Nie odkładam życia na potem! - zmieniam się :-) - Strona 114 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-08-13, 05:48   #3391
NiebieskiPtak
Przyczajenie

Dot.: Nie odkładam życia na potem! - zmieniam się :-)

Hej dziewczyny! Mam wrażenie (po przejrzeniu pobieżnym wątku), że miejsce pasuje do mnie.
Ostatnio odkryłam, że mam już swój wiek, a stanęłam w miejscu parę lat temu- nadal nie skończyłam studiów, nie mogę znaleźć pracy i generalnie trochę zbyt lekko sobie żyję. Tymczasem coraz częściej przewija się temat dziecka, nawet TŻ dojrzał do tego, by się rozmnożyć, a ja stwierdzam z przerażeniem, że do takiego życia to ja nie mogę wprowadzić potomka! Muszę schudnąć (cholera wie jak to będzie po ciąży, a chciałabym chociaż trochę pobyć szczupła i zgrabna!), muszę nauczyć nas zdrowego żywienia (słabe mamy charaktery), musimy nauczyć się systematyczności (wszystko przekładam wiecznie na potem, tylko przyjemności sa zawsze najpierw), zacząć czytać więcej książek, odchamić się, przyzwyczaić do ruchu codziennego, bo zarastam pajęczyną... No i muszę popracować nad moim charakterem i życiem towarzyskim, jestem jakaś walnięta, często się dołuję (choć potrafię się zawziąć i poprawić sobie nastrój, zamiast pogrążać się w szarości jeszcze bardziej), nie bardzo radzę sobie z kontaktami z ludźmi, szybko się zniechęcam i uciekam...Czeka mnie sporo pracy nad sobą, ale dam radę! Tylko generalnie potrzebuję dużo wsparcia Pomożecie? W zamian oferuję swoją pomoc i wsparcie w ilościach dużych
NiebieskiPtak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-13, 10:21   #3392
LoieFuller
Raczkowanie

Witaj NiebieskiPtaku Ja ze swojej strony deklaruje wsparcie i o to samo proszę Was. Mam charakter typowej zodiakalnej Ryby, lubię sobie spokojnie porozmyślać, żyć w wolnym tempie. Niestety w ciągu 3 ostatnich lat ostro z tym przegięłam i chce teraz nadrobić stracony czas. Mam już na głowie wolontariat, praktyki i od września zaczynam półroczny staż w wymiarze 3/4 etatu, a chce kontynuować studia mgr dziennie. I nie wiem jak to zrobię. Planuje wziąć na 1 semestr IOS i zawiesić inne zobowiązania (muszę zrezygnować z dodatkowych zajęć na których mi zależało, bo po prostu się nie wyrobię ). To ogromna szansa, bo ten staż dostało 20 osób spośród 300! Ale ja nigdy nie żyłam pod takim napięciem i mam lekkiego pietra!
Przekonuje wszystkich że dam radę, ale ja sama nie jestem tego do końca pewna. Lubię wszystko robić na 100% i nie chce zawalić. Podziwiam waszą determinację i nie wiem jak to robicie, szczególnie Coma (czytałam na blogu, że zaczynasz nowe studia mgr), że tak się super wyrabiacie. Pozdrawiam
LoieFuller jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-13, 11:42   #3393
witch_18
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Rarita Pokaż wiadomość
Ja też bardzo lubię jesień - nawet kiedy jest deszczowo to lubię sobie usiąść z książką i zieloną herbatą pod kocem hehe w zasadzie to taką 'jesień' mam przez ostatnie półtora miesiąca
Ojj tak Gorzej jak w taką pogodę nie można zostać w domu tylko trzeba iść do pracy
zapraszam
witch_18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-13, 15:30   #3394
Aninek
Zakorzenienie

GG do Aninek

Cytat:
Napisane przez witch_18 Pokaż wiadomość
Ojj tak Gorzej jak w taką pogodę nie można zostać w domu tylko trzeba iść do pracy
Deszcz kocham wyłącznie jak siedzę w domu zwłaszcza w towarzystwie TŻ...
Aninek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-14, 09:31   #3395
witch_18
Zakorzenienie

Ja ostatnimi czasy miałam zmianę godzin pracy i mimo,że to tylko godzina różnicy,bo zamiast o 16 kończę o 17 to jakoś ciężko mi się potem ogarnąć z czymkolwiek.Nim się obejrzę to już 20 i po dniu..
zapraszam
Stary 2011-08-14, 11:48   #3396
Elladorea
Rozeznanie

Też mam wrażenie, że czas ostatnio coraz szybciej ucieka. Nawet trudno mi się ogarnąć z szukaniem pracy, bo co chwilę coś jest do zrobienia. A to wizyty u lekarzy, jakiś wyjazd, ważne sprawy do załatwienia, obowiązki domowe i ani się obejrzeć, a tu dzień już się kończy
Teraz ściągam sobie Photoshopa do kursu informatycznego. Mam nadzieję, że dobrze to robię, bo w instrukcji w kursie jest zupełnie inaczej Że niby trzeba zakładać konto itp, a u mnie od razu zaczął się ściągać.

Witch, poczytałam Twojego bloga Podoba mi się Widzę, że współpracujesz z kilkoma wydawnictwami, jeśli to nie tajemnica, to jak taką współpracę nawiązałaś? Sama do nich napisałaś, czy ktoś z wydawncitwa znalazł Twój blog? Pytam, bo sama chętnie pisałabym recenzje
Elladorea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-14, 13:15   #3397
Honey7
Zakorzenienie

Ja ostatnio sie zapuscilam i nic mi sie nie chce. Ale powoli zaczynam wracac do zywych z nowa motywacja i deteminacja
Stary 2011-08-14, 13:31   #3398
Little brown
Raczkowanie

u mnie motywacji brak . W przerwach między szukaniem lokum i źródła dochodu, totalne lenistwo eh.

Do tej pory nie wysłałam za dużo CV. Niestety, tak jak pisałam wcześniej, wiele ofert jest na pełen etat od 7 do 15. Pracę chciałabym rozpocząć od września lub października więc jeszcze trochę czasu jest, trzymajcie kciuki
Stary 2011-08-14, 20:40   #3399
Aninek
Zakorzenienie

GG do Aninek

Mam urlop i jestem w stanie jedynie poczytać sobie słówka z włoskiego-mam nadzieję,że niedługo zacznę jeszcze się ich uczyć
A czas rzeczywiście szybko mija.

Witch, dwa razy w tygodniu pracuję w godzinach 10-18, jestem w domu ok. 18.15,ale nim się ogarnę (obiad itp.) stwierdzam,że jest za późno by robić cokolwiek.Jestem typem osoby,która woli zaczynać pracę rano (i nawet być niewyspana),ale kończyć wcześniej...
Stary 2011-08-14, 20:43   #3400
witch_18
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aninek Pokaż wiadomość
Witch, dwa razy w tygodniu pracuję w godzinach 10-18, jestem w domu ok. 18.15,ale nim się ogarnę (obiad itp.) stwierdzam,że jest za późno by robić cokolwiek.Jestem typem osoby,która woli zaczynać pracę rano (i nawet być niewyspana),ale kończyć wcześniej...
Ja też,mogę przeklinać ranne wstawanie,ale wolę iść do pracy na 7-8 niż 9-10 i mieć cały dzień stracony.
zapraszam
Stary 2011-08-14, 22:47   #3401
sommer
Raczkowanie

W zupełności się z Wami zgadzam. Również wolę wstać o 6/7 i zacząć wcześniej zajęcia/pracę. Chodzenie na uczelnię na np. 12 męczy mnie niesamowicie.

A do mnie powoli wracają siły. Muszę pokombinować i zmienić taktykę chyba, bo coś mi kiepsko idzie. Teraz mam praktyki więc jest jeszcze gorzej- wracam późno i już na nic nie mam chęci.

Żeby się zmotywować- a taka taktyka zawsze na mnie działa- kupiłam sobie ostatnio nowiutkie śliczne zakreślacze w Lidlu ( takie w kształcie kuli, 6 kolorowe, zakochałam się w nich ! ) i mnóstwo kolorowych karteczek- uwielbiam nimi obklejać książki czy zeszyty, łatwiej mi się wtedy skupić.

I tak na razie wegetuję troszkę. Wkurzam się na praktykach bo robię jakieś głupoty w Excelu i chadzam po obiadki dla szanownych koleżanek. Dobrze, że chociaż przy kserze nie stoję te 8 godzin... Liczyłam na znacznie ambitniejsze te praktyki
Za to czytam. "Zakochałam się" w Kasi Michalak i do przeczytania całej jej dotychczasowej kolekcji brakuje mi tylko dwóch książek. Pisze genialnie! Polecam na leniwe dni przy herbatce i ciasteczku ))

---

Dziewczyny...
Jak się zmotywować gdy nic mi nie wychodzi a mojej siostrze spełniają się wszystkie MOJE marzenia? U mnie przyjaciół brak ( o chłopaku nie wspomnę... nawet rodzice chyba zaczynają się o mnie niepokoić o.O ) a ona ma pełno ludzi w okół siebie ( i pierwszego faceta, są razem jakieś 1,5 roku i jeszcze NIGDY się nie pokłócili ), ona uczy się genialnie nie wkładając w to w ogóle wysiłku ( prawdę mówiąc to wcale się nie uczy, ja nie wiem skąd ona tyle wie i umie... ) a ja muszę długo posiedzieć by coś skumać. I jeszcze mnóstwo mnóstwo przykładów mogę podać. Normalnie ręce mi opadają jak patrzę jak jej się wszytko udaje....
Czuje się przy niej taka beznadziejna a moja motywacja spadła poniżej zera... <ściana>

Edytowane przez sommer
Czas edycji: 2011-08-15 o 11:44
sommer jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-15, 12:12   #3402
Coma_
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez sommer Pokaż wiadomość
(...)
Dziewczyny...
Jak się zmotywować gdy nic mi nie wychodzi a mojej siostrze spełniają się wszystkie MOJE marzenia? U mnie przyjaciół brak ( o chłopaku nie wspomnę... nawet rodzice chyba zaczynają się o mnie niepokoić o.O ) a ona ma pełno ludzi w okół siebie ( i pierwszego faceta, są razem jakieś 1,5 roku i jeszcze NIGDY się nie pokłócili ), ona uczy się genialnie nie wkładając w to w ogóle wysiłku ( prawdę mówiąc to wcale się nie uczy, ja nie wiem skąd ona tyle wie i umie... ) a ja muszę długo posiedzieć by coś skumać. I jeszcze mnóstwo mnóstwo przykładów mogę podać. Normalnie ręce mi opadają jak patrzę jak jej się wszytko udaje....
Czuje się przy niej taka beznadziejna a moja motywacja spadła poniżej zera... <ściana>
To akurat jest zastanawiające, bo w każdym normalnym związku zdarzają się kłótnie, sprzeczki czy mniejsze niesnaski. Taki stan rzeczy wskazuje na to, że albo są między sobą nieszczerzy (i nie wyszli z etapu słodzenia) albo są za***iście nudną parą Ew. nikt nie wie jak jest naprawdę (stwarzają pozory przed rodziną i znajomymi) albo na bank mają przed sobą jakiś mniejszy lub większy kryzys

Sommer , zmotywować się masz następująco:
- przede wszystkim rozpocząć pracę nad sobą w związku z destrukcyjnym porównywaniem się do siostry (nawet nie chcę wiedzieć ile czasu spędziłaś rozmyślając nad tym co ma ona, a czego Ty nie masz....);
- przestać myśleć nad tym czego oczekują rodzice, a nad tym czego Ty sama chcesz;
- wypisać swoje mocne strony (założę się, że znajdzie się parę rzeczy, w których będziesz lepsza od siostry, choć to nie o to chodzi);
- zacząć działać! sukcesy (nawet te najmniejsze, maciupeńkie) motywują i zdecydowanie podwyższają samoocenę

Coma_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-15, 12:28   #3403
xxYashaxx
Zadomowienie

GG do xxYashaxx

Hej;* Skończłam moją pracę wakacyjną i teraz mam tydzień przerwy a potem jadę do Bułgarii <3
Cytat:
Napisane przez witch_18 Pokaż wiadomość
Ja też,mogę przeklinać ranne wstawanie,ale wolę iść do pracy na 7-8 niż 9-10 i mieć cały dzień stracony.
mam tak samo

Cytat:
Napisane przez Coma_ Pokaż wiadomość
To akurat jest zastanawiające, bo w każdym normalnym związku zdarzają się kłótnie, sprzeczki czy mniejsze niesnaski. Taki stan rzeczy wskazuje na to, że albo są między sobą nieszczerzy (i nie wyszli z etapu słodzenia) albo są za***iście nudną parą Ew. nikt nie wie jak jest naprawdę (stwarzają pozory przed rodziną i znajomymi) albo na bank mają przed sobą jakiś mniejszy lub większy kryzys

Sommer , zmotywować się masz następująco:
- przede wszystkim rozpocząć pracę nad sobą w związku z destrukcyjnym porównywaniem się do siostry (nawet nie chcę wiedzieć ile czasu spędziłaś rozmyślając nad tym co ma ona, a czego Ty nie masz....);
- przestać myśleć nad tym czego oczekują rodzice, a nad tym czego Ty sama chcesz;
- wypisać swoje mocne strony (założę się, że znajdzie się parę rzeczy, w których będziesz lepsza od siostry, choć to nie o to chodzi);
- zacząć działać! sukcesy (nawet te najmniejsze, maciupeńkie) motywują i zdecydowanie podwyższają samoocenę
Zgadzam się z Tobą, nie wyobrażam sobie związku bez kłótni;P Mam do Was pytanie, na jednej ze stron znalazłam propozycje prowadzenia strony internetowej o programie telewizyjnym...jest to darmowe, ale myślę, że fajne jako doświadczenie do CV potem...jak sądzicie?
xxYashaxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-15, 12:35   #3404
Coma_
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez xxYashaxx Pokaż wiadomość
(...)
Mam do Was pytanie, na jednej ze stron znalazłam propozycje prowadzenia strony internetowej o programie telewizyjnym...jest to darmowe, ale myślę, że fajne jako doświadczenie do CV potem...jak sądzicie?
Jeżeli pokrywa się to z Twoim kierunkiem studiów/ profilem przyszłej wymarzonej pracy, to jak najbardziej fajne doświadczenie Ja po paru latach bezpłatnych aktywności, dużo uważniej je dobieram (o ile w ogóle się na nie decyduję) - patrzę przyszłościowo i przede wszystkim pod względem czasowym i rozwojowym

Stary 2011-08-15, 12:37   #3405
emelie
Wtajemniczenie

Cytat:
Jeżeli pokrywa się to z Twoim kierunkiem studiów/ profilem przyszłej wymarzonej pracy, to jak najbardziej fajne doświadczenie Ja po paru latach bezpłatnych aktywności, dużo uważniej je dobieram (o ile w ogóle się na nie decyduję) - patrzę przyszłościowo i przede wszystkim pod względem czasowym i rozwojowym
A ja się zastanawiam - skąd Ty się o tych wszystkich aktywnościach dowiadujesz? Ja nigdy nie umiem nic ciekawego znaleźć
Stary 2011-08-15, 12:47   #3406
Coma_
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez emelie Pokaż wiadomość
A ja się zastanawiam - skąd Ty się o tych wszystkich aktywnościach dowiadujesz? Ja nigdy nie umiem nic ciekawego znaleźć

Chcieć to móc, wszystko zależy też od kierunku

- http://ogloszenia.ngo.pl/ (zakładki staże/ studia i wolontariat),
- http://warszawa.gumtree.pl/f-Praca-w...W0QQCatIdZ9143 (akurat przykład Warszawy),
- tablice ogłoszeń na wydziałach, inne słupy i ulotki strony internetowe zebrane wokół Uniwerku, również innych uczelni;
- setki zakładek stron w moim kompie różnych firm/ stowarzyszeń/fundacji/ organizacji, na które wchodzę od czasu do czasu i patrzę czy nie organizują czegoś ciekawego (zakładki zbierane przez 4 lata studiów);
- parę linków znajdziecie również na moim blogu: http://helineth.blogspot.com/p/samodoskonalenie.html

Ogólnie rzecz biorąc to chłonę wiedzę o aktywnościach z zewsząd szkoda, że czasu brak... Ktoś coś powie, wspomni, a ja pamiętam i ew. w domu poszukuję informacji. Ktoś mówi, że gdzieś jest na stażu, ja zapisuję nazwę firmy w pamięci.

Teraz na przykład nie mam czasu na coś nowego, poza tym mam i tak przeładowane CV... Jeżeli już to jestem też na etapie szukania czegoś właśnie płatnego... No i do kwietnia mam już zaklepane właśnie pewne warsztaty, wynalezione w czerwcu tego roku Najważniejsze to znaleźć długoterminową aktywność, jak coś człowiek znajdzie porządnego to ma zapełniony czas na parę miesięcy, lat a czasem nawet na cały okres studiów.

Edytowane przez Coma_
Czas edycji: 2011-08-15 o 12:54
Stary 2011-08-15, 16:25   #3407
Coma_
Zadomowienie

Kto ma konto na Facebooku i zechce poświęcić kilka sekund na polubienie Blogowej Grupy Samorozwoju?

Face:
http://www.facebook.com/pages/Blogow...70160893052100
BGS:
http://akcja-realizacja.blogspot.com/

Będę wdzięczna Jeszcze kilka tygodni temu było 35 "lajków", facebook nam zlikwidował wcześniejsze konto

Stary 2011-08-15, 16:30   #3408
emelie
Wtajemniczenie

Cytat:
Chcieć to móc, wszystko zależy też od kierunku

- http://ogloszenia.ngo.pl/ (zakładki staże/ studia i wolontariat),
- http://warszawa.gumtree.pl/f-Praca-w...W0QQCatIdZ9143 (akurat przykład Warszawy),
- tablice ogłoszeń na wydziałach, inne słupy i ulotki strony internetowe zebrane wokół Uniwerku, również innych uczelni;
- setki zakładek stron w moim kompie różnych firm/ stowarzyszeń/fundacji/ organizacji, na które wchodzę od czasu do czasu i patrzę czy nie organizują czegoś ciekawego (zakładki zbierane przez 4 lata studiów);
- parę linków znajdziecie również na moim blogu: http://helineth.blogspot.com/p/samodoskonalenie.html

Ogólnie rzecz biorąc to chłonę wiedzę o aktywnościach z zewsząd szkoda, że czasu brak... Ktoś coś powie, wspomni, a ja pamiętam i ew. w domu poszukuję informacji. Ktoś mówi, że gdzieś jest na stażu, ja zapisuję nazwę firmy w pamięci.

Teraz na przykład nie mam czasu na coś nowego, poza tym mam i tak przeładowane CV... Jeżeli już to jestem też na etapie szukania czegoś właśnie płatnego... No i do kwietnia mam już zaklepane właśnie pewne warsztaty, wynalezione w czerwcu tego roku Najważniejsze to znaleźć długoterminową aktywność, jak coś człowiek znajdzie porządnego to ma zapełniony czas na parę miesięcy, lat a czasem nawet na cały okres studiów.
Dzięki, linki się przydadzą

Cytat:
Jeszcze kilka tygodni temu było 35 "lajków", facebook nam zlikwidował wcześniejsze konto
O, a dlaczego? Wytłumaczyli się z tego jakoś?
Stary 2011-08-15, 16:40   #3409
Coma_
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez emelie Pokaż wiadomość
(...)
O, a dlaczego? Wytłumaczyli się z tego jakoś?
Fałszywe dane... no ale jak podać prawdziwe, skoro to nie jest spersonalizowana strona, poza tym miałyśmy tak jakby profil i przypisaną do niego stronę i o to chodziło (trochę nasz błąd przy zakładaniu). Teraz już powinno być ok, bo jest to tylko strona, bez profilu. Nie wiem jak to inaczej wytłumaczyć

Wiem, że problem nie tylko nas dotyczył, ale wielu profili "fałszywych" m.in. skasowali też konto bloga Kasi Tusk Tylko, że ona chyba wywalczyła przywrócenie... no ale my jesteśmy zbyt malutcy przy niej

Stary 2011-08-15, 19:07   #3410
witch_18
Zakorzenienie

Cytat:
Fałszywe dane... no ale jak podać prawdziwe, skoro to nie jest spersonalizowana strona, poza tym miałyśmy tak jakby profil i przypisaną do niego stronę i o to chodziło (trochę nasz błąd przy zakładaniu). Teraz już powinno być ok, bo jest to tylko strona, bez profilu. Nie wiem jak to inaczej wytłumaczyć

Wiem, że problem nie tylko nas dotyczył, ale wielu profili "fałszywych" m.in. skasowali też konto bloga Kasi Tusk Tylko, że ona chyba wywalczyła przywrócenie... no ale my jesteśmy zbyt malutcy przy niej
Czyżbym też musiała na to uważać? niech nie ruszają moich 18 lajków
zapraszam
Stary 2011-08-21, 18:06   #3411
Aninek
Zakorzenienie

GG do Aninek

Jestem już po urlopie i z nowym zasobem sił rzucam się do pracy-właśnie siedzę nad tłumaczeniem tekstu.
Stary 2011-08-22, 08:34   #3412
Honey7
Zakorzenienie

a ja powracam z nową motywacją do zadbania o siebie i chęciami do aktywności fizycznej ;D
Stary 2011-08-22, 09:59   #3413
Aninek
Zakorzenienie

GG do Aninek

Cytat:
Napisane przez Honey7 Pokaż wiadomość
a ja powracam z nową motywacją do zadbania o siebie i chęciami do aktywności fizycznej ;D
Żeby mi się tak chciało ćwiczyć a powinnam,po urlopie w domu mam jedną fałdkę więcej
Stary 2011-08-22, 16:21   #3414
klaaa
Zadomowienie

Cytat:
To tak jak ja.
Ostatnio po 10 godzinach tańczenia stwierdziłam, że mam niezłą kondycję, bo zero zmęczenia i zakwasów, więc tylko z tego korzystać. I wymyśliłam sobie wczoraj, że chcę tańczyć. Zaczęłam dziś szukać jakiejś szkoły i jak na złość odkryłam, że jedna bardzo dobra jest niedaleko mnie i żeby było ciekawiej znalazłam do niej zniżkę i teraz mam poważny problem, bo to świeży pomysł, a zniżka ważna do końca dnia i co ja mam tu teraz zrobić, decydować się?
Stary 2011-08-22, 16:49   #3415
Rarita
Wtajemniczenie

Widzę, że wszyscy pełni zapału po urlopach a u mnie właśnie na odwrót, od piątku siedzę w domu i nic nie robię... teraz też zamiast coś poczytać oglądam "Dlaczego Ja?" ale może jednocześnie przerobię chociaż słówka z angielskiego
Rarita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-22, 19:24   #3416
Aninek
Zakorzenienie

GG do Aninek

Cytat:
Napisane przez klaaa Pokaż wiadomość
To tak jak ja.
Ostatnio po 10 godzinach tańczenia stwierdziłam, że mam niezłą kondycję, bo zero zmęczenia i zakwasów, więc tylko z tego korzystać. I wymyśliłam sobie wczoraj, że chcę tańczyć. Zaczęłam dziś szukać jakiejś szkoły i jak na złość odkryłam, że jedna bardzo dobra jest niedaleko mnie i żeby było ciekawiej znalazłam do niej zniżkę i teraz mam poważny problem, bo to świeży pomysł, a zniżka ważna do końca dnia i co ja mam tu teraz zrobić, decydować się?
To nie przypadek,to przeznaczenie bierz
Stary 2011-08-22, 20:08   #3417
klaaa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Aninek Pokaż wiadomość
To nie przypadek,to przeznaczenie bierz
Wiem, to samo pomyślałam i wzięłam
Stary 2011-08-23, 07:57   #3418
Aninek
Zakorzenienie

GG do Aninek

Cytat:
Napisane przez klaaa Pokaż wiadomość
Wiem, to samo pomyślałam i wzięłam
I to się chwali
Stary 2011-08-23, 10:20   #3419
Honey7
Zakorzenienie

i bardzo dobrze, że wzięłaś. taka okazja może się już nie zdarzyć, a to że daleko to nieistotne
ja od następnego tygodnia rozpocznę plan PUMY 6cio tygodniowy ;D ciekawe jak mi pójdzie
Stary 2011-08-23, 10:24   #3420
Aninek
Zakorzenienie

GG do Aninek

Cytat:
i bardzo dobrze, że wzięłaś. taka okazja może się już nie zdarzyć, a to że daleko to nieistotne
ja od następnego tygodnia rozpocznę plan PUMY 6cio tygodniowy ;D ciekawe jak mi pójdzie
Jakiś plan ćwiczeń?Mój plan ma jedno założenie-systematyczność zacznę ćwiczyć w domu,a po 2 dniach mi się już nie chce
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości