|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1111 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Gwałtu rety, widać główkę! Pędem czas na porodówkę. Mamy IX/X 2011.
doczytałam o laktatorach
też będę mieć tą medelę elektryczną (mini electric) od kumpeli. Ma mi własnie jutro przygotować ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1112 |
Zakorzenienie
|
Cotka a ja myslałam ze Ty na wizyte sobi ejedziesz hehe a Ty z nadziejea na poród pognałas hihi -jescze troche i bedziesz miała syna nie stresuj sie ciesz sie końcówką ciązy takie chwile saniezastąpione-ja przynajmniej cieszę sie z każdego dnia bo nie wiem jak bedzie kiedys czy jeszcze sie uda itd zobaczysz jeszcze zatesknisz do brzuszka hehe
mój męza zakupił mi uwaga 6 zgrzewek wody mineralnej żeby było na zapas hehehe |
![]() ![]() |
![]() |
#1113 | |||||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() [ Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() też nieźle ![]()
![]() |
#1114 |
Zakorzenienie
|
Pozdrowienia od Pesteczki, dzisiaj zaczyna karmic malutka i pisze ze jest cala obolala
#1115 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() kurde trochę sobie poprasowałam i mi się nie chce już, ale może jeszcze troszkę się uda ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1116 |
Rozeznanie
|
a mi dziś gin podczas macanek powiedział, że go wystraszyłam 3 tyg wcześniej na wizycie
![]() ![]() no i pochwalił, że solidna ze mnie ciężarna, że widać że się zastosowałam bo brzuch podskoczył, mała już nie naciska tak mocno i że jest duża szansa że spokojnie doczekamy te 3 tyg ![]() ![]() żeby teraz nie było, że tak się oszczędzałam że się teraz przeterminuję ![]() tylko kurde na ktg nie chce mnie jeszcze wysyłać a ja się boję jak tam to moje łożysko daje radę ![]() pobrał mi ten wymaz na paciorka ![]() ![]() ![]() to idę jeszcze chwilkę ponadrabiać i spać bo padam
#1117 |
Zadomowienie
|
Wiadomosc od Moniki
Wkoncu mnie zostawili. 3 cm rozwarcia jestem pod gazem i TENS jeszcze cm i epidural. Wanny zajete. Trzymajcie kciuki. A ja czekam na ktg
#1118 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Dobrze, że się doczekała ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1119 |
Rozeznanie
|
![]() to teraz go przytul i ucałuj ![]() Mógł powiedzieć, że jak mu nie zaliczy, to żona myszami go poszczuje ![]() Ja też nigdy nie przewidywałam mieć prawka, bo wcale nie lubię być kierowcą. Ale mój ex prawie siłą mnie zmusił do zrobienia kursu (u jego ojca), który trwał 1,5 roku, bo czasu mi brakowało ![]() ![]() Martusia jaka ona piękna ![]() ![]() Stokrotko szkoda mi Ciebie ![]() ![]() I dobrze, że Monia już w szpitalu. Oby jej pomogli jak najszybciej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1120 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a mała Zuzia jest śliczna ![]() Cytat:
![]() ja sobie liczylam i moja mała powinna miec gdzies 3800 ![]() Cytat:
![]() jutro ja wypiore i zobaczymy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1121 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() stokrotka ![]() i wierzę że samo się zacznie i pójdzie szybko ![]() kurcze czy was też po wizytach i badaniu boli??? mój gin zawsze jakoś tak z wyczuciem badał bezboleśnie mimo że się zawsze spinam, a dziś to aż sykłam z bólu i cały czas mnie pobolewa w środku ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1122 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja jak prasowałam to dosc po 5 min miałam ,a le u mnei to był ten okres co było tak upalnie hehe a w czym pierzesz ciuszki? bo moje nei pachna i az sie tematem zainteresowałam i dowiedziałam sie ze po proszkowych rzeczach własnei nei ma zapachu bo sa delikatne i bezapahowe Cytat:
![]() nie pisałam tego do ciebie ze złą myslą-chciałam Cie pocieszyć A co do mnie no to moze inny stwór ze mnei ale do porodu mi nie spieszno i mysle ze czy to tydzień 36 czy 38 to raczej nie zmienie zdania -ja z tych co czekają cierplwie-wiem jaka mnie czeka nagroda to wytrzymam te dwa trzy tyg wiecej jak trzeba bedzie ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1123 |
Zakorzenienie
|
Aa2 nie odebrałam tego źle
![]() Po prostu wiem jak u mnie było i wiem jak to się zmieniło ![]() ![]() kurcze przyszła ta koleżanka. Cała załamana. Jak posłuchałam co opowiada to za głowę się aż złapałam- i wiem już że faceci w większości to świnie . Oczywiście coraz więcej wiadomości, czy to już? Na szczęście piszą koleżanki które wpadły do mnie w trakcie ciąży i odzywały się i wcześniej więc nawet przyjemne jest to zainteresowanie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1124 |
Rozeznanie
|
a kasia-buba
![]() Agnyska wiem jak wkurzające jest oblanie na takiej ✂✂✂✂✂✂✂e ![]() szkoda męża, mnie raz egzaminator oblał bo nie zgasła kontrolka od hamulca ręcznego, mimo że był spuszczony tylko nie opadł 0,5 cm do dołu i się kontrolka dalej paliła a słońce tak dawało po desce rozdzielczej że nie było jak zauważyć że się coś świeci...najpierw mnie oblał bo trzeba patrzeć co sygnalizują kontrolki a potem stwierdził że mogę złożyć zażalenie że miałam niesprawne auto podczas egzaminu ![]() ![]() ![]()
#1125 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:00 ---------- Poprzedni post napisano o 20:58 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1126 | |||||
kosmitka
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A czemu takie drogie u Was te badania? U nas paciorek kosztował chyba 20 zł. Nasz egzaminator od prawka też był powalony, wściekł się na laskę, której podpowiadali na egzaminie na łuku i oblal chyba 70% zdających. Ja wsiadałam po niej i wiedziałam, że będzie miał nerwa, ale jakoś tak go zagadałam, że zdałam. Konta bankowe mu sprzedawałam z ubezpieczeniami ![]() Chętnie bym teraz pojeździła, ale autka brak.
![]() ![]() |
![]() |
#1127 |
Rozeznanie
|
Jeja! Przed chwilą się przestraszyłam, że tak jak wcześniej Allegro, tak nam teraz Wizaż padł
![]() ![]() A w ogóle to cos mi się wydaje, że z tym Allegro to jakaś grubsza afera będzie. Tż wyczytał gdzieś w necie, że "powody awarii nadal nie znane" a telefon rzecznika prasowego od południa wyłączony... |
![]() ![]() |
![]() |
#1128 |
Zakorzenienie
|
![]() Męża przytuliłam, na otarcie łez zjedliśmy pyszną Milkę, bardzo dobre lekarstwo ![]() Układam na tym regale książki i układam, końca nie widać... Coś mi skurcze dają się we znaki, strasznie kłuje w dole, Benek szaleje (ale to może być po czekoladzie ![]() ![]() ![]() ![]() Allegro mi już działa ![]()
Joga z rana jak śmietana. Edytowane przez agnyska81 Czas edycji: 2011-09-08 o 20:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#1129 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1130 | ||||
Zakorzenienie
|
Padam już po wziycie u mamy i popołudniu w biegu, wiec po łebkach tylko przeleciałam co i jak, ale widzę, że nikt nie urodził
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cotuś ![]() Rzeczywiście beznadziejna sytuacja, że Ty się już nastawiłaś troche, a tu dupa ![]() Cytat:
![]() ![]() Kaska-buba witam ![]()
![]() |
#1131 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1132 |
Zakorzenienie
|
ale sie nażarłam
![]() Cotka no o ufff bo myśłąma ze źle odebrałaś co napisałam a ja w twej rozpaczy chciałam wskazac na te piekniejsze strony ![]() co do prawka i zdawania to fakt duzo zależy od tego na kof=go sie trafi, u mni ena egzaminie trzeba juz pokazywać było gdzie sprawdza sie olej , pokazac gdzie jakie światła itd no i na światłach z dwie osoby odpadły, babka oblała bo nie pokazała ze tablice sa podświetlane-masakra |
![]() ![]() |
![]() |
#1133 |
Zakorzenienie
|
Ale nudyyyy, zadna nie rodzi?????????
![]()
![]() |
#1134 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1135 |
kosmitka
|
A to mu nie zaszkodzi? = nie przeziębi się? bo jeszcze nawet 3 tygodni nie ma. A pogoda taka średnio przyjemna była.
Właśnie ![]() Nie wiem, czy ja nie mam za mało pokarmu, dzisiaj Franek był mega marudny, płakał, nie wiem o co chodzi.
![]() |
#1136 | |||||||
Rozeznanie
|
chcialam ci napisac o tych platkach+patyczkach w biedronce, ale doczytalam ze dziewczyny juz pisaly
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() rozmawiałam dzisiaj z kuzynką, miała dziś iść do gina i miał jej dać skierowanie na cc ale wkońcu się rozmyślił i kazał jej czekać i rodzić naturalnie ![]() ![]() ja chyba poprzestanę na podczytywaniu was bo jakoś nie umiem się do was wbić... mam nadzieję że jakbym miała jakieś pytania to pomożecie Dobranoc ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1137 |
Zakorzenienie
|
Witam z wieczorka....
![]() Cotka... Kobito Ty sie ciesz z tego rozwarcia bo jak 1,5-2 palce to jest 3-4 cm.. No to juz jest super nawet jesli musisz troszke poczekac... ![]() Ja w sumie cierpliwoscia nie grzesze ale zycze Ci jej jeszcze troszke ![]() Moze ta pelnia podziala ![]() Kaska-bubu...witam nowa mamusie ![]() Agnyska...szkoda ze tz sie nie udalo, niestety w pl ciezko jest zdac z pierwszym razem.. naprawde musisz miec wyjactkowe szczescie zeby tego dokonac ![]() martunia... Porod w sumie nie taki straszny ![]() ![]() Monia... No nareszcie... Kcciukaski zacisniete ![]() Stokrotka..Jak tam to twoje ktg... No i widze ze juz dalas sobie spokoj z nerwami.. ![]() co bedzie to bedzie... lulla....pozdrow od nas Pesteczke ![]() Bordana.....No to widze ze niezlego klocuszka bedziesz miala.. ![]() No ale najwazniejszy ze zdrowy... Ja rodzilam dziecko 4240 g i nie chce tego powtorzyc ![]() A zapowiedzieli mi juz ze mala nalezy do big size... ![]() Dlatego ja nie moge doczekac terminu bo naprawde tym razem nie dam rady urodzic ..wogole tutaj wcale mi nie miezyli miednicy a jestem pewna ze w `pl nie dali by mi rodzic takiego dziecka bo nie jestem do tego przystosowana..juz pisalam kiedys ze maly sie zaklinowal w kanale i to naprawde mocno... boje sie ![]() Chyba zaczne juz pic te maliny i ogolnie cos robic bo moja szyja to tez twarda sztuka, do tego tydzien temu bylo zero rozwarcia i mala w kanal nie byla wstawiona... W sumie jutro zaczynam 35 tydz.... ![]() tak..postanowione ...od jutra maliny ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1138 |
Zakorzenienie
|
Dziewczynki ja spadam, moze przespie skurcze bo cos sie rusza a tak mi sie niewygodnie pisze i siedzi
![]() ![]() ![]()
#1139 |
Zakorzenienie
|
Ja też śmigam spać ...
![]() Dobranoc mamuśki |
![]() ![]() |
![]() |
#1140 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mogę się pochwalić że mała Blanka waży 2300 ![]() cała reszta w porządeczku i szyjka i ktg i usg następna wizyta za 3tyg ![]() Na dniach zamawiam łóżeczko,o takie http://allegro.pl/kolyska-przystawka...799439026.html Potrzebuje dwa,no i walczę o cenne centymetry w domu ![]() pozdrawiam
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:07.