Snujemy sobie coraz śmielsze plany, bo swoje śluby za 2 lata mamy:) - PM2013 cz.4 :) - Strona 139 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-08-25, 21:22   #4141
dahna1990
Zakorzenienie

Dot.: Snujemy sobie coraz śmielsze plany, bo swoje śluby za 2 lata mamy:) - PM2013 cz

Cytat:
Napisane przez Linaewen Pokaż wiadomość
Pij, pij, będziesz łatwiejsza
za dużo juz chyba wypiłaś hehe
dahna1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-25, 21:25   #4142
Linaewen
Zakorzenienie

Dot.: Snujemy sobie coraz śmielsze plany, bo swoje śluby za 2 lata mamy:) - PM2013 cz

Cytat:
Napisane przez dahna1990 Pokaż wiadomość
za dużo juz chyba wypiłaś hehe
Pół piwa
Ale dla mojego kochania to ja po pół łyku mogę być łatwa.
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie."
za: whitepointeshoes
Linaewen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-25, 21:26   #4143
dudusiu
Wtajemniczenie

Cytat:
dudusiu tak teraz spojrzałam na twój podpis i bardzo spodobała mi się twoja data ślubu po środku szczęśliwa liczba a po bokach pechowa
mi też się podoba i ma dla mnie jeszcze jeden wydźwięk, ale o tym za półtora miesiąca w klubie

Cytat:
Pijemy piwko-będę łatwiejsza-to przy okazji oglądamy film i przepisuję coś dla mamy na kompa.
pij pij

you stole my star
lalalalalalala....
dudusiu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-25, 21:35   #4144
dastin
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mu_minka1988 Pokaż wiadomość
Nie no oni są niepoważni. A co na to Twoja siostra i szwagier, że tv nie masz? Ja bym ich
Oni już śpią a mi tv teraz nie działa bo pewnie coś nie łączyWyryczałam się Tż-towi z nerwów, że już z nimi nie wytrzymam i trochę mi lepiejJutro Tż mi to naprawi sam...A oni niech spier...Jeszcze przyjdzie do mnie po pomoc to wtedy ja się na nią wypnę
Cytat:
A nie możesz sama tego kabla przełączyć.
próbowałam ale tam trzeba mieć jakieś śrubokręty a ja nie znam się na tym
Cytat:
Pij, pij, będziesz łatwiejsza
mój Tz zawsze mi tak mówi jak piję
dastin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-25, 21:37   #4145
Linaewen
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dastin Pokaż wiadomość
Oni już śpią a mi tv teraz nie działa bo pewnie coś nie łączyWyryczałam się Tż-towi z nerwów, że już z nimi nie wytrzymam i trochę mi lepiejJutro Tż mi to naprawi sam...A oni niech spier...Jeszcze przyjdzie do mnie po pomoc to wtedy ja się na nią wypnę

próbowałam ale tam trzeba mieć jakieś śrubokręty a ja nie znam się na tym

mój Tz zawsze mi tak mówi jak piję
To idź ich obudzić. Zabiłabym.

Mój też mi to mówi i mnie samą to bawi
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie."
Stary 2011-08-25, 21:39   #4146
dahna1990
Zakorzenienie

Cytat:
To idź ich obudzić. Zabiłabym.

Mój też mi to mówi i mnie samą to bawi
Też bym poszła ich obudzić, za bardzo się dastin z nimi cackasz
Stary 2011-08-25, 21:54   #4147
malinka_070190
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dudusiu Pokaż wiadomość
wiecie co dzisiaj zrobiłam?

mam małą kuchnię w kształcie wąskiego prostokąta, ze strony dłuższego boku jest schodek, a wyżej większa jadalnia. schodek jest na tyle długi na szerokość (), że zrobiona jest lada, która oparta jest na rurze (od sufitu do ziemi) i przykręcona do ściany. chciałam dzisiaj zakręcić się z kuchni do jadalni na tej rurze, żeby "dojechać" do lodówki i w momencie kiedy już byłam w jadalni, tak mocno pociągnęłam za rurę, że blat ze śrub ze ściany wypadł
energia mnie dzisiaj rozpiera
o kurcze niezle hehe

---------- Dopisano o 21:52 ---------- Poprzedni post napisano o 21:49 ----------

Cytat:

Jestem tak wściekła!!Mieli mi przykręcić ten kabel i nie zrobili tego i ram mam tv raz nie!!Teraz akurat nie mam!Zrobili tylko swoje i mają w dupie innych!!Nie wytrzymam z nimi w jednym domu!Jeszcze w mama mnie zdenerwowała bo ma pretensje o to, że się wściekam i że ma już dość
heh

---------- Dopisano o 21:54 ---------- Poprzedni post napisano o 21:52 ----------

Cytat:
Napisane przez mu_minka1988 Pokaż wiadomość
Ja w sumie chyba chciałabym, żeby pożądanie oczyścili mi kolano, żeby był problem z głowy. W sumie na chwilę obecną przeraża mnie wizja wesela i całonocnych tańców, bo ja nie dam rady jak na razie
ojj to moze jednak lepiej jakby tdn zabieg byl

30/30 shred
malinka_070190 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-08-25, 21:55   #4148
dudusiu
Wtajemniczenie

idę spać, wyskakałam się jak głupia przez 2 godziny przy zumbie i padam na twarz

dobranoc

you stole my star
lalalalalalala....
dudusiu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-25, 21:57   #4149
dahna1990
Zakorzenienie

Cytat:
idę spać, wyskakałam się jak głupia przez 2 godziny przy zumbie i padam na twarz

dobranoc
dobranoc
Stary 2011-08-25, 22:02   #4150
malinka_070190
Zakorzenienie

Cytat:

dobranoc
dobranoc

---------- Dopisano o 22:02 ---------- Poprzedni post napisano o 22:00 ----------

ja tez uciekam. Dobranoc

30/30 shred
malinka_070190 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-25, 22:11   #4151
dastin
Zakorzenienie

Cytat:
Też bym poszła ich obudzić, za bardzo się dastin z nimi cackasz
ie będę ich budzić tylko po to żeby powiedzieć, że mi z..ebali tvi tak nic dzisiaj b już z tym nie zrobili. Jutro im wszystko wygarnę. Koniec z duszeniem tego wszystkiego w sobie

Matko muszę jeszcze pomalować panokce u stóp i u rąk a tak mi się nie chceW ogóle to jakie kolory są teraz w modzie? Bo mam różne odcienie czerwieni i mi się już zaczyna nudzić

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-08-25, 22:18   #4152
dahna1990
Zakorzenienie

Cytat:
ie będę ich budzić tylko po to żeby powiedzieć, że mi z..ebali tvi tak nic dzisiaj b już z tym nie zrobili. Jutro im wszystko wygarnę. Koniec z duszeniem tego wszystkiego w sobie

Matko muszę jeszcze pomalować panokce u stóp i u rąk a tak mi się nie chceW ogóle to jakie kolory są teraz w modzie? Bo mam różne odcienie czerwieni i mi się już zaczyna nudzić
miętowy, cielisty, koralowy
Stary 2011-08-25, 22:43   #4153
melleczka
Zakorzenienie

dziewczyny!
zadzwonilam tam zaraz jak wrocilam z pracy i jestem pozytywnie zaskoczona
od 1 sierpnia uszycie sukni takiej jaka przyniose (projekt) 950zl. i jaka tylko chce mi uszyja. cena jest stala. w tym jest jeszcze welon, bolerko i halka, czyli caly komplet!
zapytalam jaki jest czas o0czekiwania a pani mi sie pyta kiedy mam slub, ja mowie ze jeszcze mam duzo czasu ale sie chce zorientowac (zebym nie wyszla na wariatke co 2 lata przed bedzie suknie szyc) a ona mi mowi ze juz ma zapisy na 2013 i ze oczywiscie nie ma potrzeby jeszcze sie zapisywac ale juz niektore dziewczyny sie pozapisywaly. i mowila ze nie wie czy podniesie cene ale nawet jesli podniesie to jesli sie zapisze teraz to ta cena sie nie zmieni. i mowila ze te dziewczyny vjeszcze nie przynosza projektow bo wiadomo ze beda nowe kolekcje itd.
wieeec... dziewczyny po co mi pronovias jak moge miec wymarzona za 1000zl a to co zaoszczedze moge wpakowac w lepszego fotografa wiec jak tylko bede w krakowie to tam jade zeby mi potem nie powiedziala ze juz zapisow nie przyjmuje...
Stary 2011-08-25, 22:48   #4154
Linaewen
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez melleczka Pokaż wiadomość
dziewczyny!
zadzwonilam tam zaraz jak wrocilam z pracy i jestem pozytywnie zaskoczona
od 1 sierpnia uszycie sukni takiej jaka przyniose (projekt) 950zl. i jaka tylko chce mi uszyja. cena jest stala. w tym jest jeszcze welon, bolerko i halka, czyli caly komplet!
zapytalam jaki jest czas o0czekiwania a pani mi sie pyta kiedy mam slub, ja mowie ze jeszcze mam duzo czasu ale sie chce zorientowac (zebym nie wyszla na wariatke co 2 lata przed bedzie suknie szyc) a ona mi mowi ze juz ma zapisy na 2013 i ze oczywiscie nie ma potrzeby jeszcze sie zapisywac ale juz niektore dziewczyny sie pozapisywaly. i mowila ze nie wie czy podniesie cene ale nawet jesli podniesie to jesli sie zapisze teraz to ta cena sie nie zmieni. i mowila ze te dziewczyny vjeszcze nie przynosza projektow bo wiadomo ze beda nowe kolekcje itd.
wieeec... dziewczyny po co mi pronovias jak moge miec wymarzona za 1000zl a to co zaoszczedze moge wpakowac w lepszego fotografa wiec jak tylko bede w krakowie to tam jade zeby mi potem nie powiedziala ze juz zapisow nie przyjmuje...
Hmm... Szczerze mówiąc przy takich "okazjach" obawiałabym się jakości towaru.
Stary 2011-08-25, 22:56   #4155
dahna1990
Zakorzenienie

Cytat:
No właśnie mi tu cos nie pasuje, żeby tak tanio było
Stary 2011-08-25, 23:25   #4156
dastin
Zakorzenienie

Cytat:
Cytat:
No właśnie mi tu cos nie pasuje, żeby tak tanio było
ja też uważam, że musi być jakiś haczykAż dziwne, żeby cały komplet zmieścił się w 1000 zł...

Dobra, jestem czysta i pachnąca i pazurki pomalowane, teraz moge iść spokojnie spać.Dobranoc
Stary 2011-08-26, 06:23   #4157
melleczka
Zakorzenienie

czytam opinie o tym salonie i odechcialo mi sie. ale o tym pozniej bo teraz zmykam do pracy to jak bede miala chwile to wam napisze co jest na rzeczy
Stary 2011-08-26, 06:31   #4158
201609062115
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez malinka9191 Pokaż wiadomość
PIsałyście o tytułach więc na szybko wymyśliałm takie ze swej strony:

1. Dni, tygodnie i miesiące mijają,
a PMki rozmów dosyć nie mają
/ a super PMki wciąż rozmawiają

2. 2013 roku wyglądamy
bo swoje śluby w tym czasie mamy

3. Ciągle czekamy, nie narzekamy,
a czasu do ślubów coraz mniej mamy

4. Chcemy niedługo pożegnać się panieństwem,
i wraz z TŻtami być zwani małżeństwem

5. Tytułu tego każda adresatka
w 2013 będzie już mężatka

6. Nowy wątek zaczynamy,
dni do ślubów odliczamy
Wszystkie mi się podobają, ale najbardziej 3 i 4

Cytat:
Napisane przez malinka_070190 Pokaż wiadomość
Dziewczyny podjełąm decyzję! Jade do tż! Nie możemy być osobno!!
To super!!!
Trzymam za pracę!

Cytat:
TŻ mi mówił że chcą na wiosnę, ale czy tak zrobią to nie wiadomo więc my stwierdziliśmy że zarezerwujemy sale na wrzesień żeby chociaż jakiś odstęp był miedzy ślubami bo myślimy o rodzinie która będzie musiała przyjść do nas i do nich, żeby z kasą wyrobili
Njlepsze że parę miesiecy temu jak ta kuzynka jeszcze nie była zaręczona spotkałam się z nia na mieście i mówiłam jej że my będziemy ślub brać w 2013 roku, więc się bezczelnie wpakowała przed nas
Nie wiem skąd się bierze taka dziwna mentalność jak gadałam z TŻ o tej sprawie o której Wam pisałam w Klubie, to mi mówił, że Boże jakie ma znaczenie kto pierwszy.. lepiej się komuś będzie żyło tylko dlatego, ze wziął ślub przed nami?

Cytat:
Napisane przez mia8544 Pokaż wiadomość
no własnie ja nie wiem jak to liczyc bo u mnie nie bedzie poprawin nie chce zeby było mało, wiec 0,5 na pare to chyba mało. ale tez nie chce zeby było za duzo wiec 0,5 na osobe to mysle ze bedzie za dużo :P

gdyby ktos chciał wesele robic tam gdzie ja czy tą samą orkiestre to w sumie by mi nie przeszkadzało. O ile to by było PO moim weselu
Kuzynka mi np zaproponowała namiar na jej orkiestre, ale nie chcelismy dlatego ze nam sie spodobała inna, ale nie miałabym problemu wziac ta sama
Tak jak już któraś Dziewczynka Ci napisała, najlepiej liczyć 0.7 na parę nawet jeśli nie chcecie takich butelek, w sensie 0.7 to przeliczyć ilość i podzielić na 0.5 U mnie nie będzie wina, tylko piwo jeśli już
My orkiestrę będziemy mieć po moim bracie, a nad fotografem i kamerzystą się zastanawiamy.. Niby obiecałam TŻ, że zajmiemy się tym od Nowego Roku, ale może lepiej by było już zarezerwować

Cytat:
Napisane przez malinka9191 Pokaż wiadomość
laski mam problem z tym weselem i sukienką
jaka ona jest, to wiecie, ale teraz tak:
po pierwsze nie wiem jakie buty, czy pasujące idealnie, ale nie wybawię się w nich, bo mi z nóg spadną przy szybszych ruchach, czy inne, w których się wybawię, ale pasują średnio biorę jeszcze inne na zmianę-płaskie, ale dopiero na tak około północy a 2 par na zmianę nie chcę brać
dalej nie wiem co zrobić z szelkami od stanika jak wezmę silikonowe to będzie ich siłą rzeczy widać, a jak nie wezmę, to boję się, że przy moich wisienkach mi spadnie stanik i będę go co chwilę poproawiać a to nie ładnie wygląda przy sukience też mam szelki, ale te nie wiem czy będę dopinać od razu czy nie co w sumie też jest problemem no i ostatnia ważna rzecz-kościół. Mnie wychowano, że z gołymi ramionami to jest źle, a już na pewno bez szelek. I teraz tak, czy wziąć do kościoła tylko szelki dopiąć czy co? Nie mamy żadnych bolerek ani nic z tego co wiem to reszta nie bierze nic, ale nawet jakby zimno było to co? Mam szal, ale nie mam pojęcia jak go ulokować, czy brać czy co.. na potem mam bolerko swoje jak zimno będzie w nocy, ale ono do kościoła nie pasuje no i właśnie tak sie sprawy mają, że nie wiem co tu zrobić
Ja bym te idealnie pasujące założyła do kościoła, a potem przebrała na płaskie do kościoła założyłabym szal na ramiona, a potem przed tańcami założyła szelki do sukienki i ramiączka do stanika

Cytat:
http://www.amareldin.pl/pl/suknie-sl...na-isabel.html
znalazlam taka pracownie w krakowie... pisze ze wszystkie suknie w sprzedazy detalicznej za 950zl ale to chyba niemozliwe??
i pisze ze moga mi uszyc dowolna suknie jaka sobie zaprojektuje a to wszystko w cenie 800zl
nie wierze w to... moze samo szycie tyle???
i ta krawcowa szyla suknie na slub wnuczki hrabiny lubomirskiej. podobno najwiekszy slub w polsce. slyszalam o tym w radiu.

ej wyglada na to ze faktycznie cala suknia kosztuje 800zl... tam tak pisze...
musze tam zadzwonic albo p[rzejechac sie bo mnie to strasznie nurtuje
Moja kolezanka dwa lata temu tam szyła suknię jeśli dobrze pamiętam cudną jej uszyli i ona płaciła wtedy 800 zł tylko miała po drodze parę problemów

Cytat:
wiecie co dzisiaj zrobiłam?

mam małą kuchnię w kształcie wąskiego prostokąta, ze strony dłuższego boku jest schodek, a wyżej większa jadalnia. schodek jest na tyle długi na szerokość (), że zrobiona jest lada, która oparta jest na rurze (od sufitu do ziemi) i przykręcona do ściany. chciałam dzisiaj zakręcić się z kuchni do jadalni na tej rurze, żeby "dojechać" do lodówki i w momencie kiedy już byłam w jadalni, tak mocno pociągnęłam za rurę, że blat ze śrub ze ściany wypadł
energia mnie dzisiaj rozpiera
zepsułaś zepsułaś

Cytat:
Jestem tak wściekła!!Mieli mi przykręcić ten kabel i nie zrobili tego i ram mam tv raz nie!!Teraz akurat nie mam!Zrobili tylko swoje i mają w dupie innych!!Nie wytrzymam z nimi w jednym domu!Jeszcze w mama mnie zdenerwowała bo ma pretensje o to, że się wściekam i że ma już dość
Ja bym im wygarnęła no bez kitu nie da się tak żyć wrzodów się przez nich z nerwów nabawisz i tyle z tego będzie! Bezczelni są swoją drogą ja bym im napluła do obiadu albo coś generalnie robiłabym wszystko na złość bo bym nie wytrzymała trzymaj się jakoś kochana tylko im nie odpuść, bo jak zobaczą, że na wszystko sobie pozwalasz to posuną się jeszcze dalej

Cześć Kochane
Zaraz zmykam do pracy, na szczęście nie na długo, więc może jakoś wytrzymam Potem jadę do rodziców i wstąpię do lekarza, bo jest mi coraz gorzej.. pewnie bez antybiotyku się nie obędzie
Poza tym, chcica mnie bierze szkoda, że mam jeszcze okres, ale wrócę jutro do TŻ to go zgwałcę
Nie wiem, kiedy będę miała czas zajrzeć, więc życzę udanego weekendu

AAAA! jeszcze się pochwalę jaką mam zdolną mamusię dzwoniła wszędzie, żeby mnie zarejestrować jak najszybciej do endokrynologa i nigdzie nie mieli miejsc na ten rok już, a ona gdzieś dzięki swojej znakomitej zdolności przekonywania wcisnęła mnie na 10 października

Edytowane przez 201609062115
Czas edycji: 2011-08-26 o 06:35
201609062115 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-26, 06:49   #4159
dastin
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sayuri_69 Pokaż wiadomość

Ja bym im wygarnęła no bez kitu nie da się tak żyć wrzodów się przez nich z nerwów nabawisz i tyle z tego będzie! Bezczelni są swoją drogą ja bym im napluła do obiadu albo coś generalnie robiłabym wszystko na złość bo bym nie wytrzymała trzymaj się jakoś kochana tylko im nie odpuść, bo jak zobaczą, że na wszystko sobie pozwalasz to posuną się jeszcze dalej

Cześć Kochane
Zaraz zmykam do pracy, na szczęście nie na długo, więc może jakoś wytrzymam Potem jadę do rodziców i wstąpię do lekarza, bo jest mi coraz gorzej.. pewnie bez antybiotyku się nie obędzie
Poza tym, chcica mnie bierze szkoda, że mam jeszcze okres, ale wrócę jutro do TŻ to go zgwałcę
Nie wiem, kiedy będę miała czas zajrzeć, więc życzę udanego weekendu

AAAA! jeszcze się pochwalę jaką mam zdolną mamusię dzwoniła wszędzie, żeby mnie zarejestrować jak najszybciej do endokrynologa i nigdzie nie mieli miejsc na ten rok już, a ona gdzieś dzięki swojej znakomitej zdolności przekonywania wcisnęła mnie na 10 października
Nie odpuszczę im na pewno

No to masz rzeczywiście zdolną mamusięPowodzeni a w pracy
No i nie męcz Tż-ta za bardzo

Hej
Siedzę sobie w pracy i czuję, że coraz bardziej się ciepło robi. Boję się co to będzie później Założyłam spódnicę i modlę się, żebym dzisiaj okresu nie dostała
Stary 2011-08-26, 06:52   #4160
201609062115
Konto usunięte

Cytat:
Nie odpuszczę im na pewno

No to masz rzeczywiście zdolną mamusięPowodzeni a w pracy
No i nie męcz Tż-ta za bardzo

Hej
Siedzę sobie w pracy i czuję, że coraz bardziej się ciepło robi. Boję się co to będzie później Założyłam spódnicę i modlę się, żebym dzisiaj okresu nie dostała
Czemu nie?
Tutaj narazie jest mgła i 26 st. póki co znając życie jak będę wychodzić z pracy to będzie z 40
Nie macie klimy tam w pracy?
Stary 2011-08-26, 06:55   #4161
dastin
Zakorzenienie

A co do tego zakładu krawieckiego to na tej stronie niektóre suknie są ładne tylko ciekawe jak wyglądają w rzeczywistości po uszyciu

---------- Dopisano o 07:55 ---------- Poprzedni post napisano o 07:53 ----------

Cytat:
Czemu nie?
Tutaj narazie jest mgła i 26 st. póki co znając życie jak będę wychodzić z pracy to będzie z 40
A zresztą, rób z nim co chesz...

u nas też jest mgła

My mamy klimę naturalną (otwieramy okno)Tylko ten budynek gdzie pracuje jest cały czas w cieniu to trochę jest chłodniej
Stary 2011-08-26, 06:55   #4162
melleczka
Zakorzenienie

Cytat:
Moja kolezanka dwa lata temu tam szyła suknię jeśli dobrze pamiętam cudną jej uszyli i ona płaciła wtedy 800 zł tylko miała po drodze parę problemów
a jakich problemow konkretnie? prosze cie jesli masz mozliwosc to zapytaj tej kolezanki jak to wyszlo u niej. bo po przeczytaniu opinii sie skutecznie odechciewa. a cena jest powalajaco niska i kuszaca.

ktora byla chociaz przez chwile zainteresowana niech sobie wpisze w google "malgorzata obajtek opinie" i mozna sobie poczytac rozne dziwne rzeczy:?

tak czy siak to ja tam pojade... i jak mi sie cos nie spodoba to zaraz ja zapytam czy czytala opinie o swoim salonie.
Stary 2011-08-26, 07:02   #4163
dastin
Zakorzenienie

Cytat:
a jakich problemow konkretnie? prosze cie jesli masz mozliwosc to zapytaj tej kolezanki jak to wyszlo u niej. bo po przeczytaniu opinii sie skutecznie odechciewa. a cena jest powalajaco niska i kuszaca.

ktora byla chociaz przez chwile zainteresowana niech sobie wpisze w google "malgorzata obajtek opinie" i mozna sobie poczytac rozne dziwne rzeczy:?

tak czy siak to ja tam pojade... i jak mi sie cos nie spodoba to zaraz ja zapytam czy czytala opinie o swoim salonie.
rzeczywiście opinie o tym salonie nie są zadowalająceJa wolę zapłacić trochę więcej za suknię i nie martwić się o to czy coś mi się z nią nie stanie w trakcie wesela
Stary 2011-08-26, 07:02   #4164
melleczka
Zakorzenienie

Cytat:

Cytat:
A co do tego zakładu krawieckiego to na tej stronie niektóre suknie są ładne tylko ciekawe jak wyglądają w rzeczywistości po uszyciu
suknie na stronie mi sie srednio podobaja -dlatego ze szukam czegos nieco innego. jedna mi sie spodobala ale tak jak mowie nie taka jak ja bym chciala.
jak z ta babka rozmawialam to mnie denerwowalo to ze juz przez telefon mi zaczela "kachaniowac" tzn mowic "kochanie to" "kochanie tamto" nienawidze czegos takiego. ale jestem w stanie to przezyc kosztem wymarzonej i taniej sukni. chociaz co do pierwszego mam sporo watpliwosci.
Stary 2011-08-26, 07:09   #4165
201609062115
Konto usunięte

Cytat:

A zresztą, rób z nim co chesz...

u nas też jest mgła

My mamy klimę naturalną (otwieramy okno)Tylko ten budynek gdzie pracuje jest cały czas w cieniu to trochę jest chłodniej
To przynajmniej tyle u mnie niby jest klima, ale jakby jej nie było, bo jest słaba i i tak jest tak gorąco, że szok do południa jest znośnie jeszcze, ale ok. 4 to się masakra robi

Cytat:

Napisałam - suknię miałam świetną, dokładnie taką jaką chciała i oprócz tego, że guzik podtrzymujący tren się jej odpruł to nic poza tym z suknią się nie stało ale po drodze miała mnóstwo przygód, np. panie straszyły ją, że nie zdążą na czas, suknia była bez kilku podszewek itp itd, ale po kilku awanturach wszystko było zrobione na czas i tak jak miało być wiadomo, coś za coś
Stary 2011-08-26, 07:13   #4166
melleczka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisałam - suknię miałam świetną, dokładnie taką jaką chciała i oprócz tego, że guzik podtrzymujący tren się jej odpruł to nic poza tym z suknią się nie stało ale po drodze miała mnóstwo przygód, np. panie straszyły ją, że nie zdążą na czas, suknia była bez kilku podszewek itp itd, ale po kilku awanturach wszystko było zrobione na czas i tak jak miało być wiadomo, coś za coś
pojde i zobacze co tam jest grane... ale nie wiem czy sie zdecyduje:/ boje sie... chociaz cala noc o tym myslalam. ale dopiero rano przeczytalam te opinie.
planuje sobie na poczatku roku jakos poswiecic caly dzien na chodzenie po salonach. i na pewno wiekszosc czasu spedze na dlugiej, chce tez zobaczyc jak wygladaja na zywo suknie pronovias w madonnie na florianskiej no i do tego nieszczesnego salonu tez zajrze...
Stary 2011-08-26, 07:13   #4167
mia8544
Zakorzenienie

Cytat:
ja właśnie też chcę fiolet ale budżet mamy tak ograniczony ze zależy czy nam starczy
ja wczoraj tak sobie myslałam o wszystkim i tak: lista już z 70 osób zmniejszyła sie na 60 dorosłych, wiec juz taniej Poza tym ślub chyba wezme w naszej parafii, odpada chocby kasa za zapowiedzi w moim kosciele, no i zastanawiam sie nam DJ zamiast orkiestry, ale o tym musze z TŻtem pogadać jak wróci. A wszystko dlatego że wymysliłam że chce kolor przewodni i wszystko bedzie w tym kolorze, a wczesniej nie miałam takiego planu
Cytat:

teraz jest modne pomalowanie jednego paznokcia na inny kolor
ja ostatnio miałam wszystkie fioletowe i serdeczny na różowo

Cytat:
u nas? bo własnie nigdzie nie ma miesc a w jednej przychodni są i ja mam na 16.09

a teraz sie modle zeby jeszcze 5 dni @ nie dostać, bo mam wizyte u gina na którą czekałam 2 tyg

TŻ mi powiedział kilka dni temu że wróci 3.09 albo 10.09. No wiec ja oczywiscie mu mówie zeby wrócił 3-go ale jak nam moje szczescie to wroci 10-go a ja wtedy będę w Rzezowie bo bliźniaki mają urodziny wtedy powiedział że do mnie przyjedzie
Ale ja tak ciagle mysle o tym ze no na pewno przyjedzie 10-go bo u mnie zawsze wszystko na złość i dzis mi sie śniło że z Włoch pojechał do Egiptu
mia8544 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-26, 07:15   #4168
dastin
Zakorzenienie

Cytat:

suknie na stronie mi sie srednio podobaja -dlatego ze szukam czegos nieco innego. jedna mi sie spodobala ale tak jak mowie nie taka jak ja bym chciala.
jak z ta babka rozmawialam to mnie denerwowalo to ze juz przez telefon mi zaczela "kachaniowac" tzn mowic "kochanie to" "kochanie tamto" nienawidze czegos takiego. ale jestem w stanie to przezyc kosztem wymarzonej i taniej sukni. chociaz co do pierwszego mam sporo watpliwosci.
oh! jak ja tego nie lubię
Musisz poważnie się zastanowić nad tym salonem. Ja osobiście bym sobie odpuściła zwłaszcza po tych opiniach
Stary 2011-08-26, 07:20   #4169
201609062115
Konto usunięte

Cytat:
pojde i zobacze co tam jest grane... ale nie wiem czy sie zdecyduje:/ boje sie... chociaz cala noc o tym myslalam. ale dopiero rano przeczytalam te opinie.
planuje sobie na poczatku roku jakos poswiecic caly dzien na chodzenie po salonach. i na pewno wiekszosc czasu spedze na dlugiej, chce tez zobaczyc jak wygladaja na zywo suknie pronovias w madonnie na florianskiej no i do tego nieszczesnego salonu tez zajrze...
Jak nie będziesz miała z kim to zawsze możemy pochodzić razem

Cytat:
u nas? bo własnie nigdzie nie ma miesc a w jednej przychodni są i ja mam na 16.09

a teraz sie modle zeby jeszcze 5 dni @ nie dostać, bo mam wizyte u gina na którą czekałam 2 tyg

TŻ mi powiedział kilka dni temu że wróci 3.09 albo 10.09. No wiec ja oczywiscie mu mówie zeby wrócił 3-go ale jak nam moje szczescie to wroci 10-go a ja wtedy będę w Rzezowie bo bliźniaki mają urodziny wtedy powiedział że do mnie przyjedzie
Ale ja tak ciagle mysle o tym ze no na pewno przyjedzie 10-go bo u mnie zawsze wszystko na złość i dzis mi sie śniło że z Włoch pojechał do Egiptu
Nie, w Krakowie, bo w sumie mama miała rację, że to leczenie na całe życie, a skoro mam tu mieszkać no to pasuje tu mieć lekarza
Trzymam za okres, co by wytrzymał
Oby TZ wrócił 3
Mnie się codziennie śni kasa i że liczę pieniądze masakra!!
Uciekam do pracy trzymajcie za mnie kciuki
Miłego dnia
Stary 2011-08-26, 07:21   #4170
dastin
Zakorzenienie

Cytat:
To przynajmniej tyle u mnie niby jest klima, ale jakby jej nie było, bo jest słaba i i tak jest tak gorąco, że szok do południa jest znośnie jeszcze, ale ok. 4 to się masakra robi

ja w poprzedniej pracy miałam klimę i szczerze mówiąc wolę mieć otarte okno niż tą klimęCałe wakacje byłam chora bo w pracy 20 stopni a na dworze 30
Cytat:
ja wczoraj tak sobie myslałam o wszystkim i tak: lista już z 70 osób zmniejszyła sie na 60 dorosłych, wiec juz taniej Poza tym ślub chyba wezme w naszej parafii, odpada chocby kasa za zapowiedzi w moim kosciele, no i zastanawiam sie nam DJ zamiast orkiestry, ale o tym musze z TŻtem pogadać jak wróci. A wszystko dlatego że wymysliłam że chce kolor przewodni i wszystko bedzie w tym kolorze, a wczesniej nie miałam takiego planu

teraz jest modne pomalowanie jednego paznokcia na inny kolor
ja ostatnio miałam wszystkie fioletowe i serdeczny na różowo

widziałam własnie, że teraz tak chodza ae ja jakoś nie mogę się do tego przekonaćU kogoś mi się podoba
Trzymam kciuki, żebyś nie dostała @

---------- Dopisano o 08:21 ---------- Poprzedni post napisano o 08:20 ----------

Cytat:
Jak nie będziesz miała z kim to zawsze możemy pochodzić razem

Nie, w Krakowie, bo w sumie mama miała rację, że to leczenie na całe życie, a skoro mam tu mieszkać no to pasuje tu mieć lekarza
Trzymam za okres, co by wytrzymał
Oby TZ wrócił 3
Mnie się codziennie śni kasa i że liczę pieniądze masakra!!
Uciekam do pracy trzymajcie za mnie kciuki
Miłego dnia
trzymam Miłego dnia
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości