|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3121 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Avonomaniaczki plotkują, TŻów wychowują i coraz więcej kupują - cz.3
Cytat:
Ile chcesz za córkę? Chcę JĄ!Cytat:
Chociaż u mnie klub by nie przeszedł, bo B. nie lubi
|
||
|
|
|
#3122 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() My mamy loże zarezerwowane w klubie do którego zawszego ze znajomymi chodzimy i myślę, że będzie fajnie. Już zamówiliśmy 2 duże loże - łącznie na ok 30 osób i alkohol. Zaliczka zapłacona teraz tylko czekać.
|
|
#3123 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3124 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3125 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
I nie potrafi, chociaż dobrze się rusza![]() Ale ludzie pewnie też Go wkurzają - tak jak mnie ![]() Jeszcze nie pora na to |
|||
|
|
|
#3126 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Później kawa cię poratuję! A ja już wróciłam ;-)
|
|
#3127 |
|
Zakorzenienie
|
kiedyś pewnie zostanę teściową
![]() na szczęście na przeciwko siedziałało dwóch kuzynów tża z żonami, więc ok ![]() ---------- Dopisano o 12:06 ---------- Poprzedni post napisano o 11:56 ---------- czy mi sie wydaję, czy Sarunieczka zrobiła kawę i uciekła
|
|
|
|
#3128 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3129 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3130 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3131 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3132 |
|
Zakorzenienie
|
Nalot słyszałam, ale inwazja lepiej brzmi ![]() Ahhh te teściowe
|
#3133 |
|
Zakorzenienie
|
ale trzeba przyznać, że teściowa raz w życiu robi coś pożytecznego... rodzi ci tża
|
|
|
|
#3134 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3135 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To "ona zaraz przybędzie" zabrzmiało jakbyś o czarownicy pisała
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3136 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3137 |
|
Zakorzenienie
|
Przeglądam sobie kandydatki z wczorajszych wyborów. Podoba mi się:
http://plock.gazeta.pl/plock/56,3568...ziolek,,8.html http://plock.gazeta.pl/plock/56,3568...owicz,,10.html http://plock.gazeta.pl/plock/56,3568...ciuch,,11.html http://plock.gazeta.pl/plock/56,3568...owska,,13.html http://plock.gazeta.pl/plock/56,3568...recka,,24.html A Ogryzek przypomina mi Ewę Minge Ale Tatusiek miał polewkę jak mu powiedziałam jak ma na nazwisko ![]() Najbardziej z tych, które pokazałam podoba mi się blondynka i ta z przedostatniego linka - Justyna
|
|
|
|
#3138 | |||||||
|
Raczkowanie
|
jeju, pół dnia Was trzeba nadrabiać
Odp dla Tonii: Co do tych sukienek to baaardzo podobają mi się tiulowe spódnice, ale sama wiesz że jestem malutka i wyglądałabym w takiej jak księżniczka z podstawówki na balu przebierańców a oprócz takich podobają mi się koronki i żeby nie wyglądać jak mały trollik chcę sukienkę na ramionach, z dekoltem V i taką delikatnie rozszerzaną ku dołowi. Ale to nie zmienia faktu że marzy mi się któraś z tych 'pierwszych' ![]() Cytat:
Ale fajnie wyglądałyście z córusią w takich samych kolorkach, Twoja mała jest przesłodka Cytat:
![]() Cytat:
uwielbiam Was czytać!Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
hahahaahhhahahahahhhaha, tak jak było w asterixie i obelixie na olimpiadzie Cytat:
eh te wybory zawsze są o kant tyłka rozbić.
|
|
#3139 |
|
Zakorzenienie
|
dianuseeek jakbym nie była tak przypalona na to że kupiłam to co chciałam w fajnej cenie, to moze i bym poczytała...
Rescue a dlaczego nie można? Ja w ciąży robiłam wszystko, pracowałam do 0.00 bo tak akurat mieliśmy, przesuwałam szafki, myłam okna i wszystkie inne rzeczy, które robiłam nie będąc w ciąży. To nie choroba więc te dziewięć miesięcy na prawdę można fajnie przeżyć i normalnie. No chyba ze to ciąża problemowa i trzeba leżeć. Zdjęcia wrzucę jak zlokalizuję aparat żeby je cyknąć bo wczoraj wywaliłam całe bagaże, poszłam spać a potem Was nadrabiałam, więc jak ogarnę bajzel to będą. |
|
|
|
#3140 | |
|
szeryfcio
|
Witam z naleśniczkami
jak zwykle w niedzielę.Musso, śliczna ta twoja Klaudia Cytat:
I ja też Cię popieram A co do prezentów jeszcze; jak ktoś tylko przychodzi do kościoła/usc, to przynosi tylko kwiaty. A prezenty to dają ci co przychodzą na wesele. No i i nie mogę tu posiedzieć, bo zapowiedziała mi sie koleżanka z zaproszeniem ślubnym. 20 minut wcześniej zapowiedziała mi się a ja byłam w proszku... wymusiłam na niej tę godzinę, posprzątałąm już wszystko, siedzimy, czekamy... a jej nie ma.
Cosmesfera Edytowane przez sheryl Czas edycji: 2011-08-28 o 13:32 |
|
|
|
|
#3141 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
heeeeeeeeeeeeeej
![]() Cytat:
czasem troszkę trzeba![]() w ogóle zauważyłam, że jestem troszkę starsza od Twojej córki a moja mama jakoś nie martwi się ślubem, ciążą. ma zaufanieeee ![]() Cytat:
też nad tym pomyślę hahahahaha Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
||||||
|
|
|
#3142 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Do tego czasu wszystko może się zmienić![]() Nie lubię jak ktoś tak wpada Kultura wymaga tego, żeby wcześniej uprzedzić, a nie w ostatniej chwili. Już nie wspominając o tym, że ktoś wpada z samego rana i mnie budzi |
|
|
|
|
#3143 |
|
Zakorzenienie
|
jednak padłam na trochę, a teraz szybka kawa, make up i od nowa |
|
|
|
#3144 |
|
Zakorzenienie
|
Kurde, weszłam na avonowy zadowolona, że nie mam tak dużo do nadrabiania, a tu zonk, kolejna część- nie wiem czy tamto nadrobię.
Zapomniałam powiedzieć ,że testowałam farbę avonową przed wyjazdem, jestem bardzo zadowolona- kolor na odroście chwycił mi dobrze, na całości wyszły jakby pasemka, bo wcześniejszy odcień farby był ciut ciemniejszy- a bałam się robić takim co na wzorniku wydawał się pasować do moim wlosów. |
|
|
|
#3145 |
|
Zakorzenienie
|
Usunęło mi cytowanie, ale jedna z Was napisała o ślubie w Wenecji
|
|
|
|
#3146 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja nie martwię się jej ewentualną ciążą bo w żaden sposób nie będzie to mnie dotyczyć, za bardzo jestem zajęta zawodowo aby w jakikolwiek sposób jej pomagać... po prostu takie wnusiątko by musiało do żłobka iść jak tylko będą mogli je przyjąć czyli od chyba 4tego miesiąca a ona do pracy- musiałaby chyba jakoś dziecko utrzymać no nie? nie widzę w tym fakcie dla siebie żadnego obowiązku . No ona może mieć nadzieję tylko, że jej ewentualna teściowa dzieckiem by się zajęła bo ja nie mam możliwości takowych a co do ślubu czy wesela to wydaje mi się że Twoja mama też już myśli że taki wydatek może ją czekać, ale przecież nie musi tego z Tobą omawiać, ja też nie omawiam ze swoją- napisałam tylko Wam co tam sobie myślę i tyle ---------- Dopisano o 15:56 ---------- Poprzedni post napisano o 15:48 ---------- witaj ponownieja zaraz też zrobię kawę.. teściowa już opuściła nasz dom, drugiej czesci obiadu nie spaliłam więc można świętować Edytowane przez dokia Czas edycji: 2011-08-28 o 14:50 |
|
|
|
|
#3147 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do tych kwiatków : ja nie znoszę innych kwiatków jak kaktusy ![]() Hm....gdybym to ja miała jeszcze telwizor Bo na tym pudlu nie zauważyłam jej Więc pewnie nie jest warta mojej uwagi
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3148 |
|
Zadomowienie
|
hej laski! pomału Was nadrabiam...ale żeście tego naprodukowały hoho
A w między czasie mam takie pytanie do Was, właściwe to chcę żebyście mi doradziły...bo chcę póki jeszcze lato pomalować sobie jakoś fajnie paznokcie u stóp (bo u rąk niestety się do tego nie nadają ) no a że ja prawie nigdy nie maluję paznokci chyba ze bezbarwnym to chciałabym abyście mi doradziły jako początkujacej, które lakiery są dobre no i chciałabym też użyć pękacza. Powiedzcie mi to się najpierw maluje zwykłym jakimś lakierem a potem na to pekacz ale pękaczem też maluje się cały paznokieć i on wtedy sam się uformuje w te pękniecia czy to trzeba jakieś tylko kropki czy coś? no i chciałabym zamówić przez all bo nie mam teraz za bardzo czym wybrać się do jakiejś drogerii a po zatym u nas w "mieście" to nawet nie ma żadnej sieciówki, tak więc prosiłabym o jakieś namiary na all od jakiegoś sprawdzonego sprzedawcy
|
#3149 | ||
|
szeryfcio
|
Cytat:
W końcu postanowiliśmy wyjść na plac zabaw, bo pogoda ładna. Dzwonię - nie odbiera. Ech, piszę smsa i idziemy. Wyszliśmy za blok, to telefon, że oni już jadą. To się wróciliśmy. ![]() Jak ludzie potrafią zdezorganizować dzień... ![]() No i mam wesele pod koniec września... A kreacji nie mam ... ![]() Cytat:
. Nasze pojechały na cmentarz .Dobra, jedziemy go galerii, muszę się rozejrzeć po telefonach, bo umowa mi się kończy.
|
|
#3150 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:13.

spałam 3 godziny
trochę się umęczyłam z małą, bo trzeba było za nią biegać pod kościołem, w środku za chiny nie chciała siedzieć
orkiestra była ta co u nas na weselu
a fryzura to już dziwna jakaś, miała drugą głowę z włosów zrobioną, taką kulę
no i mały szczegół sukienkę to chyba miała za ciasną, bo już przy obiedzie zauważyłam, że na boku się rozpruła
i non stop trzaskał fotki
Chcę JĄ!
który zresztą na naszej nowej bazie trzymał się do rana i oko też nienaruszone

jak zwykle w niedzielę.
20 minut wcześniej zapowiedziała mi się a ja byłam w proszku... wymusiłam na niej tę godzinę, posprzątałąm już wszystko, siedzimy, czekamy... a jej nie ma.