|
|
#1621 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kupujemy BB Creamy II
Zygmusiu , poproszę 5ml scrubu Etude i po jednej saszetce kiwi i cranberry
![]() Agabil- powiedz proszę ile mam niedopłaty za uguisu
|
|
|
|
#1622 |
|
Przyczajenie
|
Zygmus, poproszę:
LIOELE Dollish Veil Vita BB Cream #1 30ml - 5 ml, LIOELE Dollish Veil Vita BB Cream #2 30ml - 6 ml, Lollynne Real Artist BB Cream w odcieniu 2 (Yellow Beige) - 6 ml, pozdrawiam, selena2030. |
|
|
|
#1623 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1624 |
|
Przyczajenie
|
Mogę 5 saszetek LIOELE Vita Shake Pack KIWI FRUIT? :3
|
|
|
|
#1625 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jak chcesz, to mogę kliknąć korektor i jeżeli dobrze pamiętam, to ktoś pytał czy zostało coś wolnego z poprzedniego opakowania. Cytat:
Cytat:
![]() Z tego co widzę, to wyszło nam, że rozbieramy dwa opakowania maseczek Lioele Vita Shake Pack Kiwi, z drugiego opakowania wolnych zostało 14. Próbki, które trzeba rozebrać Może ktoś jeszcze się skusi.
|
|
#1626 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny nie wiecie czemu nie chce mi się załadować plik z rozliczeniami Zygmusia?
klikam i ciągle jest "Ładowanie..."
|
#1627 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zygmusiu, wezmę 10 maseczek Vita Shake Kiwi
|
|
#1628 |
|
Konto usunięte
|
Zygmus, zapomniałaś mi dopisać Missha Super Aqua Lifting Moisture Eye Cream 5ml.
|
|
|
|
#1629 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
[1=d02cb051fd97e4ca6d55fd0 02bbbf7d38e103eb4_6569226 2b137e;29199178]Zygmus, zapomniałaś mi dopisać Missha Super Aqua Lifting Moisture Eye Cream 5ml.[/QUOTE] Dopiszę.
|
|
#1630 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Korektów sa dwa rodzaje, zaraz sprawdzę jaki chcę ![]() A guzik- jeden rodzaj tylko opisy były inne ![]() A jakby się dało go podzielić?bo ja bym chciała z opakowaniem ![]() Sprawdź mi jak możesz ile kosztuje u Twoich sprzedawców. I poparz proszę za Skin Food Salmon Darkcircle Powder.
Edytowane przez SzatAnka71 Czas edycji: 2011-09-04 o 16:47 |
|
|
|
|
#1631 |
|
Raczkowanie
|
Zygmus, ja chętnie wezmę próbki: Sulwhasoo Deep Cleansing Oil - 5 szt. oraz SU:M37˚ White Award Detox Mask mini - 4 szt. Jak dopiszesz mnie do arkusza to wyślę przelew
|
|
|
|
#1632 |
|
Zakorzenienie
|
Super
|
|
|
|
#1633 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
, to wzięłabym 5 sztuk, zygmus rozbieżesz to ,---------- Dopisano o 20:15 ---------- Poprzedni post napisano o 20:12 ---------- sorrki nie doczytałam, widzę, że jest rozbierana
Słowa są ponadczasowe. Powinieneś je wypowiadać lub pisać ze świadomością o ich wieczności. "Światło myśli, że podróżuje szybciej niż cokolwiek innego. Ale myli się. Nieważne, jak szybko światło podróżuje, dowiaduje się, że ciemność dotarła tam pierwsza i czeka na nie." |
|
|
|
|
#1634 |
|
Zakorzenienie
|
Jest rozbierana (i to drugie opakowanie). Zostały 4 wolne opakowania - mogę jedno odstąpić, jak chcesz
|
#1635 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Słowa są ponadczasowe. Powinieneś je wypowiadać lub pisać ze świadomością o ich wieczności. "Światło myśli, że podróżuje szybciej niż cokolwiek innego. Ale myli się. Nieważne, jak szybko światło podróżuje, dowiaduje się, że ciemność dotarła tam pierwsza i czeka na nie." |
|
|
|
|
#1636 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Korektor ma dwa odcienie, chcesz ten jaśniejszy czy ciemniejszy? Cytat:
Kto to wszystko będzie w arkusz wpisywał
|
|
#1637 |
|
Raczkowanie
|
Ty jesteś niezastąpiona,potrafisz wszystko to ogarnąć, ja już sama nie wiem co zamówiłam chylę czoło przed tobą
|
|
|
#1638 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Szczerze to przydałaby się zygmuś jakaś wspólniczka. Najlepiej działać na zmianę, by druga mogła odpoczywać. Ale czy ktokolwiek podjąłby się tej odpowiedzialności? ![]() Zygmuś z dokumentów zniknęła zakładka z informacjami. Potrzebuję Twoich danych do przelewu. 28533157 mój nr gg
Edytowane przez xiah Czas edycji: 2011-09-04 o 21:33 |
|
|
|
|
#1639 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1640 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() W arkuszu dzieją się cuda, zakładka wróciła, ale nie mam pojęcia czemu zniknęła. Jutro zmienię link do arkusza, bo coś mi się tu nie podoba. Wszystkie ostatnie zamówienia wpiszę jutro.
|
|
#1641 |
|
Raczkowanie
|
No skoro to są próbki które trzeba rozebrać <
> to ja jeszcze poproszę SU:M37 Detox Mask 2 próbki. Ja już bankrutuję dlatego takie małe ilości biorę, w innym wypadku większość bym już wykupiła xD
|
|
|
|
#1642 |
|
Zadomowienie
|
zygmusiu widze,że wpisałaś mi tą heroinke i ślimaczkową misshe w zamowienie 11,ale to może lecieć z resztą z 8 zamówienia, poczekam cierpliwie
i zaoszczędze na kosztach przesyłki :P
|
#1643 |
|
Raczkowanie
|
Zygmuś, czy będzie jakaś rozbiórka próbek bio-essence?
|
|
|
|
#1644 |
|
Zakorzenienie
|
zygmus widzę w arkuszu, ze mam ok 8zł niedopłaty; ja poczekam może aż coś więcej się uzbiera co?
bo mam płatne przelewy 0,99zł ![]() ale jak chcesz to ok nie ma problemu
|
#1645 |
|
Rozeznanie
|
jak się używa tych vita shkake z lioele? nakłada jak maskę? i czy taka jedna saszetka wystarcza na raz czy wiecej? bo mają taki dziwny kształt, że nie umiem ocenić
![]() edit: doczytałam na blogach i nienawidzę Was i kocham tez :P poproszę 2 x vita shake kiwi i 2 x vita shake cranberry Zygmusiu jak mi to wrzucisz w arkusz to zrobię dopłatę za to i za brzoskwinkę bavipath hurtem, a potem już nie przyjmuj ode mnie żadnych dodatkowych zamówień ![]() edit2: buuu i chyba się nie załapałam, ale już nie ogarniam :P Edytowane przez bzeltynka Czas edycji: 2011-09-05 o 08:47 |
|
|
|
#1646 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z tym pudrem sie wstrzymam bo nie znalazłam za wiele recenzji A korektor nie jest żółty i szkoda mi kasy w takim wypadku, chyba zaryzykuję z wymianki Dzięki Aniu
|
|
#1647 |
|
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
Basiulek, pod wieczorem wyślę PW
|
|
|
|
#1648 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Minitubka za 14zł, a nie za 20.Cytat:
Usunęłam koszty wysłki.Cytat:
Cytat:
Może być, tylko z tymi próbkami Bio-Essence jest taki problem, że niesamowicie długo idą. Jadę po folię bąbelkową, bo się skończyła i blokuje mi wysyłki, zużywam jej jakiś niesamowite ilości
|
|
#1649 |
|
Zadomowienie
|
zygmusiu, wlasnie odebralam z poczty przesylke od Ciebie
wszystko wola: "wyprobuj mnie natychmiast" Dziekuje za wspolne zakupy
|
#1650 |
|
Zadomowienie
|
zygmusiu, moje ostatnie prośby;p dopisz mi te 5 słoiczków po 5ml do zamówienia i podlicz jeśli jest taka możliwość(chyba, że te słoiczki pójdą z kolejnego Twojego zamówienia i nie wiesz ile wyniesie jeden słoiczek
)i więcej mnie nie kuście
Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:32.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
klikam i ciągle jest "Ładowanie..."