"Lepszy pierścień w garści niż konkubent na dachu!" cz. 40! :D - Strona 134 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-09-04, 12:02   #3991
capriola_87
Zakorzenienie

Dot.: "Lepszy pierścień w garści niż konkubent na dachu!" cz. 40! :D

Naj, śmierdzą, są obrzydliwe i nie chcę ich czyścić poza tym, nie wiem czy się nie rozprzestrzenił, myślę że nie ale pewności nie mam
Stary 2011-09-04, 12:26   #3992
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

Cytat:
Napisane przez gothka152 Pokaż wiadomość

Też bym chciała sesję ślubną w ruinach zamku... Tżtowi strasznie podobają się ruiny w Olsztynie koło Częstochowy. To kawałek od nas ale kto wie... Listopad, mgła, ruiny... Rozmarzyłam się...
Też wczoraj oglądałam Salę samobójców- i ostatnio od każdego słyszę, że to ogląda- ponowny szał czy jak Koszmarów nie miałam ale płaczu długo nie mogłam opanować.

no kolo mnie to akurat zamkow jest sporo i niektore takie ze pod sam zamek da sie podjechac autem - np Bolkow czy Grodziec

A Sale ogladalam po raz pierwszy wczoraj...

Cytat:
Napisane przez stygmatek Pokaż wiadomość
nie mogę padłam!
Gadam z koleżanką, która wynajmuje pokój w Lublinie, mówię, że jutro mam randkę i taka rozmowa:
A: jak ma na imię?
ja: Piotrek
A: ile ma lat?
ja: 24
A: żartujesz? ten chłopak u którego mieszkam ma na imię Piotrek i ma 24 lata...spytam się go czy cię zna
ja napisałam do P. "Piotruś... z kim mieszkasz w mieszkaniu?"
P: tak, mieszkam z Agatą
A: aaaaaaaaaa!!!! to on, on jest taki słodki....Aaaaaaaaaaaa!!! ale się cieszę.

świat jest jednak stanowczo za mały
to musi byc przeznaczenie

Cytat:
Napisane przez BYou Pokaż wiadomość
Korni można pojechać dobrowolnie, jak najbardziej. Niektórzy dostają po prostu propozycje nie do odrzucenia
Zawsze liczyłam się z tym, że pracując w takim miejscu jak mon TŻ pojedzie na misję. Podpisują przecież kontrakt, w którym jest punkt, że zgadzają się na służbę poza granicami kraju. Dopóki Jego jednostka nie wystawiała zmiany to sam się nie zgłaszał. Ale w końcu przyszła na Nich kolejTŻ przygotowywał mnie do tego--możliwy brak kontaktu, procedura powiadamiania rodzin w przypadku najgorszego:pamiętaj, że jeśli zobaczyszw tv komunikat, że nie żyje Polski Żołnierz lub, że są ranni, a do Ciebie nikt nie przyjechał to ja jestem bezpieczny. Może ktoś pomyśleć:przecież mogłaś sie nie zgodzić, jakby Cię kochał to by nie pojechał itp. niestety musiałam zaakceptować , że jedzie, że nie zostawi swoich żołnierzy. Nigdy nie uciekłabym się do szantażu:ja albo misja. Jasne, że się martwiłam. czekałam na każdy sygnał od Niego, na każdy telefon, a mieliśmy tylko 14 mniut rozmowy dziennie jak na zbawienie. A kiedy powiedział:kochanie jestem w samolocie-jutro się zobaczymy to myślałam, że zemdlejępotem oczekiwanie pod bramą w nocy aż wyjdzie, dusza na ramieniu:czy Go poznam, czy wrócił taki sam?na szczęście jest wszystko dobrzeoboje wiele się nauczylismy przez te 7 miesięcy i bardziej doceniamy naszą miłość i nasz związek

przepraszam za wywód
brzmi strasznie...ale to co napisalas jest tak przepelnione wasza miloscia, ze az sie wzruszylam

Cytat:
Napisane przez raingirl Pokaż wiadomość
http://www.pudelek.pl/artykul/34803/..._i_posladkami/

Parę razy oglądałam program o tych porytych konkursach, ale to bije na głowę wszystko co widziałam do tej pory USA to CHORY kraj
straszne to

Cytat:
Napisane przez capriola_87 Pokaż wiadomość
Naj, śmierdzą, są obrzydliwe i nie chcę ich czyścić poza tym, nie wiem czy się nie rozprzestrzenił, myślę że nie ale pewności nie mam
ja bym pewnie mimo smrodu wyjela pojemniki, wstawila do wanny, zalala wrzatkiem zagotowanym wczesniej w czajniku, zostawila na noc a potem umyla dokladnie jakims dobrym srodkiem i wyczyscila dokladnie lodowke zanim bym tam cos wlozyla - tez kiedys taka usyfiona lodowke musialam czyscic w wynajetym mieszkaniu....

A w ogole to wstalam dzis o 11.30 i chyba zabiore sie za sprzatanie bo mama jutro wraca
Stary 2011-09-04, 12:36   #3993
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aleksandrettaa Pokaż wiadomość
hej. ja dopijam kawę i lecę na kolejne 8 godzin nauki o znakach i przepisach drogowych.
bardzo szybko to poszło po podjęciu decyzji trzymam kciuki !
Cytat:
Ilsa mam nadzieję że M po tej rozmowie się ogarnie i zrozumie jak się martwisz

ciekawe czy facet stygmatka będzie teraz bał się ją źle potraktować i z tego wszystkiego skończą jako małżeństwo

---------- Dopisano o 12:34 ---------- Poprzedni post napisano o 12:27 ----------

Cytat:
Korni można pojechać dobrowolnie, jak najbardziej. Niektórzy dostają po prostu propozycje nie do odrzucenia
Zawsze liczyłam się z tym, że pracując w takim miejscu jak mon TŻ pojedzie na misję. Podpisują przecież kontrakt, w którym jest punkt, że zgadzają się na służbę poza granicami kraju. Dopóki Jego jednostka nie wystawiała zmiany to sam się nie zgłaszał. Ale w końcu przyszła na Nich kolejTŻ przygotowywał mnie do tego--możliwy brak kontaktu, procedura powiadamiania rodzin w przypadku najgorszego:pamiętaj, że jeśli zobaczyszw tv komunikat, że nie żyje Polski Żołnierz lub, że są ranni, a do Ciebie nikt nie przyjechał to ja jestem bezpieczny. Może ktoś pomyśleć:przecież mogłaś sie nie zgodzić, jakby Cię kochał to by nie pojechał itp. niestety musiałam zaakceptować , że jedzie, że nie zostawi swoich żołnierzy. Nigdy nie uciekłabym się do szantażu:ja albo misja. Jasne, że się martwiłam. czekałam na każdy sygnał od Niego, na każdy telefon, a mieliśmy tylko 14 mniut rozmowy dziennie jak na zbawienie. A kiedy powiedział:kochanie jestem w samolocie-jutro się zobaczymy to myślałam, że zemdlejępotem oczekiwanie pod bramą w nocy aż wyjdzie, dusza na ramieniu:czy Go poznam, czy wrócił taki sam?na szczęście jest wszystko dobrzeoboje wiele się nauczylismy przez te 7 miesięcy i bardziej doceniamy naszą miłość i nasz związek
tak czy owak gdyby nie pojechał to by była jakby zdrada państwowa i by niedługo zniknął na zawsze brat mojej bratowej ma jeszcze gorzej bo nikomu nie może powiedzieć czym dokładnie zajmuje się w wojsku i nie wolno go też pytać
Cytat:
http://www.pudelek.pl/artykul/34803/..._i_posladkami/

Parę razy oglądałam program o tych porytych konkursach, ale to bije na głowę wszystko co widziałam do tej pory USA to CHORY kraj
no i ta matka zachwycająca się że ma seksowną 4-latkę...

---------- Dopisano o 12:36 ---------- Poprzedni post napisano o 12:34 ----------

Cytat:
mogę przyjść z czarnym Domestosem, pomógł mi kiedyś na grzyba pod prysznicem bo się zaczynał zalęgać w fudze jak to nie pomoże to pójdziesz do właścicieli

Ilsa Lund jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-04, 12:43   #3994
capriola_87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez arrakis Pokaż wiadomość
ja bym pewnie mimo smrodu wyjela pojemniki, wstawila do wanny, zalala wrzatkiem zagotowanym wczesniej w czajniku, zostawila na noc a potem umyla dokladnie jakims dobrym srodkiem i wyczyscila dokladnie lodowke zanim bym tam cos wlozyla - tez kiedys taka usyfiona lodowke musialam czyscic w wynajetym mieszkaniu....

A w ogole to wstalam dzis o 11.30 i chyba zabiore sie za sprzatanie bo mama jutro wraca
Cytat:
Napisane przez Ilsa Lund Pokaż wiadomość
mogę przyjść z czarnym Domestosem, pomógł mi kiedyś na grzyba pod prysznicem bo się zaczynał zalęgać w fudze jak to nie pomoże to pójdziesz do właścicieli
OK, właśnie się zbieram pod prysznic, a potem za walkę z grzybem
Stary 2011-09-04, 12:50   #3995
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

Cytat:
OK, właśnie się zbieram pod prysznic, a potem za walkę z grzybem
ja bym zrobila odwrotnie - wykapala sie po walce z grzybem
Stary 2011-09-04, 12:53   #3996
BYou
MBZ♥

Capri do dzieła

Arrakis

Ilsa na różnych stanowiskach ma się dostęp do informacji niejawnych, tajnych przez poufnetakże im mniej sięwie tym się spokojniej śpi
"misyjne telefony" są na podsłuchu dla bezpieczeństwa i żołnierze nie moga mówić o wszystkim.Jak powiedzą za dużo-bach połączenie przerwane, a bywało że byli wzywani na dywanik.
Mnie wkurzało jak podczytywałam forum dla bliskich żołnierzy w A jak dziewczyny beztrosko pisały sobie o konkretnych terminach wylotów, godzinach patroli, gdzie i kiedy chłopcy jadą. Tak jakby nie zdawały sobie sprawy, że forum czytają nie tylko rodziny i dobrze życzący żołnierzom internauci.
A przecież te informacje przekazali swoim Bliskim sami żołnierze. Jak czasem patrol się przedłużył z różnych względów i żołnierze się nie odzywali--bo zasięg tel jest tylko w bazie--to był płacz. Podawanie konkretnej godziny, że się zadzwoni w tym przypadku nie było dobrym pomysłem. Czasem warto ugryźć się w język.

Edytowane przez BYou
Czas edycji: 2011-09-04 o 13:00
BYou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-04, 13:21   #3997
antonina_bielska
Polka Ogarniaczka

właśnie siedzi u mnie Karol i naucza mi brata pod egzaminy gimnazjalne i okazuje się, że Czarek jest mniej samodzielny i bardziej leniwy niż mi się wydawało (przeraża mnie to). W ogóle to K. miał porąbaną noc przez znajomych Marcin,a którzy tam teraz rezydują u nich na chacie. Aż szkoda słów :|

„Leć tam gdzie miłość głaszcze Cię dłonią, nie płacz za tymi, co miłość Twą trwonią”
antonina_bielska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-04, 13:30   #3998
czarna_kawa80
Zakorzenienie

GG do czarna_kawa80

Cytat:
Napisane przez Zwies Pokaż wiadomość
Cześć

Dzięki dziewczyny
Ale mnie nie puszcza - może dlatego, że jestem w domu i wszyscy żyją ślubem

A tata ratował wczoraj sytuację - łaziliśmy cały dzień po sklepach i przerobił mi kolczyki na klipsy

---------- Dopisano o 08:41 ---------- Poprzedni post napisano o 08:37 ----------

A i Rain - nie kojarzysz niebieskich kwiatków w miarę wytrzymałych - bo Pani na razie sobie zapisała, że mają być niebieskie, ale sama jeszcze nie wie jakie.
Bo akurat nie mogła sobie przypomnieć, jakie są teraz.
gdzie zamwaisz kwaitki, moja klientka zamawiała w Nemezji na staszica piekne farbowane na niebiesko storczyki, byłby przepiekne

Tak wogole to HI jade z narzutę na działke

Najeczko przeoczyłam ten ekspres poka poka

---------- Dopisano o 13:30 ---------- Poprzedni post napisano o 13:27 ----------

Capri spróbuj moze cifa z wybielaczem

https://wizaz.pl/Mikroreklama

jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną

czarna_kawa80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-04, 13:46   #3999
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość
Naj ekspres jest świetny. Rozumiem, że wiesz skąd wziął na niego kasę To tak apropos Twoich teorii pierścionkowych
no właśnie...
cała sytuacja wyglądała tak. P. pisze mi SMS, że jak nie będę spać rano, to dostanę prezent. No więc myślę sobie: "Pewnie da mi Wysokie Obcasy i Palce Lizać, ewentualnie kupi wino po drodze, ale OK. wstać tak wcześnie nie dam rady, więc łatwiej będzie mi nie spać - obejrzę filmy, poczytam, wytrzymam". No więc piszę mu, że nie będę spać całą noc i mam nadzieję, że warto. P. na to, że to duży prezent, więc warto.
Byłam pewna, że mnie wkręca.
Ale wrócił rano, wyciągnął Obcasy i wino, więc mu mówię: "To najpiękniejszy prezent, jaki dostałam w życiu! ", na co on, że to jeszcze nie koniec. i przyniósł zapakowane pudło z kanciapy.
Byłam w szoku - raz, że nie zauważyłam, a stało przynajmniej kilka dni i P. był pewny, że widziałam, że tam coś jest. A dwa - że P. coś mi kupił i to dość kosztownego. Za co? Kiedy? Jak mogłam nie zauważyć, że coś kupił - wiecie, ja zawsze wiedziałam, kiedy P. ma dla mnie prezent. Po prostu to po nim widzę. ZAWSZE. A teraz pierwszy raz nie. i wczoraj wieczorem mu to powiedziałam, że to dla mnie strasznie miłe, tym bardziej że zupełnie nie wyczułam, po raz pierwszy, że coś dla mnie ma. On stwierdził, że to dobrze, że wyrobił w sobie tę umiejętność, bo niespodzianki są super

Wczoraj wieczorem powiedziałam mu, by mnie nie wkręcał, że coś jeszcze może mieć, bo sobie teraz różne rzeczy wyobrażam. On stwierdził, że nic nie powie. Poprosiłam, by tylko zaprzeczył, jeśli palnął i nic nie ma, bo będę się zamęczać głupimi myślami bez powodu, a tego nie chcę. P. na to: "Ja też nie chcę".

I koniec tematu.

także wiesz... myślę, że jednak może mnie zaskoczyć pierścionkiem, a obawiałam się, że akurat to będę wiedzieć. i że jest w stanie uciułać pieniądze bez mojej wiedzy, co jest dla mnie po prostu niezwykle zaskakujące
Cytat:
ja i tak bym umyła.
u mnie pod prysznicem średnio raz na kwartał pojawia się grzyb/pleśń na sylikonie. i co kwartał P. wymienia ten sylikon, czyści wszystko wcześniej, ale nadal się pojawia... ohyda, ale cóż zrobić.
Cytat:
Napisane przez czarna_kawa80 Pokaż wiadomość

Najeczko przeoczyłam ten ekspres poka poka
http://www.megamedia.pl/_p/2/n/ekspr...-190-p2044.jpg

Edytowane przez najfajniejsza
Czas edycji: 2011-09-04 o 13:51
najfajniejsza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-04, 13:57   #4000
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez najfajniejsza Pokaż wiadomość
także wiesz... myślę, że jednak może mnie zaskoczyć pierścionkiem, a obawiałam się, że akurat to będę wiedzieć. i że jest w stanie uciułać pieniądze bez mojej wiedzy, co jest dla mnie po prostu niezwykle zaskakujące
chyba to jest najfajniejsze że tak się zarzekałaś że wie dokładnie ile zarabia, ile wyjmuje itd. a jednak miałyśmy rację że jak chłop chce to za plecami uciuła ciekawe na co jeszcze uzbierał

Stary 2011-09-04, 14:01   #4001
BYou
MBZ♥

Naj czyli spodziewaj się niespodziewanego
Faceci są sprytniejs niż nam się wydaje

Stary 2011-09-04, 14:05   #4002
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cytat:
chyba to jest najfajniejsze że tak się zarzekałaś że wie dokładnie ile zarabia, ile wyjmuje itd. a jednak miałyśmy rację że jak chłop chce to za plecami uciuła ciekawe na co jeszcze uzbierał
a żebyś wiedziała! byłam pewna, że wiem wszystko, teraz mogę tylko przypuszczać i przypuszczam, że pierścionka nie dostanę zbyt szybko, skoro wydał parę stów na ekspres do kawy ale racja - kto wie poza nim jednym?
co nie zmienia faktu, że jak emocje opadły pomyślałam sobie: "Mógł sobie darować ekspres i kupić pierścionek", ale szybko ugryzłam się w myśl w końcu nie wiem, czy pierścionek ma, czy go nie ma, itp.
Poza tym ekspres to prezent urodzinowy, a luby mi kiedyś powiedział, że nie oświadczy się z okazji (czy też w dniu) urodzin/rocznicy itp., bo to zbyt "oczywiste", i że zmieni zwykły dzień w niezwykły. Więc ekscytuję sie tym ekspresem, bo on wszystko zmienił nic juz nie jest oczywiste dla mnie, fajne uczucie
Stary 2011-09-04, 14:07   #4003
Gleniusia
Zakorzenienie

Dzień dobry bobry!

Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość

Jak ostatnio pisałaś, że jesteś na jakimś weekendowym kursie, to pomyślałam, że to nauki przedmałżeńskie i uczysz się o zasadach bycia dobrym współmałżonkiem i znakach kiedy należy popracować nad małżeństwem

Cytat:

przepraszam za wywód
aż się wzruszyłam...

Capri śliczne pierdzionki skoro Tż już widział wcześniej obniżkę, to znaczy, że kontroluje sytuację i pewnie kupił a co do grzyba to współczuję - ale lepiej się go pozbyć niż pozwolić mu żyć i zatruwać otoczenie

Naj kurcze, aż jestem podniecona może w końcu nas P. zaskoczy

Teściowie mnie zaprosili na obiadek, więc zmykam, a potem kolejne podejście do pisania pracy... muszę dzisiaj trochę napisać, a jutro skończyć - trzymajcie kciuki, żeby się udało, bo już mam serdecznie dosyć i chcę to mieć za sobą jak najszybciej

A mężuś już wraca, koło 19 ma być, a o 20 znajomi na planszówki przychodzą, więc nici z gorącego powitania
Karinka
Maleństwo

"Bez Ciebie dzisiejsze wzruszenia byłyby tylko martwym naskórkiem dawnych uniesień..."
Gleniusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-04, 14:13   #4004
BYou
MBZ♥

Glen
i trzymam kciuki
weź dopadnij Go już w drzwiach i zaciągnij pod wspólny prysznic

Stary 2011-09-04, 14:14   #4005
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gleniusia Pokaż wiadomość

Naj kurcze, aż jestem podniecona może w końcu nas P. zaskoczy

Teściowie mnie zaprosili na obiadek, więc zmykam, a potem kolejne podejście do pisania pracy... muszę dzisiaj trochę napisać, a jutro skończyć - trzymajcie kciuki, żeby się udało, bo już mam serdecznie dosyć i chcę to mieć za sobą jak najszybciej

A mężuś już wraca, koło 19 ma być, a o 20 znajomi na planszówki przychodzą, więc nici z gorącego powitania
1. ja też jestem podniecona ale coś czuję, że szybko mi minie tylko że teraz chcąc nie chcąc myślę o urlopie - że tam się to stanie. a racjonalna "ja" wie, że nie. i taki dysonans jest we mnie

2. trzymam kciuki

3. my po rozłące mieliśmy tak, że powitanie trwało BAAAARDZO długo więc rozumiem. natomiast od bidy można sobie pozwolić na ekspresowe powitanie

Biju - zapomniałam napisać podziwiam Cię, ja jestem straszną panikarą, wojna i to wszystko wykończyłoby mnie psychicznie. Naprawdę podziwiam
Stary 2011-09-04, 14:28   #4006
Zwies
Zakorzenienie

Cytat:
Polecam zatrwiany - mają cudne kolory i są trwałe do bólu - nawet jak zasychają to wyglądają jak świeże
A poza tym to spoko - ta kwiaciarnia Ci wszystko zrobi na full tip top
Rain, nie wzięłam tamtej słynnej kwiaciarni, bo mnie załamała kwiaciarka.
Jedna rzecz, że cena zabójcza a inna, która mnie bardziej zniechęciła, że Pani nie brała pod uwagę moich sugestii odnośnie kwiatów i bardzo pyskowała.

Zamówiłam w najstarszej albo jednej z najstarszych kwiaciarni - spędziłam dobre pół godziny na wyborze kwiatów, omawianiu kształtów etc
Będą storczyki tajlandzkie i pistacjowe goździki (zakochałam się w nich) i coś niebieskiego

Znaczy jeszcze chyba mogę w ciągu 3 dni coś zmienić :P

---------- Dopisano o 13:28 ---------- Poprzedni post napisano o 13:22 ----------

Kawuś w szarotce, i ja nie chcę farbowanych.
Zwies jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-04, 14:29   #4007
SimplyDivine
Zakorzenienie

Cytat:
Carmi, jeszcze mi się podobał ten http://www.hsamuel.co.uk/webstore/d/...our+claw+ring/ ale odpuściłam bo był najdroższy ale terz widzę że też w promocji jest
Wczoraj bylam w miescie i H. Samuel mial wielkie plakaty ze maja 25% obnizki na wszystkie diamenty i haslo "He loves me. He loves me A LOT" Do tego bylam z kolezanka na jej ostatniej przymiarce, widzialam tyle sukni pieknych i dodatki i buty i potem te diamenty i ehhh...
Ale za to pospalam 14 godzin taka zmeczona bylam

Edytowane przez SimplyDivine
Czas edycji: 2011-09-04 o 14:33
SimplyDivine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-04, 14:33   #4008
Zwies
Zakorzenienie

Rain właśnie patrzę na te kwiatki i zdałam sobie sprawę, że takie kupiliśmy dzisiaj do babci na grób
Rzeczywiście się długo trzymają

Jesteś boska

Edytowane przez Zwies
Czas edycji: 2011-09-04 o 14:38
Zwies jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-04, 14:37   #4009
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SimplyDivine Pokaż wiadomość
Wczoraj bylam w miescie i H. Samuel mial wielkie plakaty ze maja 25% obnizki na wszystkie diamenty i haslo "He loves me. He loves me A LOT" Do tego bylam z kolezanka na jej ostatniej przymiarce, widzialam tyle sukni pieknych i dodatki i buty i potem te diamenty i ehhh...
Ale za to pospalam 14 godzin taka zmeczona bylam
mogli przystroić jeszcze oderwanymi płatkami jako aluzję do "he loves me, he loves me not"

Stary 2011-09-04, 14:40   #4010
BYou
MBZ♥

Naj
Może to zabrzmi patetycznie ale trzymałam się dzielnie bo Mu to obiecałamI jak dzwonił to starałam się Go wspierać ile sił i nie dokładać Mu zmartwień swoim marudzeniem. On tam musiał byc czujny, opanowany, wiedzieć, że ja daję sobie radę i czekam na Niego. Wtedy On skupiał się na swojej pracy, bezpieczeństwie swoim i żołnierzyNa chwilę słabości pozwalałam sobie na ramieniu przyjaciółki
Też jestem panikarą ale tyle wiemy o sobie na ile nas sprawdzono

Simply to miałaś pakiet ślubny cały

Edytowane przez BYou
Czas edycji: 2011-09-04 o 14:41
Stary 2011-09-04, 14:43   #4011
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
Może to zabrzmi patetycznie ale trzymałam się dzielnie bo Mu to obiecałamI jak dzwonił to starałam się Go wspierać ile sił i nie dokładać Mu zmartwień swoim marudzeniem. On tam musiał byc czujny, opanowany, wiedzieć, że ja daję sobie radę i czekam na Niego. Wtedy On skupiał się na swojej pracy, bezpieczeństwie swoim i żołnierzyNa chwilę słabości pozwalałam sobie na ramieniu przyjaciółki
Też jestem panikarą ale tyle wiemy o sobie na ile nas sprawdzono
o czym w zasadzie można porozmawiać w ciągu 14 minut jeśli on nie bardzo może mówić co u niego bo mu przerywali połączenie wtedy ? Chyba ciągle gadaliście o Tobie ?

Stary 2011-09-04, 14:49   #4012
BYou
MBZ♥

Ilsa chodziło mi bardziej o szczegóły stricte wojskowe, dotyczące planów, wyjazdów patrolowycho tym nie można.
uwierz mi, że nie tylko o mnieale to prawda, że chciał mieć te namiastkę normalności i prosił: mów kochanie mówa 14 minut to krótka chwilka

Stary 2011-09-04, 14:57   #4013
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
Ilsa chodziło mi bardziej o szczegóły stricte wojskowe, dotyczące planów, wyjazdów patrolowycho tym nie można.
uwierz mi, że nie tylko o mnieale to prawda, że chciał mieć te namiastkę normalności i prosił: mów kochanie mówa 14 minut to krótka chwilka
mówi się o wojskowych że w domu też lubią trzymać dryg i rządzić ale z Twoich opowieści wyłania się naprawdę czuły i wrażliwy na Twoje problemy mąż życzę wam powodzenia wiesz w czym

Stary 2011-09-04, 15:01   #4014
BYou
MBZ♥

Ilsa w domu to ja jestem Jego Generałem
dziękuję
O każdym zawodzie krążą mity i stereotypy, a to wiele zależy od samych zainteresowanych i relacji w związku

Stary 2011-09-04, 15:03   #4015
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

Cytat:
mówi się o wojskowych że w domu też lubią trzymać dryg i rządzić ale z Twoich opowieści wyłania się naprawdę czuły i wrażliwy na Twoje problemy mąż życzę wam powodzenia wiesz w czym
mowi sie tak o wszystkich mundurowych - moj tato policjantem byl a jakos surowej dyscypliny w domu nie bylo, nie jest to regula - zalezy od czlowieka....

BYou - jests naprawde silna kobieta chociaz prawda jest taka, ze jak trzeba wytrzymac to sie wytrzyma,...ale domyslam sie ze dla ciebie ten czas musial byc bardzo ciezki i stresujacy mam nadzieje, ze juz sie to nie powtorzy i twoj maz nie bedzie musial nidzie wyjezdzac na zadne misje ....
Stary 2011-09-04, 15:05   #4016
capriola_87
Zakorzenienie

Walka z grzybem zakończona (chyba) sukcesem!

Zalałam domestosem, potem wrzątkiem z płynem do naczyn, półki wyszystkie wyjęłam z lodówki i wyszorowałam, do tego jeszcze podłogi bo oczywiście zachlapałam cąłe mieszkanie i jestem padnięta...

BYou, jesteś bardzo dzielna
Stary 2011-09-04, 15:05   #4017
carmelova
Zakorzenienie

Naj żeby nie było tak kolorowo, to 19 września rusza HIMYM, a Ty bedziesz we Włoszech, sesese

Bajdełej myślałam, że teraz zacznie się druga seria "gry o tron", a okazało się, że emisja dopiero na wiosnę 2012
carmelova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-04, 15:07   #4018
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

capri
Stary 2011-09-04, 15:09   #4019
BYou
MBZ♥

Arrakis też mam taką nadzieję

Capri wiedziałam, że w starciu z Tobą żaden grzybol nie ma szans

Carmi coś czuję, że się wciągnę w seriale

Edytowane przez BYou
Czas edycji: 2011-09-04 o 15:12
Stary 2011-09-04, 15:13   #4020
carmelova
Zakorzenienie

Cytat:
Arrakis też mam taką nadzieję

Capri wiedziałam, że w starciu z Tobą żaden grzybol nie ma szans

Carmi coś czuję, że się wciągnę w seriale
w który?
carmelova jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości