Włosomaniaczki cz. VIII - Strona 14 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2011-08-25, 19:06   #391
ImmortalLover
Zakorzenienie

Dot.: Włosomaniaczki cz. VIII

Cytat:
Napisane przez Finlora Pokaż wiadomość
Przy okazji wizyty w tej Biedronce zobaczyłam znów to co widywałam kiedyś codziennie (kiedy pracowałam w markecie, na szczęście był to krótki epizod) - z ludzi jak zwykle wyszło bydło Wszystko porozwalane, porozrzucane, poprzewracane a te biedne pracownice tylko chodziły za tymi ludźmi i próbowały to poukładać - bez sensu, bo za chwilę podeszła kolejna osoba i zrobiła taki sam burdel
Tego nie czaję... Dobra, mnie samej zdarza się odłożyć rzecz nie tam gdzie była,ale bez przedady ;o
Tak jak jedna dziewczyna kiedyś pisała,że w którejś sieciówce widzi ładną dziewczynę, która wyszła z przymierzalni. Weszła tam po niej i to co zobaczyła ja zaskoczyło. Tona ciuchów powywracanych na lewą stronę, niezawieszoną na wieszakach, rzuconych byle jak po podłodze. Stwierdziła(i tu się z nią zgadzam),że dziewczyna nie powinna dbać tylko o wygląd zewnętrzny a i o kulturę... No i że z reguły tak postępują kobiety na pozór elegnackie...
Cytat:
Napisane przez NaKrawedzi Pokaż wiadomość
chyba, że tak
w ogóle zauwazyłam, ze w niektórych biedronkach nie ma kilku rzeczy a są w zamian inne
Dokładnie

Zawartość torebki dzieli się na części: "powinnam" , "mam" i "a skąd się to wzięło?".

ImmortalLover jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-25, 21:08   #392
'Estelle'
The Pink Power Mołderajtor

Cytat:

Asiu Ty się orientujesz u ktorych sprzedawców warto kupowac na ebayu koreanskie kosmetyki
znasz:
beautiplex10 ?
ko.smetics ?
czy lepiej dopłacic np u BELLOGIRL?
Nie znam tych sprzedawców, ale u Bello fajnie robi się zakupy
Zerknij w koentarze najlepiej, to się zorientujesz, czy to porządne osoby, czy nie.
Cytat:
ja na kolorówke mam szlaban do nie wiem kiedy, bronzerów mam zapas na 5 lat, cieni tez mam sporo, a i tak maluję się cały czas tymi samymi o ile w ogóle
jedynie róż mogłabym przygarnąć, ale musiałabym znalezc super odcien, bo niesuper mam
A jakiego odcienia/koloru różu szukasz?
Cytat:
To kupuj, na co czekasz

Skończyłam oglądać pierwszy sezon Scrubs i zabieram się za drugi
No właśnie nie wiem, na co czekam. Ale teraz już nie opłaca mi się zamawiać, bo koniec tygodnia. Może kliknę w niedzielę

O, widzę wciągnęło
Cytat:
Napisane przez Heroldin Pokaż wiadomość
kobietasukcesu - a gdzie Ty kupujesz kosmetyki ART DECO ?
Już od dłuższego czasu mam chrapkę na ich podkład w kremie.

W Lidlu od 29-go jest "tydzień azjatycki" {bodajże}. W ofercie jest sporo olei i to w przyjaznych cenach.
Nie wiem czy tych kosmetyków nie ma przypadkiem również w Sephorze.

Muszę obejrzeć sobie tą gazetkę z Lidla
Cytat:
Hmm, pierwszy raz spotykam się z tym, żeby Bello miała taniej
Np tutaj http://cgi.ebay.pl/Holika-NEW-AQUA-P...item45fb376e1a
i tutaj http://cgi.ebay.pl/Holika-Holika-Aqu...item3365479942

albo tu http://cgi.ebay.pl/Missha-M-Perfect-...item45f8b7b80b
i tu http://cgi.ebay.pl/Missha-M-Perfect-...item4cf6f1cacf

Chociaż oczywiście zależy co chcesz kupić bo akurat to może być u Bello taniej
Bello kiedyś miała najtańsze Lioele, no ale skończyło się dobre
Cytat:
Właśnie wróciłam z Biedronki, tej obok mnie (no co, musiałam kupić mięso dla psa bo się skończyło i planowałam je kupić w tamtej ) i wyszłam z brazylijskim i azjatyckim masełkiem i peelingiem winogronowym Chciałam borówkowy ale już nie było
Kusisz kobieto niedobra
Mam ochotę na jakiś fajny peeling i masło do ciała w sumie też, chociaż tak rzadko używam
I przypomniałam sobie przy okazji, żeby ubełtać serum opóźniające odrost włosów, bo już się zabieram za to od wielu dni i ciągle coś...

'Estelle' jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-25, 21:25   #393
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 'Estelle' Pokaż wiadomość
No właśnie nie wiem, na co czekam. Ale teraz już nie opłaca mi się zamawiać, bo koniec tygodnia. Może kliknę w niedzielę
Też tak zawsze robię ale teraz jakoś późno mi się kliknęło tę paletkę bo dopiero w środę i dostanę ją pewnie dopiero po weekendzie. Nie pomyślałam o tym a bardzo nie lubię jak mi przeesyłka na poczcie przez weekend leży bo wiadomo jak tam się obchodzą z paczkami

Cytat:
O, widzę wciągnęło
Oj wciągnęło, dobry serial

Cytat:
Kusisz kobieto niedobra
Mam ochotę na jakiś fajny peeling i masło do ciała w sumie też, chociaż tak rzadko używam
Kuszę, kuszę Ja mam 2 Afryki i po 1 Azji i Brazylii - przyznam, że dzisiaj odkręcałam pudełka i sprawdzałam czy ktoś przypadkiem nie otworzył sobie masła, żeby powąchać - obydwa znalazłam otwarte, powąchałam i stwierdziłam, że całkiem całkiem Afrykę kupowałam w ciemno bo już sama nazwa kojarzy mi się z czymś ciepłym i korzennym
Poza tym masełka za 5,49 (może u siebie też znajdziesz przeceny) albo nawet po starej cenie aż szkoda nie brać

Cytat:
I przypomniałam sobie przy okazji, żeby ubełtać serum opóźniające odrost włosów, bo już się zabieram za to od wielu dni i ciągle coś...
Przeczytałam to co napisałaś i w pierwszym momencie pomyślałam "kurde, po co jej serum opóźniające odrost włosów, niemożliwe, żeby uznała, że za szybko jej rosną" - myśląc oczywiście o włosach na głowie Dopiero po chwili sobie uświadomiłam, że miałaś pewnie na myśli włosy na innych częściach ciała
Finlora jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-25, 23:20   #394
'Estelle'

Hehehe, z tymi na głowie na razie nic nie robię, w sensie, że nie przyspieszam

Może się skuszę na jakieś masełko
A serum znowu nie ukręciłam. Nie wiem, jak mi ten czas ucieka. Nic nie zrobiłam, a już po 23

Stary 2011-08-26, 05:57   #395
Heroldin
Zakorzenienie

Cześć !

Cytat:
Napisane przez ImmortalLover
Najgorsze jest jedzenie nocą
Mnie to mówisz ?! Wczoraj, grubo po 22-giej, zeżarłam trzy kromki chleba z pasztetem . A potem dziwię się, że mi d*upsko rośnie ...

Cytat:
na co taki dziwne oleje?

Jeżu, jeżu, kolczysty zwierzu ! Na mózg Jej padło ! { }
Do włosów, Włosomaniczko ! Do włosów !!!

Cytat:
Napisane przez ImmortalLover Pokaż wiadomość
Wielka afera ale faktycznie u szafiarek tak bywa...
Cytat:
Kasia, zajrzałam na ten wątek, który podałaś - niezłe
Nie znam zupełnie tego działu i panujących tam obyczajów. Link był podany w innym temacie, który czytam.
Weszłam na ten "szafowy", przeczytałam, obejrzałam zdjęcia wzorcowych outfitów , prezentowanych przez czołowe arbiter elegantiarum Wizażu {czy tam czegoś innego} i ... szczęka opadła mi na podłogę. Jej szczątków szukam do dziś . I nie ma tu zastosowania zasada, że o guście się nie dyskutuje. Jak można dyskutować lub nie o czymś, czego nie ma ?! A ja, durna, mam kompleks, że nie mam poczucia piękna ! Już nie mam tego kompleksu !!!
A co do wątku, "bohaterka", jak zrozumiałam, w jakiś przedziwny sposób zarabia na tym blogu. Bóg raczy wiedzieć, dlaczego ? Taka "afera", a co za tym idzie : dziesiątki dodatkowych kliknięć { w tym i moje }, powoduje dla potencjalnego klienta / reklamodawcy zwiększoną atrakcyjność. Jak dla mnie - wyreżyserowane perfekcyjnie. Wątek z "aferą" żyje do dziś .

Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu Pokaż wiadomość
w douglasach sa, nie wiem czy wszystkich
No tak, do Douglasa mam śwat drogi .
A próbowałaś może tych podkładów w kremie ? Rzeczywiście tak dobrze kryją ?

Cytat:
byłam w biedronce, w 1 nie mieli juz w ogóle kosmetyków, a w 2 kupiłam 2 masełka
Opowiedz coś o tych masełkach . Treściwe toto ?
O ile mnie pamięć nie myli, miała jakieś balsamy do ciała w kremie z Bielendy. To coś takiego ?
Mam obecnie lotion od Eveline też z Biedronki. Nie przypadł mi do gustu : jakiś taki chudy {nie czuję obiecanego efektu nawilżenia} i daje dziwne uczucie pieczenia . Kurde, a kupiłam dwie potężne butle.
A propos biedronkowych zakupów : ten krem Scholla dla mnie znakomity.

Cytat:
. Ja ostatnio stwierdziłam, że będę kupować tylko z rejestrowaną

Tak i ja myślę .

Cytat:
Stwierdziła(i tu się z nią zgadzam),że dziewczyna nie powinna dbać tylko o wygląd zewnętrzny a i o kulturę... No i że z reguły tak postępują kobiety na pozór elegnackie...
Kultury nie można zdobyć kontem bankowym, urodą itp. Tacy ludzie, o których zachowaniu piszesz / piszecie, to prostaki, którzy przez ten krótki moment w życiu służbę mają {tak im się przynajmniej wydaje}. Kultura polega przede wszystkim na szacunku do drugiej osoby.

Cytat:
Nie wiem czy tych kosmetyków nie ma przypadkiem również w Sephorze.
Wybieram się i wybieram do Gdańska. Po tę nieszczęsną papierośnicę { }. To zajrzę do Sephory.
Wczoraj przysłali mi kod rabatowy i ... skasowałam, bo myślałam, że nie pojadę.

Cytat:
Napisane przez Estelle
Mam ochotę na jakiś fajny peeling i masło do ciała w sumie też
Mam obecnie kokosowy z Bielendy. Fajny. Pozwalam Ci kupić !
Rzęsiste łzy leję, że nie mogę sobie pozwolić na ten http://www.yves-rocher.com.pl/cialo/...nka_marokanska . To jest dopiero cudo ! Istna orgia zmysłów ! Raz tylko miałam .

Miłego dnia
Heroldin jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-26, 09:48   #396
ImmortalLover
Zakorzenienie

Cytat:
Mnie to mówisz ?! Wczoraj, grubo po 22-giej, zeżarłam trzy kromki chleba z pasztetem . A potem dziwię się, że mi d*upsko rośnie ...
Ostatnio jadłam resztki kebaba o północy i popiłam piwem
A co do zarabiania szafiarek-dostają mnóstwo darmowych ciuchów, kosmetyków i biżuterii w zamian za umieszczenie reklamy danej marki... Teraz specjalnie tworzy się blogi żeby zgarnąc takie rzeczy

Zawartość torebki dzieli się na części: "powinnam" , "mam" i "a skąd się to wzięło?".

Stary 2011-08-26, 12:51   #397
NaKrawedzi
Zakorzenienie

Cytat:
Właśnie wróciłam z Biedronki, tej obok mnie (no co, musiałam kupić mięso dla psa bo się skończyło i planowałam je kupić w tamtej ) i wyszłam z brazylijskim i azjatyckim masełkiem i peelingiem winogronowym Chciałam borówkowy ale już nie było
kurcze ja mam ochotę na jeszcze, peeling borówkowy tez kusi, ale mam zapas peelingów, które robię baardzo rzadko, a najlepszy i tak jest kawowy

Cytat:
Nie znam tych sprzedawców, ale u Bello fajnie robi się zakupy
Zerknij w koentarze najlepiej, to się zorientujesz, czy to porządne osoby, czy nie.

A jakiego odcienia/koloru różu szukasz?

Kusisz kobieto niedobra
beautiplex10 ma dobre opinie

tego właśnie nie wiem xD a zadanie mam utrudnione, bo powinien to byc róż mineralny, nie chcę zapchac dodatkowo skóry talkiem czy prafiną

ja muszę zrobic nową porcje hydrolatu

Cytat:
Cześć !

Jeżu, jeżu, kolczysty zwierzu ! Na mózg Jej padło ! { }
Do włosów, Włosomaniczko ! Do włosów !!!

Opowiedz coś o tych masełkach . Treściwe toto ?
O ile mnie pamięć nie myli, miała jakieś balsamy do ciała w kremie z Bielendy. To coś takiego ?
Mam obecnie lotion od Eveline też z Biedronki. Nie przypadł mi do gustu : jakiś taki chudy {nie czuję obiecanego efektu nawilżenia} i daje dziwne uczucie pieczenia . Kurde, a kupiłam dwie potężne butle.
A propos biedronkowych zakupów : ten krem Scholla dla mnie znakomity.

Miłego dnia
ja wczoraj o 22 zjadłam 6 kromek, a potem wypiłam piwo i jem tak codziennie

jeżu, jeżu nie słyszałam żeby dziewczyny takowe wcierały, myślałam, że chcesz na nich piec/smażyć

tutaj masz fajną recenzje masełek (ja swoich nie otwiearałam, bo to zapasy)
http://xoiknowyoulovemexo.blogspot.c....html#comments
ja nie mam problemu suchej skóry na ciele, więc mi to lotto czym sie smaruje, ważne żeby jako tako nawilżało, a jak bd ładnie pachniec i zapach bd sie utrzymywać to juz jest bardzo dobrze
widzisz, a ja nie lubię tego kremu, chcesz?

chyba nie doczekam się tego szmponu na helfy

---------- Dopisano o 12:51 ---------- Poprzedni post napisano o 12:15 ----------

a moze zamiast tamtego szamponu kupic ten
http://www.helfy.pl/szampon-jasminow...che-zniszczone

Nakarm pieska

Wymienię
NaKrawedzi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-26, 14:01   #398
Heroldin
Zakorzenienie

Cytat:
Ostatnio jadłam resztki kebaba o północy i popiłam piwem
Cytat:
Ja pierdziu, lepsze ode mnie jesteście !!!!!!!!!!!

Cytat:
Napisane przez NaKrawedzi
tutaj masz fajną recenzje masełek
To jutro jadę po Afrykę !

Cytat:
widzisz, a ja nie lubię tego kremu, chcesz?
Mam dwa opakowania. Trzymaj . Polubisz się z nim - gwarantuję. Jeśli mi pomaga na moje suche i popękane pięty, Tobie też się przyda. Daj mu szansę. Krem --> folia --> skarpety bawełniane {!}.

Cytat:
chyba nie doczekam się tego szmponu na helfy

Ja czekam już drugi tydzień na olej arganowy z ECOSpa.
Zapłaciłaś ?

Cytat:
a moze zamiast tamtego szamponu kupic ten
Za same : "uwadnia" już nie kupiłabym .
Stary 2011-08-26, 14:09   #399
NaKrawedzi
Zakorzenienie

Cytat:
Ja pierdziu, lepsze ode mnie jesteście !!!!!!!!!!!

To jutro jadę po Afrykę !

Mam dwa opakowania. Trzymaj . Polubisz się z nim - gwarantuję. Jeśli mi pomaga na moje suche i popękane pięty, Tobie też się przyda. Daj mu szansę. Krem --> folia --> skarpety bawełniane {!}.

Ja czekam już drugi tydzień na olej arganowy z ECOSpa.
Zapłaciłaś ?

Za same : "uwadnia" już nie kupiłabym .
jedź

folia? ja tak normalnie wsmarowywałam, skarpetek bawełnianych tez nie mam
nie tylko moim piętom nie daje rady, bez peelingu się nie obejdzie.

nie zapłaciłam, bo nie złozyłam w ogóle zamówienia, poniewaz szamponu nie ma, własnie dostałam odp z helfy, ze sprowadzają go z Indii i może to potrwac nawet 4 tygodnie...

masz rację, nie kupię
trudno nie kupię żadnego szamponu i już

Nakarm pieska

Wymienię
Stary 2011-08-26, 17:27   #400
NaKrawedzi
Zakorzenienie

a może kupię ten szampon?
http://www.helfy.pl/szampon-odzywczy...ale-zniszczone
co myslicie

---------- Dopisano o 17:27 ---------- Poprzedni post napisano o 17:15 ----------

to też chcę, o boże
http://www.helfy.pl/kredka-do-oczu-kajal

Nakarm pieska

Wymienię
Stary 2011-08-26, 21:18   #401
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
kurcze ja mam ochotę na jeszcze, peeling borówkowy tez kusi, ale mam zapas peelingów, które robię baardzo rzadko, a najlepszy i tak jest kawowy
Też bym chciała borówkowy (to już bym miała do kompletu wszystkie trzy ) ale u mnie chyba już nie ma. Tzn po drodze z pracy mam jedna Biedronkę, w której nie byłam więc jutro na pewno tam zajrzę

Cytat:
Ja wczoraj o 21 jadłam gołąbki a TŻ pierogi z mięsem

Rany, jaki upał... wczoraj była niesamowita burza (akurat szłam do pracy, na szczęście miałam dużą parasolkę ) a dzisiaj jest tak duszno, że nie ma czym oddychać i jestem cała mokra, po prostu się ze mnie leje

Stary 2011-08-26, 22:00   #402
NaKrawedzi
Zakorzenienie

Cytat:
Też bym chciała borówkowy (to już bym miała do kompletu wszystkie trzy ) ale u mnie chyba już nie ma. Tzn po drodze z pracy mam jedna Biedronkę, w której nie byłam więc jutro na pewno tam zajrzę

Ja wczoraj o 21 jadłam gołąbki a TŻ pierogi z mięsem

Rany, jaki upał... wczoraj była niesamowita burza (akurat szłam do pracy, na szczęście miałam dużą parasolkę ) a dzisiaj jest tak duszno, że nie ma czym oddychać i jestem cała mokra, po prostu się ze mnie leje

ja nie mogę , nie mam gdzie trzymac juz tych ksometyków i obawiam się, że część mi się przeterminuje, bd silna

u mnie burzy nie było, cały dzien się topie

Nakarm pieska

Wymienię
Stary 2011-08-26, 22:05   #403
Finlora
Zakorzenienie

Jak się wezmę w końcu porządnie za zużywanie tych maseł i peelingów (czyli systematycznie każdego wieczoru) to zdążę zużyć zanim się przeterminują

Nienawidzę takiej pogody bo cała się lepię i najchętniej nie wychodziłabym spod prysznica
W pracy mam klimę więc tak tego nie czuć ale jak wyszłam na zewnątrz to po prostu
Stary 2011-08-26, 22:24   #404
'Estelle'

Cytat:
Mam obecnie kokosowy z Bielendy. Fajny. Pozwalam Ci kupić !
Rzęsiste łzy leję, że nie mogę sobie pozwolić na ten http://www.yves-rocher.com.pl/cialo/...nka_marokanska . To jest dopiero cudo ! Istna orgia zmysłów ! Raz tylko miałam .

Miłego dnia
O, poszukam tego z Bielendy może w takim razie, bardzo lubię kokosowe rzeczy

A co do YR to może upoluj kupon na Gruponie, jak Aga . Aż sama nabrałam ochoty na takie zakupy [jakbym miała mało zapasów, nie ]

Stary 2011-08-26, 22:30   #405
NaKrawedzi
Zakorzenienie

Cytat:
Jak się wezmę w końcu porządnie za zużywanie tych maseł i peelingów (czyli systematycznie każdego wieczoru) to zdążę zużyć zanim się przeterminują

Nienawidzę takiej pogody bo cała się lepię i najchętniej nie wychodziłabym spod prysznica
W pracy mam klimę więc tak tego nie czuć ale jak wyszłam na zewnątrz to po prostu
ja się balsamuje 2x w tygodniu (nie całe ciało) i balsamowanie się codziennie jest u mnie niewykonalne i niepotrzebne

booże muszę odejsc od kompa, bo non stop cos chcę
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,22322,mac-fix-.html

Nakarm pieska

Wymienię
Stary 2011-08-26, 22:55   #406
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
ja się balsamuje 2x w tygodniu (nie całe ciało) i balsamowanie się codziennie jest u mnie niewykonalne i niepotrzebne

Ja mam dosyć przesuszoną skórę po tabletkach od dermatologa więc po długim czasie kiedy nie chciało mi się balsamować moja skóra jest trochę zmasakrowana i muszę w końcu o nią zadbać

Nie szkoda by Ci było kasy?
Stary 2011-08-27, 06:08   #407
Heroldin
Zakorzenienie

Cześć !

Cytat:
folia?

Krem nie wsiąknie w skarpety. Potrzymaj tak dwie- trzy- godziny. Zobaczysz jaki efekt. Jak jest chłodno, to ja i całą noc tak trzymam.

Cytat:
nie zapłaciłam
A ja zapłaciłam ... Nie mieli, ale zmówienia zbierali.

Cytat:
a może kupię ten szampon?
http://www.helfy.pl/szampon-odzywczy...ale-zniszczone
co myslicie

On ma "w sobie" barwnik .

Cytat:
Na tym to się nie znam .

Cytat:
Ja wczoraj o 21 jadłam gołąbki

Gołąbków nie jadłam wieki całe, a tak lubię . Nie ma mi kto zrobić ...

Cytat:
A co do YR to może upoluj kupon na Gruponie, jak Aga .
Rzuciłam okiem na ten Grupon. Ale ... to trzeba cały czas pilnować i sklepy od nich to są usytuowane w Trójmieście. Wiesz, jaka to ze mnie zamiłowana podróżniczka . Ale nie mówię, że nie spróbuję.

Cytat:
Jak na mój gust - zbędny gadżet .

Cytat:
Ja mam dosyć przesuszoną skórę po tabletkach od dermatologa więc po długim czasie kiedy nie chciało mi się balsamować moja skóra jest trochę zmasakrowana i muszę w końcu o nią zadbać
Znam doskonale ten ból . Ze mnie leci biały pył . Ale to w 50 % moja wina. Brak konsekwencji i silnej woli. Mazidełkami, buteleczkami, pudełeczkami obstawiona jestem, ale ... mi się nie chce. Moja Przyjaciółka każdego dnia rano i wieczorem wciera w siebie balsamy, masełka, oliwki itp oraz przynajmniej raz na dwa tygodnie robi dokładny peeling i domowe SPA . Mimo regularnego korzystania z solarium skórę ma idealnie nawilżoną .

Ja się zarąbię ! Był u mnie wczoraj serwisant od pieca {mam grzanie olejowe} i osiem stów pójdzie . Mieszalnik wody ledwo dycha i coroczny serwis {wymiana dysz i czyszczenie}. Przydałaby się niewielka drukarenka do biletów płatniczych .

Miłego dnia
Stary 2011-08-27, 07:30   #408
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
A co do YR to może upoluj kupon na Gruponie, jak Aga . Aż sama nabrałam ochoty na takie zakupy [jakbym miała mało zapasów, nie ]
Wiesz jak żałuję, że nie wpadłam na pomysł, żeby TŻ kupił mi w prezencie drugi kupon (i tak wisi mi jeden prezent) i miałabym wtedy 2 stówy na szaleństwa

Cytat:
Rzuciłam okiem na ten Grupon. Ale ... to trzeba cały czas pilnować i sklepy od nich to są usytuowane w Trójmieście. Wiesz, jaka to ze mnie zamiłowana podróżniczka . Ale nie mówię, że nie spróbuję.
Kasia, z mojego miasta też nic nie ma, najbliżej z Łodzi. Kupon YR kupiłam bo wiedziałam, że u Asi będę i tam jest ten sklep (u mnie nie ma). Chociaż gdybym miała jechać specjalnie do Łodzi, żeby zrobić zakupy to też by się opłacało

Cytat:
Znam doskonale ten ból . Ze mnie leci biały pył . Ale to w 50 % moja wina. Brak konsekwencji i silnej woli. Mazidełkami, buteleczkami, pudełeczkami obstawiona jestem, ale ... mi się nie chce.
To tak jak mnie

Cytat:
Ja się zarąbię ! Był u mnie wczoraj serwisant od pieca {mam grzanie olejowe} i osiem stów pójdzie . Mieszalnik wody ledwo dycha i coroczny serwis {wymiana dysz i czyszczenie}. Przydałaby się niewielka drukarenka do biletów płatniczych .
O kurde, duży wydatek
Oj, przydała by się tak drukarenka, przydała
Stary 2011-08-27, 11:37   #409
NaKrawedzi
Zakorzenienie

Cytat:
Wiesz jak żałuję, że nie wpadłam na pomysł, żeby TŻ kupił mi w prezencie drugi kupon (i tak wisi mi jeden prezent) i miałabym wtedy 2 stówy na szaleństwa
haha TŻ wisi Ci prezent?

---------- Dopisano o 11:34 ---------- Poprzedni post napisano o 11:32 ----------

Cytat:

Nie szkoda by Ci było kasy?
no właśnie szkoda, zresztą juz praktycznie jej nie mam, w te wakacje rozpieprzyłam całą kase, którą zarobiłam czyli ponad 1000zł;/

---------- Dopisano o 11:37 ---------- Poprzedni post napisano o 11:34 ----------

Cytat:
Cześć !

Krem nie wsiąknie w skarpety. Potrzymaj tak dwie- trzy- godziny. Zobaczysz jaki efekt. Jak jest chłodno, to ja i całą noc tak trzymam.

A ja zapłaciłam ... Nie mieli, ale zmówienia zbierali.

[COLOR=Silver]
On ma "w sobie" barwnik .

Jak na mój gust - zbędny gadżet .

Znam doskonale ten ból . Ze mnie leci biały pył . Ale to w 50 % moja wina. Brak konsekwencji i silnej woli. Mazidełkami, buteleczkami, pudełeczkami obstawiona jestem, ale ... mi się nie chce. Moja Przyjaciółka każdego dnia rano i wieczorem wciera w siebie balsamy, masełka, oliwki itp oraz przynajmniej raz na dwa tygodnie robi dokładny peeling i domowe SPA . Mimo regularnego korzystania z solarium skórę ma idealnie nawilżoną .

Miłego dnia
a jaka to ma byc folia?

za co zapłaciłaś?

no i co z tego, że ma

no ale oblukaj recenzje
http://www.youtube.com/watch?v=97iJsBtJIio

booze 2x dziennie się balsamowac,podziwiam przyjaciółke

to sobie paletki nie kupisz albo i kupisz

Nakarm pieska

Wymienię
Stary 2011-08-27, 13:28   #410
ImmortalLover
Zakorzenienie

Cytat:
Też tak mam,ale akurat u mnie może i codzienne balsamowanie byłoby potrzebne

Umieeeram. Twarz mi się świeci jak psu wiadomo co na mrozie

Stary 2011-08-27, 14:49   #411
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
haha TŻ wisi Ci prezent?
No, na imieniny Bo nie mogę się zdecydować co bym chciała
Stary 2011-08-27, 15:49   #412
'Estelle'

Cytat:
Na MACa nawet nie patrzę, szkoda mi kasy, a pewnie chciałabym duuuuuużo.
Cytat:
Aga wspominała, że można było ten kupon realizować także w internetowym sklepie
A z Gruponem wcale nie ma dużo roboty. Po prostu codziennie z rana wystarczy zerknąć, co mają "na stanie" dla Twojego miasta. Oferty zazwyczaj trwają conajmniej 24 godziny, więc nie ma pośpiechu i przy regularnym sprawdzaniu [np. przy okazji zaglądania na "Włosomaniaczki" ] nie przegapisz.
Cytat:

Miłego dnia
O kurde...

Znowu kupiłam dwa lakiery

Stary 2011-08-27, 18:30   #413
Heroldin
Zakorzenienie

Cytat:

1.- a jaka to ma byc folia?

2.- za co zapłaciłaś?

3.- no i co z tego, że ma

4.- no ale oblukaj recenzje
http://www.youtube.com/watch?v=97iJsBtJIio

5.- booze 2x dziennie się balsamowac,podziwiam przyjaciółke

6.- to sobie paletki nie kupisz albo i kupisz

Ad. 1 -
ja używam rozciętej z jednej strony torebki foliowej;

Ad. 2 - za olejek arganowy;

Ad. 3 - może zabarwić włosy { dodatek henny};

Ad. 4 - oblukałam i dalej mnie nie rajcuje, szczególnie jak recenzuje piętnastolatka z nieskazitelną cerą;

Ad. 5 - ja też !

Ad. 6 - JUŻ MAM !!!

Cytat:
się świeci jak psu wiadomo co na mrozie
Co ? Co ?

Cytat:
Aga wspominała, że można było ten kupon realizować także w internetowym sklepie
To muszę popatrzeć !

Cytat:
Napisane przez Estelle
Wyłaź z tej torby ! Lakierów nigdy za dużo !!!

"Nasza" Nataszka :
Stary 2011-08-27, 20:16   #414
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
A z Gruponem wcale nie ma dużo roboty. Po prostu codziennie z rana wystarczy zerknąć, co mają "na stanie" dla Twojego miasta. Oferty zazwyczaj trwają conajmniej 24 godziny, więc nie ma pośpiechu i przy regularnym sprawdzaniu [np. przy okazji zaglądania na "Włosomaniaczki" ] nie przegapisz.
Albo możesz ustawić sobie na maila oferty z Twoich okolic

Cytat:
Jakie tym razem?

Cytat:

"Nasza" Nataszka :
Co to ma być??
No chyba, że ona sobie jaja robi bo trudno mi uwierzyć, że to tak na poważnie

Poczytałam sobie wątek o "zdziwieniach" i po raz kolejny stwierdzam, że Muszynianka jest strasznie chamska

Edytowane przez Finlora
Czas edycji: 2011-08-27 o 20:32
Stary 2011-08-27, 22:57   #415
'Estelle'

Cytat:
Wyłaź z tej torby ! Lakierów nigdy za dużo !!!

"Nasza" Nataszka :

Co do Nataszki, pomijając już oczywisty sposób tańczenia przywodzący na myśl tylko jedno skojarzenie jestem pełna podziwu dla jej mobilności na wysokich szpilach Szpagat w takich wieżach, ja pierdziu...
Cytat:
Jakie tym razem?
Granat MD i topper Mermaid oczywiście wszystko z Essence
Ale widzę, że powoli ogarnia mnie nasycenie lakierowe. Już tylko kilka kolorów jest na mojej wish, no i kilka lakierów efekciarskich, nawierzchniowych.

---------- Dopisano o 22:57 ---------- Poprzedni post napisano o 22:56 ----------

O mada faka, czytam sobie właśnie na wątku lubelskim, że można było dowolny tusz wymienić na Clilique... a ja dzisiaj koło Sephory byłam i to dość wcześnie i nie wiedziałam o tym

Stary 2011-08-27, 23:02   #416
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
Co do Nataszki, pomijając już oczywisty sposób tańczenia przywodzący na myśl tylko jedno skojarzenie jestem pełna podziwu dla jej mobilności na wysokich szpilach Szpagat w takich wieżach, ja pierdziu...
Też to podziwiam Ja bym chciała chociaż umieć poruszać się w takich szpilach
Mój TŻ stwierdził, że jej taniec do niego przemawia - tylko rurki brakuje

Cytat:
O mada faka, czytam sobie właśnie na wątku lubelskim, że można było dowolny tusz wymienić na Clilique... a ja dzisiaj koło Sephory byłam i to dość wcześnie i nie wiedziałam o tym
To pędź jutro

Od kilku godzin zbiera się u mnie na burzę, błyska się, grzmi ale nie pada. Mam otwarty balkon i wreszcie jest trochę przyjemnego chłodu - bo wieje strasznie Ten upał jest nie do wytrzymania, nie potrafię funkcjonować w takiej temperaturze, w dodatku wyglądam okropnie bo cała płynę
Stary 2011-08-27, 23:17   #417
'Estelle'

Nie mam już po co iść, liczba tuszy ograniczona [co za bzdetna promocja] i dziś o 15 już wszystkie były rozdane.

Gorąco strasznie. Jeszcze my dziś w ten największy skwar wybyliśmy na spacer... myślałam, że popłynę. Nie było czym oddychać.

Stary 2011-08-27, 23:23   #418
Finlora
Zakorzenienie

To faktycznie szkoda

W pracy mam klimę więc tak tego upału nie czuć ale jak dzisiaj wychodziłyśmy i otworzyłam drzwi na zewnątrz to gorąco tak buchnęło do środka, że ciężko było złapać oddech.
Stary 2011-08-28, 06:30   #419
Heroldin
Zakorzenienie

Cześć !

Cytat:
No chyba, że ona sobie jaja robi bo trudno mi uwierzyć, że to tak na poważnie

Na poważnie ! Przecież prawie cała kolorowa polska prasa rozpisywała się, że Nataszka wyjechała na koncerty do USA. To nagranie z jakiegoś klubu.

Cytat:
Napisane przez Finlora

Ja czytam cały czas . Nie tylko ona . Ona ma swoje ogony, które starają się dotrzymać jej kroku . A że uczestniczą aktywnie w wieeeeelu tematach, stawiałabym na nie najlepszą jakość życia w realu. Wiele mądrych prac naukowych już na ten temat napisano - internet = ersatz życia.
A wiele wpisów nie rozśmiesza Cię do łez ?! Mnie - tak .

Cytat:
jestem pełna podziwu dla jej mobilności na wysokich szpilach Szpagat w takich wieżach, ja pierdziu...
Ja też podziwiam jej sprawność. Jak wieść niesie ona ćwiczy całymi dniami . Sama zobacz : to już nie atrakcyjne ciało, to same mięśnie.

Cytat:
Napisane przez Estelle
Ale widzę, że powoli ogarnia mnie nasycenie lakierowe.

Niemożliwe ...

Cytat:
Napisane przez Estelle
A ja, kurde, dałam się nabrać. Kupiłam paskudną podróbę maskary Heleny Rubinstein . Takiego badziewia jeszcze w życiu nie miałam . Ale to moja wina . Dobrze wiem, że nie ma takich okazji cenowych

Cytat:
Napisane przez Finlora
Od kilku godzin zbiera się u mnie na burzę, błyska się, grzmi ale nie pada

U mnie było przedstawienie z iluminacją przez godzinę prawie. Między 24-tą a 1-szą. Takie błyskawice, że robiło się jasno jak w dzień. Jak urzeczona stałam w oknie i patrzyłam. Szkoda tylko, że ulewa zmyła mi pół świeżo zasianej trawy.

Miłej niedzieli
Stary 2011-08-28, 10:55   #420
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:

A wiele wpisów nie rozśmiesza Cię do łez ?! Mnie - tak .
Oj rozśmiesza. Najbardziej rozwala mnie ta wszechwiedza i jedyna racja

Cytat:

U mnie było przedstawienie z iluminacją przez godzinę prawie. Między 24-tą a 1-szą. Takie błyskawice, że robiło się jasno jak w dzień. Jak urzeczona stałam w oknie i patrzyłam. Szkoda tylko, że ulewa zmyła mi pół świeżo zasianej trawy.
U mnie dopiero ok drugiej zaczęło lać i dzisiaj jest już zdecydowanie chłodniej, wreszcie jest czym oddychać

Zapomniałam wczoraj napisać, że mam paletkę Właśnie jestem po pierwszych próbach makijażowych i stwierdzam, że te cienie mają zupełnie inną konsystencję niż w paletce Bad Girl - nie wiem czy to dobrze czy źle W Bad Girl wystarczyło lekko dotknąć cienia pędzelkiem, żeby nabrać odpowiednią ilość, żeby się nie osypywał. W tej muszę trochę mocniej "pomiziać", żeby można było malować - są takie jakby bardziej zbite. W Bad Girl prawie wszystkie są perłowe (chyba tylko jeden jest matowy albo dwa) a w tej jest 5 perłowych i 7 matowych. Jak na razie wrażenia pozytywne, tylko mam mieszane odczucia odnośnie konsystencji, nie wiem które wolę bardziej. Zobaczymy czy trwałość będzie też taka dobra jak w Bad Girl
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości