Odżywki do brwi

Revitalash Advanced Eyelash Conditioner Odżywka - serum stymulujące wzrost rzęs i brwi

Revitalash Advanced Eyelash Conditioner Odżywka do rzęs i brwi 3miesiące kuracji 2,0ml

AGA1002
    22 stycznia 2025 o 17:29
    Wyjątkowa odżywka.
    Do odżywki Revitalash Advanced wróciłam po kilku latach. Odżywkę stosowałam zgodnie z zaleceniami producenta. Opakowanie wygląda jak tradycyjny tusz tylko za miast szczoteczki ma cieniutki pędzelek, dodatkowo odżywka zapakowany jest w kartonik, wszystko prezentuje się bardzo efektownie. Natomiast konsystencja to bezbarwny i bez zapachu płyn. Co do działanie, otrzyma ode mnie same pochwały. Już po pierwszych 3 tygodniach regularnego stosowania zauważyłam że moje rzęsy przestały wypadać. Natomiast pierwsze widoczny efekty poprawy stanu rzęs zauważyłam po 1 miesiącu. Moje rzęsy stały się bardziej gęste, ciemniejsze, mocniejsze i nie były już tak kruche. Dzięki tej odżywce nowo wyrastające rzęsy są zdecydowanie mocniejsze i grubsze. Produkt nie uczula i nie podrażnia oczu. By osiągnąć tak wspaniałe efekty liczy się systematyczność i wytrwałość oraz czas, ale myślę że ten końcowy efekt wynagradza naszą cierpliwość. Opakowanie może jest niewielkie, ale jest bardzo wydajne, wystarcza na bardzo długo. Rzęsy po kuracji wyglądają bardzo spektakularnie. Zdecydowanie polecam.
    Zalety:
    • Super Działanie, Wydajność, Nie uczula, Nie podrażnia
    Xyzjx
    18 października 2024 o 13:01
    Rewelacyjna odżywka do rzęs
    Stosowałam już wiele różnych odżywek do rzęs, ale muszę przyznać, że Revitalash Advanced to zdecydowanie najlepszy produkt, z jakim miałam do czynienia. Efekty są spektakularne. Już po kilku tygodniach regularnego stosowania zauważyłam, że moje rzęsy stały się widocznie grubsze, dłuższe i bardziej zagęszczone. Produkt działa nie tylko na długość, ale też na ogólną kondycję włosków, sprawiając, że wyglądają zdrowiej i mocniej. Odżywkę stosuję już od ponad roku, i efekty są wciąż zadowalające. Rzęsy nie wypadają, wyglądają jak po profesjonalnych zabiegach, bez konieczności przedłużania czy zagęszczania w salonie. Mimo że opakowanie jest niewielkie, produkt jest bardzo wydajny – wystarczy cienka warstwa, więc jedno opakowanie starcza na naprawdę długo. Jedynym minusem tej odżywki jest jej cena. Produkt jest dość kosztowny, co może być barierą dla wielu osób. Niemniej, z mojego doświadczenia wynika, że warto zainwestować, ponieważ efekty są warte każdej wydanej złotówki.
    Zalety:
    • Długotrwałe efekty
    • Gęstsze, dłuższe i grubsze rzęsy
    Wady:
    • Wysoka cena
  • 28 kwietnia 2024 o 20:02
    Naprawdę działa
    Zastanawiałam się nad kupieniem tej odżywki dobre parę tygodni ze względu na jej wysoką cenę. Ostatecznie zdecydowałam się i od pierwszego dnia stosowałam regularnie niecierpliwie czekając pierwszych efektów. Na opakowaniu było napisane , że pierwsze efekty są widoczne po 4 tyg. Ja zauważyłam je po ok .3 tyg. Od tamtej pory rzęsy rosły jak szalone do tego stopnia, że zaczęłam stosować ja co 2-3dni. Ja kupiłam pojemność 3,5ml i miało mi to starczyć na 3 miesiące a ostatecznie starczyła mi na ponad rok. Słyszałam dużo o tym że odżywka podrażnia oczy. Faktycznie powieki przy linie rzęs lekko swędziały ale nie było to jakieś wielkie podrażnienie i nie powodowało na tyle dyskomfortu żebym przestała jej używać
    Zalety:
    • Widoczne efekty, wydajność ,
    Wady:
    • Cena , lekkie podraznienie
  • 24 marca 2024 o 22:03
    Fenomenalne efekty kosztem podrażnionej skóry
    Zakupiłam ten produkt z myślą o moich jaśniutkich, długich ale jednak bardzo rzadkich rzęsach, chciałam je trochę podrasować:) Opakowanie jest bardzo estetyczne, wygodne, aplikator bardzo cieni i idealnie sunie po skórze jak najlepszy eyliner. Jest bardzo wydajne mimo, ze kupiłam opakowanie, które według producenta miało być 3 miesięczną kuracją mi starczyło na około 6 miesięcy stosowania. Rzęsy po systematycznym stosowaniu były niebotycznie długie:) bardzo gęste, kąciki wyglądały jakbym miałą co najmniej doklejone jakieś kępki, ale jednak kącik oka a potem cała górna powieka były po regularnym stosowaniu bardzo mocno zaczerwienione. Do tego bardzo mocno powiększyły się sińce pod oczami, które wcześniej prawie nie były widocznie, nie zkaupię ponownie.
  • 10 listopada 2023 o 19:00
    Srogo bo drogo
    Na przestrzeni ostatnich 5lat przeszłam chyba przez większość dostępnych na rynku baz stymulujących wzrost rzęs. W przypadku Revitalash kupiłam dwupak bo trafiłam na promocję. Nie ukrywam,że wygląd moich rzęs i oczu ma dla mnie ogromne znaczenie,tym bardziej że matka natura nie obdarzyła mnie wachlarzem,wręcz jak w wojskowym rygorze "co druga wystąp". Mówiąc wprost cierpię na okresowe przerzedzenie rzęs,są one naturalnie krótkie i cienkie,z tendencją do grupowego wypadania, stąd też moja całoroczna próba ratowania się odżywkami z różnych przedziałów cenowych. Nie mogę powiedzieć,se Revitalash nie działa, działa wręcz książkowo tak samo jak reszta zdecydowanie bardziej przystępnych cenowo drogeryjnych odżywek. Byłabym nawet gotowa przełknąć ten wydatek, gdyby efekt bo użyciu Revitalash był w stanie utrzymać się dłużej po kuracji niż tylko do kolejnego cyklu życia rzęs. Z racji,że nie ma tu tego efektu,nie wróciłam go ponownego stosowania tej odżywki, idąc w tańsze zamienniki.
    Zalety:
    • Działa,rzęsy odrastają grubsze i dłuższe,ale efekt moja wraz z zaprzestaniem stosowania kosmetyku
    Wady:
    • Cena, absurdalnie wysoka