|
|||||||
| Notka |
|
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3991 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: "Lepszy pierścień w garści niż konkubent na dachu!" cz. 40! :D
Naj, śmierdzą, są obrzydliwe i nie chcę ich czyścić
poza tym, nie wiem czy się nie rozprzestrzenił, myślę że nie ale pewności nie mam
|
#3992 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no kolo mnie to akurat zamkow jest sporo i niektore takie ze pod sam zamek da sie podjechac autem - np Bolkow czy Grodziec ![]() A Sale ogladalam po raz pierwszy wczoraj... Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
A w ogole to wstalam dzis o 11.30 i chyba zabiore sie za sprzatanie bo mama jutro wraca
|
|
|
#3993 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
trzymam kciuki !Cytat:
![]() ciekawe czy facet stygmatka będzie teraz bał się ją źle potraktować i z tego wszystkiego skończą jako małżeństwo ![]() ---------- Dopisano o 12:34 ---------- Poprzedni post napisano o 12:27 ---------- Cytat:
brat mojej bratowej ma jeszcze gorzej bo nikomu nie może powiedzieć czym dokładnie zajmuje się w wojsku i nie wolno go też pytać Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:36 ---------- Poprzedni post napisano o 12:34 ---------- Cytat:
jak to nie pomoże to pójdziesz do właścicieli
|
|||||
|
|
|
#3994 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#3995 |
|
Zakorzenienie
|
ja bym zrobila odwrotnie - wykapala sie po walce z grzybem
|
|
#3996 |
|
MBZ♥
|
Capri do dzieła
![]() Arrakis ![]() Ilsa na różnych stanowiskach ma się dostęp do informacji niejawnych, tajnych przez poufne także im mniej sięwie tym się spokojniej śpi![]() "misyjne telefony" są na podsłuchu dla bezpieczeństwa i żołnierze nie moga mówić o wszystkim.Jak powiedzą za dużo-bach połączenie przerwane, a bywało że byli wzywani na dywanik. Mnie wkurzało jak podczytywałam forum dla bliskich żołnierzy w A jak dziewczyny beztrosko pisały sobie o konkretnych terminach wylotów, godzinach patroli, gdzie i kiedy chłopcy jadą. Tak jakby nie zdawały sobie sprawy, że forum czytają nie tylko rodziny i dobrze życzący żołnierzom internauci. A przecież te informacje przekazali swoim Bliskim sami żołnierze. Jak czasem patrol się przedłużył z różnych względów i żołnierze się nie odzywali--bo zasięg tel jest tylko w bazie--to był płacz. Podawanie konkretnej godziny, że się zadzwoni w tym przypadku nie było dobrym pomysłem. Czasem warto ugryźć się w język. Edytowane przez BYou Czas edycji: 2011-09-04 o 13:00 |
|
|
|
#3997 |
|
Polka Ogarniaczka
|
właśnie siedzi u mnie Karol i naucza mi brata pod egzaminy gimnazjalne i okazuje się, że Czarek jest mniej samodzielny i bardziej leniwy niż mi się wydawało (przeraża mnie to). W ogóle to K. miał porąbaną noc przez znajomych Marcin,a którzy tam teraz rezydują u nich na chacie. Aż szkoda słów :|
|
#3998 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak wogole to HI jade z narzutę na działkeNajeczko przeoczyłam ten ekspres poka poka ---------- Dopisano o 13:30 ---------- Poprzedni post napisano o 13:27 ---------- Capri spróbuj moze cifa z wybielaczem
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
|
#3999 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
cała sytuacja wyglądała tak. P. pisze mi SMS, że jak nie będę spać rano, to dostanę prezent. No więc myślę sobie: "Pewnie da mi Wysokie Obcasy i Palce Lizać, ewentualnie kupi wino po drodze, ale OK. wstać tak wcześnie nie dam rady, więc łatwiej będzie mi nie spać - obejrzę filmy, poczytam, wytrzymam". No więc piszę mu, że nie będę spać całą noc i mam nadzieję, że warto. P. na to, że to duży prezent, więc warto. Byłam pewna, że mnie wkręca. Ale wrócił rano, wyciągnął Obcasy i wino, więc mu mówię: "To najpiękniejszy prezent, jaki dostałam w życiu! ", na co on, że to jeszcze nie koniec. i przyniósł zapakowane pudło z kanciapy. Byłam w szoku - raz, że nie zauważyłam, a stało przynajmniej kilka dni i P. był pewny, że widziałam, że tam coś jest. A dwa - że P. coś mi kupił i to dość kosztownego. Za co? Kiedy? Jak mogłam nie zauważyć, że coś kupił - wiecie, ja zawsze wiedziałam, kiedy P. ma dla mnie prezent. Po prostu to po nim widzę. ZAWSZE. A teraz pierwszy raz nie. i wczoraj wieczorem mu to powiedziałam, że to dla mnie strasznie miłe, tym bardziej że zupełnie nie wyczułam, po raz pierwszy, że coś dla mnie ma. On stwierdził, że to dobrze, że wyrobił w sobie tę umiejętność, bo niespodzianki są super Wczoraj wieczorem powiedziałam mu, by mnie nie wkręcał, że coś jeszcze może mieć, bo sobie teraz różne rzeczy wyobrażam. On stwierdził, że nic nie powie. Poprosiłam, by tylko zaprzeczył, jeśli palnął i nic nie ma, bo będę się zamęczać głupimi myślami bez powodu, a tego nie chcę. P. na to: "Ja też nie chcę". I koniec tematu. także wiesz... myślę, że jednak może mnie zaskoczyć pierścionkiem, a obawiałam się, że akurat to będę wiedzieć. i że jest w stanie uciułać pieniądze bez mojej wiedzy, co jest dla mnie po prostu niezwykle zaskakujące ![]() Cytat:
u mnie pod prysznicem średnio raz na kwartał pojawia się grzyb/pleśń na sylikonie. i co kwartał P. wymienia ten sylikon, czyści wszystko wcześniej, ale nadal się pojawia... ohyda, ale cóż zrobić. http://www.megamedia.pl/_p/2/n/ekspr...-190-p2044.jpg
Edytowane przez najfajniejsza Czas edycji: 2011-09-04 o 13:51 |
||
|
|
|
#4000 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
że tak się zarzekałaś że wie dokładnie ile zarabia, ile wyjmuje itd. a jednak miałyśmy rację że jak chłop chce to za plecami uciuła ciekawe na co jeszcze uzbierał |
|
|
|
|
#4002 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i przypuszczam, że pierścionka nie dostanę zbyt szybko, skoro wydał parę stów na ekspres do kawy ale racja - kto wie poza nim jednym? ![]() co nie zmienia faktu, że jak emocje opadły pomyślałam sobie: "Mógł sobie darować ekspres i kupić pierścionek", ale szybko ugryzłam się w myśl w końcu nie wiem, czy pierścionek ma, czy go nie ma, itp. Poza tym ekspres to prezent urodzinowy, a luby mi kiedyś powiedział, że nie oświadczy się z okazji (czy też w dniu) urodzin/rocznicy itp., bo to zbyt "oczywiste", i że zmieni zwykły dzień w niezwykły. Więc ekscytuję sie tym ekspresem, bo on wszystko zmienił nic juz nie jest oczywiste dla mnie, fajne uczucie
|
|
|
|
|
#4003 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry bobry!
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Capri śliczne pierdzionki skoro Tż już widział wcześniej obniżkę, to znaczy, że kontroluje sytuację i pewnie kupił a co do grzyba to współczuję - ale lepiej się go pozbyć niż pozwolić mu żyć i zatruwać otoczenie![]() Naj kurcze, aż jestem podniecona może w końcu nas P. zaskoczy![]() Teściowie mnie zaprosili na obiadek, więc zmykam, a potem kolejne podejście do pisania pracy... muszę dzisiaj trochę napisać, a jutro skończyć - trzymajcie kciuki, żeby się udało, bo już mam serdecznie dosyć i chcę to mieć za sobą jak najszybciej ![]() A mężuś już wraca, koło 19 ma być, a o 20 znajomi na planszówki przychodzą, więc nici z gorącego powitania
|
|
#4005 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale coś czuję, że szybko mi minie tylko że teraz chcąc nie chcąc myślę o urlopie - że tam się to stanie. a racjonalna "ja" wie, że nie. i taki dysonans jest we mnie 2. trzymam kciuki 3. my po rozłące mieliśmy tak, że powitanie trwało BAAAARDZO długo więc rozumiem. natomiast od bidy można sobie pozwolić na ekspresowe powitanie Biju - zapomniałam napisać podziwiam Cię, ja jestem straszną panikarą, wojna i to wszystko wykończyłoby mnie psychicznie. Naprawdę podziwiam |
|
|
|
|
#4006 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jedna rzecz, że cena zabójcza a inna, która mnie bardziej zniechęciła, że Pani nie brała pod uwagę moich sugestii odnośnie kwiatów i bardzo pyskowała. Zamówiłam w najstarszej albo jednej z najstarszych kwiaciarni - spędziłam dobre pół godziny na wyborze kwiatów, omawianiu kształtów etc ![]() Będą storczyki tajlandzkie i pistacjowe goździki (zakochałam się w nich) i coś niebieskiego ![]() Znaczy jeszcze chyba mogę w ciągu 3 dni coś zmienić :P ---------- Dopisano o 13:28 ---------- Poprzedni post napisano o 13:22 ---------- Kawuś w szarotce, i ja nie chcę farbowanych. |
|
|
|
|
#4007 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Do tego bylam z kolezanka na jej ostatniej przymiarce, widzialam tyle sukni pieknych i dodatki i buty i potem te diamenty i ehhh... Ale za to pospalam 14 godzin taka zmeczona bylam
Edytowane przez SimplyDivine Czas edycji: 2011-09-04 o 14:33 |
|
|
|
|
#4008 |
|
Zakorzenienie
|
Rain właśnie patrzę na te kwiatki i zdałam sobie sprawę, że takie kupiliśmy dzisiaj do babci na grób
![]() Rzeczywiście się długo trzymają ![]() Jesteś boska Edytowane przez Zwies Czas edycji: 2011-09-04 o 14:38 |
|
|
|
#4009 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mogli przystroić jeszcze oderwanymi płatkami jako aluzję do "he loves me, he loves me not"
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#4010 |
|
MBZ♥
|
Naj
![]() Może to zabrzmi patetycznie ale trzymałam się dzielnie bo Mu to obiecałam I jak dzwonił to starałam się Go wspierać ile sił i nie dokładać Mu zmartwień swoim marudzeniem. On tam musiał byc czujny, opanowany, wiedzieć, że ja daję sobie radę i czekam na Niego. Wtedy On skupiał się na swojej pracy, bezpieczeństwie swoim i żołnierzy Na chwilę słabości pozwalałam sobie na ramieniu przyjaciółki![]() Też jestem panikarą ale tyle wiemy o sobie na ile nas sprawdzono ![]() Simply to miałaś pakiet ślubny cały
Edytowane przez BYou Czas edycji: 2011-09-04 o 14:41 |
|
|
|
#4011 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4012 |
|
MBZ♥
|
Ilsa chodziło mi bardziej o szczegóły stricte wojskowe, dotyczące planów, wyjazdów patrolowych
o tym nie można. uwierz mi, że nie tylko o mnie ale to prawda, że chciał mieć te namiastkę normalności i prosił: mów kochanie mów a 14 minut to krótka chwilka
|
|
|
|
#4013 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
życzę wam powodzenia wiesz w czym
|
|
|
|
|
#4014 |
|
MBZ♥
|
Ilsa w domu to ja jestem Jego Generałem
![]() dziękuję ![]() O każdym zawodzie krążą mity i stereotypy, a to wiele zależy od samych zainteresowanych i relacji w związku
|
|
|
|
#4015 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
BYou - jests naprawde silna kobieta mam nadzieje, ze juz sie to nie powtorzy i twoj maz nie bedzie musial nidzie wyjezdzac na zadne misje ....
|
|
|
#4016 |
|
Zakorzenienie
|
Walka z grzybem zakończona (chyba) sukcesem!
![]() Zalałam domestosem, potem wrzątkiem z płynem do naczyn, półki wyszystkie wyjęłam z lodówki i wyszorowałam, do tego jeszcze podłogi bo oczywiście zachlapałam cąłe mieszkanie i jestem padnięta...BYou, jesteś bardzo dzielna
|
#4017 |
|
Zakorzenienie
|
Naj żeby nie było tak kolorowo, to 19 września rusza HIMYM, a Ty bedziesz we Włoszech, sesese
![]() Bajdełej myślałam, że teraz zacznie się druga seria "gry o tron", a okazało się, że emisja dopiero na wiosnę 2012 |
|
|
|
#4018 |
|
Zakorzenienie
|
capri
|
|
#4019 |
|
MBZ♥
|
Arrakis też mam taką nadzieję
Capri wiedziałam, że w starciu z Tobą żaden grzybol nie ma szans ![]() Carmi coś czuję, że się wciągnę w seriale
Edytowane przez BYou Czas edycji: 2011-09-04 o 15:12 |
|
|
|
#4020 |
|
Zakorzenienie
|
w który?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:02.

poza tym, nie wiem czy się nie rozprzestrzenił, myślę że nie ale pewności nie mam

Tżtowi strasznie podobają się ruiny w Olsztynie koło Częstochowy. To kawałek od nas ale kto wie... 
świat jest jednak stanowczo za mały

brat mojej bratowej ma jeszcze gorzej bo nikomu nie może powiedzieć czym dokładnie zajmuje się w wojsku i nie wolno go też pytać 
jak to nie pomoże to pójdziesz do właścicieli
13.03.2008

To tak apropos Twoich teorii pierścionkowych 

więc rozumiem. natomiast od bidy można sobie pozwolić na ekspresowe powitanie 
mam nadzieje, ze juz sie to nie powtorzy i twoj maz nie bedzie musial nidzie wyjezdzac na zadne misje ....