Na lewo, na prawo, w górę i w dół – PMki sukien wybierają krój – PM 2012, cz. IX - Strona 81 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-09-01, 18:54   #2401
(kicia)
Zakorzenienie

Dot.: Na lewo, na prawo, w górę i w dół – PMki sukien wybierają krój – PM 2012, cz. I

Cytat:
Napisane przez M_ilkaa Pokaż wiadomość
affinitone maybelline, ale kolorystyka raczej jasna
właśnie ten mi wpadł dziś w łapki w promocji w Naturze ale kurcze numerek najjaśniejszy był 03 a to raczej dla mnie za ciemny
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-01, 18:58   #2402
sztuczka_magiczka
Rozeznanie

Dot.: Na lewo, na prawo, w górę i w dół – PMki sukien wybierają krój – PM 2012, cz. I

Okey, to jeszcze dokończę :p

Cytat:
Napisane przez Nattiv Pokaż wiadomość
Wyglądasz bosko Biust świetnie wyeksponowany

[1=95a9f5071e7d0cd6ef7dbab 6e353959a34994157_6057de0 215c7d;29128160]Kochana wyglądasz pięknie a powiedz kiedy będziesz haleczkę zamawiać i iść na przymiarkę? Bo mnie ten efekt też nie zadowala, ale myślę że z tymi 3 kołami to będzie TO! Ja też chcę zamówić tą halkę i nie wiem ile muszę czekać na Twoją relację A moja suknia ma od wewnątrz jeszcze takie 2 warstwy sztywnego tiulu, które są właśnie tak na kształt halki bez koła.

Ale Ty na weselu siedzieć nie będzie tylko w samochodzie i przy obiedzie[/QUOTE]

Luzik Jak już mówiłam, będę Waszym króliczkiem doświadczalnym Myślę, że halka będzie gites

Cytat:
Napisane przez Magdzia0108 Pokaż wiadomość
sztuczko !!!!!!!!!! biust wyszedł ci cudny po tych przeróbkach w sukni. Pięknie wyglądasz w tej sukni, stworzona jest dla Ciebie Wolałabym cię jedynie w welonie bardzo długim okrywającym twarz i ramiona, tak tajemniczo byś wyglądała
Hihi jak zaczęłam czytać "biust wyszedł Ci..." to pierwszą moją myślą było, że chcesz mnie obrazić pisząc, że "biust mi wyszedł jak u ladacznicy" Ja to jestem ostra :p Jej naprawdę się cieszę, że kieca i ja w niej Wam się podobamy Nom, długi welon (taki do połowy łydki ;p) będzie w kościele Wieeem, taki strasznie wielki i długi (jak laska w "Ślubnych wojnach" do tiulowej sukni, albo chociażby Popielewicz ;p) to też bym chciała ale... nie można mieć wszystkiego I tak ta opcja byłaby możliwa tylko w kościele No a pierzaka w sumie dużo jest przy twarzy i jak chcę to też go spokojnie zarzucę sobie na ramiona Hehe no już się nie tłumaczę, ale pierzak to moja miłość <3
sztuczka_magiczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-01, 18:58   #2403
sztuczka_magiczka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez madzia2306 Pokaż wiadomość
boziu... wyglądasz jak pradziwa księżniczka
Dziękuję Ale... <mówi głosem rozwydrzonego bachora> nie-eee... - wyglądam jak BALETNICZKA! Hehehe

Cytat:
Napisane przez kindziulindzia Pokaż wiadomość
sztuczko wyglądasz obłędnie i ten biuścik pięknie będziesz wygladąc i ten uśmiech na twarzy mówi sam za siebie
Dziękuję Ja i biuścik staramy się wyglądać na zadowolonych z sukienki

Cytat:
Napisane przez tenebrosa Pokaż wiadomość
Tak w ogóle to masz pierwsza i jak do tej pory jedyna z naszej daty suknię To Cię obliguje do eksperymentów, hahaha. Ale na poważnie to ja też czekam na relację, bo zastanawiam się jeszcze czy brać suknię z kołem czy nie. W sumie wygodne to jest, bo nic się między nogami nie plącze, a siada się tylko do obiadu - wtedy nic nie widać spod stołu i ewentualnie na oczepinach, więc wtedy może się to koło unieść i odsłonić trochę nóżek.
No ba - podołam Będę dumna, jeśli za moją sprawą kilka z Was zaopatrzy się w tę samą halkę Będziemy mieć potem fajne porównanie jak formowała każdą z naszych sukien

Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość
sztuczko wyglądasz przepięknie w swojej sukni
Dziękuję

Cytat:
Napisane przez maruda80 Pokaż wiadomość
Zgadzam się.
Wyglądasz pięknie - jak księżniczka , suknia stworzona dla Ciebie.
Suknia obłędna - skromna, bardzo delikatna, nadaje sylwetce lekkości i gracji.
Zazdroszczę figury...
Już mówiłam... <znów głos rozwydrzonego bachora> wyglądam jak BALETNIIIICZKAAA Hahahaha No właśnie, już się odwoływałam do Twojej wypowiedzi - moja suknia ze skromnością nie ma zbyt wiele wspólnego, jest i obszerna, i zdobiona i wydekoltowana Ale suuuper się w niej czuję

Hehe ale pustak ze mnie - odpisałam głównie na Wasze komplementy, przepraszam - tak strasznie podniecam się moją suknią a nie mogę teraz dłużej posiedzieć, wybaczcie

I proszę o wizażowe kciuki!!! Jutro idę na dzień próbny do pracy Nie będę zapeszać, ale po krótce powiem: praca na recepcji w gabinecie kosmetycznym - obsługa maszyn modelujących sylwetkę, solarium, utrzymanie porządku i wiadomo, że kontakt z klientami, umawianie na zabiegi. Niestety praca zmianowa i do drugi weekend pracujący (niedziela - 12h), ale... umowa o pracę i właśnie po tym stwierdziłam, że gra warta świeczki Życzcie mi powodzenia, aby więli mnie na miesiąc próbny (taki oficjalny próbny :p) a potem przyjęli mnie do pracy
sztuczka_magiczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-01, 18:59   #2404
kilianna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość
mi jakoś zawsze jest szkoda wydawać fury kasy na ciuchy czy kosmetyki, że o fryzjerze nie wspomnę. Wolę te pieniądze odkładać i gdzieś sobie za to pojechać.
Dzięki wizażowi odkryłam na przykład superastą odżywkę do włosów za 4 złote, dzięki temu nie muszę wydawać kilkudziesięciu złotych na profesjonalne odżywki.

edit. o piękny tort znalazłam
faktycznie bardzo ładny ten tort

Cytat:
Napisane przez DobraDusza88 Pokaż wiadomość
Dobra, odczytało Ale coś czuję, że czeka mnie kupno nowej karty...

Pokazuję tylko tył, bo tak jak pisałam wcześniej ten kłos jest zakończony tylko kucykiem i nie wygląda to ciekawie

Od razu zaznaczam, że nie jest to fryzura próbna czy coś w tym stylu. Radosna twórczość p. Agnieszki po prostu Ale może jakoś wykorzystam
fajny warkocz. POdobają mi się takie sploty

Cytat:
super ja dziś też sobie zaplotłam warkoczyka - takiego francuskiego

to gloria https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,8...rbowanych.html

---------- Dopisano o 15:10 ---------- Poprzedni post napisano o 15:09 ----------

tak, pisałam dzisiaj. Na trzy paczki przyszły mi dwie
super odzywka, tylko ciężko kupić

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
Czyli jakieś 2-3dni się czeka. Mi dziś wysłali obie. Ciekawe czy na jutro dojdą pewnie nie. Kurcze a na jednym koncie numeru telefonu nie podałam a w poniedziałek TŻta w domu nie będzie znowu będę latać po sąsiadach czy paczki nie ma przypadkiem
podobno kurier nie dzwoni. Patrzyłam na stronie o promocjach, gdzie dziewczyny pisały, że do nich doszło i nie dzwonił kurier. W ogóle numeru nie podano na paczce

[1=95a9f5071e7d0cd6ef7dbab 6e353959a34994157_6057de0 215c7d;29142166]To i ja wkleję fotki w mojej sukni. Wracałam we wtorek z rodzicami znad jeziora to zajechałam z nimi do domu zobaczyć suknię (nie wytrzymałam do weekendu) i dopiero pojechałam do siebie
Powiem tak- na 1 fotce wydaje mi się że bardzo poszerza biodra które w sumie mam wielkości biustu. Ale patrząc na inne fotki to chyba tylko tiul się tak ułożył.
Przymierzałam tez biżu. Jak dla mnie to może być naszyjnik, ale w kształcie V, a nie z takim dzyndzelkiem jak mam na fotkach.

Najgorsze że z tyłu tak mało materiału tam zostało to ściśnięcia, a to jeszcze jest trochę za mało ściągnięte. Boję się że jak schudnę to będzie kiepsko.

Zdjęcie chyba kiepskie bo robione " z dołu"

Co myśliscie? Co tu zmienić?

Bo ja tak patrzę na fotki w sukniach co wklejałam Wam kiedyś to mam wrażenie że nie powinnam mieć tego odcięcia między gorsetem a dołem, tylko taką ciągłą (jak ta od Lisy, która ma tez łaniejszy dekolt). I jeszcze wydaje mi się że na 2 ostatnich moja figura wygląda lepiej...

Help! Bo mam wątpliwości[/QUOTE] bardzo fajnie, tylko mam wrażene, że jesteś źle zawiązana. Może trzeba by troszkę mocniej? Twoja suknia jest śliczna. Dziewczyny, wasze biusty zawsze tak fajnie są uniesione w tych sukniach, czy gorsety od sukien ślubnych tak fajnie wyciągają biust, czy to wasze staniki tak działają? Zdradźcie mi

sztuczka, trzymamy kciuki!

dziewczyny, nie mogę w to uwierzyć, ale za rok o tej porze będę już mężatką (i większość z Was też ;p). Mówię dziś o tym do mojej mamy i dodalam " mamo, powinnas powiedziec oj córciu córciu, już ty długo panienką nie będziesz" a mama mi przerwała: " i dzięki bogu!!!" hehehe http://www.youtube.com/watch?v=oJDS8Sx4Hpg OGLĄDAŁYŚCIE? dedykuję Wam ten filmik

Edytowane przez kilianna
Czas edycji: 2011-09-01 o 19:02
kilianna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-01, 19:01   #2405
ibyza
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez sztuczka_magiczka Pokaż wiadomość

No więc TADAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAM!!!
Jak się podoba ?
prześlicznie a jakie cycuchy masz w niej rewelacja, idealna suknia dla Ciebie

Cytat:
Napisane przez gosza_m Pokaż wiadomość

ale np mój TŻ za stringami nie przepada, serio serio!

mój też nie przepada, woli najzwyklejsze figi, troszkę koronki to jest to

Cytat:
Napisane przez tenebrosa Pokaż wiadomość

Ja też gratuluję wszystkim PMkom, co świętują dziś roku do ślubu A także pięknych staży gratuluję Nam minęło 5 lat w czerwcu/lipcu, bo konkretnej daty rozpoczęcia związku nie mamy :P
nam 5 lat w lipcu minęło

Cytat:
Napisane przez malwus20 Pokaż wiadomość
Ja się wyłamie, mój to Kamil
mój też
ibyza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-01, 19:04   #2406
jagodzia133
Zakorzenienie

Cytat:
I proszę o wizażowe kciuki!!! Jutro idę na dzień próbny do pracy Nie będę zapeszać, ale po krótce powiem: praca na recepcji w gabinecie kosmetycznym - obsługa maszyn modelujących sylwetkę, solarium, utrzymanie porządku i wiadomo, że kontakt z klientami, umawianie na zabiegi. Niestety praca zmianowa i do drugi weekend pracujący (niedziela - 12h), ale... umowa o pracę i właśnie po tym stwierdziłam, że gra warta świeczki Życzcie mi powodzenia, aby więli mnie na miesiąc próbny (taki oficjalny próbny :p) a potem przyjęli mnie do pracy
Lili & Gabryś

jagodzia133 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-01, 19:14   #2407
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kilianna Pokaż wiadomość

podobno kurier nie dzwoni. Patrzyłam na stronie o promocjach, gdzie dziewczyny pisały, że do nich doszło i nie dzwonił kurier. W ogóle numeru nie podano na paczce
no to mu życzę powodzenia z zastaniem mojego TŻta w domu

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-09-01, 19:15   #2408
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękuję Ale... <mówi głosem rozwydrzonego bachora> nie-eee... - wyglądam jak BALETNICZKA! Hehehe

Dziękuję Ja i biuścik staramy się wyglądać na zadowolonych z sukienki

No ba - podołam Będę dumna, jeśli za moją sprawą kilka z Was zaopatrzy się w tę samą halkę Będziemy mieć potem fajne porównanie jak formowała każdą z naszych sukien

Dziękuję

Już mówiłam... <znów głos rozwydrzonego bachora> wyglądam jak BALETNIIIICZKAAA Hahahaha No właśnie, już się odwoływałam do Twojej wypowiedzi - moja suknia ze skromnością nie ma zbyt wiele wspólnego, jest i obszerna, i zdobiona i wydekoltowana Ale suuuper się w niej czuję

Hehe ale pustak ze mnie - odpisałam głównie na Wasze komplementy, przepraszam - tak strasznie podniecam się moją suknią a nie mogę teraz dłużej posiedzieć, wybaczcie

to ja też proszę o kciukaski bo prawdopodobnie będę pracowac u wujka bo mama dzisiaj rozmawiała z ciotką jakby mnie przyjęli to będę z moją mamą pracowac

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podejściem
madzia2306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-01, 19:28   #2409
malwus20
Wtajemniczenie

Cytat:
to ja też proszę o kciukaski bo prawdopodobnie będę pracowac u wujka bo mama dzisiaj rozmawiała z ciotką jakby mnie przyjęli to będę z moją mamą pracowac
Wam to sie szczęsci, to tylko ja jestem w ciemnej d**** jeśli chodzi o pracę

Edytowane przez malwus20
Czas edycji: 2011-09-01 o 19:29
malwus20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-01, 19:29   #2410
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:
Wam to sie szcęsci to tylko ja jestem ciemnej d**** jesli chodzi o pracę
ja szukam od 2 lat i nic, to po znajomości więc widzisz

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

Stary 2011-09-01, 19:29   #2411
Nika0208
Rozeznanie

Witam i was nadrobiłam
ahankara - suknia ślicznie na tobie lezy, a jak bedziesz już w pelnym makijazu i fryzurze.. to dopiero bedziesz laska
Sztuczka - ty to masz linie dziewczyno po tych poprawkach biust w tym dekoldzie wygląda genialnie... mam nadziej, że mi krawcowa podobnie podkresli biust
Co do imion to ja też sie wyłamie - mój TŻ to Radosław, a co do dzieci to jak będzie dziewczynka - Alicja Aniela lub odwrotnie a chlopiec to Piotr, Mikołaj lub Michał
A i Trzymam kciuki za Sztuczke i Madzie:kc iuki::kci uki:
Kicia - jestem ciekawa jak wyjda Wasze obrączki...
Nika0208 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-09-01, 19:30   #2412
Chatka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez DobraDusza88 Pokaż wiadomość
Pokazuję tylko tył, bo tak jak pisałam wcześniej ten kłos jest zakończony tylko kucykiem i nie wygląda to ciekawie

Od razu zaznaczam, że nie jest to fryzura próbna czy coś w tym stylu. Radosna twórczość p. Agnieszki po prostu Ale może jakoś wykorzystam
Aaaaaaale to super wygląda!!! Ja też chcę, żeby mi ktoś takie coś zrobił, ciekawe, jakbym wyglądała... Długie masz włosy?

Cytat:
o cos a propos imienia Łukasz

Cytat:
mój piesiulek w avatarku
słodziak

[1=95a9f5071e7d0cd6ef7dbab 6e353959a34994157_6057de0 215c7d;29142166]To i ja wkleję fotki w mojej sukni.
Help! Bo mam wątpliwości[/QUOTE]

Piękna suknia!!! Wszelkie Twoje wątpliwości są zupełnie niepotrzebne, pięknie w niej wyglądasz

Cytat:
Mocno się 3mają!

Cytat:
No, to wygląda, że już robotka załatwiona Super, ale na wszelki też potrzymam

"Starych szanuj, młodych ucz, mądrych słuchaj, a głupich znoś cierpliwie."

Chatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-01, 19:33   #2413
paulinka009
Zadomowienie

Cytat:
Ja natomiast słyszałam od fryzjerki że obcinanie wcale nie przyśpiesza ich wzrostu bo w końcu one rosną od czubka głowa a nie od końca
no własnie ale fryzjerzy chyba specjalnie mówią że trzeba często podcinać bo więcej dzięki temu zarobią

Cytat:
ja to jestem pewna, że się wyłamię bo mój Tż to uwaga....Konstanty (Kostek)

a dzieci będą miały na imię:
-wersja z bliźniakami - Staś i Nel
- wersja osobno - Marysia i Mikołaj
Mój to Bartosz, a chłopczyka również chcemy nazwać Mikołaj, dziewczynka Aurelia albo Arleta Ale ja nie będe sprawdzać płci poczekam na poród i imion też nikomu nie mówimy bo po co mają bez sensu komentować albo "podbierać"

Widziałam wszystkie suknie ale już nie cytowałam bo każda w swojej wygląda pięknie i wyjątkowo

A u mnie remont kuchni a po kuchni mój pokoik ahhhhhhhh nie mogę sie doczekać kiedy będzie skończony Mama mi zafundowała remont a wałściwie nam bo po ślubie bedziemy tu pomieszkiwać Poza tym ciesze sie że na zdjeciach i filmie będą nowe mebelki a nie 25 letnie antyki

No i we wtorek idziemy na tańce

paulinka009 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-01, 19:34   #2414
(kicia)
Zakorzenienie

sztuczko madziu

Nika
ja też jestem ciekawa bo nie wiem czy są warte tych nerwów na tego jubilera

Stary 2011-09-01, 19:34   #2415
kindziulindzia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Jamee Pokaż wiadomość
No wiesz Rico to też fajne imię... Byle tylko syn nie przejął w jakiś sposób szaleństw tego pingwina

---------- Dopisano o 17:14 ---------- Poprzedni post napisano o 17:12 ----------

No to śpieszyć się, śpieszyć
to się uśmiałam bo tak właśnie nazwali psa który u mnie siedzi już od 2 tygodni bo braciszek pojechał sobie na urlop
19.05.2012
kindziulindzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-01, 19:36   #2416
paulinka009
Zadomowienie

Cytat:
Wam to sie szczęsci, to tylko ja jestem w ciemnej d**** jeśli chodzi o pracę
ja też, ostatnio do jakiegoś urzędu na kasę szukali pracownicy i już bym sie łapała gdyby nie to że trzeba mieć staż 1 roku w podobnym miejscu A na staż dopiero po studiach moge isć ;(

paulinka009 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-01, 19:36   #2417
malwus20
Wtajemniczenie

Cytat:
ja szukam od 2 lat i nic, to po znajomości więc widzisz
Niby tak ale zwłaszcza teraz mnie to denerwuje bo zbieram kasę na wesele (chociaż żebym miała na to co mi potrzeba, sukienka, dodatki itp., mamy tez sami zapłacic za foto, kamere i zespoł a z czego ja dam swoją połowę jak nie pracuję) Pracowałam 3 miesiące i nie wiem na co mam wydac te odłożeniu pieniadze bo to śmieszna suma.
Stary 2011-09-01, 19:38   #2418
maxwelka
Zakorzenienie

GG do maxwelka Send a message via Skype™ to maxwelka

Cytat:
Laura bardzo ładne imię
Też tak uważam, bardzo oryginalne przede wszystkim Moja przyjaciółka się tak nazywa

Cytat:
Napisane przez maly_czlowieczek Pokaż wiadomość
widzę, że jest coś niecoś o imionach mój TŻet - Marek, ja Magdalena, więc dzieciaczki też chcemy na M krążą nam po głowach: Milena, Marcin a mój TŻet chce syna Marka, tak żeby nasz wnuk nazywał się Markiem W. III ale powiedziałam, że dopiero drugiemu synowi tak damy na imię
Mam takich znajomych (w zasadzie siódma woda po kisielu ) Marcin z Magdą i dwie córeczki - Marta i Maja

Cytat:
maxwelko umieram z ciekawości jak Cie Jaga uczesze na ślub !![COLOR="Silver"]
No mam nadzieję, że wykona bardziej perfekcyjną wersję mojej wymarzonej fryzury

Cytat:
Dziewczyny postanowiłam skorzystać z pomysłu którejś z Was i wysłałam pytanie o dodatki do sukni do slubclick.com. Oto co mi zaproponowali:

http://www.slubclick.com/report/dobi...da-audrey.html

I tak pomysł kolorowych butów upadł...
Ja w ogóle nie jestem zwolenniczką kolorowych, ale skoro Tobie się wymarzyły, to uważam, że nie powinnaś z tego rezygnować! Przecież na tej stronie są tylko inspiracje...

Cytat:
Napisane przez __Paulinka__ Pokaż wiadomość
oo to mysle, ze za fryzure slubną nie zaplacisz 300.. tylko z 500zł..

Moj tez Piotrus
Nie, no 300. Moja mama się wczoraj strzygła i po prostu zapytała

A Piotrusie są najfajniejsze! Ostatnio jak byłam w kościele i ksiądz mówił o tym, jak Jezus mówił do św. Piotra "Ty jesteś Piotr - opoka", to tak sobie myślałam, że to imię idealnie pasuje do mojego TŻ - on jest taką skałą, oparciem dla mnie

[1=95a9f5071e7d0cd6ef7dbab 6e353959a34994157_6057de0 215c7d;29142166]To i ja wkleję fotki w mojej sukni. Wracałam we wtorek z rodzicami znad jeziora to zajechałam z nimi do domu zobaczyć suknię (nie wytrzymałam do weekendu) i dopiero pojechałam do siebie
Powiem tak- na 1 fotce wydaje mi się że bardzo poszerza biodra które w sumie mam wielkości biustu. Ale patrząc na inne fotki to chyba tylko tiul się tak ułożył.
Przymierzałam tez biżu. Jak dla mnie to może być naszyjnik, ale w kształcie V, a nie z takim dzyndzelkiem jak mam na fotkach.

Najgorsze że z tyłu tak mało materiału tam zostało to ściśnięcia, a to jeszcze jest trochę za mało ściągnięte. Boję się że jak schudnę to będzie kiepsko.

Zdjęcie chyba kiepskie bo robione " z dołu"

Co myśliscie? Co tu zmienić?

Bo ja tak patrzę na fotki w sukniach co wklejałam Wam kiedyś to mam wrażenie że nie powinnam mieć tego odcięcia między gorsetem a dołem, tylko taką ciągłą (jak ta od Lisy, która ma tez łaniejszy dekolt). I jeszcze wydaje mi się że na 2 ostatnich moja figura wygląda lepiej...

Help! Bo mam wątpliwości[/QUOTE]

No rzeczywiście w tych dwóch ostatnich sukniach trochę lepiej wygląda Twoja talia... Ale to są TYLKO zdjęcia. Ważne, jak Ty się czujesz w swojej sukni!

Cytat:
Napisane przez Kawuszkaa Pokaż wiadomość
Jestem !!! Z lekkim opóźnieniem, ale jestem już w Polsce !!! Postaram się chociaż troszkę nadrobić tego co napisałyście, bo całości po prostu nie dam rady !!! Nie ma mowy ! Za dużo napisałyście
Próbuję się zaklimatyzować w domu po 5 tygodniach nieobecności !
Trochę z TŻ się dzisiaj posprzeczałam i taki kwas wisi w powietrzu w naszym mieszkaniu...
Witamy z powrotem Było sporo naszych zdjęć w sukniach, to możesz spokojnie nadrobić
Kwas nie wisi tylko pływa Trzeba go zneutralizować zasadą, czy coś w tym stylu Nigdy nie byłam dobra z chemii

Cytat:
Ja w Szczecinie mieszkam Hehe pocztą nie wyślę - już i tak się stresu najem jak będzie do mnie jechała, czy przypadkiem nie zrypie się gdzieś tam podczas przesyłki :p Spoko loko - na pewno będziecie pierwszymi które zobaczą halkę (nawet na początku jeszcze bez sukni :p) O wszystkim będę na bieżąco informowała
Oooo, mam tam kilku znajomych, chyba napiszę do Ciebie priva

A za pracę trzymam kciuki!!!

Cytat:
oo dziewczynki czy któraś z was mogła by mi polecić jakis dobry puder w kamieniu?? oczywiście w rozsądnej cenie bo chwilowo przez sprawy związane z moim ślubem i weselem kuzyna jestem spłukana totalnie a mój puder którego używam od około 2 lat przestał mnie zadowalać
Ja uwielbiam Max Factor Creme Puff I właśnie będę musiała go sobie zamówić na jesień
maxwelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-01, 19:38   #2419
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:
Niby tak ale zwłaszcza teraz mnie to denerwuje bo zbieram kasę na wesele (chociaż żebym miała na to co mi potrzeba, sukienka, dodatki itp., mamy tez sami zapłacic za foto, kamere i zespoł a z czego ja dam swoją połowę jak nie pracuję) Pracowałam 3 miesiące i nie wiem na co mam wydac te odłożeniu pieniadze bo to śmieszna suma.
ja po stażu odłożyłam 2tys ale przez rok trzeba było jakoś życ i zostało mi sie 600zł
wujek teraz w sklepie ruchu nie ma ale oboje o mnie pamiętają więc raczej mogę byc spokojna bo przestój mają chwilowy ze względu na to że rozpoczął się rok szkolny

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-09-01, 19:42   #2420
M_ilkaa
Rozeznanie

Cytat:
Stary 2011-09-01, 19:44   #2421
nena1984
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niut0 Pokaż wiadomość
nieee
no to na bank nie pójdę
Biedny niutek Strasznie mnie rozczuliła Twoja reakcja. Ja chyba też nie pójdę na całość

Cytat:
Napisane przez kilianna Pokaż wiadomość
dziewczyny, nie mogę w to uwierzyć, ale za rok o tej porze będę już mężatką (i większość z Was też ;p). Mówię dziś o tym do mojej mamy i dodalam " mamo, powinnas powiedziec oj córciu córciu, już ty długo panienką nie będziesz" a mama mi przerwała: " i dzięki bogu!!!" hehehe http://www.youtube.com/watch?v=oJDS8Sx4Hpg OGLĄDAŁYŚCIE? dedykuję Wam ten filmik
uwielbiam tę scenkę

madzia i sztuczka - kciuki pracowe się trzymają!

nena1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-01, 19:45   #2422
jagodzia133
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kindziulindzia Pokaż wiadomość
to się uśmiałam bo tak właśnie nazwali psa który u mnie siedzi już od 2 tygodni bo braciszek pojechał sobie na urlop
uuuu no to masz niezły obowiązek :P
Cytat:
kochana ja też jestem w czarnej D...... pracuję od czasu do czasu jak mnie chcą gdzieś to mi wpadnie miesięcznie góra 200zł a co to jest?? jak tu wesele tam coś się skończy trzeba wiec dokupić itd. i jak tu cokolwiek odłożyć.
Lili & Gabryś

jagodzia133 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-01, 19:46   #2423
M_ilkaa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez maxwelka Pokaż wiadomość
Też tak uważam, bardzo oryginalne przede wszystkim Moja przyjaciółka się tak nazywa

Mam takich znajomych (w zasadzie siódma woda po kisielu ) Marcin z Magdą i dwie córeczki - Marta i Maja

No mam nadzieję, że wykona bardziej perfekcyjną wersję mojej wymarzonej fryzury

Ja w ogóle nie jestem zwolenniczką kolorowych, ale skoro Tobie się wymarzyły, to uważam, że nie powinnaś z tego rezygnować! Przecież na tej stronie są tylko inspiracje...

Nie, no 300. Moja mama się wczoraj strzygła i po prostu zapytała

A Piotrusie są najfajniejsze! Ostatnio jak byłam w kościele i ksiądz mówił o tym, jak Jezus mówił do św. Piotra "Ty jesteś Piotr - opoka", to tak sobie myślałam, że to imię idealnie pasuje do mojego TŻ - on jest taką skałą, oparciem dla mnie

No rzeczywiście w tych dwóch ostatnich sukniach trochę lepiej wygląda Twoja talia... Ale to są TYLKO zdjęcia. Ważne, jak Ty się czujesz w swojej sukni!

Witamy z powrotem Było sporo naszych zdjęć w sukniach, to możesz spokojnie nadrobić
Kwas nie wisi tylko pływa Trzeba go zneutralizować zasadą, czy coś w tym stylu Nigdy nie byłam dobra z chemii

Oooo, mam tam kilku znajomych, chyba napiszę do Ciebie priva

A za pracę trzymam kciuki!!!

Ja uwielbiam Max Factor Creme Puff I właśnie będę musiała go sobie zamówić na jesień
myślę, że jeśli chodzi o Twoją fryzjerkę i fryzurę ślubną to możesz spać spokojnie
Max Factor Creme Puff też godny polecenia , używałam go niezmiennie chyba przez 3 lata
Stary 2011-09-01, 19:47   #2424
95a9f5071e7d0cd6ef7dbab6e353959a34994157_6057de0215c7d
Konto usunięte

Cytat:
Tak mam w domu. I mama niestety będzie się musiała nauczyć porządnie wiązać suknie teraz doczytałam, że nie miałaś halki? No to dlatego nie ma tego efektu. Zobaczysz jak wszystko będzie na swoim miejscu to będzie cudo
Oby!

Cytat:
Napisane przez __Paulinka__ Pokaż wiadomość
a jaki to rozmiar?i wogole jakie Ty masz wymiary? bo jak wiesz tez bym wlasnie ją chciala i chce sobie mniej wiecej wyobrazic czy bedzie do mnie ksiezniczka pasowala
To jest 8. Ja mam 90-72?-90. Laska która miała rozmiar 6 miała 84 w biuście, więc w sumie nie wiem czy nie byłby mi za mały a Ty?

Cytat:
Napisane przez justyna_g4 Pokaż wiadomość
Moim zdaniem ślicznie wygląda ta sukienka, a efekt końcowy z makijażem i fryzurą będzie na pewno jeszcze lepszy.

Cytat:
i nie zastanawiaj się nad tymi dwoma ostatnimi zdjeciami - Twoja Sincerity jest piękna !!

Cytat:
ahankara moim zdaniem wyglądasz przecudownie w tej sukni na prawdę wiadomo bez halki wygląda ona gorzej jak każda suknia która jest tak uszyta że wymaga jej użycia( nie wiele sukien które są prezentowane z halkami wygląda ładnie bez) patrz przykład w załączniku przepiękna suknia fulara i żywczyk bez halki totalne dno (moim zdaniem )

faktycznie różnica ogromna! nieciekawa suknia zamienia się w piękną!

Cytat:
Napisane przez Nika0208 Pokaż wiadomość
ahankara - suknia ślicznie na tobie lezy, a jak bedziesz już w pelnym makijazu i fryzurze.. to dopiero bedziesz laska

Cytat:
Napisane przez Chatka Pokaż wiadomość
Piękna suknia!!! Wszelkie Twoje wątpliwości są zupełnie niepotrzebne, pięknie w niej wyglądasz

Dzięki laseczki! podniosłyście mnie trochę na duchu, szczególnie te fotki
95a9f5071e7d0cd6ef7dbab6e353959a34994157_6057de0215c7d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-01, 19:48   #2425
maxwelka
Zakorzenienie

Cytat:
Biedny niutek Strasznie mnie rozczuliła Twoja reakcja. Ja chyba też nie pójdę na całość
A ja jestem hardkorem i pójdę na całość
Stary 2011-09-01, 19:49   #2426
malwus20
Wtajemniczenie

Cytat:
ja po stażu odłożyłam 2tys ale przez rok trzeba było jakoś życ i zostało mi sie 600zł
wujek teraz w sklepie ruchu nie ma ale oboje o mnie pamiętają więc raczej mogę byc spokojna bo przestój mają chwilowy ze względu na to że rozpoczął się rok szkolny
Ja po pracy przez 3 miesące za głupie 800zł odłozyłam prawie 1700zł i ich nie ruszam choćby nie wiem co, z czego co miesiąc szło mi 180zł na bilet miesięczny. No ale co za taka kase kupic, nawet głupiej sukienki nie kupie.
A miałam obiecane ze dalej bede pracowac i to na cały etat a teraz ta znajoma sie wymiguje od tego, ciagle szuka tylko jakiś wykretów bo jej lokal odmowil wynajmu a tak naprawde to cały czas pracuje. Wyobraz sobie ze koło tygodnia temu oddała mi kase za miesiac maj bo jej konto w banku okradli i tak długo musiał czekac na zwrot pieniedzy. Miałam najpierw kase dostac pod koniec czerwca a tak zleciało ze na koncu sierpnia dostałam. O wszystko musiałam prosic a to mi sie zwyczajnie należało.
Stary 2011-09-01, 19:50   #2427
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maxwelka Pokaż wiadomość

to pewnie będę go musiała poszukać bo u mnie w drogerii go nei widziałam

Stary 2011-09-01, 19:50   #2428
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:
Ja po pracy przez 3 miesące za głupie 800zł odłozyłam prawie 1700zł i ich nie ruszam choćby nie wiem co, z czego co miesiąc szło mi 180zł na bilet miesięczny. No ale co za taka kase kupic, nawet głupiej sukienki nie kupie.
A miałam obiecane ze dalej bede pracowac i to na cały etat a teraz ta znajoma sie wymiguje od tego, ciagle szuka tylko jakiś wykretów bo jej lokal odmowil wynajmu a tak naprawde to cały czas pracuje. Wyobraz sobie ze koło tygodnia temu oddała mi kase za miesiac maj bo jej konto w banku okradli i tak długo musiał czekac na zwrot pieniedzy. Miałam najpierw kase dostac pod koniec czerwca a tak zleciało ze na koncu sierpnia dostałam. O wszystko musiałam prosic a to mi sie zwyczajnie należało.
masakra

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

Stary 2011-09-01, 19:53   #2429
niut0
Zakorzenienie

Trzymam kciuki dziewczyny!

Cytat:
Ja sobie to niepotrzebnie od razu zwizualizowałam
Stary 2011-09-01, 19:53   #2430
maxwelka
Zakorzenienie

Cytat:
to pewnie będę go musiała poszukać bo u mnie w drogerii go nei widziałam
Ja zamawiam na allegro
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości