|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4021 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Na lewo, na prawo, w górę i w dół – PMki sukien wybierają krój – PM 2012, cz. I
Cytat:
|
|
|
|
|
#4022 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Na lewo, na prawo, w górę i w dół – PMki sukien wybierają krój – PM 2012, cz. I
Witajcie dziewczynki. U mnie też pogoda raczej nie sprzyjająca. Miałam wstać o 8 i jak zwykle mi nie wyszło.
Cytat:
![]() ![]() : kciuki: mocno ściskam!!!Bardzo mi się podoba. Z jednej strony delikatna ale ma coś w sobie!! ![]() Cytat:
Nie ma się czego bać...ja już jestem po pierwszych i jak już wam pisałam jestem pozytywnie zaskoczona. JA mogłam się bać bo nie chodzę do kościoła a mieliśmy tam msze (16 osób i ksiądz). Ale powiem Ci, że mało kto wiedział co kiedy zrobić i powiedzieć wiec nie czułam się tak dziwnie. Też wczoraj wieczorem nie mogłam wejść na wizaz nie wiem czemu, ale już wszystko nadrobiłam. maly_czlowieczek zakochałam się w tych zdjęciach co wkleiłaś linka. Cały czas się zastanawiam jak wkomponować ten fiolet, żeby nie przesadzić ale na tych zdjęciach było fenomenalnie. Myślałam ostatnio o krawacie dla Tż (bo nie chce muszki) ale chyba nie będzie fioletowy...sama nie wiem
|
|
#4023 |
|
Zakorzenienie
|
no to powodzonka
|
|
|
|
#4024 |
|
Zakorzenienie
|
nie dziękuję rwnież za MagdzięS bo razem idziemy
![]() a jutro będziemy się odstresowywac idziemy do Madzi oglądac walkę Adamka
|
#4025 | |
|
Konto usunięte
|
ja też oglądałam
przyjemny, ale troszkę mi się dłużył![]() Z tego co w kinie oglądałam też Zła kobieta - dość przewidywalny ![]() I To tylko sex (przez neta ) ogólnie trochę tam się kochają, ale kilka zabawnych momentów było![]() ---------- Dopisano o 10:37 ---------- Poprzedni post napisano o 10:36 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#4026 |
|
Zakorzenienie
|
[1=95a9f5071e7d0cd6ef7dbab 6e353959a34994157_6057de0 215c7d;29298247]ja też oglądałam
przyjemny, ale troszkę mi się dłużył![]() Z tego co w kinie oglądałam też Zła kobieta - dość przewidywalny ![]() I To tylko sex (przez neta ) ogólnie trochę tam się kochają, ale kilka zabawnych momentów było![]() ---------- Dopisano o 10:37 ---------- Poprzedni post napisano o 10:36 ---------- a tak z ciekawości-znałyście się wcześniej czy dzięki forum takie fajne znajomości? [/QUOTE]wszystko zawdzięczamy wizażowi poznałysmy jeszcze jedną koleżankę ale z nią spotykamy się rzadziej bo mieszka ciut dalej a my mieszkamy od siebie 20 minut drogi nogami
11.10.2005-RAZEM 10.10.2009r-ZARĘCZENI ![]() JAKO ŻONA ![]() 27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podejściem Edytowane przez madzia2306 Czas edycji: 2011-09-09 o 10:45 |
|
|
|
#4027 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
mogę ja tez przymierzyc w salonie w nowym saczu
|
|
|
|
|
#4028 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
że ścigałam się z twoim żtem kto pierwszy dojdzie do ciebie :P ja szłam ze swoim zcikiem i przez jakiś tro wyścigowy górki pagórki itd. :P a do tego miałaś jakląś ulubiną sukienkę taką mini że że hej jaką ją pokazałaś to się okazało że to jest różowa sukienka z papieru :P i twoja koleżanka wzięła nożyczki zaczęła ją ciąć nożyczkami :P a ty w płacz że to ulubiona sukienka twojego tżcika na romantyczne wieczory ![]() przepraszam że tak nieskładnie ale jestem na szkoleniu i mamy krótką przerwę i tak tylko wpadłam :P
|
|
#4029 | |
|
Zakorzenienie
|
Czeeeeść dziewczyny
Szalony okres mam ostatnio, kredytu jak nie było tak nie ma, a we wtorek wylatujemy do tej nieszczęsnej Turcji kompletnie stracilibyśmy głowę. Ale na szczęście on nad wszystkim czuwa i możemy spokojnie jechać czekając na kolejne posunięcia banków. Masakra, mówię wam. Gdzieś pomiędzy tym wszystkim biegałam jeszcze za sandałkami i kostiumem na wyjazd, które nie sposób było zdobyć, bo w sklepach już same płaszcze i kozaki Ale w końcu kupiłam kostium na przecenie w Atlanticu, a sandałki na osiedlowym bazarku Krem z filtrem już też mam, więc praktycznie możemy jechać. Jeszcze tylko dzisiaj musimy kupić walutę i przewodnik, no i jutro musze się wylaszczyć u kosmetyczki ![]() Cytat:
TĘSKNIŁYŚCIE??? ![]() ooo, i chyba się jeszcze załapię na zakończenie wątku
Edytowane przez maxwelka Czas edycji: 2011-09-09 o 10:52 |
|
|
|
|
#4030 |
|
Zakorzenienie
|
madzia2306 w takim razie będzie Wam raźniej jak tak sobie pójdziecie we 2 pary
maxwelka mam nadzieję, że jak wrócicie to już kredyt będzie. |
|
|
|
#4031 | ||
|
Zadomowienie
|
Witam, melduję się i ja
Wczoraj również nie mogłam wejść na wizaż i już spanikowałam, że coś mi się zepsuło i jak TŻ rano dzwonił to mu mówię, że co ja zrobię bez Naszej grupy, jak ja tak ją kocham i nawet mnie nie wyśmiał, tylko powiedział grzecznie, że to na pewno przejściowe problemy i że jak włączę komp to już będzie wszystko działać... Kochany Chłopczyk...Cytat:
![]() Za miesiąc kursu - 4 spotkania po 1,5 godziny chyba od osoby... tenebrosa: zrobione! Uwaga, uwaga: zapisałam się i TŻa na kurs tańca! Ale będzie obciach, bo mamy drewniane nogi ![]() Cytat:
Dziś już lepiej i też chcę, żeby mi już przeszło... M_ilkaa: też pracowałam przy wykładaniu towaru, ale mam mieszane uczucia co do tej pracy. Brawo ![]() Chcę koka, ale to nie do końca przesądzone... A na drugi dzień niech goście padną z zachwytu, bo będę mieć rozpuszczone i wyprostowane ![]() Ja zaczynam jutro... Masakra Fioletowe dodatki: całkowicie nie mój kolor, ale butki PMka miała prześliczne Ja niestey muszę mieć buty całe (zakryty palec i pięta), bo takie są przesądy w mojej rodzinie i co najgorsze, już się parę razy sprawdziły.. ![]() Spadam, lecę do miasta, odwiedzić kumpelę w robocie i do swojej pracy, a przeziębienie nadal męczy... |
||
|
|
|
#4032 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4033 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4034 |
|
Zakorzenienie
|
No teoretycznie ostateczna opinia banku, na którym nam najbardziej zależy, powinna być dzisiaj do końca dnia, więc trzymajcie kciukasy!!!
Bo jedną opinię pozytywna już mamy, ale to akurat z banku, na którym nam najmniej zalezało A umowę kredytową i tak podpiszemy już po powrocie... Nie będziemy mieć do końca wolnych głów na urlop, ale trudno, takie życie. ---------- Dopisano o 09:05 ---------- Poprzedni post napisano o 09:03 ---------- Dzięki
|
|
|
|
#4035 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie jestem w stanie nadrobic tylu postów, bo zaraz uciekam do pracy. Dziś pracuję do 22.00, bo prowadzę dodatkowo w domu kultury sekcję filmową i mam zajęcia do późna. Maxwelko, zazdroszczę wakacji koniecznie prosimy o foty!!!!
|
|
|
|
|
#4036 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No ja już też nie dam rady nadrobić, tylko zaraz zajrzę na pierwszą stronę czy są jakieś nowe suknie ![]() Oj tak, wygrzeję się za wszystkie czasy. I foty będą oczywiście też
|
|
|
|
|
#4037 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja właśnie oglądałam na discowery jak robi się laserową korektę wzroku. Od samego patrzenia oczy bolą
|
|
#4038 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
i jeszcze niedaleko.ja chyba musze poszukać forum poznanianek ![]() ---------- Dopisano o 11:50 ---------- Poprzedni post napisano o 11:49 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4039 |
|
Zakorzenienie
|
A propo Oszukać przeznaczenie...
Wczoraj wracaliśmy z TŻtem z kina. Jechaliśmy takimi stawami, gdzie zawsze ciemno jest i trzeba uważać, bo droga wąska. Przed tym terenem jest przejazd kolejowy ze stopem. Gdzie z reguły nic nie jeździ, no ale na stopie każdy się zatrzymuje. Tak sobie jedziemy, TŻ hamuje przed torami, ale nie staje do końca i chce jechać dalej, a ja do niego "Uważaj!". Akurat jechał pociąg towarowy tak wolno i cichutko, że w samochodzie nie było nic słychać, a światła wyglądały jak latarnie drogowe i to TŻta zmyliło. Później powiedział, że na szczęście miał anioła stróża w samochodzie i zatrzymał się do końca. Oczywiście on tam zawsze staje, czy w dzień, czy w nocy, a wczoraj coś go pchnęło na te tory... A może to przez to, że chwilę przed rozmawialiśmy o moich porypanych snach ślubnych, o tym, że się boję, że nasze wesele się nie uda. Ze mam wątpliwości co do sali, zespołu, fotografa, że już sama nie wiem czego chcę i męczy mnie to strasznie. Im bliżej ślubu tym bardziej zastanawiam się nad jakością naszych usług. TŻ oczywiście mi mówi, że przecież sama ich wybierałam i byłam ich w 100% pewna, więc mam skończyć z takim myśleniem. A potem powiedział jeszcze, że nawet jeśli zespół byłby do dupy, jedzonko beznadziejne, a fotograf się nie pojawił, to i tak wszystko się uda i będziemy bardzo zadowoleni, bo będzie to najważniejszy dzień w naszym życiu, będzie to nasz dzień i nic nie jest w stanie go zepsuć!!! Tak to słowa mojego TŻta No i tak się zamyślił, że zapomniał o pociągu. Ale anioł stróż czuwał!
|
#4040 |
|
Zakorzenienie
|
gosza_m o kurde, jak dobrze,że udało się mu zatrzymać. aż mną zatrzęsło jak to przeczytałam
|
|
|
|
#4041 |
|
Podróżniczka
|
Witajcie! Wreszcie mam chwilę, normalnie co za dzień. Byłam rano u gin na usg. Wszystko u mnie w porządku!!
W poniedziałek idę jeszcze skonfrontować wyniki, ale wszystko wskazuje na to, że nie powinnam mieć problemów z poczęciem dzidzi ![]() Madziulka, przepraszam, że Ci rano nie odpisałam, ale mam trzy światy dzisiaj. Co do nauk to na szczęście nie mam kiedy o tym myśleć, ale trochę się stresuje Jakoś tak mi dziwnie Dobrze, że nie trzeba tam chodzić samemu bo chyba bym pękła ![]() [1=95a9f5071e7d0cd6ef7dbab 6e353959a34994157_6057de0 215c7d;29298247] a tak z ciekawości-znałyście się wcześniej czy dzięki forum takie fajne znajomości? [/QUOTE]Poznałyśmy się już jakiś czas temu. Jakby policzyć to już na prawdę dawno Na wątku częstochowianek. A jutro walka. ![]() Goszu, mieliście szczęście! Edytowane przez magdziaS Czas edycji: 2011-09-09 o 12:32 |
|
|
|
#4042 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dlatego jutro do Wrocławia jedziemy pociągiem, oby tylko on nie chciał się wykoleić... W ogóle myślmy jeszcze nigdy razem pociągiem nie jechali ( no może w podstawówce i gimnazjum do kina), ale żeby tak prywatnie razem to jeszcze nie Cytat:
|
|
#4043 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kurna ja muszę w tym miesiącu zrobić cytologię gosza niech coś czuwa nad Wami
|
|
#4044 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4045 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
my z Tż 2 razy jechaliśmy razem pociągiem: raz do jego kolegi, drugi raz do domu jak sprzedaliśmy poprzednie auto P.S. szerokiej i bezpiecznej drogi
|
||
|
|
|
#4046 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4047 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4048 |
|
Zakorzenienie
|
Podobno II grupa jest normą wśród osób współżyjących
i nie trzeba się martwić II grupą.
|
#4049 |
|
Zakorzenienie
|
moja gin powiedziała, że jeśli nie rodziłam dzieci powinnam mieć I ale II to nie tragedia gorzej by było jak będzie III
tak czy siak musicie mi przypominać żebym poszła, oby nie było jak ostatnio że po 8 miesiącach sie wybrałam
|
#4050 |
|
Zakorzenienie
|
A tak w ogóle to w przyszła środę 14 września o godz. 13.00 będziecie trzymać za mnie kciuki????
![]() Dzwonili do mnie dzisiaj z uczelni, mam wtedy obronę ![]() I teraz siedzę jak szalona i szukam odpowiedzi na pytania, które muszę wykuć do środy...
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:44.

No i dla mnie Woody zawsze taki "inteligentniejszy" się wydawał, no i jakościowo lepszy.

Ślub 27. X. 2012

) ogólnie trochę tam się kochają, ale kilka zabawnych momentów było

18.08.2010 - zaręczyny
ja właśnie się wykurowałam i mam nadzieję, że będę miała spokój na jakiś czas
Dziś już lepiej i też chcę, żeby mi już przeszło...

Ja robię raz do roku. Przyjemne nie jest, to fakt, ale trwa bardzo krótko
i szukam odpowiedzi na pytania, które muszę wykuć do środy...