|
|
#391 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki cz. VIII
Cytat:
Tak jak jedna dziewczyna kiedyś pisała,że w którejś sieciówce widzi ładną dziewczynę, która wyszła z przymierzalni. Weszła tam po niej i to co zobaczyła ja zaskoczyło. Tona ciuchów powywracanych na lewą stronę, niezawieszoną na wieszakach, rzuconych byle jak po podłodze. Stwierdziła(i tu się z nią zgadzam),że dziewczyna nie powinna dbać tylko o wygląd zewnętrzny a i o kulturę... No i że z reguły tak postępują kobiety na pozór elegnackie... Cytat:
|
|
|
#392 | ||||||
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Cytat:
Zerknij w koentarze najlepiej, to się zorientujesz, czy to porządne osoby, czy nie. Cytat:
Cytat:
![]() O, widzę wciągnęło ![]() Cytat:
Muszę obejrzeć sobie tą gazetkę z Lidla Cytat:
![]() Cytat:
Mam ochotę na jakiś fajny peeling i masło do ciała w sumie też, chociaż tak rzadko używam ![]() I przypomniałam sobie przy okazji, żeby ubełtać serum opóźniające odrost włosów, bo już się zabieram za to od wielu dni i ciągle coś...
|
|
|
|
#393 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Oj wciągnęło, dobry serial Cytat:
Ja mam 2 Afryki i po 1 Azji i Brazylii - przyznam, że dzisiaj odkręcałam pudełka i sprawdzałam czy ktoś przypadkiem nie otworzył sobie masła, żeby powąchać - obydwa znalazłam otwarte, powąchałam i stwierdziłam, że całkiem całkiem Afrykę kupowałam w ciemno bo już sama nazwa kojarzy mi się z czymś ciepłym i korzennym ![]() Poza tym masełka za 5,49 (może u siebie też znajdziesz przeceny) albo nawet po starej cenie aż szkoda nie brać ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
|
#394 |
|
|
Hehehe, z tymi na głowie na razie nic nie robię, w sensie, że nie przyspieszam
![]() Może się skuszę na jakieś masełko ![]() A serum znowu nie ukręciłam. Nie wiem, jak mi ten czas ucieka. Nic nie zrobiłam, a już po 23
|
|
|
#395 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć !
Cytat:
Jeżu, jeżu, kolczysty zwierzu ! Na mózg Jej padło ! { Do włosów, Włosomaniczko ! Do włosów !!! Nie znam zupełnie tego działu i panujących tam obyczajów. Link był podany w innym temacie, który czytam. Weszłam na ten "szafowy", przeczytałam, obejrzałam zdjęcia wzorcowych outfitów , prezentowanych przez czołowe arbiter elegantiarum Wizażu {czy tam czegoś innego} i ... szczęka opadła mi na podłogę. Jej szczątków szukam do dziś . I nie ma tu zastosowania zasada, że o guście się nie dyskutuje. Jak można dyskutować lub nie o czymś, czego nie ma ?! A ja, durna, mam kompleks, że nie mam poczucia piękna ! Już nie mam tego kompleksu !!! A co do wątku, "bohaterka", jak zrozumiałam, w jakiś przedziwny sposób zarabia na tym blogu. Bóg raczy wiedzieć, dlaczego ? Taka "afera", a co za tym idzie : dziesiątki dodatkowych kliknięć { w tym i moje No tak, do Douglasa mam śwat drogi . A próbowałaś może tych podkładów w kremie ? Rzeczywiście tak dobrze kryją ? Cytat:
O ile mnie pamięć nie myli, miała jakieś balsamy do ciała w kremie z Bielendy. To coś takiego ? Mam obecnie lotion od Eveline też z Biedronki. Nie przypadł mi do gustu : jakiś taki chudy {nie czuję obiecanego efektu nawilżenia} i daje dziwne uczucie pieczenia . Kurde, a kupiłam dwie potężne butle. A propos biedronkowych zakupów : ten krem Scholla dla mnie znakomity. Tak i ja myślę . Cytat:
Wybieram się i wybieram do Gdańska. Po tę nieszczęsną papierośnicę { }. To zajrzę do Sephory. Wczoraj przysłali mi kod rabatowy i ... skasowałam, bo myślałam, że nie pojadę. Cytat:
Rzęsiste łzy leję, że nie mogę sobie pozwolić na ten http://www.yves-rocher.com.pl/cialo/...nka_marokanska . To jest dopiero cudo ! Istna orgia zmysłów ! Raz tylko miałam . Miłego dnia |
||||
|
|
|
|
#396 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do zarabiania szafiarek-dostają mnóstwo darmowych ciuchów, kosmetyków i biżuterii w zamian za umieszczenie reklamy danej marki... Teraz specjalnie tworzy się blogi żeby zgarnąc takie rzeczy
|
|
|
#397 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
tego właśnie nie wiem xD a zadanie mam utrudnione, bo powinien to byc róż mineralny, nie chcę zapchac dodatkowo skóry talkiem czy prafiną ja muszę zrobic nową porcje hydrolatu Cytat:
![]() jeżu, jeżu nie słyszałam żeby dziewczyny takowe wcierały, myślałam, że chcesz na nich piec/smażyć ![]() tutaj masz fajną recenzje masełek (ja swoich nie otwiearałam, bo to zapasy) http://xoiknowyoulovemexo.blogspot.c....html#comments ja nie mam problemu suchej skóry na ciele, więc mi to lotto czym sie smaruje, ważne żeby jako tako nawilżało, a jak bd ładnie pachniec i zapach bd sie utrzymywać to juz jest bardzo dobrze ![]() widzisz, a ja nie lubię tego kremu, chcesz? ![]() chyba nie doczekam się tego szmponu na helfy ![]() ---------- Dopisano o 12:51 ---------- Poprzedni post napisano o 12:15 ---------- a moze zamiast tamtego szamponu kupic ten http://www.helfy.pl/szampon-jasminow...che-zniszczone |
|||
|
|
|
|
#398 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ja czekam już drugi tydzień na olej arganowy z ECOSpa. Zapłaciłaś ? Cytat:
|
|||||
|
|
|
|
#399 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() folia? ja tak normalnie wsmarowywałam, skarpetek bawełnianych tez nie mam ![]() nie tylko moim piętom nie daje rady, bez peelingu się nie obejdzie. nie zapłaciłam, bo nie złozyłam w ogóle zamówienia, poniewaz szamponu nie ma, własnie dostałam odp z helfy, ze sprowadzają go z Indii i może to potrwac nawet 4 tygodnie... masz rację, nie kupię trudno nie kupię żadnego szamponu i już |
|
|
|
|
|
#400 |
|
Zakorzenienie
|
a może kupię ten szampon?
![]() http://www.helfy.pl/szampon-odzywczy...ale-zniszczone co myslicie ---------- Dopisano o 17:27 ---------- Poprzedni post napisano o 17:15 ---------- to też chcę, o boże ![]() http://www.helfy.pl/kredka-do-oczu-kajal |
|
|
|
|
#401 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) ale u mnie chyba już nie ma. Tzn po drodze z pracy mam jedna Biedronkę, w której nie byłam więc jutro na pewno tam zajrzę Cytat:
![]() Rany, jaki upał... wczoraj była niesamowita burza (akurat szłam do pracy, na szczęście miałam dużą parasolkę ) a dzisiaj jest tak duszno, że nie ma czym oddychać i jestem cała mokra, po prostu się ze mnie leje ![]() |
||
|
|
|
|
#402 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() u mnie burzy nie było, cały dzien się topie |
|
|
|
|
|
#403 |
|
Zakorzenienie
|
Jak się wezmę w końcu porządnie za zużywanie tych maseł i peelingów (czyli systematycznie każdego wieczoru) to zdążę zużyć zanim się przeterminują
![]() Nienawidzę takiej pogody bo cała się lepię i najchętniej nie wychodziłabym spod prysznica W pracy mam klimę więc tak tego nie czuć ale jak wyszłam na zewnątrz to po prostu ![]() |
|
|
|
|
#404 | |
|
|
Cytat:
![]() A co do YR to może upoluj kupon na Gruponie, jak Aga . Aż sama nabrałam ochoty na takie zakupy [jakbym miała mało zapasów, nie ]
|
|
|
|
#405 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() booże muszę odejsc od kompa, bo non stop cos chcę ![]() https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,22322,mac-fix-.html |
|
|
|
|
|
#406 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie szkoda by Ci było kasy? |
|
|
|
|
|
#407 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć !
Krem nie wsiąknie w skarpety. Potrzymaj tak dwie- trzy- godziny. Zobaczysz jaki efekt. Jak jest chłodno, to ja i całą noc tak trzymam. Cytat:
Cytat:
On ma "w sobie" barwnik . Cytat:
Gołąbków nie jadłam wieki całe, a tak lubię . Nie ma mi kto zrobić ... Rzuciłam okiem na ten Grupon. Ale ... to trzeba cały czas pilnować i sklepy od nich to są usytuowane w Trójmieście. Wiesz, jaka to ze mnie zamiłowana podróżniczka Cytat:
Cytat:
. Ale to w 50 % moja wina. Brak konsekwencji i silnej woli. Mazidełkami, buteleczkami, pudełeczkami obstawiona jestem, ale ... mi się nie chce. Moja Przyjaciółka każdego dnia rano i wieczorem wciera w siebie balsamy, masełka, oliwki itp oraz przynajmniej raz na dwa tygodnie robi dokładny peeling i domowe SPA . Mimo regularnego korzystania z solarium skórę ma idealnie nawilżoną . Ja się zarąbię ! Był u mnie wczoraj serwisant od pieca {mam grzanie olejowe} i osiem stów pójdzie . Mieszalnik wody ledwo dycha i coroczny serwis {wymiana dysz i czyszczenie}. Przydałaby się niewielka drukarenka do biletów płatniczych . Miłego dnia |
|||||
|
|
|
|
#408 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Oj, przydała by się tak drukarenka, przydała ![]() |
||||
|
|
|
|
#409 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:34 ---------- Poprzedni post napisano o 11:32 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 11:37 ---------- Poprzedni post napisano o 11:34 ---------- Cytat:
![]() za co zapłaciłaś? ![]() no i co z tego, że ma ![]() no ale oblukaj recenzje ![]() http://www.youtube.com/watch?v=97iJsBtJIio booze 2x dziennie się balsamowac,podziwiam przyjaciółke ![]() to sobie paletki nie kupisz albo i kupisz
|
|||
|
|
|
|
#410 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Umieeeram. Twarz mi się świeci jak psu wiadomo co na mrozie
|
|
|
#411 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#412 | |||
|
|
Cytat:
Cytat:
A z Gruponem wcale nie ma dużo roboty. Po prostu codziennie z rana wystarczy zerknąć, co mają "na stanie" dla Twojego miasta. Oferty zazwyczaj trwają conajmniej 24 godziny, więc nie ma pośpiechu i przy regularnym sprawdzaniu [np. przy okazji zaglądania na "Włosomaniaczki" ] nie przegapisz.Cytat:
Znowu kupiłam dwa lakiery
|
|
|
|
#413 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ad. 1 - ja używam rozciętej z jednej strony torebki foliowej; Ad. 2 - za olejek arganowy; Ad. 3 - może zabarwić włosy { dodatek henny}; Ad. 4 - oblukałam i dalej mnie nie rajcuje, szczególnie jak recenzuje piętnastolatka z nieskazitelną cerą; Ad. 5 - ja też ! Ad. 6 - JUŻ MAM !!! Co ? Co ? Cytat:
Cytat:
"Nasza" Nataszka : |
|||
|
|
|
|
#414 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jakie tym razem? ![]() Co to ma być?? ![]() No chyba, że ona sobie jaja robi bo trudno mi uwierzyć, że to tak na poważnie ![]() Poczytałam sobie wątek o "zdziwieniach" i po raz kolejny stwierdzam, że Muszynianka jest strasznie chamska ![]() Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2011-08-27 o 20:32 |
|
|
|
|
|
#415 |
|
|
![]() Co do Nataszki, pomijając już oczywisty sposób tańczenia przywodzący na myśl tylko jedno skojarzenie jestem pełna podziwu dla jej mobilności na wysokich szpilach Granat MD i topper Mermaid oczywiście wszystko z Essence ![]() Ale widzę, że powoli ogarnia mnie nasycenie lakierowe. Już tylko kilka kolorów jest na mojej wish, no i kilka lakierów efekciarskich, nawierzchniowych. ---------- Dopisano o 22:57 ---------- Poprzedni post napisano o 22:56 ---------- O mada faka, czytam sobie właśnie na wątku lubelskim, że można było dowolny tusz wymienić na Clilique... a ja dzisiaj koło Sephory byłam i to dość wcześnie i nie wiedziałam o tym
|
|
|
#416 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mój TŻ stwierdził, że jej taniec do niego przemawia - tylko rurki brakuje Cytat:
![]() Od kilku godzin zbiera się u mnie na burzę, błyska się, grzmi ale nie pada. Mam otwarty balkon i wreszcie jest trochę przyjemnego chłodu - bo wieje strasznie Ten upał jest nie do wytrzymania, nie potrafię funkcjonować w takiej temperaturze, w dodatku wyglądam okropnie bo cała płynę ![]() |
||
|
|
|
|
#417 |
|
|
Nie mam już po co iść, liczba tuszy ograniczona
[co za bzdetna promocja] i dziś o 15 już wszystkie były rozdane.Gorąco strasznie. Jeszcze my dziś w ten największy skwar wybyliśmy na spacer... myślałam, że popłynę. Nie było czym oddychać.
|
|
|
#418 |
|
Zakorzenienie
|
To faktycznie szkoda
![]() W pracy mam klimę więc tak tego upału nie czuć ale jak dzisiaj wychodziłyśmy i otworzyłam drzwi na zewnątrz to gorąco tak buchnęło do środka, że ciężko było złapać oddech. |
|
|
|
|
#419 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć !
Cytat:
Na poważnie ! Przecież prawie cała kolorowa polska prasa rozpisywała się, że Nataszka wyjechała na koncerty do USA. To nagranie z jakiegoś klubu. Cytat:
Ja czytam cały czas . Nie tylko ona . Ona ma swoje ogony, które starają się dotrzymać jej kroku . A że uczestniczą aktywnie w wieeeeelu tematach, stawiałabym na nie najlepszą jakość życia w realu. Wiele mądrych prac naukowych już na ten temat napisano - internet = ersatz życia. A wiele wpisów nie rozśmiesza Cię do łez ?! Mnie - tak . Cytat:
Cytat:
Niemożliwe ... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
U mnie było przedstawienie z iluminacją przez godzinę prawie. Między 24-tą a 1-szą. Takie błyskawice, że robiło się jasno jak w dzień. Jak urzeczona stałam w oknie i patrzyłam. Szkoda tylko, że ulewa zmyła mi pół świeżo zasianej trawy. Miłej niedzieli |
||||||
|
|
|
|
#420 | |
|
Zakorzenienie
|
Oj rozśmiesza. Najbardziej rozwala mnie ta wszechwiedza i jedyna racja
![]() Cytat:
Zapomniałam wczoraj napisać, że mam paletkę Właśnie jestem po pierwszych próbach makijażowych i stwierdzam, że te cienie mają zupełnie inną konsystencję niż w paletce Bad Girl - nie wiem czy to dobrze czy źle W Bad Girl wystarczyło lekko dotknąć cienia pędzelkiem, żeby nabrać odpowiednią ilość, żeby się nie osypywał. W tej muszę trochę mocniej "pomiziać", żeby można było malować - są takie jakby bardziej zbite. W Bad Girl prawie wszystkie są perłowe (chyba tylko jeden jest matowy albo dwa) a w tej jest 5 perłowych i 7 matowych. Jak na razie wrażenia pozytywne, tylko mam mieszane odczucia odnośnie konsystencji, nie wiem które wolę bardziej. Zobaczymy czy trwałość będzie też taka dobra jak w Bad Girl
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:42.

]