|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4651 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasze opisy na GG! Część XXIII
nienawidzę siebie za to, że się w Tobie zakochałam
|
|
#4652 |
|
Przyczajenie
|
-Kocham twoj każdy szept
-wiem że jestes daleko ale czuje jakbys byl obok mnie -lubie kiedy udajesz ze na mnie nie patrzysz -twoj szept sprawia ze ogarania mnie uczucie radosci
|
|
#4653 |
|
Raczkowanie
|
When did you decide I didn't have enough to buy
Forgive and forget you a thousand times For the fire and the sleepless nights And I wont be made a fool of... Don't call this love. You put your arms around me and I'm home.
Edytowane przez UpsentMinded Czas edycji: 2011-08-23 o 11:43 |
|
|
|
#4654 |
|
Rozeznanie
|
ostatnimi czasy zbyt często sięgam po piwo gdy powinnam sobie radzić, ostatnio też zbyt wiele palę papierosów, gdy palone powinny być nadzieje. z wiekiem świat staje się coraz bardziej ironiczny. nie zabraniaj, jeśli kocha i tak wybierze coś co związane z Tobą. ... a jej świat to " rozkochaj i rzuć". postaliśmy dłużej niż przewidywał los, przemilczeliśmy kilka kwestii kiedy powinniśmy najzwyczajniej porozmawiać, umówiliśmy się na kilka spotkań choć powinniśmy się pokochać. zakończyliśmy coś co trwać miało wiecznie... to śmieszne. kocha[m] Cię. bo [m] = miłość.
|
#4655 |
|
Marudziara
|
trwa walka z samym sobą czas jest bogiem
leczy każda chorobę rozwija amnezję dotknięć niepotrzebne rozmowy prowadzą do złudzeń wystają z nich drzazgi nie ma miłości gdyby dorastanie odbywało się w jednakowym tempie byłoby coś na co czeka się latami pozostało zbieranie odłamków fascynacja zaczęła dusić chłodem nie daje się głaskać jak ja w letargu krajobrazu zaznaczyłam nas okolicznikiem miejsca i czasu rozciąłeś przyszłość na pół zostawiając sobie lepszą połowę i próżnujesz mając wolne ręce i puste wnętrze nie można kochać na zapas ani na niby patrzę przez nas i widzę tylko zużyte słońca i nadzieje zwiędłe
|
#4656 |
|
Zakorzenienie
|
<3
dziś przyjdziesz do mnie i będziesz na nowo dotykać moich ust.
-Czy wierzysz,że ludzie mogą znów być ze sobą? - nie wiem. a dziś, będę na nowo szukać wiary. "Często w nocy, płaczą ludzie, którym z twarzy uśmiech nie znika w dzień.." i gdzieś na serca dnie, jesteś Ty. chciałam żeby zawsze patrzał w moje oczy. Edytowane przez kamisha Czas edycji: 2011-08-21 o 23:03 |
|
|
|
#4657 |
|
Raczkowanie
|
'nie wiem, gdzie był błąd, kto układał ten system,
ale pogrążona tym czułam, że serce mam czyste.' 'na starą miłość podobno nie siada kurz, nie zakładaj obrączki kochanie, poczuj smak tych ust.' 'stoję zarażona zdradą, którą przyniósł na ustach.' 'i zatracenie sięga prawie zenitu, gdy w pogoni do szczytu walczymy prawie do świtu.' 'moja ex, szybki sex, twoja ex, jej usta, patrzymy sobie w twarz, byle tekst trafia w gusta.' diox - zdrada. 'Mówili na niego lovel, bo podobno był przystojny. Miał branie u kobiet, w ich oczach był taki słodki. I napewno nie był draniem, a jak już to nie świadomym.' 'Powoli się zbliżał, jego serce biło lekko, ale jej biło jakby zaraz miało złamać żebro.' vixen - romantyczka. On ma mnie za boginię, ja jego za gnojka. -Jakie masz plany względem mnie i całego swojego życia? -Względem Ciebie - całe życie, względem całego życia - Ciebie.
Więcej jest we mnie romantyczki niż realistki, zdecydowanie wybieram ślepą wiarę zamiast chłodnej logiki. Edytowane przez cornels Czas edycji: 2011-08-22 o 10:24 |
|
|
|
#4658 |
|
Zadomowienie
|
czuję jeszcze oddech Twój na rzęsach i na ustach. gdy Cię nie ma.. cieszyć się na kilka własnych chwil. tego chcę. choć wiem, że to jest pierwszy krok, byś zechciał zechcieć jak ja chcę. |
|
|
|
#4659 |
|
Raczkowanie
|
Californians- cuuuudne
Kradnę a wieczorami zmywam brąz z blond czupryny. jej zielone oczy promieniały uśmiechem, dawniej. w przedszkolu stawała sama w kącie, kiedy inne dzieci się bawiły. stali w deszczu, trzymali się za ręce. to było tuż przed jej domem. odprowadził ją. nie mówili nic, patrzyli na siebie. `Zakochałam się w jego cudnym uśmiechu i w tym z jaką ciekawością słuchał moich marzeń, a teraz jest częścią i on kocha moje oczy!` `..Dziś dowiedziałam się, że nasza miłośc będzie trwac wiecznie.<33. Twój zapach towarzyszy mi codziennie przed snem, bo moja pościel pachnie Tobą.
|
|
#4660 |
|
Zakorzenienie
|
![]() " proszę, powiedz kiedy znów odwiedzisz mnie w snach
to położę się wcześniej spać, abyśmy mogli dłużej pobyć razem chcę stać się myślą, która będzie go budzić co rano i przez którą nie będzie mógł spać po nocach a Ty wciąż jesteś w oknie moich nadziei wspomnieniami serce nie oszukasz... położyłam gdzieś szczęście i nie mogę znaleźć chciałem być z Tobą przez chwilę chociaż przez sekundę poczuć, że jesteś moja, że mam Cię tylko dla siebie i że Cię nigdy nie stracę... ale tego ostatniego nigdy nie czułem remont w duszy, remont w sercu czas na zmiany "
|
|
#4661 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
patrysiowa_ - dziękuję, że czytasz ; * i przepraszam, że tak mało mnie tu.. SparklyAngel- coś tam kiedyś pokradłam ;p __________________ " daddy always said: If boys don’t like You they are gay. tata zawsze mówił: jeśli chłopacy Cię nie polubią, są gejami. Secret: there never was anyone else. I only wanted You.. sekret: nigdy nie było tutaj nikogo innego. Tylko Ciebie chciałam.. it’s hard to forget who gave You so much to remember.. trudno zapomnieć kogoś, kto dał tak dużo do zapamiętania.. Girls are superheroes! because who else could bleed for 5 days and not die? dziewczyny są superbohaterami! bo kto inny mógłby krwawić przez 5 dni i nie umrzeć? Don’t think too much. nie myśl tak dużo. the same girl who laughs and talks a lot, and seems very happy, is also the girl, who may cry herself to sleep. ta sama dziewczyna, która się śmieje i dużo mówi, i wydaje się szczęśliwa, to również dziewczyna która może zapłakiwać się, gdy idzie spać.. when people walk away from You, let them go. Your destiny is never tied to anyone, who leaves You and it doesn’t mean they are bad people. It just means that their part in Your story is over. kiedy ludzie odchodzą od Ciebie daleko, pozwól im iść. Twoje przeznaczenie nigdy nie jest powiązane z nikim, kto Cię zostawia i oznacza to, że są oni złymi ludźmi. To po prostu znaczy, że ich rola w Twojej historii się skończyła. "
|
|
|
#4662 |
|
Raczkowanie
|
Zaryzykuję stwierdzeniem, że mając mnie, miałeś wszystko. Oddałam Ci swoje serce bezpowrotnie. Ono było Twoje, ono nadal należy do Ciebie. Chyba Cię kocham, bo cieszę się że jesteś szczęśliwy. Nawet jeśli jesteś z inną. Ktoś mi kiedyś powiedział, żeby zawsze walczyć o swoje. Więc walcz o mnie. Bo masz mnie. Na własność.
|
|
#4663 |
|
Rozeznanie
|
gdyby wystarczyło tylko zamknąć oczy, zapuścić muzę w słuchawkach, nie patrzeć; nie słyszeć tego, co się dzieje. proszę Cię, zabierz mnie stąd, daleko, na kilka dłuższych chwil. nie pozwól mi tu zwariować, nie pozwól być świadkiem tego wszystkiego, co tak strasznie niszczy mi psychikę. wróćmy, gdy wszystko dookoła się uspokoi, wróćmy dopiero, gdy będzie się dało tu normalnie żyć. biorąc łyk kawy wmawiam sobie że dziś będzie lepiej. spinając długie włosy zakładam na nos ciemne okulary i wychodzę z domu. idę przed siebie, - nieważne dokąd, po co i dlaczego. po prostu idę. z każdym krokiem czuję się lepiej. zostawiam mokrą poduszkę od łez i wspomnienia, które wylądowały w nocy na podłodze. próbuję żyć na nowo. z nowym, czystym kontem i z sercem bez skazy.
|
|
|
|
#4664 |
|
Zakorzenienie
|
Czasem
jeszcze słyszę jak zamykasz drzwi przez sen Mówisz - jestem wolna- ale wiesz, że to samotność Mówisz- czuję się świetnie-ale nie ukryjesz smutku w oczach jestem jedyną, która może Cię tak kochać Jak potok rzeki wpływam do twojego serca bo to było wszystko, tylko nie miłość Daj mi coś na cierpienie Kim jesteś Ty, której imię tak ciągle wołam dlaczego ja Ciebie znam tylko z imienia ? z tobą odejdzie cały świat a Ty odchodzisz Dlaczego nauczyłeś mnie kochać w ten sposób? Należę do tego wszystkiego przez co przeszłam
|
#4665 |
|
Raczkowanie
|
"
Aniele moj powiedz czy mozesz schowac mnie w ramionach A w skrzydlach swych osuszyc znow moje lzy Niewiele powiem ci -czujesz sam W niebiosach latwiej jest trwac oddychac niebem Tam zabierz nas "
Chcę damą być i chcę być natchnieniem Divą kobiecych kaprysów i wad Dla jednych muzą, a dla innych snem Chcę stworzyć na nowo swój świat Irminka http://www.facebook.com/profile.php?id=100000420827906 |
|
|
|
#4666 |
|
Zadomowienie
|
już nie myślę jak to skończy się, gdy Ty na zawsze będziesz tylko snem.
|
|
|
|
#4667 |
|
Zadomowienie
|
z innej bajki - bardzo mi miło
Ola, latin, loveyouamy, Asiss ♥ mów tylko o swych prawdziwych myślach nie dopasowuj ich do mojego ucha nie ubarwiaj niczego niepotrzebnymi słowami naucz się milczeć ze mną naucz się mnie KOCHAĆ razem tworzymy ponadczasowość dla kogoś czas upływa zbyt szybko komuś leczy wiele ran dla mnie mijający czas to gubienie Twych spojrzeń upływające łzy i samotność samotności podam rękę - bo bardzo samotna
|
|
#4668 |
|
Raczkowanie
|
-Wiesz co najchętniej powiedziałabym temu s******nowi?
- Co? -Że go kocham!
|
|
#4669 |
|
Raczkowanie
|
są rozstania, po który jest ból i są łzy. ale są też takie, po których jest tylko to
upragnione poczucie wolności. zgadnij, kotku, do którego typu zalicza się nasze rozstanie. nienawidzę miłości. w jeden dzień zostawić za sobą wszystkie plany i marzenia. w jednej chwili skreślić ciebie. w sekundę zabić nas. gdy najpiękniejszy sen zamienia się w koszmar. to ty zrujnowałeś mój świat i tylko ty możesz spróbować to naprawić.
|
#4670 |
|
Zakorzenienie
|
'Wolność to możliwość podejmowania własnych decyzji. Każda decyzja ciągnie ze sobą konsekwencje. Czy na prawdę więc jesteśmy wolni wiedząc, że nasze decyzje mogą przynieś nieodwracalne szkody? Przecież musimy je podejmować. Bierne stanie w miejscu to także nasza decyzja.
Każdy pragnie miłości absolutnej, a takiej miłości nie trzeba szukać w innych, lecz w sobie. Ona drzemie w nas i tylko my możemy ją w sobie rozbudzić. Ale do tego potrzeba nam drugiego człowieka. Życie ma sens tylko wtedy, gdy mamy u swego boku kogoś, kto odwzajemnia uczucia Jak wiele razy odwracasz głowę, by zobaczyć więcej. Jednak coraz częściej odwracasz ją, by tego więcej nie zobaczyć.'
|
|
#4671 |
|
Raczkowanie
|
"Kiedyś" - bliżej nieokreślony, niezdefiniowany czas, który nigdy nie nastąpi.
|
#4672 |
|
Raczkowanie
|
I widocznie siła naszego uczucia tkwi tylko we mnie.
Nie wierzę w Twoje obietnice, nie wierzę wcale. Wiesz, to tak jakby ktoś powiedział: A teraz, w tym jednym momencie, przestań kochac, wymaż wszystko, nie przejmuj się niczym, nie płacz, życie jest piękne nawet bez miłości. Ty nawet nie musiałeś tego mowic, wystarczy, że na mnie wtedy spojrzałeś. Niech stanie sie milosc! A Ty? Ty cierpisz i wspominasz, a swiat kreci sie tak samo, bez niego.
|
|
#4673 |
|
Rozeznanie
|
Bywam tutaj rzadko, nie dlatego, że mam taki kaprys tylko po prostu nie zawsze mam wenę,
a chcę tutaj dodawać tylko najlepsze teksty, bo na to zasługujecie. Chciałabym Go nienawidzić. Wtedy sny by były zwykłym koszmarem, nie nadzieją. Gdyby dali mi dziś wszystkie odcienie tęczy, nie zdołałabym już znaleźć koloru Twoich oczu. Obiecałam sobie kiedyś, nigdy już o Tobie nie napiszę. Ale gdy piszę to pozwala mi oddychać. Jak gdybyś był obecny, a tą obecnością dawał mi wszystko czego chcę. Nigdy z Tobą nie będę, dlatego Ty nigdy nie przestaniesz mnie pożądać.
|
#4674 |
|
Rozeznanie
|
'Skoro nie można się cofnąć, trzeba znaleźć najlepszy sposób, by pójść naprzód
wodospad łez... Nie musiała rozumieć sensu życia, wystarczyło spotkać Kogoś, kto go zna. A potem zasnąć w Jego ramionach jak dziecko, które wie, że ktoś silniejszy od niego chroni je przed wszelkim złem i niebezpieczeństwami przemoknięte serca miast'
|
#4675 |
|
Przyczajenie
|
To nie miłość...to tylko przyzwyczajenie...
A byli taką idealną parą...dawali przykład innym... ![]() Powoli uczę się żyć bez Ciebie... Wokół pełno hipokryzji... Udowodnię wam że się myliliście ... Pokażę na co mnie stać ! Zero pozytywów ,same negatywy... 0_O Kiedyś byłam szczęśliwą dziewczyną... Życie nauczyło mnie że nie warto ufać... _________________________ _____________________ NIE WARTO!!! |
|
|
|
#4676 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4677 |
|
Rozeznanie
|
z innej bajki - mówiłam Ci już, że Cię uwielbiam? ♥
piłaś kiedyś wino w 25 stopniowym mrozie, czułaś, że
odmarzają ci dłonie trzymając go za rękę, bo zapomniałaś rękawiczek? czy kiedykolwiek ryzykowałaś wszystko, dosłownie wszystko - dom, wolność, pieniądze, zdrowie by po prostu zobaczyć jeden uśmiech na nie więcej niż pięć minut? więc mnie nie zrozumiesz. mieć na chwilę to jak nie mieć w ogóle. znam panów, którzy rodowód mieli perski i uwielbiali leżeć mi na kolanach. zasnął jej na ramieniu, wybełkotał coś na poczekaniu, zgadnij czemu pomyślała " spier**aj gnojku" ? zachowaj swoje życie dla innej, nie skacz za mną w ogień. wrócił na klęczkach z papierem rozwodowym w ustach prosząc zimną pani by dała mu zaznać miłości szczerej i ciepłej jak poranna kawa. lód wydobył jej się z oka...
|
#4678 |
|
Zakorzenienie
|
"
Czasem wydaje mi się, że jestem w domu wariatów Wystarczyło jedno zdanie żebym poczuła znajomy ból brzucha: 'On też będzie' Nie będę czekała na jutro, ani na pojutrze, ani na inny dzień tygodnia. Teraz czekam tylko na cud O ideał dziś trudno, tak jak o wodę w proszku Chyba zapomniałeś ile znaczysz dla drobnej szatynki... -Taka mała, a już pali! -Taki duży, a jeszcze łysy! ![]() Nie wierzę. Po prostu nie wierzę, że Ciebie już nie ma... Już mi się nie śnisz. Zanim zasnę zapalę ostatniego papierosa, wypiję ostatnią brendy i pomyślę o Tobie. Ale juz ostatni raz. Miłość znów przeradza się w nienawiść. Przepraszam, Ty nie potrafisz ranić... "
|
|
#4679 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ty już chyba wiesz, powinnaś wiedzieć<3 *
Zgadłeś, jest mi lepiej. Aż chce się żyć, zrywać stokrotki na bukiet, skakać do sufitu aż się głowę o niego rozbije. Masz na głowie zbyt wiele spraw, żeby myśleć teraz o mnie, wiem, poczekam tu, kochając
|
|
#4680 |
|
Rozeznanie
|
- Tak bardzo się boję powiedziało Serce do Miłości
- Nie masz czego, zobaczysz będzie wspaniale wtrąciło się Szczęście - Ale czasami będzie bolało szepnęło Rozstanie - Przecież tamto Serce ma kogoś innego, a ty nie pasujesz do niego szyderczo zaśmiała się Zazdrość - Razem pokonacie wszystkie przeszkody podszepnęła Nadzieja Serce uważnie wysłuchało wszystkich opinii... i zauważyło, że tylko Rozum milczał. - A ty Rozumie,co o tym sądzisz? - Wiesz przecież, że moja opinia będzie przeciwieństwem Twojego wyboru... odezwał się zadumany Rozum
utopisz się w nim. Edytowane przez Lovely x3 Czas edycji: 2011-08-23 o 12:54 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:15.

Kradnę