wymarzony pierścionek część XXI - Strona 106 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-09-06, 14:24   #3151
ButterBear
Zakorzenienie

Dot.: wymarzony pierścionek część XXI

Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość
Butter jaki masz fajny avatar
Dzięki

Hania

ButterBear jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-06, 14:38   #3152
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Ja w życiu nie robiłam tarty, a chodzi za mną od nie wiem kiedy. Teraz robię menu na cały tydzień, bo będę jechała z mężem do sklepu więc od razu kupię wszystko. Jeszcze miesiąc mamy w pracy kuchnię zamkniętą Trzeba samemu gotować.
Raz zrobisz i zaczniesz robić co chwila.
Z tartami jak z muffinkami- można sie wkręcić
Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość

Ja w sobotę , z okazji naszej rocznicy, robię przyjęcie, gdzie na kolację będą królowały tarty na słono
heh, dobra jesteś. Nawet rocznica jest pretekstem do impry z żarełkiem
Ja jeszcze NIGDY nie zrobiłam wystawnej kolacji na rocznicę.
hania811 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-06, 14:40   #3153
miskowa
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny z wizażu świetnie sobie same radzą w kuchni- nie potrzebują przepisów z blogu

A kiedy urodziny? Może dojdzie zegarek
ja tam często biorę przepisy z blogów, sama bym na wiele rzeczy nie wpadła

Cytat:
Napisane przez emi_lka Pokaż wiadomość

Czasem mam fazę i przeglądam blogi, nawet te, które już znam, zawsze coś nowego mi wpadnie w oko.

---------- Dopisano o 14:16 ---------- Poprzedni post napisano o 14:12 ----------

Mi tarta średnio wychodzi, np. z zakalcem...

Na francuskim cieście ok., ale to trochę oszukana tarta

Wczoraj skorzystałam z meksykańskiego tygodnia w Lidlu i kupiłam tortille, zrobiłam trochę oszukane quasedillas (tortille pszenne), ale wyszły pyszne. Do tego własnoręczna salsa.
ja też lubię przeglądać blogi, ale zauważyłam, że zwiększa to apetyt.
do tarty można też kupić gotowe ciasto kruche, co jako leniwiec często czynię.

Cytat:
No chciałabym jak najczęściej...ale to może się nie udać. Bez sensu, jak robię na obiad zwykłą zupę jarzynową....to nie będę zdjęć robić i przepsiu wstawiać

Ale na razie mam trochę zdjęć nazbieranych, na może z 10 rzeczy...Jako, że w weekend impreza z wyżerką, to będę miała kilka dodatkowych
wbrew pozorom dla kogoś te zwykłe rzeczy też mogą być niezwykłe, albo się okaże, że coś tam dodajesz po swojemu i dzięki temu ta prosta jarzynówka jest inna.

---------- Dopisano o 14:40 ---------- Poprzedni post napisano o 14:39 ----------

Cytat:
Napisane przez hania811 Pokaż wiadomość

a ja jeszcze w ogóle NIGDY nie zrobiłam wystawnej kolacji, bo na wystawną kolację to ja wolę iść do knajpy
miskowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-06, 14:42   #3154
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
No chciałabym jak najczęściej...ale to może się nie udać. Bez sensu, jak robię na obiad zwykłą zupę jarzynową....to nie będę zdjęć robić i przepsiu wstawiać

Ale na razie mam trochę zdjęć nazbieranych, na może z 10 rzeczy...Jako, że w weekend impreza z wyżerką, to będę miała kilka dodatkowych
Nie każdy umie zrobić "zwykłą" jarzynówkę. Takie przepisy tez sa bardzo w cenie
Stary 2011-09-06, 14:48   #3155
emi_lka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez miskowa Pokaż wiadomość

wbrew pozorom dla kogoś te zwykłe rzeczy też mogą być niezwykłe, albo się okaże, że coś tam dodajesz po swojemu i dzięki temu ta prosta jarzynówka jest inna.

---------- Dopisano o 14:40 ---------- Poprzedni post napisano o 14:39 ----------

a ja jeszcze w ogóle NIGDY nie zrobiłam wystawnej kolacji, bo na wystawną kolację to ja wolę iść do knajpy
No właśnie nie trafiłam na gotowe ciasto kruche, ale też szczególnie nie szukałam...

Pewnie to też kwestia definicji - dla jednych "normalne" będzie dla innych wystawne lub wyjątkowe.

---------- Dopisano o 14:48 ---------- Poprzedni post napisano o 14:46 ----------

Ja w sobotę chcę zrobić "wystawną" kolację, przyjeżdżają rodzice, teściowie... i nie wiem co, nie wiem jak...
emi_lka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-06, 14:49   #3156
miskowa
Zakorzenienie

Cytat:
No właśnie nie trafiłam na gotowe ciasto kruche, ale też szczególnie nie szukałam...

Pewnie to też kwestia definicji - dla jednych "normalne" będzie dla innych wystawne lub wyjątkowe.

na pewno jest w auchan, bo ja je tam kupuję, ale zwróć uwagę, że niektóre są słodkie. Zdarzyło mi się zrobić tartę z porem a ciasto było słodkie

---------- Dopisano o 14:49 ---------- Poprzedni post napisano o 14:48 ----------

Cytat:

---------- Dopisano o 14:48 ---------- Poprzedni post napisano o 14:46 ----------

Ja w sobotę chcę zrobić "wystawną" kolację, przyjeżdżają rodzice, teściowie... i nie wiem co, nie wiem jak...
ja jestem cienka w wystawnych daniach, podejrzewam że musisz zrobić coś na ciepło, jakieś mięso, w czym już zupełnie cienka jestem
Stary 2011-09-06, 14:52   #3157
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:

Zaprosilismy rodziców i świadków - myślę, że to całkiem miła okazja, żeby wspólnie posiedzieć i zjeść coś dobrego

Lubię zapraszać gości

Haniu, każdy ma jakiegoś bzika...

Cytat:

A ja wolę zrobić w domu...serio. Chociaż czasem lubie też skoczyć do knajpy

Hania

Stary 2011-09-06, 14:54   #3158
hania811
Zakorzenienie

Cytat:

w sumie prawidłowo.

Ja niestety nie mam gdzie do knajpy pójść bo u nas same podłe bezsmakowe śmierdziuchy- Geslerowa miałaby co robić

a sorry...jest jedna Hiszpańska- żarcie dobrej jakości ale ceny takie że ręce opadają.
Stary 2011-09-06, 15:12   #3159
emi_lka
Zakorzenienie

Cytat:
na pewno jest w auchan, bo ja je tam kupuję, ale zwróć uwagę, że niektóre są słodkie. Zdarzyło mi się zrobić tartę z porem a ciasto było słodkie

---------- Dopisano o 14:49 ---------- Poprzedni post napisano o 14:48 ----------

ja jestem cienka w wystawnych daniach, podejrzewam że musisz zrobić coś na ciepło, jakieś mięso, w czym już zupełnie cienka jestem

do auchan mi nie po drodze, rzadko bywam bardzo... na jakim dziale? w lodówkach gdzieś?

Co do kolacji to na pewno coś mięsnego plus przekąski, sałatki, ale
właśnie mam wątpliwości:
1. nie chcę powtarzać tego, co już kiedyś przy różnych okazjach robiłam
2. nie chcę za dużo czasu spędzić w kuchni
3. raczej muszę się nastawić na coś klasycznego i sprawdzonego, a nie eksperymenty ze względu na upodobania gości

---------- Dopisano o 15:12 ---------- Poprzedni post napisano o 14:56 ----------

Może zrobię schab nadziewany wędzonym serem i żurawiną, do tego pieczone ziemniaki z dynią i pindżur, jeśli mi się uda zrobić...
Stary 2011-09-06, 15:17   #3160
miskowa
Zakorzenienie

Cytat:
do auchan mi nie po drodze, rzadko bywam bardzo... na jakim dziale? w lodówkach gdzieś?

Co do kolacji to na pewno coś mięsnego plus przekąski, sałatki, ale
właśnie mam wątpliwości:
1. nie chcę powtarzać tego, co już kiedyś przy różnych okazjach robiłam
2. nie chcę za dużo czasu spędzić w kuchni
3. raczej muszę się nastawić na coś klasycznego i sprawdzonego, a nie eksperymenty ze względu na upodobania gości

---------- Dopisano o 15:12 ---------- Poprzedni post napisano o 14:56 ----------

Może zrobię schab nadziewany wędzonym serem i żurawiną, do tego pieczone ziemniaki z dynią i pindżur, jeśli mi się uda zrobić...
tak, w lodówkach, obok pierogów i garmażerki
Stary 2011-09-06, 15:17   #3161
carmelova
Zakorzenienie

Cytat:
Ja nie umiem zrobić dobrej pomidorówki. Nie wychodzi mi i już :/
Cytat:
Zaprosilismy rodziców i świadków - myślę, że to całkiem miła okazja, żeby wspólnie posiedzieć i zjeść coś dobrego

Lubię zapraszać gości

Haniu, każdy ma jakiegoś bzika...

A ja wolę zrobić w domu...serio. Chociaż czasem lubie też skoczyć do knajpy
Ale rodzina i znajomi mają z Tobą dobrze. My nie mamy warunków na takie imprezy - wynajmujemy kawalerkę i posiadamy tylko 2 krzesła
Minusem imprez w domu jest mycie naczyń, ale od czego są faceci
carmelova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-06, 15:21   #3162
emi_lka
Zakorzenienie

Cytat:

Ale rodzina i znajomi mają z Tobą dobrze. My nie mamy warunków na takie imprezy - wynajmujemy kawalerkę i posiadamy tylko 2 krzesła
Dokładnie! U nas to fucha TŻta. Dlatego ma pierwszeństwo przy wyborze płynu do mycia naczyń
Stary 2011-09-06, 15:24   #3163
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:

Sądząc po Twoim blogu, Twój TŻ też nie ma się najgorzej

Mój TŻ nie buntuje się przeciwko myciu naczyń

No nasze mieszkanie jest w stanie pomieścić najbliższą rodzinę (szczególnie, że rodzice TŻ nie są zaproszeni) lub trochę znajomych. Mamy też komfort posiadania jadalni

A propos naszej jadalni, ostatnio był u nas mąż mojej przyjaciółki, z którą widuję się raz na ruski rok. Oni są małżeństwem z dwójką małych dzieci... Wszedł, porozglądał się po wyremontowanym mieszkaniu, wsadził łeb do mojej ukochanej jadalni i walnął zdziwiony moim 'najulubieńszym tekstem' (który wzbudza we mnie agresję) : 'Nie widzę pokoju dla dziecka, nie chcecie mieć dzieci????' więc odpowiedziałam mu szybciutko 'chcemy, ale bardziej chcemy mieć jadalnię'....już nie powiedział ani słowa o dzieciach

Hania

Stary 2011-09-06, 15:31   #3164
carmelova
Zakorzenienie

Cytat:

No nasze mieszkanie jest w stanie pomieścić najbliższą rodzinę (szczególnie, że rodzice TŻ nie są zaproszeni) lub trochę znajomych. Mamy też komfort posiadania jadalni

A propos naszej jadalni, ostatnio był u nas mąż mojej przyjaciółki, z którą widuję się raz na ruski rok. Oni są małżeństwem z dwójką małych dzieci... Wszedł, porozglądał się po wyremontowanym mieszkaniu, wsadził łeb do mojej ukochanej jadalni i walnął zdziwiony moim 'najulubieńszym tekstem' (który wzbudza we mnie agresję) : 'Nie widzę pokoju dla dziecka, nie chcecie mieć dzieci????' więc odpowiedziałam mu szybciutko 'chcemy, ale bardziej chcemy mieć jadalnię'....już nie powiedział ani słowa o dzieciach
Układ, że ja gotuję, a on zmywa bardzo mu odpowiada

Świetny tekst Każdy ma inne priorytety i uważam, że wciskanie nosa w nieswoje sprawy wymagają właśnie takiej ciętej riposty

Stary 2011-09-06, 15:38   #3165
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Układ, że ja gotuję, a on zmywa bardzo mu odpowiada

Świetny tekst Każdy ma inne priorytety i uważam, że wciskanie nosa w nieswoje sprawy wymagają właśnie takiej ciętej riposty

Mój TŻ też jakoś nie narzeka na btaki układ

Wiesz co, mnie po pierwsze denerwuje wciskanie nosa w nieswoje sprawy, a po drugie dziwi mnie brak pomyślunku. Bo co gdybym nie mogła mieć dzieci? Chyba nie byłoby mi miło, gdyby każdy mnie ciągle pytał, kiedy będziemy mieć dzieci.... To moja prywatna sprawa...dlatego postanowiłam ucinać takie gadki absurdalnymi tekstami, a nie tłumaczeniem się!

Hania

Stary 2011-09-06, 15:41   #3166
miskowa
Zakorzenienie

Cytat:
Dokładnie! U nas to fucha TŻta. Dlatego ma pierwszeństwo przy wyborze płynu do mycia naczyń
u mnie to samo. Zawsze mu pozwalam wybrać SOBIE płyn

---------- Dopisano o 15:41 ---------- Poprzedni post napisano o 15:40 ----------

Cytat:
Mój TŻ też jakoś nie narzeka na btaki układ

Wiesz co, mnie po pierwsze denerwuje wciskanie nosa w nieswoje sprawy, a po drugie dziwi mnie brak pomyślunku. Bo co gdybym nie mogła mieć dzieci? Chyba nie byłoby mi miło, gdyby każdy mnie ciągle pytał, kiedy będziemy mieć dzieci.... To moja prywatna sprawa...dlatego postanowiłam ucinać takie gadki absurdalnymi tekstami, a nie tłumaczeniem się!
Od jakiegoś czasu zaczęłam tak odpowiadać, że nie mogę mieć przecież dzieci. To ty jeszcze nie wiesz? Mina ludzi bezcenna
Stary 2011-09-06, 15:41   #3167
emi_lka
Zakorzenienie

Krótko i na temat

Ostatnio zauważyłam, że młode małżeństwa z potomstwem chcą na siłę "przekonać" "zachęcić" do posiadania dzieci - denerwuje mnie to. Skoro to dla nich takie cudowne, to świetnie ale skoro my się nie garniemy, to chyba dla nas na razie nie jest świetne

No i moja mama - bardzo taktowna osoba, przez dwa lata niekomentująca kwestii dzieci ostatnio dwa razy w krótkim czasie do różnych osób wyrzekła, że ona teraz czeka na wnuki <od miesiąca jest na emeryturze>
Stary 2011-09-06, 15:45   #3168
hania811
Zakorzenienie

Mojemu mężowi pasuje tylko wyłącznie układ: On robi zakupy- ja gotuję i zmywam.
Stary 2011-09-06, 15:52   #3169
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Od jakiegoś czasu zaczęłam tak odpowiadać, że nie mogę mieć przecież dzieci. To ty jeszcze nie wiesz? Mina ludzi bezcenna
Ale to jest na prawdę jedyna odpowiedź, która ucina taką głupią gadkę

Cytat:
Krótko i na temat

Ostatnio zauważyłam, że młode małżeństwa z potomstwem chcą na siłę "przekonać" "zachęcić" do posiadania dzieci - denerwuje mnie to. Skoro to dla nich takie cudowne, to świetnie ale skoro my się nie garniemy, to chyba dla nas na razie nie jest świetne

No i moja mama - bardzo taktowna osoba, przez dwa lata niekomentująca kwestii dzieci ostatnio dwa razy w krótkim czasie do różnych osób wyrzekła, że ona teraz czeka na wnuki <od miesiąca jest na emeryturze>
O tak, młode, dzieciate małżeństwa bardzo propagują politykę prorodzinną...
Mój TŻ ostatnio na urodziny dostał życzenia, od kumpeli swojej siostry (dziewczyna była w ciąży) : dużo szczęścia i szybkiego powiększenia rodziny...ludzie nie mają taktu....

Emilko, mama się zaczyna nudzić na emeryturze...
Moi rodzice mają dwie wnuczki, więc jest spokój. Teściowa marudzi coś o wnukach, ale udaję, że jej nie słyszę

Hania

Stary 2011-09-06, 16:04   #3170
emi_lka
Zakorzenienie

Cytat:
Ale to jest na prawdę jedyna odpowiedź, która ucina taką głupią gadkę

O tak, młode, dzieciate małżeństwa bardzo propagują politykę prorodzinną...
Mój TŻ ostatnio na urodziny dostał życzenia, od kumpeli swojej siostry (dziewczyna była w ciąży) : dużo szczęścia i szybkiego powiększenia rodziny...ludzie nie mają taktu....

Emilko, mama się zaczyna nudzić na emeryturze...
Moi rodzice mają dwie wnuczki, więc jest spokój. Teściowa marudzi coś o wnukach, ale udaję, że jej nie słyszę
Na bezpośrednie pytania, które na szczęście zdarzają się bardzo rzadko odpowiadam najczęściej "Czas pokaże".

Nie biorę jej tekstów do siebie, zresztą one nie są do mnie
Stary 2011-09-06, 16:12   #3171
kotekk81
Zakorzenienie

Hej Hej Hello

Butter powiedz Tztowi ze nas nie interesuje "szata graficzna" bloga tylko Twoje przepisy

a na impreze zrobilam salatke "misz-masz", salatke z kurakiem w gyrosie z zupkami chinskimi, muffinki z pomidorami suszonymi i feta, Twoj ser z piekarnika z zurawina, pomidory z sosem czosnkowym i zoltym serem i na cieplo byly domowe hamburgery z sosami aa no i na slodko obowiazkowo tort - sama robilam , muffinki z gruszkami i ciasto japonskie a na drugi dzien na cieplo zrobilam shoarme z frytkami/ryzem salatka i te sosy

powiem nieskromnie ze bylo pysznie

a u nas uklad jest taki ze ja wymyslam, kupuje, gotuje i zmywam a to dlatego ze wszystko uwielbiam robic ale to nie oznacza ze robie to sama bo Tz jest rowniez wlaczony w "zabawe" hahaha

Podczas gdy obrabiasz mi tyłek nie zapomnij mnie w niego pocałować
kotekk81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-06, 16:21   #3172
emi_lka
Zakorzenienie

Grunt to obustronna akceptacja "układu".

---------- Dopisano o 16:21 ---------- Poprzedni post napisano o 16:20 ----------

Pamiętam, że pisałaś już o tych pomidorach - wrzucałaś może przepis?
Jaki tort upiekłaś?
Stary 2011-09-06, 17:57   #3173
chryja_bez_ryja
BAN stały

Dziewczyny sorry, że wcinam wam się w wątek, ale innego dot. pierścionków (aktywnego) nie widzą, więc mam pytanie: czy któraś z was widziała na żywo ten pierścionek bądź ma go?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg ring_4_-_1.jpg (25,6 KB, 20 załadowań)
chryja_bez_ryja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-06, 18:34   #3174
kotekk81
Zakorzenienie

Cytat:
Grunt to obustronna akceptacja "układu".

---------- Dopisano o 16:21 ---------- Poprzedni post napisano o 16:20 ----------

Pamiętam, że pisałaś już o tych pomidorach - wrzucałaś może przepis?
Jaki tort upiekłaś?

Emi przepis wrzucalam na nasz kulinarny a tort....hmmm taki zwyczajny - biszkopt+krem - ale u nas od zawsze robi sie ten tort czasem dodaje sie jakies "dodatki" typu galaretka czy owoce.....nic trudnego skoro ja go robie haha

Cytat:
Napisane przez chryja_bez_ryja Pokaż wiadomość
Dziewczyny sorry, że wcinam wam się w wątek, ale innego dot. pierścionków (aktywnego) nie widzą, więc mam pytanie: czy któraś z was widziała na żywo ten pierścionek bądź ma go?
hej w watek sie nie wcinasz tylko ze tu rozmawia sie o wszystkim tylko nie o pierscionkach ot taka mylaca nazwa....odnosnie pytanie to ja niestety nie widzialam na zywo tego pierscionka

Podczas gdy obrabiasz mi tyłek nie zapomnij mnie w niego pocałować
kotekk81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-06, 18:54   #3175
chryja_bez_ryja
BAN stały

Napisałam do sprzedawcy i przesłał mi real foto, nie spodziewałam się, że tak szybko
chryja_bez_ryja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-06, 18:55   #3176
goosia207
Zakorzenienie

Cześć

Emilko śliczna sukienka, a czemu zamazałaś męża?

Cytat:
Na pewno mi się jeszcze 10 razy zmieni, ale chciałabym coś kupić do Nowego Roku, bo potem będę miała milion innych spraw na głowie. Tak to jest jak się organizuje wesele na odległość.

Szkoda, że Dori już tu nie pisze. Brakuje mi jej.
w grudniu są dobre ceny

Cytat:
Powiedz mu, że dziewczyny z wizazu już się niecierpliwią

---------- Dopisano o 13:46 ---------- Poprzedni post napisano o 13:43 ----------

TŻ wybrał sobie zegarek na urodziny... i jak na złość nie ma go w Warszawie w obniżonej cenie... muszę zamówić i nie wiem, czy zdążą go dostarczyć przed urodzinami...

---------- Dopisano o 13:48 ---------- Poprzedni post napisano o 13:46 ----------

Oprócz tego okazuje się, że w dniu naszej rezerwacji nie będzie chyba w knajpce El Mariachi - a był to dodatkowy plus tego miejsca...
Pokaż zegarek.W jakiej cenie.Ja też chce mezowi kupić na 30-te urodziny.Mam jeszcze2,5 miesiąca na szukanie fajnego

Cytat:
Ot miałam pisać to samo

Cytat:

mi Tż ledwo obrączkę założył, a już zaczęły się setki pytań o dzieci co jest z tymi ludźmi, że innym do łóżka wchodzą?Jak będzie to będzie przecież wychowywać mojego dziecka nie będą to po co im ta informacja
najlepiej świeżo przed poczęciem

Cytat:
nie widziałam
Stary 2011-09-06, 19:05   #3177
carmelova
Zakorzenienie

Cytat:
nie widziałam, ciekawy pierścionek. Zapytaj może na wątku gdzie dziewczyny pokazują swoje "łupy"

Emilko
też bym chciała zobaczyć Twoje zdjęcie
Stary 2011-09-06, 19:15   #3178
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Haniu to jak z tartą się wkręce jak z muffinami to nieźle. Bo ja muffiny uwielbiam

Co do zakupów spożywczych, to moze to śmieszne ale uwielbiam je robić (z mężem, samej nie) bo bardzo mnie to odpręża i relaksuje. Dzis miałam ciężki dzień w pracy i.... od razu zakupki mi poprawiły humor.

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-06, 19:51   #3179
xzora
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asiuk Pokaż wiadomość
Biustonosz mam od Ewy Michalak (Effuniak). Nie ma go na stronie, więc nie pokażę. Jest panterkowy, wykończony koronką
jaki masz kolor panterki? część panterek była w kolekcji limitowanej, część w kolekcji zimowej, więc pewnie już się wyprzedały, dlatego nie ma na stronie. Ale na balkonetce pewnie znajdziesz swój model.

Cytat:
Napisane przez asiuk Pokaż wiadomość
Spodnie są fajne, bo mają podwyższony stan, przez co fajnie wyglądają np. z bluzką wpuszczoną do środka. Jest jednak minus - nie mają szlufki z tyłu na samym środku pleców, przez co ten pasek się podsuwa do góry i trzeba poprawiać
też chcę takie spodnie! ostatnio kupiłam sobie dwie koszule, jedną body i ona fajnie wygląda do spodni z niskim i średnim stanem i drugą normalną, którą noszę wypuszczoną, bo mi wyłazi. Przydały by mi się takie spodnie, zwłaszcze, że piszecie, że powiększają tyłek.
xzora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-06, 20:15   #3180
asiuk
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez xzora Pokaż wiadomość
jaki masz kolor panterki? część panterek była w kolekcji limitowanej, część w kolekcji zimowej, więc pewnie już się wyprzedały, dlatego nie ma na stronie. Ale na balkonetce pewnie znajdziesz swój model.
Jednak jest na stronie, nie zauważyłam: http://www.ewa-michalak.pl/product-p...-Panterka.html Ja kupiłam za 149 zł Na stronie i tak nie ma mojego rozmiaru (wg jej kalkulatora mam 70DD, ale kupiłam 75DD, bo i obwód, i miski w tym pierwszym były zdecydowanie za małe - zresztą pomagała mi bra-fitterka )

Ewunia

Staś

bloguję
asiuk jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości