|
|
#2611 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: wymarzony pierścionek część XXI
Cytat:
. Kilogram w tą , czy w tą to normalne. Zgrzeszyć czasem trzeba![]() Byle równowagę utrzymać- między grzeszeniem, a zdrowym jedzeniem .Dobrze że rolki nie dają Twoim kolanom w kość- to fajna forma spędzania wolnego czasu na świeżym powietrzu
|
|
#2612 |
|
Zakorzenienie
|
Kotku, pzs współczuję
Ja tam się jakoś ogarniam. Sprzątnę, ugotuję obiad, zakupy, poczta itp. Małemu też staram się gotować (raz a dobrze, robię od razu z 10 słoiczków i mrożę). A młody też wymagający- jeszcze nie raczkuje ale pełza na brzuchu-zwiedza tak cały salon i kombinuje co by tu nabroić. No i zaczął siedzieć: chwieje się jeszcze wiec trzeba pilnować. No ale ja siedzę w domu, jakbym tak jak np Asiuk pracowała to połowy by mi się nie chciało
|
#2613 |
|
Zakorzenienie
|
Bieganie ma zbawienny wpływ na mój kręgosłup, w ogóle ruch jest dla mnie bardzo wskazany. Rehabilitant kazał mi jeszcze pływać żabką, której przez ostatni rok specjalnie unikałam, bo przeczytałam, że właśnie źle wpływa na kręgosłup
.to jeszcze nie tak długo, masz rację, żeby poczekać do 3tyg ja z kolei nie mogę wrócić do normalnego jedzenia. Dzisiaj zdecydowałam się w końcu zrobić sobie jakiś obiad (przez ostatnie dni jestem o suchym chlebie i waflach ryżowych) i zrobiłam pizze z samym serem (na myśl o dodatkach robi mi się niedobrze, na myśl o jakimkolwiek innym obiedzie robi mi się niedobrze). Ale mojego sposobu na mniejszy apetyt nie polecam
Edytowane przez xzora Czas edycji: 2011-08-22 o 13:06 |
|
|
|
#2615 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Staram się trzymać równowagę... Wczoraj upiekłam całą blachę ciasta ze śliwkami i 12 tartletek francuskich ze śliwkami...i zjadłam tylko jeden minimalny kawalątek ciasta - na spróbówkę .... a było pyszne ![]() Cytat:
Nie znam się, wiem tylko, że bieganie jest mocno obciążające dla moich kolan...dlatego nie biegam...bałam się o te wrotki...ale dziś jest całkiem ok, więc dobrze Zobaczymy, co będzie po kilku razach.Ja nie powinnam pływać żabką...ale kraulem nie bardzo umiem
|
||
|
|
|
#2616 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kolan nie przeciążasz jak przy bieganiu więc powinno być ok A ja nie zrobiłam muffinek marchwiowych. Zero weny na pieczenie .
|
|
#2617 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co prawda wczoraj dałam radę pojeździć z 20 minut...ale pewnie z czasem będzie lepiej ![]() Ja miałam wenę, bo siostrzenica przyjeżdżała wczoraj a wiem jak lubi słodycze...wolę żeby zjadła porządne domowe ciasto na brązowym cukrze z owocami, niż batona, czy coś
|
|
|
|
|
#2618 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jesteś wypasioną ciocią- siostrzenica pewnie kocha do Ciebie przyjeżdżać ![]() Pamiętam ze swojego dzieciństwa wyjazdy do siostry mojej mamy Zawsze było u niej świeże ciasto lub ciasteczka.
|
|
#2619 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wiesz co, moja wspaniałość jest przyćmiona przez zawsze obecną i mega rozpieszczającą babcię ![]() Ale moja Zuzia wie, że jak ma na coś ochotę, to ja zawsze spełnię jej życzenie No i chyba troszkę mnie kocha ![]() Raz, jak kupiłam jej prezent na dzień dziecka, to mi powiedziała 'Ciociu, Ty spełniasz moje marzenia, jeszcze zanim ja zdążę je wymyślić' Słodkie to było
|
|
|
|
|
#2620 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2621 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najcudniejszy
|
|
#2622 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cudnie.Madziu ja też bym się wstrzymała z wizytą u lekarza, po odstawieniu tabsów organizm ma prawo potrzebować chwili, żeby wrócić do normalności. Wow ale u mnie burza się zaczyna aż się boję
[vichy]263566[/vichy] Niechaj Bóg ma w swej opiece człowieka, który Cię naprawdę pokocha. Złamiesz mu serce, śliczna moja, okrutna, psotna kotko, która tak jest nieuważna i pewna siebie, że nie stara się nawet osłaniać swoich pazurków. http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008080201001030.png |
|
|
|
|
#2623 |
|
Zakorzenienie
|
Dlatego ja też na luzie do tego podchodzę i spokojnie, jeszcze ze 2 tyg poczekam.
|
|
|
|
#2624 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cześć,
Cytat:
Cytat:
8kg to fajny wynik Cytat:
ja mam na odwrót jak mam problemy, smutki to nie jem nic, bo mam kamień na żołądku. Ostatnio do koleżanki powiedziałam, ze chyba jestem za szczęśliwa, bo tak "dobrze" (tzn.okazale ) wyglądam Siostrzenica słodka
|
|
#2625 |
|
Zakorzenienie
|
To ja mam podobnie, jak mam jakiś problem albo smutek to nic nie jem.
|
|
|
|
#2626 | |
|
Zakorzenienie
|
a takie tam małe zatrucie alkoholem
Cytat:
![]() u mnie stres nie wpływa na jedzenie, czasem tylko usprawiedliwiam sobie zakup czekolady pocieszaniem się bądź nagrodą |
|
|
|
|
#2627 |
|
Zakorzenienie
|
No nie?
Łapie za serducho ![]() Właśnie wróciłam z wrotek...dzień drugi i ani jednej kontuzji (odpukać)-nie jest źle .Moja kondycja jak na razie dramatyczna, ale mam nadzieję ją wyćwiczyć ![]() No i myślę czy jutro nie założyć ciężarków na ręce
|
|
|
|
#2628 |
|
Zadomowienie
|
Gosiu wyglądałaś pięknie, bardzo elegancko i delikatnie
Dziękuję za zdjęcia.Butter oby dalsza jazda również przebiegała bez kontuzji xzora, emilka mogłybyście podrzucić jakieś propozycje na playliste do biegania jak dla osoby początkującej. Chcę zacząć jak najszybciej ale bez muzyki będzie ciężko a nie bardzo mam czas na szukanie.
[vichy]263566[/vichy] Niechaj Bóg ma w swej opiece człowieka, który Cię naprawdę pokocha. Złamiesz mu serce, śliczna moja, okrutna, psotna kotko, która tak jest nieuważna i pewna siebie, że nie stara się nawet osłaniać swoich pazurków. http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008080201001030.png |
|
|
|
#2629 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() z takich bardziej popularnych utworów mam: Rihanna Guetta Who's that chick Nicole S Right there Guetta Minaj Where Them Girls |
||
|
|
|
#2630 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Znalazłam je niedawno i stwierdziłam, że są super kultowe ![]() Coś w ten deseń
|
||
|
|
|
#2631 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fajnie mieć męża
razem Edytowane przez goosia207 Czas edycji: 2011-08-22 o 22:27 |
|
|
|
|
#2632 |
|
Zakorzenienie
|
Butter, też kiedyś miałam tego typu wrotki
|
#2633 |
|
Zakorzenienie
|
Cóż za odkrycie
![]() Hehe...ja mam takie staruchy właśnie, ale śmigają jak ta lala...przynajmniej na moje potrzeby w tej chwili ... ponieważ nie jestem żadną mistrzynią wrotkarstwa..hihih...
Edytowane przez ButterBear Czas edycji: 2011-08-22 o 22:43 |
|
|
|
#2634 |
|
Zakorzenienie
|
ja ostatnio próbuję jeździć na rolkach i też do mistrza mi daleko. stres i strach, że zaraz się przewrócę
![]() a kiedyś, jak byłam mała, to wszystko było takie łatwe...
|
#2635 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pewnie kiedyś zdarzy się zaliczyć glebę...ale mam nadzieję, że nie za groźną ![]() Ale fakt - w dzieciństwie to było zdecydowanie łatwiejsze
|
|
|
|
|
#2636 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dla mnie nowość ![]() Cześć Oby dzisiejszy dzień w pracy zleciał jak wczoraj
|
|
#2637 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
|
|
|
|
#2638 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześć...
Cytat:
|
|
|
|
|
#2639 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Butter świetny pomysł z wrotkami! Ja mam rolki, ale nie za bardzo umiem na nich jeździć :P Niuniuniau na mojej playliście do biegania są m.in.: Bruno Mars- Runaway baby Lady Gaga - Edge of glory Queen - Don't stop me now McFly - Build me up a buttercup Rihanna - S&M |
|
|
|
#2640 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na wrotkach nigdy nie jeździłam, ale za to miałam deskorolkę
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:33.

chyba zacznę się wiązać 

.

.