![]() |
#181 |
Zakorzenienie
|
Dot.: prykanie, bekanie faceta- co wy na to?
i miałaś rację. Rozumiem, że czuje się przy Tobie swobodnie, ale to zwyczajnie chamskie jest.
![]() |
#182 |
Raczkowanie
|
![]()
Ja przy swoim Tż nigdy nie puszczam gazów. Nawet sama przed sobą się wstydzę
![]() ![]() a poza tym: "Nie wolno wstrzymywać gazów! Niewypuszczone unoszą się do mózgu i stąd się właśnie biorą posrane pomysły." ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#183 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam takie same odczucia. Nie wypróżniam się przy partnerze i nie "prykam" ( ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#184 | |
Ekspert od Dupy Strony
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#185 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#186 |
Raczkowanie
|
Co do dzwiekow wydawanych przez pochwe to moj TŻ ma z tego ogromną radochę
![]() ![]() Dziwnie bym się czuła na dłuższą mete w związku w ktorym musialabym sie ograniczac albo wstydzic czegos. My po prostu rozmawiamy na WSZYSTKIE tematy więc niczego się nie wstydzimy robić przy sobie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#187 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() laisla , czy ja wiem ? Wyrażanie opinii, a nazywanie kogoś paniusią czy inaczej, to raczej inne sprawy i ja nikogo bym tak nie nazwała, bo ma inne poglądy niż ja. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#188 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Niektóre dziewczyny podawały argumenty, że dziwnie by się czuły w związku długotrwałym nie mogąc się czuć swobodnie w tej kwestii (prykania ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#189 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale chyba, gdyby mu się wymsknęło, to nie udusiłabyś ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#190 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#191 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:17 ---------- Poprzedni post napisano o 22:15 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#192 |
Zakorzenienie
|
On nie jest smutny. On puszcza bąka.
![]() |
#193 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Do mnie też argumenty o swobodzie i jej ograniczaniu nie trafiają. Jestem w związku ho ho lat i w swoim towarzystwie zwykliśmy nie puszczać bąków (nie licząc kilkukrotnych "wpadek", z których nie robiliśmy tragedii, było przepraszam i zostawialiśmy sprawę bez komentarza) i jakoś nie czuję się ograniczana, ani nie brak mi uciechy z wątpliwych zapachów puszczanych bąków. Co do faktu, że w związku powinno się móc rozmawiać o wszystkim. Owszem, ale po co? Naprawdę nie czuję potrzeby by z partnerem prowadzić dysputy o sikach, kupach, bekaniu i bąkach. Mamy ciekawsze tematy do rozmów. ![]() Chyba nie, bo nie ma "zbolałej miny kota srającego na pustyni" (czy jakoś tak, nie pamiętam dokładnie tego cytatu). ![]()
Akcje: Pajacyk, Pusta Miska, Okruszek, Polskie Serce, Wyklikaj Żywność, Habitat i Marzenia za jednym kliknięciem: Wejdź na stronę i kliknij w serduszko "7 w 1". http://humanitarni.pl/ Edytowane przez morska fala Czas edycji: 2011-08-22 o 21:25 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#194 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#195 | |
Zakorzenienie
|
Acha
![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:34 ---------- Poprzedni post napisano o 22:31 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#196 |
Zakorzenienie
|
Wtrancamy się
![]()
![]() |
#197 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#198 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie chodzi o ograniczenia. My z Tż po prostu chcemy wiedziec o sobie wszystko i chcemy sie poznac od KAZDEJ strony. A ze jemu sprawia to przyjemnosc, to przeciez nie bede mu tego odbierac ![]() Rowniez cieszymy sie z innych rzeczy, to chyba oczywiste, ale w tym watku jest akurat mowa o pierdzeniu i innych podobnych rzeczach wiec wypowiadam sie tylko w tym temacie. I rowniez w zyciu nie zalatwilabym sie przy rodzicu. Nie uprawiam przeciez z nimi seksu wiec nie znaja mnie od tej intymnej strony. Część intymna jest przeznaczona tylko i wylaczenia dla Tż, więc uważam że Twoje porownanie bylo akurat nietrafne. Edytowane przez cyanid Czas edycji: 2011-08-22 o 21:43 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#199 |
Zakorzenienie
|
My som bardzo łaskawe
![]() A poważnie: nie wiem, dlaczego dla niektórych bliskość=fizjologia. Każdy wie, że człowiek to nie powietrze i watolina, a moim zdaniem oczywistości nie trzeba udowadniać. Nie muszę puszczać przy moim facecie bąka, żeby wiedział, że nie jestem robotem. Nie udowodnię mu też w ten sposób, że jestem równa baba, bo tak, jak ja chcę mieć faceta seksownego (co jak dla mnie wyklucza radosne popierdywanie do taktu muzyki z Trudnych spraw), tak pewnie on chce mieć seksowną partnerkę, która nie wypierdzi mu Nothing else matters. Aczkolwiek w pewnym sensie ta wizja wydaje mi się kusząca po jej pełnej werbalizacji ![]()
![]() Edytowane przez mpt Czas edycji: 2011-08-22 o 21:44 Powód: literówka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#200 |
Raczkowanie
|
[QUOTE=morska fala;28919363]Do mnie też argumenty o swobodzie i jej ograniczaniu nie trafiają. Jestem w związku ho ho lat i w swoim towarzystwie zwykliśmy nie puszczać bąków (nie licząc kilkukrotnych "wpadek", z których nie robiliśmy tragedii, było przepraszam i zostawialiśmy sprawę bez komentarza) i jakoś nie czuję się ograniczana, ani nie brak mi uciechy z wątpliwych zapachów puszczanych bąków.
Co do faktu, że w związku powinno się móc rozmawiać o wszystkim. Owszem, ale po co? Naprawdę nie czuję potrzeby by z partnerem prowadzić dysputy o sikach, kupach, bekaniu i bąkach. Mamy ciekawsze tematy do rozmów. ![]() Kazdy jest inny. Moj Tż chce mnie rowniez poznac od tej strony i takie tematy sa rowniez dla nas ciekawe ![]() A co do uciechy z puszczania bakow to moj Tż cieszy sie z wszystkiego co zwiazane ze mna, wiec juz mnie nic nie dziwi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#201 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ad 2) To nazwijcie to po imieniu - pissing brzmi ciekawiej, niż "chcemy znać się od każdej strony". Bo od tego drugiego poglądu już tylko krok do zaglądania w tyłek.
![]() |
![]() |
#202 | |
Raczkowanie
|
Szczerze nie rozumiem dlaczego na mnie wjezdzacie?
![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:52 ---------- Poprzedni post napisano o 22:49 ---------- Cytat:
U nas to wszystko wychodzi naturalnie i nie mam zamiaru sie nikomu z tego tlumaczyc. Napisalam to na forum bo jestem tu anonimowa, myslalam ze spoleczenstwo na wizazu jest nieco dojrzalsze niz na forach typu bravo, ale widac sie przeliczylam. Tu takze ludzie nie potrafia uszanowac odmiennego zdania innych. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#203 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#204 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
No ok, co kto lubi. Ja absolutnie nie chcę wiedzieć o partnerze wszystkiego, jak również nie chce by wiedział wszystko o mnie. Po pierwsze chcę mimo wszystko by była między nami jakaś mgiełka tajemniczości (choć i tak o to trudno po tylu latach związku). Po drugie - tak się nie da. Musiałabym się spowiadać z każdej swojej myśli, żebyśmy mogli wiedzieć o sobie wszystko. Po trzecie - moim zdaniem to niezdrowe, wręcz toksyczne. Jesteśmy osobnymi bytami i to, że tworzymy związek i jesteśmy bardzo bliskimi osobami nie oznacza, że wszystko musimy wiedzieć. Ogólnie z TŻ jesteśmy osobami, które lubią mieć jakąś przestrzeń dla siebie. Uwielbiamy spędzać ze sobą czas, ale lubimy też zatęsknić za sobą, czyli organizujemy sobie sami czas. Gdybym o partnerze wiedziała wszystko to raczej ni widziałabym w nim kochanka a brata. I w końcu musielibyśmy się rozstać. I wybacz, ale zabrzmiało to trochę komicznie - partner chce wiedzieć o Tobie wszystko, więc Ty przy nim puszczasz bąki, bo jemy to sprawia przyjemność ![]()
![]() |
![]() |
#205 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#206 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#207 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ale na jakie tematy ? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#208 |
Zakorzenienie
|
Stopień spoufalenia mierzy się tym, jak wiele nas z partnerem łączy. Jeśli mamy małe pojęcie o zainteresowaniach drugiej osoby, o jej myślach i uczuciach - rekompensujemy sobie to fizjologią. Bo "tego nie robi przy innych, tylko przy mnie, to takie wyjątkowe". A to pierd tylko.
![]() |
#209 |
BAN stały
|
Dla mnie takie wspólne radosne jawnopierdzenie i wąchanie swoich smrodów byłoby do bólu kastrujące czy tam sterylizujące
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#210 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Moze dlatego bo to jednak z Tż jestem najblizej. Z rodzicami przeciez nie prowadze zycia intymnego.. Szczerze mowiac rodzice wiedza o mnie najmniej z wszystkich najblizszych mi osob. A jesli chodzi o przyjaciol, to dla mnie to zapelnie inna relacja. Tż rowniez jest moim przyjacielem, ale też kimś o wiele więcej. Wiec w zasadzie nie ma o czym mowic, przyjaciele i rodzice to dla mnie po prostu cos zupelnie innego. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:23.