|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
Pokaż wyniki sondy: Na miejsce zlotu "czarownic" wybieram:
|
|||
| Łódź |
|
1 | 3,57% |
| Częstochowa |
|
10 | 35,71% |
| Kraków |
|
6 | 21,43% |
| Wrocław |
|
3 | 10,71% |
| Warszawa |
|
5 | 17,86% |
| Poznań |
|
3 | 10,71% |
| Głosujący: 28. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4771 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie majowo-czerwcowe 2011 - odsłona trzecia!
Cytat:
![]() Lolcia musze wypróbować Twoją tartę brzmi pysznie mniam mniam![]() ja sie zmywam do kąpania bo seba jest cały molry i ulany milion razy i kupa w majtorach ![]() wiec musi wcesniej byc wykąpany
|
|
#4772 |
|
Wtajemniczenie
|
chwale się, że małża nie ma a moje dziecko wykapane, nakarmione spi JUZ sobie w łóżeczku
![]() jak ja tego dokonałam ![]() ale dziękuje, dziękuje
|
#4773 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#4774 |
|
Wtajemniczenie
|
![]() no aż tak to nie, ale dziekuję ![]() czy SA na sali mamy karmiące mm i UU?
|
#4775 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no braaaawo ![]() A jak karmienie? ![]() Dla poprawy humoru: http://demotywatory.pl/3433078/Szybko-Uciekaj-mala
|
|
|
#4776 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() to teraz czas na... wizaż ![]() A ja mam zmartwienie... Kuba wczoraj i dzisiaj nie robił kupki nie wiem,możliwe,że przez kaszke?? no i oczywiście z piciem są problemy
|
|
|
|
|
#4777 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() własnie dziwnie...zjadł tylko ze 100 ml,ale biore pod uwagę fakt, że o 18 pociągnął mi z Uu ze dwa razy ogólnie w nocy wczoraj odwracał mi głowę od Uu, ale jeszcze jakoś je...a w dzień czasami go przystawiam, ale zazwyczaj kończy się to odwracaniem głowy...więc częściej jest butla pytanie moje czy jak mały robi jedna kupkę na dobę to jest ok? ????? bo przy samym Uu robił mi chyba z 6...a teraz robi jedna wielgachną... tak dziwnie mi z tym
|
|
#4778 | ||
|
Zakorzenienie
|
normalnie nie nadążam za Wami od paru dni
![]() wieka22 dziwna teoria z tym bebilonem pepti, nigdy o tym nie słyszałam ![]() Grazin my jednak też byliśmy na spacerku trzeba trochę tyłki przewietrzyć brawo za obroty ! antropia ![]() zdjęcia maluszków superaśne ---------- Dopisano o 19:32 ---------- Poprzedni post napisano o 19:30 ---------- Cytat:
Cytat:
nie bolą ? |
||
|
|
|
#4779 |
|
Zakorzenienie
|
Lolka a wiesz, że mnie sie smutno robi, że Gabik nie będzie już tylko na UU... a teraz jeszcze tulił się z nią i powiedział do niej to samo co ja mówię w kółko - żeby taka już na zawsze została i nie rosła
no to oboje mamy bzika na tym punkcie...Wiem, ze Wy macie te same marki ale wydawało mi się, ze to też ta sama marka co mój tż ma. Jeśli na A to jest moja ulubiona Paulizia; udzieliło mu ise od Gabci ![]() Grazin, sliczne zdjęcie !!!!!! grzyby jadłam wiele razy, ja wszyzstko wiem, nawet brukselke ostatnio, w ndz kwasnice.. nie ma rzeczy, której nie jadłam własciwie... Xanthippe; ja mam wrażenie, że białe są większe aniżeli te zielone. W realu u mnie nie było w tej promocji trójek więc wzięłam dwójki i zle zrobiłam
|
#4780 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() andziotku a Ty chcesz do kiedy karmic uu?
|
|
#4781 |
|
Wtajemniczenie
|
andziot
już nie bolą już nawet nie odciągam w dzień i mam dwa flaki...ale mleka jeszcze mam, gdyby tylko mały chciał to byśmy rozhulali na nowo mleczarnię...ale nie chce
|
#4782 |
|
Rozeznanie
|
Stas tez na mm robi jedna kupke dziennie , i to o tej samej porze
dzis obudził sie na jedzenie o 3 i o 6 i spalismu do 9.30 pierwszy raz tak długo i tez jakos mało je ,ale mam nadzieje ze to przejsciowegrazyna , zagłosowane Qrde pada cały dzien, bylismy na spacerku i zmokłam jak kura ,a wł9osy moje wygladaja jak stronki ja nigdy nie robiłam tarty pisałyscie ze macie mocnejsze @ po porodzie , u mnie jeszcez mniejszy niz był,a był maleńki
|
|
#4783 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ciekawe dlaczego
|
|
#4784 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() klask i: Tylko konsekwentnie i będzie dobrze.Cytat:
![]() Moja walczy ze snem w łóżeczku...Może zaśnie...Jestem, ale karmię piersią już tylko w nocy. W dzień bardzo rzadko. W końcu nadrobiłam... |
||||||
|
|
|
#4785 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Także myślę, że spoko Edzik zjadł 180! ml (w tym w 220ml były 3 miarki kleiku - swoją drogą stanowczo bardziej podpasował mu ryżowy niż kukurydziany...)
|
|
|
#4786 | |
|
Wtajemniczenie
|
nie wiem, ale smutno mi bardzo...
czuje, że to moja wina, że coś robię źle, że nie chce UU...ale nie wiem co...jeszcze te noce jakoś mnie na duchu podtrzymywały, ale jak dzisiaj w nocy mi głowę odwracał to poszłam do łazienki i się uraczyłam i się jeszcze mojemu małżowi bogu ducha winnemu oberwało....ah...szkoda gadać---------- Dopisano o 19:44 ---------- Poprzedni post napisano o 19:43 ---------- Cytat:
to gadaj mi tu ile kupek masz na dobę ?
|
|
#4787 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wydaje mi sie czy amarci dawno nie było?
|
|
#4788 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a z piciem tez mam problem..nie bardzo chce... daje mu zazwyczaj przed karmieniami bo mu się wtedy ssanie włącza i ssie wszystko co popadnie i po troszku jakoś pije...
|
|
#4789 |
|
Zakorzenienie
|
nie wiem,
ale na pewno przed powrotem do pracy przejdę na butle, bo nie chcę odciągać ... a Ty jak długo ??? dajesz jeszcze Sebie coś na pierdki ??? |
|
|
|
#4790 | |
|
Zakorzenienie
|
własnie ddoczytałam w regulaminie konkursu ze nie wygrywa tren co ma najwiecej klikniec tylko jury wybiera sposród 10 zdjec najwyzej ocenianych. sebus jest na 10 miejscu wiec musze sie utrzymac
jest nadzieja mała![]() ---------- Dopisano o 19:58 ---------- Poprzedni post napisano o 19:55 ---------- Cytat:
![]() ale dajesz Gabi czasem butle teraz no nie? ja dopóki bede w domu bede karmic. tak z 6 miesiecy na pewno. zobaczymy jak to bedzie ![]() na pierdki juz NIC nie dostaje od jakiegos czasu i jest spoko ![]() a Gabrysi dajesz?
|
|
#4791 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
dla Sebusia, ja tam już byłam zalogowana więc od razu leciało po 3 punkty ![]() Cytat:
![]() Witam się wieczorem mały dał mi dzisiaj popalić , nie wiem co mu jest czy to skok czy zęby nie dało się go w ogóle uspokoić, ehhh mam nadzieje że to szybko minie. ide zjeść kolacje i potańczyć zumbe ![]() miłego wieczoru
|
|
#4792 |
|
Wtajemniczenie
|
Antropia moj od zawsze robi jedna kupke. Jak byl karmiony tylko UU, jak byl karmiony UU i mm i jak jest tylko na mm tez tylko jedna kupka
Matall pieknie Edzik zajada ![]() Ja nie wiem o co chodzi mojemu synowi... podczas kapieli wszystko jest spoko, smiejemy sie, jest przyjemnie, a nagle zaczyna sie marudzenie i zaczyna plakac no i na szybko go plucze i jak jest na przewijaku to jest ok i fajnie... macie jakis pomysl o co mu chodzi?
|
#4793 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4794 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mm jeszcze nie miała w ustach, (mam puszkę enfamilu i czeka nieotwarta) właśnie jakiś czas nie dawałam już nic ale zaczęła bardzo się wiercić w nocy i puszcza serię więc kupiłam esputicon znów a Seba śpi Ci tak długo jeszcze ??????? bo mi się Gabul popsuł |
|
|
|
|
#4795 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a może małemu chłodno się robi? mi kiedyś zaczął popłakiwać jak mu brzuszka nie polewałam wodą...jak się skupiałam na myciu i zapominałam....a teraz pamietam i ciągle go chlapię ciepła woda i zadowolony ![]() ---------- Dopisano o 20:10 ---------- Poprzedni post napisano o 20:09 ---------- Gdzie amarcia ja się pytam?
|
|
#4796 |
|
Wtajemniczenie
|
No wlasnie chcialam dzisiaj by polezal w wodzie 37/38 stopni wiec brzuszek mial zamoczony tylko glowka wystawala, a nie byla jeszcze moczona...wiec, to ze mu zimno to odpada, ale za cieplo? Moze 37 to za ciepla woda?
---------- Dopisano o 19:13 ---------- Poprzedni post napisano o 19:12 ---------- no wlasnie Amarciu kom bek!
|
#4797 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i ta woda jest ciepła? bo ja leje 40 i mi się wydaje, że jeszcze letnia jest....a może mamy inne termometry....
|
|
#4798 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mi sebek śpi na brzuchu wiec z wypuszczaniem gazów chyba łatwiej.zdarza mi sie obudzic np koło 2 i potem o 5 ale raczej spi do 5... i potem do około 7 i dłuzej nie chce ale nie narzekammysle ze dwie pobudki w nocy to i tak nieźłe. tylko ja ostatnio chodze późno spac zawsze po północy wiec nie wysypiam sie zbytnio ![]() ---------- Dopisano o 20:29 ---------- Poprzedni post napisano o 20:23 ---------- Cytat:
my tak koło 37 kąpiemy jak jest wiecej to sebek sie tak jakos hmm zapowietrza jak go wkłądam i musze zimniejszej dolac obudził mi sie przy wkłądaniu do łożeczka ![]() wiec sie bujam z kapciem
|
|
#4799 |
|
Wtajemniczenie
|
Antropia no ciepla
40 za goraca ![]() hmmm...? Jaka temp. powinna miec woda?
|
#4800 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a w łazience ile masz stopni? moze antoś jest juz zmeczony jak go kąpiesz lub głodny no ciezko wyczuc
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:22.

wybieram:

nie wiem,możliwe,że przez kaszke?? no i oczywiście z piciem są problemy 

już nie bolą 

,ale mam nadzieje ze to przejsciowe
klask i: Tylko konsekwentnie i będzie dobrze.