Na lewo, na prawo, w górę i w dół – PMki sukien wybierają krój – PM 2012, cz. IX - Strona 135 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-09-09, 10:13   #4021
M_ilkaa
Rozeznanie

Dot.: Na lewo, na prawo, w górę i w dół – PMki sukien wybierają krój – PM 2012, cz. I

Cytat:
Napisane przez gosza_m Pokaż wiadomość
Dzień dobry Piątkowo!!

Nattiv : kciuki:
bardzo mocn4e za mamę. Będzie dobrze!!!!!

Jak lubicie Allena to bardzo polecam. W ogóle ten Paryż wyszedł mu taki cudowny. Ja się uśmiałam (nie tak jak na jakieś typowej komedii amerykańskiej, ale właśnie tak jak u Allena), mój TŻ też, aczkolwiek on za takimi filmami nie przepada. Po wyjściu z kina stwierdził, że było całkiem ok No i dla mnie Woody zawsze taki "inteligentniejszy" się wydawał, no i jakościowo lepszy.

Wczoraj wieczorem też miałam problem z wizażem, w ogóle mi się strony nie ładowały. Zadzwoniłam do TŻta, a u niego wizaż też nie działał. Więc to na co chciałam odpowiedzieć szlag trafił.
ja też oglądałam "O północy w Paryżu" z czystym sercem p o l e c a m
Stary 2011-09-09, 10:17   #4022
justyna_g4
Zakorzenienie

Dot.: Na lewo, na prawo, w górę i w dół – PMki sukien wybierają krój – PM 2012, cz. I

Witajcie dziewczynki. U mnie też pogoda raczej nie sprzyjająca. Miałam wstać o 8 i jak zwykle mi nie wyszło.

Cytat:
Napisane przez Nattiv Pokaż wiadomość
Proszę Was o kciuki jutro o godzinie 13 za moją mamę, bo będzie miała wszczepiany rozrusznik serca

: kciuki: mocno ściskam!!!

Cytat:
Napisane przez gosiulka22 Pokaż wiadomość
nowa kolekcja suknia 17
Bardzo mi się podoba. Z jednej strony delikatna ale ma coś w sobie!!

Cytat:
Napisane przez whitepower Pokaż wiadomość
tutaj wersja sukni z kolorowa szarfą przyszytej na gładko, u mnie docelowo ma byc podobnie tylko biała szarfa i szlufka z boku a nie na srodku..a moze i na srodku:P to mozna na samym koncu wybrac....
Nie widziałam pierwszej wersji ale ta z kolorową szarfą bardzo mi się podoba. Z tych wszystkich, które pokazałaś to własne ita jest według mnie najładniejsza.

Cytat:
Napisane przez madzia2306 Pokaż wiadomość
dzisiaj zaczynamy nauki, juz się boję co to będzie
Nie ma się czego bać...ja już jestem po pierwszych i jak już wam pisałam jestem pozytywnie zaskoczona. JA mogłam się bać bo nie chodzę do kościoła a mieliśmy tam msze (16 osób i ksiądz). Ale powiem Ci, że mało kto wiedział co kiedy zrobić i powiedzieć wiec nie czułam się tak dziwnie.

Też wczoraj wieczorem nie mogłam wejść na wizaz nie wiem czemu, ale już wszystko nadrobiłam.

maly_czlowieczek zakochałam się w tych zdjęciach co wkleiłaś linka. Cały czas się zastanawiam jak wkomponować ten fiolet, żeby nie przesadzić ale na tych zdjęciach było fenomenalnie. Myślałam ostatnio o krawacie dla Tż (bo nie chce muszki) ale chyba nie będzie fioletowy...sama nie wiem

Laura

http://lb1f.lilypie.com/YodDp2.png
justyna_g4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-09, 10:23   #4023
evoonia86
Zakorzenienie

Cytat:
no to powodzonka
Stary 2011-09-09, 10:36   #4024
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez evoonia86 Pokaż wiadomość
no to powodzonka
nie dziękuję rwnież za MagdzięS bo razem idziemy
a jutro będziemy się odstresowywac idziemy do Madzi oglądac walkę Adamka

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podejściem
madzia2306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-09, 10:37   #4025
95a9f5071e7d0cd6ef7dbab6e353959a34994157_6057de0215c7d
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez M_ilkaa Pokaż wiadomość
ja też oglądałam "O północy w Paryżu" z czystym sercem p o l e c a m
ja też oglądałam przyjemny, ale troszkę mi się dłużył

Z tego co w kinie oglądałam też Zła kobieta - dość przewidywalny

I To tylko sex (przez neta) ogólnie trochę tam się kochają, ale kilka zabawnych momentów było

---------- Dopisano o 10:37 ---------- Poprzedni post napisano o 10:36 ----------

Cytat:
nie dziękuję rwnież za MagdzięS bo razem idziemy
a jutro będziemy się odstresowywac idziemy do Madzi oglądac walkę Adamka
a tak z ciekawości-znałyście się wcześniej czy dzięki forum takie fajne znajomości?
95a9f5071e7d0cd6ef7dbab6e353959a34994157_6057de0215c7d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-09, 10:39   #4026
madzia2306
Zakorzenienie

[1=95a9f5071e7d0cd6ef7dbab 6e353959a34994157_6057de0 215c7d;29298247]ja też oglądałam przyjemny, ale troszkę mi się dłużył

Z tego co w kinie oglądałam też Zła kobieta - dość przewidywalny

I To tylko sex (przez neta) ogólnie trochę tam się kochają, ale kilka zabawnych momentów było

---------- Dopisano o 10:37 ---------- Poprzedni post napisano o 10:36 ----------

a tak z ciekawości-znałyście się wcześniej czy dzięki forum takie fajne znajomości?[/QUOTE]

wszystko zawdzięczamy wizażowi poznałysmy jeszcze jedną koleżankę ale z nią spotykamy się rzadziej bo mieszka ciut dalej a my mieszkamy od siebie 20 minut drogi nogami

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

Edytowane przez madzia2306
Czas edycji: 2011-09-09 o 10:45
Stary 2011-09-09, 10:44   #4027
gosiulka22
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez tenebrosa Pokaż wiadomość
gosiulka, ładnie się suknia prezentuje na modelce, ciekawe jak na żywo. Będziesz mierzyć w jakimś salonie? A mnie ciekawi jeszcze muzyczka, która leci w tle strony, zna któraś z Was tytuł tego utworu
ta suknia jesy dostepna w wypożyczalni w nowym targu a to sie dobrze składa bo planowałam wypozyczyć mogę ja tez przymierzyc w salonie w nowym saczu
gosiulka22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-09, 10:46   #4028
jagodzia133
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez whitepower Pokaż wiadomość
tutaj wersja sukni z kolorowa szarfą przyszytej na gładko, u mnie docelowo ma byc podobnie tylko biała szarfa i szlufka z boku a nie na srodku..a moze i na srodku:P to mozna na samym koncu wybrac....
śliczna i super w niej wyglądasz
Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
Dzień dobry

dotki to już od lipca tu nie widziałam
NightButterfly też gdzieś się zagubiła

A maxwelka była we wtorek chyba. Widocznie w pracy nie może korzystać a po nie ma czasu

No to jestem ciekawa co Ci się tam śniło z nami

---------- Dopisano o 09:52 ---------- Poprzedni post napisano o 09:50 ----------

a tak w ogóle za 10dni 2 z przodu się pojawi
heh porypany sen że ścigałam się z twoim żtem kto pierwszy dojdzie do ciebie :P ja szłam ze swoim zcikiem i przez jakiś tro wyścigowy górki pagórki itd. :P a do tego miałaś jakląś ulubiną sukienkę taką mini że że hej jaką ją pokazałaś to się okazało że to jest różowa sukienka z papieru :P i twoja koleżanka wzięła nożyczki zaczęła ją ciąć nożyczkami :P a ty w płacz że to ulubiona sukienka twojego tżcika na romantyczne wieczory
przepraszam że tak nieskładnie ale jestem na szkoleniu i mamy krótką przerwę i tak tylko wpadłam :P
Lili & Gabryś

jagodzia133 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-09, 10:51   #4029
maxwelka
Zakorzenienie

GG do maxwelka Send a message via Skype™ to maxwelka

Czeeeeść dziewczyny Szalony okres mam ostatnio, kredytu jak nie było tak nie ma, a we wtorek wylatujemy do tej nieszczęsnej Turcji Gdyby nie nasz doradca kredytowy, który jest cudowny, wszystko za nas załatwia i gdybym nie była mężatką, to bym za niego wyszła kompletnie stracilibyśmy głowę. Ale na szczęście on nad wszystkim czuwa i możemy spokojnie jechać czekając na kolejne posunięcia banków. Masakra, mówię wam. Gdzieś pomiędzy tym wszystkim biegałam jeszcze za sandałkami i kostiumem na wyjazd, które nie sposób było zdobyć, bo w sklepach już same płaszcze i kozaki Ale w końcu kupiłam kostium na przecenie w Atlanticu, a sandałki na osiedlowym bazarku Krem z filtrem już też mam, więc praktycznie możemy jechać. Jeszcze tylko dzisiaj musimy kupić walutę i przewodnik, no i jutro musze się wylaszczyć u kosmetyczki

Cytat:
A maxwelka była we wtorek chyba. Widocznie w pracy nie może korzystać a po nie ma czasu
Kto mnie szukał czego chciał?

TĘSKNIŁYŚCIE???

ooo, i chyba się jeszcze załapię na zakończenie wątku

Edytowane przez maxwelka
Czas edycji: 2011-09-09 o 10:52
maxwelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-09, 10:57   #4030
evoonia86
Zakorzenienie

madzia2306 w takim razie będzie Wam raźniej jak tak sobie pójdziecie we 2 pary my trochę żałowaliśmy, że bylismy sam na tych naukach, bo wokół przychodziło sporo takich znajomych.

maxwelka mam nadzieję, że jak wrócicie to już kredyt będzie.
Stary 2011-09-09, 10:58   #4031
Wiktusiaczek
Zadomowienie

Witam, melduję się i ja Wczoraj również nie mogłam wejść na wizaż i już spanikowałam, że coś mi się zepsuło i jak TŻ rano dzwonił to mu mówię, że co ja zrobię bez Naszej grupy, jak ja tak ją kocham i nawet mnie nie wyśmiał, tylko powiedział grzecznie, że to na pewno przejściowe problemy i że jak włączę komp to już będzie wszystko działać... Kochany Chłopczyk...

Cytat:
Napisane przez Nattiv Pokaż wiadomość
Proszę Was o kciuki jutro o godzinie 13 za moją mamę, bo będzie miała wszczepiany rozrusznik serca
Trzymam najmocniejsze kciuki...

Cytat:
ale to 80 zł za zajęcia czy za cały kurs
Za miesiąc kursu - 4 spotkania po 1,5 godziny chyba od osoby...

tenebrosa: zrobione! Uwaga, uwaga: zapisałam się i TŻa na kurs tańca! Ale będzie obciach, bo mamy drewniane nogi

Cytat:
Napisane przez kasioonya Pokaż wiadomość
Współczuję przeziębienia ja właśnie się wykurowałam i mam nadzieję, że będę miała spokój na jakiś czas Spokojnej pracy i grzecznych pacjentów
Dziś już lepiej i też chcę, żeby mi już przeszło...

M_ilkaa: też pracowałam przy wykładaniu towaru, ale mam mieszane uczucia co do tej pracy.

Cytat:
Napisane przez kindziulindzia Pokaż wiadomość
wzięłam obie
Brawo

Cytat:
Napisane przez __Paulinka__ Pokaż wiadomość
a co planujesz zrobic sobie z wlosami na slub?
Chcę koka, ale to nie do końca przesądzone... A na drugi dzień niech goście padną z zachwytu, bo będę mieć rozpuszczone i wyprostowane

Cytat:
Ja zaczynam jutro... Masakra

Fioletowe dodatki: całkowicie nie mój kolor, ale butki PMka miała prześliczne
Ja niestey muszę mieć buty całe (zakryty palec i pięta), bo takie są przesądy w mojej rodzinie i co najgorsze, już się parę razy sprawdziły.. Chociaż uważam, ze to na pewno nie przez buty, ale nie przegadam mamusi, więc trudno - nadrobię na poprawinach

Spadam, lecę do miasta, odwiedzić kumpelę w robocie i do swojej pracy, a przeziębienie nadal męczy...
Wiktusiaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-09, 10:59   #4032
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Wiktusiaczek Pokaż wiadomość
Witam, melduję się i ja Wczoraj również nie mogłam wejść na wizaż i już spanikowałam, że coś mi się zepsuło i jak TŻ rano dzwonił to mu mówię, że co ja zrobię bez Naszej grupy, jak ja tak ją kocham i nawet mnie nie wyśmiał, tylko powiedział grzecznie, że to na pewno przejściowe problemy i że jak włączę komp to już będzie wszystko działać... Kochany Chłopczyk...

Trzymam najmocniejsze kciuki...

Za miesiąc kursu - 4 spotkania po 1,5 godziny chyba od osoby...

tenebrosa: zrobione! Uwaga, uwaga: zapisałam się i TŻa na kurs tańca! Ale będzie obciach, bo mamy drewniane nogi

Dziś już lepiej i też chcę, żeby mi już przeszło...

M_ilkaa: też pracowałam przy wykładaniu towaru, ale mam mieszane uczucia co do tej pracy.

Brawo

Chcę koka, ale to nie do końca przesądzone... A na drugi dzień niech goście padną z zachwytu, bo będę mieć rozpuszczone i wyprostowane

Ja zaczynam jutro... Masakra

Fioletowe dodatki: całkowicie nie mój kolor, ale butki PMka miała prześliczne
Ja niestey muszę mieć buty całe (zakryty palec i pięta), bo takie są przesądy w mojej rodzinie i co najgorsze, już się parę razy sprawdziły.. Chociaż uważam, ze to na pewno nie przez buty, ale nie przegadam mamusi, więc trudno - nadrobię na poprawinach

Spadam, lecę do miasta, odwiedzić kumpelę w robocie i do swojej pracy, a przeziębienie nadal męczy...
a cóż to za przesąd jest dotyczący butów?

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

Stary 2011-09-09, 11:02   #4033
Wiktusiaczek
Zadomowienie

Cytat:
a cóż to za przesąd jest dotyczący butów?
Przez otwarte palce ucieka miłość, a niezasłoniętą piętę kasa...

Maxwelko: udanego wyjazdu
Wiktusiaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-09, 11:05   #4034
maxwelka
Zakorzenienie

Cytat:
maxwelka mam nadzieję, że jak wrócicie to już kredyt będzie.
No teoretycznie ostateczna opinia banku, na którym nam najbardziej zależy, powinna być dzisiaj do końca dnia, więc trzymajcie kciukasy!!!

Bo jedną opinię pozytywna już mamy, ale to akurat z banku, na którym nam najmniej zalezało

A umowę kredytową i tak podpiszemy już po powrocie... Nie będziemy mieć do końca wolnych głów na urlop, ale trudno, takie życie.

---------- Dopisano o 09:05 ---------- Poprzedni post napisano o 09:03 ----------

Cytat:
Napisane przez Wiktusiaczek Pokaż wiadomość
Maxwelko: udanego wyjazdu
Dzięki Wylatujemy dopiero we wtorek, więc jeszcze w międzyczasie opiszę wam tu moją jutrzejszą wizytę u kosmetyczki i pierwszy w życiu brazylijski wosk
Stary 2011-09-09, 11:05   #4035
kilianna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maxwelka Pokaż wiadomość
Czeeeeść dziewczyny Szalony okres mam ostatnio, kredytu jak nie było tak nie ma, a we wtorek wylatujemy do tej nieszczęsnej Turcji Gdyby nie nasz doradca kredytowy, który jest cudowny, wszystko za nas załatwia i gdybym nie była mężatką, to bym za niego wyszła kompletnie stracilibyśmy głowę. Ale na szczęście on nad wszystkim czuwa i możemy spokojnie jechać czekając na kolejne posunięcia banków. Masakra, mówię wam. Gdzieś pomiędzy tym wszystkim biegałam jeszcze za sandałkami i kostiumem na wyjazd, które nie sposób było zdobyć, bo w sklepach już same płaszcze i kozaki Ale w końcu kupiłam kostium na przecenie w Atlanticu, a sandałki na osiedlowym bazarku Krem z filtrem już też mam, więc praktycznie możemy jechać. Jeszcze tylko dzisiaj musimy kupić walutę i przewodnik, no i jutro musze się wylaszczyć u kosmetyczki

Kto mnie szukał czego chciał?

TĘSKNIŁYŚCIE???

ooo, i chyba się jeszcze załapię na zakończenie wątku
ja również witam po długiej niedyspozycji nie jestem w stanie nadrobic tylu postów, bo zaraz uciekam do pracy. Dziś pracuję do 22.00, bo prowadzę dodatkowo w domu kultury sekcję filmową i mam zajęcia do późna.

Maxwelko, zazdroszczę wakacji my tu będziemy marzły, a Ty wygrzejesz sie za wszystkie czasy koniecznie prosimy o foty!!!!
kilianna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-09, 11:09   #4036
maxwelka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kilianna Pokaż wiadomość
ja również witam po długiej niedyspozycji nie jestem w stanie nadrobic tylu postów, bo zaraz uciekam do pracy. Dziś pracuję do 22.00, bo prowadzę dodatkowo w domu kultury sekcję filmową i mam zajęcia do późna.

Maxwelko, zazdroszczę wakacji my tu będziemy marzły, a Ty wygrzejesz sie za wszystkie czasy koniecznie prosimy o foty!!!!

No ja już też nie dam rady nadrobić, tylko zaraz zajrzę na pierwszą stronę czy są jakieś nowe suknie

Oj tak, wygrzeję się za wszystkie czasy. I foty będą oczywiście też
Stary 2011-09-09, 11:46   #4037
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jagodzia133 Pokaż wiadomość
śliczna i super w niej wyglądasz

heh porypany sen że ścigałam się z twoim żtem kto pierwszy dojdzie do ciebie :P ja szłam ze swoim zcikiem i przez jakiś tro wyścigowy górki pagórki itd. :P a do tego miałaś jakląś ulubiną sukienkę taką mini że że hej jaką ją pokazałaś to się okazało że to jest różowa sukienka z papieru :P i twoja koleżanka wzięła nożyczki zaczęła ją ciąć nożyczkami :P a ty w płacz że to ulubiona sukienka twojego tżcika na romantyczne wieczory
przepraszam że tak nieskładnie ale jestem na szkoleniu i mamy krótką przerwę i tak tylko wpadłam :P
Nie no myślałam że padne jak to przeczytałam. Super masz sny

A ja właśnie oglądałam na discowery jak robi się laserową korektę wzroku. Od samego patrzenia oczy bolą
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-09, 11:50   #4038
95a9f5071e7d0cd6ef7dbab6e353959a34994157_6057de0215c7d
Konto usunięte

Cytat:
wszystko zawdzięczamy wizażowi poznałysmy jeszcze jedną koleżankę ale z nią spotykamy się rzadziej bo mieszka ciut dalej a my mieszkamy od siebie 20 minut drogi nogami
no to super i jeszcze niedaleko.

ja chyba musze poszukać forum poznanianek

---------- Dopisano o 11:50 ---------- Poprzedni post napisano o 11:49 ----------

Cytat:
Nie no myślałam że padne jak to przeczytałam. Super masz sny

A ja właśnie oglądałam na discowery jak robi się laserową korektę wzroku. Od samego patrzenia oczy bolą
oczy bolą jak sie patrzy na korekcję w oszukać przeznaczenie 5
95a9f5071e7d0cd6ef7dbab6e353959a34994157_6057de0215c7d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-09, 12:02   #4039
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

A propo Oszukać przeznaczenie...
Wczoraj wracaliśmy z TŻtem z kina. Jechaliśmy takimi stawami, gdzie zawsze ciemno jest i trzeba uważać, bo droga wąska. Przed tym terenem jest przejazd kolejowy ze stopem. Gdzie z reguły nic nie jeździ, no ale na stopie każdy się zatrzymuje. Tak sobie jedziemy, TŻ hamuje przed torami, ale nie staje do końca i chce jechać dalej, a ja do niego "Uważaj!". Akurat jechał pociąg towarowy tak wolno i cichutko, że w samochodzie nie było nic słychać, a światła wyglądały jak latarnie drogowe i to TŻta zmyliło. Później powiedział, że na szczęście miał anioła stróża w samochodzie i zatrzymał się do końca. Oczywiście on tam zawsze staje, czy w dzień, czy w nocy, a wczoraj coś go pchnęło na te tory...

A może to przez to, że chwilę przed rozmawialiśmy o moich porypanych snach ślubnych, o tym, że się boję, że nasze wesele się nie uda. Ze mam wątpliwości co do sali, zespołu, fotografa, że już sama nie wiem czego chcę i męczy mnie to strasznie. Im bliżej ślubu tym bardziej zastanawiam się nad jakością naszych usług. TŻ oczywiście mi mówi, że przecież sama ich wybierałam i byłam ich w 100% pewna, więc mam skończyć z takim myśleniem. A potem powiedział jeszcze, że nawet jeśli zespół byłby do dupy, jedzonko beznadziejne, a fotograf się nie pojawił, to i tak wszystko się uda i będziemy bardzo zadowoleni, bo będzie to najważniejszy dzień w naszym życiu, będzie to nasz dzień i nic nie jest w stanie go zepsuć!!! Tak to słowa mojego TŻta Poem jeszcze dodał, że najważniejszy dzień poza dniami urodzin naszych dzieci No i tak się zamyślił, że zapomniał o pociągu. Ale anioł stróż czuwał!

Pick me. Choose me. Love me

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
gosza_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-09, 12:12   #4040
evoonia86
Zakorzenienie

gosza_m o kurde, jak dobrze,że udało się mu zatrzymać. aż mną zatrzęsło jak to przeczytałam
Stary 2011-09-09, 12:30   #4041
magdziaS
Podróżniczka

Witajcie! Wreszcie mam chwilę, normalnie co za dzień. Byłam rano u gin na usg. Wszystko u mnie w porządku!! Wszystko działa normalnie W poniedziałek idę jeszcze skonfrontować wyniki, ale wszystko wskazuje na to, że nie powinnam mieć problemów z poczęciem dzidzi

Cytat:
Madziulka, przepraszam, że Ci rano nie odpisałam, ale mam trzy światy dzisiaj.
Co do nauk to na szczęście nie mam kiedy o tym myśleć, ale trochę się stresuje Jakoś tak mi dziwnie Dobrze, że nie trzeba tam chodzić samemu bo chyba bym pękła

[1=95a9f5071e7d0cd6ef7dbab 6e353959a34994157_6057de0 215c7d;29298247]
a tak z ciekawości-znałyście się wcześniej czy dzięki forum takie fajne znajomości?[/QUOTE]

Poznałyśmy się już jakiś czas temu. Jakby policzyć to już na prawdę dawno
Na wątku częstochowianek. No i jak wspomniała Madzia, jest jeszcze jedna koleżanka, ale ona mniej dyspozycyjna jest. Z Madzią za to mamy stały kontakt

A jutro walka.

Goszu, mieliście szczęście!

Edytowane przez magdziaS
Czas edycji: 2011-09-09 o 12:32
magdziaS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-09, 12:36   #4042
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

Cytat:
gosza_m o kurde, jak dobrze,że udało się mu zatrzymać. aż mną zatrzęsło jak to przeczytałam
Nad nami ostatnio co s wisi w powietrzu...ale tez coś nas zatrzymuje w najważniejszym momencie. Tydzień temu ja, wczoraj TŻ.
Dlatego jutro do Wrocławia jedziemy pociągiem, oby tylko on nie chciał się wykoleić...

W ogóle myślmy jeszcze nigdy razem pociągiem nie jechali ( no może w podstawówce i gimnazjum do kina), ale żeby tak prywatnie razem to jeszcze nie

Cytat:
Napisane przez magdziaS Pokaż wiadomość
Witajcie! Wreszcie mam chwilę, normalnie co za dzień. Byłam rano u gin na usg. Wszystko u mnie w porządku!! Wszystko działa normalnie W poniedziałek idę jeszcze skonfrontować wyniki, ale wszystko wskazuje na to, że nie powinnam mieć problemów z poczęciem dzidzi
No to super sprawa. Po nowym roku zaczniesz łykać kwas foliowy i po ślubie poczniesz zdrowego bobasa

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
Stary 2011-09-09, 12:44   #4043
kindziulindzia
Zakorzenienie

Cytat:
to te badanie z dziwnym a raczej śmiesznym przyrządem że tak powiem od środka?

kurna ja muszę w tym miesiącu zrobić cytologię ale znowu się pękam ehh

gosza niech coś czuwa nad Wami i szczęście zaczyna powracać
19.05.2012
kindziulindzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-09, 12:47   #4044
maxwelka
Zakorzenienie

Cytat:
kurna ja muszę w tym miesiącu zrobić cytologię ale znowu się pękam ehh
Przecież to nie ma co się bać Ja robię raz do roku. Przyjemne nie jest, to fakt, ale trwa bardzo krótko Trzeba robić to badanie!
Stary 2011-09-09, 12:51   #4045
evoonia86
Zakorzenienie

Cytat:
fantastyczna wiadomość

Cytat:
Napisane przez gosza_m Pokaż wiadomość
Nad nami ostatnio co s wisi w powietrzu...ale tez coś nas zatrzymuje w najważniejszym momencie. Tydzień temu ja, wczoraj TŻ.
Dlatego jutro do Wrocławia jedziemy pociągiem, oby tylko on nie chciał się wykoleić...

W ogóle myślmy jeszcze nigdy razem pociągiem nie jechali ( no może w podstawówce i gimnazjum do kina), ale żeby tak prywatnie razem to jeszcze nie
Macie Aniołka Stróża i nie ma opcji, żeby coś Wam się stało
my z Tż 2 razy jechaliśmy razem pociągiem: raz do jego kolegi, drugi raz do domu jak sprzedaliśmy poprzednie auto
P.S. szerokiej i bezpiecznej drogi
Stary 2011-09-09, 12:58   #4046
kindziulindzia
Zakorzenienie

Cytat:
Przecież to nie ma co się bać Ja robię raz do roku. Przyjemne nie jest, to fakt, ale trwa bardzo krótko Trzeba robić to badanie!
wiem, wiem ale mam II grupę i boję się żeby nie wyszło gorzej
19.05.2012
Stary 2011-09-09, 13:00   #4047
maxwelka
Zakorzenienie

Cytat:
Mi zawsze wychodzi II grupa. To normalne!
Stary 2011-09-09, 13:03   #4048
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

Cytat:
Podobno II grupa jest normą wśród osób współżyjących i nie trzeba się martwić II grupą.

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
Stary 2011-09-09, 13:04   #4049
kindziulindzia
Zakorzenienie

Cytat:
Mi zawsze wychodzi II grupa. To normalne!
moja gin powiedziała, że jeśli nie rodziłam dzieci powinnam mieć I ale II to nie tragedia gorzej by było jak będzie III

tak czy siak musicie mi przypominać żebym poszła, oby nie było jak ostatnio że po 8 miesiącach sie wybrałam
19.05.2012
Stary 2011-09-09, 13:07   #4050
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

A tak w ogóle to w przyszła środę 14 września o godz. 13.00 będziecie trzymać za mnie kciuki????
Dzwonili do mnie dzisiaj z uczelni, mam wtedy obronę
I teraz siedzę jak szalona i szukam odpowiedzi na pytania, które muszę wykuć do środy...

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości