"Lepszy pierścień w garści niż konkubent na dachu!" cz. 40! :D - Strona 130 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-09-03, 18:46   #3871
aleksandrettaa
Zakorzenienie

Dot.: "Lepszy pierścień w garści niż konkubent na dachu!" cz. 40! :D

Cytat:
Napisane przez arrakis Pokaż wiadomość
ja rowniez

smacznego
Dziękuję

Buła jest z nami od 25.11.2014
aleksandrettaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-03, 18:49   #3872
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aleksandrettaa Pokaż wiadomość
Haha! Mam michę makaronu z pomidorami i nie zawaham się jej pożreć Jak ja kocham makaron
mniam ! ja też lubię makaron, mogłabym go tak jeść jak chipsy garściami

Ilsa Lund jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-03, 19:07   #3873
Gleniusia
Zakorzenienie

Hejo

Nie dam rady Was nadrobić, za dużo tego...

Wczoraj w końcu mieliśmy naszą sesję plenerową (po 2 miesiącach). Chyba z 5 godzin nam to zajęło, ale mam nadzieję, że efekty będą ok Jak byliśmy na molo w Orłowie to zaczepiła nas jakaś babka i powiedziała, że akurat kręcą jakieś sceny do serialu "linia życia" i że będzie nas widać w tle
Jeszcze się wkurzyłam, bo mama mi zrobiła na szybkiego jakiś bukiet na tą sesję, ale jak go zobaczyłam to aż się wkurzyłam, bo w ogóle mi się nie podobał i był niestaranny (nie wiem, chyba taka nowa pracownica go robiła), więc jeszcze o 22 rozwalałam wszystkie kwiaty i próbowałam sama coś sensownego skomponować...ale i tak nie byłam zachwycona, więc chyba tylko na 1-2 zdjęciach był ten bukiet

Chodzę ostatnio jakaś zamulona, powinnam w poniedziałek-wtorek mieć już całą pracę skończoną a nic nie ruszyłam, nic mi się nie chce robić i czuję się beznadziejnie jakoś...
Karinka
Maleństwo

"Bez Ciebie dzisiejsze wzruszenia byłyby tylko martwym naskórkiem dawnych uniesień..."
Gleniusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-03, 19:09   #3874
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

glenisław bedzie sławna gwiazda serialowa :jupi; ;brzydal:

czekamy na efekty sesji
Stary 2011-09-03, 19:11   #3875
carmelova
Zakorzenienie

Glen jestem pewna, że zdjęcia wyjdą piękne Ja mam pomysł na nasz plener. Oprócz typowych zdjęć romantycznych zrobimy stylizację na retro housewife Coś takiego http://www.makecookingeasier.pl/na-s...m-soup-recipe/
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 17349411-17349411-retro-housewife.jpg (17,2 KB, 19 załadowań)
carmelova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-03, 19:21   #3876
Gleniusia
Zakorzenienie

Hehe a jak

W ogóle to trochę zła byłam, bo wzięłam kilka śmiesznych gadżetów żeby powygłupiać się i porobić takie śmiechowe bardziej fotki, ale fotograf stwierdził, że jak chcemy to ok, ale on woli bez gadżetów jednak no i w sumie niewiele z tego użyliśmy...ech no nie wiem, jak to wszystko wyjdzie... oczywiście robiliśmy też smieszne pozy i miny, ale nie wiem, jakoś wkurzało mnie to że ciągle chciał buziaczki itp. no ale ogólnie jego poprzednie sesje mi się podobają, więc mam nadzieję, że zawiedziona nie będę...

---------- Dopisano o 20:21 ---------- Poprzedni post napisano o 20:20 ----------

Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość
Glen jestem pewna, że zdjęcia wyjdą piękne Ja mam pomysł na nasz plener. Oprócz typowych zdjęć romantycznych zrobimy stylizację na retro housewife Coś takiego http://www.makecookingeasier.pl/na-s...m-soup-recipe/
Fajny pomysł
Karinka
Maleństwo

"Bez Ciebie dzisiejsze wzruszenia byłyby tylko martwym naskórkiem dawnych uniesień..."
Stary 2011-09-03, 19:22   #3877
aleksandrettaa
Zakorzenienie

Naszło mnie dziś na tuńczyka i curry. Macie jakiś przepis na pastę z tego albo coś?

Carmi super pomysł. Już czekam na te foty!

Glenia będziesz sławna

Buła jest z nami od 25.11.2014
aleksandrettaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-03, 19:23   #3878
Gleniusia
Zakorzenienie

A w ogóle to wkręciliśmy się w temat budowy domu... nawet już mamy wymarzony projekt wybrany http://www.dompasja.pl/oregon/opis
Chcę już się budować
Karinka
Maleństwo

Stary 2011-09-03, 19:35   #3879
gothka152
Zakorzenienie

GG do gothka152

Cytat:
Napisane przez stygmatek Pokaż wiadomość
Jestem kretynem
Właśnie sobie przypomniałam, że ponad 2h temu wsadziłam żółwia do kąpieli jak się łatwo domyśleć- woda w misce bardzo szybko wystyga. Mam nadzieję, że mi się nie przeziębi bidula. Ratowałam na szybko- tzn ogrzałam, wytarłam i zapaliłam lampkę ale kurcze.... zła jestem na siebie na własne życzenie sobie zwierzaka pewnie przeziębiłam
Co z żółwiem? Jak się miewa?

Cytat:
Napisane przez sanrioo Pokaż wiadomość
pamiętacie kiedy ostatni raz wasz TŻ powiedział wam, że was kocha?
Wczoraj na gg mi napisał, że kocha mnie i teskni... I że dobrze, że jeszcze miesiąc i znów zamieszkam w Rz. ...

Cytat:
Mój też często mi mówi a ja jemu. Ale znam też ludzi, którzy mówią rzadko bo to słowa "na specjalną okazję".
My może nie uznajemy, że kocham Cię to od wielkiego dzwonu ale wybitnie często też sobie tego nie mówimy. Dwa razy w miesiącu to chyba max... Ogólnie wolimy wyznawać sobie miłość w inny sposób

Cytat:
Bry
A ja mam jutro RANDKĘ i się nie mogę doczekać
Kciuki za udaną randkę Bawcie się dobrze

Cytat:
Napisane przez sanrioo Pokaż wiadomość
wiecie co idę dzisiaj na 5 ślub w tym roku... i już mi się nie chce. na swój bym poszła...
My w kwietniu idziemy z tżtem na nasze pierwsze, wspólne wesele. Do tej pory 2 odmówiliśmy bo raz tż miał poprawkę a za drugim razem żadne nie miało ochoty na zabawę. Więc dopiero teraz ciotki będą miały okazję obejrzeć tżta z bliska

Tak poza tym to do 3 w nocy oglądałam Salę samobójców i potem nie mogłam zasnąć z nadmiaru emocji.
08. 08. 2020 r.
Tekla

15/2023
gothka152 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-03, 19:41   #3880
carmelova
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gleniusia Pokaż wiadomość
A w ogóle to wkręciliśmy się w temat budowy domu... nawet już mamy wymarzony projekt wybrany http://www.dompasja.pl/oregon/opis
Chcę już się budować
super! tylko okna trochę małe. Ale to biuro ma świetne projekty! Wreszcie nie te paskudne pseudo-dworki.

---------- Dopisano o 20:41 ---------- Poprzedni post napisano o 20:37 ----------

zakochałam się w tym http://www.dompasja.pl/boston/opis
Stary 2011-09-03, 19:45   #3881
Zwies
Zakorzenienie

hej. zaczynam sie stresowac.
Zwies jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-09-03, 19:46   #3882
Gleniusia
Zakorzenienie

Cytat:
super! tylko okna trochę małe. Ale to biuro ma świetne projekty! Wreszcie nie te paskudne pseudo-dworki.

---------- Dopisano o 20:41 ---------- Poprzedni post napisano o 20:37 ----------

zakochałam się w tym http://www.dompasja.pl/boston/opis
no strasznie mi się podobają, takie bardziej nowoczesne ale jednocześnie nie przesadzone generalnie te parterowe nam się bardzo podobają, ten akurat jest jedyny z zaadaptowanym poddaszem, ale myślę, że inne też da się przerobić jakoś a okna nie są aż takie małe, na jakiejś innej stronce widzieliśmy podobny projekt i były pokazane wnętrza, i okna całkiem spoko
Karinka
Maleństwo

Stary 2011-09-03, 19:48   #3883
carmelova
Zakorzenienie

Cannelloni ze szpinakiem i 4 serami wyszło boskie

Glen
a Ty znowu biegasz po mieszkaniu w bieliźnie
Stary 2011-09-03, 19:54   #3884
raingirl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez majasn Pokaż wiadomość
zdaję sobie sprawę, ale tż się uparł, że chce juz taki wielki..a te co wypisałaś to są mniejsze do wyhodowania? bo ja bym chyba na takie go przekabaciła
Można kupić nieduże i hodować
raingirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-03, 20:05   #3885
antonina_bielska
Polka Ogarniaczka

Hej Piękne

Miałam dziś prywatną imprezę pracowniczą dla Exbud-u
Bilans?
Zgubiona obrączka ślubna, pożar i ewakuacja z terenu imprezy oraz bójka. Ludzie się coraz gorsi robią, klimat jak na kiepskim weselu, duuużo disco-polo, spici jak 15-latkowie (duża część gości). I jaki oni, kwa, dają przykład swoim dzieciom, z którymi przyjechali? Te żony/dziewczyny odpowadzające tych gostków potem do aut, no masakra
I niby tylko 8 h, a jestem padnięta jakbym ze 12 zrobiła :|

Cz. się telefon znów rozładował, a chciałam parę kwestii omówić, buuu
Kocham Cię, wiadomo od niego nie usłyszałam jeszcze, ale ostatnio słyszę prawie codziennie "lubie Cię (wzrok cwaniaka , ee, nawet baardzo Cię lubię" - no i rozwala mnie to zawsze

„Leć tam gdzie miłość głaszcze Cię dłonią, nie płacz za tymi, co miłość Twą trwonią”
antonina_bielska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-03, 20:11   #3886
Gleniusia
Zakorzenienie

Cytat:
Naj super prezent. Zazdraszczam bo też mi się marzy ale nawet miejsca nie mam.

Pierwszy dzień kursu za mną. Boże jakie te wszystkie znaki i zasady są nudne. Siedziałam tam 8 godzin i myślałam, że usnę a jutro kolejny maraton. Za to coraz bardziej boję się praktycznej części.
no nie jest to zbyt ciekawe, ale dasz radę ja po pierwszych jazdach to cała mokra wychodziłam zawsze, aż mi głupio było ale takiego miałam stresa że szok a teraz już jest coraz lepiej, po zakupy już jeżdżę sama, i dalej też zaczynam (ostatnio w Sopocie byłam)

Cytat:
Napisane przez upadly_aniol00 Pokaż wiadomość
a co do tego jak często mówimy sobie , że się kochamy ...u nas to może nie jest zbyt często ale jak już powiemy sobie to wiem , że to jest szczere zawsze odpowiadałam TŻ ,że ja go kocham bardziej i kilka miesięcy temu TŻ tak usiadł obok mnie spojrzał w oczy i powiedział, że on wie, że nie mówi mi często ,ze mnie kocha i że ja sądzę, że może mnie nie kocha ale on już taki jest i kocha mnie najmocniej na świecie i życie by za mnie oddał i zrobił wszystko by spędzić ze mną reszte życia .
Od kilku dni powtarza , że on nie wie co by było gdybym sie nie pojawiła w jego życiu . Mówi ,że beze mnie to by zginął i że jakie wielke szczęscie ma przy sobie
ej, mój identycznie

Cytat:
Z mężczyzną mieszka w Lublinie, ma 24 lata, 185cm wzrostu...
Mówiłam jakiś czas temu, że założyłam profil na pewnym portalu. Od razu jak tylko dodałam zdjęcie, on się do mnie odezwał. I tak wymieniliśmy kilkanaście wiadomości tam, później się przerzuciliśmy na gg, następnie poprosił o mój numer telefonu... dałam mu taki rezerwowy, na wypadek jakby się okazał psychopatą, to bym po prostu wyłączyła telefon, i tego samego dnia jak skończyliśmy rozmawiać koło 2 w nocy, zadzwonił do mnie i mówi "myślałem że błysnę romantyzmem i powiem, że chcę Ci osobiście powiedzieć dobranoc, ale tak naprawdę dzwonię po to, żeby sprawdzić jaki masz głos".
Rozbawiło mnie to następnego dnia do mnie zadzwonił i rozmawialiśmy tak, jakbyśmy się znali już jakiś czas. Umówiliśmy się na spotkanie właśnie 4 września. Od paru dni rozmawiamy na skype i.... nie wiem, ale coś czuję, że może coś z tego być
Jest niesamowicie miły, ma fajne poczucie humoru. Wydaje się być fajny. Ciekawe jak będzie naprawdę.
o, ciekawe, ciekawe... to czekamy na relację

---------- Dopisano o 21:11 ---------- Poprzedni post napisano o 21:06 ----------

Cytat:
Cannelloni ze szpinakiem i 4 serami wyszło boskie

Glen
a Ty znowu biegasz po mieszkaniu w bieliźnie
ale mi smaka narobiłaś... a przepis będzie?

ja dzisiaj muffiny z ananasem popełniłam, nawet wyszły pyszne jutro mąż wróci to sobie zje ze smakiem - pojechali na turniej piłki nożnej (odziały banku z całej Polski) i zajęli drugie miejsce a teraz na jakąś imprezkę idą już ja mu dam imprezki

Carmi jak to w bieliźnie?! To chyba Ty mnie tak rozpalasz, bo jak sama jestem to zawsze w ubraniu chodzę
w ogóle to simsy są be, bo ciągle przyjmuję od Jusi zmianę statusu związku i ciągle się nie zmienia nie kumam tego...
Karinka
Maleństwo

Stary 2011-09-03, 20:14   #3887
justyna_dt
Zakorzenienie

Z moich dzisiejszych planów nic nie wyszło. Miałam rano malować kumpelę na wesele, a wieczorem z J. jechać do Krk na kolację i do kina, ale kumpela się odwołała, a ja odwołałam Krk przełożyłam na jutro, wybyczyłam się, zdrzemnęłam, jak wstałam, to zrobiłam generalny porządek w sypialni, lubię, jak mi pachnie Prontem no i zrobiłam niebiański sernik, który właśnie dojrzewa w piekarniku mam tylko nadzieję, że nie nabruździłam serem, bo dorzuciłam ok. 200 g takiego średnio świeżego... się okaże.
Carmi, nie wiedziałam, że Zosia założyła swojego bloga, ale super! W ogóle uwielbiam jej styl, jej kuchnię i strasznie mi się podobają zdjęcia z procesu gotowania
Zwies nie denerwuj się, na pewno wszystko będzie super

Yamaha WR125X » Suzuki SV650S » Yamaha R6
justyna_dt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-03, 20:29   #3888
carmelova
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justyna_dt Pokaż wiadomość
Z moich dzisiejszych planów nic nie wyszło. Miałam rano malować kumpelę na wesele, a wieczorem z J. jechać do Krk na kolację i do kina, ale kumpela się odwołała, a ja odwołałam Krk przełożyłam na jutro, wybyczyłam się, zdrzemnęłam, jak wstałam, to zrobiłam generalny porządek w sypialni, lubię, jak mi pachnie Prontem no i zrobiłam niebiański sernik, który właśnie dojrzewa w piekarniku mam tylko nadzieję, że nie nabruździłam serem, bo dorzuciłam ok. 200 g takiego średnio świeżego... się okaże.
Carmi, nie wiedziałam, że Zosia założyła swojego bloga, ale super! W ogóle uwielbiam jej styl, jej kuchnię i strasznie mi się podobają zdjęcia z procesu gotowania
Zwies nie denerwuj się, na pewno wszystko będzie super
Jusia nie, nie załozyła. Jak wejdziesz na makelifeeasier to masz zakładkę o gotowaniu i wtedy odsyła Cię tylko do postów Zosi

Glen gratulacje dla męża Mam nadzieję, że nie poszaleje na imprezie Muffiny ananasowe mam w planach w tym tygodniu, a cannelloni pewnie wyląduje na blogi, chociaż to danie zbyt fotogeniczne nie jest
Stary 2011-09-03, 20:36   #3889
justyna_dt
Zakorzenienie

Cytat:
Jusia nie, nie załozyła. Jak wejdziesz na makelifeeasier to masz zakładkę o gotowaniu i wtedy odsyła Cię tylko do postów Zosi

Glen gratulacje dla męża Mam nadzieję, że nie poszaleje na imprezie Muffiny ananasowe mam w planach w tym tygodniu, a cannelloni pewnie wyląduje na blogi, chociaż to danie zbyt fotogeniczne nie jest
Eee, chyba osobny blog, skoro ma swoją własną domenę...
Gienia, gratulacje dla męża sportowca kiedy będziecie mieli zdjęcia z sesji?

Stary 2011-09-03, 20:41   #3890
carmelova
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justyna_dt Pokaż wiadomość
Eee, chyba osobny blog, skoro ma swoją własną domenę...
Gienia, gratulacje dla męża sportowca kiedy będziecie mieli zdjęcia z sesji?
Ale wszystkie te posty są też na makelifeaesier.
Stary 2011-09-03, 20:43   #3891
frezyjka85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez capriola_87 Pokaż wiadomość
ILSA znowu do mnie przyszła!!!

JA pije wino, a ona się uczy łaciny
ale fajnie!!!!!!!

Cytat:
Napisane przez karola991 Pokaż wiadomość
mam też dobrego newsa od "życzliwych" mieszkanców wsi ;] otóz sklep lewiatan-konczynka nasz największy konkurent od wczoraj jest zamknęty, bo... nie zapłacili za prąd 40tys złotych także wszyscy ich klienci zawitali już wczoraj u nas, już utarg dzienny wzrósł o 1000 złotych tylko po 1 dniu nie nadążałam wczoraj pod wieczór tz musiał przyjsc, mi pomoc, dokładać towar na półki ;] możecie trzymac kciuki, aby nie otworzył tam sklepu nikt inny bo wtedy moje zarobki też wzrosną i nie bede musiala szukac innej roboty^^
to jest właśnie przykład "szczęścia z cudzego nieszczęścia"

Cytat:
Napisane przez Stefannia Pokaż wiadomość
Hej,
namówiłyście mnie - muszę zrobić jakieś brownie
I zaczynamy trzymać kciuki, proszę TŻ musi zaliczyć matmę

Cytat:
Napisane przez magda2109 Pokaż wiadomość
Ej dziewczyny, a gdzie jest alarm w simsach? Bo dawno nie grałam i chyba ktoś mi ukradł łóżko i musiałam kupić nowe
no to chyba Ci spleśniało i musieli je usunąć

Cytat:
Napisane przez Lady Marmalade Pokaż wiadomość
a tak w ogole to jakbym ten tego to bym myslala, ze w ciazy jestem zjadlam kanapke z serem i sledziem z zurawina a pozniej kawalek sernika... i mi bardzo smakowalo
mniam mniam

Cytat:
Napisane przez BYou Pokaż wiadomość

Frezyjko taki Mąż to skarb

my sobie często mowimy:kocham Cię
czasem pytam TŻ:kochasz mnie, a On odpowiada:nie, bardzo Cię kocham. Albo najbardziej na świecie

wczoraj wpadli do nas znajomi i graliśmy w eurobiznes, a dziś idziemy na karaoke wieczorem
największy skarb jakiego mam

my też tak mamy.... albo:

mąż: Kocham Cię
ja: a ja Ciebie bardziej
mąż: nie, bo ja Ciebie bardziej
ja: a ja Ciebie jeszcze bardziej, niż bardziej

udanego wieczoru lub jeśli już się skończył, to mam nadzieję, że był udany

Cytat:
Zrobiłam naleśniory ale coś mi w nich nie gra. Farsz dobrze doprawiony, do ciasta naleśnikowego też dodałam przyprawy i tak wszystko osobno smakuje super, ale naleśnik z farszem jest jakiś taki mdły... Mam wrażenie, że brakuje mu np. jakiegoś sosu.
mój mi dzisiaj na śniadanie zrobił naleśniki (te już były gotowe w lodówce od teściowej) z serem żółtym i salami, zapiekane na patelni

pyszne!!!

Cytat:

Wczoraj w końcu mieliśmy naszą sesję plenerową (po 2 miesiącach). Chyba z 5 godzin nam to zajęło, ale mam nadzieję, że efekty będą ok
czekamy na efekty

Cytat:
super pomysł!!!! takie zdjęcia będą ciekawe

Cytat:
Napisane przez Zwies Pokaż wiadomość
będzie dobrze!!!!!

jestem wykończona!!!!!!!!!!!

byliśmy dzisiaj z rodzicami TŻta na łódce na jeziorze Rożnowskim i żeglowaliśmy ze 4 godziny..... co prawda przed wypłynięciem trzeba było umyć łódkę, ale warto było, bo piękna pogoda

poza tym widzieliśmy bobra
frezyjka85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-03, 20:47   #3892
antonina_bielska
Polka Ogarniaczka

fajny dzień miałaś frezi

A ja jestem wykończona - jeszcze mam przed oczami ten pożar i wizję spalenia namiotu z ludźmi, sprzętem itd... :|

„Leć tam gdzie miłość głaszcze Cię dłonią, nie płacz za tymi, co miłość Twą trwonią”
Stary 2011-09-03, 20:47   #3893
justyna_dt
Zakorzenienie

Świntuchy!!! I tak wszyscy tego bobra podglądaliście?
Carmi, serio?? ale jestem do tyłu... kilka postów kojarzę z makelifeeasier, ale dosłownie kilka...

Stary 2011-09-03, 20:56   #3894
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez frezyjka85 Pokaż wiadomość
byliśmy dzisiaj z rodzicami TŻta na łódce na jeziorze Rożnowskim i żeglowaliśmy ze 4 godziny..... co prawda przed wypłynięciem trzeba było umyć łódkę, ale warto było, bo piękna pogoda

poza tym widzieliśmy bobra
a w łódce można było po 4 osoby ? Bardzo romantyczny pomysł a bóbr był duży ?

Ilsa Lund jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-03, 21:15   #3895
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

Cytat:
Ja mam pomysł na nasz plener. Oprócz typowych zdjęć romantycznych zrobimy stylizację na retro housewife Coś takiego http://www.makecookingeasier.pl/na-s...m-soup-recipe/
super pomysl

ja sobie kiedys wymyslilam, ze chcialabym sesje slubna w ruinach jakichs zamek czy cos - na Chojnik sie nie da niestety dojechac normalnie chyba...ale moze Bolkow czy cos pod warunkiem, ze w ogole kiedys wezme slub

Cytat:
Napisane przez Zwies Pokaż wiadomość
bedzie dobrze laska

zjadlam chipsy, wypilam piwo, obejrzalam "Sale samobojcow" strasznie przygnebiajacy film jak dla mnie - bede miala koszmary pewnie
popisalam mile smski z D. ... moge isc spac

toska wspolczuje przygod i pozaru
Stary 2011-09-03, 21:17   #3896
Gleniusia
Zakorzenienie

Zazdroszczę Capri i Ilsie spotkań

Dziękuję w imieniu męża za gratki Podobno na meczu był teść kierownika banku Daniela, no i ten teściu kiedyś był trenerem w jakiejś tam lidze (nie wiem, nie znam się) i właśnie zwrócił uwagę mojemu mężowi, że ma bardzo dobrą sprawność i szybkość reakcji na piłkę, i że szkoda, że nigdy nie grał zawodowo bo by się nadawał także ego podbudowane, jeszcze medale dostali, więc w ogóle cały happy był

co do Zosi, to makecookingeasier to jest osobny blog (jak przeglądałam uważnie posty to niektórych nie ma na makelifeeasier wcale)

Frezi ale z was zboczuchy... a czyjego bobra oglądaliście?

---------- Dopisano o 22:17 ---------- Poprzedni post napisano o 22:16 ----------

ahaaa a jeszcze co do zdjęć, to podobno za jakiś tydzień powinny być gotowe, ale kiedy do ręki dostaniemy wszystko to nie wiem - nie ogarniam jakoś
Karinka
Maleństwo

Stary 2011-09-03, 21:20   #3897
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

frezi wstydzilibyscie sie....tak bobra podgladac .... swintuchy

---------- Dopisano o 20:20 ---------- Poprzedni post napisano o 20:19 ----------

aaa glenislaw oczywiscie gratki dla hasbenda
Stary 2011-09-03, 21:23   #3898
Hawwa87
Zakorzenienie

Cytat:
Wiecie co sobie wymyśliłam dzisiaj na obiad? Z racji mojego zamiłowania do naleśników, stwierdziłam, że zrobię tak: pieczarki podsmażę z cebulką na patelni, do tego drobniutko pokrojone mięso z kurczaka, przyprawię. Dodam trochę sera pleśniowego, zawinę w naleśnika i podsmażę tak, żeby się ser rozpuścił.
Myślicie, że to będzie dobre?
My jakiś czas temu robiliśmy coś podobnego, tylko ze zwykłym serem i było pyszne

Cytat:
Napisane przez najfajniejsza Pokaż wiadomość

a oto i on: http://www.megamedia.pl/_p/2/n/ekspr...-190-p2044.jpg jestem szczęśliwa, wszak to moje marzenia od dawna
Super!

Cytat:
Napisane przez Lady Marmalade Pokaż wiadomość

tym ktore znalazlam powysylalam zaproszenia na FB, jestem A.W bedzie mi milo jak przyjmniecie
Też Ci wysłałam, ale widzę, że już przyjęłaś

Cytat:
Napisane przez Anuszka89 Pokaż wiadomość
A jeśli chciałabyś się wygadać to śmiało pisz, póki mieszkam w Toruniu
A zamierzasz się wyprowadzić? Musimy się kiedyś w końcu umówić...

Cytat:

Wczoraj w końcu mieliśmy naszą sesję plenerową (po 2 miesiącach). Chyba z 5 godzin nam to zajęło, ale mam nadzieję, że efekty będą ok Jak byliśmy na molo w Orłowie to zaczepiła nas jakaś babka i powiedziała, że akurat kręcą jakieś sceny do serialu "linia życia" i że będzie nas widać w tle
Jeszcze się wkurzyłam, bo mama mi zrobiła na szybkiego jakiś bukiet na tą sesję, ale jak go zobaczyłam to aż się wkurzyłam, bo w ogóle mi się nie podobał i był niestaranny (nie wiem, chyba taka nowa pracownica go robiła), więc jeszcze o 22 rozwalałam wszystkie kwiaty i próbowałam sama coś sensownego skomponować...ale i tak nie byłam zachwycona, więc chyba tylko na 1-2 zdjęciach był ten bukiet
Nieźle Fajnie by było wiedzieć, kiedy to będzie w tv

Poznaliśmy dziś synka znajomych, który urodził się tydzień przed Mrówką Mały słodziak

Dobranoc

Powód do śmiechu dał mi Bóg

Rdz 21,6

Postanowienia 2014:
Czytam 13/25
Oglądam 13/25
Gram 23/50

Razem
Zaręczeni
Szczęśliwa żona
Hawwa87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-03, 21:23   #3899
antonina_bielska
Polka Ogarniaczka

Cytat:
Napisane przez arrakis Pokaż wiadomość
popisalam mile smski z D. ... moge isc spac

toska wspolczuje przygod i pozaru
No to fajnie, że pisaliście

A to z pożarem to błyskawiczna akcja była, gaszenie też, od grilla mało się namiot nie zapalił (to był taki amerykański, wielki grill komercyjny, nie wiem jak do tego doszło),ehh

Stary 2011-09-03, 21:26   #3900
justyna_dt
Zakorzenienie

Aaaaale bym zjadła spaghetti...

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości