|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4141 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Snujemy sobie coraz śmielsze plany, bo swoje śluby za 2 lata mamy:) - PM2013 cz
|
|
|
|
#4142 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Snujemy sobie coraz śmielsze plany, bo swoje śluby za 2 lata mamy:) - PM2013 cz
Pół piwa
![]() Ale dla mojego kochania to ja po pół łyku mogę być łatwa.
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie." za: whitepointeshoes |
|
|
|
#4143 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i ma dla mnie jeszcze jeden wydźwięk, ale o tym za półtora miesiąca w klubie ![]() Cytat:
|
|
|
#4144 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wyryczałam się Tż-towi z nerwów, że już z nimi nie wytrzymam i trochę mi lepiej Jutro Tż mi to naprawi sam...A oni niech spier...Jeszcze przyjdzie do mnie po pomoc to wtedy ja się na nią wypnę próbowałam ale tam trzeba mieć jakieś śrubokręty a ja nie znam się na tym ![]() mój Tz zawsze mi tak mówi jak piję
|
|
|
|
|
#4145 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mój też mi to mówi i mnie samą to bawi
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie." za: whitepointeshoes |
|
|
|
|
#4146 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4147 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hehe---------- Dopisano o 21:52 ---------- Poprzedni post napisano o 21:49 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:54 ---------- Poprzedni post napisano o 21:52 ---------- Cytat:
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4148 |
|
Wtajemniczenie
|
idę spać, wyskakałam się jak głupia przez 2 godziny przy zumbie i padam na twarz
![]() dobranoc
|
|
#4149 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4150 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:02 ---------- Poprzedni post napisano o 22:00 ---------- ja tez uciekam. Dobranoc
|
|
|
#4151 |
|
Zakorzenienie
|
ie będę ich budzić tylko po to żeby powiedzieć, że mi z..ebali tv
i tak nic dzisiaj b już z tym nie zrobili. Jutro im wszystko wygarnę. Koniec z duszeniem tego wszystkiego w sobie![]() Matko muszę jeszcze pomalować panokce u stóp i u rąk a tak mi się nie chce W ogóle to jakie kolory są teraz w modzie? Bo mam różne odcienie czerwieni i mi się już zaczyna nudzić
|
|
|
|
#4152 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4153 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny!
zadzwonilam tam zaraz jak wrocilam z pracy i jestem pozytywnie zaskoczona ![]() od 1 sierpnia uszycie sukni takiej jaka przyniose (projekt) 950zl. i jaka tylko chce mi uszyja. cena jest stala. w tym jest jeszcze welon, bolerko i halka, czyli caly komplet! zapytalam jaki jest czas o0czekiwania a pani mi sie pyta kiedy mam slub, ja mowie ze jeszcze mam duzo czasu ale sie chce zorientowac (zebym nie wyszla na wariatke co 2 lata przed bedzie suknie szyc) a ona mi mowi ze juz ma zapisy na 2013 wieeec... dziewczyny po co mi pronovias jak moge miec wymarzona za 1000zl a to co zaoszczedze moge wpakowac w lepszego fotografa wiec jak tylko bede w krakowie to tam jade zeby mi potem nie powiedziala ze juz zapisow nie przyjmuje...
|
#4154 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#4155 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4156 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aż dziwne, żeby cały komplet zmieścił się w 1000 zł...Dobra, jestem czysta i pachnąca i pazurki pomalowane, teraz moge iść spokojnie spać.Dobranoc |
|
|
|
|
#4157 |
|
Zakorzenienie
|
czytam opinie o tym salonie i odechcialo mi sie. ale o tym pozniej bo teraz zmykam do pracy to jak bede miala chwile to wam napisze co jest na rzeczy
|
#4158 | ||||||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
Trzymam za pracę! Cytat:
jak gadałam z TŻ o tej sprawie o której Wam pisałam w Klubie, to mi mówił, że Boże jakie ma znaczenie kto pierwszy.. lepiej się komuś będzie żyło tylko dlatego, ze wziął ślub przed nami? Cytat:
nawet jeśli nie chcecie takich butelek, w sensie 0.7 to przeliczyć ilość i podzielić na 0.5 U mnie nie będzie wina, tylko piwo jeśli już My orkiestrę będziemy mieć po moim bracie, a nad fotografem i kamerzystą się zastanawiamy.. Niby obiecałam TŻ, że zajmiemy się tym od Nowego Roku, ale może lepiej by było już zarezerwować ![]() Cytat:
do kościoła założyłabym szal na ramiona, a potem przed tańcami założyła szelki do sukienki i ramiączka do stanika Cytat:
cudną jej uszyli i ona płaciła wtedy 800 zł tylko miała po drodze parę problemów Cytat:
Cytat:
no bez kitu nie da się tak żyć wrzodów się przez nich z nerwów nabawisz i tyle z tego będzie! Bezczelni są swoją drogą ja bym im napluła do obiadu albo coś generalnie robiłabym wszystko na złość bo bym nie wytrzymała trzymaj się jakoś kochana ![]() Cześć Kochane Zaraz zmykam do pracy, na szczęście nie na długo, więc może jakoś wytrzymam Potem jadę do rodziców i wstąpię do lekarza, bo jest mi coraz gorzej.. pewnie bez antybiotyku się nie obędzie ![]() Poza tym, chcica mnie bierze szkoda, że mam jeszcze okres, ale wrócę jutro do TŻ to go zgwałcę ![]() Nie wiem, kiedy będę miała czas zajrzeć, więc życzę udanego weekendu AAAA! jeszcze się pochwalę jaką mam zdolną mamusię
Edytowane przez 201609062115 Czas edycji: 2011-08-26 o 07:35 |
||||||||
|
|
|
#4159 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No to masz rzeczywiście zdolną mamusię Powodzeni a w pracyNo i nie męcz Tż-ta za bardzo ![]() Hej ![]() Siedzę sobie w pracy i czuję, że coraz bardziej się ciepło robi. Boję się co to będzie później Założyłam spódnicę i modlę się, żebym dzisiaj okresu nie dostała
|
|
|
|
|
#4160 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Tutaj narazie jest mgła i 26 st. póki co znając życie jak będę wychodzić z pracy to będzie z 40 Nie macie klimy tam w pracy? |
|
|
|
|
#4161 | |
|
Zakorzenienie
|
A co do tego zakładu krawieckiego to na tej stronie niektóre suknie są ładne tylko ciekawe jak wyglądają w rzeczywistości po uszyciu
![]() ---------- Dopisano o 07:55 ---------- Poprzedni post napisano o 07:53 ---------- Cytat:
![]() u nas też jest mgła My mamy klimę naturalną (otwieramy okno )Tylko ten budynek gdzie pracuje jest cały czas w cieniu to trochę jest chłodniej |
|
|
|
|
#4162 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jesli masz mozliwosc to zapytaj tej kolezanki jak to wyszlo u niej. bo po przeczytaniu opinii sie skutecznie odechciewa. a cena jest powalajaco niska i kuszaca.ktora byla chociaz przez chwile zainteresowana niech sobie wpisze w google "malgorzata obajtek opinie" i mozna sobie poczytac rozne dziwne rzeczy:? tak czy siak to ja tam pojade... i jak mi sie cos nie spodoba to zaraz ja zapytam czy czytala opinie o swoim salonie.
|
|
#4163 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja wolę zapłacić trochę więcej za suknię i nie martwić się o to czy coś mi się z nią nie stanie w trakcie wesela
|
|
|
|
|
#4164 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak z ta babka rozmawialam to mnie denerwowalo to ze juz przez telefon mi zaczela "kachaniowac" tzn mowic "kochanie to" "kochanie tamto" nienawidze czegos takiego. ale jestem w stanie to przezyc kosztem wymarzonej i taniej sukni. chociaz co do pierwszego mam sporo watpliwosci.
|
|
#4165 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
u mnie niby jest klima, ale jakby jej nie było, bo jest słaba i i tak jest tak gorąco, że szok do południa jest znośnie jeszcze, ale ok. 4 to się masakra robi ![]() Cytat:
ale po drodze miała mnóstwo przygód, np. panie straszyły ją, że nie zdążą na czas, suknia była bez kilku podszewek itp itd, ale po kilku awanturach wszystko było zrobione na czas i tak jak miało być wiadomo, coś za coś
|
||
|
|
|
#4166 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
planuje sobie na poczatku roku jakos poswiecic caly dzien na chodzenie po salonach. i na pewno wiekszosc czasu spedze na dlugiej, chce tez zobaczyc jak wygladaja na zywo suknie pronovias w madonnie na florianskiej no i do tego nieszczesnego salonu tez zajrze...
|
|
#4167 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poza tym ślub chyba wezme w naszej parafii, odpada chocby kasa za zapowiedzi w moim kosciele, no i zastanawiam sie nam DJ zamiast orkiestry, ale o tym musze z TŻtem pogadać jak wróci. A wszystko dlatego że wymysliłam że chce kolor przewodni i wszystko bedzie w tym kolorze, a wczesniej nie miałam takiego planu ![]() Cytat:
ja ostatnio miałam wszystkie fioletowe i serdeczny na różowo ![]() Cytat:
i ja mam na 16.09 ![]() a teraz sie modle zeby jeszcze 5 dni @ nie dostać, bo mam wizyte u gina na którą czekałam 2 tyg ![]() TŻ mi powiedział kilka dni temu że wróci 3.09 albo 10.09. No wiec ja oczywiscie mu mówie zeby wrócił 3-go ale jak nam moje szczescie to wroci 10-go a ja wtedy będę w Rzezowie bo bliźniaki mają urodziny ![]() Ale ja tak ciagle mysle o tym ze no na pewno przyjedzie 10-go bo u mnie zawsze wszystko na złość i dzis mi sie śniło że z Włoch pojechał do Egiptu
|
|||
|
|
|
#4168 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Musisz poważnie się zastanowić nad tym salonem. Ja osobiście bym sobie odpuściła zwłaszcza po tych opiniach |
|
|
|
|
#4169 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
Trzymam za okres, co by wytrzymał Oby TZ wrócił 3 Mnie się codziennie śni kasa i że liczę pieniądze masakra!! Uciekam do pracy Miłego dnia
|
||
|
|
|
#4170 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Całe wakacje byłam chora bo w pracy 20 stopni a na dworze 30![]() Cytat:
U kogoś mi się podoba![]() Trzymam kciuki, żebyś nie dostała @ ![]() ---------- Dopisano o 08:21 ---------- Poprzedni post napisano o 08:20 ---------- Cytat:
Miłego dnia
|
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:57.

i ma dla mnie jeszcze jeden wydźwięk, ale o tym za półtora miesiąca w klubie 
Wyryczałam się Tż-towi z nerwów, że już z nimi nie wytrzymam i trochę mi lepiej
Mieli mi przykręcić ten kabel i nie zrobili tego i ram mam tv raz nie!!Teraz akurat nie mam!Zrobili tylko swoje i mają w dupie innych!!Nie wytrzymam z nimi w jednym domu!Jeszcze w mama mnie zdenerwowała bo ma pretensje o to, że się wściekam i że ma już dość

Aż dziwne, żeby cały komplet zmieścił się w 1000 zł...
za pracę!
generalnie robiłabym wszystko na złość bo bym nie wytrzymała
pewnie bez antybiotyku się nie obędzie
Założyłam spódnicę i modlę się, żebym dzisiaj okresu nie dostała
)Tylko ten budynek gdzie pracuje jest cały czas w cieniu to trochę jest chłodniej
jesli masz mozliwosc to zapytaj tej kolezanki jak to wyszlo u niej. bo po przeczytaniu opinii sie skutecznie odechciewa. a cena jest powalajaco niska i kuszaca.