|
|
#1651 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Kupujemy BB Creamy II
Zygmuś wysłałam przelew za wszystko z zam11, próbek, vita shake kiwi 10szt, za przesyłkę. Nie wiem czy będzie nadpłata, ale nawet jeśli to na pewno się nie zmarmuje
![]() Prosiłabym też o tą resztkę BRTC i próbkę Skin79 Gold jeśli wciąż jest taka możliwość (podasz koszt? bo już nie wiem ile powinnam zapłacić). Na Kose innych chętnych raczej nie będzie więc pewnie wezmę całe opakowanie 25g, za kilka dni się okaże i wtedy proszę napisz mi ile mam jeszcze dopłacić. Dziękuję! |
|
|
|
#1652 |
|
Zakorzenienie
|
Dobra, robię przelew, bo przecież niedługo będę musiała wziąć kredyt, żeby móc co do gara wsadzić
|
#1653 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Kupiłam folię, więc mogę pakować przesyłki.
|
|
#1654 |
|
Zadomowienie
|
Zgadza się. Obkupiłyśmy się, więc teraz powinien być etap testowania! A Wy ciągle kusicie. Ja jestem totalnie spłukana. Mam kilka rzeczy, które mnie kuszą, ale to jak dostanę(o ile dostanę) stypendium którekolwiek (
na razie odwyk i mówię serio
|
#1655 |
|
Raczkowanie
|
Też potrzebuję odwyku! Może otwórzmy grupę wsparcia?
Odłożyłam sobie ostatnio trochę pieniędzy na jesienne ciuchu, a ostatecznie wszystko poszło na ebayu, ehhh ![]() Pisałam Wam niedawno, że zamówiłam mamie próbki bio-essence i dostałam 1 komplet zamiast 3. Odczekałam jeszcze kilka dni i napisałam do sprzedawcy, który wmawiał mi uparcie, że wysłał 3 komplety w jednej kopercie Po długiej walce się poddał i PODOBNO wyśle jeszcze raz.
|
|
|
|
#1656 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1657 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
"Najlepsze" jest to, że ma 99,5% positive feedback
|
|
|
|
|
#1658 |
|
Rozeznanie
|
Jest folia, super paczuszka pójdzie.
Zygmus coś namieszałam z wpłatami, kilka dni temu przelałam jakąś kwotę z kosmosu około 28 zł, a następnie 32 i coś z arkusza próbek i się pogubiłam i nie wiem co i jak na dzień dzisiejszy. Przepraszam chyba jestem przepracowana |
|
|
|
#1659 |
|
Raczkowanie
|
Zymusiu przelałam pieniądze za próbki, przepraszam, że tak późno - miałam spontaniczny wyjazd
|
|
|
|
#1660 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1661 |
|
Wtajemniczenie
|
agabil1 slicznie dziekuję za wysyłkę
|
|
|
|
#1662 | |
|
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
Cytat:
Basiulek, Ty chciałaś 5g, tak? wysyłam PW |
|
|
|
|
#1663 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Mam awizo na słoiczki, liczyłam, że coś zagranicznego będzie, ale po śledzeniu widać, że siedzą sobie w Warszawie dalej. Nie byłam dzisiaj na poczcie, więc nie wiem co z zaginionymi paczkami, jutro pójdę, to może się czegoś dowiem. A teraz idę coś pakować
|
|
#1664 |
|
Rozeznanie
|
Okej wy już na odwyku a ja dopiero zaczynam temat zgłębiać
I z kim tu robić rozbiórki... Jeszcze tyle BB kremów do przetestowania, a Wy już je macie za sobą (jak Missha PC #13, albo Skin79 Hot Pink Super+, SKIN79 Lovely Girl BB Cream for Oliy/Sensitive Skin - jako baza, ponoć b. dobrze kontroluje nadmiar sebum) Chyba zostają mi pełnowymiarowe opakowania Ciężka sprawa |
|
|
|
#1665 |
|
Raczkowanie
|
Zygmus , dostałam dzisiaj paczuchę z kosmetykami.Baardzo dziękuję
Chętnie też dobrałabym po 10 saszetek The History of Whoo Qi i Isa Knox . Pieniążki za próbki dziś przelałam , jak mnie podliczysz za maseczki Lioele , scrub Etude House i przesyłkę to zrobię kolejną dopłatę.
|
|
|
|
#1666 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Bardzo mnie kusi skin79 hot pink super+ i jakby ktoś kiedyś rozbierał to też byłabym chętna, ale nie kusi az tak,żeby kupować pełnowymiarowe opakowanie, bo nie wiadomo czy będzie mi odpowiadał
|
|
|
|
|
#1667 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Odlewkę SKIN79 Lovely Girl BB Cream mogę podesłać, rozbierałyśmy kiedyś, trochę mi zostało. Cytat:
|
|
#1668 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() A tak swoja droga to faktycznie kosmetoholiczki z nas. Zna ktos dobrego terapeute? Moze by tak ustalic jakis harmonogram rozbiorek, zeby konto bankowe moglo odetchnac? Jestem za faza testow, zawsze mozna sie powymieniac na azjatyckim watku wymiankowym jak komus cos nie przypasuje
|
||
|
|
|
#1669 |
|
Rozeznanie
|
zygmusiu, dałabyś radę jutro zerknąć, czy coś z tych vita shake'ów zostało czy nic? bo chcę Ci zrobic przelew a nie wiem ile
|
|
|
|
#1670 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1671 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Zygmuś a mogłabyś mi zamówić od Ruby Misshę PC #13 20ml? Wiem, że o wiele proszę, ale to już nawet nie moja prośba a siostry Jak tylko mi odpiszesz to poleci przelew za nią. BB kremy od Skin79 (z serii oriental czy super+) jakoś mnie nie pociągają, nie wiem czemu bo opinie na blogach są całkiem pozytywne. Może kiedyś...
|
|
|
|
|
#1672 |
|
Raczkowanie
|
Zygmus dziękuję Ci bardzo że tak dbasz o mój portfel i walczyłaś o niższą cenę tego Innisfree
W arkuszu jeszcze nie ma mnie przy detox mask 2 sztuki, tak tylko przypominam, a jutro zrobię przelew
|
|
|
|
#1673 |
|
Raczkowanie
|
Zygmus , jakby nie było chętnych na kosmetyki pielęgnacyjne , które masz na wymianę to ja bym je wszystkie ( oprócz maseczki SkinFood Acorn Jelly) od Ciebie odkupiła gdyby była taka możliwość . Jak coś to daj znać.
|
|
|
|
#1674 | ||
|
Wtajemniczenie
|
No i nie jestem w stanie dalej uzupełniać arkusza, bo się zawiesił...
W kraju jest już Dr Jart Water Fuse, dziwne, bo innych rzeczy kupionych przed nim jeszcze nie ma. Kiss Me Heroine Make Essence In BB Cream kupiony 30 sierpnia nie został jeszcze nawet wysłany ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#1675 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1676 |
|
Wtajemniczenie
|
Przepraszam że pytam ale z zamówienia 10 zostało juz coś wysłane?pogubiłam się ostatnio cos
|
|
|
|
#1677 |
|
Rozeznanie
|
zygmusiu przepraszam, że marudzę, ale patrzyłas może, czy vita shake wszystkie się rozebrały? nie chcę Cię poganiac tylko mi głupio zalegac z przelewem i nie wiem na jaką kwotę go ostatecznie robic
przepraszam i dzięki z góry
|
|
|
|
#1678 |
|
Zakorzenienie
|
zygmus zrobiłam dopłatę za 10
|
#1679 |
|
Zakorzenienie
|
Ja śledziłam rozbiórkę Vita Shake i zostały rozebrane całe 2 opakowania Kiwi i 1 Cranberry.
|
#1680 |
|
Rozeznanie
|
rozumiem, dzięki
a nie byłoby chętnych na rozebranie drugiego opakowania cranberry? ja bym wzięła 4 saszetki...
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:59.

Ciężka sprawa