|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
Pokaż wyniki sondy: Tytuł do nowego wątku
|
|||
| Rusza nam się cały brzuszek - to tak fika nasz maluszek - mamy styczeń-luty 2012r |
|
31 | 53,45% |
| Zawsze do pomocy gotowe, mamusie styczniowo-lutowe |
|
0 | 0% |
| Nasze fasolki rosną silne i zdrowe- Mamusie styczniowo-lutowe 2012 |
|
3 | 5,17% |
| Połowa ciąży już za nami, niedługo będziemy mamusiami. Mamusie styczeń-luty 2012 |
|
24 | 41,38% |
| Głosujący: 58. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3001 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Coraz większe nasze brzuszki, w nich chłopczyki i dziewuszki -mamusie 01-02.201
Cytat:
![]() Cytat:
ciekawe, czy te 'rozpieszczanie' zostanie po urodzeniu hihihi ![]() Cytat:
Koniecznie musisz zrobić zapasy na czarną godzinę!!! ![]() Cytat:
dlatego mam z biedronki i 2 kupiłam z netto- ale są napisy niemieckie, więc... ![]() Cytat:
W czasie ciąży wszystko zaczyna odrastać, przez hormony A taka depilacja, owszem jest fajna, ale... to nie jest na całe życie, bo włosy odrastają po 4-5 latach... więc cały czas trzeba by było chodzić, na 'podtrzymanie'
|
|
#3002 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Coraz większe nasze brzuszki, w nich chłopczyki i dziewuszki -mamusie 01-02.201
[QUOTE=n1kotynka;28927515]
ee mi nic nieestetycznie nie wyglądało. tuszem potem jak najbardziej mozna malować robiłam tak na swoim ślubie, tylko trzeba uważać przy zmywaniu i nie zmywać niczym oleistym, ja resztki rzes juz wyskubałam [COLOR="Silver"]oczywiście można malowac ale wszystko zalezy od jakości rzes jak i od metody za czym idzie cena.. przedluzanie kepkami rozni sie od przedluzania,,wlosek po wlosku'' jezeli rzesy sa dobrze zrobione nie trzeba i nie jest zalecane ich tuszowanie,poniewaz same w sobie wygladaja ladnie i nie widze potrzeby dodatkowego tuszowania. no ale kto co lubi |
|
|
|
#3003 | |
|
Zadomowienie
|
[QUOTE=niunia1305;28928019]
Cytat:
|
|
|
|
|
#3004 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3005 |
|
Wtajemniczenie
|
a mi pani kosmetyczka mówiła zawsze jak chodziłam do niej na rożne zabiegi twarzy, ze jakbym chciała przedłużać rzęsy to mam sobie to wybić z głowy bo moje naturalne są takie piękne długie ze to przedłużanie u mnie nie miało by sensu
![]()
|
#3006 | |
|
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#3007 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
ja tam swoje tez mam ladne ale jak to zwykle bywa chce sie wiecej i troszke je przez pewien czas poprawialam odzywka o ktorej wczesniej pisalam, i staly sie jeszcze fajniejsze
|
|
|
|
|
#3008 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
już wiem teraz do kogo zgłaszać się z pytaniami ![]() Cytat:
Cytat:
ja w swoim nie mam klimy ale za to wszelkie wymiany i przeglądy w tż'towym samochodzie bardzo nas bolą bo części i robocizna są drogie Cytat:
Jak odrastają to można uzupełnić przecież, a jak mi się spodoba to zamierzam je mieć długo, uzupełniać na bieżąco, zatem nie będzie aż tak widac tych odrostów o jakich piszesz.
|
|
|
#3009 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
a to chyba ze tak. jak zrobisz to wstaw jakies foto oczek
|
|
|
|
|
#3010 |
|
Zakorzenienie
|
mamuski alez zrobilam zakupce
Kocyk nie jest bardzo gruby, ale milutki i misio slodki a recznik uwazam ze dobrej jakosci, wiec raczej moge polecic ![]() No i ponizej zdjecia moich dzisiejszych nabytkow dla Lenki i dla mnie sukienka/tunika ![]() I wlasnie listonosz przyniosl paczke z bebilonu. Liczylam na cos o mleku,a w srodku pluszowy miś Edytowane przez Haniula Czas edycji: 2011-08-23 o 12:02 |
|
|
|
#3011 |
|
Zakorzenienie
|
Haniula, super zakupki
widzę, nie masz jeszcze wkręty na różowe A ten kocyk-rożek zielony, to widzę taki... 'dwufazowy' ![]() o poprawiła foto ale moje baczne oko wszystko zauważyło!
|
#3012 |
|
Zakorzenienie
|
Agatek osz Ty
nic sie nie ukryje:P ale zielony to reczniczekSa tak ladnie zapakowane, ze szkoda mi byloo te tasiemki odpinac
|
|
|
|
#3013 |
|
Zakorzenienie
|
no to w każdym bądź razie fajny ręczniczek Mi się to podoba Twój obrus bardzo taki 'inny'
|
#3014 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3015 |
|
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny !
W koncu sie zebralam, wrzucilam foto swoje i brzuchola w klubie ... Wiecie co mimo ze jestem na zwolnieniu i teoretycznie powinnam miec duzo czasu to dni mi sie przelewaja i za nic konkretnego sie nie moge zabrac... Od kilku dni sie czaje na zrobienie wlasnej listy wyprawkowej i mi nie wychodzi... W ogole widze ze wy juz zakupy poczynacie... ja mam troche ciuszkow kilka body pajace jakies dzinsy i tyle... Narazie czekam do wrzesnia zeby plec poznac i moze juz sie odwaze troche poszalec ![]() Ehh znowu mam ochote na grzybki marynowane a maz mnie nastraszyl ze ocet moze zaszkodzic i mi faze wkrecil a sam je i sloiczkow ubywa... to byl chyba jego sposob na zjedzenie wszystkich !
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3016 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3017 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3018 |
|
Zakorzenienie
|
Hania fajne zakupy
a obrus mam bardzo podobny
|
|
|
|
#3019 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moja chrześniaczka ma tyyle różowych ciuszków, że masakra Cytat:
|
|
#3020 |
|
Zakorzenienie
|
ale mam dzisiaj lenia... i w ogole jakos humoru brak i nic mi się nie chce i w ogole
|
|
|
|
#3021 | ||
|
Zadomowienie
|
Dzien doberek
![]() wlasnie ma przerwe w parcy ![]() dziekuje wszystki za zyczenia ![]() kolacja była bardzo udana i syta hihi a wieczorakie ogladenlismy romansidło ![]() a dzsiaj mój mezulek zrobił mi niespodzianke i poczta przyszła paczka z monitorem oddechu o takim http://www.angelcare.pl/ac401-opis.htm kupil osiolek i nic mi nie powiedział ![]() Cytat:
i oczewiscie wspołczuje sytuacji z autem :/ Cytat:
piekniusie :/Własnie przed momentem sie dowiedziałam ze moj braciszek ze swoja dziewczyna (moja przyajciółka) chcca nam kupic wózek ![]() podobno maja mozliwosc wychaczyc tanio cos takiego http://www.bubumarket.pl/index.php?p...ct&prod_id=285 spacerówka mi sie nie podoba ale jak mam być szczera to za darmo nie bede wybrzydzac ![]() przynajmniej 400 funciakow zostaje w kieszeni
|
|
|
#3022 | |
|
Rozeznanie
|
czesc mamusie
Cytat:
|
|
#3023 | |||
|
Zadomowienie
|
ale ja mam niezłe zapasy ale wybrałam z tego to co było otwarte więc było tego najmniej
![]() Cytat:
![]() oki ![]() Cytat:
Cytat:
|
|
|
#3024 |
|
Zakorzenienie
|
Kasia no to fajne prezenty-i od meża i od brata
|
|
|
|
#3025 | ||
|
Zadomowienie
|
Haniula super ze zakupy udane
![]() Cytat:
![]() a z autem to czekam na meza i bedziemy myśleć co zrobić kasia ja o trójkołowcach czytałam, że są niestabilne i ten ma miękką gondolę chyba a na zimę wolałabym uszytwnianą. Z drugiej strony mówisz, że możesz mieć za darmo więc faktycznie bym nie wybrzydzała ![]() Cytat:
trochę czasu do wiosny mieć będziemy, żeby zrzucic. Ja jestem 7 kg na plusie w 20 tygodniu |
||
|
|
|
#3026 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ciekawe co mężul na to powie...
|
|
#3027 |
|
Raczkowanie
|
Haniu ciuszki śliczne napisz prosze jak ten ręczniczek (czy kocyk bo widziałam podobne )
|
|
|
|
#3028 |
|
Wtajemniczenie
|
rany dziewczyny ale wy tu szalejecie z tymi wpisami
ja w sobote jechalam do rodziców bo tata w niedziele miał urodzinki a w poniedziałek musiałam jechać na bezrobocie tzn okazało sie ze wcale nie musiałam ale niewiedziałam jak to jest jak mam zwolnienie a mam wyznaczony termin choć i tak musiałam jechać zgłosić zmiane dowodu to sie okazało że na wizytę nie musiałam jechać bo do PUP zgłaszam się na drugi dzień jak się kończy zwolnienie które nie zostało przedłużone wtedy wyznaczają mi termin kolejnej wizyty, teraz mam kolejną wizytę wyznaczoną na 12.12 tż się śmiał ze no tak się zdarzy ze tego dnia będe rodzic i co będe jechać na bezrobocie więc sie śmiałam i mu tłumaczyłam ze nie muszę jechać to jest tylko tak podana kolejna wizyta a jak mam zwolnienie to nie muszę i po urodzeniu muszę tylko im wysłać zaświadczenie ze szpitala lub od lekarza ze urodziłam żeby mogli mi przyznać urlop macierzyński ![]() a tak w ogóle przez 2 dni mi do śmiechu nie było za bardzo strasznei się martwiłam i dziś już chciałam iśc do lekarza bo bąbel przez 2 dni nie dawał znaku życia ani się nie kręcił ani nie kopał zupełnie nic -cisza zaczełam sie już poważnei martwić całą noc dziś nie spokojnie spałam co chwilę się budziłam czekałam żeby była już 9 godzina by zadzwonić do lekarza a tu niespodziewanie o 4 nad ranem synek zaczął kopać kilka razy mnie kopnął chyba dla uspokojenia potem o 8 rano zrobił powtórkę więc się uspokoiłam troche kurcze dziewczyny jakiego miałam stracha nawet sobie nie wyobrażacie - leniwy po rodzicach jest taka prawda mamusia leniwa tatuś leniwy i tak to chyba po nas odziedziczy każde z nas lubi sobie długo pospać
|
#3029 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Może byłas w ciagłym ruchu przez te ostatnie dni i dlatego nie czułas?
|
|
#3030 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
właśnie mój mnie kopie, bo leżę od 30 minut
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:38.

znowu jak wrocil z nocki to zrobił mi pyszne sniadanko 

A taka depilacja, owszem jest fajna, ale... to nie jest na całe życie, bo włosy odrastają po 4-5 latach... więc cały czas trzeba by było chodzić, na 'podtrzymanie' 

ja w swoim nie mam klimy 

i ten ma miękką gondolę chyba a na zimę wolałabym uszytwnianą. Z drugiej strony mówisz, że możesz mieć za darmo więc faktycznie bym nie wybrzydzała