|
|
#151 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: *SIERPIEŃ - Estee Lauder, Clinique, Chloe, MAC, The Body Shop,Essence i wiele i
hej. interesuja mnie obydwie perfumy beckham. moze znajdziesz cos chociaz za jedna?
|
#152 | |
|
Zadomowienie
Przekupka: 32 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: *SIERPIEŃ - Estee Lauder, Clinique, Chloe, MAC, The Body Shop,Essence i wiele i
Cytat:
|
|
|
|
|
#153 |
|
BAN stały
|
Nic.
---------- Dopisano o 11:16 ---------- Poprzedni post napisano o 11:16 ---------- Odpisane. ---------- Dopisano o 11:16 ---------- Poprzedni post napisano o 11:16 ---------- Odpisane. |
|
|
|
#154 | |
|
Wtajemniczenie
Przekupka: 95 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
Pozdrawiam!
|
|
#155 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
I ewentualnie gdybys chciala wymienic cien bobbi brown na tuniczkę-sweterek z sową ![]() ---------- Dopisano o 11:19 ---------- Poprzedni post napisano o 11:18 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 11:19 ---------- Poprzedni post napisano o 11:19 ---------- Ok
|
||
|
|
|
#156 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 130 pkt / 100% pozyt.
|
zrobiłam dokładkę, może tym razem coś znajdziesz za gucci?
|
#157 |
|
Raczkowanie
|
Pytałaś już o niego. Niestety tylko róż mi się podobał.
|
#158 |
|
Zakorzenienie
|
chyba nic
|
|
|
|
#159 |
|
Konto usunięte
|
Avene Cleanance żel oczyszczający (zużycie widoczne na zdjęciu
plastry do depilacji The Body Shop wiśniowy żel do mycia ciała - nowy za te rzeczy moge oddac top. Byl drogi , ale jedna niteczka przy szwie jest wyciagnieta - absurdalnie latwo to naprawic lub nawet zostawic, bo niewidoczne- ale chetnie oddam za cos o mniejszej wartosci. ![]() A za kurteczke nic juz nie dozbieram, ewentualnie jakies perfumki, jesli bys jednak sie zdecydowala na zlamanie zasady z poczatku watku;p |
|
|
|
#160 |
|
Zakorzenienie
|
musialabym sprawdzic
Gucci by Gucci 50 ml edt nówka z kartonikiem Chloe edt 50 ml wtedy moglabym podjac decyzje.
|
#161 |
|
🦄
|
Mary, wiem, pamiętam, ale tak jak pisałam- Wizażanka go zarezerwowała, w związku z małą ilością przekupek miała wysłać pierwsza i teraz czekam na jej paczuszkę. Wracając do Chloe to nie wiem- rozważałabyś oddanie jej za Angele czy nie bardzo? Poza wątkiem mam też dwa róże- jeden TBS podwójny i drugi pomarańczowy Kobo, oba do jasnej karnacji, może uda mi się chociaż zestaw Alienowy przygarnąć
|
#162 |
|
Zakorzenienie
|
The Body Shop wiśniowy żel do mycia ciała - nowy - Corsica Pam żel do mycia ciała i włosów o zapachu klementynki z certyfikatem Eco Cert (produkt eko) - 30 ml (nówka) Golden Rose brązowy nude podobają mi się te 3 rzeczy, za bluzę AF rzecz jasna nie oddam ale może coś innego Ci wpadnie w oko?
|
|
|
|
#163 |
|
Wtajemniczenie
|
Niestety,nic mnie nie zainteresowało.
|
|
|
|
#165 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej, wrzuciłam zdjęcia mydełka, podkładu oraz cienia
![]() ---------- Dopisano o 15:41 ---------- Poprzedni post napisano o 15:29 ---------- A kliknęłaś na fotki? Otwierają sie większe wtedy. Tak, to jest kremowy cień Lumiere, jest piękny i bardzo trwały, nowiutki, machnięty na próbę i do zdjęć. Ma kolor popielato - złotawo - śliwkowy - zmienia wraz ze światłem. ---------- Dopisano o 15:48 ---------- Poprzedni post napisano o 15:41 ---------- Cień - Lumiere Indelible Creme Eye Shadow, ale obecnie nie ma go w ofercie, tak samo, jak Nude Frost, na którego czekam. On jest z tych tutaj: http://www.lumierecosmetics.com/cata...ows-131-1.html Mydełko musze zwazyć, ale ono ma tyle, ile wszystkie mydełka Lush, czyli 100g http://www.lush.co.uk/shop/product/c...handmade-soaps
Wewnętrznie:Solgar Vm75, olej lniany/z pestek dyni, ![]() ![]() zewnętrznie: szampon/żel do mycia ciała glogg, Dermena men, Loxon 5% ![]() Wcierki na porost włosów https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=219255 |
|
|
|
#166 |
|
Zakorzenienie
|
Eveline Slim Extreme 3 D serum antycellulit - nowe
Eveline Slim Extreme superskoncentrowane serum do biustu - nowe Bielenda Vanity - cukrowy krem do depilacji ze szpatułką The Body Shop masło do ciała DUO (najnowsza formuła) o zapachu wanilii Essence Cute as hell - słynny róż do policzków w kolorze fuksji - nowy coś u mnie?
|
|
|
|
#167 |
|
Zakorzenienie
|
interesują mnie te rzeczy
-Essence of Beauty pędzel podwójny do różu i rozświetlacza -St. Moriz samoopalacz -Avene Cleanance żel oczyszczający - Avon Little Black Dress a odlewek zapachów nie robisz?
|
#170 |
|
Zadomowienie
|
Byłaś u mnie zainteresowana różem BeYu. Dodałam zdjęcia
. Jestem zainteresowana paltką EL.
|
#171 | |||||||
|
BAN stały
|
Ennko, za gucia szukam właściwie tylko innego zapachu w podobnej pojemności i podobnym stanie...
---------- Dopisano o 20:56 ---------- Poprzedni post napisano o 20:55 ---------- Rozumiem. Mialam dokladke i sadzilam, ze moze tym razem cos wpadnie Ci w oko. ![]() ---------- Dopisano o 20:57 ---------- Poprzedni post napisano o 20:56 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 20:59 ---------- Poprzedni post napisano o 20:57 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:00 ---------- Poprzedni post napisano o 20:59 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 21:01 ---------- Poprzedni post napisano o 21:00 ---------- Chloe należy do siostry, a różu poszukuję ja ;-) ---------- Dopisano o 21:02 ---------- Poprzedni post napisano o 21:01 ---------- Cytat:
Czy ewentualnie widzisz dla siebie jeszcze cos oprocz serum do biustu? ---------- Dopisano o 21:03 ---------- Poprzedni post napisano o 21:02 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 21:04 ---------- Poprzedni post napisano o 21:03 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 21:07 ---------- Poprzedni post napisano o 21:04 ---------- Odpisane. ---------- Dopisano o 21:15 ---------- Poprzedni post napisano o 21:07 ---------- Cytat:
rozem juz nie jestem zainteresowana, a paletka w rezerwacji. Ale moze wypatrzysz cos innego za podklad? |
|||||||
|
|
|
#172 |
|
Zadomowienie
|
A moze jednak ten róż za szminkę Urban Decay
?????---------- Dopisano o 19:30 ---------- Poprzedni post napisano o 19:20 ---------- Tylko że to nie jest tak do końca chyba mój kolor i nie widziałam jej na żywo. A co jeszcze byłabyś stanie do niej dorzucić? A może podkład MAC za jakiś zapach (choc wiem, tak ,wiem, że zapachya wymieniasz tylko na zapachy, ale może jeden wyjątek...)
|
#173 |
|
Zadomowienie
|
wrzucilam fotki spodni i butow u siebie w wątku. wrzucilam tez zdjecie innego stanika triumph - 75E. mam jeszcze jeden w tym rozmiarze, fajny, trochę retro - biały w małe kropki (jakbys byla zainteresowana to zrobie fote)
|
#175 |
|
Zakorzenienie
|
kochana, chyba, że chciałabyś wymienić się moja ubranka za kosmetyki? bo wpadło mi w oko sporo rzeczy;-) daj znać u mnie
![]() ---------- Dopisano o 01:44 ---------- Poprzedni post napisano o 00:32 ---------- - Essence Cute as hell - słynny róż do policzków w kolorze fuksji - nowy - The Body Shop masło do ciała DUO (najnowsza formuła) o zapachu wanilii (nowe, ze sreberkiem zabezpieczającym) - za coś extra
|
#176 |
|
Zadomowienie
Przekupka: 32 pkt / 100% pozyt.
|
Już cień MAC Era się zwolnił. Więc ja jestem chętna na The Body Shop masło do ciała DUO.
|
|
|
|
#178 |
|
Zakorzenienie
|
z ciuszkow niestety z kosmetykow zapachy i pedzle
|
#179 |
|
Konto usunięte
|
Oki, fotke wrzuce wieczorem
może być 2-3 ml mniej, zrobiłam sobie w międzyczasie próbke mieszanke choo+zen, cudo wyszło
Edytowane przez 4949fcef6921595c66993c21efd811deeb45d8d7_6696fb7b313cf Czas edycji: 2011-08-25 o 10:28 |
|
|
|
#180 |
|
BAN stały
|
11.2012, no-scar nie miał od nowości zabezpieczenie foliowego. no scary , tak mis ięwydaje, nie posiadają go.
przepraszam,że tak późno odp, ale mam awartie co chwilę komputera- dysk twardy się pusje- i nie miałam jak odp |
|
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:58.

już wszystko powyciągałam do wątku
Pozdrawiam!