Coraz większe nasze brzuszki, w nich chłopczyki i dziewuszki -mamusie 01-02.2012 - Strona 101 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Tytuł do nowego wątku
Rusza nam się cały brzuszek - to tak fika nasz maluszek - mamy styczeń-luty 2012r 31 53,45%
Zawsze do pomocy gotowe, mamusie styczniowo-lutowe 0 0%
Nasze fasolki rosną silne i zdrowe- Mamusie styczniowo-lutowe 2012 3 5,17%
Połowa ciąży już za nami, niedługo będziemy mamusiami. Mamusie styczeń-luty 2012 24 41,38%
Głosujący: 58. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-08-23, 11:22   #3001
*Agatek*
Zakorzenienie

Dot.: Coraz większe nasze brzuszki, w nich chłopczyki i dziewuszki -mamusie 01-02.201

Cytat:
Napisane przez bybella Pokaż wiadomość
a jak długo jesteście razem?
może macie już taaaki staż, że wydaje mu się, że nie musi się starać?
7 lat wybije w październiku, a 2 rocznica ślubu we wrześniu
Cytat:
Napisane przez Haniula Pokaż wiadomość
dzien dobry

nie poznaje mojego meza znowu jak wrocil z nocki to zrobił mi pyszne sniadanko
W zamian zazyczyl sobie kawe o 12, ale to sie da zrobic
ooo mąż na medal!!!

ciekawe, czy te 'rozpieszczanie' zostanie po urodzeniu hihihi
Cytat:
Napisane przez MissZuzia Pokaż wiadomość
znalazłam 3 szt Kasztanków oraz resztkę biszkoptów, które posmarowałam powidłami
ojejku
Koniecznie musisz zrobić zapasy na czarną godzinę!!!
Cytat:
Napisane przez ultraradiola Pokaż wiadomość
Zgadzam sie. Proszki z Niemiec pachną długo. Nawet przy kolejnym praniu jeszcze je czuć proszkiem To samo płyny do płukania. A do kąpieli płyny pienia sie strasznie i nawet mydło piany nie zabija Balsamy tez są świetne nie takie wodniste jak nasze polskie.
ooooooooo tak! Proszek Ariel jest po prostu MEGA!!! cudnie pachnie innych rzeczy nie kupili, bo np. płyn do płukania u nas idzie w takim tempie, że byśmy splajtowali dlatego mam z biedronki i 2 kupiłam z netto- ale są napisy niemieckie, więc...
Cytat:
Moja przyjaciółka, jakby miała mieć dziecko, to miałaby z całą depilacją święty spokój - kilka lat temu zrobiła sobie laserową depilację także okolic intymnych
I tu Cię zaszkoczę! W czasie ciąży wszystko zaczyna odrastać, przez hormony doczytałam kiedyś na internecie, bo też byłam skłonna pójść A taka depilacja, owszem jest fajna, ale... to nie jest na całe życie, bo włosy odrastają po 4-5 latach... więc cały czas trzeba by było chodzić, na 'podtrzymanie'

*Agatek* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-23, 11:26   #3002
niunia1305
Przyczajenie

Dot.: Coraz większe nasze brzuszki, w nich chłopczyki i dziewuszki -mamusie 01-02.201

[QUOTE=n1kotynka;28927515]
ee mi nic nieestetycznie nie wyglądało. tuszem potem jak najbardziej mozna malować robiłam tak na swoim ślubie, tylko trzeba uważać przy zmywaniu i nie zmywać niczym oleistym, ja resztki rzes juz wyskubałam [COLOR="Silver"]

oczywiście można malowac ale wszystko zalezy od jakości rzes jak i od metody za czym idzie cena.. przedluzanie kepkami rozni sie od przedluzania,,wlosek po wlosku'' jezeli rzesy sa dobrze zrobione nie trzeba i nie jest zalecane ich tuszowanie,poniewaz same w sobie wygladaja ladnie i nie widze potrzeby dodatkowego tuszowania. no ale kto co lubi
niunia1305 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-23, 11:30   #3003
n1kotynka
Zadomowienie

[QUOTE=niunia1305;28928019]
Cytat:
Napisane przez n1kotynka Pokaż wiadomość
ee mi nic nieestetycznie nie wyglądało. tuszem potem jak najbardziej mozna malować robiłam tak na swoim ślubie, tylko trzeba uważać przy zmywaniu i nie zmywać niczym oleistym, ja resztki rzes juz wyskubałam [COLOR="Silver"]

oczywiście można malowac ale wszystko zalezy od jakości rzes jak i od metody za czym idzie cena.. przedluzanie kepkami rozni sie od przedluzania,,wlosek po wlosku'' jezeli rzesy sa dobrze zrobione nie trzeba i nie jest zalecane ich tuszowanie,poniewaz same w sobie wygladaja ladnie i nie widze potrzeby dodatkowego tuszowania. no ale kto co lubi
no i właśnie chodzi o metodę 1:1. Ja miałam tak robione rzęsami Kryolan i było bardzo ok. Fakt ze miałam długie rzęsiska, to trzymały się krócej bo były cieżkie ale i tak polecam a później jak już częśc wypadła to tuszowałam normalnie i zmywałam micelem
n1kotynka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-23, 11:36   #3004
niunia1305
Przyczajenie

Cytat:

no i właśnie chodzi o metodę 1:1. Ja miałam tak robione rzęsami Kryolan i było bardzo ok. Fakt ze miałam długie rzęsiska, to trzymały się krócej bo były cieżkie ale i tak polecam a później jak już częśc wypadła to tuszowałam normalnie i zmywałam micelem
a widzisz czyli sie dogadalysmy
Stary 2011-08-23, 11:37   #3005
ultraradiola
Wtajemniczenie

a mi pani kosmetyczka mówiła zawsze jak chodziłam do niej na rożne zabiegi twarzy, ze jakbym chciała przedłużać rzęsy to mam sobie to wybić z głowy bo moje naturalne są takie piękne długie ze to przedłużanie u mnie nie miało by sensu

14.08.2010 MAŁŻEŃSTWO

ultraradiola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-23, 11:40   #3006
n1kotynka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez niunia1305 Pokaż wiadomość
a widzisz czyli sie dogadalysmy

Cytat:
a mi pani kosmetyczka mówiła zawsze jak chodziłam do niej na rożne zabiegi twarzy, ze jakbym chciała przedłużać rzęsy to mam sobie to wybić z głowy bo moje naturalne są takie piękne długie ze to przedłużanie u mnie nie miało by sensu
ahh taki temat rzęs, ze sama nabrałam ochoty, moze zrobię jak bede w krakowie, bo ostatnio i tak zrobiłam keratynowe prostowanie włosów i to już mnie potrzepało po kieszeni
Stary 2011-08-23, 11:42   #3007
niunia1305
Przyczajenie

Cytat:
To tylko sie cieszyc ja tam swoje tez mam ladne ale jak to zwykle bywa chce sie wiecej i troszke je przez pewien czas poprawialam odzywka o ktorej wczesniej pisalam, i staly sie jeszcze fajniejsze

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-08-23, 11:43   #3008
MissZuzia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez bybella Pokaż wiadomość
ooo ciekawa jestem czy będziesz sobie chwalić to, chciałabym miec takie mega rzęsy ile ta przyjemność kosztuje?

ja chyba dobrze trafiłam, bo jeśli urodzę koniec lutego to w sumie tylko taki zimowy będzie marzec, a potem kwiecień to już chyba będzie wiosna

aaa czy wy też jesteście w ciaży takie rozkojarzone? czasami to nie wiem co robię i mówię
w promocyjnej cenie Perfect silk lashes 1:1 na ktore się zdecydowałam kosztuje 390zł

Cytat:

wiesz już ode mnie bo ja jestem kosmetologiem i wosk i pasta cukrowa jako depilacja nie są zalecane w ciąży duży ból, istnieje ryzyko przedwczesnych skurczy, na nogach zylaków, ze względu na podwyższoną ilość krwi
a ja rzęsy miałam robione cudo choć szybko ( po 2-3 tygodniach) wypadają już niestety. Mimo wszystko komfort niesamowity, sama bym zrobiła ale jest wszędzie drogo, daj znać i jak będziesz zadowolona może się skuszę tak to robiłam w krakowie u koleżanek kosmetyczek za 100 zł to można robić
o nie wiedziałam już wiem teraz do kogo zgłaszać się z pytaniami

Cytat:

o madalińskiego albo zachwyty albo jakieś traumatyczne przeżycia. Wiesz co szpital to opinia jak juz pisałam, żelazna też nie ma 100 % pozytywów, to samo inflancka, karowa, praski. Na Madalińskiego też można wykupić położną, są sale o podwyższonym standardzie i powiem Ci, że jakby ( odpukać) nie było miejsc na żelaznej to pojechałabym właśnie tam. Jak masz lekarza znajomego to się nawet nie zastanawiaj, zawsze będzie Ci łatwiej jak będziesz czyjąś protegowaną

Aaaa co do plusów prywatnej położnej:
- mamy opiekę już od 35-36 tygodnia 24/7, jak się cokolwiek dzieje, jest do kogo zadzwonić
- w razie dużej liczby pacjentek ( zimowych dzieci też jest sporo jak czytałam, własnie przełom roku) to masz kogoś kto poświęca tobie i tylko tobie 100 % uwagi,
- różnie można trafić na dyżurach, nie chcę opisywać porodu mojej siostry bo był dość nieprzyjemny, głownie z winy położnej
- opieka położnej bywa, że nie kończy się na porodzie, ale tez czesto taka kobieta pomaga zając się noworodkiem
- jakos ja się bede czuła bezpieczniej, wiedząc kto bedzie ze mna rodzic i znajac te osobe wczesniej niz nie widzac na kogo się trafi w szpitalu
dokładnie, o każdym szpitalu znajdzie się dobre i złe opinie i póki nie przeżyjesz tego sama, nie można być pewnym do końca jak to będzie za tym naszym razem. Ale własna prywatna położna czy osobna sala itp. mogą poprawić komfort pobytu i porodu więc jeśli kogoś stać nie wrto na tym oszczędzać

Cytat:
a ja jestem zła jak nie wiem co bo dzwonili z warsztatu i poprzedni mechanik, który robił mi auto, spieprzył mi klimatyzację i teraz mam kompresor prawdopodobnie do wymiany a to jest koszt 5-7 tysięcy nie wiem skad ja taka kase mu wytrzasne
uuu współczuję ja w swoim nie mam klimy
ale za to wszelkie wymiany i przeglądy w tż'towym samochodzie bardzo nas bolą bo części i robocizna są drogie

Cytat:
Jako fryzjerka a kosmetyczke przedluzajaca rzesy mielismy ODRADZAM przedluzanie rzes. fajnie wygladaja przez pierwsze 2-3 miesiace pozniej jak odrastaja staja sie bardzo nie estetyczne. nie wolno ich malowac tuszem co nie pozwala zatuszowac granicy zrostu rzesy. musisz czekac az same zejda co trwa ok 1,5-3 miesiecy. jak chcesz miec fajne rzesy a przy okazji tokup sobie odżywke do rzes REVITALASH https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...nditioner.html . nie bede sie o niej rozpisywala ale produkt jest świetny uzywalam ja i kupa koleżanek-u nas zlej opinii nie ma. Pozdrawiam
dzięki za opinię, ale jednak sie skuszę
Jak odrastają to można uzupełnić przecież, a jak mi się spodoba to zamierzam je mieć długo, uzupełniać na bieżąco, zatem nie będzie aż tak widac tych odrostów o jakich piszesz.

http://suwaczki.maluchy.pl/li-57141.png

było 83 jest 63 musi być 60 w sferze marzeń 58
MissZuzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-23, 11:47   #3009
niunia1305
Przyczajenie

Cytat:

dzięki za opinię, ale jednak sie skuszę
Jak odrastają to można uzupełnić przecież, a jak mi się spodoba to zamierzam je mieć długo, uzupełniać na bieżąco, zatem nie będzie aż tak widac tych odrostów o jakich piszesz.

a to chyba ze tak. jak zrobisz to wstaw jakies foto oczek
Stary 2011-08-23, 11:57   #3010
Haniula
Zakorzenienie

mamuski alez zrobilam zakupce i kurier przywiozl kocyk i reczniczek , zrobilam zdjecia ale nie oddaja, oczywiscie aparat przekłamuje kolory, w rzeczywistosci są bardziej intensywne.
Kocyk nie jest bardzo gruby, ale milutki i misio slodki sama bym mogla pod takim lezec a recznik uwazam ze dobrej jakosci, wiec raczej moge polecic

No i ponizej zdjecia moich dzisiejszych nabytkow dla Lenki i dla mnie sukienka/tunika

I wlasnie listonosz przyniosl paczke z bebilonu. Liczylam na cos o mleku,a w srodku pluszowy miś
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSCN0155.jpg (153,1 KB, 28 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCN0154.jpg (206,9 KB, 21 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCN0156.jpg (187,6 KB, 26 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCN0158.jpg (115,4 KB, 23 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCN0148.jpg (114,9 KB, 48 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCN0152.jpg (175,3 KB, 36 załadowań)

Edytowane przez Haniula
Czas edycji: 2011-08-23 o 12:02
Haniula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-23, 12:06   #3011
*Agatek*
Zakorzenienie

Haniula, super zakupki widzę, nie masz jeszcze wkręty na różowe A ten kocyk-rożek zielony, to widzę taki... 'dwufazowy' nie wiem który kolor jest prawidłowy hihihi

o poprawiła foto ale moje baczne oko wszystko zauważyło!

Stary 2011-08-23, 12:11   #3012
Haniula
Zakorzenienie

Agatek osz Ty nic sie nie ukryje:P ale zielony to reczniczek

Sa tak ladnie zapakowane, ze szkoda mi byloo te tasiemki odpinac
Stary 2011-08-23, 12:14   #3013
*Agatek*
Zakorzenienie

no to w każdym bądź razie fajny ręczniczek

Mi się to podoba Twój obrus bardzo taki 'inny'

Stary 2011-08-23, 12:19   #3014
Haniula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez *Agatek* Pokaż wiadomość
no to w każdym bądź razie fajny ręczniczek

Mi się to podoba Twój obrus bardzo taki 'inny'
haha ja tu ubranka a Agatek sherlook obrus wyczai
Aco do rozowego, to wiem ze moja mama tyle nakupuje rozowych ze wystarczy , a mi sie dziewczynki takie 'lumpiary' podobaja
Stary 2011-08-23, 12:45   #3015
natisska
Rozeznanie

GG do natisska

Hej dziewczyny !
W koncu sie zebralam, wrzucilam foto swoje i brzuchola w klubie ... Wiecie co mimo ze jestem na zwolnieniu i teoretycznie powinnam miec duzo czasu to dni mi sie przelewaja i za nic konkretnego sie nie moge zabrac... Od kilku dni sie czaje na zrobienie wlasnej listy wyprawkowej i mi nie wychodzi...
W ogole widze ze wy juz zakupy poczynacie... ja mam troche ciuszkow kilka body pajace jakies dzinsy i tyle... Narazie czekam do wrzesnia zeby plec poznac i moze juz sie odwaze troche poszalec
Ehh znowu mam ochote na grzybki marynowane a maz mnie nastraszyl ze ocet moze zaszkodzic i mi faze wkrecil a sam je i sloiczkow ubywa... to byl chyba jego sposob na zjedzenie wszystkich !

natisska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-23, 12:52   #3016
Lucy1111
Zakorzenienie

Cytat:
7 lat wybije w październiku, a 2 rocznica ślubu we wrześniu
u mnie taki sam staż!! 7 lat mieliśmy w czerwcu, a 2 rocznica też we wrześniu będzie.

Haniula, szybko zrealizowali zamówienie z all. ładne rzeczy
czyli polecasz sprzedawcę?
Lucy1111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-23, 12:56   #3017
Haniula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lucy1111 Pokaż wiadomość
u mnie taki sam staż!! 7 lat mieliśmy w czerwcu, a 2 rocznica też we wrześniu będzie.

Haniula, szybko zrealizowali zamówienie z all. ładne rzeczy
czyli polecasz sprzedawcę?
No ja jestem zadowolona a zamawialam kurierem dlatego szybko
Stary 2011-08-23, 12:57   #3018
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

Hania fajne zakupy a obrus mam bardzo podobny
neska22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-23, 13:18   #3019
*Agatek*
Zakorzenienie

Cytat:
haha ja tu ubranka a Agatek sherlook obrus wyczai
Aco do rozowego, to wiem ze moja mama tyle nakupuje rozowych ze wystarczy , a mi sie dziewczynki takie 'lumpiary' podobaja
hihihi, no bo ładny jest
Moja chrześniaczka ma tyyle różowych ciuszków, że masakra
Cytat:
Napisane przez Lucy1111 Pokaż wiadomość
no to dla mnie karmii z sokiem

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-08-23, 13:28   #3020
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

ale mam dzisiaj lenia... i w ogole jakos humoru brak i nic mi się nie chce i w ogole
Stary 2011-08-23, 13:30   #3021
kasiahexe
Zadomowienie

Dzien doberek

wlasnie ma przerwe w parcy
dziekuje wszystki za zyczenia
kolacja była bardzo udana i syta hihi a wieczorakie ogladenlismy romansidło
a dzsiaj mój mezulek zrobił mi niespodzianke i poczta przyszła paczka z monitorem oddechu o takim http://www.angelcare.pl/ac401-opis.htm
kupil osiolek i nic mi nie powiedział

Cytat:

wiesz już ode mnie bo ja jestem kosmetologiem

a ja jestem zła jak nie wiem co bo dzwonili z warsztatu i poprzedni mechanik, który robił mi auto, spieprzył mi klimatyzację i teraz mam kompresor prawdopodobnie do wymiany a to jest koszt 5-7 tysięcy nie wiem skad ja taka kase mu wytrzasne
to ja mam pytanko co z masazem bankami chinskimi??

i oczewiscie wspołczuje sytuacji z autem :/

Cytat:
ej jakosci, wiec raczej moge polecic

No i ponizej zdjecia moich dzisiejszych nabytkow dla Lenki i dla mnie sukienka/tunika
zaszalałaś kochana zaszalalas piekniusie :/

Własnie przed momentem sie dowiedziałam ze moj braciszek ze swoja dziewczyna (moja przyajciółka) chcca nam kupic wózek
podobno maja mozliwosc wychaczyc tanio
cos takiego http://www.bubumarket.pl/index.php?p...ct&prod_id=285
spacerówka mi sie nie podoba ale jak mam być szczera to za darmo nie bede wybrzydzac
przynajmniej 400 funciakow zostaje w kieszeni

LIVKA jest juz z nami
kasiahexe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-23, 13:33   #3022
magda1804
Rozeznanie

czesc mamusie

Cytat:
Napisane przez anankee Pokaż wiadomość
to ja wam podam plusy urodzenia dziecka w zimie
dla matki większy komfort bo nie lata w sierpniowe upały z wielkim brzuchem, tym samym mniej się męczy, nie ma lub ma mniejsze opuchnięcia.
Zimowe dzieci są najzdrowsze, bo większość ciąży przypada na okres, kiedy mama ma pod dostatkiem świeżych owoców i warzyw. Dzidziuś już od maleńkości się hartuje (oczywiście jak się z nim na spacery wychodzi w chłodne dni).
Poza tym w lato to jest fajnie wyjść na dwór z dzieckiem ale już takim troszkę podrośniętym, które już co nieco kuma, można mu pokazać to i tamto. Niektóre z naszych dzieci będą już umiały siedzieć, więc będą z wózka podziwiały świat
Zgadadzam sie z anankee i dodam jeszcze,że mamy czas, żeby popracować nad naszymi figurkami

04.01.2012r.

zawsze będziesz w moim sercu 29.03.2008*
magda1804 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-23, 13:33   #3023
MissZuzia
Zadomowienie

Cytat:
ojejku
Koniecznie musisz zrobić zapasy na czarną godzinę!!!
ale ja mam niezłe zapasy ale wybrałam z tego to co było otwarte więc było tego najmniej

Cytat:
ja mam takie jak je nie potuszuję to ledwo widać że coś mam a i po tuszu nie są takie wow

Cytat:
a to chyba ze tak. jak zrobisz to wstaw jakies foto oczek
oki

Cytat:
mamuski alez zrobilam zakupce i kurier przywiozl kocyk i reczniczek , zrobilam zdjecia ale nie oddaja, oczywiscie aparat przekłamuje kolory, w rzeczywistosci są bardziej intensywne.
Kocyk nie jest bardzo gruby, ale milutki i misio slodki sama bym mogla pod takim lezec a recznik uwazam ze dobrej jakosci, wiec raczej moge polecic

I wlasnie listonosz przyniosl paczke z bebilonu. Liczylam na cos o mleku,a w srodku pluszowy miś
super zakupy, gratuluję!

Cytat:
Napisane przez natisska Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny !
W koncu sie zebralam, wrzucilam foto swoje i brzuchola w klubie ... Wiecie co mimo ze jestem na zwolnieniu i teoretycznie powinnam miec duzo czasu to dni mi sie przelewaja i za nic konkretnego sie nie moge zabrac... Od kilku dni sie czaje na zrobienie wlasnej listy wyprawkowej i mi nie wychodzi...
W ogole widze ze wy juz zakupy poczynacie... ja mam troche ciuszkow kilka body pajace jakies dzinsy i tyle... Narazie czekam do wrzesnia zeby plec poznac i moze juz sie odwaze troche poszalec
Ehh znowu mam ochote na grzybki marynowane a maz mnie nastraszyl ze ocet moze zaszkodzic i mi faze wkrecil a sam je i sloiczkow ubywa... to byl chyba jego sposob na zjedzenie wszystkich !
idę oglądać

http://suwaczki.maluchy.pl/li-57141.png

było 83 jest 63 musi być 60 w sferze marzeń 58
MissZuzia jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-08-23, 13:34   #3024
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

Kasia no to fajne prezenty-i od meża i od brata
Stary 2011-08-23, 13:57   #3025
n1kotynka
Zadomowienie

Haniula super ze zakupy udane

Cytat:
Napisane przez kasiahexe Pokaż wiadomość
to ja mam pytanko co z masazem bankami chinskimi??

i oczewiscie wspołczuje sytuacji z autem :/

zaszalałaś kochana zaszalalas piekniusie :/

Własnie przed momentem sie dowiedziałam ze moj braciszek ze swoja dziewczyna (moja przyajciółka) chcca nam kupic wózek
podobno maja mozliwosc wychaczyc tanio
cos takiego http://www.bubumarket.pl/index.php?p...ct&prod_id=285
spacerówka mi sie nie podoba ale jak mam być szczera to za darmo nie bede wybrzydzac
przynajmniej 400 funciakow zostaje w kieszeni
masaż bańkami chińskimi działa jak drenaż i lepiej po ciąży stosować. Chodzi o jego silne działanie. Ja bym się bała

a z autem to czekam na meza i bedziemy myśleć co zrobić ale sie wkurzyłam nieziemsko dzisiaj na to..

kasia ja o trójkołowcach czytałam, że są niestabilne i ten ma miękką gondolę chyba a na zimę wolałabym uszytwnianą. Z drugiej strony mówisz, że możesz mieć za darmo więc faktycznie bym nie wybrzydzała

Cytat:
Napisane przez magda1804 Pokaż wiadomość
czesc mamusie

Zgadadzam sie z anankee i dodam jeszcze,że mamy czas, żeby popracować nad naszymi figurkami
oj taaak trochę czasu do wiosny mieć będziemy, żeby zrzucic. Ja jestem 7 kg na plusie w 20 tygodniu
Stary 2011-08-23, 14:01   #3026
*Agatek*
Zakorzenienie

Cytat:
ale ja mam niezłe zapasy ale wybrałam z tego to co było otwarte więc było tego najmniej
aaaaaaa no chyba, że tak!
Cytat:
Napisane przez kasiahexe Pokaż wiadomość
Dzien doberek

wlasnie ma przerwe w parcy
dziekuje wszystki za zyczenia
kolacja była bardzo udana i syta hihi a wieczorakie ogladenlismy romansidło
a dzsiaj mój mezulek zrobił mi niespodzianke i poczta przyszła paczka z monitorem oddechu o takim http://www.angelcare.pl/ac401-opis.htm
kupil osiolek i nic mi nie powiedział
super ta niania też o takiej intensywnie myślę... ciekawe co mężul na to powie...

Stary 2011-08-23, 14:10   #3027
elunia25
Raczkowanie

Haniu ciuszki śliczne napisz prosze jak ten ręczniczek (czy kocyk bo widziałam podobne )bo sama bym taki kupiła
elunia25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-23, 14:16   #3028
MMONIKA9
Wtajemniczenie

rany dziewczyny ale wy tu szalejecie z tymi wpisami ja w sobote jechalam do rodziców bo tata w niedziele miał urodzinki a w poniedziałek musiałam jechać na bezrobocie tzn okazało sie ze wcale nie musiałam ale niewiedziałam jak to jest jak mam zwolnienie a mam wyznaczony termin choć i tak musiałam jechać zgłosić zmiane dowodu to sie okazało że na wizytę nie musiałam jechać bo do PUP zgłaszam się na drugi dzień jak się kończy zwolnienie które nie zostało przedłużone wtedy wyznaczają mi termin kolejnej wizyty, teraz mam kolejną wizytę wyznaczoną na 12.12 tż się śmiał ze no tak się zdarzy ze tego dnia będe rodzic i co będe jechać na bezrobocie więc sie śmiałam i mu tłumaczyłam ze nie muszę jechać to jest tylko tak podana kolejna wizyta a jak mam zwolnienie to nie muszę i po urodzeniu muszę tylko im wysłać zaświadczenie ze szpitala lub od lekarza ze urodziłam żeby mogli mi przyznać urlop macierzyński

a tak w ogóle przez 2 dni mi do śmiechu nie było za bardzo strasznei się martwiłam i dziś już chciałam iśc do lekarza bo bąbel przez 2 dni nie dawał znaku życia ani się nie kręcił ani nie kopał zupełnie nic -cisza zaczełam sie już poważnei martwić całą noc dziś nie spokojnie spałam co chwilę się budziłam czekałam żeby była już 9 godzina by zadzwonić do lekarza a tu niespodziewanie o 4 nad ranem synek zaczął kopać kilka razy mnie kopnął chyba dla uspokojenia potem o 8 rano zrobił powtórkę więc się uspokoiłam troche kurcze dziewczyny jakiego miałam stracha nawet sobie nie wyobrażacie - leniwy po rodzicach jest taka prawda mamusia leniwa tatuś leniwy i tak to chyba po nas odziedziczy każde z nas lubi sobie długo pospać
Stary 2011-08-23, 14:22   #3029
magda1804
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez MMONIKA9 Pokaż wiadomość

a tak w ogóle przez 2 dni mi do śmiechu nie było za bardzo strasznei się martwiłam i dziś już chciałam iśc do lekarza bo bąbel przez 2 dni nie dawał znaku życia ani się nie kręcił ani nie kopał zupełnie nic -cisza zaczełam sie już poważnei martwić całą noc dziś nie spokojnie spałam co chwilę się budziłam czekałam żeby była już 9 godzina by zadzwonić do lekarza a tu niespodziewanie o 4 nad ranem synek zaczął kopać kilka razy mnie kopnął chyba dla uspokojenia potem o 8 rano zrobił powtórkę więc się uspokoiłam troche kurcze dziewczyny jakiego miałam stracha nawet sobie nie wyobrażacie - leniwy po rodzicach jest taka prawda mamusia leniwa tatuś leniwy i tak to chyba po nas odziedziczy każde z nas lubi sobie długo pospać
MMONIKA9 ja też tak mam u mnie jest tak, że czasami nie kopie wcale, ale jak już się rozbudzi... Może byłas w ciagłym ruchu przez te ostatnie dni i dlatego nie czułas?

04.01.2012r.

zawsze będziesz w moim sercu 29.03.2008*
magda1804 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-23, 14:32   #3030
*Agatek*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magda1804 Pokaż wiadomość
MMONIKA9 ja też tak mam u mnie jest tak, że czasami nie kopie wcale, ale jak już się rozbudzi... Może byłas w ciagłym ruchu przez te ostatnie dni i dlatego nie czułas?
jak się jest w ciągłym ruchu to ponoć malec wtedy śpi, bo usypiają go ruchy matki budzi się, jak nic się nie dzieje, z tej ciszy właśnie mój mnie kopie, bo leżę od 30 minut

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości