|
|
#3241 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXXII
ja też mam swoje biodery
paczta: skrbie biodery.jpg i zdaje sie że szczytujem uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuooo oooooooooooooooooooooch
|
|
#3242 | |||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() e, brawo to by było jakbym postawiła na jednego konia który mi wpadł w oko na prezentacji, przyszedł drugi a jakbym go zagrała w porządku z tym co przyszedł pierwszy (klacz o imieniu Dżumena, nie mogłam jej nie grać ) to byłaby wypłata prawie 300 zeta ![]() fogle to spodobało mi się na wyścigach, ludzi trochę ale nie za dużo, tak w sam raz, przyjazna atmosfera, zielono wszędzie, ławeczki i pifko, emocje, chyba będę Służewiec co jakiś czas nawiedzać Cytat:
Cytat:
![]() kocham Twoje rysunki może tę wklęsłość czymś wypchaj Cytat:
widać konkurencję podkopują psychicznie zanim się wybije ![]() co do gościa z pakamery, zastanawia mnie jak to jest że od jednych się kupuje a od innych nie? może on jest skądś tam znany i ludzie kupują nie to co sie im podoba i nie to co jest dobrej jakości ale lecą na nazwisko? Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||||
|
|
|
#3243 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3244 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na dodatek W pojechał szukać butów, a ja położyłam sobie ten blond jasny Cytat:
natomiast na powaznie to nie (poza Twoim Stylem)- jak mi powiesz, o czym to ma być i gdzie i w ogole, to mogę pisać ![]() natomiast uważam, że osob piszących podobnie do mnie jest wiele- często napotykam takie poczucie humoru- dlatego mam watpliwości Cytat:
|
|
#3246 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jestem dopiero teraz i będę o 16.00 tzn pewnei 15 po jak tylko znajdę tego Ojoja bosze jaka jestem wypluta - mam nadzieje ze mi przejdzie do 16.00 paputki bo musze lecieć robić mięso - i ciekawam była koloru Ju czy będzie jakiś i Ewuś śniła mi ise w blondzie
|
|
|
|
|
#3247 | |||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
sliczny obrazek ![]() Cytat:
mnie sie wydaje ze na pakamerze najwazniejsze jest stworzyc sobie jaką osobowość w celu hmmmm kreacji marki ze tak powiem....dawno doszłam do tego wniosku, a ostatnie szkolenia objawiły mi ze dobrze myslałam ![]() czyli: -trzeba stworzyć wizje firmy ![]() -misje -cele -okreslic grupy klientów -okreslic sposoby promocji i prezentacji produktu stosowne do grup klientow - i sru ![]() akurat w proj bizu wydaje mi sie todosyc wazne Cytat:
ja mysleu ze o zyciu po prostu ![]() opowiastki z zycia wzięte okraszone przemysleniami.....w formie pamiętnika jak najbardziej ![]() albo zbiór jakiś krótkich form-tak bym to widziała i mnie nie chodzi o poczucie humoru ale jakąs taką surrealistyczną obrazowość...nie wiem jak to sie fachowo nazywa....
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2011-08-29 o 12:22 |
|||
|
|
|
#3248 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jaka dizś jest piękna pogoda nie no idę juz na prawde |
|
|
|
|
#3249 | |
|
Panaroja
|
Cytat:
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
|
#3250 | |||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
wiedziałam, że wiedziałam ![]() ---------- Dopisano o 13:07 ---------- Poprzedni post napisano o 12:41 ---------- Cytat:
Cytat:
na serio, Ju, poczucie humoru i nawet podobny styl pisania to jedno, ale nie każdego spotykają takie sytuacje co Ciebie i to wszystko razem do kupy tworzy wyjątkową mieszankę edit: zapożyczając wyrażenie od Redzi, to wręcz niemoralne ukrywać takie perełki przed światem
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
Edytowane przez kamena Czas edycji: 2011-08-29 o 13:10 |
|||
|
|
|
#3251 | ||||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
I oczywiście wzięłam to do siebie chociaż nawet się na tamtym wątku nie udzielam, fotek nie pokazywałam bo i nie mam i nikt mnie nie zna.2. ten/ta akurat jest jedyny w tym stylu a co do chińskich badziewi to nie są takie tragiczne (sama se zamówiłam ) chociaż przydałaby im się lekka patyna. Chodziło mi raczej o sam fakt kupowania czegoś za grosze i sprzedawania drożej. Ale może przesadzam i jednak jest przy tym dużo pracy więc cena zasadna - to się dopiero okaże jak się sama zabiorę za podobną robotę.Oczywiście nie zamierzam wystawiać swoich po 5 zeta, skoro inni mogą zarabiać to trzeba spróbować, nie ![]() Kufa, gdybam i gdybam, lepiej bym się za robotę wzięła a nie planuję na sucho. Pewnie będzie wielka wtopa. Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#3252 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pakamera zdziera zbójecką prowizję ty musisz od swojego obrotu odprowadzić podatek musisz opłacić sobie ZUS Jak sobie wszystko poobliczasz, to wcale takich zysków ze sprzedaży nie ma.
Edytowane przez vesenka Czas edycji: 2011-08-29 o 14:12 |
|
|
|
|
#3253 | ||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#3254 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
nie chodzi o to jak kto wygląda ,tylko dla kogo chce robic te bizu-i w ten sposób musi prezentowac produkt np na takiej pakamerze ![]() mowisz ze szukasz wzorów...a cena sie nie liczy? to jak odbieramy dany wzór zalezy bardzo od zdjecia.....sam styl zdjecia powoduje podobanie sie lub nie produktu. musisz okresli dla kogo ta bizu bedzie przeznaczona i co z tego wynika dla ciebie np; -chcę robić bizu dla bogatych snobów co ro znaczy dla ciebie: -ze powinnac robic super zdjecia bizu najlepiej z logo, -nazwa powinna kojarzyc sie z luksusem -wzory-najlepeij dziwne, nowoczesne-nie hipisowskie nie emo -cena-wysooooka!-nawet jak produkt jest gowno wart-ten typ klienta chce mieć po prostu drogą bizu-taniej nie kupi w ogole itp itd nazwa uzytkownika tez robi swoje-chcąc sprzedawac dla bogatych snobów nie mozna sie nazywac-koraliki u cioci hani.... tylko np paris diamods , ktora to nazwa jest niefajna jesli sprzedajemy pentagramy dla satanistów...wtedy lepiej nazwac sie-samo zuuuuoooooooo
|
|
|
#3255 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Co nie zmienia faktu, że kupujący jest w stanie dać tyle a tyle.Cytat:
![]() 2. próbowałam kremów matujących ale też lipa, nawilżających, do cery normalnej, suchej, tłustej, właściwie za każdym razem kupuję jakiś inny ale i tak się świecę. Nie to, że jakoś tragicznie no ale w porównaniu z osobami o cerze tzw. normalnej to jednak kicha. |
||
|
|
|
#3256 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale poza tym |
|
|
|
|
#3257 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
a, Red, jeszcze jedno, poza sprzedawaniem w necie warto by się dać zauważyć na takich targach, czy jak to nazwać, wytwórców ręcznych, byłam tylko raz na takim czymś ale wiem że są organizowane częściej.. tylko z pewnością trzeba się przygotować, mieć na stoisku więcej niż trzy na krzyż rzeczy na sprzedaż, mieć wizytówki, itp.
---------- Dopisano o 14:41 ---------- Poprzedni post napisano o 14:39 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#3258 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a jak sie nie ma cery normalnej ( ja tósta) to świecić sie bedziesz koniec końców zawsze ![]() puder bambus z BU fajny ale i krem dobrze jest mieć nawilżający - jaki - to nie polecę bo ja mam tak zatrądzikowaną cerę że nie mogiem używać drogeryjnych kremó fcale jusz im bardziej nawilżasz - tym mniej sie tuści cera |
|
|
|
|
#3259 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Hejka!
Betty, spóźnione, ale najserdeczniejsze życzenia urodzinowe! Wszystkiego najlepszego i 100 lat! No nie wierzę własnym łoczom. Prawie nie ma czego nadrabiać. ![]() Cytat:
Myślałam, myślałam i nadal myślę. Ale pod koniec września, to bardzo chętnie. ![]() Cytat:
![]() Pewnie Włochów pytali. Ich 44 to nasze 38. ![]() A pani na fotce to ma rozmiar góra 36. ![]() Mnie też. A do tego jest genialny. Nawet skłonna byłabym przyznać, że "Mike Patton is god", ale za często go widuję jak na jakiegokolwiek boga. Ale na scenie faktycznie jest boski. A Ty myślisz, że konkurencja uczyła się w szkołach jubilerskich? ![]() Transilvanian black metal. Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ktoś chciał zobaczyć mój czarny i biały wołos? Bo to ostatnia okazja. Się wybieram do fryzjera w celu zmiany upierzenia.
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
||||||
|
|
|
#3260 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
2. ponoć bardziej tłuści się cera przesuszona, może to czego używasz ją wysusza? a gdyby tak zrobić dłuższą kurację nawilżająco-lipidową, przetrzymać okres świecenia się i zobaczyć czy na dłuższą metę będzie jaka zmiana?
|
|
|
|
|
#3261 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
targ na osiedlu ( hahaha wiem ze to nie porównywalne ale czytać dalej) koleżanki wystawiły szmatki, hasie szkło barachło i błyskotki za 5 zeta an sprzedaż - nie sprzedały nic do południa - przyszłam na klachy kolo 12.00 stej ( w samo południe) i rozstawiłam im ten kram - zeby było wszystko ładniej widać i stałam nad tym i zachycałam sie jakie to za✂✂✂iste kolczyki - do 14.00 sprzedały całą biżu a przy okazji trochę szmat - taki sie zrobił cyrk, tabun bab - target - małomiasteczkowe kobity, żadna nie przepuści żeby druga miała lepsze. na takich targach to chyba oryginalny "wystrój " stoiska ( w sumie ja też postawiłam na wystrój wówcza) coś co sprawi ze ludzie podejdą - poza tym ja bym podeszła samą Red pooglądać i juz mamy kolejkę. ---------- Dopisano o 14:48 ---------- Poprzedni post napisano o 14:46 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3262 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
do fryzjera, nie wierzę, tym razem nie sama we wzorek będzie
|
|
|
|
|
#3263 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hihi Ty - do fryzjera? po takim wykładzie? topra, tak czy owak wal wiecie co - idę - bo miałam traumatyczny sen ze nigdzie nie dało sie kupić biletu na autobus i nie dojechałam na spotkanie Katowickie masakra - a to jest mozliwe bo sierpien urlopy, kierowcy nie majo - a kanary sie cieszo a ja nie mam sie czym wyłgać -- paputki Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-08-29 o 14:53 |
|
|
|
|
#3264 | ||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
choć z biżu może być inaczej, dobre zdjęcie w zbliżeniu, ciekawe ujęcie.. w powiększeniu zawsze inaczej wygląda Cytat:
i przy tym nawilżaniu-natłuszczaniu kwasików trochę bym dała, jakiś lekki tonik z BU czy nawet maskę aspirynową ze dwa razy w tygodniu
|
||
|
|
|
#3265 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Tyś obcykana to może mi doradzisz. Nie wiem dla kogo chcę robić ale wiem JAKĄ chcę robić - w stylu steampunk, fantasy, pseudogotycką i pseudowiktoriańską, coś jak czasem Maja wkleja Może czasem z pajęczynami, krwią etc. ale bez popadania w zbytni infantylizm A czasami coś kobiecego - róże, sekretniki, koronki, te sprawy. W Polsce chyba tylko nastolatki noszą taką biżuterię (i ciastlowiczki) więc niezbyt bogata grupa odbiorców... Poza tym nastolatkom chyba imponuje marka i wolą modne wzory z sieciówek więc nie będę się mierzyć z H&M Myślałam więc o wystawianiu na ebayu ![]() Wszelkie koncepcje co do nazwy itd. mile widziane. |
|
|
|
|
#3266 |
|
Zakorzenienie
|
Muszę coś zrobić z odrośniętą grzywką i wycieniowanym wołosem po całości, bo coś mnie już zaczyna trafiać.
Farba to farba, ale nożyczki to zupełnie insza para kaloszków. Ciąć, to ja tylko papier umiem, a i tak tylko nożykiem przy linijce. ![]() I uprzejmnie się uprasza na nie patrzenie na biały fryz ino na kolor. Fryz był efektem eksperymentu fryzjerki na zasadzie "to trzeba jakoś unowocześnić" a dla mnie traumatycznym przeżyciem, na szczęście mój wołos odrasta migiem a nawet pobija rekordy prędkości niczym X–43A.
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
|
|
|
#3267 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Red, a na etsy? pewnie mają podobną politykę prowizyjną co pakamera ale nakierowane na zagranicę więc może i można wyższą cenę dawać.. i na deviancie się promować możesz
Cytat:
co do cięcia, to chyba nie było Cię jeszcze w barze jak się zachwyciłam filmem na yt który odmienił moje życie - całe cięcie w 30 sekund, uwolniłam się od fryzjerów którzy nie łapali o co mi chodzi z mocno wycieniowanymi włosami w kształcie U albo V ![]() grzywkę tez sama robiłam, maszynką
Edytowane przez kamena Czas edycji: 2011-08-29 o 15:13 |
|
|
|
|
#3268 | |||||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Właśnie od lat się zbieram żeby kupić ten puder ale zawsze se myślę "co mi po sypkim, opadnie na rzęsy i usta i malowanie od nowa". Chwilowo mam krem nawilżająco-matujący limonkowy taki zielony nie pamiętam jakiej firmy... Ale tak po prawdzie to nic nie używam ![]() Cytat:
Ja zawsze rozzkminiałam to z własnego punktu widzenia - po co mam płacić 50 zeta za wisiorek skoro inny sprzedawca ma też ładne za 10. A najlepiej sama sobie zrobię podobny z tego co znajdę w domu. Trza zmienić nastawienie.2. ja Cytat:
2. hm, mydło? Jestem beznadziejnym przypadkiem, mam w domu żel do mycia twarzy i nie chce mi się go używać, mydłem jest jakoś szybciej. Na czym polega taka kuracja? Ale nie wiem czy to coś pomoże, to chyba hormony, w połowie ciąży miałam naprawdę niezłą cerę i po puder też musiałam rzadziej sięgać a teraz znowu masakra. Dodatkowo między brwiami wyrósł mi róg. Cytat:
2. powieszę transparent "grube ouda, cuda, dziwy i biżuteria" 3. poczytam o tym Cytat:
Jakieś konkretne kwasiki i tonik? Jak się wzbogacę to wreszcie coś kupię
|
|||||
|
|
|
#3269 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||
|
|
|
#3270 | |
|
Nindżopesz
|
Wow, jakie długie, błyszczące i gęste
Na białej fotce niewiele widać ale rzeczywiście świetnie rozjaśnione! Cytat:
Etsy ostatnio przeglądałam i pozostawiło mnie w ciężkim szoku bo najbrzydszy badziew w interesującym mnie stylu i kategorii zaczynał się od 20 dolców. No to panie kochany...
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:58.

tzn od zawsze byłam nieco krzywa ale zeby az tak? 
) to byłaby wypłata prawie 300 zeta
W starym meteorze jakiś solidniejszy był ten mechanizm i jak chciałam pociągnąć za sobą odkurzacz za węża, to mi nie zostawała w ręku rura z wężem, tylko odkurzacz grzecznie szedł za mną 
kocham Twoje rysunki 

z mikrym cyskiem 

masakra - a to jest mozliwe bo sierpien urlopy, kierowcy nie majo - a kanary sie cieszo