|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2011 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.X
Cytat:
|
|
#2012 |
|
Zakorzenienie
|
kurde robie dzisiaj jeszcze jedno podejscie z amla
moze tym razem bedzie lepiej
|
#2013 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć.
Ja wczoraj wróciłam z Tatr o dwa dni wcześniej, niż planowałam, a to dlatego, że tak wracali rodzicie Tż. i zabraliśmy się autem, ale teraz żałuje. ![]() Pogoda była przecudna, oprócz niedzieli. Wiem, że za rok na pewno tam wrócę i to na dłużej, a tak to chciałam bym Wam "coś" opowiedzieć co się zdarzyło w Tatrach.Szłam z Tżtem. z Kuźnic przez Murowaniec (schronisko), przełęcz Koziego Wierchu do Doliny Pięciu Stawów. Trasa trochę trudna, bo okazało się, że musieliśmy przejść kawałek Orlej Perci (najtrudniejszy szlak w polskich Tatrach) i raz się zdarzyło, że Tż. i ja w tym samym miejscu "zawiśliśmy" na łańcuchach, a pod nami 200m przepaść i wiał bardzo silny wiatr. Na szczęście, jakoś udało nam się z tego wyjść i zostały nam ostatnie najłatwiejsze łańcuchy. Chwila odpoczynku, a tu na dole idzie Pani w wieku ok. 50 lat w samych majtkach i koszulce z córką ok. 20 lat i przypadkowym spotkanym Panem. I ta matka stwierdziła, że nie będzie szła po łańcuchach. Tylko pionową ścianą i do Tżta: "Pomoże nam Pan?" Tż. pomógł, ale żadnego "dziękuje", ani nic i ta jej córka siadła na kamieniu i zaczęłam płakać tzn. wpadła w histerię. My im mówimy, że tam jest bardzo ciężko i, żeby zawróciły. Pomożemy im przy tym kawałku łańcuchach. A ta matka, że "nie" one idą dalej i Tż. szturchnęła ręką, żeby skłamał, że tam jest łatwiej, a to tej córki, że nie może zawrócić, bo ona nie da rady przejść. I kazała jej iść w jeszcze gorsze łańcuchy, jak wstała Tż. zauważył, że ta dziewczyna ze strachu posikała się... . Poszły dalej, a za kilka metrów usłyszeliśmy krzyk przerażenia tej dziewczyny... . Jeszcze szły pod górę o godzinę 16, gdzie się już schodzi. Ech... ta dziewczyna pewnie już nigdy nie pójdzie w góry i mam nadzieje, że nic im się nie stało. Tyle chciałam Wa opowiedzieć, bo nie mogę o tym przestać myśleć, jak ludzie mogą być zbyt ambitni. ![]() Przez ten czas dbałam o siebie ile się dało. Niestety po skałach moje paznokcie wyglądają nie ciekawie, ale dam radę. ![]() Nie wiem, czy dam radę Was nadrobić, bo napisałyście prawie 50 stron.
|
|
#2014 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nałożyłam sobie maseczkę nawilżającą z Be Beauty tą którą Dax produkuje;p moze jak mi się spodoba to sobie jeszcze jakąś kupię póki są w promocji jeszcze![]() Dobra biorę się za naukę
|
|
#2015 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja tak miałam do wody, bo w podstawówce mieliśmy lekcje pływania i zachłysnęłam się wodą i powiedziałam, że więcej na te lekcje nie przyjdę i dopiero od 2 lat chodzę z TŻem na basen i ostatnio sam powiedział, że coraz lepiej mi idzie i nawet coś tam kaleczę żabką w miejscu ![]() ---------- Dopisano o 10:34 ---------- Poprzedni post napisano o 10:33 ---------- Cytat:
miałam chyba z 5 balsamów, z czego 2 już wymieniłam, więc jestem szczęśliwa, bo lada chwila jak skończę ten który używam teraz pewnie już kupię następny do kolejki (mam jeszcze 2 )U mnie tak w kolejce jest dużo rzeczy ale w osobnej szafce więc nie zaglądam tam zbyt często
|
|
#2016 |
|
Zadomowienie
|
Witam Dziewczynki
Ja nadrabiam Was, a przy okazji dbam o siebie. Już nie zapuszczę się tak jak ostatnio. Ale mam mało czasu, a Wy produkujecie i produkujecie ![]() Nie dość, że mam mało czasu, to wczoraj jak wróciłam z pracy tak źle się czułam, że myślałam, że umrę. Było mi strasznie gorąco najpierw, później było mi zimno, ale strasznie się pociłam. Dodatkowo było mi niedobrze, słabo i strasznie w głowie mi się kręciło, ale poszłam spać i dziś już jest dobrze. Tylko szkoda mi, że wczoraj tyle wieczora straciłam
|
|
|
|
#2017 |
|
Zakorzenienie
|
Przeczytałam o tych Tatrach i aż mnie zmroziło. Jak można być tak durnym :/
|
|
|
|
#2018 |
|
Zadomowienie
|
Zapomniałam Wam napisać, że mimo, że mam mało czasu staram się dbać o siebie. Po tym jak się ostatnio zapuściłam, udało mi się już pozbyć tego spustoszenia, które sobie wywołałam. Stopy doprowadziłam do porządku, dłonie też. Tylko paznokcie mi zafarbowały po malowaniu czerwonym lakierem bez żadnego podkładu i muszę malować, bo bardzo nie ładnie wyglądają. Nie chcę zapeszać, ale moje pazurki mają najdłuższą długość od dawna a jeszcze nie widać na nich śladów rozwarstwiania się (ta najdłuższa długość, to długość na równi z opuszkiem palca
)Teraz muszę jeszcze włosy do ładu doprowadzić. W tym celu codziennie na noc olej kładę. Rano po zmyciu oleju daję na minimum 2 godziny maskę wzbogaconą miodem (chcę troszkę rozjaśnić włosy, zależy mi głównie na zminimalizowaniu różnicy między naturalnymi włosami, a rozjaśnianymi końcami) Wiem, że tych rozjaśnianych nie zregeneruję, ale może ta pielęgnacja im choć troszkę pomoże, bo żal mi ścinać (dawno nie miałam tak długich włosów) No i prostownicę odstawiłam jakieś 3 tygodnie temu, i nie zamierzam na razie do niej wracać, może ewentualnie raz na miesiąc, ale to dopiero najwcześniej za 2 tygodnie |
|
|
|
#2019 |
|
Wtajemniczenie
|
hej
![]() lecę się ogarniać i farbować włosy ![]() angelinmyheart fajnie że już wróciłaś
|
#2020 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2021 |
|
Zadomowienie
|
czesc
![]() zmyłam dzisiaj olej i mam cudowne włosy Udało mi się kupic zachwalany przez Was tusz do rzęs Eveline Volume Celebrity ![]() nadrabiam
|
|
#2022 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Z moich obserwacji wynikło, że w jednym tygodniu włosy potrafiły mi urosnąć nawet do prawie 2 cm, a przez kolejne 3 tygodnie ani mm Z tego wynika, że nie wiem, czy wszystkim, ale mi włosy rosły "nieregularnie" więc nie zdziw się, że zmierzysz teraz i będziesz miała przyrost x cm, a zmierzysz 7.09 i będzie taki sam wynik jak teraz
|
|
|
|
|
#2023 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#2024 |
|
Zakorzenienie
|
Kurcze ja w lumpkach czasami takie cudenka znajduje, ze głowa mała. Czasami nawet z metkami, nowe!. Wczoraj kupiłam kozaki, z metką, ceną, z papierami w środku, nawet nikt ich nie mierzył chyba bo wysokie , spory nr i na szczupłą łydkę
![]() Zresztą w ciucholandach latwiej mi znaleźc coś na mój niemały wzrost, bo w sieciówkach to jak długie to wielkie, jak wielkie to szerokie itp. |
|
|
|
#2025 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2026 | ||
|
CABIN CREW
|
Cytat:
a co do wody- ja jak miałam 6 lat topiłam się i do tej pory odczuwam tego skutki tzn boje sie nurkować , wiem że nigdty tego nie zrobie.. i tak w tym roku troche sie poprawiło bo przełamalam sie i już nie boję sie żeglować (co też było dla mnie ekstremalne, zawsze miałam wizje ze łódka sie wywróci ) i zaczęło mi sie to podobać kurcze mam trochę kaca, wczoraj za dużo zabalowaliśmy... a miało być jedno piwko nad wisłą ale muszę się pochwalić-od połowy lipca prawie nie palę , tylko na imprezach i to tez nie zawsze... ale nie kupiłam paczki "na codzień" juz bardzo dawno ---------- Dopisano o 11:16 ---------- Poprzedni post napisano o 11:14 ---------- Cytat:
|
|
|
#2027 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dziękuje. Było bardzo fajnie.
![]() I gratuluje pracy przy zbieraniu. ![]() Witaj. I masz bardzo przyjazną twarz, a na makijażu to niestety się nie znam. Cytat:
![]() Masz przepiękne nogi, a łydki to chciałam bym mieć takie, jak ty. Cytat:
Mój dawno mi nie zrobił takiej niespodzianki. Tyle Was na razie nadrobiłam, a teraz bieżące. ![]() Cytat:
![]() Ech..., jak to Wam pisałam to też miałam dreszcze, jak o tym pomyśle to już w ogóle.
|
|
|
#2028 | |
|
Zadomowienie
|
angel
Cytat:
|
|
|
#2029 |
|
Zakorzenienie
|
witam
![]() zaraz zrobię kawkę, bo jestem niewyspana... a z Douglasa zamówiłam pędzel kabuki i żel pod prysznic
|
|
|
|
#2030 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no nie fajnie się zachowali Cytat:
to się nazywa chora ambicja współczuje tej dziewczynie
|
|
#2031 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#2032 | ||
|
Zakorzenienie
|
I kolejną część nadrobiłam, a resztę później.
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Tillavanilla co prawda bardzo spóźnione, ale jak najbardziej szczere. Wszystkiego najlepszego.
|
|
|
#2033 |
|
Zakorzenienie
|
Angelinmyheart fajnie, że wyjazd się udał
A co do tej historii to masakra Dzień dobry
|
#2034 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pokazalam TZtowi i powiedzialam, ze jednak moze nie robmy sobie prezentow z tej dziedziny, bo ja pojde z torbami ale to samo z zestawem pedzli-800zl jakos kosztowaly... Cytat:
wow podziwiam za te Tatry, a odnosnie historii to ta kobieta nie powinna byc matka, ona krzywdzi swoje dziecko a jak sie posikala, to widocznie ma inne powody, na sluchanie sie mamusi...
|
|
#2035 |
|
Zadomowienie
|
Dziś chyba mam dzień paszteta
Moja cera wygląda jakoś niezdrowo, szaro, łaciato, nawet podkład jej nie pomaga za bardzo Włosy nie chcą mi się układać, lewa strona wygląda zupełnie inaczej niż prawa i chyba będę musiała je związać, a bardzo nie lubię siebie w związanych włosach. Dziś czuję się wyjątkowo brzydka, nieatrakcyjna i na dodatek nic mi się nie chce, a tu do pracy trzeba iść
|
|
|
|
#2036 |
|
Zakorzenienie
|
Poleciałam do biedronki po moj ukochany kefir i.. kupiłam puder do kąpieli
![]() Używała go któraś z Was? Mam kwiat wiśni z zieloną herbatą, limonkę z bazylią i pomarańcze z czekoladą. |
|
|
|
#2037 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć
![]() Angelinmyheart, co za ludzie co za matka, rety, niektóre osoby nie powinny naprawdę mieć dzieci!Ja sprzątam. To znaczy robię wszystko, żeby się nie uczyć ale jak posprzątam to już nic nie będę miała do zrobienia, więc pewnie się zmuszę. Lenka, minie. Ja też tak mam, parę razy w miesiącu, ale mija. Na szczęście, bo wtedy czuję się jak siostra Shreka
|
|
|
|
#2038 |
|
Zakorzenienie
|
pewnie z Bobbi Brown
![]() jeden pędzel tej marki to około 110-260 zł
|
|
|
|
#2039 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Byłam dziś zawieźć papiery na studia Teraz oczekiwanie czy mnie przyjmą ![]() Dziś muszę zająć się włosami, ale najpierw praca bo pół dnia minęło nie wiem kiedy
|
|
|
|
#2040 |
|
Zadomowienie
|
tusz z eveline wypróbowany i jestem w szoku!!
pięknie wydłuża i to po jednej warstwie, chyba przebił MA z essence
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:27.

ale cieszę się, że mi się udało zamówic to co zamówiłam
ale mam już ich tyleee

Wiem, że za rok na pewno tam wrócę i to na dłużej, a tak to chciałam bym Wam "coś" opowiedzieć co się zdarzyło w Tatrach.

póki są w promocji jeszcze

.. jakbyscie natknely sie na zdjecie podobnej bandazowej to dajcie znac

to się nazywa chora ambicja