|
|
#4531 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXXII
dzińdybry
![]() a zdradzisz drugiej niebiżuteryjnej nazwę tegoż modelu ssacza szatana? bo ja przed chwilunią nakrzyczaąłm an maminy Wodnik - (nie kupować
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-09-05 o 17:50 |
|
|
|
#4532 |
|
Mother of Cats
|
Zgłodniałam przez Ciebie
Idę przeglądnąć zawartość lodówki
|
|
|
|
#4533 |
|
Zakorzenienie
|
Pin-
ze do przodu pchnięte
|
|
|
|
#4534 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pin ![]() Skarb jaką paszę kupujesz i gdzie, bo się domyślam, że przez net, a i ja muszę zamówić większą ilość
|
|
|
#4535 | ||
|
BAN stały
|
Dooobri deeen, dooobri deeen!!!
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
I bardzo dobrze, to za te frytki! |
||
|
|
|
#4536 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4537 | |
|
Zakorzenienie
|
o tęskniłeś
Cytat:
![]() zachciało mi się frytków , ale jako że, weszłam w posiadanie 40 jaj od kury szczęśliwej będzie omlet, biszkoptowy
|
|
|
#4538 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ad2. Ty niczego nie odklejaj. To, że ja mam alergiczny stosunek do czerwonych róż, to nie znaczy, że innym się nie spodoba. I nawet znalazłam potencjalną klientelę: fani The 69 Eyes. ![]() Nazwa dużo daje. Nie wiem czy akurat "Godzina...", ale jakaś nazwa mogłaby być. ad3. Dziękować! Cytat:
Ale znalazłam w internetowym dużo taniej. Będę kupować drogą zakupu. A, i Dzień Dobry!
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
||
|
|
|
#4539 |
|
Zakorzenienie
|
Dobra rada.
Red najlepsze są decyzje wywazone, jak dasz za drogo , to możesz niesprzedac, bizuterii jest wszędzie pełno. Za tanio, ci sie nie opłaci. Spróbuj może doliczy 100% do kosztu wytworzenia. np. 9.90 x2=19,80 . ja będa szły , to możesz stopniowo podwyższyc cenę. Albo wystaw od 1 zł i zobaczysz ile klient jest skłonny zapłacic. co, gdzie, kiedy
|
#4540 | |
|
BAN stały
|
Gdzie byłaś i co robiłaś?
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#4541 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4542 | ||
|
Mother of Cats
|
Cytat:
Gryx, to, co robisz, jest perfidne! Z innej bajki: chłop mi znów wyjechał na parę dni, jestem przeszczęśliwa! Taki święty spokój! Drogi wizażu, czy to normalne? ![]() ---------- Dopisano o 18:49 ---------- Poprzedni post napisano o 18:48 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4543 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ad2. o bardzo podobne do tego co robię, ino ja bez rodzynków i cukru i dopiekam w piekarniku Cytat:
|
|
|
#4544 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Jaaa?! ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4545 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4546 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak na dwa, trzy dni ![]() a propos martensów, miałam żółte i popękała mi "licówka" w zgięciach na palcach i kostce i wymienili mi na czarne więc nigdy już nie kupiłam kolorowych
|
|
|
#4547 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko ja i święty spokój ![]() myślę ze to najnormlaniejsze na świecie |
|
|
|
|
#4549 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czerwone popieram, ale czarne są fajniejsze. I bardziej praktyczne.
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
|
|
|
|
#4550 | ||
|
Zakorzenienie
|
tak kcem, ja, stado i święty spokój
![]() co tu wiele pisać , dół jesienny połączony z remontowym i wspomagany przez przemijanie i starość ![]() Cytat:
też się na to zasadzam ![]() Cytat:
, bo buty by mi się przydały , ale w sumie na obcasie chciałam coś i ze skarpetą ![]() ---------- Dopisano o 19:16 ---------- Poprzedni post napisano o 19:13 ---------- o takie http://www.the-art-company.com/model...34-normal.html co myślicie?
|
|
|
#4551 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4552 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#4553 | ||
|
Panaroja
|
Cytat:
jeno te skrzydełka jakoś mi nie do końca pasują - bo z daleka wyglądają jak rogi , a rogami nie są , a do tego akurat rogi nie bardzo , to skrzydełkowate bym przerobiła , nie wiem jak , ale jakoś inaczej ale to moja wizja , więc spoko ![]() Cytat:
![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||
|
|
|
#4554 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4555 | |
|
perfumowy zawrót głowy
|
Cytat:
oh ja bym mojego też dokądś wysłała ale on siedzi na miejscu... kupiłam co chciałam i idę na odwyk do końca roku
|
|
#4556 |
|
Zakorzenienie
|
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#4557 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziś dzwoniłam do mamy po 2 dniach, a ta obrażona i mi mowi "Prawda jest taka, że dzwonisz do mnie tylko wtedy, kiedy jestem ci potrzebna. Kiedy indziej mogłabym nie istnieć"- na co bez zastanowienia odrzekłam, że "To nieprawda. Tak samo mi jesteś niepotrzebna dziś jak w piątek, kiedy dzwoniłam" Cytat:
![]() ![]() klask i:Mnie przeszkadzają zwisy, natomiast genialne jest zatapianie z żywicy- bardzo lubię zdjęcia pod czymś przezrocztystym (pamiętasz dziewczyńskie "sekrety"?), skrzydełka też mi się podobają, natomiast Kamena w pełni wyraziła moją opinię Cytat:
Cytat:
Zleci szybko!O, to, to! ![]() Mogę wysłać próbkę- ale zapach, sądząc po opakowaniu, jest z kiosku, i to z NRD, kupiłam go (setkę) za 10 zł i jest to paczula w najgorszym wydaniu, dla mnie wstrząsająca - i przepiękna Tak mogloby wciąż pachnieć w mojej pracowni, co można uzyskać w inny sposób, przenosząc się na śmietnik Cytat:
Cytat:
![]() Fajne, ale nie olśniewają- może nie muszą? A co do dołu- jakie przemijanie, kobieto???? To co ja mam powiedzieć??? Jesień- o, odżywam, poza tym jest tak pięknie, dziś na leżaku przysnęłam w Łazienkach na słoncu Ale odwyk taki, jak mój, czy prawdziwy? ![]() Mam Escale portofino Diora- weyobrażcie sobie, korek jest z plastiku pokrytego sreberkiem, które to sreberko odlazło razem z plastrem zabezpieczającym przed otwarciem ![]() Wojtek określił go jako "stara, dobra woda kolońska" - i w swojej wspaniałomyslności mogę Mu go dać
|
|
#4558 | |||||||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
Chiron ponoć jest bardzo fajny na staż i praktyki, koledzy ze starszych lat mi polecali, z niedoróbką stamtąd też się nie spotkałam, najsłynniejsza ichnia sprawa w sądzie jest kompletnie z ![]() za kotyCytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
A serio myślę, że można podciągnąć pod steampunk, victorian, gothic, vintage, retro Cytat:
Choć może nie powinnam się przyznawać, skoro coś z tego kcem Cytat:
![]() Ale mam nadzieję, ze bedę już staruszką... Cytat:
Wiecie co, mam żelazko które prasuje
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|||||||
|
|
|
#4559 | |
|
Panaroja
|
Cytat:
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
|
#4560 |
|
Zakorzenienie
|
Dlatego właśnie je kupiłaam- bo czasem mam hopla, żeby pachnieć czymś takim, to jak biała, męska koszula w damskiej szafie
Parabelko, co byś powiedziała na spotkanie i prezentację potworów? ![]() W przyszłym tygodniu, bo w tym maluję- tym bardziej, że nowe zlecenie mi doszło, na piątek! TEN piątekI w ogóle może uda się w jakiejś grupie- to spotkanie?
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:35.

ze do przodu pchnięte

) Ogólnie mam nową miłość 

za koty