|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3751 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Na lewo, na prawo, w górę i w dół – PMki sukien wybierają krój – PM 2012, cz. I
ja właśnie chcę wypróbować tą fryzurę za 3 tyg na weselu ale wątpie że mi ją zrobi bo mam za krótkie na dzień dzisiejszy
|
#3752 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Na lewo, na prawo, w górę i w dół – PMki sukien wybierają krój – PM 2012, cz. I
Cytat:
Cytat:
Kicia, Ty miałaś kiedyś w ogóle takie krótkie włosy? ![]() Cytat:
Edytowane przez tenebrosa Czas edycji: 2011-09-07 o 23:05 |
|||
|
|
|
#3753 |
|
Zakorzenienie
|
tak kochana i już odliczam dni na spotkanie z nożyczami żeby wróciły do tej długości dołączam fotkę stan z sierpnia 2010
![]() edit usunęłam zdjecie
14.07.2012 ![]() II kreseczki 23.11.2013 Edytowane przez (kicia) Czas edycji: 2011-09-07 o 23:53 |
|
|
|
#3754 |
|
Zakorzenienie
|
A co myślicie o takich ozdobnych opaskach na ślub?
Do welonu to może za dużo, ale tak myślę, że może na plener do rozpuszczonych włosów (i już pewnie bez welonu) bym ubrała
|
|
#3755 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
[1=95a9f5071e7d0cd6ef7dbab 6e353959a34994157_6057de0 215c7d;29260812]A Ty zdjęcia w sukni wklejałaś? Nie, w moim salonie nie można robić zdjęć w sukni do czasu, aż się nie zapłaci zaliczki... Choćby i zaraz Moja rodzina zaprasza A pendriva masz super ![]() Cytat:
![]() Co do kosztów: u nas 50 tys zł, za dwa dni (w drugim dopłacamy 20 zł), mamy 120 osób... Ale uwaga- fotografów mamy za darmo. Wisiorek za Waszymi radami zamawiam właśnie 10 mm, bo kolczyki mają 8 mm to niech chociaż jest odrobinkę większy... Świadkowie: u Nas siostra TŻa Jego świadkiem i kuzyn TŻa moim świadkiem (u mnie w rodzinie nie mam nikogo odpowiedniego, nikogo bliskiego i nikogo zaufanego). Też chciałam oglądać Tap Madl, ale rodzice spali, a ja nie mam w pokoju telewizora
|
||
|
|
|
#3756 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() http://tvnplayer.pl/odcinek,top-mode...2E01,3099.html
|
|
|
#3757 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kiciu bardzo ladnie Ci w tych krotkich wlosach Cytat:
ja teraz na pazdziernik planuje zrobic sobie fale/loki i sprawdzic jak dlugo mi wytrzymają. Jak od razy oklapną to na slub bede kombinowala cos z prostymi wlosami:P naturalnie mam lekko krecone wlosy po umyciu pod spodem mam takie loki, ze szok a z gory, od przedzialka nie chce sie niestety tak krecic:/ ale im są dluzsze tym lepeij wyglądaja ( od 2 lat zapuszczam i obecnie mam do polowy plecow), z przodu mam krotsze, bo cieniowane, co nie berdzo mi sie podoba. Chcialabym miec dlugie i rowne wlosy
|
||
|
|
|
#3758 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3759 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja ścięłam na podobną długość w marcu 2010 i rewelacyjnie się czułam z takimi włosami, bo wiadomo - im dłuższe, tym gorzej się układają. Potem też jeszcze kilka razy podcinałam, ale już nie tak krótko. Teraz twardo zapuszczam do ślubu. W sumie nie muszą być nie wiadomo jak długie, ale chcę je wyrównać do jednej długości, bo teraz są wycieniowane.
|
|
#3760 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dziękuje za opnie i myślę że ta fryzura bardziej do mnie pasuje bo jest tych włosów trohcę więcej a tak to takie oklapnięte nawet sobie nie wyobrażacie jak ja się będę cieszyła z głupiego ścięcia wlosów bo teraz to nie jestem ja
|
|
#3761 | ||
|
Zakorzenienie
|
Wizaż już pewnie śpi, a Gosza buszuje po necie
![]() Byliśmy na małym grillu u siostry mojej. Cytat:
I kochana zawsze lepiej się wygadać, nawet tutaj na forum ![]() Cytat:
Pisałyście o kosztach wesela. Moim marzeniem jest zmieścić się ze wszystkim do 40tys. A wesele planujemy na 120 os. Oj ciężko będzie!!!!! I postanowiliśmy w sprawie sypialni!!! Z racji tego, że meble sklepowe nam się nie podobają, a te które ewentualnie bierzemy pod uwagę kosztują majątek, postanowiliśmy robić sypialnię na zamówienie u stolarza. Sami wybierzemy drewno, sami sobie je zaprojektujemy (z pomocą stolarza oczywiście) i będziemy mogli obserwować etapy tworzenia naszych mebli no i będę miała łóżko z materacem na 180x200cm z szufladami
|
|
#3762 |
|
Zakorzenienie
|
Wy tu śpicie, a ja do pracy zaraz lecę
![]() Gratuluję PMkom co mają dzisiaj roczek do ślubu ![]() Za tydzień ja mam Musimy z Tż zmienić mieszkanie, bo obecne mamy tylko do końca września i codziennie jeździmy i oglądamy. Dlatego też nie mam czasu na wizaż Puki co jeszcze żadne nam nie przypadło do gustu. Dobrze, że już zaczęliśmy się rozglądać za jakimś.Miłego dzionka
|
#3763 |
|
Rozeznanie
|
Witam!!
Nattiv to ja jestem tą PMką, która ma dziś roczek do ślubu !!
|
|
|
|
#3764 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień doberek koleżanki-wizażanki
M_ilkaa gratulacje, teraz już coraz szybciej będzie Ci czas płynął ![]() Widziała,że gadałyście o włosach.Ja mam teraz takie do zapięcia stanika, wg mojej fryzjerki do maja mi urosną tak z 15 cm ![]() Cholery rosną mi bardzo szybko, mam grube i gęste włosy, ale szybko robią się klapnięte i wyglądam jakby mnie krowy wylizała Dlatego opracowałam plan: tydzień przd ślubem farbka (jestem zmuszona farbować), potem czesanie na ślub, a tydzień później obcinam na krótko ![]() mój TŻ woli, jak dziewczyny mają długie włosy ( no przynajmniej do ramion), ale widzi,że teraz z takimi długimi się męczę i jest ciekawy, jak będę wyglądała z krótkimi
|
|
|
|
#3765 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Laski
![]() Zaraz tez pędze do pracy ![]() a co do wlosow jeszcze to nawet nie wiecie ile moich znajomych plci męskiej powiedzialo mi, ze 100 razy bardziej podobają im sie dziewczyny z dlugimi wlosami, ze nawet najladniejsza dziewczyna w wlosach obcietych krotko odpada na starcie... no ja sie abslutnie z tym nie zgadzam bo niektorym dziewczynom jest wiele ladniej w krotkich niz w dlugich. Moj TZ na szczescie woli tez jak mam dlugie wlosy (wogole mi mowi, ze nie mam scinac ) a ja tez sie w takich najlepiej czuje
|
|
|
|
#3766 | |
|
Zakorzenienie
|
ale u mnie zimno
Cytat:
Nawet mnie już raz do fryzjera umówił
|
|
|
#3767 | |||
|
Zakorzenienie
|
Witajcie dziewczynki dzisiaj z rana!
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Co do tej sytuacji to był chyba pierwszy dzień od długiego czasu, że się nie widzieliśmy. Dziś rano jak wstałam mama od razu do mnie co się stało? Czy Tż pracuje na popołudnie? Czy się pokłóciliśmy? Aż byłam w szoku, że się tak przejmuje bo na początku jakoś wielką sympatią go nie darzyła. gratuluje Ja jeszcze trochę poczekam, a dłuży mi się jak cholera!!
Ślub 27. X. 2012Laura http://lb1f.lilypie.com/YodDp2.png Edytowane przez justyna_g4 Czas edycji: 2011-09-08 o 10:38 |
|||
|
|
|
#3768 |
|
Raczkowanie
|
Mój też lubi długie włosy, ja w sumie też.
Ja mam tylko taki problem, że jak tylko pomyślę o jakiejś zmianie w kwestii włosów to najczęściej ją realizuję. Czyli jak mnie najdzie na zmianę koloru to nie wytrzymuje - zmieniam, w tym roku np. miałam chyba 4 kolory w tym rudy a za zwyczaj jestem blondynką ![]() Jak mam chęć podciąć włosy - to to robię SAMA Jak mam chęć na coś w stylu grzywki na boczek - też to robię SAMA Czasem później żałuję a czasem jestem z siebie dumna ale generalnie jak tylko chcę jakiejś zmiany to muszę ją wprowadzić.Do ślubu zapuszczam i staram się nie farbować póki co odrost jest malutki bo na sierpniowe wesele kuzynki farbowałam czy wytrzymam nie wiem może być ciężko zwłaszcza jeśli pójdę do pracy ![]() justyna_g4 Ostatnia fryzura nawet fajna pozwoliłam sobie zapisać
05.05.2012 Nasz Ślub ![]() Edytowane przez Ania_M_ Czas edycji: 2011-09-08 o 09:42 |
|
|
|
#3769 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
U mnie też dziś zimno 15stopni i wieje zimny wiatr Wszystkim mającym dziś rok do ślubu gratuluję
|
#3770 | ||
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
u mnie tez zimno za oknem a teraz nadrabiam to, co naskrobałyście od wczoraj ![]() ---------- Dopisano o 09:53 ---------- Poprzedni post napisano o 09:42 ---------- Cytat:
)Cytat:
dlatego z wszelkimi kombinacjami na włosach wstrzymam się do ślubu. później coś pomyślę.
|
||
|
|
|
#3771 | |||
|
Zakorzenienie
|
Helooł
talkative2 89Madzia89 Mała999 agatusia88 annie_rosa M_ilkaa Lilith890502 dziewczyny gratuluję roku do ślubu ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
No i chyba obronę będę miała 14, 15 lub 16 września, czyli za tydzień
|
|
#3772 |
|
Zakorzenienie
|
A z moim facetem to się w kwestii włosów nie dogadam bo on jak to on stwierdził że mi ładnie i z krótkimi i z długimi i że lubi jak to się zmienia tzn mam krótkie potem trochę odrosną a potem znowu są krótkie. Że taka odmiana trochę
|
#3773 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hehe byłabym pierwszą osoba która by zobaczyla suknię ![]() tak w ogóle to witam ![]() pochmurno jak cholera :/ w kwestii włosów to tż lubi mnie i w długich i w krótszych no ale przed weselem nie obcinam już bo chcę żeby mi coś sensownego fryzjerka wymodziła na głowie
11.10.2005-RAZEM 10.10.2009r-ZARĘCZENI ![]() JAKO ŻONA ![]() 27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podejściem Edytowane przez madzia2306 Czas edycji: 2011-09-08 o 10:15 |
|
|
|
|
#3774 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry!
Cytat:
I do tej pory wspomina też jak miałam bardzo mocno wycieniowane, od samej góry. Może po ślubie się na coś takiego zdecyduję, teraz jednak chcę je wyrównać do jednej długości.Cytat:
Cytat:
Do fryzjerki chodzę cieniować, ale grzywka i farbowanie jest mojego autorstwa. I też pewnie nie wytrzymam, żeby nie farbować do ślubu. Nie robiłam tego prawie rok, ale na wiosnę nie wytrzymałam i musiałam nadać im w końcu konkretny kolor. Do ślubu też będą farbowane, bo mój naturalny jest taki nijaki - bardzo ciemny blond/bardzo jasny brąz z poblaskami rudego, eh, nawet trudno to określić. A w czerni się uwielbiam ![]() Zmykam do pracy!
|
|
#3775 |
|
Zakorzenienie
|
mój naturalny kolor włosów mam taki zrudziały bardzo nie fajny
|
#3776 |
|
Zadomowienie
|
Witam
![]() Gratuluję wszystkim roku do ślubu, mi się dłuży przeokropnie i czekam na 2 z przodu... ![]() Dziś pierwszy raz od dłuższego czasu wstałam o 7.00, bo zawsze wstawałam około 10.00 I czuję jakiś nadmiar energii Już nawet do lekarza i do dentysty zdążyłam zajechać Włosy... Wkleję Wam zdjęcie moich z liceum, które, jak już kiedyś pisałam, zas***a fryzjerka miała podciąć i obcięła ich 20 cm... Były jeszcze dłuższe, niż na zdjęciu, ale nie mam fotki niestety... Ale bardzo tęsknię za taką ich długością i nawet to, że kilka razy zamoczyły się w kiblu mi z perspektywy czasu nie przeszkadza Mam przedziałek na bok, kolor bez zmian (nigdy nie farbowałam) a TŻ uwielbia je takie długaśne
|
|
|
|
#3777 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3778 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi to się marzą do pasa, tak jak miała w gimnazjum, potem ścięłam do ramion i żałowałam okropnie. A teraz za cholerę nie chcą rosnąc bardziej. A podcinać co jakiś czas muszę, by kondycyjnie je wzmocnić. No i tak mi się zbliża wizyta u fryzjera i korci mnie, żeby wycieniować jeszcze przed obroną. Ale przed ślubem to nie jest dobry pomysł...Właśnie przesłuchuje nowy album Red Hit Chili Peppers. Fakt nie jest to to samo RHCP jak z czasów Mothers Milk, czy Blood Sugar Sex Magic, ale nadal ich uwielbiam i jako prezent po obronie kupuję sobie ich oryginalny nowy album Taki prezent sobie zrobię, a co!
|
|
#3779 |
|
Zakorzenienie
|
Heloł, heloł!
Do pooglądania przy porannej kawusi: http://lula.pl/lula/56,111788,102454...2011.html?bo=1 )
|
#3780 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:38.

ale to nie przejdzie bo w rozpuszczonych nie mogę iść.
albo na żywca pójdę i niech coś fryzjerka sama zrobi 

więc idę posłusznie co by łóżko się nie pogniewało i sprężyny mi w 

idealnie do niej pasowało
ale za 9 miesięcy wesele i co ja potem z włosami zrobię