![]() Gratuluję wizyt ![]() ![]() A teraz się tłumaczę ![]() W sobotę mnie nie było, bo pilnowałam córki siostrze, a w niedzielę byłam u siostry na grillu, a przy okazji załapałam się na zaręczyny ![]()
#2863 | |
Zakorzenienie
|
Piękne pieski!!!
![]() Pekińczyk ten czarny to jest??? ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() u mnie 3 nutelle stoją prosto z niemiec a ja ich nie tykam... czekolady też nie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez *Agatek* Czas edycji: 2011-08-22 o 11:36 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2864 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2865 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() A u kogo na zaręczynach byłaś?? jak to się stało? opowiadaj! ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:59 ---------- Poprzedni post napisano o 12:56 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2866 | |||
Zakorzenienie
|
[1=b6226e0a547db786f57f5d1 2fdee7d3dd3b4b01d_63d0710 27e6e4;28901598]Cześć dziewczyny, może orientujecie się w tej kwestii...Otóż cały weekend przebywałam poza miastem pod domkami w lesie. Jakby ręką odjął mdłości i wymioty. Wczoraj wieczorem wróciłam do domu i dziś od rana już cztery razy wymiotowałam...Czy myślicie, że powietrze ma na to wpływ?? czuję się dziś okropnie
![]() Możliwe, zmiana otoczenia czasem może cuda sprawić ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Anankee, skleroza galopująco-postępująca ![]() ![]() Wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2867 |
Zakorzenienie
|
Uska no to moglam podjechac, w sobote sobie mowilam ze pojade w niedziele a w niedziele pojechalismy na wycieczzke
![]() no to dobrze Twoj TZ walczyl ze drugie miejsce zdobyl ![]() to w sumie sie tam dzialo ![]() Agatek ja w ciazy z cora mialam maly brzuch i pozno wyskoczyl taki jak mam teraz mialam dopiero na poczatku 6 miesiaca ![]() ![]() ja to niby cos tam czuje ale nie wiem czy to to ![]() Uska chyba zrezygnuje z tego detektora w takim razie, bo z podobnymi opiniami spotkalam sie w necie, ze mozna sie dodatkowo nakrecic wiec to nie dla mnie ![]() a ja kochane jutro do pracy po 3 tygodniach laby ![]() ![]()
Być może Bóg chciał, abyś poznał wielu złych ludzi zanim poznasz tę dobrą, abyś mógł ją rozpoznać kiedy ona się w końcu pojawi Niki ![]() Alex ![]() Edytowane przez kamciurka Czas edycji: 2011-08-22 o 12:17 |
![]() ![]() |
![]() |
#2868 |
Zakorzenienie
|
W sumie lekarz nie powiedział czemu, ale to pewnie wynika z ogólnym stanem
![]() Wg tej tabeli jestem jakieś 4 kg na minusie ![]() Edit: zważyłam się i jednak tylko 3 kg ![]() ![]()
T. 16.1.12 ![]() Z. 30.6.14 ![]() A. 7.2.17 ![]() G. 9.1O.18 ![]() Edytowane przez bambusiek Czas edycji: 2011-08-22 o 12:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#2869 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2870 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() aha no i strasznie Wam zazdroszczę że już czujecie ruchy i kopniaki ![]() ![]()
![]() Edytowane przez dph Czas edycji: 2011-08-22 o 12:38 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2871 |
Raczkowanie
|
coś mi się stało i zjadło cytat, więc go wklejam Agatku:
Nic mi nie mówił... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() nie martw się ja też prawie nie mam brzuszka nawet pytałam sie gina czy to normalne ale powiedział że jestem wysoka wiec wszystko podnosi sie do góry bo ma miejsce a nie wychodzi na wierzch powiedział nawet że dopiero mogę się brzuszka podziewać w 7 miesiącu a ja już bym chciała więc jeśli jesteś wysoka to możesz mieć tak jak ja ![]() dzięki dziewczyny za odpowiedzi dalej mam stracha ale i ochote na maksa więc dziś szalejemy ![]() Edytowane przez elunia25 Czas edycji: 2011-08-22 o 12:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#2872 |
Zadomowienie
|
plizz dziewczyny nie piszcie o słodkościach bo mnie skręca
![]() ![]() ![]() ![]()
#2873 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2874 |
Zakorzenienie
|
Dostałam właśnie te pasy ciążowe
![]() ![]() ![]()
#2875 |
Zakorzenienie
|
mąż poszedł do pracy a ja się topię... załonięte rolety, włąćzony wentylator a ja i tak zdycham... dobrze, ze do pracy nie chodzę bo tam maskra by była...siedzimy w 3 osoby w małym pokoju czyli 3 kompy plus drukarka i zadnej klimy...zdechnąc tam idzie. w tamtym roku jak były upały to mialysmy w pokoju ponad 35 stopni.teraz bym tego nie zniosła mimo ze normalnie uwielbiam skwar,.....
cos chciałam napisac i zaponmiałam ;/ a ja tez czekam na partię słodyczy z niemiec ;D rodzice pojechali do ciotki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2876 |
Zakorzenienie
|
bambusiek a do czego sluza te pasy? jak się je nosi? na ubranie? pod ubranie czy jak
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2877 | ||
Zadomowienie
|
heloooo
długo mnie nie bylo i musiałm nadrabiac :/ według tego kalkulatora to mam sprora nadwage i jestem zalamana :/ od jutra przechodze na diete bo dzisiaj jeszcze wypad do restauracji z mezem z okazji rocznicy a od jutra juz parowra i zdrowe jedzonko :/ Moniczka dziekuje za wiadomosc od producenta ![]() kasik widziałm ostanio ten wozek na ulicy polka miła i taki bardzo mały sie mi wydawał ale przez to bardzo zgrabny ![]() Dziewczyny kluje was czasami w pochie?? bo mnie jakos tak dziwnie zaczeło przez ostanie kilka dni :/ Cytat:
![]() jeszcze nigdy nie zazyło mi sie nie znalezć tetna :/ gdyby nie detetktor to zeschizował bym na dobre :/ Cytat:
![]() ![]() mam nadziej ze u Was 22 sierpnia 2009 był tez tak cudowny jak u nas ![]()
Aniołek 09,01,2011 ![]() LIVKA jest juz z nami ![]() Edytowane przez kasiahexe Czas edycji: 2011-08-22 o 13:08 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2878 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pas pięknie podkreśla rosnący brzuszek, podtrzymuje go, a jednocześnie maskuje ewentualne niedoskonałości, np. zbyt krótki t-shirt sprzed ciąży, lub gdy brzuszek nie mieści już się w spodnie. Na zdjęciach jest noszony pod bluzką ![]()
T. 16.1.12 ![]() Z. 30.6.14 ![]() A. 7.2.17 ![]() G. 9.1O.18 ![]() Edytowane przez bambusiek Czas edycji: 2011-08-22 o 13:13 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2879 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2880 |
Zakorzenienie
|
Kasiahexe mnie się czasem zdarzy, ze mnie zakłuje
i wszytskiego najlepszego z okazji rocznicy dla Was tez ![]() ---------- Dopisano o 14:13 ---------- Poprzedni post napisano o 14:12 ---------- Agatku jeszcze mleczne kanapki się czasem bardzo opłaca ![]() a z czekolad to ja Lindt nadziewane ubóstwiam i Rittersport niebieską ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:54.