Na lewo, na prawo, w górę i w dół – PMki sukien wybierają krój – PM 2012, cz. IX - Strona 75 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-09-01, 12:40   #2221
maruda80
Zakorzenienie

Dot.: Na lewo, na prawo, w górę i w dół – PMki sukien wybierają krój – PM 2012, cz. I

Było 40zł rabatu dla nowych klientów w internetowym Douglasie. do wykorzystania od dowolnej kwoty, również poniżej 40zł. przesyłką 13,50

maruda80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-01, 12:47   #2222
madzia2306
Zakorzenienie

Dot.: Na lewo, na prawo, w górę i w dół – PMki sukien wybierają krój – PM 2012, cz. I

[1=95a9f5071e7d0cd6ef7dbab 6e353959a34994157_6057de0 215c7d;29134943]ja mam zobowiązania tylko, mamy za dużą firmę żeby robić wszystko, kiedyś w biurze rachunkowym zajmowałam się wszystkim i to było super ale miałam zlecenie...

przykro mi

Kochana to nie taka prosta sprawa Może za X lat pomyślę o tym? Aczkolwiek wolałabym zostać główną w jakiejś niedużej firmie Ale jeśli teraz nie zmienię pracy to nic z tego nie wyjdzie ja MUSZĘ zdobyć doświadczenie w pełnej ksiegowości a w tej firmie siedzę już 2 lata i wiadomo jak to jest... umowa już na stałe itd. i człowiek nie chce za bardzo ryzykować. Byłam ostatnio chyba na 3 rozmowach i na 2 sama podziękowałam (inna oferta a inna rzeczywistość), tylko na jednej mi zależało i widziałam że się spodobałam, ale pewnie potem był ktoś lepszy albo chciał mniej. Pech

Ostatnio widziałam też ciekawe ogłoszenie, ale było wynagrodzenie pod spodem- 1800 brutto w Poznaniu przegięcie

[/QUOTE]

kochana ja pracowałam pół roku na stażu w biurze rachunkowym, owszem praca bardzo fajna i nie zajmowałam się kadrami tylko w księgowości bo taki tam jest podział ALE jest jedno duże ALE. dziewczyny zarabiają tam najniższą krajową mają w ciul firm do obksięgowania pracują owszem po 8 godzin ale za nadgodziny nie mają płacone
taka firma, zatrudnia ok 30 osób ale płaca marna patrząc na to ile one mają roboty, dlatego firma bazuje na stażystach i gdyby nie my to dziewczyny miałyby ciężko, i tak ja na głupim stażu miałam płacone 900zł a pracownice 1000zł....
tak w ogóle to gratuluje pracy napewno bardzo fajna, praca wbiurze strasznie mi sie podoba

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podejściem
madzia2306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-01, 12:54   #2223
jagata
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez maxwelka Pokaż wiadomość

My niby mieliśmy wybraną piosenkę, taką "naszą", na 100% i w ogóle, "High Hopes" Pink Floydów. Ale na wszelkie wypadek zapytałam koleżanki, która ma swoją agencję ślubną i między innymi uczy par pierwszego tańca. Oto jej opinia:

Ale mroczna ta pieśń!!! Jedyne, co do tego można zatańczyć, to rumba...
Zastanówcie się, czy to na pewno pasuje na 1 taniec, bo mi cmentarzem zapachniało
Może zrobić pokaz slajdów i to podłożyć w tle, albo przy torcie? Nie chcę się mieszać, ale ludzie padną, jak zaczniecie do tego tańczyć
Natomiast, jak już strasznie to chcecie, to rumbę właśnie

I co ja mam teraz zrobić? Jedyna inna, która mi przychodzi do głowy, to "The book of love" Petera Gabriela, ale aż się jej boję zapytać co o tym myśli...
Nie mam głośników przy komputerze, ale chyba wiem co to za piosenka i napiszę, że mam podobne skojarzenia co Twoja koleżanka. Chociaż z drugiej strony - gdybym była na weselu i Młoda Para by zatańczyła do tej piosenki pierwszy taniec to bym padła, ale w pozytywnym tego słowa znaczeniu. Po prostu podziwiałabym młodych za odwagę. Jednak starsze osoby z pewnością byłyby w niezłym szoku.... Szczerze, to macie niezłą zagwozdkę...
Drugiej piosenki po tytule nie kojarzę, więc wypowiadać się nie będę.

nena - wyrazy współczucia.

Widziałam dziewczyny Wasze suknie, ale tak pobieżnie, więc jak znajdę wolną chwilę, to się wypowiem

Gratulacje dziewczynom, którym pozostał roczek do tego jedynego dnia
Mi za kilka dni stuknie 1 rocznica zaręczyn i zostanie 8 miesięcy do ślubu
Stary 2011-09-01, 13:00   #2224
tenebrosa
Wtajemniczenie

Cytat:
A wczoraj szukałam kostiumu na wyjazd do Turcji, mierzyłam takie mocno wycięte doły od kostiumu i wyszło na to, że mam trochę za dużo ciałka na to nawet nie dlatego, że jestem za gruba, bo nie jestem, tylko taką mam budowę i od czasu, kiedy ostatni raz kupowałam kostium, czyli dosyć dawno temu, trochę mi się ciało zmieniło. To wpędziło mnie w taki kryzys wszystkiego, że przez pół wieczoru płakałam Ale dzisiaj już jest dobrze i zamierzam zdobyć jakiś cudny kostium
No to widzę, że też masz podobne schizy jak ja co do wyglądu, że się potrafisz przez to popłakać U mnie to zależy chyba o poziomu hormonów i poziomu wyspania

Cytat:
Napisane przez melod_y Pokaż wiadomość
No nie do końca tatuaż, w sumie wolę nie pisać (gdyby przypadkiem tutaj zaglądnęła) a jakby była to pozdrowienia
Na rękę by było gdyby sobie siostrzyczka spokojnie siedziała i czekała aby mnie zobaczyć już ubraną
Spoko, nie dopytuję, chociaż mam kolejny typ, co to może być Ale mimo wszystko nie musisz się raczej obawiać, zawsze w razie gdyby pani nie przysłoniła kotary do końca to sama możesz to zrobić i pokazać się sis w pełnej krasie, w końcu masz się czuć komfortowo na przymiarkach.

Cytat:
My niby mieliśmy wybraną piosenkę, taką "naszą", na 100% i w ogóle, "High Hopes" Pink Floydów. Ale na wszelkie wypadek zapytałam koleżanki, która ma swoją agencję ślubną i między innymi uczy par pierwszego tańca. Oto jej opinia:

Zastanówcie się, czy to na pewno pasuje na 1 taniec, bo mi cmentarzem zapachniało
Może zrobić pokaz slajdów i to podłożyć w tle, albo przy torcie? Nie chcę się mieszać, ale ludzie padną, jak zaczniecie do tego tańczyć

I co ja mam teraz zrobić? Jedyna inna, która mi przychodzi do głowy, to "The book of love" Petera Gabriela, ale aż się jej boję zapytać co o tym myśli...

The book of love
też niewiele lepsza Ja się sama zastanawiam czy nasze NEM Metalliki nie będzie zbyt smutne jak na pierwszy taniec A tak całkowicie szczerze - nie widziałabym Cię w Twojej Mori Lee jak tańczysz rumbę. Ja lubię ten taniec, ale moim zdaniem rumba w sukni ślubnej, zwłaszcza księżniczce, traci swój cały urok. I jest jednak trochę nudna, no taki zwykły taniec-bujaniec bez większych akcji. Chyba, że taki chcecie Ale w porównaniu z walcem na przykład w rumbie dynamika jest dużo mniejsza. Do rumby powinnaś wystąpić w mini, żeby zachwycić wszystkich ponętnymi ruchami bioder Pod suknią niestety nie będzie ich widać...

Cytat:
Napisane przez kasia_kuku Pokaż wiadomość
A mnie nie bylo kilka dni, bo jak pisałam, sesja poprawkowa. Mam nadzieję, że będzie ok. Przez to musiałam wrócić do Wawy, więc jak się domyślacie, jesteśmy razem. Jest w porządku, zauważam poprawę. Ale najlepsze z najlepszych: RAZ NA TYDZIEŃ PRZYCHODZI PANI, KTÓRA SPRZĄTA MIESZKANIE tak, to jego pomysł i wyłącznie on tą panią opłaca. :P
No to się postarał :P Ale dobre i to.

[1=95a9f5071e7d0cd6ef7dbab 6e353959a34994157_6057de0 215c7d;29134943]
Kochana to nie taka prosta sprawa Może za X lat pomyślę o tym? Aczkolwiek wolałabym zostać główną w jakiejś niedużej firmie Ale jeśli teraz nie zmienię pracy to nic z tego nie wyjdzie ja MUSZĘ zdobyć doświadczenie w pełnej ksiegowości a w tej firmie siedzę już 2 lata i wiadomo jak to jest... umowa już na stałe itd. i człowiek nie chce za bardzo ryzykować. Byłam ostatnio chyba na 3 rozmowach i na 2 sama podziękowałam (inna oferta a inna rzeczywistość), tylko na jednej mi zależało i widziałam że się spodobałam, ale pewnie potem był ktoś lepszy albo chciał mniej. Pech

Ostatnio widziałam też ciekawe ogłoszenie, ale było wynagrodzenie pod spodem- 1800 brutto w Poznaniu przegięcie

Jeśli teraz mi się nie uda, to koniec, bo potem wiadomo-kredyt itd.
[/QUOTE]

To życzę Ci powodzenia i trzymam kciuki, żebyś znalazła jakąś fajną i satysfakcjonującą finansowo ofertę!
Stary 2011-09-01, 13:03   #2225
maxwelka
Zakorzenienie

GG do maxwelka Send a message via Skype™ to maxwelka

Cytat:
Depilacji, nie trzeba się bać. No ból jest, ale to nie poród ( ) wiec da się przeżyć. Na pewno warty ten ból efektu

A mnie nie bylo kilka dni, bo jak pisałam, sesja poprawkowa. Mam nadzieję, że będzie ok. Przez to musiałam wrócić do Wawy, więc jak się domyślacie, jesteśmy razem. Jest w porządku, zauważam poprawę. Ale najlepsze z najlepszych: RAZ NA TYDZIEŃ PRZYCHODZI PANI, KTÓRA SPRZĄTA MIESZKANIE tak, to jego pomysł i wyłącznie on tą panią opłaca. :P
Hehehe, jaki ból taki efekt, poród też jest wart swojego

Ooooo, jak miło z jego strony Ja się jeszcze nad tym zastanawiałam, ale mam nadzieję, że mój TŻcik też się zgodzi, żeby czasem przychodziła pani sprzątająca

Cytat:
Napisane przez DobraDusza88 Pokaż wiadomość
Dziewczyny wróciłam już od fryzjera Byłam na pasemkach i tak rozmawiam z moją fryzjerką, że za rok wesele itd Była bardzo podekscytowana i powiedziała, że takiej okazji nie przepuści i tak sobie urlop zaplanuje, żeby móc mnie czesać I na koniec zrobiła mi tak próbnie kłosa dookoła głowy (za free!) tylko już wykończyła z boku głowy kucykiem, bo nie miała za wiele czasu Wyszło super I powiem Wam, że nad kłosem za bardzo nie myślałam, ale podoba mi się No gdyby nie ten kucyk bo wyglądam z nim jak 15 latka Ale jakby go fajnie wykończyć i wpiąć kwiat z boku....
A masz fotkę tej fryzury?

Moja mama wczoraj była u naszej ukochanej fryzjerki i podpytała ją czy uczesze mnie na ślub i wesele i powiedziała, że z przyjemnością (mimo że normalnie nie pracuje w soboty) i że strasznie jest ciekawa jaką wybrałam fryzurę Będzie mnie to u niej kosztować ok. 300 zł, ale jest to jedyna osoba na świecie, co do której mam pewność, że zrobi mi moją wymarzoną fryzurę idealnie
maxwelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-01, 13:04   #2226
niut0
Zakorzenienie

Dzień dobry

Cytat:
Napisane przez tenebrosa Pokaż wiadomość
A co byście w ogóle chcieli zatańczyć, macie jakiś konkretny taniec na myśli czy na razie szukacie tylko piosenki?
Nie chcemy układu choreograficznego, chcemy się tylko pobujać, najlepiej w rytm kroków dwa na jeden Kroki są uniwersalne dlatego szukam nie za wolnej, ale też nie zbyt szybkiej piosenki, dodatkowo z fajnym tekstem.
Jeszcze się nie podaję, dopiero zaczęłam szukać

Cytat:
Napisane przez Chatka Pokaż wiadomość
Hm, a co byście chcieli zatańczyć? I co to znaczy, że przeglądasz piosenki na pierwszy taniec, to istnieje jakaś specjalna lista takich piosenek? Może po prostu weźcie jakąś, którą oboje lubicie, z czymś Wam się kojarzy...
Pewnie, że są Nawet bym powiedziała, że jest ich mnóstwo. Oczywiście nie jestem ślepo zapatrzona, nie wymyśliłam sobie, że MUSI to być coś z internetowej listy Szukam tam raczej inspiracji. Tak jak Tenebrosie odpisałam - szukamy odpowiedniej melodii, także wśród znanych i lubianych przez nas piosenek.

Bo gdybyśmy brali pod uwagę tylko piosenki, które coś dla nas znaczą to mielibyśmy podobny problem jak Maxwelka
Musielibyśmy wybrać Nightwish, bo TŻ mi ten zespół "pokazał" na początku naszej znajomości, a ja go bardzo polubiłam.
Z tym, że wyobrażacie sobie, że zatańczylibyśmy np do
http://www.youtube.com/watch?v=6UztEfwHt14

już widzę miny naszych babć

Cytat:

Faktycznie piosenka PF dosyć mroczna jest

Co do depilacji - faktycznie najlepiej byłoby do tego podejść tak, jak do wizyty u gina. Ale i tak nie umiem się przełamać

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość
I na koniec smutna wiadomość. Dziewczyny, w nocy zmarł mój wujek. Strasznie mi przykro, bo miał dopiero 60 lat. Jeszcze mógł sporo pożyć. Bardzo lubił mojego Tżta, zawsze był ciekawy co u niego słychać. Jeszcze miesiąc temu na weselu brata zapowiadał, że za rok będzie bawić się u nas. Życie jednak chciało inaczej...
Neno współczuje
Stary 2011-09-01, 13:10   #2227
95a9f5071e7d0cd6ef7dbab6e353959a34994157_6057de0215c7d
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez madzia2306 Pokaż wiadomość
kochana ja pracowałam pół roku na stażu w biurze rachunkowym, owszem praca bardzo fajna i nie zajmowałam się kadrami tylko w księgowości bo taki tam jest podział ALE jest jedno duże ALE. dziewczyny zarabiają tam najniższą krajową mają w ciul firm do obksięgowania pracują owszem po 8 godzin ale za nadgodziny nie mają płacone
taka firma, zatrudnia ok 30 osób ale płaca marna patrząc na to ile one mają roboty, dlatego firma bazuje na stażystach i gdyby nie my to dziewczyny miałyby ciężko, i tak ja na głupim stażu miałam płacone 900zł a pracownice 1000zł....
tak w ogóle to gratuluje pracy napewno bardzo fajna, praca wbiurze strasznie mi sie podoba
a powiedz Ty co teraz robisz? pracujesz gdzieś?
Ja w biurze rach byłam tylko półtora miecha, potem jak powiedziałam, że niestety odchodzę (dostałam pracę) to kobieta chciała dać mi umowę, ale głupia byłam i nie wzięłam. Fakt, że za grosze, ale warto pomęczyć się tak z 2-3 lata, potem ma się dobre doświadczenie i można szukać lepszej pracy.

W tym biurze były 2 właścicielki (matka z córką) i zatrudniały tylko 2 osoby. Ale wiadomo że tylko praca i praca. O internecie można było zapomnieć

Ja swoją lubię, ale czuję niedosyt i chciałabym się rozwijać dalej, ale nikt nie chce dać mi szansy. No kurcze;/

Cytat:
No to widzę, że też masz podobne schizy jak ja co do wyglądu, że się potrafisz przez to popłakać U mnie to zależy chyba o poziomu hormonów i poziomu wyspania

Spoko, nie dopytuję, chociaż mam kolejny typ, co to może być Ale mimo wszystko nie musisz się raczej obawiać, zawsze w razie gdyby pani nie przysłoniła kotary do końca to sama możesz to zrobić i pokazać się sis w pełnej krasie, w końcu masz się czuć komfortowo na przymiarkach.

The book of love
też niewiele lepsza Ja się sama zastanawiam czy nasze NEM Metalliki nie będzie zbyt smutne jak na pierwszy taniec A tak całkowicie szczerze - nie widziałabym Cię w Twojej Mori Lee jak tańczysz rumbę. Ja lubię ten taniec, ale moim zdaniem rumba w sukni ślubnej, zwłaszcza księżniczce, traci swój cały urok. I jest jednak trochę nudna, no taki zwykły taniec-bujaniec bez większych akcji. Chyba, że taki chcecie Ale w porównaniu z walcem na przykład w rumbie dynamika jest dużo mniejsza. Do rumby powinnaś wystąpić w mini, żeby zachwycić wszystkich ponętnymi ruchami bioder Pod suknią niestety nie będzie ich widać...

No to się postarał :P Ale dobre i to.

To życzę Ci powodzenia i trzymam kciuki, żebyś znalazła jakąś fajną i satysfakcjonującą finansowo ofertę!
dziękuję
95a9f5071e7d0cd6ef7dbab6e353959a34994157_6057de0215c7d jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-09-01, 13:10   #2228
DobraDusza88
Zakorzenienie

Cytat:

A masz fotkę tej fryzury?

Moja mama wczoraj była u naszej ukochanej fryzjerki i podpytała ją czy uczesze mnie na ślub i wesele i powiedziała, że z przyjemnością (mimo że normalnie nie pracuje w soboty) i że strasznie jest ciekawa jaką wybrałam fryzurę Będzie mnie to u niej kosztować ok. 300 zł, ale jest to jedyna osoba na świecie, co do której mam pewność, że zrobi mi moją wymarzoną fryzurę idealnie
TŻ mi kilka zrobił, ale średnio widać... później może wstawię Muszę je przejrzeć
Aż 300 zł za uczesanie???? Co to za salon??
Stary 2011-09-01, 13:17   #2229
tenebrosa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez niut0 Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Nie chcemy układu choreograficznego, chcemy się tylko pobujać, najlepiej w rytm kroków dwa na jeden Kroki są uniwersalne dlatego szukam nie za wolnej, ale też nie zbyt szybkiej piosenki, dodatkowo z fajnym tekstem.
Myślałam, że chcecie konkretny taniec, wtedy krąg piosenek by się zawęził

Cytat:
Bo gdybyśmy brali pod uwagę tylko piosenki, które coś dla nas znaczą to mielibyśmy podobny problem jak Maxwelka
Musielibyśmy wybrać Nightwish, bo TŻ mi ten zespół "pokazał" na początku naszej znajomości, a ja go bardzo polubiłam.

już widzę miny naszych babć
To niezłe pogo by wyszło
Stary 2011-09-01, 13:21   #2230
niut0
Zakorzenienie

Cytat:
Myślałam, że chcecie konkretny taniec, wtedy krąg piosenek by się zawęził

To niezłe pogo by wyszło
No niestety
Jak mówi mój dziadek, trzeba myśleć pozytywnie, wtedy przyciągamy pozytywne fluidy i problem na pewno się rozwiąże Dzisiaj przesłucham stare płyty, a w weekend płyty TŻta

Haha, dokładnie
Stary 2011-09-01, 13:22   #2231
madzia2306
Zakorzenienie

[1=95a9f5071e7d0cd6ef7dbab 6e353959a34994157_6057de0 215c7d;29136006]a powiedz Ty co teraz robisz? pracujesz gdzieś?
Ja w biurze rach byłam tylko półtora miecha, potem jak powiedziałam, że niestety odchodzę (dostałam pracę) to kobieta chciała dać mi umowę, ale głupia byłam i nie wzięłam. Fakt, że za grosze, ale warto pomęczyć się tak z 2-3 lata, potem ma się dobre doświadczenie i można szukać lepszej pracy.

[/QUOTE]

niestety nigdzie nie pracuję szukam pracy w biurach różnych i nic, popracowałam miesiąc w spożywczaku i stwierdziłam że to nie dla mnie poza tym swoje życie też mam a tam zasuwałam prze prawie 2 tygodnie bez wolnego, więc zrezygnowałam poza tym gościu zrobil mnie w bambuko bo miałam miec cały etat dał mi pół więc stwierdziłam że niech się cmoknie w pompę, poza tym kontrolował mnie non stop, na sklepie było 5 kamer i nawet nie miałam jak iśc się wy#rac bo zaraz dzwonił albo było tak że miałam dzisiaj drugą zmianę a jutro juz pierwszą także będąc w domu dopiero po 22 już musiałam wstaco 4.30

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

Edytowane przez madzia2306
Czas edycji: 2011-09-01 o 13:34
Stary 2011-09-01, 13:26   #2232
maxwelka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jagata Pokaż wiadomość
Nie mam głośników przy komputerze, ale chyba wiem co to za piosenka i napiszę, że mam podobne skojarzenia co Twoja koleżanka. Chociaż z drugiej strony - gdybym była na weselu i Młoda Para by zatańczyła do tej piosenki pierwszy taniec to bym padła, ale w pozytywnym tego słowa znaczeniu. Po prostu podziwiałabym młodych za odwagę. Jednak starsze osoby z pewnością byłyby w niezłym szoku.... Szczerze, to macie niezłą zagwozdkę...
Drugiej piosenki po tytule nie kojarzę, więc wypowiadać się nie będę.
No właśnie, jedyny plus PF na chwilę obecna jest taki, że jest bardzo oryginalna no i jednak, według nas, bardzo piękna. Ma bardzo mądry tekst, ale tego i tak połowa gości nie doceni

Druga piosenka jest z "Zatańcz ze mną" z Jennifer Lopez i Richardem Gere

Cytat:

The book of love
No u mnie wczoraj bardzo mocno zależało od nastroju, bo po ćwiczeniach przedwczoraj jestem mocno osłabiona i jeszcze mnie lodowata klima z pokoju bossa, który mam za sobą, zawiała i przez to mam sztywną, bolącą szyję a jeszcze TŻ wszedł ze mną do przymierzalni i na mój komentarz, że wyglądam jak słonica nie zaprzeczył tylko powiedział "no przybrałaś ostatnio" Myślałam, że go zabiję Przecież to oczywiste, że powinien był zaprzeczyć, prawda?!

Cytat:
D

Faktycznie piosenka PF dosyć mroczna jest

Co do depilacji - faktycznie najlepiej byłoby do tego podejść tak, jak do wizyty u gina. Ale i tak nie umiem się przełamać
No właśnie, PF jest taką naszą piosenką, którą oboje bardzo lubimy, i to było dla TŻ dużym zaskoczeniem, że to mi się podoba ale widocznie trzeba będzie pomyśleć... Faktycznie rumba w mojej sukni nie wyglądałabym za ładnie

Ja ogólnie jestem człowiekiem-przypałem i raczej się nie krępuję w takich sytuacjach

---------- Dopisano o 12:26 ---------- Poprzedni post napisano o 12:23 ----------

Cytat:
TŻ mi kilka zrobił, ale średnio widać... później może wstawię Muszę je przejrzeć
Aż 300 zł za uczesanie???? Co to za salon??
Od 10 lat http://www.jagahairdesign.com/ Nie krzyczcie! Każdy ma swoje skrzywienia Ja mam bzika na punkcie dobrze ostrzyżonych włosów
Stary 2011-09-01, 13:28   #2233
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:
No właśnie, jedyny plus PF na chwilę obecna jest taki, że jest bardzo oryginalna no i jednak, według nas, bardzo piękna. Ma bardzo mądry tekst, ale tego i tak połowa gości nie doceni

Druga piosenka jest z "Zatańcz ze mną" z Jennifer Lopez i Richardem Gere

No u mnie wczoraj bardzo mocno zależało od nastroju, bo po ćwiczeniach przedwczoraj jestem mocno osłabiona i jeszcze mnie lodowata klima z pokoju bossa, który mam za sobą, zawiała i przez to mam sztywną, bolącą szyję a jeszcze TŻ wszedł ze mną do przymierzalni i na mój komentarz, że wyglądam jak słonica nie zaprzeczył tylko powiedział "no przybrałaś ostatnio" Myślałam, że go zabiję Przecież to oczywiste, że powinien był zaprzeczyć, prawda?!

No właśnie, PF jest taką naszą piosenką, którą oboje bardzo lubimy, i to było dla TŻ dużym zaskoczeniem, że to mi się podoba ale widocznie trzeba będzie pomyśleć... Faktycznie rumba w mojej sukni nie wyglądałabym za ładnie

Ja ogólnie jestem człowiekiem-przypałem i raczej się nie krępuję w takich sytuacjach

---------- Dopisano o 12:26 ---------- Poprzedni post napisano o 12:23 ----------

Od 10 lat http://www.jagahairdesign.com/ Nie krzyczcie! Każdy ma swoje skrzywienia Ja mam bzika na punkcie dobrze ostrzyżonych włosów
ja chodzę do Salonu Trendy u mnie w mieście, płacę prawie 60zł za obcięcie moich krótkich włosków ale jestem mega zadowolona, moja stara fryzjerka za cholerę nie umiała mnie dobrze obciąc włosów, i tam pewnie będę się czesac na ślub bo naprawdę jestem zadowolona

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

Stary 2011-09-01, 13:29   #2234
Chatka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Madziuniusia Pokaż wiadomość
Ale chodziła z nim normalnie po kościele czy jak już się przemieszczała do rodziców czy pod ołtarz to łapała w rękę?
Normalnie chodziła, tylko jak zakręcała, to ewentualnie świadkowa coś tam pomagała, ale nie czołgała się jakoś za Nią Też byłam zdziwiona, że tak bezproblemowo ma z tym welonem, bo długi był cholernik.

Cytat:
Dziewczyny- kiedy mierzycie suknie w salonach, to same zakladacie? czy ekspedientki Wam pomagają?
Zawsze zakładają ekspedientki. Usadź siostrę gdzieś na kanapie i powiedz, że będziesz wychodzić już w pełnej krasie, wtedy nie powinna Ci się pchać do przymierzalni

Cytat:
Napisane przez verumka Pokaż wiadomość
Mi też pomagała przy ubieraniu.

A ja się Wam pochwalę opaską, którą wczoraj zakupiłam taką będę mieć we włosach. Początkowo miała być z materiału, ale nic ciekawego nigdzie nie znalazłam
Główka będzie Ci się ślicznie błyszczeć

Cytat:
A to bylo w przymierzalni? chodzi mi o to że jeśli będzie na przykład ze mną moja siostra to czy ona będzie mnie widziec w czasie przebierania? Sory ale może to wydawaś się idiotycznym pytaniem, ale musze wiedzieć
Cytat:
I na koniec smutna wiadomość. Dziewczyny, w nocy zmarł mój wujek. Strasznie mi przykro, bo miał dopiero 60 lat. Jeszcze mógł sporo pożyć. Bardzo lubił mojego Tżta, zawsze był ciekawy co u niego słychać. Jeszcze miesiąc temu na weselu brata zapowiadał, że za rok będzie bawić się u nas. Życie jednak chciało inaczej...
Bardzo Ci współczuję Jak wiesz, niedawno sama to przeżywałam, więc myślami jestem z Tobą. Nasi Wujkowie będą na naszych weselach i na pewno będą się w tym dniu cieszyć razem z nami.

Cytat:
noo, proszę, jaka inicjatywa Oby tak dalej! Mógłby jeszcze trochę pogotować i czasem zrobić pranie

Cytat:
Dziewczyny wróciłam już od fryzjera Byłam na pasemkach i tak rozmawiam z moją fryzjerką, że za rok wesele itd Była bardzo podekscytowana i powiedziała, że takiej okazji nie przepuści i tak sobie urlop zaplanuje, żeby móc mnie czesać I na koniec zrobiła mi tak próbnie kłosa dookoła głowy (za free!) tylko już wykończyła z boku głowy kucykiem, bo nie miała za wiele czasu Wyszło super I powiem Wam, że nad kłosem za bardzo nie myślałam, ale podoba mi się No gdyby nie ten kucyk bo wyglądam z nim jak 15 latka Ale jakby go fajnie wykończyć i wpiąć kwiat z boku....
Pookaż fryza! Ja się nad kłosem nie zastanawiałam, bo w sumie zawsze bardziej lubiłam warkocze, ale chętnie zobaczę twoją fryzurkę

Cytat:

Pewnie, że są Nawet bym powiedziała, że jest ich mnóstwo. Oczywiście nie jestem ślepo zapatrzona, nie wymyśliłam sobie, że MUSI to być coś z internetowej listy Szukam tam raczej inspiracji. Tak jak Tenebrosie odpisałam - szukamy odpowiedniej melodii, także wśród znanych i lubianych przez nas piosenek.

No Wasz pierwszy taniec na pewno byłby hiciorem Ale jeśli chcecie się tylko pobujać bez konkretnego układu, to najlepiej rzeczywiście wziąć jakąś żywą, ale nie za szybką piosenkę

maxwelko, PF to faktycznie trochę ponure, ale z drugiej strony byłoby na pewno oryginalnie A Wasz taniec to Wasza sprawa i niech sobie ludzie padają na zdrowie, wtedy wylać kubek zimnej wody na głowę i niech się bawią dalej i nie marudzą
Ale zgadzam się z tenebrosą, rumba w sukni księżniczce całkowicie mija się z celem...
Book od love jest absolutnie cudowną piosenką, uwielbiam ją. Aczkolwiek też trochę wolna jest, trudno coś ciekawego do niej zatańczyć.

Od razu mówię - piszę! Tylko nie chciałam sobie na noc zostawiać nadrabiania, bo bym nie poszła spać

"Starych szanuj, młodych ucz, mądrych słuchaj, a głupich znoś cierpliwie."

Chatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-01, 13:29   #2235
niut0
Zakorzenienie

Cytat:
No pewnie! Ja tam uważam, ze każdy ma swojego bzika
Stary 2011-09-01, 13:30   #2236
maxwelka
Zakorzenienie

Cytat:
ja chodzę do Salonu Trendy u mnie w mieście, płacę prawie 60zł za obcięcie moich krótkich włosków ale jestem mega zadowolona, moja stara fryzjerka za cholerę nie umiała mnie dobrze obciąc włosów, i tam pewnie będę się czesac na ślub bo naprawdę jestem zadowolona
Ja za samo strzyżenie, bez względu na długość, płacę 250 zł
Stary 2011-09-01, 13:32   #2237
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:
no chocbym była bogata to nie dałabym tyle za strzyżenie
włosy sobie sama farbuję farbą to tylko wlosy strzygę

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

Stary 2011-09-01, 13:34   #2238
Irmelin333
Raczkowanie

Aha melody, zapomniałam dodać 2 rzeczy: babka będąc ze mną w przymierzalni szczelnie zasuneła kotary! Szanuja tan intymność klientek.Ja sama miąłam takie popędy ekshibicjonistyczne, że odsuwałam te kotary i w czasie pomiedzy jedna suknia a drugą widac było wszytskie moje wdzięki hehehe
a po drugie to cąły czas mowie o salonie na Florianskiej w krk. Ten drugi na Rynku jakis taki dziwny był.

Edytowane przez Irmelin333
Czas edycji: 2011-09-01 o 13:36
Irmelin333 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-01, 13:34   #2239
kasia_kuku
Zakorzenienie

Chatko, co do gotowania nie mam sumienia go zmuszać, bo serio nie umie. Ale nauczył się ostatnio jajecznicy robić więc i tak jest postęp. Pranie ostatnio zrobił

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

kasia_kuku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-01, 13:35   #2240
maxwelka
Zakorzenienie

Cytat:
maxwelko, PF to faktycznie trochę ponure, ale z drugiej strony byłoby na pewno oryginalnie A Wasz taniec to Wasza sprawa i niech sobie ludzie padają na zdrowie, wtedy wylać kubek zimnej wody na głowę i niech się bawią dalej i nie marudzą
Ale zgadzam się z tenebrosą, rumba w sukni księżniczce całkowicie mija się z celem...
Book od love jest absolutnie cudowną piosenką, uwielbiam ją. Aczkolwiek też trochę wolna jest, trudno coś ciekawego do niej zatańczyć.
No i weź tu człowieku bądź mądry... Żeby było nie za wolne, nie za szybkie, nie za ponure, jak taką piosenkę w ogóle znaleźć???

Cytat:
No pewnie! Ja tam uważam, ze każdy ma swojego bzika
No właśnie. Niektórzy wydają majątek na ciuchy / imprezy, itp. itd., a ja po prostu chodzę do dobrego fryzjera
Stary 2011-09-01, 13:36   #2241
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:
Chatko, co do gotowania nie mam sumienia go zmuszać, bo serio nie umie. Ale nauczył się ostatnio jajecznicy robić więc i tak jest postęp. Pranie ostatnio zrobił
mój tż na szczęście i umie gotowac i pralke nastawi i ręcznie wypierze więc mam ulgę w ogóle to bardzo lubimy razem gotowac

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

Stary 2011-09-01, 13:36   #2242
maxwelka
Zakorzenienie

Cytat:
no chocbym była bogata to nie dałabym tyle za strzyżenie
włosy sobie sama farbuję farbą to tylko wlosy strzygę
Ale są na pewno inne rzeczy, na które, nawet nieświadomie, wydajesz takie lub większe pieniądze...
Stary 2011-09-01, 13:40   #2243
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Irmelin333 Pokaż wiadomość
Aha melody, zapomniałam dodać 2 rzeczy: babka będąc ze mną w przymierzalni szczelnie zasuneła kotary! Szanuja tan intymność klientek.Ja sama miąłam takie popędy ekshibicjonistyczne, że odsuwałam te kotary i w czasie pomiedzy jedna suknia a drugą widac było wszytskie moje wdzięki hehehe
a po drugie to cąły czas mowie o salonie na Florianskiej w krk. Ten drugi na Rynku jakis taki dziwny był.
ja też cenię sobie prywatośc ale w salonie babka zasuwala kotarkę
najgorzej było jak MagdziaS przymierzała suknię w jednym salonie i nie było przymierzalni tylko przy mnie się ubierała
jak szybko tam weszłyśmy tak szybko wyszłyśmy i więcej tam nie pójdę. poza tym te ekspedientki jakieś dziwne

---------- Dopisano o 14:40 ---------- Poprzedni post napisano o 14:38 ----------

Cytat:
Ale są na pewno inne rzeczy, na które, nawet nieświadomie, wydajesz takie lub większe pieniądze...
hm.... no nie wiem póki co jestem bez pracy więc nawet na moją manię czyli lakiery nie wydaję dużo ale gdybym miała pracę i w miarę dobrze płatną to pewnie miałabym juz drugie pudełko zapełnione lakierami
aha i buty moja druga mania
moja mama nie ma już gdzie chowac moich zdobyczy

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

Stary 2011-09-01, 13:40   #2244
Chatka
Wtajemniczenie

Cytat:
oo, czyli postraszenie podziałało idealnie Fantastycznie

Cytat:
No i weź tu człowieku bądź mądry... Żeby było nie za wolne, nie za szybkie, nie za ponure, jak taką piosenkę w ogóle znaleźć???
http://www.youtube.com/watch?v=oUMwu_gXK7Q

Stary 2011-09-01, 13:41   #2245
nena1984
Zakorzenienie

a ja w ogóle nie podcinam włosów i wiem, że to zło ale doszłam do wniosku, że dopóki końcówki wyglądają przyzwoicie, to chyba nie muszę, c'nie?? Ogólnie na codzień chodzę w spiętych, bo nie mam z rana czasu na układanie. Ale ostatnio wyprostowałam swoje włosiska na proste druty i oniemiałam z wrażenia bo są już do połowy pleców

nena1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-01, 13:42   #2246
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:
oo, czyli postraszenie podziałało idealnie Fantastycznie

http://www.youtube.com/watch?v=oUMwu_gXK7Q
O!!!!! this is the best song !!!

---------- Dopisano o 14:42 ---------- Poprzedni post napisano o 14:41 ----------

Cytat:
a ja w ogóle nie podcinam włosów i wiem, że to zło ale doszłam do wniosku, że dopóki końcówki wyglądają przyzwoicie, to chyba nie muszę, c'nie?? Ogólnie na codzień chodzę w spiętych, bo nie mam z rana czasu na układanie. Ale ostatnio wyprostowałam swoje włosiska na proste druty i oniemiałam z wrażenia bo są już do połowy pleców
ja mam krótkie bo tylko do twarzy ale teraz byłam ostatni raz u fryzjera muszę je trochę zapóścic żeby można było coś z nich upiąc

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

Stary 2011-09-01, 13:42   #2247
Chatka
Wtajemniczenie

Ewentualnie: http://www.youtube.com/watch?v=wadTCIKrPrw

Stary 2011-09-01, 13:43   #2248
tenebrosa
Wtajemniczenie

Cytat:
To ja 10 razy mniej Ale masz rację, każdy ma swoje priorytety i rzeczy na które bardzo chętnie wydaje kasę i takie, na które nie widzi sensu wydawać fortuny.

Co do tańca, to może właśnie najpierw zastanówcie się, co chcecie zatańczyć, a potem szukajcie piosenki? Niektórzy w ten sposób wybierają pierwszy taniec
Stary 2011-09-01, 13:44   #2249
evoonia86
Zakorzenienie

Cytat:
strasznie drogo za obcięcie ja za trwałą płaciłam w Piasecznie 100 zł
Stary 2011-09-01, 13:44   #2250
kindziulindzia
Zakorzenienie

Cytat:
O!!!!! this is the best song !!!

---------- Dopisano o 14:42 ---------- Poprzedni post napisano o 14:41 ----------

ja mam krótkie bo tylko do twarzy ale teraz byłam ostatni raz u fryzjera muszę je trochę zapóścic żeby można było coś z nich upiąc
mój hicior

http://www.youtube.com/watch?v=r4MKejwPJE0 i ta
19.05.2012
kindziulindzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości