mamusie listopad/grudzień 2011 cz.4 - Strona 102 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-09-04, 09:08   #3031
domi7ks
Zakorzenienie

Dot.: mamusie listopad/grudzień 2011 cz.4

Cytat:
Napisane przez goldika Pokaż wiadomość
dobrze, ze ogolnie okey
Wspolczuje, ze Tz bedzie tak w rozjazdach i to w tych ostatnich tygodniach wlasnie.
U nas na watku w skrocie to niestety kilka Dziewczyn w szpitalach lezy, sporo slodkich dziewczyn mamy- z cukrzyca ciazowa. Mamy dwie aniolkowe Mamy pisze bo pewnie nie dasz rady nadrobic 100stron watku.
Tzn, my się cieszymy, ze mu teraz wypadają, bo wpadnie troche kaski. A ja z córcią rade dam, do mamy ją czasem sprzedam Tylko, że ze spacerami ciężko, bo wózka nie będę znosiła i jej a na nózkach jak idzie to biegnie gdzie popadnie i trzeba jej strasznie pilnować
Cukrzyca ciążowa, niestety, dopada :/ W poprzednim watku (2 lata temu) też dużo dziewczyn miało problemy. Zresztą pod koniec ciąży to już co druga ma problemy, dlatego jasię tak obawiam tego szpitala, bo teraz to nie mielibysmy z kim córeczki zostawić, tym bardziej jakby Tz wyjechał :/
O mamusiach aniołkowych wiem
Ja na glukoze idę w tym tygodniu

domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-04, 09:45   #3032
dygotka8
Zakorzenienie

dzień doberek
Cytat:
Napisane przez Seona Pokaż wiadomość
Dygotka, to nie miałaś problemu przynajmniej. Ja "Mam talent" uwielbiałam, ale jak przez chwilę popatrzyłam na tego Kozyrę, to mnie tak ten facet zdenerwował, że odechciało mi się oglądać i przełączyłam na "Voice" i program rewelacja Świetnie śpiewają. Nergal mnie wkurza i nie znoszę chłopa, ale mniej od Kozyry Za to Piaska i Anię Dąbrowską uwielbiam
no właśnie miałąm problem bo mam tylko podstawowe programy,a wszelkie teleturnieje odpadaja-nienawidzę
a jak jestem samam w domu to wolę jak gra tv niż żeby było słychać tylko szum ulicy zza okna

Seona-pomysła z prezentami-dobry,choć trochę mnie zaskoczyłaś
my prezentów nie robimy-tzn ja daję prezenty dzieciom sisotry+tż i pewnie coś mamie,ale ze jeszcze tz nie dostał urodzinowego prezentu mimo,ze już urodziny minęly więc niedługo będę go musiała pytac co chce na gwiazdkę bo facetowi niełatwo kupić ...

domi7ks
-witaj
u mnie tż nie będzie przed porodem-tzn będzie ,ale na noc tylko,a w dzień w pracy,więc to tak jakbym sama była

Edytowane przez dygotka8
Czas edycji: 2011-09-04 o 09:50
dygotka8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-04, 09:51   #3033
tuszka
Raczkowanie

Hej Dziewczyny, postaram się Was nadrobić w ten piękny niedzielny poranek
tuszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-04, 09:54   #3034
nikaa2
Wtajemniczenie

Cytat:

Aha i spakowałam prezenty na święta!!! Kto mnie przebije??? Nie mam kartek niestety, bo bym napisała już
nikt
ja jeszcze wyprawki nie mam a mowa o prezentach pod choinkę

Cytat:
Napisane przez dygotka8 Pokaż wiadomość

?to ja mam na stopach popękane naczynka,tzn pod kostkami,na nogach trochę też-powinnam zwrócić lekarzowi na to uwagę??jak myslicie??
no pewnie, że pokaż

Cytat:

Ad.2. To teraz akcja prezenty świąteczne we wrześniu Bo akcja wyprawka zakończona
u mnie nadal ten kocyk z kaczuszką t-y-l-k-o jest

Cytat:
U nas na watku w skrocie to niestety kilka Dziewczyn w szpitalach lezy, sporo slodkich dziewczyn mamy- z cukrzyca ciazowa. Mamy dwie aniolkowe Mamy
Witam się z Wami dziewczyny!
ja mam do nadrobienia 50stron... o_O zaraz trochę poczytam ale nie wiem czy się wyrobię do porodu
Goldika napisała,że dziewczyny słodkie w szpitalach leżą- 3mam za nie kciuki i życze szybkiego powrotu do domku o aniołkowych mamach to wiem, bo to jeszcze było za mnie na wątku

Wrócilismy z wakacji, byliśmy w Toruniu 2 dni, 14dni w Władysławowie i 2 dni w Ciechocinku. Pogoda dopisała, ale bez zbędnej duchoty więc było ok, chłodzący zefir morski powiewał więc nie było źle a jak deszczyk popadał to też tragedii nie było
U nas w miare w porządku, chyba mi się infekcja grzybicza przyplątała ale idę po niedzieli do gina to zobaczymy... Rybki nad mrozem pojadłam, lodów i gofrów też sobie nie odmawiałam- ciekawe jaki ja mam cukier i wypiłam w jednym z tamtejszych klubów najsmaczniejszą kawę Macchiato, pod słońcem

Miłej niedzieli Mamuśki, lecę trochę Was podczytaĆ. Mam nadzieję, że u Was wszystko w porządalu i maluszki zdrowo się rozwijają

Edytowane przez nikaa2
Czas edycji: 2011-09-04 o 09:57
nikaa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-04, 09:57   #3035
witaminkaccc
Zadomowienie

dzien dobry

to sobie dzis pospałyśmy.... chociaż mała, pomimo śniadania, nadal śpi więc czekam niecierpliwie na kopniaka

Seona pomysł z prezentami suuuper, chociaż ja wole na ostatnią chwile, by ktoś nie dokupił nic wcześniej przewaznie mam z tym problem, ale zobaczymy co bedzie w tym roku

truscafka gratuluje wizyty... Ta Twoja pociecha już całkiem sporawa suuuper

miałam dziś sen, że urodziłam (ogólnie 1wszy sen o ciąży w ciąży)... dość śmieszny, bo lekko pobolewał mnie brzuch, ale myśle... jeszcze nie czas, w koncu to ma byc taki bol ze oddychac nie mozna.... i poszlam sie kąpać, aż tu nagle miedzy nogami czuje główkę, więc spanikowana jakos trafilam do szpitala ( nie pamietam jak)... na oddziale bylam chwile bo mala sie urodzila w drodze... byla tak cudna, ze .... szoooook polozyli mnie na oddzial, ją zabrali na badania... nie wiem czemu, ale nie lezala ze mna, tylko musialam isc na inny oddzial by ja ogladac i sie nia opiekowac... szybko nas wypuscili....
ale najlepsze ze codziennie wkradalam sie z powrotem do szpitala na obiad, bo mieli tam wlaśną restauracje i byly pyyyyycha obiady

nooo... księżniczka się zbudziła z lekka... jest OK

kolejna wizyta ---> 23.09 08:00 USG ----> 19.09 13:00

22t 4d - 422 gramy miłości
30t 1d - ?

Edytowane przez witaminkaccc
Czas edycji: 2011-09-04 o 09:59
witaminkaccc jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-04, 10:01   #3036
dygotka8
Zakorzenienie

a na moją Mała żadne moje śniadanie alni słodkie rzeczy nie działają-jak chce to psi i nic jej nie obudzi.no chyba,że ją sama obudzę.

Stary 2011-09-04, 10:10   #3037
nikaa2
Wtajemniczenie

moje też się jeszcze nie ruszało, ale to przez ten wyjazd rozregulowało się i jemu.. kopie w dziwnych porach... chociaz jeszcze prawdziwego śniadania nie jadłam- to może przez to- ide do sklepu po pieczywo i mleko- może śpiący królewicz się wtedy obudzi. Chociaż sen najprawdopodobniej to najlepsze co moze byĆ dla takiego dzidziusia, u którego tyle się w organizmie dzieje
Stary 2011-09-04, 10:19   #3038
joamic1
Zadomowienie

GG do joamic1

Witam i ja.
Dziś jedziemy z TŻ na mecz gwiazd na Legię
A jutro wózeczek przywiezie kurier i zaczynamy 30 tydzień
Cukier dziś rano 80

Chciałabym, żeby była szczęśliwa, by każdego dnia mogła być dumna, że jest człowiekiem i nasza córką, by jak teraz dawała mi siłę do życia.nasze Małe Szczęście -chwyciło za serce raz na całe życie

http://www.suwaczki.com/tickers/qq87upjyht4ic7jm.png
joamic1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-04, 10:20   #3039
nikaa2
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez witaminkaccc Pokaż wiadomość

sie z powrotem do szpitala na obiad, bo mieli tam wlaśną restauracje i byly pyyyyycha obiady
i kto by pomyślał, ze o Madurowiczu piszesz nieziemski sen
Stary 2011-09-04, 10:28   #3040
dygotka8
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nikaa2 Pokaż wiadomość
moje też się jeszcze nie ruszało, ale to przez ten wyjazd rozregulowało się i jemu.. kopie w dziwnych porach... chociaz jeszcze prawdziwego śniadania nie jadłam- to może przez to- ide do sklepu po pieczywo i mleko- może śpiący królewicz się wtedy obudzi. Chociaż sen najprawdopodobniej to najlepsze co moze byĆ dla takiego dzidziusia, u którego tyle się w organizmie dzieje
bo maluszki chyba zaczynają juz kumulować całą energię,poza tym rosna i rosną i coraz mniej miejsca mają
ja po sniadanku-miałam ochotę na coś ostrzejszego to były kanapki z wedlina i musztardą rosyjską trochę mało ostre,ale i tak git

Stary 2011-09-04, 10:33   #3041
fatal21
Wtajemniczenie

Witam!
u mnie już troche lepiej z samopoczuciem.Rozmawiałam wczoraj z siostra która rodziła rok temu i w 24tc miała szyjke tylko 2,4cm wiec ja mam zawsze 8mm do przodu.Tez chodziła do tej Pani dr i miała brać nospe i wiecej lezec niz chodzic.Dotrwała prawie do 37tc i na moim weselu szalała 3tyg przed porodem wiec wyluzowałam ,ale bez płaczu z bezradnosci sie wczoraj nie obyło
fatal21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-04, 10:34   #3042
OlusiaS
Wtajemniczenie

Witajcie.
Widze,ze wiekszosc zgub sie znalazla,a juz sie martwilysmy .Dobrze,ze wszystko ok .
Moja dzidzia juz mi glowke dzisiaj wystawila,pieknie znieksztalcila brzucho .Ale juz sie przesunela.
W ogole bylismy z TZ'tem po jego pracy na zakupach (po 19).Wracamy do domu,a on do mnie,Ty Tomek przyjechal (kolega ).Mowie pewnie pomylil soboty,bo w nastepna wyprawiam urodziny i faktycznie .Myslal,ze w ta.I siedzieli do 2:30 .Nawet nie czulam,jak spuchly mi stopy i lydki.Kostek oczywiscie nie bylo widac :/.Zanim poszlam spac bylo cos przed 4,a synus o 8 juz wstal.Dal mi jeszcze polezec (on taki kochany jest),ogladalismy sobie bajki .Teraz czeka mnie ogarniecie wszystkiego,rozpakowanie pozostalych zakupow.Dobrze,ze chociaz "Marysia"(tak nazywamy zmywarke) naczynia pomyje

Edytowane przez OlusiaS
Czas edycji: 2011-09-04 o 10:37
OlusiaS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-04, 10:36   #3043
fatal21
Wtajemniczenie

Teraz Tz sie obudził i poszedł mi Nam tzn dla mnie, Zosi i mojej Yorczki czyli aktualnie córy, bo na Nia przelewam matczyne emocje robic sniadanko.Kuchnie mamy na parterze czyli maks na 2 posiłki schodze zeby sie oszczedzac.Teraz to biedny jest bo wszelkiego rodzaju przytulanki zabronione i jeszcze musi skakac wokół mnie
fatal21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-04, 10:42   #3044
goldika
Zakorzenienie

Cytat:
dzien dobry

miałam dziś sen, że urodziłam (ogólnie 1wszy sen o ciąży w ciąży)... dość śmieszny, bo lekko pobolewał mnie brzuch, ale myśle... jeszcze nie czas, w koncu to ma byc taki bol ze oddychac nie mozna.... i poszlam sie kąpać, aż tu nagle miedzy nogami czuje główkę, więc spanikowana jakos trafilam do szpitala ( nie pamietam jak)... na oddziale bylam chwile bo mala sie urodzila w drodze... byla tak cudna, ze .... szoooook polozyli mnie na oddzial, ją zabrali na badania... nie wiem czemu, ale nie lezala ze mna, tylko musialam isc na inny oddzial by ja ogladac i sie nia opiekowac... szybko nas wypuscili....
ale najlepsze ze codziennie wkradalam sie z powrotem do szpitala na obiad, bo mieli tam wlaśną restauracje i byly pyyyyycha obiady

nooo... księżniczka się zbudziła z lekka... jest OK
: hahaha::h ahaha:
powinien byc watek: Sny ciężarówek albo coś w tym stylu

---------- Dopisano o 10:42 ---------- Poprzedni post napisano o 10:39 ----------

Cytat:
Napisane przez fatal21 Pokaż wiadomość
Witam!
u mnie już troche lepiej z samopoczuciem.Rozmawiałam wczoraj z siostra która rodziła rok temu i w 24tc miała szyjke tylko 2,4cm wiec ja mam zawsze 8mm do przodu.Tez chodziła do tej Pani dr i miała brać nospe i wiecej lezec niz chodzic.Dotrwała prawie do 37tc i na moim weselu szalała 3tyg przed porodem wiec wyluzowałam ,ale bez płaczu z bezradnosci sie wczoraj nie obyło

wierze do donosisz przynajmniej do 38tc
goldika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-04, 10:42   #3045
witaminkaccc
Zadomowienie

Cytat:

hehehehhe... moja królewna też ostatnio ma ciche dni :P nie wiem czy focha strzeliła, czy jak.... ale przyznam ze najczesciej jak tżta słyszy to kopniaka sprzeda :/ zaaaazdrość jest :P

---------- Dopisano o 10:42 ---------- Poprzedni post napisano o 10:42 ----------

Cytat:
i kto by pomyślał, ze o Madurowiczu piszesz nieziemski sen

buahahahahahaa... wiec własnie... tam posiłki...nieziemskie :P

ps. dziś startujemy z 29 tyg nanananananana

30t 1d - ?

Edytowane przez witaminkaccc
Czas edycji: 2011-09-04 o 11:06
Stary 2011-09-04, 10:44   #3046
goldika
Zakorzenienie

Joamic a ja bylam przekonana, ze wozek juz jest u Ciebie od czwartku
goldika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-04, 11:16   #3047
nikaa2
Wtajemniczenie

Cytat:
hehehehhe... moja królewna też ostatnio ma ciche dni :P nie wiem czy focha strzeliła, czy jak.... ale przyznam ze najczesciej jak tżta słyszy to kopniaka sprzeda :/ zaaaazdrość jest :P
mała złośnica

p.s. czy nie miałaś w podpisie kiedyŚ"Matylda"? chyba że mi jod na mózg padł

Cytat:
Napisane przez fatal21 Pokaż wiadomość
Teraz Tz sie obudził i poszedł mi Nam tzn dla mnie, Zosi i mojej Yorczki czyli aktualnie córy, bo na Nia przelewam matczyne emocje robic sniadanko.Kuchnie mamy na parterze czyli maks na 2 posiłki schodze zeby sie oszczedzac.Teraz to biedny jest bo wszelkiego rodzaju przytulanki zabronione i jeszcze musi skakac wokół mnie
smacznego
Cytat:
Napisane przez OlusiaS Pokaż wiadomość
Witajcie.
Widze,ze wiekszosc zgub sie znalazla,a juz sie martwilysmy .Dobrze,ze wszystko ok .
Moja dzidzia juz mi glowke dzisiaj wystawila,pieknie znieksztalcila brzucho .Ale juz sie przesunela.
to miło, ze ktoś się martwił
mi dzidzia jeszcze nie zniekształciła brzuszka, ale jeszcze ma czas raczej, bo wiem że Ty juz na szpilkach siedzisz
No nei zazdroszczę opuchnięĆ koleżanka ma podobny termin do Ciebie i też mówi, ze u nij brak kostki to standard
i fajnie jest mieĆ taką "Marysię" - imie zaczeprpnięte chyba z jakiegoś filmu albo sztuki- tlyko nie moge sobie przypomnieĆ

No dobra ja juz po śniadanku: kakao+razowiec z dżemem jagodowym. Chyba pójdę jeszcze poleżeĆ

Edytowane przez nikaa2
Czas edycji: 2011-09-04 o 11:19
Stary 2011-09-04, 11:31   #3048
witaminkaccc
Zadomowienie

Cytat:
mała złośnica

p.s. czy nie miałaś w podpisie kiedyŚ"Matylda"? chyba że mi jod na mózg padł

zgadza się... niestety w przypadku imienia, tżetowi się odwidziało i po wojnach itd poszlismy na kompromis ....

30t 1d - ?
Stary 2011-09-04, 11:32   #3049
marli
Raczkowanie

Witajcie Kochane

strasznie dawno do Was nie zaglądałam, a to z powodu pobytu u rodziców - brak netu . Teraz też nie mam zbyt wiele czasu na komputer, bo mamy psa, od jakiegoś czasu Młoda 4 miesieczna sunia, którą ktoś wyrzucił do śmietnika - wymaga stałej uwagi o ile nie spi... Moja mama smieje się, że to taki przedsmak przed dzieckiem, taki młody psiak

U nas wszystko ok własnie zaczęliśmy dziś 3 trymestr, a synek na ostatniej wizycie tydzień temu był podglądany i wszystko git. Siedzi sobie złozony jak scyzoryk dupką do dołu Kochany łobuziak
marli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-04, 11:35   #3050
nikaa2
Wtajemniczenie

Cytat:
zgadza się... niestety w przypadku imienia, tżetowi się odwidziało i po wojnach itd poszlismy na kompromis ....
aha! to jednak z moją łepetynką jeszcze na razie ok
Martynka też ślicznie

Jestem na 43 tronie i tam piszecie, że boksowanie w okolicy pępka to znaczy ze dzidziuś pośladkowo ułożony jest... no to se siedzi jak w morde strzelił
Stary 2011-09-04, 11:44   #3051
witaminkaccc
Zadomowienie

Cytat:
aha! to jednak z moją łepetynką jeszcze na razie ok
Martynka też ślicznie

Jestem na 43 tronie i tam piszecie, że boksowanie w okolicy pępka to znaczy ze dzidziuś pośladkowo ułożony jest... no to se siedzi jak w morde strzelił

hehehe... ma jeszcze czas sie poobracać... moja czesto sie wypina i przekreca, wiec ciezko strwiedzic... od paru dni kopie po łonie, więc chyba bankowo sonie siedzi :P ale jeszcze 12 tyg na obrót ma, wiec .... a jak cos są cwiczenia na obracanie... jak nie bedzie po dobroci to cwiczeniami ja sie obroci

30t 1d - ?
Stary 2011-09-04, 11:45   #3052
Myszeczka86
Zakorzenienie

Witajcie

Gratuluje kolejnych tygodni
Brzuszki nasze już coraz piękniejsze są

Ja dzis jakas nie do zycia jestem wstałam z głodem mega a po śniadanku brzuszek mnie olał i bez Nospy sie nie obeszło ale jest juz OK.

Juleczka 06.07.2007

Czas na walke
76
- .
70
62,400 20.04.2013

wymarzona osiagnięta 58 a nawet mniej 55,500
Myszeczka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-04, 11:55   #3053
Tincia
Wtajemniczenie

Bry

Ładnie za oknem... Taka jesień by mogła byc...

Ja dziś miałam ciężką noc. Obudziłam się o 2:00, bo mi było niedobrze Ach co za było... już zapomniałam jak to jest... Masakra jakaś dopadła, pewnie coś z jedzenia zaszkodziło, ale co... jadłam to co caaała rodzinka.

A teraz zrobiłam sobie pazurki
U nóg, tak tylko aby były, bo o ile do prawej mogę się dobrać, to lewa kostka skręcona i albo nie mogę stopy przekręcić, albo przez brzuch sie zgiąć
Ale już się umówiłam do kosmetyczki (co prawda na za 10dni) To zrobię sobie ładnie stópki no i rączki i oczka

Ale nabzdeciłam

szczęśliwa mamusia od
4 listopada 2011

Tincia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-04, 12:01   #3054
joamic1
Zadomowienie

GG do joamic1

Cytat:
Joamic a ja bylam przekonana, ze wozek juz jest u Ciebie od czwartku
W czwartek kupiłam

Chciałabym, żeby była szczęśliwa, by każdego dnia mogła być dumna, że jest człowiekiem i nasza córką, by jak teraz dawała mi siłę do życia.nasze Małe Szczęście -chwyciło za serce raz na całe życie

http://www.suwaczki.com/tickers/qq87upjyht4ic7jm.png
joamic1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-04, 12:08   #3055
witaminkaccc
Zadomowienie

zmykam mamusie poleniuchowac w ogrodku u kolezanki

30t 1d - ?
Stary 2011-09-04, 12:08   #3056
Seona
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ela3010 Pokaż wiadomość
Ale będzie ok, nasze dzieciaczki zimowe będą grzeczniutkie, jeść, siusiu i spać.
Trzymam się tej myśli jak tonący brzytwy

Cytat:
Seona wybacz ale usmialam sie z prezentow zapakowanych we wrzesniu ale pozytywnie.
A Ty myślisz, że my się nie śmialiśmy? Mąż nawet doradzał mi aby kolędy włączyć coby nastrój świąteczny zrobić

Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość
Cześć!Mamusie ale dawno mnie nie było, przygarniecie mnie znów?

U mnie 26 tydzień skończony, 5-6 kg na plusie
Ad.1. Witaj, w końcu się odezwałaś

Ad.2. Ale Ci dobrze, tak mało utyłaś

Ślub
Pati
Lili
Seona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-04, 12:09   #3057
truscafka
Zadomowienie

Witam się dziewczyny niedzielnie!
Dziś piękna pogoda, a z moim samopoczuciem nie za bardzo, wczoraj byłam taka uradowana, a dziś dętka
Jakaś taka niewyspana, głowa boli, nie dobrze mi, bleeee

zmykam się położyć, na HBO2 HD leci apokalipsa 2012, nigdy nie obejrzałam do końca, może dzisiaj się dowiem jaki nasz kres

papa, odpoczywajcie maminki!

75, 0 kg < ~~~~ jest 11.04
72,0
70,0
68,0
66,0
64,0
62,0
60,0
truscafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-04, 12:15   #3058
tuszka
Raczkowanie

Nadrobiłam Was trochę, ale nie wiem, czy dokładnie.
Gratuluję nowych tyg., jesteśmy coraz bliżej finału

Witam nowe i zaginione mamuśki

Cytat:
Napisane przez asiol Pokaż wiadomość

ja generalnie nie jem mięsa, poza rybami więc witaminy muszę brać
Asiol, ja też prawie nie jem mięsa, a jednak mój gin. powiedział bym nie brała póki co żadnych dodatkowych witamin, poza większą dawką kw. foliowego. I tak co miesiąc robię morfologię, więc w razie jakiś braków wszytsko wyjdzie w wynikach.

Cytat:
Napisane przez OlusiaS Pokaż wiadomość
Czesc dziewczyny.
Utworzylam nowa dyskusje w klubie.Pare dni temu ktoras z was to zaproponowala i uwazam,ze to dobry pomysl,poniewaz ostatnie wiadomosci byly bardzo przykre,ciezko bedzie zmienic temat na obecnej dyskusji.Zapraszam .Jesli macie jeszcze jakies pomysly na tematy,to walcie smialo.
Dalej nie wiem, o co chodzi z klubem.

Cytat:

Dygotko do Makowskiego na usg sie wybierasz?
Czy mowa o tym doktorze, który pracuje w szpitalu kolejowym w Międzylesiu??

Mam takiego doła od kilku dni, że aż mnie przerażenie ogarnia. Skoro mam już teraz, to co będzie po porodzie? W związku z tym, że większość moich koleżanek imprezuje itd, więc stałam się dla nich niepotrzebnym obciążeniem... dla tżeta też mam wrażenie, że jestem ciężarem. Nic tylko rodzić
tuszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-04, 12:25   #3059
dominej
Raczkowanie

Witam w słoneczną niedzielę
Siedze sama, bo TŻ w pracy i trochę mi się nudzi. Obiadu nie gotuję, bo jak TŻ wróci (po14-stej) to jedziemy do moich rodziców na obiadek

Wkurzyłam się przed chwilą, bo patrzę a tu nasz pies (a właściwie pies TŻ-a) zwymiototował :/ Idę do kuchni po ręczniki papierowe, żeby posprzątać, a tam się nie da wejść - taki smród - patrze a tam kupsko na środku nawalone!!! No normalnie aż sie popłakałam, że to musze sprzątać - nie wiem co temu psu odbiło?? Pewnie teściowa znów mu dała jakieś kości - a tyle razy ja prosiliśmy, żęby mu nie dawała bo potem się tak właśnie kończy...

Oczywiście podczas sprzątania - bez mojego sie nie obyło :/

Sorki za takie opisy ale musiałam się wyżalić.

A z dobrych wieści - dzisiaj zaczynamy 31 t.c.

I powiem Wam, że zaczynam sie bać porodu, szpitala... Z jednej strony nie mogę się doczekać, żeby przytulić maleństwo, ale sam poród mnie przeraża.

Miłej niedzieli kochane, zajrze możę wieczorem, aczkolwiek nie wiem na pewno, bo mamy kończyć z TŻ-em projekt - elektrowni wodnej - na zaliczenie TŻ-a na studiach... I jestem mu do tego niezbędna

Sens mojego życia - Dobrusia (12.10.2011r.)
dominej jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-04, 12:29   #3060
Darusiaaaa
Zakorzenienie

GG do Darusiaaaa Send a message via Skype™ to Darusiaaaa

tuszka tobie to juz sie na prawde popierniczylo cos w glowie prawda?

obciazeniem dla tz?? no do cholery jasnej, zdecydowaliscie sie oboje na dziecko, nie wszystko jest zawsze piekne i gladkie i cudowne, nosisz jego dziecko wiec jak mozesz tak pisac?

tak samo sorki ale nie kumam, "biedny tz, musi za mna latac"
jaki biedny??????
biedny to by byl jakby rodzic musial!

---------- Dopisano o 12:29 ---------- Poprzedni post napisano o 12:28 ----------

dominej jak ona tak psa karmi to dziecko tez bedzie dokarmiala, ojjj bedziesz miala kogo pilnowac

---------- Dopisano o 12:29 ---------- Poprzedni post napisano o 12:29 ----------

jak ja wam zazdroszcze, 30-31 tydzien! ania to juz w ogole agnieszka tak samo a ja srol dopiero 26 tydzien! buuuu
ja chce juz poczatek grudnia!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A.Camus
Darusiaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości