|
|
#4561 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXXII
ma takie koturny i gwiazdka wymiata ano biedna co kupiłaś chwal się ![]() Cytat:
Cytat:
, dziwne mało, to poszukam dziwniejszych ![]() ad2. jestem w tym niezła ![]() melduję, że omlet pożarty ![]() łołołoooo szczytowanko
|
|
|
#4562 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Teraz się chyba przerzucę na tę Joserę jednemu kotu , co bedzie jadł drugi czyli ten chory jeszcze nie wiem, ale na pewno coś innego niż dotąd ![]() Flo polecam zooplus , ja kupuję tam hurtowo żwir żarcie filtry do qwety, opłaca się wejdź i rozpacz się sama przesył od 99 zł free, można brać za pobraniem Cytat:
|
|
#4563 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie wicher ze hohoho ( bedzie mega burza,a w nocy na lotnisko
obwąchał mnie pan w piekarni - zaciągnął się jeesssssssss - fogle ten wicher był taki filmowy - Flo - buty totalnie w mim guście i kauczuk i rudie - i skarpety i hippie
|
|
|
|
#4564 |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Nie znam
A możesz rozwinąć? Może być na PW. Żywo mnie interesuje czym się charakteryzuje lek. wet. , który sie do niczego nie nadaje - znowu pracuję w gabinecie, nie chce popełniać tych samych błędów ![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
#4565 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jogurt z otrębami ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 20:55 ---------- Poprzedni post napisano o 20:51 ---------- ale burza
|
|
#4566 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no właśnie ja tylko stacjonarnie i już mnie to męczy, chcę zakupić hurtem i mieć trochę wolnego ![]() najgorsze, że gdzieś widziałam royala w promocyjnych opakowaniach (w necie) i nie pamiętam gdzie idem szukać Cytat:
![]()
|
|
|
#4567 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4568 |
|
Zakorzenienie
|
z czym do ludu, phi
|
#4569 | ||
|
perfumowy zawrót głowy
|
Cytat:
![]() niech dół szybko minie ja chyba już wolę, żeby była jesien, a nie tak jak dzis, pochmurno i duszno, blee Cytat:
ostatnio każda rozmowa z nią kończy się gadką o PIS, więc się rozłączamodwyk jak to u mnie, ale postaram się, potrzebne mi inne rzeczy, korektor, tusz, dobry krem, ciuchy jakieś, stanik cielisty,kaloszki itp. lista jest długa Ile wytrwam, któż to wie BC 50ml na zapas i odlewkę M7 ![]() Flo ja też polecam zooplus tylko paczka długo idzie... bo z Niemiec ale jak masz stadko to warto tam zamawiać. Teraz leci do mnie 12 kg karmy, na długo wystarczy
|
|
#4571 |
|
Zakorzenienie
|
frytek nie mogę, to na coś się muszę ślinić
Do wyboru byłojogurt z otrębami ![]() i śledzik z octu padło na jogurt ![]() u mnie się już uspokoiło, ale przedtem tak błyskało,że było jasno jak w dzień
|
#4572 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no chyba zamówię 2x 10 kg , bo to jak woda idzie ![]() Cytat:
z tego zestawu poproszę śledzika
|
|
|
#4573 |
|
perfumowy zawrót głowy
|
do mnie gls, ona ze 3 dni idzie do PL, potem następnego dnia jest u mnie ale warto czekać, ma dobre promocje na te karmy co biorę
|
#4574 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4576 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Haj
Zaraz spać idę
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#4577 |
|
Zakorzenienie
|
a dziękuję
![]() ![]() A ta Josera to dla kastratów/sterylizowanych kotów jest bo nie znalazłam znaczy na zooplus w opisie nie ma takiej info, chyba
|
|
#4578 | ||||||
|
Nindżopesz
|
Dziękować za wsie opinie i rady
![]() Cytat:
![]() 2. właśnie większość rozbebeszyłam i będą mocno nieozdobione ale do zatapiańców już się nie dostanę. No nic, na przyszłość będę wiedzieć. 3. jedno i drugie z allegro, żywica zwykła, modelarska. Ja lubię zjechane ale mam spaczony gust. Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:52 ---------- Poprzedni post napisano o 21:51 ---------- Flo, buty nr 1 mi się bardzo podobają ---------- Dopisano o 21:58 ---------- Poprzedni post napisano o 21:52 ---------- Cytat:
Za późno, poodklejałam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||||||
|
|
|
#4579 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
I mam gruby tyłek,ha!Tak dodam zapobiegawczo
![]() Dobranoc
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#4580 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4581 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ok rok temu tez to przechodziłam, aż chciało sie prasować ![]() Hmmm, nie cytowałam więcej Znów sprzątaliśmy cały wieczór nie mam siły, idę się ukompać
|
||
|
|
|
#4582 | |
|
Zakorzenienie
|
eeee już
![]() to żeś posiedziała na tym grubym ![]() Cytat:
![]() Tró
|
|
|
#4583 |
|
Zakorzenienie
|
Flo, 1 buty - super!
Ty się nie śmiej. Ja mówię poważnie. Fanki lubią czerwone róże. ![]() No i na co poodklejała? Nie uwierzycie co mnie dzisiaj spotkało. Mogę wyjść z roboty przed północą a zapowiadało się na nocną nasiadówkę, tak do 4 rano. Dobranoc.
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
|
|
|
#4584 | ||
|
Zakorzenienie
|
na krakvecie widze dla kastratów Josera Leger Light
a weź na próbę, musisz najpierw obczaić czy im będzie pasić ta karma ![]() acha.. widzę że nie ma Leger Light w zooplusie
|
|
#4585 |
|
grozi wypollizowaniem
|
red-widzisz ja nie wiedzialam ze jest zywica epo modelarska
dla mnie to istnieje tylko taka z marketona w kilku litrowych puchach i zawsze wydawało mi soe to ciurt za duzo do uzytku hobbistycznego .moj kolega robił raz łazienke z zatapianą podłoga takie redziowe wisiorki ino o duzej powierzchni ![]() ide szukac butów flo ![]() kupiłam dzis spontanicznie 2 metry rózowego tiulu..z mysla o weselu musze jeszcze pomyslec co z niego zrobic ..chyba sie omotam poprostu bedzie bardzo oryginalnie i za jedyne 11,98 zł ---------- Dopisano o 22:46 ---------- Poprzedni post napisano o 22:40 ---------- ide se narzeknąc
|
|
#4586 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4587 |
|
Zona najukochanszego Meza
|
Hej, hej, tez uwielbiam frytki z majonezem i cebula
najlepsze sa w Zandvoort aan Zee przy rynku
|
#4588 |
|
grozi wypollizowaniem
|
nie ficeu butuf floowych
![]() ---------- Dopisano o 22:53 ---------- Poprzedni post napisano o 22:51 ---------- pytanie biznesowe: -czy istnieje tanszy odpowiednik programu Photo shop?
|
|
#4589 | ||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
jestem inteligentna inaczej
spadła mi rączka od wiertary z balkonu, w piątek wieczorem, klucz do ogródka muszę pożyczać od sąsiadów z parteru.dziś wracałam po małym piwku, odważniejsza niż zwykle (ale mniej myśląca), no i zapukałam i poprosiłam o klucz. była 20, szarówka, w trawie do pół łydki mało co widać, w dodatku zapomniałam że mam szukać obok takiego jednego krzaka ![]() mimo wszystko szukałam, oczywiście nie znalazłam, oddałam klucz, i teraz będzie mi głupio prosić drugi raz ![]() w kinach, niedługo. taki kostiumowy matrix, wcale nie musi być dobry ![]() Cytat:
Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||
|
|
|
#4590 | ||
|
Zakorzenienie
|
To już zachęta na jutro
![]() Cytat:
Zdjęcia!!!! Cytat:
Też nienawidzę prosić sąsiadów o cokolwiek- stoję przed drzwiami, dzwonię i udaję, że mam obojętną minę, choć wiem, że wyglądam głupio, a potem jeszcze szelesty za drzwiami i- nie daj Boże, coś myka w wizjerze- wtedy już jestem ugotowana Weszłam w kupę- będzie kasa! Red- co z żabą?
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:51.

ma takie koturny i gwiazdka wymiata 
chwal się 

jestem w tym niezła 

Chiron ponoć jest bardzo fajny na staż i praktyki, koledzy ze starszych lat mi polecali, z niedoróbką stamtąd też się nie spotkałam, najsłynniejsza ichnia sprawa w sądzie jest kompletnie z 
za koty

idem szukać 

, dół jesienny połączony z remontowym i wspomagany przez przemijanie i starość 

No i na co poodklejała?