Piękne i Młode Pmki gadają nie tylko na temat ślubnej sukienki-Young PM do 23r.ż. - Strona 46 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-08-22, 19:17   #1351
Karo89
Zakorzenienie

Dot.: Piękne i Młode Pmki gadają nie tylko na temat ślubnej sukienki-Young PM do 23r.

ale mi się trochę nudzi :P

Karo89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-22, 19:31   #1352
monnilp
Zadomowienie

GG do monnilp
Dot.: Piękne i Młode Pmki gadają nie tylko na temat ślubnej sukienki-Young PM do 23r.

Cytat:
Napisane przez Karo89 Pokaż wiadomość
ale mi się trochę nudzi :P
mi też :/
a mówiłam Wam, że w piątek jedziemy z TŻ do Warszawy?

monnilp jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-22, 19:35   #1353
Karo89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez monnilp Pokaż wiadomość
mi też :/
a mówiłam Wam, że w piątek jedziemy z TŻ do Warszawy?

a można wiedzieć po co?

Stary 2011-08-22, 19:37   #1354
agaaga89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dalenka8 Pokaż wiadomość
Ogólnie to było fajnie . 2 dni pływaliśmy na jachcie, 3 dni byliśmy u wujostwa w Gdańsku.
...
Muszę w ogóle iść do gina, bo przez to zamieszanie z tabletkami (miesiąc nie brałam, teraz 2 miesiące brałam pod rząd bez przerwy, żeby nie mieć @ na weselu), to nie czuję się za dobrze... Brzuch mnie boli i mam jakieś plamienia . Chyba, że to przez co innego :P... M. dziś powiedział, że właśnie myślał, jak by ten pokój przemeblować, gdybym była w ciąży .
Ech, to wypoczęliście a wiesz, że w takich rozluźniających warunkach najlepiej się zachodzi w ciążę?
Szkoda, że te tabletki Ci tak namieszały w hormonach musisz teraz doprowadzić gospodarkę do ładu i składu i ruszać z działaniem po tabletkach ponoć często zdarzają się bliźniaki

Cytat:
Napisane przez agulaaabar Pokaż wiadomość
....

Wrzucam Wam zdjęcia Lili, jak znajdę sekundę to wrzucę opis porodu - jeżeli chcecie oczywiście..
Ślicznotka, ślicznotka, ślicznotka Powtarzam się, ale nie mogłam się oprzeć jest urocza Kochana, dajesz radę, pisałam już komuś kiedyś, że pierwsze 2 miesiące to jeden wielki bałagan o chaos a potem dopiero zaczynają się prawdziwe uroki macierzyństwa zleeeci

Cytat:
Hej Wam!
Nie dawno wróciłam do domu, upał okropny, zmęczyłam się strasznie, bo oprócz lekarza pochodziłam chwilę po mieście z mamą.

A więc tak, kamień mi z serca spadł, dzidzia rozwija się prawidłowo! serducho bije, ma 2cm długości widziałam ją, takie maleństwo, że aż szok oby teraz prawidłowo się rozwijała żadnych leków na podtrzymanie mi już nie dawała, jak tylko usłyszała o tym spłaszczonym pęcherzyku i luteinie to dziwnie na mnie patrzyła, tak trochę ze strachem w oczach i z niedowierzaniem, ale na całe szczęście wszystko w porządku ! cieszę się bardzo
Uważaj na siebie w te upały mamusiu ! Nie przemęczaj się, dzisiaj to szło stopnieć w tym skwarze
Bardzo dobre wiadomości !!!!!!! Niech kruszynka dalej rośnie zdrowo! tylko stracha miałaś napędzonego

Cytat:
Jak dobrze, że wszystko w porządku!!!!!!!!!!! Ani się obejrzysz, a będziesz trzymać maleństwo w ramionach . Ale ja Ci zazdroszczę !
Zgadzam się ...

Cytat:
Na trochę większą stabilizację finansową . Ale żebyście nie myślały, że czekamy na 5 awansów i dorobienie się willi z basenem ....
Podoba mi się Twoje podejście do sprawy W ogóle trochę to do mnie nie dociera, bo jakoś utkwiło mi w głowie, że szykujesz się do ślubu, szukasz bukietów fioletowych a tu już planowanie dzidziusia wolno do mnie fakty docierają ale czekamy niecierpliwie na kolejne wieści o dwóch kreskach!!
Komentarze bez komentarza przestrzelić przez pustą pacynę i się skończy takie gadanie. Nie przejmuj się nawet bo nie ma sensu wysłuchiwać takich pierdół szczęście, że Tż nadrobił.... wyjątkowa z Was para

agaaga89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-22, 19:38   #1355
monnilp
Zadomowienie

GG do monnilp

Cytat:

a można wiedzieć po co?
na wakacje! jedziemy do brata TŻ na parę dni i przy okazji pomóc mu w opiece nad 5 letnim synkiem bo oni są po rozwodzie i teraz dziecko jest u brata TŻ, który miał mieć urlop ale coś mu poważnego wypadło w pracy więc mu troszkę pomożemy, a przy okazji sobie pozwiedzamy jeszcze i mam nadzieję odpoczniemy chociaż trochę. TŻ jest strasznie przemęczony i zestresowany pracą więc te parę dni mu się bardzo przydadzą

Stary 2011-08-22, 19:42   #1356
agaaga89
Zakorzenienie

W ogóle to muszę Wam się pożalić, zebrałam się dziś w końcu i poszłam do dermatologa. W kolejce spędziłam równiusieńko 3 h weszłam i najpierw lekarka stwierdziła, że mam na stopie kurzajki okej, więc przeszła od razu do zamrażania z czego po 40 sek. z tekstem "ups, to chyba nie kurzajki, to tylko odciski" masakra... Przeszła więc najpierw do nakłuwania tych odcisków, żeby sprawdzić jakie są głębokie i zaproponowała wyparzanie zgodziłam się i teraz... nie mogę chodzić. Mam mega pęcherze z czego jeden podszedł mi na granatowo, spuchła mi stopa, rwie niesamowicie :gun : mam nogę na telewizorze jak to piszę, ohyyyyyyyyyyyyda!!!!!!!!! !! Chyba umieram

Stary 2011-08-22, 19:45   #1357
monnilp
Zadomowienie

GG do monnilp

Cytat:
Napisane przez agaaga89 Pokaż wiadomość
W ogóle to muszę Wam się pożalić, zebrałam się dziś w końcu i poszłam do dermatologa. W kolejce spędziłam równiusieńko 3 h weszłam i najpierw lekarka stwierdziła, że mam na stopie kurzajki okej, więc przeszła od razu do zamrażania z czego po 40 sek. z tekstem "ups, to chyba nie kurzajki, to tylko odciski" masakra... Przeszła więc najpierw do nakłuwania tych odcisków, żeby sprawdzić jakie są głębokie i zaproponowała wyparzanie zgodziłam się i teraz... nie mogę chodzić. Mam mega pęcherze z czego jeden podszedł mi na granatowo, spuchła mi stopa, rwie niesamowicie :gun : mam nogę na telewizorze jak to piszę, ohyyyyyyyyyyyyda!!!!!!!!! !! Chyba umieram
o kurde ale Ci narobiła :/ biednaś mogłaś z odciskiem przyjść do mnie to bym Ci usunęła bez bólu kochana!

Stary 2011-08-22, 19:48   #1358
agaaga89
Zakorzenienie

Cytat:
o kurde ale Ci narobiła :/ biednaś mogłaś z odciskiem przyjść do mnie to bym Ci usunęła bez bólu kochana!
Mogłam, chlip, chlip mądry polak po szkodzie w ogóle nie wiem co z tym zrobić teraz, przebić to może czy co? Najgorsze, że kobitka kazała mi wykupić maść, która jest tylko na receptę

Stary 2011-08-22, 19:49   #1359
(kicia)
Zakorzenienie

hej dziewczynki ja właśnie wróciłam z Wawy byłam u chrześniaka potem na zakupach i teraz jestem mega padnięta ale nadrabia

Cytat:
Napisane przez agulaaabar Pokaż wiadomość
Witajcie moje Pmki

Po pierwsze przepraszam, że nie nadrobię....
Po drugie gratuluje wszystkim nowym żonkom! wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia!! sorki, że tak ogólnikowo, ale korzystam z dosłownie 2 minut, w ciągu których moja córa śpi....

Wiem, że Aga po porodzie Was powiadomiła, że Lili jest już na świecie

Piszę do Was dopiero teraz bo ciężko mi się ogarnąć...a poza tym tż jest cały czas w domu, więc korzystamy ze wspólnego czasu póki nie pójdzie do pracy

Dziękujemy wszystkim za gratulacje - przejrzałam tak bardzo pobieżnie wątek jak mała wisiała na cycku.

I dopatrzyłam się chyba wiadomości Morsi, że Was olałam nie olałam kochane.... wiem, że sie nie odzywam w ogóle, nawet nie zdążyłam od porodu się zameldować, ale naprawdę ciężko z czasem... mała prawie w ogóle w dzień nie śpi... albo wisi na cycku, albo pędzimy na spacer, wolne chwilę staram się spędzić z tż...

Wrzucam Wam zdjęcia Lili, jak znajdę sekundę to wrzucę opis porodu - jeżeli chcecie oczywiście..
cudowną masz córeczkę

Cytat:
Cześć Pani Almariel
super, że się wszystko udało, bardzo się ciesze Fakt, szkoda, że ten dzień tak szybko mija

Cześć Kochana!!!

ale macie śliczną córę Gratulacje!

Hej Wam!
Nie dawno wróciłam do domu, upał okropny, zmęczyłam się strasznie, bo oprócz lekarza pochodziłam chwilę po mieście z mamą.

A więc tak, kamień mi z serca spadł, dzidzia rozwija się prawidłowo! serducho bije, ma 2cm długości widziałam ją, takie maleństwo, że aż szok oby teraz prawidłowo się rozwijała żadnych leków na podtrzymanie mi już nie dawała, jak tylko usłyszała o tym spłaszczonym pęcherzyku i luteinie to dziwnie na mnie patrzyła, tak trochę ze strachem w oczach i z niedowierzaniem, ale na całe szczęście wszystko w porządku ! cieszę się bardzo

no to gratulacje i dalej ściskam kciuki żeby wszystko było ok

dalenka sper że wyjazd się udał
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-22, 19:55   #1360
monnilp
Zadomowienie

GG do monnilp

Cytat:
Mogłam, chlip, chlip mądry polak po szkodzie w ogóle nie wiem co z tym zrobić teraz, przebić to może czy co? Najgorsze, że kobitka kazała mi wykupić maść, która jest tylko na receptę
ale jak to wygląda? usunęła odcisk i zrobił się pęcherz, tak? no to możesz przebić, ale zdezynfekowaną igłą i potem nie usuwaj tej skórki wokół i uważaj, żeby ta ranka była cały czas sucha, najlepiej ją plasterkiem zaklej.
a tak właściwie to duże to jest?
a nie wypisała Ci recepty na tą maść??

Edytowane przez monnilp
Czas edycji: 2011-08-22 o 19:57
Stary 2011-08-22, 20:00   #1361
agaaga89
Zakorzenienie

Cytat:
ale jak to wygląda? usunęła odcisk i zrobił się pęcherz, tak? no to możesz przebić, ale zdezynfekowaną igłą i potem nie usuwaj tej skórki wokół i uważaj, żeby ta ranka była cały czas sucha, najlepiej ją plasterkiem zaklej.
Do tego niby wyparzania używała praktycznie takiego samego sprzętu jak do wymrażania. Taka rureczka podpięta do maszyny. Jeden odcisk "wyparzała" 25 sek. drugi większy 45 sek. Nie usuwała ani nic, tylko tym sprzętem mi to wyparzała... Mówiła, że ma być pęcherz, ale nie wspominała nic, że ma podejść krwią czy siniakiem Jak do jutra nie zejdzie nic, to przebije tak jak napisałaś a mam iść jeszcze 1-2 razy żeby zeszło podobno
A może jak już jesteśmy tematycznie, to znacie jakiś godny polecenia preparat na kondycję włosów? Domyślam się, że na przyspieszenie wzrostu nie ma nic magicznego, ale chociaż na jakość włosa coś znać

edit: takie średnicy 1 cm. Nie wypisała właśnie

Edytowane przez agaaga89
Czas edycji: 2011-08-22 o 20:02
Stary 2011-08-22, 20:09   #1362
monnilp
Zadomowienie

GG do monnilp

Cytat:
Do tego niby wyparzania używała praktycznie takiego samego sprzętu jak do wymrażania. Taka rureczka podpięta do maszyny. Jeden odcisk "wyparzała" 25 sek. drugi większy 45 sek. Nie usuwała ani nic, tylko tym sprzętem mi to wyparzała... Mówiła, że ma być pęcherz, ale nie wspominała nic, że ma podejść krwią czy siniakiem Jak do jutra nie zejdzie nic, to przebije tak jak napisałaś a mam iść jeszcze 1-2 razy żeby zeszło podobno
A może jak już jesteśmy tematycznie, to znacie jakiś godny polecenia preparat na kondycję włosów? Domyślam się, że na przyspieszenie wzrostu nie ma nic magicznego, ale chociaż na jakość włosa coś znać

edit: takie średnicy 1 cm. Nie wypisała właśnie
słuchaj, skoro nie usunęła Ci do końca i masz jeszcze do niej 2 razy iść to ja Ci od razu poradzę nie bawić się w dermatologa tylko od razu iść do gabinetu pedicuru medycznego i tam Ci je ładnie do końca usuną bez żadnych pęcherzy i siniaków! A skoro podszedł krwią to szczerze mówiąc nie byłabym taka pewna czy to jednak nie kurzajka.. no chyba, że za głęboko Ci zaingerowała w naskórek.

Dla mnie na włosy, skórę i paznokcie najlepszy był taki na literkę D tylko cholera nie mogę sobie przypomnieć... :/
o! już wiem Dromin

Stary 2011-08-22, 20:15   #1363
agaaga89
Zakorzenienie

Cytat:
słuchaj, skoro nie usunęła Ci do końca i masz jeszcze do niej 2 razy iść to ja Ci od razu poradzę nie bawić się w dermatologa tylko od razu iść do gabinetu pedicuru medycznego i tam Ci je ładnie do końca usuną bez żadnych pęcherzy i siniaków! A skoro podszedł krwią to szczerze mówiąc nie byłabym taka pewna czy to jednak nie kurzajka.. no chyba, że za głęboko Ci zaingerowała w naskórek.

Dla mnie na włosy, skórę i paznokcie najlepszy był taki na literkę D tylko cholera nie mogę sobie przypomnieć... :/
o! już wiem Dromin
Chyba tak zrobię, jakoś nie wyobrażam sobie być za każdym razem uziemiona na parę dni przez usuwanie odcisków teraz taki gorąc a ja będę siedziała w domu, bo Tżtowi nie za bardzo się spodobał pomysł noszenia mnie na rękach po dworze
A skoro podbiegło krwią to mogła być ta kurzajka?

Stary 2011-08-22, 20:18   #1364
Karo89
Zakorzenienie

Cytat:
Ech, to wypoczęliście a wiesz, że w takich rozluźniających warunkach najlepiej się zachodzi w ciążę?
Szkoda, że te tabletki Ci tak namieszały w hormonach musisz teraz doprowadzić gospodarkę do ładu i składu i ruszać z działaniem po tabletkach ponoć często zdarzają się bliźniaki

Ślicznotka, ślicznotka, ślicznotka Powtarzam się, ale nie mogłam się oprzeć jest urocza Kochana, dajesz radę, pisałam już komuś kiedyś, że pierwsze 2 miesiące to jeden wielki bałagan o chaos a potem dopiero zaczynają się prawdziwe uroki macierzyństwa zleeeci

Uważaj na siebie w te upały mamusiu ! Nie przemęczaj się, dzisiaj to szło stopnieć w tym skwarze
Bardzo dobre wiadomości !!!!!!! Niech kruszynka dalej rośnie zdrowo! tylko stracha miałaś napędzonego

Zgadzam się ...
u mnie się śmiali i dokuczali, a najbardziej Tż, mówił do brzucha w liczbie mnogiej ja mu mówiłam wyraźnie, że chciałabym bliźniaki-parkę, ale za kilka lat, na dzień dzisiejszy to ze studiów musiałabym zrezygnować, a ja chcę się obronić w terminie, zdać wszystko tak jak należy i iść od razu na mgr

uwierz, że nawet nie wiesz jak ona mi stracha napędziła, ja miałam takie chore filmy przed wizytą, że aż szkoda o nich pisać, a jak czekałam w poczekalni to już była masakra co mi do głowy przychodziło-same czarne scenariusze.

Cytat:
na wakacje! jedziemy do brata TŻ na parę dni i przy okazji pomóc mu w opiece nad 5 letnim synkiem bo oni są po rozwodzie i teraz dziecko jest u brata TŻ, który miał mieć urlop ale coś mu poważnego wypadło w pracy więc mu troszkę pomożemy, a przy okazji sobie pozwiedzamy jeszcze i mam nadzieję odpoczniemy chociaż trochę. TŻ jest strasznie przemęczony i zestresowany pracą więc te parę dni mu się bardzo przydadzą
no to fajnie to wypocznijcie porządnie

Cytat:
W ogóle to muszę Wam się pożalić, zebrałam się dziś w końcu i poszłam do dermatologa.
jak można pomylić odcisk z kurzajką

A czego szukasz dokładnie na te włosy? jakie są Twoje włosy?

Stary 2011-08-22, 20:18   #1365
monnilp
Zadomowienie

GG do monnilp

Cytat:
Chyba tak zrobię, jakoś nie wyobrażam sobie być za każdym razem uziemiona na parę dni przez usuwanie odcisków teraz taki gorąc a ja będę siedziała w domu, bo Tżtowi nie za bardzo się spodobał pomysł noszenia mnie na rękach po dworze
A skoro podbiegło krwią to mogła być ta kurzajka?
hahaha nie rozumiem dlaczego Twój TŻ nie jest chętny
tak, bo odciski nie krwawią. Chyba, że uszkodzi się tkanki wokół odcisków, ale generalnie samoistnie nie. I to je właśnie odróżnia od kurzajek.

Stary 2011-08-22, 20:25   #1366
agaaga89
Zakorzenienie

Cytat:
u mnie się śmiali i dokuczali, a najbardziej Tż, mówił do brzucha w liczbie mnogiej ja mu mówiłam wyraźnie, że chciałabym bliźniaki-parkę, ale za kilka lat, na dzień dzisiejszy to ze studiów musiałabym zrezygnować, a ja chcę się obronić w terminie, zdać wszystko tak jak należy i iść od razu na mgr

uwierz, że nawet nie wiesz jak ona mi stracha napędziła, ja miałam takie chore filmy przed wizytą, że aż szkoda o nich pisać, a jak czekałam w poczekalni to już była masakra co mi do głowy przychodziło-same czarne scenariusze.

A czego szukasz dokładnie na te włosy? jakie są Twoje włosy?
Bliźniaki, ach ja bym mogła mieć bliźniaki, chociaż powiem szczerze - nie wiem czy bym podołała Ale u Ciebie jedno maleństwo, tak na stówkę? Lanie dla lekarki i to ogromne, w taki stres wpędzać przyszłą mamę! Szczęście, że już po wszystkim, naprawdę szczęście...

Włosy mam nie za bogate, bo dostałam od matki natury cienkie pierze z tendencją do szybkiego przetłuszczania po porodzie intensywnie mi wypadały, na szczęście już jest lepiej, obecnie wyrasta mi 2-3 cm szczecinka chyba na miejsce tych wypadłych.. Dromin, notuję

---------- Dopisano o 20:25 ---------- Poprzedni post napisano o 20:23 ----------

Cytat:
hahaha nie rozumiem dlaczego Twój TŻ nie jest chętny
tak, bo odciski nie krwawią. Chyba, że uszkodzi się tkanki wokół odcisków, ale generalnie samoistnie nie. I to je właśnie odróżnia od kurzajek.
Czyli to może ta kurzajka? Masakra to ja się mam teraz bawić w dermatologa .. Ten jeden właśnie pęcherz podbiegł krwią, a ten drugi nawet nie ma jeszcze pęcherza

Stary 2011-08-22, 20:29   #1367
morsmordre
sajkolidżist

Cytat:
Morsi, widzę Cię :P! Co u Ciebie ?
Byłam w pracy i taka była burza i tak ✂✂✂✂✂✂✂nęło (za przeproszeniem) i wyłączyło się wszystko dlatego nie odpisałam
Cytat:
Napisane przez mariaantonowna Pokaż wiadomość
Dziewczyny ! Mam do Was pytanie, któraś z Was mówiła że ma dom postawiony ? Dobrze słysze ?
Żadna nie ma jeszcze, Aniqa planuje, no i my też, ale zaczniemy budowę dopiero za ok. 2 lata.

Cytat:
co za głupia baba!

---------- Dopisano o 20:29 ---------- Poprzedni post napisano o 20:28 ----------

Aga, a może spróbój mycia odżywką, metody omo i olejowania? Ja stosuję od miesiąca i moje włosy to pokochały i w dodatku zaczęły mi się bardziej falować

2017: 34
2018: 4
morsmordre jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-22, 20:30   #1368
monnilp
Zadomowienie

GG do monnilp

Cytat:

dziękuję
no niestety czasami to wcale nie jest takie trudne
Cytat:
Bliźniaki, ach ja bym mogła mieć bliźniaki, chociaż powiem szczerze - nie wiem czy bym podołała Ale u Ciebie jedno maleństwo, tak na stówkę? Lanie dla lekarki i to ogromne, w taki stres wpędzać przyszłą mamę! Szczęście, że już po wszystkim, naprawdę szczęście...

Włosy mam nie za bogate, bo dostałam od matki natury cienkie pierze z tendencją do szybkiego przetłuszczania po porodzie intensywnie mi wypadały, na szczęście już jest lepiej, obecnie wyrasta mi 2-3 cm szczecinka chyba na miejsce tych wypadłych.. Dromin, notuję

---------- Dopisano o 20:25 ---------- Poprzedni post napisano o 20:23 ----------

Czyli to może ta kurzajka? Masakra to ja się mam teraz bawić w dermatologa .. Ten jeden właśnie pęcherz podbiegł krwią, a ten drugi nawet nie ma jeszcze pęcherza
ja też bym mogła mieć bliźniaki
może być kurzajka. Nie powiem Ci, bo nie widzę, ale radzę naprawdę udać się na pedicure leczniczy i tam, skoro dermatolog powiedziała, że to nie kurzajka, to pediciurzystka będzie miała pełne pole do popisu. Chyba, że wykluczy odcisk, to niewiele będzie mogła zrobić

Stary 2011-08-22, 20:33   #1369
Karo89
Zakorzenienie

Cytat:

na pewno jedno sama widziałam
ale jakby Bozia dała dwójeczkę teraz to też bym się cieszyła, mimo, że trochę by pokomplikowało plany ale na pewno jakby trzeba było to dała bym radę.

a co do włosków, to nie umiem polecić, bo ja to mam suche i zniszczone i pod tym względem je pielęgnuje, a Twoje to trochę odwrotnie-bo jak przetłuszczają się to środki jakie używam do pielęgnacji włosów, raczej Tobie mogą nie pomóc

Stary 2011-08-22, 20:36   #1370
monnilp
Zadomowienie

GG do monnilp

Cytat:
Napisane przez morsmordre Pokaż wiadomość
Byłam w pracy i taka była burza i tak ✂✂✂✂✂✂✂nęło (za przeproszeniem) i wyłączyło się wszystko dlatego nie odpisałam

Żadna nie ma jeszcze, Aniqa planuje, no i my też, ale zaczniemy budowę dopiero za ok. 2 lata.

co za głupia baba!

---------- Dopisano o 20:29 ---------- Poprzedni post napisano o 20:28 ----------

Aga, a może spróbój mycia odżywką, metody omo i olejowania? Ja stosuję od miesiąca i moje włosy to pokochały i w dodatku zaczęły mi się bardziej falować
no to nieźle musiało trzasnąć nie lubię burzy.. ostatnio u nas w nocy była taka mega.. w ogóle nie było grzmotów prawie, ale same błyskawice. Non stop jasno na niebie.. eh straszne
no i w sumie to Żabcia ma dom
a na czym ta metoda polega?

---------- Dopisano o 20:36 ---------- Poprzedni post napisano o 20:35 ----------

Kurde, TŻ skończył pracę o 19 i do tej pory ma jakieś durne zebranie w pracy..

Stary 2011-08-22, 20:37   #1371
zaaaabcia
Zakorzenienie

Ja tez bym mogla miec blizniaki
a u nas duze prawdopodobienstwo jest

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-22, 20:40   #1372
morsmordre
sajkolidżist

Żabcia kupiła

Metoda omo to odżywka-mycie-odżywka najpierw nakłada się odżywkę, żeby chroniła włosy przed działaniem podrażniających włosy środków myjących zawartych w szamponie i po myciu szamponem kolejny raz odżywka a mycie odżywką polega na...myciu włosów odżywką! tylko musi mieć w miarę prosty skład, żeby nie obciążała włosów

Stary 2011-08-22, 20:42   #1373
monnilp
Zadomowienie

GG do monnilp

Cytat:
Napisane przez morsmordre Pokaż wiadomość
Żabcia kupiła

Metoda omo to odżywka-mycie-odżywka najpierw nakłada się odżywkę, żeby chroniła włosy przed działaniem podrażniających włosy środków myjących zawartych w szamponie i po myciu szamponem kolejny raz odżywka a mycie odżywką polega na...myciu włosów odżywką! tylko musi mieć w miarę prosty skład, żeby nie obciążała włosów
a widzisz, o tym nie pomyślałam
noo to fajna metoda i mówisz, że działa? może coś w tym jest

Stary 2011-08-22, 20:43   #1374
Karo89
Zakorzenienie

Zabcia u nas też jest, przynajmniej od mojej strony, bo od Tż'ta raczej nie.

Morsi ja słyszałam o tej metodzie i podobno działa ja nigdy nie próbowałam, ale może spróbuję jak obetnę włosy. wgl to nadal nie wiem jak się obciąć

Stary 2011-08-22, 20:47   #1375
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Zabcia u nas też jest, przynajmniej od mojej strony, bo od Tż'ta raczej nie.
a kto u Ciebie jest z blizniakow?
podobno co drugie pokolenie pojawia sie ciaza mnoga

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-22, 20:55   #1376
Ani_qa
Zakorzenienie

Dobry wieczór kochane
Zgłasza się druga mężatka z 20-tego
Nie mam siły Was nadrabiać póki co-przepraszam, ale zaglądnęłam chociaż na chwilkę

Ślub był cudowny, a wesele zabawne- w życiu nie sadziłam, że będzie tak świetnie Pogoda była cudowna, wiał wiatr dość mocno ale fryzura była tak porządnie zrobiona, że wytrzymała wszystko
Oczywiście nie obyło się bez wpadek- były w większości zabawne, rozbawiały i gości i księdza nawet ale szczegóły opowiem jak napiszę relację
Jutro jedziemy na sesję, więc pewnie też będę 'zalatana', w środę się pakujemy a w czwartek jedziemy do Zakopanego i wracamy w niedzielę wieczorem

Ale się za Wami stęskniłam strasznie

A i zapomniałabym- dziękuję bardzo za wszystkie życzenia

Edytowane przez Ani_qa
Czas edycji: 2011-08-22 o 20:57
Ani_qa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-22, 20:59   #1377
Karo89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
a kto u Ciebie jest z blizniakow?
podobno co drugie pokolenie pojawia sie ciaza mnoga
Dziadek miał siostrę bliźniaczkę m.in.

Cytat:
Napisane przez Ani_qa Pokaż wiadomość
Dobry wieczór kochane
Nie mam siły Was nadrabiać póki co-przepraszam, ale zaglądnęłam chociaż na chwilkę

Ślub był cudowny, a wesele zabawne- w życiu nie sadziłam, że będzie tak świetnie Pogoda była cudowna, wiał wiatr dość mocno ale fryzura była tak porządnie zrobiona, że wytrzymała wszystko
Oczywiście nie obyło się bez wpadek- były w większości zabawne, rozbawiały i gości i księdza nawet ale szczegóły opowiem jak napiszę relację
Jutro jedziemy na sesję, więc pewnie też będę 'zalatana', w środę się pakujemy a w czwartek jedziemy do Zakopanego i wracamy w niedzielę wieczorem

cześć piękna! super, że się udało, czekamy na zdjęcia i relację

Stary 2011-08-22, 21:00   #1378
morsmordre
sajkolidżist

Aniczko! super, że wszystko się udało, kiedy relacja i jakiś przedsmak zdjęć?

Stary 2011-08-22, 21:08   #1379
monnilp
Zadomowienie

GG do monnilp

Cytat:
Dobry wieczór kochane

to cudownie nawet nie wiecie jak się cieszę normalnie cieszę się Waszym szczęściem co chwilę któraś wychodzi za mąż i jest przy tym taka szczęśliwa, no to jest wspaniałe po prostu czekamy na fotki z niecierpliwością i gratulacje raz jeszcze!

---------- Dopisano o 21:08 ---------- Poprzedni post napisano o 21:04 ----------

miałam napisać w klubie, ale napiszę już tu od czerwca mój dziadek czekał na wizytę u nefrologa, która miała się odbyć 22 sierpnia. Wykryto u niego niewydolność nerek, ale nic wcześniej się nie dało załatwić. Żadnej wizyty, lekarstw, nic. Dzisiaj poszedł na umówioną wizytę i... okazało się, że nie ma niewydolności! dr powiedział, że wszystko jest w porządku, że takie wyniki przy cukrzycy są normalne i dobre cieszę się bardzo

Stary 2011-08-22, 21:11   #1380
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Dobry wieczór kochane

nio to jeszcze raz garulacje i buziaki

kucze ale wy dziś aktywne a mi nic się nie chce

wkońcu doszła mi sukienka ale głupi kurier nie zastał mnie w domu to zaniósł do sąsiadów z którymi mam na pieńku ale jutro z✂✂✂ke ode mnie dostanie firma a że dziś dostałam @ to jestem bojowo nastawiona
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości